Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2008

Πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ απο την ΠΕΚ μετά τις 20 Απριλίου

Μόλις διάβασα αυτό στο press-gr... (Λέτε να μπουκάρει εισαγγελέας σπίτι μου;)

Ήρθε η ώρα της αλλαγής στο Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γ. Νίκα στην εφημερίδα «Πράσινη» (28/3/08) η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση ετοιμάζει ξεκάθαρη πρόταση για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος (20 Απριλίου). Το ποσό της εξαγοράς θα είναι αστρονομικό για τα Ελληνικά δεδομένα και θα γνωστοποιηθεί στο κοινό. Εκφράστηκε μάλιστα η αισιοδοξία ότι θα τα βρουν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Τέλος τονίζεται ότι η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση θα ενισχύσει άμεσα αρκετά τμήματα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ώστε ο σύλλογος να ξαναγίνει παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ όπως επιτάσσει ο ύμνος, η 100χρονη ιστορία και ο κόσμος του.


(Απο το press-gr)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun,

δεν χρειαζόταν να το διακινδυνεύσεις με το Press.gr :-)

... οι δηλώσεις Νίκα δημοσιεύτηκαν στην ΠΡΑΣΙΝΗ, όπου μεταξύ άλλων είπε συγκεκριμένα ότι ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ θα γίνουν προσπάθειες για κατευθείαν συζήτηση-συνεννόηση με τους Βαρδινογιάννηδες για την πώληση ...

... και ΕΠΕΙΤΑ, εάν αυτό δεν βγει πουθενά, τότε θα γίνει ανοιχτή πρόταση αλλά, όπως λέει, "ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ" (???).

Ιδού τα σχετικά αποσπάσματα:

"Η λύση είναι μία. θα γίνει ανοιχτή πρόταση στην οικογένεια Βαρδινογιάννη σε συνέχεια των όσων είχε δηλώσει αρχικά ο κ. Βγενόπουλος. θα κάνουμε φυσικά και τις τελευταίες προσπάθειες προσέγγισης της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο και ΕΠΕΙΤΑ θα προχωρήσουμε σε ανοιχτή πρόταση. Και θα επαναλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση αυτά που πρέπει να πούμε, χωρίς διάθεση να μπούμε σε πόλεμο, αλλά με αποκλειστικό σκοπό να γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό [...] Οι προσπάθειες γίνονται και τώρα και θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι να βρούμε σημείο επαφής. Θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε πρώτα σε προσωπικό επίπεδο. Ο κόσμος δεν θα είναι θεατής των εξελίξεων, θα μάθει τα πάντα. Η πρόταση μας θα είναι ανοικτή εφόσον δεν μπορούμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, θα τη μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να γνωρίζει και τις προθέσεις μας".

...

Βtw λέει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα για τον χειμαζόμενο Ερασιτέχνη:

"Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τον Παναθηναϊκό όπως ακριβώς προστάζει ο ύμνος του. Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Η βοήθεια που θα προσφέρουμε θα είναι καθαρά οικονομική. Ο Ερασιτέχνης θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Θανάση Γιαννακόπουλου και δεν έχουμε σκοπό να ανακατευτούμε στα τμήματα. Μέχρι το καλοκαίρι θα προσφέρουμε οικονομική βοήθεια σε όποιο τμήμα έχει ανάγκη και από το καλοκαίρι θα μπει σε εφαρμογή το διετές πλάνο που έχουμε καθορίσει ώστε να πρωταγωνιστούν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού".

shogun είπε...

Ολη η συνέντευξη στην goalday:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7761&pubid=854120

Ανώνυμος είπε...

Αν τελικά γίνει η πρόταση και αρνηθούν, κάπου εκεί ξεκινούν οι δικές μας ευθύνες. Αν μείνουμε και πάλι αμέτοχοι, είμαστε απλά άξιοι της μοίρας μας. Ας ελπίσουμε ότι τελικά οι καρκίνοι θα δεχτούν την πρόταση και θα μετατραπούν οριστικά σε μια θλιβερή παρένθεση στην ιστορία του Παναθηναικού μας. Αν όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως ευχόμαστε να πάνε, πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

@ Shogum,

ένα καθαρά τεχνικό θεματάκι: στη στήλη "recent comments" έχω προσέξει (εδώ και μερικές μέρες), ότι εμφανίζονται σαν πρόσφατα κάποια comments που παραπέμπουν (δια του κλικ) σε παλιότερα ή πολύ παλιότερα (προ έτους π.χ.) posts.

Μήπως πρέπει να διορθωθεί αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Καινούργιο! Από sport24.gr:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π.Ε.Κ.
ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

Την ώρα που ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Π.Ε.Κ. προκειμένου να υποβάλει στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού πρόταση για την αγορά του συλλόγου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν συνάντηση με μέλη των οργανωμένων συνδέσμων (κυρίως από τον Ενιαίο Φορέα) με σκοπό να εξηγήσουν τις προθέσεις της κίνησης για το μέλλον του συλλόγου.

Ο κ. Βγενόπουλος σε μια από τις προτάσεις του ζήτησε από τους οπαδούς να σταματήσουν να βρίζουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη τονίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να "κυνηγάει" αυτό που είχε εξαναγγείλει περί συνεργασίας με την ιδιοκτησία.

Οι εκπροσώποι των οργανωμένων συνδέσων τόνισαν από την πλευρά τους ότι θα συμπαρασταθούν σε όποια προσπάθεια για το καλό του συλλόγου ενώ δεν παρέλειψαν να ζητήσει η Π.Ε.Κ. την ιδιοκτησία της ΠΑΕ με υποβολή συγκεκριμένης πρότασης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην βοήθεια που ετοιμάζει για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, κάτι που είχε διαβεβαιώσει στο παρελθόν λέγοντας μάλιστα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Τα νέα πέφτουν σαν το χαλάζι και το διαδίκτυο αναστενάζει!

Ψάρεμα από sportime.gr προ ολίγου:

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Την ώρα που ο Γιώργος Νίκας άφηνε σε συνέντευξή του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ανδρέας Βγενόπουλος φρόντισε με δηλώσεις του στην «SportDay» να βάλει τέλος στην παραπάνω φημολογία.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε κίνηση, τουλάχιστον έως το τέλος της περιόδου. Η "ΠΕΚ" δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση. Η "ΠΕΚ", μάλιστα, πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό ένα βαθμό και όχι τέσσερις. Και θα καλέσουμε τους οπαδούς μας να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, άσχετα με το πού θα τον δώσει η Super League. Μένουμε στην τελευταία ανακοίνωσή μας. Θέλω να σας διευκρινίσω ότι δεν γνωρίζω το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του κ. Νίκα και δεν είμαι διατεθειμένος να σχολιάσω κάτι που δεν γνωρίζω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντίθετος. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί τις δικές του απόψεις. Πάντως, επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει ειλημμένη πρόταση αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Για την κριτική που έχει ασκήσει στο παρελθόν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ανέφερε: «Εγώ ήμουν ανέκαθεν υπέρ των συνεργασιών. Από τον Βαρδινογιάννη θέλουμε απλώς ν' ανοίξει τα μάτια και τ' αυτιά του. Να καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Επαναλαμβάνω ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για ό,τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας. Αν είπαμε κάτι για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, το κάναμε επειδή ενοχληθήκαμε από κάποιες δηλώσεις του».

Σχετικά με την Super League και το έργο της τόνισε: «Στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του κ. Γ. Βαρδινογιάννη και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και που θα αντιμετωπίσει, προκειμένου το πρωτάθλημα να κριθεί δίκαια και μέσα στα γήπεδα».

Τέλος για την υπόθεση Βάλνερ, δήλωσε: «Στη δική μας συνείδηση ο Ολυμπιακός είναι τέσσερις βαθμούς πίσω και όχι έναν και με αυτή τη βαθμολογία θα πανηγυρίσουμε τυχόν φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος».

---
Y.Γ. Μάλλον είχα δίκιο στις αρχικές μου εκτιμήσεις (βλ. παραπάνω);

Pappas10 είπε...

Νομίζω ότι είναι κοινή παραδοχή ότι ο Βγενόπουλος ΔΕΝ είναι κανένας μαλάκας και μελετά πολύ τις κινήσεις του.

Το ότι συνάντησε οπαδούς δείχνει ότι μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι ενώ αυτό το παιχνίδι των δηλώσεων αυξάνει την πίεση στο Βαρδινογιαννέικο.

Δεν μου άρεσε που - κατά πως γράφει το Ντέρμπυ - δεν κάλεσε τη "Θύρα 13 - 1966" στη συνάντηση με τους οπαδούς. Όπως επίσης δεν μου άρεσε και η άρνηση της ΠΑΛΕΦΙΠ να παραστεί.

Από εκεί και πέρα πιστεύω πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Εξακολουθών να θεωρώ ότι οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό αλλά χρειάζονται "διπλωματικοί" χειρισμοί ώστε να μη θιγεί καμία από τις πλευρές.

Αυτή είναι η γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Ρε παιδιά... δεν το μπορώ το ύφος της "Πράσινης". Δεν τον αντέχω τον Δημητράκη. Μου θυμίζει στο ύφος και το ήθος τους απέναντι. Δεν ξέρω.. ίσως και να χρειάζεται αλλά σίγουρα όχι στο προσκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

και μπορεις το ηθος και το υφος της οικογενειας ε?
εισαι 100% ενας απο τους 4-5 διανοητικα αναπηρους που γραφουν στο greengate με 15 διαφορετικα nick o καθενας.
Κατι μου λεει μαλιστα πως εσυ - λογω αυξημενης βλακειας- το κανεις και αφιλοκερδως!

Ανώνυμος είπε...

ποια Θύρα 13 - 1966?

Ανώνυμος είπε...

@ Μιχάλη (και ανώνυμοι),

σαφώς ο Βγενόπουλος κινείται μεθοδικά, όμως μήπως θα έπρεπε να συνενοείται στενότερα με τον Νίκα;

Γιατί δεν είναι και το καλύτερο καλύτερο, νομίζω, να βγαίνει μετά από μια-δυο μέρες και να λέει "δεν ξέρω τι είπε ο κύριος Νίκας".

Όσο για τις πράσινες εφημερίδες τα είπα: ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ (ΠΡΑΣΙΝΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ και DERBY) δεν πουλάνε, δυστυχώς, ούτε το 15% των 2 γάβρικων!

Γεγονός απαράδεκτο ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ: πρέπει να καταλάβουν, η καθεμιά για δικό της λογαριασμό, ότι αυτά που λένε και έτσι όπως τα λένε, ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ στους παναθηναϊκούς οπαδούς ...

... που ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ προτιμούν στη μεγάλη πλειοψηφία τους να αγοράζουν από τις λεγόμενες "αντικειμενικές" (ή να αρκούνται στην ενημέρωση μέσω του διαδίκτυου).

Αυτό λένε οι αριθμοί, που στη συγκεκριμένη περίπτωση αποκλείεται να κάνουν λάθος!

Pappas10 είπε...

@ Ανώνυμο,

1. Το διανοητικό σου φαίνεται από το τι καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις. Αν εγώ είμαι ανάπηρος εσύ είσαι λίγες κλάσεις κάτω.

2. Πέρα από το αυταπόδεικτο - αν είχα 15 νικς δεν θα έγραφα με το ίδιο κι εδώ και στο gg -"νουθεσίες" περί διαδικτυακής ταυτότητας από ανώνυμα θρασύδειλα των πληκτρολογίων δεν δέχομαι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

1)Mολις γυρισα απο το Ρεντ Καφε που το ειδα με κατι φιλους το ματσακι.
Εχω λοιπον να επαναλαβω αυτο που ειχα πει οταν εκδιωχθηκε ο Λεμονης. Διαπραχθηκε ΥΒΡΙΣ και η υβρις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ξεπληρωνεται.
Σημερα ειδαμε το επιθετικο ποδοσφαιρο του ΝΕΟΥ Ολυμπιακου, του Ολυμπιακου του Σαββα Θεοδωριδη και του Σωκρατη Κοκκαλη, του ΦΩΣ και του Πρωταθλητη, του Νικολακοπουλου και του Πουλοπουλου.
ΓΑΜΩ Τ.........
2)πιστευω οτι ο κοκκαλης αν εχει κακαλα πρεπει να παει το φακελακι στους παιχτες της αεκ και να τους σταξει 300.000 ευρω για καθε γκολ που εβαλαν.****** κοκκαλη επειδη εκανες μπουρδελο την ομαδα νομιζες οτι με ενα φακελακι θα επαιζε μπαλαρα.δεν γινονται τα παντα με τα λεφτα ρε ******* και βαλε στον πατο σου τα εκατομυρια
3)Δεν μ'αρεσει που το νιωθω αλλα ενα μερος του εαυτου χαρηκε με το σημερινο. Ντρεπομαι που το λεω αλλα το ενιωσα. Η ημερα της κρισης εφτασε..
4)Στο 10λεπτο ειπα οτι θα ξεφτιλιστουμε σημερα, αλλα δεν επαληθευτηκα γιατι ημασταν για 7 και πανω σημερα!
Σιχαθηκα πια τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο, και το λιγο που ασχολιομουν θα το κοψω κι αυτο.
---------------------------------

αν καταφέρετε και χάσετε μαλάκες ηττοπαθείς αυτό το πρωτάθλημα από αυτά τα ΧΕΣΜΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ είστε άξιοι της μοίρας σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!

από sportdog.gr:

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ γέμισε με απογοήτευση τον «ερυθρόλευκο» κόσμο, με αποτέλεσμα πολλοί να βρεθούν στου Ρέντη, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης. Ο κόσμος έχει μπει μέσα στις εγκαταστάσεις ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια ζημιά στα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών.

«Δεν πρόκειται να σπάσουμε τίποτα», «περιμένουμε να τους τα πούμε», «μην τολμήσουν και δεν έρθουν», ήταν κάποιες από τις ατάκες των αγανακτισμένων φιλάθλων, τους οποίους έσπευσαν να ηρεμήσουν οι παράγοντες της ΠΑΕ, Τσιρώνης και Παπαθανασίου, που τελικά τα... άκουσαν.

Όσο περνάει η ώρα η προσέλευση του κόσμου μεγαλώνει, ενώ στις τάξεις της διοίκησης έχει σημάνει συναγερμός. Δεν είναι τυχαίο πως ήδη στου Ρέντη βρίσκονται τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ.Ενήμεροι είναι φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, που ακόμη δεν έχουν βγει από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!, σχεδόν δυο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα.

---

ΥΓ Να τα βλέπουν οι δικοί μας, που αν δεν μαλακίζονταν σε Ξάνθη και κυρίως με Ήρα, σήμερα θα ήταν πρώτοι και με διαφορά από το λιμενόπουστα ...

... όχι ότι και τώρα δεν είναι πρώτοι στη βαθμολογία ΓΗΠΕΔΟΥ, όπως είπε σωστά και ο Βγενόπουλος μετά από μένα :-)

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχναμε οτι οι Gay-ροι ειναι πρωτοι στα χαρτια,
αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως παικτες τυπου τζιωλη,μορις,σεριτς και βυντρα παιζουν ακομα στην ομαδα μας.

Ελπιζω τελικα να μην μας στοιχησει η ισοπαλια με τον Ηρακλη

fpboy είπε...

Ακόμα και να μην πουλήσει τις μετοχές ο όμιλος Βαρδινογιάννη που θα ήταν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ για μένα , ας φύγει ο Τζίγγερ απο το management να γλιτώσουμε...
Ο άνθρωπος είναι φασίστας και επικίνδυνος για τον Παναθηναικό.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν μου άρεσε που - κατά πως γράφει το Ντέρμπυ - δεν κάλεσε τη "Θύρα 13 - 1966" στη συνάντηση με τους οπαδούς".

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖΟΥ ΤΣΑΜΠΑ- ΗΜΑΡΤΟΝ