Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2008

Κόκαλα

Αφεντικό, αυτή η «αποκωδικοποίηση» της συνέντευξης τύπου της Π.Ε.Κ. κόκαλα έχει;
Σε τι κωδικό είναι διατυπωμένη και δεν μπορείς να τον σπάσεις;
Θα απαντήσεις με ένα «ναι», ένα «όχι«, ένα «ίσως», ένα «δεν ασχολούμαστε»;
Σου χτύπησαν την πόρτα μια βδομάδα τώρα.
Δεν οφείλεις μια απάντηση;

76 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι γνωστοί Βαρδινογιανναίοι.

Χωρίς νεύρο, χωρίς αίμα να κυλάει στις φλέβες τους.

Μην περιμένεις απάντηση.

Όταν ο ΠΑΟ πάρει κανα πρωτάθλημα και εκεί που όλοι θα είναι μέσα στην καλή χαρά, θα βγεί απλά και θα πετάξει θριαμβευτικά καμιά ατάκα.

Εκεί θα εξαντληθεί ο εγωισμός του (άντε και σε κανέναν παίκτη + στον ενιαίο φορέα) και μετά θα βάλει την βαζελίνη στον κώλο του για να συνεχίσει να τον γαμάει ο Κόκκαλης.

Μετά η ιστορία θα είναι γνωστή.

Ας κάνουμε υπομονή όμως ρε αδέλφια.

Τι είναι 100 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα?

Υ.Γ.1 Διαβάζοντας αυτά που έγραψαν "ομοϊδεάτες" μου στο προηγούμενο θέμα, νιώθω ευγνώμων στον Βαρδινογιάννη που παίζουμε ακόμα στην Α' Εθνική. Θεωρώ δε, ότι ακόμα και αν πέσουμε στην Β', κάποιοι από εσάς θα τον δικαιολογήσετε. ΚΡΙΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΚΡΙΜΑ.

Υ.Γ.2. Διάβασα ότι ο "Βγενό" ετοιμάζει "αντεπίθεση". ΕΙΔΟΜΕΝ και ΠΡΑΤΤΟΜΕΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβε ο Γκοτζος να διαβασει στο αμορφωτο αυτιστικο ολη τη συνεντευξη....Βλεπετε ο Γατζος εχει δουλειες αυτες τις μερες....Χρωστα πολλα στα φρουτακια και οι τοκογλυφοι ειναι αδιστακτοι.

Μπορει ο Γατζος να μετακομισε αλλα σε βρισκουν οι τοκογλυφοι.

Βαρδιονογιαννη 2 επιλογες εχεις. ΠΟΥΛΑ Η ΦΥΓΕ

Pappas10 είπε...

Έχω δηλώσει απερίφραστα ότι ο Βαρδινογιάννης ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Οπότε συμφωνώ με το εισαγωγικό κείμενο και τον "Παύλοθεε"... όποιος πήρε τυρόπιτα πήρε.

Αν πέσουμε Β εθνική πάλι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είμαι.

Αν πάντως είχαμε οικονομικές καταστάσεις τύπου ΑΕΚ ή Ψαροκασέλων, δεν έχει φανεί ότι θα στήριζε κανένας προσπάθεια εξυγίανσης. Μάλλον θα βρίζαμε τον Βαρδινογιάννη που τα έκανε σκατά ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οπότε την Β εθνική την είχαμε σίγουρη... μη πω τη Γ ή τα ερασιτεχνικά.

Κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

πωπώ βιασύνη που έχεις αδερφέ μου! Κάτσε πρώτα να μυρίσει Άνοιξη, να κελαηδήσουν τα πουλάκια, να ξανάρθουν τα χελιδονάκια, να πιάσει και λίγη ζέστη με το καλό ...

... ε, και κάπου εκεί Ιούνιο με Ιούλιο μπορεί να έχει τελειώσει η Α΄ ΦΑΣΗ της "αποκωδικοποίησης" ...

... ώστε να ξεκινήσει η "επεξεργασία των δεδομένων" και να δοθεί η δέουσα απάντηση το παράλλο καλοκαίρι!

:-)

Ανώνυμος είπε...

... να πω και κάτι πιο σοβαρό επί του θέματος που λες, αδερφέ Old Boy.

Για ποιό λόγο να απαντήσει ο Ραλίστας στον Βγενό; Τρέχει τίποτα; ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ώστε να σκιστεί να δώσει απάντηση;

Όχι βέβαια! Σιγά μην αποτελεί πίεση μια απλή συνέντευξη Τύπου. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Άσε που, τη στιγμή που βγήκε η 1η Ανακοίνωση της ΠΕΚ (μετά την 4άρα), αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αναβλήθηκε και τελικά διεξήχθη αυτή η συνέντευξη Τύπου (ξεκόβοντας στους οπαδούς ότι δεν υπάρχει θέμα συλλαλητηρίου), αποτέλεσε κανονικό ΣΩΣΙΒΙΟ και χέρι ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ για την ΠΑΕ σε μια στιγμή που η λαϊκή θερμοκρασία είχε φτάσει στα όρια του βρασμού!

Έτσι τώρα ο Ραλίστας είναι αραχτός και η ΠΕΚ πρέπει να περιμένει την επόμενη γκέλα της ομάδας για να επανέθει ορμητικά - αλλά με ποιά τακτική ΠΙΕΣΗΣ, όταν κάτι τέτοιο το έχει θέσει η ίδια και δια των Ανακοινώσεών της και δια στόματος Βγενόπουλου εκτός ημερησίας διάταξης εξαρχής;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση και αποδικοποίηση να περίμενες από ένα σοβαρό επιχειρηματία και όχι από έναν άνθρωπο που κλείνει με 4 εκατ. κατά δήλωση του Νικολογιάννη βέβαια το Σπυρόπουλο. Δεν υπάρχει περίπτωση απάντησης αό έναν άνθρωπο μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας όσο και αν του τα σπάσουν και του ξαναρίξουν, ο Βαρδής έχει δουλειές, και δεν είναι ώρα να βγάζουμε ανακοινώσεις από μόνοι μας, μην φάμε και καμία μπάτσα στο σπίτι.|
Οσο για το ευθυμογράφημα κάποιων ήπιων δημοσιοσχετιστών, πως ο Τζίγκερ έχει ξοδέψει περισότερα από τους gay, αυτό καλύτερα ο συγγραφέας του να το εντάξει στο καινούργιο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Philip Dick. Ειδες μιχαλάκη μου τι σου κάνουν οι κακές παρέες εκεί που γυρνάς και γράφεις???
Πες μου, εκτός του Κωνσταντίνου, που σε ευρώ έπιασε δεν έπιασε ενα 3,5άρι, ποιά άλλη ομάδα πλήρωσε με σεβαστό ποσό για να πάρει παίκτη. Ποιά????
Ο πανμέγιστος μλκς, που φέρνει Φλεβάρη μήνα δανεικούς για 2,5μισι μήνες πρωτάθλημα, ούτε η Νότιγχαμ Φόρεστ να ήμαστα,
Αϊντε στο διάολο σας βαρεθήκαμε όλους. Φωτιά και υποβιβασμός, να φύγει ο καρκίνος

Ανώνυμος είπε...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7217238.stm

εξαιρετικά αφιερωμένο από το σημερινό BBC για όλα τα παπαγαλάκια. Μαλάκες κρυφτείτε τώρα μετά τις θεωρίες σας περί του ανεφάρμοστου.

Pappas10 είπε...

@Madboy

Κατ' αρχάς δεν είμαι "Μιχαλάκης σου". Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω οπότε μην ανοίγεσαι. Κατά δεύτερον, ό,τι γράφω το γράφω σε συνάρτηση με το τι διαβάζω εγώ και όχι το τι λένε στα διάφορα φόρουμ που γράφω. Αν εσένα πηγή πληροφοριών σου είναι μόνο όσοι συμφωνούν μαζί σου, μη κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια.

Τέλος, μίλησα για Μπάτζετ, κοινώς προϋπολογισμό. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπορεί - ξανά ΜΠΟΡΕΙ - να ξόδευε 7 εκατομμύρια σε 14 "σάπιους" (τώρα το πόσο σάπιοι ήταν ο Σόουζα, ο Μπίσκαν και ο Κονσεϊσάο είναι μεγάλη κουβέντα) την ώρα που οι γαβριέλες φέρνανε με 5 εκατομμύρια 4 "παικταράδες" ή έστω πιο χρήσιμους παίκτες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Τζίγγερ δεν έσπρωχνε.

Χώρια το ότι κάπου αυτοαναιρήσαι ρε μαν. Τα "χώνεις" που "έσκασε" 4 στον Σπυρόπουλο την ίδια στιγμή που τον θεωρείς "καβούρια". Μαλάκας μπορεί στις επιλογές του, καβούριας όμως όχι. Πέρα από τον Μιχαλάκη, έδωσε και για τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, για τον Σπυρόπουλο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, για τον Γκέκα στην Καλλιθέα, απ' ό,τι θυμάμαι. Νομίζω ότι και για τους Τζιώλη, Μάτζιο, Σπυρόπουλο και άλλον έναν είχε δώσει φράγγα στον Πανιώνιο, αλλά του Σπυρόπουλου χάλασε λόγο τεστοστερόνης.

Προσωπικά, γιατί πάντα προσωπικά μιλάω όσο κι αν αρέσκεσαι να χαρακτηρίζεις "φαιρέφωνο" όποιον δεν σου γουστάρει το τι λέει, πιστεύω ότι το πρόβλημα του Τζίγγερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας.

Αλλά μετά από τόσα χρόνια "Καβουρογιαννίασης" βλέπεις, οι γνωστοί προπαγανδιστές της "Επένδυσης" του νεόπλουτου κρατικοδίαιτου φραγκοφονιά Κρόκους, δεν μπορούν να το γυρίσουν το Παραμύθι.

Και ξέρεις γιατί δεν μπορούν να το γυρίσουν το Παραμύθι μα μεν; Γιατί αν παραδεχθούν ότι ο Τζίγγερ ΔΕΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ τότε θα πρέπει να χαρακτηρίσουν αυτό το "Πρέπει"

Ξέρεις, διαιτητές, δημοσιογράφους, μανατζαραίους κλπ.

Λες να είναι τόσο αυτοκτονικοί;

Το ότι ο Τζίγγερ κάνει και λανθασμένες μεταγραφικές κινήσεις, που κάνει, δεν τον κάνει όμως "καβούρια".

Απλά για να συμφωνούν αυτά που λέμε μεταξύ τους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος στον λαό της Λίβερπουλ!

Έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του είναι ο κόσμος της Λίβερπουλ. Μία νέα οργάνωση, η «Share Liverpool FC», η οποία αριθμεί πάνω από 100.000 μέλη και απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ανά τον κόσμο, προτίθεται να κινηθεί για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, Τζορτζ Τζίλετ και Τομ Χικς. Στόχος του φιλόδοξου σχεδίου είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό άνω των 500 εκατ. λιρών από τους φιλάθλους, οι οποίοι θα γίνουν μέτοχοι σε περίπτωση που η προσπάθεια αγοράς στεφθεί από επιτυχία.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προτείνουμε μία διαφορετική λύση ενάντια στην αυξανόμενη ανησυχία των φιλάθλων για τις μορφές ιδιοκτησίας που αναπτύσσεται στους μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους», δήλωσε ένας εκ των επικεφαλής της κίνησης, ο Ρόγκαν Τέιλορ, και πρόσθεσε: «Χιλιάδες φίλοι της Λίβερπουλ έχουν ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την υπάρχουσα κατάσταση. Ομάδες αγοράζονται με δανεισμό πολλών εκατομμυρίων από τους αγοραστές, αλλά τελικώς οι φίλαθλοι γνωρίζουν πως εκείνοι είναι που θα αποπληρώσουν αυτά τα χρέη μέσα από την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, αλλά και με άλλους τρόπους. Γιατί λοιπόν να μην αγοράσουμε οι ίδιοι μία ομάδα; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για την ιδιοκτησία και τη χρηματοδότηση ενός συλλόγου, όπως γίνεται στη Γερμανία και την Ισπανία, όπου οι κορυφαίοι σύλλογοι δεν είναι προς πώληση».

Η υπομονή του κόσμου της ομάδας του λιμανιού έχει εξαντληθεί και αυτό δεν οφείλεται τόσο στην κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα (μετά τη χθεσινή ήττα στο πρωτάθλημα είναι 17 βαθμούς μακριά από την κορυφή), όσο στο ασαφές διοικητικό τοπίο. Η δυσαρέσκεια απέναντι στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες είναι δεδομένη για το γεγονός ότι έχουν εξασφαλίσει μεγάλα δάνεια, ώστε να διατηρήσουν τον έλεγχο του συλλόγου, αλλά και για να ξεκινήσουν τα έργα στο νέο γήπεδο της ομάδας στο Στάνλεϊ Παρκ. Η λύση που προτείνεται από επενδυτικό όμιλο στο Ντουμπάι δεν φαίνεται να ικανοποιεί, αφού αντιμετωπίζεται ως ακόμη μία κίνηση που βλέπει την ιστορική ομάδα καθαρά εμπορικά και με σκοπό το κέρδος.

ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

ΚΟΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ?

ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ?

ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΤΟ TIMING ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?

ΤΖΙΓΚΕΡ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ Η ΦΥΓΕ...

Pappas10 είπε...

Ποιός είπε ότι είναι ανεφάρμοστο; Αφού διαβάζεις το "άλλο" σάιτ θα δεις ότι αμέσως συντάχτηκα με την προοπτική του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Holdings. Αλλά ο Βγενό δεν πρότεινε κάτι τέτοιο.

Α.. και κάτι άλλο. Η Λίβερπουλ είναι ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικός όμιλος. Οπότε το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να μετοχοποιηθεί ΟΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ερασιτέχνης κλπ. Για ρώτα αν δέχονται τόσο ο Παυλάρας με τον Θανάση όσο και ο Βλάσσης και τα ξανασυζητάμε.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Και ξέχασες και κάποιες βασικές προϋποθέσεις.

1. Εφόσον Πουλήσουν οι γιάνκηδες
2. 500 μύρια Λιριά από 100.000
3. Το δικό τους "σαφές" διοικητικό σχήμα υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΠΑ10, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ. Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ....

ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΤΗ ΠΑΕ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΠΕΚ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΡΚΙΝΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ

Ανώνυμος είπε...

@ papas

για την ταμπακιέρα τπτ. Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Μια (1) μεταγραφή σε ομάδα που να μάτωσε πραγματικά. Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι του Σπυρόπουλου κόστισε 4 εκ ευρώ, λυπάμαι αλλά τον Τζακ και τη φασολιά το διάβαζα όταν ήμουν μικρός.
Αν εσύ επίσης βάζεις στα λεφτά που έδωσε, αυτά που προβλεπόντουσαν από όρυς συμμετοχής, γκολ, κλτ, όροι που κανένας σακάτης δεν εκπλήρωσε, άρα τα λεφτά δεν δόθηκαν ποτέ, τότε λυπάμαι.
Ακου, κύριε Μιχάλη. Το παραμύθισας, χύμα ή συγκεκαλυμένο, ευθύ ή ωραιοποιημένο όπως το δικό σου με νότες ψιλο-διαφωνιών ως προς τον ηγέτη, έχει Δράκο. Αν δεν το έχεις καταλάβει, είσαι στη συντριπτική μειοψηφία αυτών που αναγνωρίζουν κάτι το θετικό σε αυτόν. Για κακή σας τύχη όμως, επειδή ακριβώς η ομάδα χρειάζεται οπαδούς και όχι προπαγανδιστές θέσεων και καρεκλών, το έργο σας τελειώνει και σύντομα.

tzonakos είπε...

Δεν οφείλει να απαντήσει σε κανέναν.
Ισως στον φτου και Βγενόπουλο να μιλήσει πριβέ, αν θέλει, που δεν θέλει, και δικαίωμά του.
Δεν καταλαβαίνω γιατι τρώγεστε να απαντήσει !!!
Πέφτετε στην παγίδα γαβροποίησης των φίλων του Παναθηναϊκού.
Βρε κακό !

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΦ-ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ?

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΑ
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σας παρακαλώ μην βρίζετε.

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ_ΜΕ_ΤΑ_ΧΙΛΙΑ_ΠΡΟΣΩΠΑ.

:-)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.

Αν γινόταν τέτοια κίνηση στον ΠΑΝΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ, τα γκοτζαλάκια-παπαγαλάκια θα είχαν αρχίσει τα όργανα:

-Δίνει τόσα λεφτά
-Δεν χρωστάμε
-Δεν φταίει αυτός για τις κακές επιλογές παιτκών, γιατρών, προπονητικού τημ κλπ κλπ κλπ
-Φταίει μόνο ο κρόκους που η ομάδα είναι απροστάτευτη. ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ
-Δεν φταίει αυτός που ο ΟΣΦΠ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ.
-Δεν φταεί αυτός που είμαστε στην ανυποληψία ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ και αν δεν αλλάξουμε μυαλά θα είμαστε για ακόμα άλλα τόσαααααα. ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ.
-Α μην το ξεχάσω. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.

Φταίμε εμείς που ως κακοί οπαδοί, αντί να πηγαίνουμε στο γήπεδο να φωνάζουμε ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΓΚΟΤΖΟΥ, διαμαρτυρόμαστ γιατί τα τελευταία 12 χρονάκια (το έχω ξαναγράψει, τι είναι μπροστά στην αιωνιότητα)δεν παίρνουμε τίτλους. Επειδή τους τίτλους τους παίρνει ο μισητός αντίπαλος. Επειδή μας γαμάει σε κάθε επίπεδο. Και επειδή τα τελευταία χρόνια μας πέρασε και το αεκάκι.

ΑΚΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Εμείς αυτόν τον ΠΑΟ του Τζίγγερ ονειρευόμαστε.

Τρίτοι και με τη βαζελίνη μόνιμα στον κώλο.

Αλλά δεν χρωστάμε πουθενά ρε αχάριστοι.

Δεν πέσαμε Β' Εθνική (ακόμα)

Πήραμ παικτούρα με μεγάλο όνομα:

ΠΕ-ΤΡΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ.

Πήραμε ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ τον Πουστίγκα και τον Πανούτσου που θα βγάλει μάτια τους επόμενους 3 μήνες μέχρι να πάει στην Manchester Utd.

ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΧΑΡΙΣΤΟΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΑς ΕΦΕΡΝΕ ΕΝΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΚΡΑΜΑ ΡΙΚΕΛΕΜΕ-ΑΙΜΑΡ-ΝΤΑ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ-ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ, όπως παλιά αντικατέστησε τους Ζάετς και Ρότσα με το "κράμα" ΠΟΛΑΚ.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.

Εντάξει Τουρτούρα και Μιχάλη, τα ειπα καλά?

Pappas10 είπε...

Πότε ρε Συμφώνησαν στο να μετοχοποιήσουν όλον τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; Πλάκα μου κάνετε ή εγώ κάτι δεν κατάλαβα; Υπήρξε ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ή μόνο του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ; Ο Παυλάρας δηλαδή δέχτηκε να έχει public μετοχές στο Μπάσκετ και ο Βλάσσης στο Βόλεϊ;

Γιατί το "ανοίγουμε τον ερασιτέχνη για να ανοίξεις εσύ την ΠΑΕ" είναι τράμπα για τα πανηγύρια 1ον και δεύτερον σιγά μην την ανοίξει την ΠΑΕ ο άλλος. ΤΟΣΟ Μαλάκας δεν είναι.. και θα πέσει καμία σφαλιάρα αεριοθούμενη από τον Βαρδή που είπε και κάποιος άλλος.

@Madboy,

Σου είπα διάφορα ονόματα. Για τον Σάλπι δεν μάτωσε; Πάντα σε συνάρτηση με τον Κυρίως ανταγωνιστή του μιλάμε φαντάζομαι. Ο άλλος για πόσους ακριβώς "μάτωσε" δηλαδή; Χώρια το ότι για άλλη μία φορά δεν απαντάς στο προφανές. Ξοδεύει ή δεν Ξοδεύει ρε φίλε; Είχε ή δεν είχε για αρκετές χρονιές το υψηλότερο ποδοσφαιρικό μπάτζετ από όλους τους συλλόγους του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Τέλος, αν θέλεις να μιλάς μαζί μου το "σας" κομμένο. Μη κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια φίλε. Δεν ανήκω πουθενά πέραν του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Αν εσύ αρέσκεσαι να βάζεις ταμπέλες σ' όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου είναι δικό σου πρόβλημα αλλά και χρήζει βοήθειας ψυχιάτρου και όχι οπαδικού διαλόγου.

Φιλικά ακόμα αλλά please κόψε τις παπαρίτσες μαζί μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε τις γραφικότητες, δεν πειράζει θα πιστέψεις και συ τον εαυτό σου κάποια στιγμή. Α και που είσαι, καλύτερα ψυχοπαθής παρά παπαγαλάκι. Είναι πιο έντιμο.

Ανώνυμος είπε...

@pavlotheeparetinpae

Πεστα ρε μεγαλε. Με το καθε λογιστη....

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕΟΕΟΕ

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ :
-ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ 13
-ΤΡΩΕΙ 4 ΑΠΤΟ ΠΟΥΣΤΗ
-ΨΑΧΝΕΙ ΙΜΑΤΖ ΜΕΗΚΕΡ!!!!!!!
-ΤΙΚΕΤ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛ THATS THE WAY ΑΧΑ ΑΧΑ ANTI TOY YMNOY
-ΤΑΚΙΜΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ
-ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.....

ΓΚΟΤΖΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΩΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ....

ΜΕΤΡΑΤΕ ΩΡΕΣ....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΣ ΤΟ ΘΕΣΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ:
G A M E O V E R

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Ελεος!!!

Υπαρχουν ακομα ατομα που υποστηριζουν τους Βαρδηνογιαννηδες???????

Ρε παιδια ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!

Εκτος αν και στην ζωη σας εχετε συνηθισει να ερχεστε δευτεροι...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ-ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ-ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα αρχής παιδιά.

Αν έχεις μάθει όλη σου την ζωή να είσαι νομότυπος+συντηρητικός σου είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ να σκεφτείς την ανατροπή.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΣ ΔΕΙΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Ωραία ιδέα θα ήταν και χιλιάδες οπαδοί την κυρικακή που έχουμε γενέθλια ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ να κουνάμε ΑΣΠΡΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ. Μια ειρηνική (εντάξει τουρτούρα?) πλην όμως δυναμική κινητοποίηση.

Pappas10 είπε...

Το ποιός από τους 2 μας είναι γραφικός είναι εμφανές.

Το ποιος από τους δυό μας είναι έντιμος απέναντι σ' αυτά που πιστεύει ο ίδιος και τα υπογράφει με μία και μόνη ταυτότητα επίσης.

Το ποιός, τέλος, παπαγαλίζει συγκεκριμένες ατάκες "καβούρια", "γκοντζαλάκια" κλπ ηλίου φαεινότερο.

Οπότε σου επιστρέφεται αυτούσια η λάσπη που πετάς εκ του ασφαλούς μα μεν.

Η λάσπη δεν έχει ίχνη εντιμότητας. Στην περίπτωση σου όμως δεν έχει καν επιχειρήματα. Μόνο ταμπέλες. Ξεκόλα και έλα να συζητήσουμε. Αν κάπου κάνω λάθος σ' αυτά που λέω, διορθωσέ με με επιχειρήματα. Οι "Ταμπέλες" που αρέσκεσαι να κολλάς, απλά σου επιστρέφονται όπως είδες.

Για άλλη μία φορά. Σαν Μιχάλης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Για άλλη μία φορά επίσης, εγώ είμαι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αν είναι ο Βγενόπουλος είμαι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αν είναι ο Γιαννακόπουλος ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αν είναι ο Τζίγγερ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Όποιος θέλει να "προσκυνάει" προέδρους δικαίομα του να το κάνει. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ.

Όσοι μου το παίζουν ξερόλες και μάγκες πίσω από πληκτρολόγια τους γράφω στ' @@ μου. Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση. Σε ανταλαγή ύβρεων και λάσπης δεν θα μπω. Είναι δική σου επιλογή αν θέλεις να τα συζητάμε ή να σε γράφω.

Αυτά και τέλος για την ώρα.

Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Για την κίνηση έξω από το γήπεδο μέσα. Αν και εξακολουθώ να προτιμώ συγκέντρωση έξω από τα γραφεία των Βαρινογιάννηδων.

Εκεί ναι. Απέναντι στην ομάδα που ΛΑΤΡΕΥΩ ποτέ.

Pappas10 είπε...

Ρε Παύλοθεε,

Δεν έχω πρόβλημα με τις ανατροπές. Αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΜΕΣ' ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΤΕΛΕΙΑ.

Δεν θέλω διχώνεια γαμώ την αγανάκτηση. Δεν δέχομαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ να έχουν απέναντι τους άλλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. Δεν δέχομαι και το να κολάνε ταμπέλες ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ σε άλλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. Δεν συμμετέχω σε εμφύλιο. Πλακώνομαι με γάβρους, με χανουμάκια, με γύφτους κ.ο.κ. ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. Φωνάζω για την ΠΑΝΑΘΑ. Τέλος.

Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος;;;

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο πατέρας μου είχε δίκιο, όταν μου έλεγε πως ...

... το μέγεθος της θρασυδειλίας ενός ανθρώπου μετριέται από το γεγονός, ότι μόλις μπει στη σκιά ενός ισχυρού, ή της ανωνυμίας, γίνεται ολοένα και πιο χυδαίος.

Υ.Γ. Όταν σου έλεγα προσέξεις, γιατί είναι ύπουλο, δεν με άκουγες ...

... τώρα ξέρεις πως το "σύνδρομο καταδίωξης" οδηγεί τον πάσχοντα να βρίζει μονάχος του τον εαυτό του και να θεωρεί, ότι τον βρίζουνε διάφοροι μεταμφιεσμένοι σκοτεινοί τύποι.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν το έχεις καταλάβει είναι παναθηναϊκοί εναντίον 5,000 ανδρείκελων που συντηρούν χρόνια αυτή τη δυσωδία. Αστο το ποιηματάκι της διχόνοιας, δεν δε είδα να φωνάζεις στον πρόεδρο σου όταν αποφάσισε νταβατζηλίδικα να στερήσει το γήπεδο από όσους έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν. Εκεί δεν είδες διχόνοια???
Ποιητές του ονείρου όλοι, αλλάξτε κασέτα.

Pappas10 είπε...

@ Madboy13,

Το "φέρτε τα αδέλφια μας ξανά στην 13" δεν είναι σύνθημα κατά της απόφασης;;;

Θα σου πω κάτι και αν θέλεις ψάξτο. Εσύ πιστεύεις ότι μόνο ο Βαρδινογιάννης έφταιγε; Ξέρεις τι παίχτηκε;

Αλήθεια ξέρεις;

Και αν είδες σε άλλα κείμενα μου έχω κατηγορήσει την στάση του Βαρδινογιάννη απέναντι στους συνδέσμους.

Αλλά όταν κάποια "πρωτοπαλήκαρα" πριν μερικά χρόνια σκάγανε μπουκέτα στον Κυρ-Γιάννη γιατί δεν τους έδινε ΔΩΡΕΑΝ πάκο ήτανε μάγκες. Ή δεν τα ξέρεις αυτά;

Ή δεν ξέρεις τίποτα για τα "καπέλα"; Ή δεν ξέρεις τίποτα για τις εκδρομές με τις διπλοκρατήσεις;

Και επειδή έχω ακούσει πολλά για τον Τζίγγερ μ' αυτή την ιστορία, το μόνο που έκανε ήταν να τους αφαιρέσει την ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ των εισητηρίων. Αλλά έτσι χάσανε ορισμένοι - ΞΑΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ - τα μπικικίνια.

Κάνω λάθος; Και που; Πες μου και το συζητάμε.

Πληροφοριακά, τύποις γραμμένος είμαι ακόμα σε σύνδεσμο. Ουσιαστικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια. Απλά γουστάρω να μιλάω με μερικά παιδιά και να πηγαίνουμε μαζί μπασκετάκι - κυρίως... είναι βλέπεις κι αυτοί της επανάστασης - ή μπαλίτσα. Αν είσαι δίκαιος, ξέρεις ότι ο Βαρδινογιάννης κάποια πράγματα τα προσπάθησε. Δεν είναι μόνο δική του η ευθύνη.

Και απέναντι στους συνδέσμους ο μαλάκας έδειξε πολύ μεγαλύτερη διαλακτικότητα από ότι περίμενε και ο πιο αισιόδοξος.

Τέλος πάντων, το θέμα των συνδέσμων βρομάει από πολλές πάντες. Δεν θα το συζητήσω πέρισσότερο από ακαδημαϊκά γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να μπω σε ονοματολογία. Κάποιοι απ' τους παλιούς φίλους κάνανε τις επιλογές τους. Κάποιοι άλλοι φύγανε.

Όσο εγωιστικό κι αν σου ακούγεται, είμαι πολύ περήφανος που είμαι από τους τελευταίους που το σύνθημα το έχουν κάνει και θέση απέναντι στην ομάδα. Είναι και η υπογραφή μου στο σάιτ των "τσάτσων" κατά τη γνώμη σου.

"ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ-ΧΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ... ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ"

Ανώνυμος είπε...

Mακάρι να μην διαψευστώ. Πηγή μου καλά πληροφορημένη μου δήλωσε ότι στις 8 το βράδι θα ανακοινωθεί η απόκτηση του ΡΙΚΕΛΜΕ. Το αναγράφω με πλήρη σοβαρότητα, και πάλι ελπίζω να μην βγω ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

@ Pappas10

Αν και δεν απευθυνεσαι σε μενα , επειδη αναφερεσαι σε ενα θεμα που το ξερω ακου για να ξερεις...

Αφου ησουν σε συνδεσμο, φανταζεσαι ξερεις ποσο ειναι το ενοικιο ενος κλαμπ? Και παντα οι ιδιοκτητες ζητανε πιο πολλα απο ενα κλαμπ επειδη ειναι οπαδοι και φοβαται.

Επισης τις χωρογραφιες που ολοι γουσταρουν, φανταζομαι δεν ξερεις ποσο κοστιζουν και προφανως ουτε σε νοιαζει.

Ακομα κανε τα μαθηματικα και δες ποια ειναι τα εσοδα και τα εξοδα ενος κλαμπ και θα μαθεις. Επειδη ξερω βαζουν και απτη τσεπη τους οι πιο πολλοι. Υπαρχουν και κακα μηλα και ενα απο αυτα αυτη τη στιγμη μπαινει στη 13 αυτος και αλλοι 162.

Για τη ΠΑΛΕΦΙΠ γιατι δεν μιαλει κανεις? Αυτοι δε βγαζουν μπικικινι?

Οι συνδεσμοι του ΠΑΟ στη πλειοψηφια τους ειναι αριστοι απο παιδια που ζουν ΓΙΑ το Παναθηναικο και οχι ΑΠΟ ΤΟ Παναθηναικο.

Απτο Παναθηναικο ζει ο Γκοτζος, ο Κοντος και το λοιπο συναφι που λυμαινεται την αρρωστια μας.

Μη στρογγυλευεις τα πραγματα. Ο Τζιγκερ γιατι δε δεχεται το Φορεα? Τι φοβαται?

Να μιλαει με τον ιδυτη της παραγκας και να παιζει paintball μαζι ξερει.Να μιλησει με παιδια που τρωνε χιονια και βροχες για το Τριφυλλι δε ξερει?

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει αντιστοιχία με την περίπτωση της Liverpool. Εκεί άλλαξε πρόσφατα η ιδιοκτησία, η οποία για να κερδίσει την εύνοια του κόσμου αλλά και των πιστωτών (δανειοδοτών) εξήγγειλε σχέδια για νέο-τεράστιο-σύγχρονο γήπεδο! Άλλαξαν τα σχέδια αυτά οπότε η τωρινή ιδιοκτησία δεν απειλείται μόνο από την μη στήριξη των φιλάθλων αλλά και από την μη εύρεση πόρων!

Ο Βγενό έκανε μια φλου σκέψη ακριβώς για να δει τις αντιδράσεις. Αυτό που άφησε φλου ήταν αν προτείνει τα επαγγελματικά τμήματα του Παναθηναϊκού να ανοίξουν σε νέους μετόχους οι οποίοι θα ήταν η ΠΕΚ, οι άλλοι ιδιοκτήτες αλλά και ένα νέο σχήμα του ερασιτέχνη. Δεν ήταν ξεκάθαρος, οπότε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για το συγκεκριμένο θέμα.

Άσχετο αλλά ο Μαζαράκος ήταν ο τέταρτος στο ματς-σφαλιάρα του κυπέλλου με το γάβρο. Ούτε τα προσχήματα ρε πούστη!


@Mad
Μακάρι να μη διαψευστείς...Κοινοτικό έχει αυτός όμως; Μακάρι!

Ανώνυμος είπε...

Κοινοτικό, και στη Βιγιαρεάλ έτσι έπαιζε

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Sniper,

Για τις χωρογραφίες βάζαμε ρεφενέ. Συμφωνώ. Για το ενοίκιο, ότι δεν κάλυπτε το 60άρι της εγγραφής, βάζαμε και κανέναν "καπέλο" και το λέγαμε σ' όσους αγόραζαν.

Τυπώναμε ημερολόγια, φτιάχναμε μπλουζάκια κλπ. Δεν λέω για τα "καπελα" για το κλαμπ. Λέω για τα "καπέλα" που πήγαιναν σε τσέπες. Όπως και για τις αντίστοιχες εκδρομές και άλλα πολλά.

Για άτομα που τα "παντελόνιαζαν" μιλάω. Και αφού ξέρεις για τον "ηγέτη" της τωρινής Θ13 - τα έχω ακούσει κι εγώ, δεν το ξέρω καλά το άτομο-, θα ξέρεις και πόσοι από τους "ηγέτες" της "απέναντι" παντελόνιασαν κατά καιρούς. Ειλικρινά όμως δεν ξέρω αν έχει παντελονιάσει ο συγκεκριμένος.

Πέραν από το "παντελόνιασμα" μιλάω και για άλλα νταλαβέρια που δεν είναι επί του παρόντος. Και δεν μιλάω μόνο για ναρκωτικά. Μιλάω για τακιμιάζματα με μπάτσους, "δώσιμο" παιδιών, συκοφαντίες και διάφορα άλλα. Εγώ από αυτά αηδίασα και έκοψα τις παρτίδες με τα οργανοτικά.

Την ΠΑΛΕΦΙΠ - πέραν του Τζίγγερ - ποιός την γαμεί μωρέ; Άσε με τώρα με τον καραφλό. Πάντως δεν έχω ακούσει ότι κλέβει. Εντάξει το άτομο είναι yes man χαίρω πολύ.

Επαναλαμβάνω. Ο Τζίγγερ φταίει αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Εντάξει, ο Παυλάρας πήγαινες και του έλεγες "κλεινει το κλαμπ" και σου πλήρωνε το νοίκι.

Ο Τζίγγερ αν κατάφερνες ποτέ να του το πεις, πιθανότατα θα σου έλεγε "στ' αρχίδια μου". Στην καλύτερη θα σου έλεγε "στ' αρχίδια μου". Στην χειρότερη, μαλλον θα σου έδινε τα λεφτά για το νοίκι και θα σου ζήταγε επιστροφή με 17% τόκο και να του πεις τους 3εις πιο άτακτους.

Χαίρω πολύ, τα ξέρουμε αυτά. Αλλά κάποια στιγμή η αίσθηση του μέτρου χάθηκε. Και αφού είσαι συνδεσμίτης το ξέρεις.

Ο Τζίγγερ κατά τη γνώμη μου πήγε να μαζέψει μία κατάσταση. ΤΟ έκανε άγαρμπα και γι' αυτό τα σκάτωσε. Αλλά όχι ότι και ο "φορέας" είναι άμοιρος ευθυνών.

Αυτό πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά στην προκειμένη περίπτωση ξέρω πέντε πράγματα ως αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυς.

Μιχάλης.

Thrass είπε...

Ξοδεύει ή δεν Ξοδεύει ρε φίλε; Είχε ή δεν είχε για αρκετές χρονιές το υψηλότερο ποδοσφαιρικό μπάτζετ από όλους τους συλλόγους του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Δε νομίζω ότι μετά τη Ριζούπολη είχαμε ποτέ budget κοντά σε αυτό τού γαύρου. Ακόμα κι όταν πήραμε το double, μικρότερο budget είχαμε.

Pappas10 είπε...

MadBoy,

Αν έχεις δίκιο για τον Ρικέλμε, θα γράψω 12 φορές στο Greengate... "ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ".

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Thrass,

Εγώ αλλιώς τα ξέρω. Μόνο πέρυσι και φέτος είχε μεγαλύτερο ο Γάβρος.

Αν κάποιος έχει πηγές ας τις δώσει.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

"...για τον Γκέκα στην Καλλιθέα". Χαχαχαχαχαχα καλό κι αυτό. Ξέχασες το "για τον Πίτσο στον ΟΦΗ" φίλε Παπά ή κατα κόσμον Γκόντζε Γ Εθνικής.

Ανώνυμος είπε...

@ Pappas

Λοιπον , φιλε για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. Το γεγονος οτι μερικοι εκμεταλλευονται τους συνδεσμους για να κονομησουν το δεχομαστε ολοι. Το θεμα ειναι και αυτη ειναι η μαγκια της 13 οτι τετοια ατομα τα θετει στο περιθωριο και αποδειξη αυτου οτι δεν υπαρχει ενας αρχηγος τυπου Τσουκαλα ωστε να βαζει χερι σε κοινο ταμειο-το οποιο δεν υπαρχει-.

Ακομα τα κλαμπ 1 χρονο χωρις μπαλα, αντεχουν και ειναι πιο δυνατα απο ποτε.

Αλλα το προβλημα δεν ειναι τα κλαμπ αλλα η συμπεριφορα του Τζιγκερ.Το να μη δεχεσαι εναν φορεα Συνδεσμων με 10.000 μελη και ποσο κοσμο ακομα μαζι τους, τον καθιστα το λιγοτερο αφελη και ανικανο.

Και αυτο ειναι μονο η αρχη. Ηδη αρχιζουν οι κοινες δουλειες της οικ.Βαρδ με αυτη του Κοκκαλη. Το νεο Στοιχημα ηδη βρισκεται στα σκαρια.

Η προσληψη της Αλ.Μπακογιαννη στο ποστο της επικοινωνιας (αληθεια ο λιπασματας Αθανασοπουλος δεν κανει), η οποιοα εκτος της ΑΕΚ , δουλευει κ στην Ιντρακατ δειχνει πολλα.

Η μη απαντηση του στη ΠΕΚ, εστω και αρνητικη, εμενα μου φινεται υποπτη.

Το θεμα ειναι οτι με 1/11 και δεκαδες εγκληματικα λαθη, κατεστησαν την Οικογενεια "νεκρη" στα ματια του απλου φιλαθλου..

Το θλιβερο θεαμα της Λεωφορου και η απαθεια ειναι δειγματα αυτης της αποψης.

Η λυση οσο και να μοιαζει ουτοπικη ειναι η Πωληση. Αλλιως θα μικραινουμε ολοενα και πιο πολυ.

sniper13

Pappas10 είπε...

Ρε ανώνυμε,

Την πλήρωσε ή δεν την πλήρωσε την ομάδα του Γκέκα για να τον πάρει;;;

Αυτό δεν με ρώτησες;

Πρασινοφρουρέ της ασάφειας και της άγνοιας

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πλάκα πάντως γιατί και μόνο που λες τον άλλο "Πρασινοφρουρό"-άσε τα υπόλοιπα- δείχνει οτι έχεις κάθε μέρα το Γκόντζο στο προσκεφάλι σου σαν Ευαγγέλιο. Μην πας λοιπόν να μας παραμυθιάσεις. Δεν σε ρώτησα τίποτα γέλασα απλώς με το επιχείρημα οτι "πληρώνει", που για να δικαιολογηθεί χρειάστηκε να συμπεριλάβεις την μεταγραφή του Γκέκα απο την Καλλιθέα (αλήθεια, ήταν στις 10 ακριβότερες όλων των εποχών;).
Βέβαια εσύ μπορεί απο όλο αυτό να αποδείξεις οτι έχουμε και καλό σκάουτινγκ γιατί μετά ο Γκέκας πήγε στη Γερμανία και έβγαλε μάτια.
Το κακό με κάτι τύπους σαν κι εσένα είναι οτι (πιθανότατα) κάτι τέτοιες ***κιες της τσαμπουνάτε τσάμπα. Τουλάχιστον ο Γκοτζίλα πληρώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε δε φταιει αυτος που δεν ξερει για το Γκοτζο. Αν ηξερε θα επαιρνε την εφημεριδα για να σκουπισει το λοκω του.

Δυστυχως οταν δεν υπαρχει διοικηση παρασιτα τυπου Γκοτζου ξεσαλωνουν.

Εδω ο Γκοτζος κανει εκπομπη στο πιο πουστικο και υμνητη της παραγκας σταθμο.

Αυτους που καποτε μεσω της στηλης εκραζε. Αλλα ολα αυτα φερνουν βιλες και οι βιλες ευτυχια.Και ας γινονται και στη πλατη χιλιαδων φιλαθλων.

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Sniper συμφωνώ 100%. Και για να μη βγει το προηγούμενο φερέφωνο και πει οτι ανώνυμα τα λες όλα εύκολα λες και το "Παπάς" αναγράφεται στην ταυτότητα, ας ξέρει και πως υπογράφω.

V for Vintra.

Αλλά ξέχασα, ο παραπάνω έχει πει οτι ο Λουκάς είναι και καλός παίκτης...ή εξελίξιμος...τι να περιμένει κανείς. Αμπαλοσύνη ή εκτέλεση εντολών;

Ανώνυμος είπε...

Θελω να πιστευω πως αυτοι που διαβαζουν Derby ειναι απλα ατομα που δεν γνωριζουν και παρασυρονται απο την αγαπη τους για το Τριφυλλι αλλα και απο την αγνοια τους για προσωπα και πραγματα. Και εγω καποτε διαβαζα derby. Μολις υποψιαστηκα και συνειδητοποιησα τι εστι Γκοτζος καταλαβα και αμεως την εκοψα. Μονο και μονο αυτοι που γραφουν στο Ντερμπυ αρκει για να την αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι.

Το προβλημα ειναι οτι ο μικρομετοχος λαμβανει υποψιν του το Γκοτζο και τον εμπιστευεται απολυτα. Μεχρι βεβαια να καει και αυτος.Αναλωσιμα ειναι τα φερεφωνα αλλωστε.

sniper13

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Sniper13,

Το ξέρω ότι δεν έχουμε Τσουκαλά, αλλά δεν έχουμε και ενιαία Θ13.

Εδώ δεν τα βρίσκουμε μεταξύ μας, θα τα βρούμε με τον Τζίγγερ;

Ξεχνάς τις "υπόγειες" και τις φανερές συγκρούσεις μεταξύ των δικών μας "Τσουκαλάδων";

Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία... Αλλά θα σου πω προσωπική μου εμπειρία. Επειδή ΔΕΝ φώναζα "Παύλο Θεέ" βρέθηκαν κουτσάβια στο μπάσκετ και μου την είπαν. Και δεν μου την είπαν χαβαλέ αλλά τσαμπουκαλεμένα.

Και πέσαν οι δικοί μου και λύθηκε το θέμα στο στυλ "Αφήστε τον τον Μιχάλη τον ξέρουμε εμείς... απλά είναι λίγο κολημένος". Κάτσε ρε φίλε... δηλαδή θα πρέπει να μου επιβάλουν τι θα λέω αλλιώς είμαι "τσάτσος". Πρέπει να έχω "πλάτες" άτομα για να μου δίνουν "πιστοποιητικό" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Στρατιωτάκια θα γίνουμε; Μέλη;

Άσε με ρε φίλε τώρα. Στην Τελική ένα μέρος του "Φορέα" έρχεται στην 7. Μεταξύ μας δουλευόμαστε;

Και ο Τζίγγερ είναι μαλάκας. Μου πήρε τους πουθενάδες και μου τους έκανε "ηγέτες" του κώλου. Αλλά μην τρελαθούμε τώρα με τους συνδέσμους και τους λογής λογής "ηγέτες" του "Φορέα". Να πάνε να μπιπ.

Εγώ θέλω να πηγαίνω γήπεδο και να υποστηρίζω ΠΑΝΑΘΑ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ.

Δεν θέλω ρε φίλε να είμαι με τον έναν ή με τον άλλον. Θέλω να είμαι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Πως το λένε δηλαδή;

Τόσο δύσκολο είναι επιτέλους να το καταλάβουν κάποιοι; ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γαμώ την αγανάκτηση μέσα.

Αν είναι να τα βάλουμε με τον Τζίγγερ - το λέω για πολλοστή φορά - ας κάνουμε διαδήλωση έξω από την Βελίμα, πως διάολο την λένε την εταιρία του. ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΔΕΝ ΓΙΟΥΧΑΡΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Ντε και καλά δηλαδή να πρέπει να είμαι "Τσάτσος" ή "Αντι-Τζίγγερ". Πως φτάσαμε ρε μαλάκες εδώ; Από που κι ως που φτάσαμε εδώ;

Σόρρυ αλλά τα παίρνω. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Η "ανωνυμία" δεν είναι σε συνάρτηση με την πολιτική σου ταυτότητα αλλά σε συνάρτηση με την διαδικτυακή σου Ταυτότητα. Την οποία εγώ διατηρώ σε όποιο σάιτ και αν γράφω. Άρα ξέρεις τι λέω από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορείς να ανατρέξεις σ' αυτά που έχω πει και να δεις αν αντιφάσκω ή αν οι ιδέες μου αλλάζουν κατά το πως αλλάζουν τα πράγματα.

Από εκεί και πέρα, τα περί "φερέφωνου" στα επιστρέφω. Με τη δική σου λογική εσύ εισαι φερέφωνο του κάθε Καρερπετόπουλου που λέει για "επενδύσεις" και δεν κοιτάζει την Παράγκα.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Βύντρα ήταν καλύτερη περίπτωση από τον Σεϊταρίδη. Γεγονός είναι ότι με διέψευσε. Δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα.

Προφανώς εσύ κατέχεις τα μυστικά της μπάλας καλύτερα από εμένα και όταν πίστευες σ' έναν παίκτη αυτός έβγαινε κράμα Σαραβάκου και Μινχ. Εκτός και αν δεν πίστευες ποτέ σε κανέναν οπότε καλά κάνεις, παίζεις safe αλλά μη μου μιλάς για μπάλα. Εγώ δεν είμαι προπονητής. Εσύ είσαι;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Pappas10

Φιλε, δεν γινεται απο 10 τραμπουκους, να σπλιωνεται μια θυρα. Και δεν λεω οτι σπιλωσες.Γενικα μιλαω. Το θεμα ομως ειναι αλλο. Σε οποιον δεν αρεσει η 13 ή δε τη γουσταρει δικαιωμα του. Αλλα το να της απαγορευεται να δει την ομαδα που λατρευει και ακολουθαει ΠΑΝΤΟΥ ειναι τουλαχιστον προκλητικο και υπουλο.

Αφου εσυ θες να φωναζεις μονο για το ΠΑΟ χωρις να σε νοιαζουν ολα τα αλλα πολυ καλα κανεις.

Δικαιωμα σου. Και για μενα κακως αναλωνεσαι να γραφεις + & - της 13. Σαν απλος φιλαθλος σκεψου ποιος σου στερησε τα πρωταθληματα, με ποιων την συνενοχη ή την ενοχη σιωπη, ποιος δεχτηκε να γινει η Ριζουπολη και ολα αυτα που εκαναν αγωνιστικα κακο στην ομαδα αλλα και σε θεμα πρεστιζ. Το θεμα της 13 ειναι θεμα της 13 και της ΠΑΕ.

Και μην μου πεις οτι επηρεαζει την ομαδα γιατι στη Λεωφορο μονο 2 ισοπαλιες εχουμε και ολα τα αλλα νικες.

Αλλου ειναι αυτοι που ευθυνονται και δεν ειναι στα τσιμεντα της 13-πλεον 7 ή μαλλον σπιτια μας.Αλλα ειναι στη 3 και στα δημοσιογραφικα μπουθ

sniper13

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Δηλαδή πόσους παίκτες πήρε από ομάδες και τις πλήρωσε ο "επενδυτής" νεοπλουτός κρατικοδίαιτος Κρόκους;

Τον Σάλπι δεν τον πήρε Πληρώνοντας τον ΠΑΟΚ; Για Μάτζιο, Τζιώλη και έναν ακόμα που δεν θυμάμαι σύν τον Σπυρόπουλο που λόγο της τεστοστερόνης δεν ήρθε δεν πλήρωσε τον Πανιώνιο.

Τώρα για τον Σπυρόπουλο δεν πλήρωσε τον Πανιώνιο;

Το ποιος παραμυθιάζει είναι εμφανές.

Δεν κοιμάμαι με κανέναν Γκότζο στο προσκεφάλι μου. Αυτά κράτα τα για την προπαγάνδα σου.

Αν έχεις επιχειρήματα βάλτα στο τραπέζι. Αν το μόνο που έχεις είναι να με λες "γκοντζικό" ή ότι άλλο καλά κάνεις αλλά απλά αποδυκνύεις την αδυναμία σου να αντιπαραταχθείς με κάτι περισσότερο από αυτά που φαντάζεσαι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Έχω κάθε καλή διάθεση να πιστέψω οτι είσαι Παναθηναϊκός, όπως κι εγώ, ανεξάρτητα απο Τζίγκερ, Βγαινόπουλο, Φορείς, Νέες Θ13 κλπ.
Αλλά πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε οτι ένας Σπυρόπουλος ή ένας Κωνσταντίνου, δηλ. ακριβές μεταγραφές (ανεξάρτητα αν βγαίνουν ή όχι) δε φέρνουν την άνοιξη και απλά ο ραλίστας τις κάνει όταν βλέπει οτι δεν πάει άλλο.
Και μετά γυρνάμε πάλι στις 3αρες και τις 4αρες απο τους βρωμιάρηδες και ψαχνόμαστε.
Αυτό που λεω εγώ λοιπόν φίλε είναι οτι όσο δείχνουμε υπομονή σε Βύντρες, Τζιόληδες, Σέριτς, Γκαλίνοβιτς και λοιπούς άμπαλους που δεν θα έπρεπε να έχουν περάσει
ούτε έξω απο τον ΠΑΟ, απλά δίνουμε πάτημα σε αυτούς που έφεραν τον ΠΑΟ τρίτοδεύτερο να φέρουν κι άλλους τέτοιους πουθενάδες.
Σόρυ αν σε έθιξα απλά είναι λίγο περίεργες ημέρες και όταν ακούω για "Πρασινοφρουρούς της άγνοιας" ή "φερέφωνα των Καρπετόπουλων" το μυαλό μου πάει προς τα παπαγαλάκια της ΠΑΕ.

V for Vintra

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Sniper13,

Φυσικά και φταίει ο Τζίγγερ. Αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι εστιαζόμαστε μόνο εκεί. Και ναι, το ξέρω ότι γίνομαι "Γκόντζος" αλλά αυτό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.

Ας κάναμε μπάχαλο με τους διαιτητές και την "παράγκα" και το γήπεδο και τον εμπαιγμό της "Ισότιμης και ταυτόχρονης λύσης" και μετά ας τα βάζαμε με τον Τζίγγερ και τις μαλακίες του.

Πριν από μερικούς μήνες, δημοσίευσα εδώ ένα λινκ για το γήπεδο στον ελαιώνα. Ένας παπάρας έγραφε για "πάρκο" κλπ. Το δημοσίευσα στο GreenGate επίσης. Τον πλακώσαμε στα μηνύματα και το κείμενο έφυγε.

Όταν ήταν το θέμα "Γουδί" ακόμα ζεστό κάναμε την διαδήλωση και μαζευτήκαμε βία 1000 άτομα (και πολλά λέω... δεν είμαι και καλός στο να μετράω). Λέω μετά σε κάτι παιδιά να στείλουμε μηνύματα στο σάιτ του ΠΑΣΟΚ.

Γαμήθηκα, έστειλα σμσ σε γνωστούς και λοιπά. Μου ήρθε λογαριασμός γάμησε τα. Ρωτάω μετά αν το προώθησαν, 2-3 το είχαν προωθήσει. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΗΡΑ 10 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.

Ναι εντάξει, τα ίδια λέει και ο Γκόντζος. Ε τι να κάνω εγώ τώρα; Εγώ φταίω που σε κάποια πράγματα θεωρώ ότι έχει δίκιο δηλαδή; Πες μου που λέω ψέματα ή που κάνω λάθος σ' αυτό ρε φίλε; Πείτε μου τι κάνω λάθος γαμώ το κέρατο μου.

Ποιός αγώνας ρε φίλε; Για τι προσπαθήσαμε; Τι στηρίξαμε; Πήραμε το Νταμπλ με μουρμούρα και με την 13 να μου σηκώνει πανό με ? στην εξέδρα την πρώτη αγωνιστική και μετά στην "φιέστα" - γαμώ τον μαλάκα που την σκέφτηκε - γινόταν της κακομοίρας. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΗΡΤΖΙΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ.

Και φάγαμε τον Ζάετς το "λαμόγιο" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ. Αυτό το έχω γράψει και στο Greengate πριν το άρθρο του Γκότζου.

Η Θ13 είναι ΙΕΡΗ. Από όλες τις μαλακίες του Τζίγγερ αυτή με πονάει περισσότερο. Ο μόνος λόγος που γράφτηκα στην ΠΕΚ είναι αυτός και το ότι απάντησε στον Μαλακοπετράκη. Λέω "10 άτομα μου το στείλανε, άρα έχει λαό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, είναι και τσαμπουκάς μαζί του".

Τώρα τι γίνεται; Ο Άλλος δεν πουλάει. Πάμε για την Βαρίνα (πως διάολο την λένε ρε παιδιά την εταιρία του) να κάνουμε διαδήλωση. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Δεν το αλλάζω.

Για άλλη μία φορά. Στ' @@ μου γράφω όποιον αρέσκεται στο να μου φοράει ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ή ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Παρακαλώ. Απλά θίγομαι να με λένε ο,τιδήποτε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαι.

Είπα εξ' αρχής. Πάμε για διαδήλωση έξω από τα γραφεία της εταιρίας των Βαρδινογιανναίων. Κι εκεί ας ξελαρυγγιαστούμε με τον Τζίγγερ.

Εκεί μέσα.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ. Εγώ τουλάχιστον ΟΧΙ. Άλλωστε δεν έχει αποδώσει εδώ και μία 10ετία περίπου.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

οποιος μπορεί ας πάει να υποστηρίξει



Σάββατο 2/2

Α1 Πόλο Ανδρών: ΝΕΠ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 17:30 Κλειστό Κολυμβητήριο Πάτρας (Παμπελοποννησιακό)

Α1 Βόλλευ Γυναικών: Πανελλήνιος- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 20.00 Πανελληνίου

Α1 Βόλευ Ανδρών: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - μΠΑΟΚ 20:45 Γλυφάδα

Κυριακή 3/2

Α1 Μπάσκετ γυναικών: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Απ. Πτολεμαϊδας, Τάφος, 12:00

Thrass είπε...

Μιχάλη, δεν τις έχω τις πηγές πια, αλλά θυμάμαι σίγουρα να έχω διαβάσει στον αθλητικό τύπο ότι το budget τη χρονιά τού double ήταν 17-18Μ (που είναι το σύνηθες μέγεθος για τις χρονιές που παίζουμε στη Λεωφόρο), ενώ τη χρονιά τής Ριζούπολης ήταν 25Μ.

Αυτό που στην πραγματικότητα έγινε μετά τη Ριζούπολη δεν ήταν "διάλυση της ομάδας τής Ριζούπολης", ήταν μείωση του budget.

Αφήνω ένα μικρό παράθυρο να υπήρξε ακολούθως πάλι αύξηση λόγω έλευσης του Έκι, αλλά μετά τι κάναμε; "5ετές πλάνο", γεμίσαμε την ενδεκάδα με φτηνούς νεαρούς παίκτες (για να μείνει χρήμα για τούς Φλάβιο και Μπίστσαν που γράφεις) κ.ο.κ.

Δε βλέπω τίποτα που να δικαιολογεί τα 25Μ τις επόμενες χρονιές, οπότε υποθέτω ότι το budget έμεινε στα 18 (το πολύ). Εξαίρεση είναι μόνο η φετινή χρονιά, που (τώρα τον Ιανουάριο, όχι πριν) φαίνεται να ξοδεύεται παραπάνω χρήμα με Σπυρόπουλο κι όποιον άλλο έρθει.

Κι ενώ εμείς βολοδέρνουμε σε αυτά τα ποσά, ο γαύρος (που ήταν κι αυτός κάποτε στα 25Μ), έχει πλέον ξεπεράσει τα 30 κατά πολύ. ΟΚ, βοήθησε κι ο Καστίγιο, αλλά αυτός είναι ο αντίπαλός μας, τι να κάνουμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

@ Pappas 10

Γηπεδικο: Οι μονοι που καναν καποιον αγωνα ηταν οι οργανωμενοι...5-10-1000 ΜΟΝΟ αυτοι...Στο ματς με Καλλιθεα που το Derby την αλλη μερα ελεγε για τον Εκι....

Ριζουπολη : Εκεινη τη μερα ο Φιλιππιδης σπιτι του, ο Τζιγκερ επαιζε μπιτς βολλευ και η ομαδα σαν προβατο επι σφαγη.Δηλωσεις παιχτων πολλες και οι μονοι που αντιδρασαν οι οπαδοι.Derby την αλλη μερα...Το θελε και το πηρε ο Ολυμπιακος...Υπαρχει και το πρωτοσελιδο αν θες....

Παραγκα : Τι εκανε η διοικηση για αυτο.Μονο ανακοινωσεις διαμαρτυριας και ο μονος που εκανε φασαρια βλ Φιλιπιδης εκδιωχθηκε απτην ΠΑΕ.Δεν λεω αμα ηταν καλος ή οχι. Την αποπομπη σχολιαζω.

Double 2004 : Το πρωτο ματς ηταν το πρωτο επισημο μετα τη Ριζουπολη.Τι περιμενες? Υποδοχη με τριανταφυλλα? Οσο για το Ζαετς ειναι τεραστις παιχτης αλλα εχει μονο να δειξει ενα νταμπλ.Ξεχνας τη χρονια που δεν μας εβγαλε Ευρωπη και πως μολις του δωσαν λιγα λεφτα βλ Πορτσμουθ μας πουλησε και εφυγε.Και τωρα βολοδερνει.Οι καλοι δε χανονται νομιζω....

Μη τη ψαχνεις. Για ολα, και αν οχι ολα για το 90% φταιει η οικογενεια. Και οσο δεν πουλα θα εχουμε τα ιδια και χειροτερα...

Ενα πρωταθλημα δεν κλεινει τις πληγες δυστυχως....

Ειδικα οταν τα 4 ειναι νωπα....

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Αλαφούζος να είναι μέλος της ΠΕΚ αλλά με το κανάλι του να δείχνει με live delay το ματς στην Μαδρίτη, δεν κάνει καθόλου καλή εντύπωση.
Αν ήταν γαύρος δηλαδή θα το έβαζε μετά τις 12;
Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Sniper,

Εγώ θυμάμαι την 13 - και μάλιστα ήμουν κι εγώ μέσα και είχα διαφωνίσει - να φωνάζει "Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" και με πανό

Φάε τώρα τις γαβριέλες με γήπεδο εδώ και μία 4ετία και εσύ να το χτίζεις στον Ελαιώνα. Όντως τον άλλον αιώνα.

Στην Ριζούπολη ήμουν εκεί. Και όντως η πρώτη μου αντίδραση ήταν "Γιατί δεν πήραν την ομάδα να φύγουν οι μαλάκες;" Βέβαια αυτό μετά την 3άρα. Αυτό το είπε και ο Γιούρκας. Ο Τζίγγερ και ο Φιλλιπίδης δεν ήταν εκεί όπως ο Κρόκους με τον Πετράκη δεν έχουν έρθει ποτέ Λεωφόρο. Ναι ξέρω ακούγομαι πάλι σαν τον Γκόντζο. Ε τι να κάνω; Αφού έτσι είναι. Η ομάδα αρχηγό αποστολής είχε.

Θέλεις όμως να σου πω που σπάζομαι; Στο ότι ο Τσιρώνης, ήρθε στην Λεωφόρο και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ. Και όταν τον έβριζα, με ρωτάγαν οι τριγύρω πουθενάδες "ποιος είναι αυτός;"

Βλέπεις από τη μία οι πουστοφυλάδες έγραφαν για την μεγάλη νίκη και οι μαλάκες στο Ντέρμπυ τα είχαν χάσει τόσο που δεν ξέρανε τι γράφανε. Το έχω κι εγώ το πρωτοσέλιδο κάπου στο πατρικό μου.

Συμφωνώ ότι η διοίκηση άφησε την ομάδα απροστάτευτη. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη Ριζούπολη. Η Ριζούπολη ήταν το κερασάκι στην τούρτα της ασυλίας του γάβρου από τη μία και της ανικανότηας της διοίκησης να προστατέψει την ομάδα από την άλλη Άλλωστε μερικές μέρες μετά με τον "διπλωματικό του" τρόπο, το έγραψε και ο Γκόντζος.

Αλλά όλα αυτά εκ των υστέρων. ΠΡΙΝ τον αγώνα κανένας δεν έθεσε θέμα να πάει ο Τζίγγερ ρε παιδιά. Κανένας. Όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ΔΕΝ θα πάει. Και το παιχνίδι της "προστασίας" ποιοι το άρχισαν; Οι γνωστοι εγκάθετοι Μουνοπανούτσοι και καραπουστόπουλοι και μουνοχειλάκηδες. Γιατί αυτό "βόλευε" όσους δεν θέλαν να σχολιάσουν την βία και νοθεία του αποτελέσματος.

Γιατί να ρωτήσω κάτι στην Τελική; Ναι Εντάξει.. ο Τζίγγερ δεν προστάτεψε την ομάδα. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; Σε πρωτάθλημα παίζουμε ή σε πόλεμο μαφιόζον ώστε να χρειάζεται η ομάδα "προστασία"; Και αν ο Κρόκους είναι μαφιόζος, γιατί αυτός να βγαίνει λάδι και να την πληρώνει ο μαλάκας ο Τζίγγερ;

Εγώ πάλι εκεί σπάζομαι. Αντί να τα βάλουμε με τους γάβρους και την ασυλία τους, πάλι τα βάλαμε με τον Τζίγγερ. Και με το "τα βάλαμε" εννοώ καλόπιστα. Αλλά βλέπεις ο κρόκους είχε όλες τις "ανεξάρτητες" πένες να αβαντάρουν τον Πουσταθλητή του.

Για την παράγκα, ούτε τον Φειλιπίδη υποστηρίξαμε - θα το πω για άλλη μία φορά, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ήταν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ - ούτε τις κινήσεις με τα ντι-βι-ντι κλπ.

Έλα ρε φίλε τώρα. Αντί να τα βάλουμε με τους αβανταδόρους της παράγκας τα βάλαμε με τους αβανταδόρους του Τζίγγερ. Αντί να βρίζουμε μουνοχελάκηδες, καρερπετόπουλους, πουστοπανούτσους και σία βρίζουμε τον Γκόντζο.

Μία φορά πήρε ένας τηλέφωνο σε μία εκπομπή και έχωσε στον ερπετόπουλο και το θρασύδειλο ξερατό το είχε βουλώσει για 2 εβδομάδες. Αν όλοι όσοι έβριζαν τον Γκόντζο βρίζανε αυτούς τους πουσταράδες, θα σου έλεγα εγώ τι "κάλυψη" και νομιμοποίηση θα είχε η Παράγκα. Αντί να βγάλουμε πανό για τις κασέτες του "Θείου" βγάλαμε πανό για το "Ντι Βι Ντι Της Βλακείας".

Ναι το 2004 περίμενα λουλούδια. Το σύνθημα λέει "ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ... ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩ... ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ". Σου το πήραν με βία και νοθεία τα μουνόπανα και με την κρατική ασυλία και στρέφεσαι εναντίων της ομάδας;

Ας σηκώναμε ΠΑΝΟ "Εδώ είναι ΛΕΩΦΟΡΟΣ... ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" και θα σου έλεγα εγώ. Εγώ αυτό είχα προτείνει και γελάγανε. Ακόμα δεν με είχαν πει "Γκόντζο". Βέβαια θα μου πεις και ο άλλος ο μαλάκας μου έβαλε δίχτυ στο παιχνίδι με τον Γάβρο. Αλλά στην τελική, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.. ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Όσο για τον Ζάετς, αν θυμάσαι, είχε αναλάβει εκτάκτως ως προπονητής. Δεν δήλωσε ποτέ προπονητής. Ανέλαβε όμως από αγάπη για την ομάδα. Εγώ έτσι πιστεύω. Ως τεχνικός διευθυντής πήρε Νταμπλ. Και τον βρίζανε όλοι. Και την έκανε. Μαλάκας ήτανε να κάθεται να ακούει τα μπινελίκια του καθένα;

Ναι φταίει σε πολλά η οικογένεια. Πρώτα όμως θέλω να καθαρίσω με τους απέναντι. Εμένα οι γαβριέλες είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ο εχθρός μου. Και οι όψιμοι υποστηρικτές τους. Και εκεί εστιάζομαι. Ας γαμήσουμε πρώτα τους τους Πανούτσους και τους Καρπετόπουλους και όλα αυτά τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ και μετά γαμάμε και τον Γκόντζο αφού κάνει ΤΟΣΟ κακό πια.

Τέλος, μου είπαν ότι η Θύρα 13 1966 μέσω του ίδιου του Στέφανου προσκάλεσε τον φορέα στο γήπεδο με μόνη προϋπόθεση να υπάρξει περιφρούρηση στη Θ13.

Ισχύει; Αν ναι ΜΑΚΑΡΙ να γυρίσουν τα αδέλφια μας πίσω στη 13.

Εγώ δεν πάω στη 13 πλέον, πριν ρωτήσει κανείς. Είπαμε, δεν είμαι Τζιγγερικός... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαι.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Σνάιπερ και κάτι τελευταίο,

Συμφωνώ ότι ένα πρωτάθλημα δεν κλείνει τις πληγές. Γι' αυτό και αν το πάρουμε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Αλλά θα μου πείτε τώρα ότι κερδίζω χρόνο για τον Τζίγγερ.

Κατάλαβες ρε φίλε... δεν γίνεται όταν όλοι μας ζούμε μέσα σε ένα καθεστώς αμφισβήτησης των προθέσεων του άλλου και συνομοσιολογίας. Δεν παλεύεται έτσι ο Κρόκους ρε παιδιά.

Ακόμα κι αν ο Τζίγγερ είναι μαλάκας, τότε εμείς πρέπει να σταθούμε ικανότεροι και να κάνουμε αυτό που δεν μπορεί εκείνος. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ ΡΕ.. Μετά γαμάμε τους υπόλοιπους.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

χε χε χεχε ξεχνάς ηθελημένα μάλλον, ότι ο κρόκους, γαμάτο αυτό το κρόκους σαν εκπομπή του παπαχελά ακούγεται, είναι συνέταιρος του δικού σου. Απλά για την κουβέντα δλδ. Συνέχισε τώρα......

fpboy είπε...

Φίλοι Παναθηναϊκοί που διατηρείτε blog.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ,
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008, ΚΑΙ ΩΡΑ 00:00 (ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ), ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ LAPLACE ΚΑΙ ΤΟΥ GOTHANGEL, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΝΕΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ BLOG!

Pappas10 είπε...

@ Madboy,

Κατ' αρχάς μόνο για τον "Ρικέλμε" θα έπρεπε να φας αφορισμό. Σου είπα αν βγει θα γράψω πόσες φορές στο Greengate ότι ο Τζίγγερ είναι μακάκας να γουστάρεις... αλλά αν δεν βγεί θα στο φυλάω ρε.

Πέραν αυτού, τότε δεν ήταν συναιτερός του νομίζω. Και - για να έχουμε και καλό ερώτημα - από που επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφορία ότι θα κάνουν μαζί μπίζνα;

Ειλικρινά διαφωτισέ με. Δεν ξέρω τίποτα για το θέμα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Είδες που ακόμα και εγώ πίστεψα ότι μπορεί αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει την υπέρβαση?? Πόσο μαλάκας πιάστηκα ακόμα μία φορά έτσι??
Κοντομηνάς-Κόκαλης-Βαρδής έχουν πάρει ήδη τη δεύτερη άδεια του στοιχήματος, που θα ανοίξει σε ενάμιση χρόνο

Φειδίας είπε...

Απάντησε, παίδες, ο Τζίγκερ. Το σωστό να λέγεται. Και απάντησε με πράξεις:

1) Σπυρόπουλος
2) Νίκη στην Τούμπα
3) Κράξιμο του κορακιού στο Καραϊσκάκη
4) Πρωτάθλημα

Πρωτάθλημα θέλω. Τα υπόλοιπα έπονται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την στιγμή ο Γκόντζος κάνει μία εμετική επιθεση στον Γιούρκα. Πραγματικά ξεδιάντροπη, δεν έχω όρεξη να γράψω καν τις αλητείες που λέει.. Ντροπή σου γελοίο υποκείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Τον ακούω και εγώ.

Υπάλληλος είναι ρε παιδιά. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. Απλά απευθύνεται σε άτομα χαμηλού πνευματικού επιπέδου.

Δική μου εκτίμηση.

THATS ALL!!!

Βαρέθηκα να βρίζω τόσο αυτόν όσο και τον Τουρτούρα.

Παιδιά, γίναμε πολλοί και αυτό είναι καλό.

Υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και αυτό είναι ΥΓΕΙΑ.

Αυτά ως γενικές ενυπώσεις.

Στα πιο "ειδικά", νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά.

Θέλοντας ή μη στον αθλητισμό υπάρχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ:

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σε αυτόν τομέα ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ έχει χάσει από καιρό και θα συνεχίσει να χάνει μέχρι ΟΛΟΙ μας, να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.

Από την άλλη υπάρχει μια "σύγκρουση" της ανιδοτελούς και αδιαμφισβήτητης αγάπης ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με τις ταγές του επαγγελματικού αθλητισμού.

Το ιδεατό θα ήταν οι ομάδες να ήταν ερασιτεχνικές και να ανήκαν στον κόσμο τους.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

ΑΡΑ?

Σε ένα μη ιδεατό κόσμο ακόμα και σε μια ενασχόληση με ένα αντικείμενο που αγαπάς πρέπει δυστυχώς να σφίξεις την καρδιά σου και να επιλέξεις πλευρά.

Αυτή την στιγμή στον ΠΑΟ υπάρχουν ΔΥΟ πόλοι.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης και οι "Δελφίνοι".

Εγώ θα παραδεχτώ ότι όλοι αυτοί είναι ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και σκοπεύουν μέσω του ΠΑΟ ΜΑΣ να κερδίσουν.

Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό από την στγμή που έχω συμβιβαστεί με την σημερινή λειτουργία του επαγγελματικού αθλητισμού όπως έγραψα πριν.

Κακό είναι όμως να μην πάρω θέση.

Κακό είναι να μείνω απαθής με τη λογική ότι αν ενεργοποιηθώ θα κάνω ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Καλώς ή κακώς στον ΠΑΟ μας υπάρχει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που μας έχει διχάσει.

Εδώ δεν χωράει η λογική, "φύγετε" εσείς οι νέοι εμείς έχουμε πιάσει τα πόστα.

ΓΙΑΤΙ?

Μα για τον λόγο που εξήγησα πριν περί επαγγελματικού αθλητισμού και μονάδα μέτρησης της.

Η επιχειρηματική ορολογία επιτάσει την απομάκρυνση όσων ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Δυστυχώς. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.

Οπότε τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Είτε τους αποδεχόμαστε και αντιδρούμε, είτε μένουμε απαθής.

ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ.

ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΑΠΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

squarelogic είπε...

Τώρα,τι σόι μεταγραφικος σχεδιασμός ειναι αυτός,που μια ομάδα η οποια είναι ζητημα αν χρειάζεται εναν(1)επιθετικό αποκτά 3,παροπλίζοντας 3 απ τους υπάρχοντες(Μαντζιο,ΠΑΠ,Τσιγκα),όποιος μπορεί ας μου απαντήσει:

και βεβαια απλα μεταθεσαμε το ρποβλημα ως το καλοκαιρι,οταν θα γυρισει ο μαντζιος,θα δουνε τι θα κανουν με τον μυτόγκα και το ιδιο με τον Πετροπουλο...Αλλά ξεχασα,αν στο μεταξυ εχουμε παρει τίτλο θα εχει φιμώσει την ΠΕΚ,και θαχουμε να λεμε για αλλη μια 5ετια για την ομάδα του 2008 και το "μοντελο του τεχνικου διευθυντή".

Ο Μανούτσο πιθανως να αποδειχθει σπουδαία πολυτέλεια,τι να το κανεις ομως,αν σε 3 μηνες αναχωρησει για το Μαντσεστερ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

@ Old boy,

υπάρχει επιλογή στο ποιές και τίνος χυδαιολογίες διαγράφονται από το blog ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

@ All,

επειδή το θρασύδειλο παιδί με τη ζωηρή φαντασία και το σύνδρομο καταδίωξης το έχει παραξηλώσει πλέον στη χυδαιολογία κρυμμένο πίσω από την ανωνυμία ...

... και επειδή νομίζει πως είμαστε όλοι σαν τα χάλια του, θυμίζω ότι σε ό,τι με αφορά:

1. Μπαίνοντας σε αυτό εδώ το blog είχα γνωριστεί προσωπικά, μέσω κοινού φίλου, με έναν από τους δημιουργούς-διαχειριστές του,

και

2. Σε κάποια στιγμή στη συνέχεια δήλωσα εδώ, ότι διαθέτω σε dvd το περσινό αγώνα Γαβριέλα-ΠΑΟ 0-1 και το δίνω σε όποιον μου το ζητήσει, με αποτέλεσμα να γνωριστώ προσωπικά με δυο ακόμα από τους ανθρώπους που γράφουν συχνά comments εδώ.

Το θρασύδειλο υποκείμενο λοιπόν, επιβεβαιώνει απλώς αυτό που μου έμαθε για τυπάκια σαν του λόγου του ο πατέρας μου.

Ανώνυμος είπε...

@PAVLO + TOURT

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ:

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

όπως έχεις καταλάβει φίλε μου, εγώ και "ταυτοποιημένος" είμαι, αλλά και διαθέσιμος να δείξω την ταυτότητά μου έχω υπάρξει εδωμέσα.

Επομένως, δεν μπαίνω στο ίδιο ζύγι με το θρασύδειλο παιδάκι.

Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Εβγαλε και αλλη ανακοινωση η Πεκ.

Ευτυχως δεν ηταν ενα Πυροτεχνημα οπως πολυ ελεγαν..

Το ποταμι δεν γυριζει πισω!

Το φιλαρακι σου ο πετρακης σε δουλευει μεσ στα μουτρα σου ρε Τζιγγερ για τους δανεικους.

Ελεος!!

Old Boy είπε...

Ρε παιδιά, αν είναι να πιάνουμε τα σόγια μας, να το κλείσουμε το γαμιολομπλογκ. Έλεος.
Παύλο Θεέ, σου έσβησα το υστερόγραφο. Το υπόλοιπο σχόλιο σου το αντέγραψα και ακολουθεί.

«Συνεχίζω το παραλήρημα μου.

Αδέλφια μου αλήτες πουλιά δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα απόψεις του στυλ: "μπαλίτσα είναι", "μην τρελαίνεστε", "δεν είναι η ζωή μας", "υποστηρίξτε την ομάδα και μην ασχολείστε με τα εσωτερικά της" και άλλα ωραία και γραφικά.

Γιατί έχει αποδεχτεί πολλάκις ότι η άλλη πλευρά (γκοτζικοί και σία) πραγματικιά "σκυλιάζει" όταν αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστώς Βαρδινογιάννη.

Εκεί φεύγει αυτό το μελίσταλαχτο ύφος και δείχνουν το αληθινό τους προσωπείο.

Οι αηθεις επιθέσεις στον Γιούρκα, η παρεπόμπιδιση παρακολούθησης αγώνων του ενιαίου φορέα και άλλα πολλά, ανήκουν στην λεγόμενη ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

Για αυτό όταν ακούω "μελιστάλαχτα" λόγια και παροτρύνσεις συνήθως χαιδεύω το αριστερό μου αρχίδι πρώτα και μετά το δεξί».

Ανώνυμος είπε...

ELEOS O STOLTIDIS STIN ETHNIKI. FANTASTITE POU KATANTISAME.

Ανώνυμος είπε...

φιλε ο στολτιδης ειναι το αγαπημενο παιδι των δημοσιογράφων και η καραμέλα του κάθε δημοσιογράφων. Μάλλον τον πήρε για αναπληρωματικό του Μπασινά που είναι 10 κλάσεις ανώτερος

Ανώνυμος είπε...

anapliromatikos tou katsourani tha einai.

Ανώνυμος είπε...

παιδια οταν μιλαμε για το εθνοσημο
νομιζω πως καθε καλη προσθηκη ειναι σημαντικη για την ομαδα εστω και αν
ο στολτιδης μπορει να προοριζεται ως αλλαγη οποιουδηποτε παικτη.

Thrass είπε...

Μιχάλη, διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και με όλους τούς δυνατούς τρόπους: όταν ο αντίπαλός σου χρησιμοποιεί βρώμικα μέσα, είναι δική σου ευθύνη να τον σταματήσεις και να τού επιβληθείς. Δεν έχει νόημα να λες "ε, αυτός έχει άδικο και εγώ δίκιο" και να περιμένεις τον deus ex machina.

Σόρρυ, αυτά είναι για τούς losers. Το λάθος στη Ριζούπολη δεν είναι των γαύρων, αυτοί έκαναν τη δουλειά τους. Το λάθος είναι 99.9% τής διοίκησης και 0.1% των παικτών μας.

Αν η κυβέρνση στείλει στρατό για μάχη σε μια ξένη χώρα και ο στρατός πάρει τον πούλο, σε ποιόν θα ρίξεις εσύ την ευθύνη;