Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2008

Πρώτες εκτιμήσεις

Δεδομένο πρώτο: το μαγαζί είναι του Βαρδινογιάννη.

Δεδομένο δεύτερο: το μαγαζί όμως δεν είναι μαγαζί· τα μαγαζιά έχουν πελάτες και οι ΠΑΕ οπαδούς.
Δεδομένο τρίτο: όσο δεν υπήρχε αντίπαλο δέος στον ορίζοντα, όσο κι αν πίεζε ο κόσμος το όλο θέμα θα κατέληγε στην γραφικότητα.
Δεδομένο τέταρτο: όταν τώρα σου χτυπάνε με αυτόν τον τρόπο την πόρτα, με άμεσο στόχο να αποκτήσουν μέρος του μαγαζιού και πιθανώς μακροπρόθεσμο να το κάνουν δικό τους, δεν μπορείς πια να περιχαρακωθείς πίσω από το ότι το μαγαζί είναι δικό σου. Γιατί τελικά δεν είναι. Δικιά σου μπορεί να είναι η Μότορ Όιλ. Όχι ο Παναθηναϊκός.
Δεδομένο πέμπτο: αν είσαι έξυπνος τον βάζεις μέσα και πας με τα νερά του, προσπαθώντας να μειώσεις τις ζημιές σου. Αν είσαι μαλάκας τον πας κόντρα και πλέον δεν σε υποστηρίζουν πάρα μόνο οι υπάλληλοί σου, τα έντυπά σου, τα λαμόγια σου. Και πλέον δεν είσαι σε ανοικτό πόλεμο μόνο με τους οργανωμένους, αλλά και με τον μέσο φίλαθλο που μέχρι σήμερα μπορούσε μόνο να απογοητευτεί χωρίς να έχει να στραφεί πουθενά αλλού.
Δεδομένο έκτο: αν ο Βγενόπουλος επιμείνει και δεν κάνει πίσω ή δεν συμβιβαστεί με ανταλλάγματα, οι Βαρδινογιάννηδες θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Μα σήμερα, μα σε βάθος χρόνου, θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν.
Μια αμφιβολία: Μήπως έτσι άθελά μας γινόμαστε οχήματα επιχειρηματικών συμφερόντων; Από τη συνέντευξη δεν φάνηκε αυτό. Αλλά κι έτσι να είναι, αυτό είναι δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό αναγκαίο κακό. Στην τελική εμάς ο Παναθηναϊκός μας νοιάζει. Και το να πάει καλά χωρίς επιχειρηματίες από πίσω είναι σήμερα σχεδόν αδύνατο.
Μια αντίρρηση: Όταν μιλάς στη συνέντευξη για παράγκα, κακώς -κάκιστα- συναγελάζεσαι με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο που έσπευσε ήδη να σου προσκολληθεί. Αυτά τα ξεκαθαρίζεις από την αρχή. Μακριά από τους Μητροπουλαίους και κάθε άλλον τύπου Μητρόπουλου.
Ένα συμπέρασμα: το παιχνίδι αλλάζει ριζικά.

80 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά την αμφιβολία σου περί "οχήματος":

Όταν είναι ένας σε ρόλο Φεουδάρχη δεν μπορείς να αντιδράσεις.

Όταν όμως ένα σχήμα είναι πολυσυμμετοχικό είναι και δημοκρατικό.

ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΚΟΤΖΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,αδελφια!Ακουσα ολη τη συνεντεξη του Βγενοπουλου.Μου αρεσε πολυ.Ενα σχολιο μονο θα κανω για την αμφιβολια του old boy.Εμενα καθολου δεν με ενδιαφερουν τα επιχειρηματικα σχεδια και παιχνιδια του οποιουδηποτε.Εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να βλεπω την ομαδα,ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ!!!Μακαρι να τα βρουνε ολοι και με τον Βαρδινογιαννη προεδρο!Ολοι επιχειρηματιες ειναι,κι ο Κοκκαλης,κι ο Ντεμακος κι ο δικος μας.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να γινουμε ανταγωνιστικοι,να ξαναγινουμε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!Με ενθουσιασε η δεσμευση του Βγενοπουλου οτι αν προκυψουν κερδη θα τα δινει στον συλλογο,καθως κι η τοποθετηση του Θαναση οτι θα ανοιξει η διαδικασια εγγραφης μελων στον ερασιτεχνη.Καιρος ηταν,επιτελους!!!Να δειξουμε οτι ειμαστε πολλοι,να λεμε υπερηφανα οτι ειμαστε μελη του ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!Mακαρι σημερα να ξημερωσε μια καινουργια ημερα που θα φερει ολες τις δυναμεις ,θεσμικες και μη,να ενωθουν για να ξαναπανηγυρισουμε ολοι μαζι τεραστις,συγκλονιστικες,μοναδικες ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην είστε κορόιδα.

Ο Βγενό θέλει να σας τα πάρει.

Ο Τζίγγερ θέλει το καλό σας.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Μάκης... (ο γνωστός μάκης;)
Έχω βάλει λίγο ράδιο από όταν τέλειωσε η συνέντευξη και όλο γάβροι βγαίνουν και μιλάνε...

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω το "ΑΓΧΟΣ" μερικών μετά τη σημερινή συνέντευξη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε okra, οι Ολυμπιακοί εύχονται να μην αλλάξει τίποτα και να συνεχίζουν να σκυλεύουν το πτώμα με τις λαχανί φανέλλες.

Α και τα γκοτζαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο μαλάκας ο Σταθακωστόπουλος δεν πήγε στη κοινή συνέντευξη.

Φάνηκε ότι είναι με τη "γραμμή" Τζίγγερ μετά από τη σύνταξη κοινής πορείας για το θέμα των μελών του ερασιτέχνη.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ.

Είχα καιρό να νιώσω έτσι.

Απόλαυσα δε τους Θανάση και Παύλο.

Τι ΠΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

:-)

Φαντάζεστε να μίλαγε πχ σήμερα ο Τζίγγερ?

Θα έκανε υπερήφανους ΟΛΟΥΣ τους Ολυμπιακούς.

Α και τα γκοτζαλάκια, ξέχασα.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημενε εραστη της Τρουμπας,φιλε makis7,μη στεναχωριεσαι για εμας και χανεις και το μεροκαματο σου!Πιασε παλι το καροτσι κι αντε να κουβαλησεις καμια κασελλα ψαρια.Εμας και να μας τα παρει ο Βγενο,δεν πειραζει,τα χουμε πολλα!Μας τα δωσες εσυ,πολλα συναπτα ετη,απο το στοιχημα!!!ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ...Να σαι παντα καλα και να μας επισκεπτεσαι συχνα.Χαιρομαστε που εχεις τον φοβο μας,ακομα και τωρα που αισθανεσαι τοσο δυνατος.Κανεις πολυ καλα,γιατι τελειωνουν οι μερες σας!Γεια σου,φιλε.

Ανώνυμος είπε...

Φτασαμε σε σημειο τα γαυρακια να εχουν γινει οι πιο θερμοι υποστηρικτες του Τζιγγερ.

Τι αλλο θα δουμε ρε παιδια?

Φτανει πια!!

Ανώνυμος είπε...

1. Η πρώτη εντύπωση είναι και για μένα άκρως θετική και πολύ ελκυστική! Εάν η υπόθεση προχωρήσει, μόνο καλό θα φέρει στον Παναθηναϊκό!

2. Θετική και η παρουσία στο πάνελ των Γιαννακόπουλων - τελικά ο Θανάσης μάλλον το έπαιζε άσχετος, όταν προχτές έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτα για την ΠΕΚ και αν είναι μια καλή κίνηση για τον ΠΑΟ ή όχι!

3. Τα ποσά που ακούστηκαν, είναι σίγουρα ιλιγγιώδη για την ελληνική πραγματικότητα και μεγάλα ακόμα και για την ευρωπαϊκή (περισσότερα και από του Αμπράμοβιτς, όπως ειπώθηκε!). Μακάρι να ανταποκρίνονται σε πραγματικότητα και όχι σε προθέσεις.

4. Ο Βγενόπουλος δήλωσε άσχετος με τον κόσμο του ποδοσφαίρου και το κυριότερο, ότι δεν πρόκειται να διαθέσει χρόνο για να ασχοληθεί - πέρα από το να δώσει τη γνώμη του για κάποια καθαρώς οικονομικά θέματα όταν προκύψουν. Επομένως θα ανατεθεί σε άλλους η όποια διαχείριση της ομάδας. Μίλησε για κάποιες τεχνικές επιτροπές παλαιμάχων, κ.λπ. Πώς θα συσταθούν αυτές; Με ποιά κριτήρια, με ποιό τρόπο και ποιοί θα τους επιλέξουν;

5. Γενικότερα, δεν κατάλαβα πολύ καλά το εξής. Καλεί να εγγραφούν οι οπαδοί μας στην ΠΕΚ και στον Ερασιτέχνη ταυτόχρονα; Η ΠΕΚ δηλαδή συνταυτίζεται κάπως με τον Ερασιτέχνη; Μέσω της ΠΕΚ ή του Ερασιτέχνη θα υπάρξει η πολυμετοχικότητα;

6. Εκείνο πάντως που κατάλαβα, είναι ότι η ΠΕΚ ζητάει ουσιαστικά - όπως φαινόταν άλλωστε - να μπει στο παιχνίδι μέσα από μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και
άφησε ανοικτό το τι θα κάνει, εάν ο Ραλίστας πει "όχι".

ΟΜΩΣ δεν έγινε καθαρό το ΣΕ ΤΙ ακριβώς θα έλεγε "όχι"! Διότι, είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ έχει κιόλας προχωρήσει σε αύξηση μτχ. κεφ. κατά 11.8 εκατ. ευρώ (κάτι που δεν άκουσα να αναφέρει κανένας δημοσιογράφος στη συζήτηση που ακολούθησε, παρ' όλο που θα βοηθούσε να ξεκαθαριστούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα!). Που σημαίνει, ότι η ίδια η ΠΑΕ έχει βγει σε αναζήτηση ΝΕΩΝ ΜΕΤόΧΩΝ!
Πώς θα μπορούσε λοιπόν να πει "όχι" σε όσους θέλουν να αγοράσουν από τις μετοχές αυτές που ρίχνει στην αγορά;

Εκτός κι αν η ΠΕΚ εννοεί (προφανώς) αύξηση του μτχ κεφ κατά ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πόσο, από αυτό που ανακοίνωσε η ΠΑΕ - κατά ένα ποσό τέτοιο, που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ μάλλον το ιδιοκτησιακό καθεστώς...

... οπότε ας πιθανολογήσω, ότι εδώ προέκυψε διαφωνία μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου κατά το διάστημα που ακολούθησε τη συνέντευξη του τελευταίου στο "Παναθηναϊκό Τριφύλλι".

7. Μου άρεσε που όλο το πάνελ σύσσωμο διαχώρισε τη θέση του και καταδίκασε τα χουλιγκάνια και τους χουλιγκανισμούς!

8. Ό,τι και να γίνει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγήκε κάποιος και κατέθεσε μια δημόσια πρόταση-πρόσκληση-πρόκληση!

Κι αυτό, όπως έχω πει εξαρχής, μόνο καλό θα κάνει στο Σύλλογό μας.

ΥΓ. Κι εγώ τα πήρα όταν άκουσα πως πήγε και ο Βίκτορας ... όμως νομίζω ότι είναι καθαρό, πως ήταν "της προσκολήσεως" και όχι προσκεκλημένος.

Unknown είπε...

Aν καταλαβα καλα οι 2 εγγραφες ειναι ασχετες μεταξυ τους.Στην ΠΕΚ γραφομαστε για να στηριξουμε την πρωτοβουλια και ουσιαστικα φανταζομαι οτι εχει και την εννοια μιας σφυγμομετρησης.Στον ερασιτεχνη θα γραφτουμε μελη και θα ψηφισουμε τους εκπροσωπους του στο Δ.Σ της Π.Α.Ε και,φυσικα,το Δ.Σ του ερασιτεχνη.

Old Boy είπε...

Pavlothee, νομίζω ότι μετά το σημερινό γκοτζαλάκια θα πάψουν να υπάρχουν. θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν Γκόντζοι, αλλά μέχρι τώρα έπειθαν όσους δεν έβλεπαν φως στον ορίζοντα και ήταν ας πούμε «με την ομάδα», άρα και με τη διοίκησή της.
Τώρα δυσκολεύομαι να δω πως θα υπάρχουν φίλαθλοι που να αποκρούουν την πρόταση Βγενόπουλου.
Τζόνι, σύμφωνοι, της προσκολλήσεως, αλλά κι ο Βγενόπουλος του μίλησε σαν παλαίμαχο. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω κάτι:

το μόνο ατόπημα - αλλά ψιλοχοντρό -του Βγενόπουλου, ήταν που είπε ότι

δεν ήξερε πως αργοσβήνει ο Ερασιτέχνης γιατί, λέει, δεν διαβάζει αθλητικές εφημερίδες!!!

----

@ Vassilis,

τώρα κατάλαβα, σ' ευχαριστώ. Δηλαδή ΟΛΟΣ ο Παναθηναϊκός θα τεθεί υπό την εποπτεία ή τη διοίκηση του Ερασιτέχνη;

Ανώνυμος είπε...

@ Old boy,

σωστά, ο Βγενόπουλος έπρεπε να του βάλει πάγο. Εντωμεταξύ στο sportdog έχουν βάλει μόστρα (στο "μικρά-μικρά από τη συνέντευξη Βγενόπουλου") φωτογραφία όπου ο Βίκτορας σφίγγει το χέρι με τον Παύλο!!! Βδέλα ο άνθρωπος!

Old Boy είπε...

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Παναθηναϊκός έγινα επί ημερών της οικογένειας. Του Καπετάνιου πιο συγκεκριμένα. Το σύνθημα "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ" βγήκε επί ημερων τους. Όμως! Όμως τα τελευταία χρόνια ανήκω κι εγώ στα "χουλιγκάνια" που τον βρίζουν και τον καταριούνται. Πέρα από τις αγωνιστικές κατραπακιές μ' έχει κάνει να αηδιάσω με τον τρόπο διοίκησης. Έχει μαζέψει ολόκληρο συφερτό γύρω του ως αυλικούς του, οι οποίοι είναι ανάξιοι να εκπροσωπήσουν το κύρος του μεγαλύτερου ελληνκού συλλόγου. Από που να ξεκινήσω, απ' τον πάλαι ποτέ γλειώδη τεχνοκράτη Φιδιπίδη; Να περάσω στον μπεκρούλιακα-σφάκτη Γαμήτσου; Τον αεκτζή αντιπρόεδρο, τα δαιμόνιους δημοσιογράφους, Κοντό, Νικολογιάννη, ο GAME OVER είναι μια κατηγορία ξεχωριστή από μόνος του και χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο, τη Κατίνα, για να φτάσω στο ελεεινό κατασκέυασμα των 163 "γνήσιων" οπαδών και στην ξεφτύλα της άδειας άδειας ιστορικής 13! Λοιπόν εάν συνενέσει στην πρόταση Βγαινόπουλου, διώξει τη μπόχα από δίπλα του με πρώτο-πρώτο το γκοντζίλα βάζοντας ανθρώπους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ παν' απ' όλα που αγαπάνε το σύλλογο, διαλύσει το παραπέτασμα που δημιούργησε το καλοκαίρι και επιτρέποντας ξανά την είσοδο στην πραγματική ΘΥΡΑ 13 όχι μόνο δεν θα το ξαναβρίσω αλλά θα τα διαγράψω όλα μονομιάς. Μέχρι τότε είναι ακόμα υπόλογος ως ο καταστροφέας του Παναθηναϊκού και της ΘΥΡΑΣ 13.. αυτά!

υγ: ρε να δεις που φτάσαμε να συμαχχούν γκοντζιλάκια με γαυράκια, γρήγορα στη τρούμπα και οι πρώτοι!

SniperAthens είπε...

Καλός ο Βγενό, να δούμε αν τα εννοεί και σε τι χρόνους προτίθεται να τα πράξει.


Γιατί από καλές προθέσεις έχουμε χορτάσει χρόνια.

Old Boy είπε...

Sniper, δεν ξέρω αν έχουμε χορτάσει από καλές προθέσεις, πάντως πρόταση τέτοιου είδους πρώτη φορά γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

@τζονι τουρτουρα,

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα εποπτειας ολου του Π.Α.Ο υπο καποιους,ουτε απο τον ερασιτεχνη.Θεωρω οτι θα ειναι τιμη και δοξα για ολους μας με ενα ελαχιστο οικονομικο κοστος,ακουσα κατι για 30 ευρω,να ειμαστε μελη επισημα του συλλογου.Απο κει και στο εξης,θα ψηφιζουμε ολοι το Δ.Σ του ερασιτεχνη και τους εκπροσωπους του στην Π.Α.Ε,που φανταζομαι οτι θα ναι τρανταχτες προσωπικοτητες.Αυτοι θα ναι κατα μια εννοια η φωνη μας.Ετσι λειτουργουν αλλωστε και τεραστιοι συλλογοι σε μεγεθος,οπως η Ρεαλ Μαδριτης,η Μπαρτσελονα κ.α Υ.Γ:κατα λαθος χρησιμοποιησα το Vassilis,που ειναι τ ονομα μου.Ειμαι ο ιδιος

SniperAthens είπε...

old boy, από την προφορική πρόταση μέχρι τη γραπτή δέσμευση και την έμπρακτη απόδειξη είναι πολύ μακρύς ο δρόμος.


Όπως λέει κι ο Καραγιαννίδης, στην Ελλάδα δεν πληρώνουμε φόρο για ότι λέμε.

Ανώνυμος είπε...

και για την συνεντευξη τυπου καποιοι ελεγαν οτι δεν θα γινει αλλα εγινε....

Το ποταμι δεν γυριζει πισω!

το θεμα ειναι πως θα αντιδρασουμε εμεις αν ο τζιγγερ παραμεινει αμετακινητος και αρνητικος...

Ανώνυμος είπε...

old boy, τα γκοτζαλάκια θα κρυφτούν αυτό είναι σίγουρο.

;-)

sniper, πάρε αν θες μια πιο ξεκάθαρη θέση. Από εδώ το φέρνεις από εκεί το πας, όλο αμφιβολίες είσαι.

Που νιώθεις αλήθεια απειλή? Εννοώ τι σίγουρο και πετυχημένο έχεις ήδ στα χέρια σου κα φοβάσαι ότι θα το χάσεις.

Είσαι υπέρ της ΠΕΚ ή του Τζίγγερ?

Αν θες απαντάς βέβαια (με επιχειρήματα).

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Αυτή τη φορά ο Τζίγκερ ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει κάτι. Προσωπικά μου άρεσε η συνέντευξη Βγενόπουλου και πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Αν ο Τζίγκερ μείνει απαθής τότε συμφωνώ ότι είνα υπόλογος στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ως προς το τι παίζεται σε επίπεδο επιχειρηματικών συμφερόντων, ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΟΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η συνέντευξη Βγενόπουλου έδωσε κάποιες ιδεές για το πως θα γίνει αυτό. Αν ο Τζίγκερ οχυρωθεί πίσω από το "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ" τότε ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΚ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις. Συμφωνώ με τους προλλαλήσαντες σε ένα πράγμα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

Από εκεί και πέρα, αφορισμοί και άλλα τέτοια μ' αφήνουν αδιάφορο. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. Και φυσικά δεν πρόκειτε να στοχοποιήσω κανέναν. Και θα εξακολουθήσω να διαβάζω Ντέρμπυ, Πράσινη και Ηχώ.

Αυτά από εμένα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Thrass είπε...

O Σταθοκωστόπουλος έβγαλε ανακοίνωση στήριξης προς την ΠΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΚ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

" Να πω και την άποψή μου τώρα που άκουσα την περιθρύλητη πρόταση της ΠΕΚ.
Βασικά πρόκειται για την πιό αστεία πρόταση που έχω ποτέ ακούσει.
Εν ολίγοις η πρόταση είναι να μπουν κάποιοι στο ΔΣ της ΠΑΕ χωρίς να βάλουν φράγκο και ΑΝ το απαιτήσουν οι συνθήκες να βάλουν ρεφενε να γίνουν μεταγραφές που ΙΣΩΣ προτείνουν κάποιοι που θα βάλει ο Βγενόπουλος να κάνουν τεχνικό κουμάντο...
Μιλάμε για επιχειρηματική πρόταση επιπέδου Μίστερ Μπίν."

"Η μόνη σοβαρή πρόταση θα ήταν ΜΙΑ:
Κύριε Τζίγγερ πάρε 150 εκ. και δώσε το 51% των μετοχών.
Όλα τα άλλα είναι παγκόσμιες πρωτοτυπίες που ξεπερνούν το όριο της γελοιότητας."


"ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ........


ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ....."



Ναι και περιμεναμε τον Μεσσια...τον Βγαινοπουλο...


Αλλα ξεχασα...ναι μωρε...βγαινεις με 40 εκ στη τσεπη στη γυρα σαν αλλος ταμτακος ο εκατομυριουχος και πας και βροντας στο χερι στο τραπεζι του χ παικτη και του λες με στυλ βλαχομαλακα
σε αγοραζω...γιατι ετσι...


ελα ομως που δεν ειναι ετσι...τα πραγματα και αυτο το γνωριζουν ολοι. Δουλεμποριο δεν ειναι το ποδοσφαιρο ουτε οι μεταγραφες...για να γινονται απλα...και με πρακτικες λαϊκης.
--------------------------------------------
ολα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είναι απόψεις του τελευταίου διαδικτυακού οχυρού της οικογένειας, απόψεις των τελευταίων χεζμπολάχ της δυναστείας, με μπροστάρη τον Γκόντζο. Από το μεσημέρι και μετά, στο forum τους δημοσιεύονται εν είδει διαλόγου, μόνο τέτοιες απόψεις, και όποιος προσπαθεί να διατυπώσει γνώμη συμπάθειας προς το Βγενόπουλο χλευάζεται. Αυτό για μερικούς από εδώ που δηλώνουν πως δεν "στοχοποιούν" κανέναν,
ολα

Ανώνυμος είπε...

madboy 13 τα άκουσα και εγώ όλα αυτά που λες (καλά έκανες και τα παράθεσες όμως).

Σήμερα το βράδυ στο sport-fm
(12.00) έχει την εβδομαδιαία του εκπομπή ο επικοινωνιολόγος.

ΕΚΕΙ, θα πάρουμε μια πρώτη "μυρωδιά" για τις απόψεις τις "άλλης" πλευράς (σίγουρα θα έχει πάρει γραμμή) και φυσικά θα γελάσουμε με τα "φτιαχτά" τηλεφωνήματα υποστηρικτών του Τζίγγερ, του Ντέρμπυ της ΙΟΝ κλπ κλπ.
------------------------------

Φίλε Μιχάλη, δεν νοείται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ έτσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση και να αγοράζει αυτή την κωλοφυλάδα όργανο της ΠΑΕ.

Δεν υποστηρίζεις τον ΠΑΟ αγοράζοντας την ,αλλά τις θέσεις της ΠΑΕ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Παναθηναική Καρδιά:

Πρέπει όλοι μαζί να φτιάξουμε τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό. Αντιμετωπίζει μία μεγάλη κρίση και είναι απαράδεκτο για όλους μας να είναι ουραγός, να μην κατακτά πρωταθλήματα και τα παιδιά να ντρέπονται να λένε πως είναι Παναθηναϊκοί. Εγώ θα βοηθήσω την ΠΕΚ και ηθικά και οικονομικά. Εγώ κάνω έκκληση αγάπης και συσπείρωσης της Παναθηναϊκής οικογένειας. Να πάνε στην άκρη τα μίση και οι ανάγκες. Εμείς θα τους συμπαρασταθούμε, είτε λέγεται ΠΕΚ, είτε ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παύλος Γιαννακόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αμφιβάλλει ότι 80 επιχειρηματίας, βάζοντας ένα ποσό τόσο όσο πάνω κάτω κοστίζει μια σουίτα στο Καραισκάκη δεν μπορούν να μαζέψουν τα 30-40 εκατ. που λέει ο Βγενο?

squarelogic είπε...

Θα συμφωνησω απολυτα με την κωδικοποιηση του old boy,ειδικα με τα δεδομενα 4-6.
Το συμπερασμα ειναι οτι ο Βαρδινογιαννης ειναι πλεον στριμωγμενος στη γωνια.Αν δεν δεχθει και συνεχισει στο ιδιο στυλ πολιτικης η απαξια που θα εισπραξει η Οικογενεια εν καιρω θα κανει την ενασχοληση του ασυμφορη.
Ειμαι βεβαιος οτι θα προσπαθησει να διασκεδασει τις εντυπωσεις με κανεναν ηχηρό δανεισμό,αλλά προφανως αυτό δεν θα ξεγελάσει κανεναν.

Μια δικη μου απορία:
αφου ο ιδιος δηλωνει οτι δεν θελει προσωπικη ενασχοληση(σιγουρα με τον πολυσχιδή ομιλο που συντονιζει δεν εχει τον καιρο να ασχολειται με Γκαγκατσηδες)και δεν τρεφει διοικητ.φιλοδοξιες,ποιος θα διοικει?
Η επιτροπη απο παλαιους ποδοσφαιριστες δεν παρέχει κατ'αναγκη τα εχεγγυα σωστων αποφασεων και ευρυθμου management.
Οποιος διαβαζει πχ.τα σχολια του Σαραβακου στην sportday,βλέπει οτι αυτος ο μεγαλος παικτης γραφει τα προφανή ή κανει απλα ευχολόγια.Μεγαλος παικτης του παρελθόντος δεν σημαίνει υποχρεωτικά καταλληλος για να κατευθυνει μια ομαδα οπως ο ΠΑΟ.Και επιπλεον,πως θα συντονιζεται και πως θα παιρνει αποφασεις μια τετοια πολυμελης ομαδα?
Στο μπασκετ πχ. η ευτυχης συγκυρία αρχισε οταν οι Γιαννακ/λοι βρηκαν τον καταλληλο coach/manager/εμψυχωτή στο προσωπο του Ομπραντοβιτς και απλως φροντισαν-με μεγαλο οικονομικο για κεινους κοστος-να ικανοποιουν τις εισηγησεις του,οσο περιεργες κι αν φαινονται.

squarelogic είπε...

ΥΓ.
ποσοι απο δω εγγραφηκατε στην ΠΕΚ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε squarelogic έδωσες την απάντηση μόνος σου όσον αφορά το "ΠΟΙΟΣ", με το παράδειγμα του Obradovic.

Θα φέρει έναν μεγάλο προπονητή με το team του, οι οποίοι θα αναλάβουν το καθαρά "αθλητικό" μέρος.

Η διοίκηση θα παραμείνει στον Βαρδινογιάννη, αυτοί θα αναλάβουν μόνο το managment. Αυτό ήταν ξεκάθαρο.

Τώρα όσον αφορά τους "Γκαγκάτσηδες", αν επενδυθούν αυτά τα λεφτά δεν θα χρειαστούν, ακόμα και αν δίνουν εναντίον μας δύο πένταλτυ σε κάθε ματς.

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic:

ΠΑΡΩΝ!!!!!

:-))

Pappas10 είπε...

@Madboy13

Επειδή δεν αρέσκομαι να μπαίνω σε παιχνίδι εντυπώσεων, σε προκαλώ να μου δείξεις 1 κείμενο μου από το Greengate που να με εμφανίζεται πως συμφωνεί με τις απόψεις που παραθέτεις.

Όπως κι εδώ γράφω χωρίς να συμφωνώ με τον Κουτόχορτο (για παράδειγμα) έτσι κι εκεί γράφω χωρίς να συμφωνώ με όλους.

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν λειτουργώ επιλεκτικά στο που γράφω. Άρα δεν στοχοποιώ κι όλας.

Πέραν αυτού, χαίρομαι που με διαβάζεις. Και σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Επίσης το γεγονός ότι έχω την ίδια "διαδικτυακή ταυτότητα" αλλά και το ότι όποτε τα έχω καταφέρει έχω εμφανιστεί κι όλας, μάλλον συνειγορεί στο ότι αναλαμβάνω πλήρως την πατρότητα των γραπτών μου. Πράγμα το οποίο δεν συνάδει με καμία από τις "ταυτότητες" που εναγωνίως προσπαθείς να αποδώσεις, απ' ό,τι φαίνεται τουλάχιστον, σ' εμένα.

Pappas10 είπε...

@ Squarelogic

Κι εγώ γράφτηκα. Χωρίς όμως να δώσω ΑΔΤ. Θα το πάρουν ούτως ή άλλως όταν αναλάβουν την διαχείρηση των διαρκείας.

@ Paulo8ee

Αρνούμε να αποκλείσω τις απόψεις της διοίκησης από την ενημέρωση μου. Όποιος αρέσκεται σε μονόπλευρη ενημέρωση είναι δικαίωμα του. Εγώ προσωπικά θέλω να συλλέγω όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις και μετά να επιλέγω. Στους Βαρδινογιάννηδες πάντα θα είμαι ευγνώμον για όσα προσέφεραν. ΕΥΓΝΩΜΟΝ ΟΜΩΣ.... ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ. Όταν θεωρώ ότι κάνουν λάθος, το λέω και τους "χώνω". Ώμως, θεωρώ αχαρηστία -έως και εγκάθετο στήσιμο- το να απαξιώνεται η προσφορά τους.

Όσο για τον Γκότζο, σε πάρα πολλά πράγματα εξακολουθώ να συμφωνώ μαζί του, ενώ οι θέσεις που παρουσιάζει σχετικά με το Βγεννόπουλο, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες. Οπότε ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν συμφωνώ ή όχι.

Το έχω ξαναγράψει. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γκόντζο και ο άνθρωπος ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ.

Θα μου πεις "τώρα θα το έκανε"; Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Αλλά τον θεωρώ "άρρωστο" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ από τότε που δούλευε στην ΗΧΩ.

Το ίδιο σέβομαι και τον Μένιο - για παράδειγμα - που ο Γκόντζος του χώνει. Θεωρώ εαυτόν αρκούντος ευφυή ώστε να μην με παρασύρει κανένας Γκόντζος και κανένας Μένιος, Κοντός, Σαριδάκης και δεν ξέρω εγώ τι.

Δικαίωμα του καθένα να διαβάζει ό,τι θέλει. Πιστοποιητικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΠΑΔΟΥ κανένας δεν είναι άξιος να μου δώσει, όπως κι εγώ δεν είμαι άξιος να δώσω σε κανέναν.

Αυτό απλά για να με "μάθεις" καλύτερα. Άλλωστε ποτέ δεν κρύφτηκα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

δεν γράφτηκα, περιμένω ακόμα, αυτό είναι και το λογικό. Θέλω να δω και την αντίδραση του Τζίγγερ, εγώ στη θέση του θα τα είχα πάρει αγρίως και δεν θα υποχωρούσα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ.

Α ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι:

Έτσι είναι. Δεν μπορεί η πλειοψηφία των οπαδών να είναι εναντίον του Τζίγγερ και στα τηλέφωνα να είναι ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ.

Μην ασχολεισαι και προπαντόν μην νευριάζεις.

Απλά........διασκέδασε το.

Βέβαια μπορείς να καταλάβεις και τη "γραμμή" Τζίγγερ.

:-(

-------------------------------

Φίλε Μιχάλη, δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι η "πλευρά" Τζίγγερ έχει πραγματικά ΛΥΣΑΞΕΙ* και τα βρίσκει ΟΛΑ μαύρα στην ιστορία της ΠΕΚ?

*όπως συμπεραίνουμε από τους "επικοινωνιολόγους".

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Uy6kfWU4h_I

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wGfzEyMmhsk

Ανώνυμος είπε...

@ Donbasil,

ναι, αλλά η συμμετοχή του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ πώς κατοχυρώνεται νομικά; Μπορεί να συμμετάσχει σε μια ΠΑΕ σαν σώμα ο Ερασιτέχνης; Δεν πρέπει να είναι μέτοχος της ΠΑΕ; Άρα, αυτό που είπε ο Βγενόπουλος, είναι να γίνει ο Ερασιτέχνης μέτοχος της ΠΑΕ; Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Νομίζω, απλά ότι είναι ακόμα
πολύ ασαφές το διοικητικό και οργανωτικό σχήμα που πρότεινε ο Βγενόπουλος και γι' αυτό γεννάει μερικά εύλογα ερωτηματικά ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.

Διότι είναι άλλο να λες εγώ ρίχνω 40 εκατομμύρια σε τούτη την επιχείρηση και άλλο το πώς θα τα βάλει εκειμέσα να δουλέψουνε - εφόσον βεβαίως δεν κάνεις δωρεά, ούτε τα δίνεις εν λευκώ σε κανέναν.

Εύλογο είναι λοιπόν και το ερωτηματικό του φίλου

Squarelogic,

σχετικά με το τεχνικό σχήμα της επιτροπής παλαιμάχων.

Πράγματι, όπως λέει ο Squarelg, το να είσαι παλαίμαχος, ακόμα και ο πιο τιμημένος (π.χ. Δομάζος, Αντωνιάδης, Σαραβάκος), ΔΕΝ εγγυάται ότι έχεις την τεχνογνωσία που απαιτεί η τεχνική διεύθυνση μιας ομάδας - και γενικά το οποιοδήποτε διοικητικό πόστο σε αυτήν.

Οι Γιαννακόπουλοι π.χ. δεν έχουν παλαίμαχους στο μπασκετ! Ούτε "τεχνικές επιτροπές". Στηρίχτηκαν ακριβώς στην ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ - και ΟΧΙ σε κάποιο "πολυσυμμετοχικό" σχήμα -, κάνοντας όμως μια εκπληκτική επιλογή ανδρός (τον ΖΟΤΣ), τον οποίο και στήριξαν έως θανάτου από κάθε άποψη, ηθική, οικονομική, κ.λπ.

Ακόμα και το μοντέλο της ΑΕΚ, που ο Βγενόπουλος (έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου) είπε ότι το βρήκε καλό, ΔΕΝ είναι "πολυσυμμετοχικό" στο διοικητικό/οργανωτικό επίπεδο: ΕΝΑΣ έχει το τιμόνι, ο Νικολαϊδης, και ό,τι πει αυτός γίνεται (στηρίζει π.χ. το Φερέρ, ο Φερέρ μένει και σκατά να πηγαίνει η ομάδα).

Σε όλα αυτά λοιπόν υπάρχουν εύλογα ερωτηματικά για το σχήμα που θέλει ο Βγενόπουλος και η ΠΕΚ. Ερωτηματικά ως προς το αν είναι ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και σε ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ θα στηριχτεί - δεδομένου ότι, ούτε ο Βγενόπουλος αλλά ούτε και οι άλλοι επιχειρηματίες θα κάθονται να ασχολούνται με την ομάδα.

Αλλά πέρα από όλα αυτά, ο Βγενόπουλος έκανε μια ανοιχτή πρόταση, ένα "ΜΠΑΣΙΜΟ" και μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ ...

... στην οποία ΟΦΕΙΛΟΥΝ τώρα να απαντήσουν ΠΕΙΣΤΙΚΑ οι Βαρδινογιάννηδες ...

... είτε κάνοντας "ρελάνς", είτε με άλλο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

α, και κάτι ακόμα να συμπληρώσω

Donbasil,

τα 30 ευρώ για εγγραφή στον Ερασιτέχνη ΔΕΝ προέκυψαν τώρα, ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ έτσι κι αυτό είναι γνωστό σε όσους ψιλοπαρακολουθούν και τα του Ερασιτέχνη: π.χ. το είχε πει δημόσια ο Θανάσης και στην κόντρα του με το Ραλίστα για τα εισιτήρια ...

... και τότε είχε κάνει "ρελάνς" ο κύριος Τσίκερ λέγοντας ότι βάζει αυτός όλα τα χρήματα για να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη όλοι οι παλαίμαχοι από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού.

Οι ρελάνς έχουνε πέσει σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 30-40 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ
ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΣΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!

Thrass είπε...

Αυτό με τα 30-40Μ το μπέρδεψε λίγο, αλλά δε νομίζω ότι εννοούσε αυτό που τελικά είπε. Πιστεύω ότι εννοούσε ότι χρειαζόμαστε budget τόσο, όχι λεφτά μεταγραφών. Στο budget συμπεριλαμβάνονται και τα συμβόλαια, όχι μόνο τα λεφτά μετακίνησης των νέων παικτών.

scarface είπε...

Επειδή ξεκίνησα να γράφω εδώ ένα σχόλιο και μου βγήκε τεράστιο όποιος θέλει ας το διαβάσει εδώ.
http://bet2day.blogspot.com/2008/01/vs.html

Ανώνυμος είπε...

@ thrass


Αποσπασμα απο την Συνεντευξη:

"Σύμφωνα με εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ χρειάζεται ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 30-40 εκ. ευρώ. Πρέπει να επενδυθούν αυτά τα χρήματα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να γίνει"

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να κάμψουμε όλες τις αμφιβολίες που έχουμε για αυτόν τον παλιοαλήτη τον Βγενό που θέλει το κακό του ΠΑΟ και αυτούς τους πως τους λένε, Γιαννακόπουλους που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον ΠΑΟ και να στηρίξουμε τη σίγουρη επιλογή Τζίγγερ.

Εξάλλου μεγάλες επιτυχίες, φοβερές μεταγραφές κλπ μόνο με αυτόν τον άνθρωπο γνωρίσαμε και μόνο αυτόν εμπιστευόμαστε.

Είμαι εθισμένος στις κούπες δεν αντέχω άλλο.

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

Για αυτό μίλησα για συντηρητισμό.

Το ξαναλέω είναι καθαρά κοινωνιολογικό το θέμα.

Η ελληνική κοινωνία είνα φουλ μέσα στη συντήρηση.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί που στηρίζουν Τζίγγερ ψηφίζουν και τα δύο μεγάλα κόμματα.

Είμαι σίγουρος ότι δεν κάνουν καμία κίνηση αν δεν έχουν εξασφαλίσει το κάθε τους βήμα.

Τα ρούχα τους μυρίζουν ναφθαλίνη.
Τα σπίτια τους μυρίζουν κλεισούρα.
Τα αμάξια τους έχουν καλύματα στ καθίσματα.

Φοράνε κουστούμια και είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι, διορισμένοι με μέσον.

Η "αρχή της νομιμότητας" όπως αυτή στηρίζεται από την οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει πεθάνει προ καιρού.

Παιδιά, οι Ολυμπιακοί που έχουν ξαπλωθεί σε όλο το νετ είναι μαζί σας. Αυτό κάτι πρέπει να σας λέει.

Το γνωστό φερέφωνο του Γκότζου, μερικά ποστ πιο πάνω, επανέλαβε κατά γράμμα τις
"θέσεις" του επικοινωνιολόγου. Το φοβερό είναι ότι δεν ξέχασε ούτε ένα κόμμα.

Τελικά ίσως δεν είναι τοσο μαλάκας όσο νόμιζα, ούτε συντηρητικός, ούτε μαζοχιστής, αλλά "υπάλληλος".

ΕΙΔΟΜΕΝ.

Κατά τα άλλα, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ, αδέλφια.

Πάρτε τη ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΙΟΝ σήμερα να πάρετε γραμμή.

ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ!!!!

Αν όλες αυτές τις απορίες που σας γεννήθηκαν μετά από τη συνέντευξη της ΠΕΚ, τις είχατε στο απειροελάχιστο για τον Τζίγγερ, δεν θα τα λέγατε όλα αυτά που λέτε. Αλλά το ξαναλέω, ή είσαστε χαμηλού πνευματικού επιπέδου και "τρώτε" ότι σας πασάρει η "επικοινωνία" της ΠΑΕ ή είσαστε συντηρητικοί και πεθάνατε αλλά δεν το ξέρετε ή ......είστε "υπάλληλοι" της ΠΑΕ.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κλείσαμε Σπυρόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Δικός μας ο Σπυρόπουλος!
Επιτέλους κάτι να χαρούμε, τελικά έπιασε τόπο η πίεση το Βγενό.

Χτες Γκότζος:
"Αν ο Τζίγγερ περίμενε τον Βγενόπουλο να τον πιέσει, για να ρίξει χρήματα στην ομάδα, τότε δεν αξίζει να είναι ιδιοκτήτης της και καλύτερα να φύγει"

Ανώνυμος είπε...

...παίδες από πέρυσι έγραφα για τον σπυρόπουλο ότι είναι παικταρας και ο καλύτερος έλληνας στη θέση του. με σέντρα φαρμάκι, δυνατό σουτ και καλή δυεισδιτικότητα. είχα τρελαθεί που ενώ ήταν "κλεισμένος" μαζί με μάντζιο & τζιόλη, τελικά δεν έγινε η μεταγραφή επειδή ΚΑΙ ΚΑΛΑ έβγαλαν το παλικάρι ντοπε. το παλικάρι απλά έχει αναβασμένα επίπεδα τεστοστερόνης, that's all.

...και κάποιοι εδω μέσα έγραφαν πως ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ......επίσης έγραφαν πως ενώ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, πιστεύουν πως ΔΕΝ μπορεί να είναι τόσο καλός όσο λέγεται οτι ειναι, και οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από π.χ. το αριστερό μπακ του ηρακλη....αστεία πράγματα...

...αφου λες οτι δεν τον έχεις παρακολουθήσει, ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ???? έτσι θα πάμε μπροστά;;;


...προφανώς αυτή η κίνηση της τελευταίας στιγμής έγινε από μέρους του τζιγκερ-οσαρμά για να διασκεδάσει την κατάσταση που έχει προκύψει με την ΠΕΚ και επειδή γκρινιαζαν οι συνδεσμοι που ο παικταρας θα κατέληγε στις ψαροκασέλες...όμως δεν με νοιάζει η πρόθεση, αλλά το αποτέλεσμα. είμαι ευτυχής που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο καλύτερος αριστεροπόδαρος ΕΛΛΗΝΑΣ αμυντικός έρχεται στην ομάδα που αγαπάω...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά οκ, καλός ο Σπυρόπουλος και εγώ χάρηκα που ήρθε στην ομάδα μας κλπ κλπ αλλά η ομάδα θέλει πραγματικά ενίσχυση της τάξης των 7-8 παικτών.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.

Αν γινόταν και πρόεδρο δεν θα με χάλαγε.

:-)

Δηλαδή ο Τζίγγερ πρέπει να πιεστεί για να κάνει επικοινωνιακή μεταγραφή?

Μόνο με τον Σπυρόπουλο θεωρεί ότι θα κλείσει τα στόματα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ που ζητούν ΑΛΛΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

Θέλουμε και αριστερό χαφ. Από την εποχή του Ρότσα έχει να πάρει ο ΠΑΟ έναν καλό αριστερό χαφ.

Ο ΝΤΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Ας τα χώσει ο μαλάκας και ας τον πάρει αν θέλει να κλείσει στόματα.

ΟΧΙ με Σπυρόπουλο-Πετρόπουλο και τον δανεικό Poustiga.

O Mourinio είναι ελεύθερος.

ΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Αυτά θα είχαμε με την ΠΕΚ.

Τώρα πάρτε έναν Σπυρόπουλο και πανηγυρίστε γκοτζαλάκια.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Μπράβο παιδάκια χαρείτε με το ξεροκόμματο που σας πέταξε ο ανίκανος...άλλοι μιλάνε για 30-40.000.000 και άλλοι παίρνουν δανεικούς και ελπιδοφόρους και πρέπει να είστε και χαρούμενοι...πόσο θύματα είστε κάποιοι...Πάλι με ψέμματα πάει να την βγάλει και θα του δώσετε νέα άφεση...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε βαρδινογιάννηδες "θυμηθήκατε" μετά από τόσα χρόνια να πάρετε παίχτη απ'το πράκτορα.Μας συγκινήσατε...Στα τσακίδια,το γυαλί έχει σπάσει φύγετε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα για σας κ το σύλλογο.Αν αγαπήσατε ποτέ έστω κ ελάχιστα αυτό το σύλλογο αφήστε τον να βρει το δρόμο του.Δε μας εμπνέετε πια είχατε απειρες ευκαιρίες να δείξετε κάτι (το οποίο δεν είδαμε ποτέ).ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΦΕΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ
ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΓΕΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Στιγμιότυπο #1 :
Ο Παπαδόπουλος στήνει τη μπάλα στα 11 βήματα, απέναντι από το Νικοπολίδη, σουτάρει και.....γκόοοοοολ !!!! Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-2

Στιγμιότυπο #2 :
Ο Σαλπιγγίδης ξεμαρκάρεται θαυμάσια γυρίζοντας το σώμα του, βρίσκεται τετ-α-τετ με το Νικοπολίδη, πλασάρει και....γκοοοοολ !!!!
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1

Έχετε σκεφτεί αδέλφια, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν, λέω αν, οι παραπάνω περιγραφές δεν είχαν μείνει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας μας, αλλά ήταν πραγματικότητα;
Είμαι και γω ένας απο τους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχω βαρεθεί τα τελευταία χρόνια να καταπίνω τη μια πίκρα μετά την άλλη.
Είμαι και γω ένας από αυτούς που έχω κράξει το Τζίγγερ και όλους τους σφουγγοκςωλάριους που έχουν μαζευτεί γύρω του και κάνουν κουμάντο.
Είμαι και γω ένας από αυτούς που βλέπω την ομάδα που αγάπησα όταν πιτσιρίκας ακόμα μάθαινα γεωγραφία μέσα από τα ταξίδια εκείνης της ομάδας του Γκμοχ, να έχει μικρύνει. Είμαι και γω ένας από αυτούς που έχω κάνει χιλιάδες αναλύσεις προσπαθώντας να βρω τι φταίει και η αρρώστια της ομάδας μου δε λέει να την αφήσει.
Δεν είμαι Δημόσιος υπάλληλος, δεν είμαι βολεμένος, δεν ψηφίζω κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις του Γκότζου και του κάθε Γκότζου.
Αυτό που είδα όμως φέτος είναι μια ομάδα που μετά από καιρό προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να αποκτήσει ξανά σιγά σιγά τη χαμένη της αίγλη.
Είδα να φεύγουν παλτά τύπου Μπίσκαν, Κονσεισάο και να έρχονται παιχτάκια με ταλέντο που γουστάρουν να παίξουν μπαλίτσα. Δε με νοιάζει αν παίζουν για τη φανέλα, ή αν το κάνουν για να πάρουν σε 1-2 χρόνια μια καλύτερη μεταγγραφή, άλλωστε έτσι είναι πλεον το ποδόσφαιρο, με νοιάζει που είδα μετά απο χρόνια τη Πανάθα να παίζει με τσαμπουκά, όχι με θέαμα συνήθως αλλά με τρέξιμο, με πρέσινγκ με πάθος.
Είδα την ομάδα μου να ξεφτιλίζει τον αίωνιο για 90' και να τον παίζει όπως ο σκύλος τη γάτα. Κι όλα αυτά χωρίς να έχει στο πλευρό της το μεγαλυτερό της όπλο. Το κόσμο της. Το κόσμο που πριν 2 χρόνια γέμιζε κατακαλόκαιρο το Ολυμπιακό Στάδιο για να την δει σε φιλικό !!!.
Δίκιο έχει ο κόσμος και γκρινιάζει. Χίλια δίκια έχει. Η ομάδα όμως ρε μάγγες, η ομάδα που αγαπάμε τι χρωστάει;
Καλός, χρυσός και άγιος ο Βγενόπουλος, ο Γιαννακόπουλος και όποιος άλλος θέλει να βοηθήσει την ομάδα, αλλά πραγματικά ποιός πιστεύει ότι αυτή η κίνηση τη δεδομένη στιγμή οφελεί;
Περίμενε ρε άνθρωπε του θεού να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά βγες και πες ότι γουστάρεις, και γω μαζί σου. Τώρα όμως γιατί;
Ποιός αφελής πιστεύει ότι ο Τζίγγερ ακόμα και να ήθελε θα έδινε την ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες;
Βοηθήστε την ομάδα ρε μάγγες. Όχι το Τζίγγερ, την ομάδα που αγαπάμε. Μια γεμάτη Λεωφόρος που βράζει και πνίγει τον αντίπαλο δεν είναι αβάντα στον πρόεδρο ούτε στο κάθε Γκότζο. Μην πάει άλλη μια χρονιά χαμένη. Και εκεί κατά το Μάϊο ας έρθει όποιος θέλει να χώσει λεφτά και να πάρει την ομάδα. Επειδή όμως υπάρχει και μια παροιμία που λέει 'όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι' έχω δικαίωμα να κρατάω και τις επιφυλάξεις μου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!!

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΑΚΟΜΑ.

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΛΙΕΤΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

@ Koυτχ, Old Boy and all,

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Μόλις πριν λίγη ώρα σκεφτόμουν, ότι αληθινά μας έλειψε αυτό τον καιρό ο χειμαρρώδης, ποιητικός, αφοριστικός, καταγγελτικός, ορμητικός, ισοπεδωτικός, μηδενιστικός, λικβινταριστικός αλλά ποτέ κάφρικος λόγος του αγαπητού μας ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ!

Μπήκα στο μπλόγκι για να θέσω αυτό το ζήτημα ... και να που είχε μόλις επιστρέψει!

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ και καθάρισε την Κόπρο του Ραλίστα όπως μόνο εσύ ξέρεις!

:-)

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όσο έλειπες εμφανίστηκαν κάτι τζιγγεροφονιάδες γιαλαντζί, που πήγανε να μας το παίξουν και ένθερμοι υποστηρικτές του Παύλου!

Υ.Γ.

Πόσο ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ μπορεί να είναι κανείς, για να τολμάει να αποκαλεί

Poustiga (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

τον παίκτη μας Ποστίγκα σε ένα παναθηναϊκό μπλογκ όπως αυτό εδώ;

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τουρτούρισα ρε παιδιά από το κρύο μετά το τελευταίο πουστ του γνωστού gay-φερέφωνου.

Μπρρρρρρρ.......

Βρυκολακιάσαμε.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ 13 ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΦΥΓΕ ΚΑΡΚΙΝΕ.

ΠΟΥΛΑ, ΠΟΥΛΑ, ΠΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΦΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:


"...προφανώς αυτή η κίνηση της τελευταίας στιγμής έγινε από μέρους του τζιγκερ-οσαρμά για να διασκεδάσει την κατάσταση που έχει προκύψει με την ΠΕΚ και επειδή γκρινιαζαν οι συνδεσμοι που ο παικταρας θα κατέληγε στις ψαροκασέλες...όμως δεν με νοιάζει η πρόθεση, αλλά το αποτέλεσμα."

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ [ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΤΙ ΣΑΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ -ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ].

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ [ΤΖΙΓΚΕΡ] ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΚ ,ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ-το εχω ξαναγραψει, ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ-ΟΣΑΡΜΑΣ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ 1 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε ΤΤ-γιατί άσχετα με τις διαφωνίες μας είσαι ομοϊδεάτης άρα φίλος.

Για να μην το κουράζουμε με ονόματα, ιστορίες κτλ.

1)Τα πάντα σήμερα κινούνται με χρήμα.

2)Η ομάδα διαθέτει φτωχό υλικό και ακόμα πιο φτωχή προσωπικότητα.

3)Η τεσσάρα στα 100 χρόνια είναι μέγιστη ντροπή και θα μας το χτυπάνε μέχρι να πεθάνουμε.

4) Η ομάδα καταρρέει και κανένας Σπυρόπουλος ή δανεικός παίκτης δεν μπορεί να το αναιρέσει.

5) Όσο χαμηλώνουμε τις προσδοκίες μας και χαιρόμαστε με μεταγγραφές της πλάκας, τόσο πιο θύματα είμαστε για την παρέα του ραλίστα.

6) Η ομάδα χρειάζετε επενδύσεις σε όλα τα πόστα. Επένδυση σημαίνει βάζω και σε βάθος χρόνου αποσβένω και κερδίζω.

8) Η παρούσα διοίκηση δεν εμπνέει κανέναν και με κανέναν τρόπο. Δεν την εμπιστευόμαστε και έχει αποτύχει πλήρως σε όλα.

9) Οι έως τώρα κινήσεις, μεταγραφικές αλλά και λοιπές, δεν δείχνουν όραμα αλλά διαχείριση της κατάστασης και κυρίως της οργής των Παναθηναϊκών φιλαθλων.

10) Υπομονή και συναφή, έχουν τελειώσει. Το πρωτάθλημα δεν με ενδιαφέρει. Θέλω παίκτες, θέλω θέαμα, θέλω ΚΥΡΟΣ.

11)Αρνούμαι την λογική του μπακάλικου και του τσιφλικιού που επικρατεί. Αν οι ραλίστας δεν μας θέλει γιατί του χαλάμε την μόστρα, να ξέρει ότι μαγαζί χωρίς πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες είναι μη εμπορικό. Οι μετοχές της εταιρείας του αξίζουν όσο και η ομάδα, δηλαδή τίποτα.

12) Για μένα επιτυχία δεν είναι ότι δεν έγινα ΠΑΟΚ ή ΟΣΦΠ του Σαλιαρέλη. Με την ίδια έννοια θεωρώ μέγιστη ντροπή πως δεν εξέλίχθηκα έστω σε Λυόν.

13) Πρέπει να κάνει στην άκρη γιατί το γυαλί έχει κομματιαστεί. Ότι και να κάνει έιναι αργά. Καταλαβαίνω κάποιον να μην θέλει να δώσει αυτό που με κόπο δημιούργησε, όχι κάποιον που αρνείται την ζωή σε κάτι που ο ίδιος διέλυσε και μίκρυνε. Το μόνο δημιούργημα του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι η ντροπή, η πίκρα, η ταπείνωση και εξευτελισμός του Παναθηναϊκού.

Αν με πουλήσεις μία, μου αρκεί για μην σε εμπιστεύομαι για πάντα. Ο κύριος Τζίγγερ μας πούλησε και μας κορόϊδεψε πολλάκις. ΦΤΑΝΕΙ.

Ενακαρίρες και λοιπά παλτά ας τα έχει για υπηρεσία στην βίλα του. Εμείς θέλουμε παικταράδες, θέλουμε ποιότητα, θέλουμε αριστοκρατικό αέρα. Η νοοτροπία του ΔΟΣΑΤΖΗ ΚΑΡΜΟΙΡΗ δεν αρμόζει στο μέγεθος και στην ιστορία μας.

Ας κάνει λοιπό στην άκρη ώστε τουλάχιστον να περισώσει ότι απέμεινε απο την υστεροφημία της οικογένειάς του και την αξιοπρέπεια της ομάδας μας. ΑΥΤΑ και τέλος.

Thrass είπε...

Ρε συ Coldplay, ένα πρωτάθλημα πάνω - ένα πρωτάθλημα λέει τίποτα αυτήν τη στιγμή; Εδώ ο Βγενόπουλος μίλησε για πραγματικό όραμα, έδωσε τις απόψεις του για το πώς η ομάδα μπορεί να αλλάξει λίγκα τελείως, στο ένα πρωτάθλημα θα κολλήσουμε;

Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες ΗΔΗ. Ας βρίζουν όσο θέλουν τον Τζιόλη, παικταράς θα γίνει. Κι ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλός (κρίμα για το Δάρλα πάντως). Αλλά αυτό είναι το ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟ.

Το ΟΡΑΜΑ είναι να φτιάξεις μια ομάδα μεγάλη. Οι Βαρδινογιάννηδες τα τελευταία 10 χρόνια έχουν δείξει ότι μπορούν να φτιάξουν έναν καλό ελληνικό κορμό, δηλαδή μπορούν να φτιάξουν φτηνές και καλές ομάδες, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Δεν μπορούν (πια) να φτιάξουν μεγάλη ομάδα, πώς θα γίνει τώρα. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ. Ο Τζίγγερ είναι τόσο ερααστής τού ποδοσφαίρου όσο εγώ είμαι τού γυναικείου κρίκετ. (ο καπετάνιος κάτι είχε κάνει, αλλά τα μεγέθη ήταν άλλα τότε)

Αλλά τώρα υπάρχει εναλλακτική λύση. Η ΠΕΚ. Εκτός αν εσύ νομίζεις ότι μπορείς κάθε χρόνο να κτυπάς το γαύρο, όταν έχεις budget το μισό δικό του. Ή μπορείς να κάνεις την Ευρώπη να σε σέβεται με ομάδα των 18Μ.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ Μπορέλι και thrass, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Οι έως τώρα κινήσεις, μεταγραφικές αλλά και λοιπές, δεν δείχνουν όραμα αλλά διαχείριση της κατάστασης και κυρίως της οργής των Παναθηναϊκών φιλαθλων"

Φιλε κουτ συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ο κοσμος του Παναθηναικου δεν πιστευει πλεον σε αυτον τον ανθρωπο. Η τακτικη του "ριχνω σταχτη στα ματια" δεν θα περασει ξανα. Ξυπνησαμε!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

ΠΝΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ!!

Μονο αυτα αρμοζουν στην ιστορια της
ομαδας μας.

Ρε τζιγγερ δεν σε πιστευουμε πλεον,
γι'αυτο ασε τα κολπα και πουλα.

ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!!

Ανώνυμος είπε...

"Ανακοινώνεται ότι η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σήμερα σε συμφωνία για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ν. Σπυρόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Στο πλαίσιο της υπόσχεσής μας για πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά πωλήσεις βασικών στελεχών της ομάδας μας, ενημερώνουμε τους φίλους του Πανιωνίου ότι το ποσό που θα καταβληθεί στο σύλλογο, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανέρχεται σε 2.000.000 Ευρώ (1.200.000 Ευρώ καταβλητέα φέτος και 800.000 Ευρώ στις αρχές του 2009). Από αυτό το ποσό, αφού αφαιρεθούν αμοιβές τρίτων κλπ, στα ταμεία του συλλόγου θα καταλήξουν περίπου 1.835.000 Ευρώ. Επιπλέον, σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό σε άλλη ομάδα (εντός των επόμενων 4,5 ετών), ο Πανιώνιος θα εισπράξει το 50% του ποσού της μεταγραφής, που τυχόν θα υπερβαίνει το ποσό των 2.200.000 Ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουμε επανειλημμένως διακηρύξει, πάγια επιθυμία μας είναι να μη βρίσκουμε βασικούς παίκτες μας ως αντιπάλους της ομάδας μας και, ως εκ τούτου, να προσπαθούμε για την παραχώρηση τους κατ΄αρχήν στο εξωτερικό. Η μεταγραφή βασικού στελέχους μας σε αντίπαλη ΠΑΕ δεχόμαστε να λάβει χώρα μόνο όταν το ποσό που θα λάβει ο σύλλογος είναι σημαντικά υψηλότερο από την αξία του στην Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό, που θα τηρούμε απαρέγκλιτα όσο είμαστε στο σύλλογο, προσπαθήσαμε «ενεργά» να πετύχουμε τη μεταγραφή του Νίκου σε ομάδα του εξωτερικού. Όμως, μέχρι και χθες, η υψηλότερη προσφορά που λάβαμε, από το εξωτερικό, ανερχόταν σε περίπου 1.200.000 Ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης 30%, για τίμημα μεταπώλησης πέραν του ποσού του 1.500.000 Ευρώ), δηλαδή τουλάχιστον 75% χαμηλότερη από την προσφορά του Παναθηναϊκού. Σημαντικότατο ρόλο στην απόφασή μας, έπαιξε και η ρητή συμφωνία μας με τον Παναθηναϊκό για τη μη συμμετοχή του Νίκου, στα επόμενα επτά επίσημα παιχνίδια κατά της ομάδας μας.

Καταλήξαμε στην απόφασή μας, κυρίως λόγω της εδώ και πολύ καιρό ιδιαίτερα έντονης επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να μεταγραφεί, πριν το Euro 2008, σε μια ομάδα, που, λόγω των «ιδιαιτεροτήτων» που επικρατούν στην Ελλάδα, θα του επιτρέψει την ενεργό συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Θεωρούμε ότι η εν δυνάμει αξία του ποδοσφαιριστή (εφόσον συμμετάσχει στο Euro 2008) ξεπερνά το ως άνω ποσό, αλλά το ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό (50%), που θα λάβει ο Πανιώνιος σε περίπτωση μεταπώλησης, μας καλύπτει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Νίκος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της ομάδας μας, στον αγώνα της Κυριακής κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς. "


Μήπως μιας πιάσανε λίγο κώτσοους?

Τεσπα, είναι πολύ καλός παίκτης.

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ (ΣΕΡΙΤΣ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠ.

ΑΥΤΑ είναι καλά νέα

Ανώνυμος είπε...

Αρπάζω την μύγα και λέω,
δηλαδή να μην χαρεί κανένας με την απόκτηση Σπυρόπουλου;
Το γιατί έγινε είναι προφανές από τα οικονομικά της συμφωνίας.
Το ότι τόσα χρόνια κάθονται και μετράνε και το τελευταίο σεντ, κάνει πρόδηλο πως η μεταγραφή έγινε και για τον κόσμο, αφού ο Τσακίρης πήρε πολλά παραπάνω απ'όσα θα του έδινε ο οποιοσδήποτε. Ο Δάρλας απ'ότι φαίνεται δεν πάει πλατεία, αλλά 2 μύρια συν 50% από την μεταπώληση είναι πολλά λεφτά.
Κι εγώ με Βγενό είμαι! Και στους Γιαννακόπουλους είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου το Φθινόπωρο.
Να φύγει ο Τζίγγερ.
Το ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για την ΠΕΚ αν πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα είναι σίγουρο. Αν ο ΠΑΟ όμως πάρει το πρωτάθλημα δίκαια και όχι με αβάντες, εγώ θα χαρώ.

Ανώνυμος είπε...

Από ένα άλλο φόρουμ:

Σχετικα με αυτο, ιδου ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μηνυμα που εσκασε στη ραδιοφωνικη εκπομπη του Γ.Γεωργιου στον real fm:

"ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΕΡΑ, ΑΛΛΑ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ"

χαχαχα

Καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού παρά ουσίας. Το αποτέλεσμα μετράει όμως, και μετά την απώλεια Γκαλίτσιου δεν έπρεπε να αφήσουμε τον Σπυρόπουλο να πάει στον γαύρο. Άντε και μία χαφάρα τώρα, και το καλοκαίρι δεξί μπακ..

υγ.Πουστίγκα προφέρεται στα αλήθεια πάντως.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η μόνη πραγματική χαρά είναι να ξεκουμπιστεί ο ανίκανος. Δεν με νοιάζει ποιός....αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ. Ακόμα και η μεταγραφή Σπυρόπουλου είναι νέα μαλακία. Λάθος ποσό, λάθος τάιμινγκ, λάθος κίνητρο.

Ο άνθρωπος δεν μπορεί, είναι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Γι'αυτό και δεν πρόκειται ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μα δούμε άσπρη μέρα όσο ακόμα κρατάει όμηρο την ομάδα μας.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΦΥΓΕ.

Η κοροϊδία ετών δεν σβήνει με ψίχουλα. Η ζημιά που έχεις προκαλέσει στην ομάδα μας και στην υγεία μας δεν ξεπλένεται, ούτε αντιστρέφεται. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λέει 50% μεταπώληση αν η μεταγγραφή περάσει τα 2.200.000. Σιγά μην φανεί όταν είναι να γίνει η μεταγγραφή ότι κόστισε παραπάνω. Όσο για τις μη εμφανίσεις του Σπυρόπουλου σε 7 παιχνίδια με τον Πανιώνιο σιγά τα λάχανα.
Όσο για Σεριτς μακάρι να ξεκουμπιστεί. Άδειασε και θέση ξένου μετά τον Ενακαρίρε. Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκόντζος πάντως είπε ότι ο Ενακαρίρε θα επιστρέψει το καλοκαίρι, φεύγει για μία αποθεραπεία 2 μηνών που θα την πληρώσει ο ΠΑΟ και θα επιστρέψει. Άρα έφυγε προσωρινά για να έρθει κάποιος ξένος χαφ, ή ο Μανούτσο. Και το καλοκαίρι βλέπουμε, ή θα γίνουν οι Αφρικανοί κοινοτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν το πρωταθληματάκι, ναι πρωταθληματάκι το χουν καταντήσει ο γιαννάκης με τον πετράκη, μετά τα χθεσινά και τα σημερινά είναι ήδη στην παιανία, δε λέω Λεωφόρο γιατί είναι ιεροσυλία. Μισητέ ραλίστα δώσε τη μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσες ποτέ να δώσεις στον κόσμο του παναθηναϊκού. Πούλα και πούλο. Τον Σπυρόπουλο τον πήρε κοινεί συνενέσει απ' τον πετράκη όπως και το πρωτάθλημα. Ρίχνει στάκτη στα μάτια του κόσμου με 2-3 μεταγραφές ακόμα το καλοκαίρι και μετά ετοιμαστείτε για νέα δεκαετία ξεφτύλας σε ελλάδα και ευρώπη! Αυτό είναι δυστηχώς το κόστος ενός Σπυρόπουλου και ενός πρωταθλήματος. Όποιος ήρωας άντεξε να ακούσει το γλοιώδη ανθρωποειδές χθες μέχρι τέλους στον γαυροσταθμό θα κατάλαβε πάαααααααααααααρα πολλά. Είπε: "Στις επόμενες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει γκέλα για να ισοβαθμίσει με το γαύρο. Να πάνε έτσι μέχρι τέλος και να παικτεί η κούπα στα μπαράζ για να ξεπλύνουμε την ντροπή της τεσσάρας" ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ

υγ: Μόνη λύση κατ' εμέ η διοργάνωση συλλαλητηρίου ημέρα Κυριακή σε εντός έδρας ματσ, κατάληψη της Λεωφόρου χωρίς να επιτραπεί η διεξαγωγή αυτού για να καταλάβει ο Βαρδής ότι έχει μαλάκα γιο και να πουλήσει επιτέλους...

Ανώνυμος είπε...

Κ εγώ ρε φίλε χάρηκα με σπυρόπουλο όπως θα χαρώ αν κερδίσουμε τον Παοκ ή πάρουμε το πρωτάθλημα.Δε πρέπει κανείς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να ευνουχίσει τα συναισθηματα του για κανεναν Βαρδινογιάννη.Αυτό που πιστεύω εγώ πολύ απλά είναι πως αυτοί οι τύποι μας έχουν αποδείξει 30 χρόνια τώρα πως ο ΠΑΟ είναι γι αυτούς ένα αναγκαίο κακό.Εννοώ πως γι άυτούς ο ΠΑΟ δεν έχει οικονομικό ενδιαφέρον,δε μπορεί να τους προσφέρει έσοδα όπως οι άλλες επιχειρήσεις τους(κ αυτό βέβαια είναι αληθές)κ τον έχουν απλά για να λένε πως έχουν το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας στα χέρια τους(άσχετα αν "προσπαθούν" επίμονα να τον απαξιώσουν,η δυναμική του ΠΑΟ δε συγκρίνεται με κανένα ΟΣΦΠ πόσο μάλλον με ΑΕΚ,ΠΑΟΚ κτλ κ αυτό φαίνεται κ με το πόσοι ενδιαφέρονται για να μπουν στην ομάδα).Στις "δύσκολες" γι αυτούς στιγμές λένε απλά δωσε κ 5 φράγκα να γλυκαθούν οι μαλάκες,οι κάφροι(εμείς δλδ...)να μη φωνάζουν,βγαίνουν κ οι διάφοροι έμμισθοι στα ραδιόφωνα κ έτσι σκιαγραφείται πάνω κάτω η ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια.Εγώ έχω πειστεί μέσα μου πως αυτοί οι άνθρωποι δεν εχουν όραμα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Είναι ανεπίτρεπτο να μην έχει δικό του γήπεδο, είναι ανεπίτρεπτο να μην έχει πάρει ευρωπαικους τίτλους(δλδ η Πορτο ή η Γαλατα ή η Φέγενορντ είναι μεγαλύτερα μεγέθη απ' τον ΠΑΟ;)όπως είναι ανεπίτρεπτο να έχει χάσει τόσα πρωταθλήματα από τα κοράκια,το πάντο κ το τζόλε( έτσι όπως πάει θα ΄τα σηκώνει μέχρι τα 50).Επίσης δε μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που ΄πιστεύουν ακόμα πως οι βαρδινογιάννηδες θα κάνουν μεγάλο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Οι βαρδινογιαννηδες όσο cool κ να το παίζουν αυτή τη στιγμή είναι υπό ασφυκτική πίεση ΟΧΙ απ' το Βγενόπουλο αλλά από μας κ αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ όσοι αγαπάμε αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος.Αυτοί έχουν κερδίσει φήμη και αναγνωρισιμότητα απ'το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κ ως αντάλλαγμα του έχουν προσφέρει απαξία κ μόνο απαξία.Με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ κ ΠΙΣΤΗ θα δούμε αυτήν την ομάδα εκεί που της αξίζει,το ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΓΥΡΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο deal, με 2 εκ., 50% μεταπώλησης και αρχικά και το Δάρλα με ελεύθερη μεταγραφή. Κίνηση ορθολογική και πλαναρισμένη όπως όλες άλλωστε, ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

Να πώ και εγώ τη παπαριά μου για να περάσει η ώρα...

Σα βάζελο με ενδιαφέρει η πρόταση μίστερ ΜΙΓ και λοιπών καραβοκυραίων, ζαμπονεμπόρων κ.ο.κ. γιατί δε μίλησε για αγορά αλλά για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το οποίο στο αθώο μου μυαλό σημαίνει μεγαλύτερη ΠΑΕ με περισσότερες δυνατότητες. Μίλησε για συμμετοχή του ερασιτέχνη (των Γιαννακοπουλαίων δηλ. μη κάνουμε και τους μαλάκες) στον οποίο όμως μπορώ να συνεισφέρω και γω ως εν δυνάμει μέλος του σωματείου. Μίλησε για συμμετοχή ανθρώπων που το ξέρουν το τόπι αλλά κυρίως ότι αν αποδειχθεί οτι δεν το ξέρουν θα πηγαίνουν σπίτια τους (παρεπιπτόντως ο καραφλός μεταφραστής πότε θα αναχωρήσει;).

Ο Γκότζος και η παλιοπαρέα-υπάλληλοι του γιού της βασίλισσας του μπότοξ και της φιλανθρωπίας θα βγάλουν βρώμα για διάφορα επιχειρηματικά που δεν είναι και ασήμαντα για το σκηνικό αλλά που στην τελική εμένα δε με ενδιαφέρουν. Ρε φίλε να σου το πω και έτσι. Τί με νοιάζει το μαλλί απ'το γήπεδο σάμπως τα μπετά θα πηγαίνω να χαζεύω (σα θα τρίζουν σε κάθε περίτεχνη ενέργεια του αιώνιου Λουκά);

Συμπέρασμα: Θες να βγάλεις λεφτά; Ασχολείσου με ντι-βι-ντι με τσόντες.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ας σταματήσει αυτή η γαμημένη λέξη "βάζ.." από άτομα που υποτίθεται ότι είναι υπερήφανοι Παναθηναϊκοί. Ήθελα να ξερα επίσης ποιος την έχει βάλει παραφρασμένη ως τίτλο του blog! Ξυπνάτε, όσοι δηλώνουν ακόμα ως τέτοιοι δεν έχουν καμία διαφορά με τα γκοντζαλάκια και τα τσατσάκια του βαρδή που καταστρέφουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που όλοι αγαπάμε και πονάμε. Μήπως ακούσατε χθες στη συνέντευξη αναφορά αυτής της λέξης από άτομα τα οποία αποδεδειγμένα αγαπάνε τον παναθηναϊκό;

Old Boy είπε...

Δεν κατάλαβα, ρε φίλε. Δηλαδή αν δεν βγει η λέξη δεν περνάμε το τεστ παναθηναϊκοφροσύνης; Δες τι λέει ο καθένας από εμάς και μην ασχολείσαι με μια λέξη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιδια σημασια εχει τι λεμε

και λιγο πολυ ολοι λεμε το ιδιο.

Οτι ο Τζιγγερ ειναι πολυ λιγος για να διοικει ακομα την Παναθα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πάτε καλά εδω μέσα μου φαίνεται. Γκρίνια για τη γκρίνια είσαστε ρε. Παίρνουμε Σπυρόπουλο και ο άλλος ανακάλυψε συνομωσία Πετράκη Γιαννάκη. Ήμαρτον ρε. Τι άλλο θ'ακούσουμε. Αμα πάρει και Μανούτσο τη θα πεις ρε φίλε; Συνομωσία ΠΑΟ Mantsester για να πάρει ο ΠΑΟ το Champions League του χρόνου; Ίσα ρε Ηρακλή Πουαρώ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μανούτσο ή Πανούτσο είπες Αγκάθα ανώνυμε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!!

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΟΤΖΟ...