Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2008

Σχετικά με την πρόταση καμπάνιας

Aπαντάω από εδώ στον φίλο Τhodora13, που μου έστειλε και σχετικό μέιλ και ο οποίος στα σχόλια του προηγούμενου ποστ έριξε την ιδέα μιας τρόπον τινά καμπάνιας για την απομάκρυνση Τζίγγερ.
Προσωπική μου γνώμη (αυστηρά προσωπική και κανενός άλλου, ούτε καν κανενός από τα υπόλοιπα παιδιά εδώ) είναι ότι προτού κάνουμε οτιδήποτε, είναι προτιμότερο να αφήσουμε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο στο ποιές οι ακριβείς προθέσεις Βγενόπουλου και ποιά η αντίδραση σε αυτές των Βαρδινογιάννηδων.
Από εκεί και πέρα και σε επίπεδο προσωπικής ευθύνης του καθενός, το μπλογκ αυτό γεννήθηκε με αφορμή ένα ποστ που ζητούσε να μείνει ο Παπαδόπουλος στην ομάδα.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι με τα τότε δεδομένα το αίτημα ήταν 100% δικαιολογημένο.
Ο Παπαδόπουλος βέβαια έκτοτε σέρνεται.
Αν κάτι σημαίνει αυτό είναι ότι στην πράξη και όταν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις το ποδόσφαιρο είναι άτιμο πράγμα και εντελώς διαφορετικό από τις θεωρίες.
Αν λοιπόν προσωπικά συνυπογράψω δεύτερη καμπάνια θέλω να είμαι εντελώς προσεκτικός.
Όχι ότι έχω τον παραμικρό ενδοιασμό για την απόλυτη αποτυχία Τζίγγερ.
Αλλά γιατί εν πάση περιπτώσει μιλάμε για -πιθανή- σύγκρουση μεγαλοκαρχαριών, οπότε οφείλω να είμαι προσεκτικός πριν γίνω άκριτα υποστηρικτής του οποιουδήποτε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αύριο πει ο Βγενόπουλος «φύγε» και ο άλλος πει «όχι», δεν θα πάρω θέση.
Απλά νομίζω ότι λίγη υπομονή είναι στην παρούσα φάση καλός σύμβουλος.

53 σχόλια:

@petrosskl είπε...

εγώ ξαναποστάρω ότι έγραψα στο προηγούμενο ποστ απλά για να είναι η θέση μου για το θέμα στο σωστό χώρο...

Σε ότι αφορά τη πρόταση του thodoras13, συμφωνώ με την ιδέα αλλά πρέπει να συμφωνείται κάθε φορά ένα κείμενο που θα αντιπροσωπεύει όλους τους Παναθηναϊκούς bloggers και θα βγάζει την πραγματική δυναμική που έχουν τα blogs.
Γι'αυτό το λόγο σαν PetrosS. περιμένω να τοποθετηθώ στο δικό μου blog μετά από τη συνέντευξη της ΠΕΚ.
Συμφωνώ φίλε thodoras13 με την ιδέα του κειμένου που μου έστειλες και σαν comment αλλά διαφωνώ για παράδειγμα με την καταγραφή αποτελεσμάτων που δεν με τιμούν σαν ομάδα και που κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να υπενθυμίζονται σε φίλους και... gay!
Επιπλέον, μετά από τις τοποθετήσεις του pavlotheeparetinpae δεν νομίζω ότι η στήριξη στην ΠΕΚ και η σύσταση για κόσμια υποστήριξη από τα blogs (κάτι που έγινε και από την ίδια την ΠΕΚ) έχει καμία σημασία αν στο γήπεδο αύριο κάποιοι pavlotheeparetinpae πάνε για να βρίσουν μη σεβόμανοι τον ίδιο τον Βγενόπουλο... περισσότερα οσονούπω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Old Boy!

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Η λογική αλλά και η αγάπη για την ομάδα επιβάλλουν, ότι πρέπει να περιμένουμε τη συνέντευξη Τύπου του Βγενόπουλου για να αποφασίσουμε, ο καθένας μας καταρχήν σαν ώριμος άνθρωπος, τι θα κάνουμε.

Ένα πρώτο στίγμα δόθηκε από την ΠΕΚ, το ακολούθησε και ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό και ενδεικτικό των προθέσεων και των διαθέσεων αυτών των ανθρώπων, και σίγουρα είναι ΚΑΘΕΑΥΤΟ απόλυτα θετικό το γεγονός ότι κάποιοι βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά και χωρίς "μεσάζοντες".

Ωστόσο η τοποθέτηση του ίδιου του φερόμενου ως ηγέτη της Κίνησης, του Βγενόπουλου, θα μας βοηθήσει να δούμε καθαρότερα και να κρίνουμε.

Λίγη υπομονή!

Υ.Γ. Και λίγο πάγο στους προπαγανδιστές του χουλιγκανισμού, θα έλεγα.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Καλημέρα!

Ευχαριστώ κατ' αρχήν για τις απαντήσεις. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο μου, σαφώς και δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Οι εξελίξεις τρέχουν και το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο μετά την συνέντευξη Τύπου του κ. Βγενόπουλου. Όπως θα είδατε και σε προηγούμενα posts μου δεν προτείνω να πάρουμε άμεσα θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, αυτό θα ταν όπως σωστά γράφτηκε ανώριμο και βιαστικό, αλλά να μαζευτούμε όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί bloggers και να συζητήσουμε επί του θέματος.

Γι' αυτό φίλε @petroos πρότεινα την δημιουργία ενός blog όπου όλοι μαζί συλλογικά θα συζητήσουμε και θα βγάλουμε στη δημοσιότητα ένα κείμενο το οποίο και θα έχει διαμορφωθεί από όλους μας και θα μας εκφράζει όλους μας.

Το να γράψει ο καθείς την άποψη του στο blog σίγουρα είναι και αυτό μια μορφή διαμαρτυρίας σκεφτείτε όμως την δυναμική που θα έχει ένα κείμενο υπογεγραμμένο από πχ 100 bloggers(επαναλαμβάνω: το κείμενο θα έχει διαμορφωθεί δημοκρατικά και από τους 100).

Συνοψίζοντας, δεν προτείνω να βγούμε σαν πρόβατα και να στηρίξουμε τον κ. Βγενόπουλο σαν άλλο Μεσσία, αλλά να πάρουμε θέση σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας, μετά από διάλογο και ανταλλαγή επιχειρημάτων.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, καλημέρα σε όλους και καλή τύχη στην ομάδα μας το απόγευμα!

σχολιαστής είπε...

Ολο και πιο πολύ θυμίζει το Γιωργάκη. Εχει ένα γωνιακό μαγαζί και το 'χει κάνει μπάχαλο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ ο Παναθηναϊκός της πανίσχυρης οικογένειας Βαρδινογιάννη έφτασε σε τέτοιο σημείο παρακμής, ώστε μεταξύ των οπαδών του, όχι μόνο να νομιμοποιούνται, αλλά και να αποθεώνονται προτάσεις τρίτων με στόχο τη σωτηρία του;
Ο Φίλιππος Συρίγος εκθέτει τη δκή του άποψη.
Όμως από μόνη της αυτή η ερώτηση είναι η απάντηση σε όλους τους "παλέψτε-στηρίξτε". Αυτή είναι η απάντηση σε όλους του υπαλλήλους και τα αφεντικά τους.

In other news:
Ο Τζίγγερ δεν τρομάζει, σε μια συνέντευξη που έδωσε στον υπεύθυνο για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων, Θοδωρή -That's the way aha aha i like it-Μανίκα (αν είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ή εθελοντής θα σας γελάσω), όπου σημειωτέον μαθαίνουμε μέχρι και το ringtone του Τζίγγερ, αλλά εξήγηση για την κατρακύλα καμία!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ποσο δεν γουσταρω τον τζιγκερ, οσοι παρακολουθουν τα ποστ μου το γνωριζουν. Αλλά.
Θα εκτιμούσα τη στάση του Βγενόπουλου αν έβγαινε και έλεγε: Κύριοι, είμαι Παναθηναϊκός, τον αγαπάω και σέβομαι την ιστορία του, και επιθυμώ να καθοδηγήσω ξένα κεφάλαια -πάντοτε με τη δική μου εποπτεία και μάνατζμεντ- στον Παναθηναϊκό.

Τώρα, όπως βγήκε μετά την τεσσάρα, σε οδηγεί να σκεφτείς -αν όχι να αγγίζεις την αλήθεια- ότι βλέπουν γήπεδα, έχουν τις δικές τους επενδύσεις, θέλουν να ξεπλύνουν φράγκα και βουτάνε, όπως βούτηξαν στoν Οτε, δημιουργησαν τις Marfin Bank κ.ο.κ. Για όλα αυτά, και για την καλύτερη κάλυψη, τσιμπάς μετά και μια ομάδα, και δεν σε αγγίζει ούτε κράτος, ούτε θεός...
Αντε και να μας δω να γινομαστε αδελφά κλαμπς με τη γιδο-Λίβερπουλ, και θα πάθω τραμπάκουλο. Ο Μοχάμαντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ... ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού, με φράγκα της Dubai Holding και της Dubai Investment Group (DIG) και poker face τον Βγενόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Και ρε συ Madboy13 τι σε νοιάζει ποιανού κεφάλαια θα πέσουν στον ΠΑΟ?

Σιγά μην σου δώσει λογαριασμό ο Βγενόπουλος.

Εσύ ως οπαδός θα χαρείς τις επενδύσεις thats all.

Αμάν πια με την ανασφάλεια.

Ο Τζίγγερ που έχει κονέ με τους Σαουδάραβες και δεν επενδύσει μία (ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) δεν σε νοιάζει?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Εδώ ο άλλος βγήκε σε ένα ραδιόφωνο και είπε ότι ο Τζίγγερ είναι γνήσιος αριστοκράτης ενώ ο Βγενό ΟΧΙ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Μήπως ψηφίζεται κα Ν.Δ.?

Ξέρω γω, τόση συντήρηση πια.

Όσοι θέλουν ασφάλεια ας γίνουν ασφαλιστές.

ΝΟΠΟ 13 είπε...

@ pavlotheeparetinpae
αδελφε κανε μου μια χαρη, επειδη πολυ απλά δεν σε παιρνει. υποδειγματα αντιστασης κατα του τζιγκερ εισαι πολυ λιγος για να μου κανεις. Να στο πω ξανα για να το καταλαβεις, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, οταν καταλαβεις τι γραφω και γιατι το γραφω και αλλαξεις το τλχν αφελές στιλάκι σου, ελα να τα ξαναπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε παιδια?

Ξαφνικα ο τζιγγερ αρχισε να δινει συνεντευξεις?

Και μαλιστα δηλωνει:

"Αλίμονο αν δεν είχα όραμα"

11 χρονια = 2 τιτλοι!!!!!!!
Αυτο λεγεται οραμα?????????????

Δηλαδη αν δεν ειχε οραμα θα παλευαμε καθε χρονο για παραμονη???

Αρχισαμε επισης ΞΑΦΝΙΚΑ στα μεταγραφικα, να διαβαζουμε ονοματα μεγαλων παικτων που ειναι πολυ κοντα στο να ερθουν στην ομαδα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΣ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ?

Ανώνυμος είπε...

@ pavlotheeparetinpae

εχεις πολύ πλάκα τελικά, το πιθανότερο είναι πως η εγκεφαλική σου συνεύρεση δεν μπορεσε να απορροφήσει επακριβώς το νόημα όσων γράφω, δεν πειράζει, όχι ότι θα στα εξηγήσω πάλι. Αν νομίζεις πάντως ότι κάνεις "αντάρτικο" με το παυλο -θεε, νασου πω το εξής. Ο Βγενόπουλος, όποιος και να είναι έκανε αντρίκια μία ξεκάθαρη-δημόσια πρόταση. Ο δικός σου, που είναι?? δεν τον έχω δει δημόσια τόσα χρόνια να κάνει τπτ. Για αυτό σου λέω, ασχολήσου με άλλα, και τα κυρηγματάκια περί αντίστασης, στην παιδική χαρά και όχι σε ανθρώπους που τους έχει κοπεί το γήπεδο από τον τζίγκερ.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά?

Αντέδρασαν οι καραφλοί φιλοναζιστές της ομάδας?

ΤΙΜΗ ΜΟΥ να εξυβρίζομαι από αποβράσματα.

Aφήστε τις ψευτομαγκιές μέσω internet.

Όλοι ΤΙΜΗΤΕΣ μου γίνατε.

Ανώνυμος είπε...

madboy δεν αναφέρομαι σε σένα.

Έχω βλέπεις και κάποιες "ιδεολογικές" αδυναμίες εκτός των άλλων.

Στην κίνηση της ΠΕΚ είναι από πίσωκαι ο Παύλος. Διάβασε να ενημερωθείς. Δεν είναι απλά καλεσμένος αλλά συνεργάτης.

Επιμένω όμως. Σε πρώτη φάση είναι να φύγει ο ΤΖΙΓΓΕΡ.

Αν φύγει υπάρχουν άνθρωποι με πάθος και πραγματικά οράματα για να αναλάβουν την ομάδα.

ΜΠΟΡΕΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που ειλικρινά χάρηκα σήμερα, ήταν η κερκίδα μας στη Λεωφόρο.

Έρριξε τα συνθήματά της ενάντια στο Ραλίστα, του την είπε και χοντρά ...

... αλλά σε καμμιά στιγμή δεν έβγαλε (όπως πολλές άλλες φορές) τη δυσαρέσκεια και την οργή της πάνω στην ομάδα και τους παίκτες της!

Ίσα ίσα, χειροκροτούσε τις όποιες καλές προσπάθειες των παικτών μας, τους ενίσχυε και γενικά στάθηκε κόντρα μεν στη διοίκηση αλλά ΜΑΖΙ με την ομάδα.

Ακριβώς όπως πρέπει δηλαδή - και το χάρηκα τρομερά γιατί (όπως ξέρετε) από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, αυτό ζητούσα: να μην μπερδεύουμε την ομάδα με τη διοίκηση, να μη βγάζουμε το θυμό μας με τη διοίκηση πάνω στην ομάδα.

ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι είναι λάθος να πληρώνεις εισιτήριο γιατί έτσι ενισχύεις τον Τζίγγερ.

Οικονομικό σαμποτάζ. Μόνο αυτό τον πονάει.

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Του κάνατε τα δύο τρία που τον βρίζατε.

Πρώτα τον πληρώσατε και μετά τον βρίσατε.

Θα γέλαγε σίγουρα.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.
ΜΕ 3-4 ΚΑΛΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!

Ανώνυμος είπε...

..paides pige kaneis sas gipedo xtes? poio akrivws itan to sinthima pou akoustike kata tou pap?

Ανώνυμος είπε...

κανενας γηπεδο
ανατροπη εδω και τωρα
να παρουμε την ομαδα στα χερια μας εμεις οι οπαδοι
γιατι σε μας ανηκει
και μονο εμεις την αγαπαμε
και ξερουμε το καλο της
οχι αλλη συντηρηση!
οχι αλλη κοινωνιολογικη σαπιλα!
επανασταση!
αποχη συλλαλητηρια
ποτε ξανα στα εκδοτηρια!
εμπρος στο δρομο που χαραξαν τα μπαοκια
και μεγαλουργησε η ομαδαρα τους!
μπαοκια ζειτε
εσεις μας οδηγειτε!

Ανώνυμος είπε...

sostos o anatropeas!
na xekinisoume ki emeis agona opos ta mpaokia, pou fonazane
FERE RONALDO BATATOUDI
NA KAEI TO PELEKOUDI!
emeis 8a fonazoume
EMPROS ANDREA
GIA MIA PANA8A NEA!

tzonakos είπε...

Το ίδιο απάντησα και εγω στον thodoras13, να μην βιαζόμαστε και να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.
Η κίνηση Βγενόπουλου με ξάφνιασε και μου θύμισε Βενιζέλο αμεσως μετα τις Εκλογές του 2007.
Φοβάμαι οτι πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού.
Δεν ειναι ξεκάθαρος. Λέει μεν να βάλει λεφτά, αυτο το συμπέρασμα βγαίνει, αλλα έμμεσα λέει στον Τζίγκερ να φύγει.
Εσεις τι λέτε ; Θα φύγει ;
Δεν πρόκειται.
Δείχνει να θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και δεν μου αρέσει αυτό. Θα προτιμούσα μια πιο νηφάλια και σαφή επιχειρηματική πρόταση.
Μας φταίει ή όχι ο Τζίγγερ, δικιά του ειναι η ΠΑΕ. Εμείς αγαπάμε επειδή γουστάρουμε, αυτός δεν ξέρω τι ακριβώς αγαπάει, πάντως δεν πιστεύω οτι δεν θέλει το καλό του Συλλόγου, της ΠΑΕ ειδικά.
Εχει και δίκιο με όλα αυτά, οταν λέει οτι "κάποιοι βάζουν τον Σύνδεσμο πάνω απο την ομάδα ".
Θέλω και εγω να κάνει κατι να συνέλθουν εκει περα, συμφωνώ οτι οι τελευταίες εμφανίσεις δεν έπεισαν.
Είμαστε τρίτοι και ειναι πρώτη η ΑΕΚ που και αυτη δεν πείθει καθόλου, ο δε Γάβρος δεύτερος γιατι απλά καταφέρνει να μπαλώνει τις αδυναμίες του με τον ενα ή τον άλλο τρόπο.
εμείς, εκει, να παίζει ο Παπαδόπουλος, να κάνουνε γιόμες μπας και μπει γκολ κατα λάθος και με μερικούς παίκτες στον κόσμο τους, όπως Βύντρα, Μάντζιος.
Καλημερα σε όλους τους Παναθηναϊκούς.

PAO13 είπε...

papadopoule siko fige apo monos sou. den kaneis gia ton panathinaiko.

@petrosskl είπε...

εμπρος στο δρομο που χαραξαν τα μπαοκια
και μεγαλουργησε η ομαδαρα τους!
μπαοκια ζειτε
εσεις μας οδηγειτε


καλά ρε εσείς οι δύο (αν είστε δύο) έχετε πολύ πλάκα!
Τα ΜΠΑΟΚΙΑ? αυτοί έπρεπε να είναι με το ΑΕΚ44 Β'εθνική τώρα! γαμω τη τουμπα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΚΑΛΑ είχε η χτεσινή μέρα:

1. την αρκετά δυνατή επανεμφάνιση του ΕΚΙ, και

2. το βλακώδες "Don't play with me" του ΠΑΠ προς τον Πεσέιρο, που σημαίνει ότι (ίσως) ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ Μυτογκουά από την Πανάθα.

---

@ tzonakos,

θα επαναλάβω την αρχική μου εκτίμηση: με βάση τις δυο Ανακοινώσεις της ΠΕΚ (όχι, ξαναλέω, μόνο διαβάζοντας όσα έγραφαν αλλά και το πότε έγιναν, λειτουργώντας σαν "μαξιλάρι" υπέρ του Τζίγγερ μετά την 4άρα), τη συνέντευξη του Βγενόπουλου στο (τζιγγερικό) "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" και άλλες παλιότερες δηλώσεις του ...

... θεωρώ, ότι δεν έχει καμμιά πρόθεση να αγοράσει την ΠΑΕ από τους Βαρδινογιάννηδες. Θέλει να αγοράσει ένα ισχυρό πακέτο μετοχών και ίσως να αναλάβει κάποιους τομείς της ΠΑΕ αλλά όχι την ίδια την ομάδα.

Αυτά βέβαια τα λέω με κάθε επιφύλαξη, σαν καθαρά δικές μου υποθέσεις, διότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με τη συνέντευξη τύπου του Βγενόπουλου.

Κάτι που ενισχύει τις εικασίες μου, είναι και οι χτεσινές δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ειδικά το σημείο, που είπε:

"Δεν μπορώ να ξέρω για την ΠΕΚ. Όλα είναι ρευστά. Περιμένουμε και θα δούμε. Όντως υπάρχει μια κίνηση. Ια δούμε όμως. Είναι για το καλό του Παναθηναϊκού; Αν και εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, όλοι οι καλοί παναθηναϊκοί χωράνε"!

Τις δηλώσεις του Παύλου για την ΠΕΚ, τις είχα χαρακτηρίσει "λακωνικές και συγκρατημένες", και είχα πει ότι από αυτές συμπεραίνω πως ο Παύλος ΔΕΝ είναι μέσα στην ΠΕΚ.

Τώρα, οι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ δηλώσεις του Θανάση με βεβαιώνουν πως είχα δίκιο. Οι Γιαννακόπουλοι είναι (προς το παρόν;) ΕΞΩ από την κίνηση Βγενόπουλου και θα έλεγα μάλιστα, ότι κινδυνεύουν να βρεθούν ΤΡΙΤΟΙ στην ιεραρχία των ισχυρών του Συλλόγου ... γι' αυτό και παρουσιάζονται τόσο ΕΛΑΧΙΣΤΑ ενθουσιασμένοι με την ΠΕΚ και τόσο επιφυλακτικοί.

Όμως, αν αυτά ισχύουν (και μάλλον πρέπει να ισχύουν), γεγονός είναι ένα: αν οι Γιαννακόπουλοι βρεθούν τρίτοι, θα φταίνε ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Διότι ο Βγενόπουλος ήρθε σε μια μέρα και έκανε αυτό που οι ίδιοι δεν τόλμησαν να κάνουν 25 χρόνια τώρα: να αμφισβητήσουν ΑΝΟΙΧΤΑ τους Βαρδινογιάννηδες και να πουν ΑΝΟΙΧΤΑ τι ακριβώς θέλουν.

Για να δούμε...

@petrosskl είπε...

ΠΕΣΤΑ ΤΤ! ΠΕΣΤΑ!

--------
ΜΟΤΟ: ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ ΠΑΠΑ-ΔΟ-ΠΟΥΛΕ!

squarelogic είπε...

Παρ'οτι δε μου αρεσει να στοχοποιούμε παίκτες και να τους "καιμε", ειναι γεγονος οτι ο ΠΑΠ πρεπει να αναρωτηθεί ποια ειναι η δικη του ευθύνη και ο κοσμος που ειχε ξεσηκωθει για την παραμονή του(και οδηγησε και στην δημιουργία αυτού του μπλογκ)κατεληξε σε 1.5 χρονο να τον αποδοκιμάζει...

Και αφου κανει την αυτοκριτικη του,ας ζητησει και μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ τον Πεσειρο που τον προστατεψε και τα ακουσε κι απο πανω,κι ας προτεινει μονος του το προστιμο που ως αρχηγος οφείλει να πληρωσει.
Αν συνεχισει να βαζει τον εαυτο του υπεράνω της ομαδας,καλο ειναι η διοικηση να "ψαχτεί" να τον σπρωξει στο εξωτερικό(αν και προσωπικα κατι τετοιο θα ξεκινουσα απο τωρα).
Τα περσινά κολπα που εκανε στο Μουνιοθ επουδενί δεν πρεπει να επαναληφθουν.

Για την ΠΕΚ,αναμονή...ο χρονος που επελεξε για την ανακοινωση δείχνει παντως λαικισμό.Η ιδια ανακοινωση την Δευτέρα δεν θα ξεσηκωνε την ίδια προσμονή.Την επομένη της 4άρας βρηκε πολυ πιο προσφορο εδαφος.
Και θυμηθείτε οτι ακομα κι αν οι Βαρδινογιαννηδες σκεφτονταν να φυγουν,αυτό δεν προκειται να γινει αν εμφανιστούν να φεύγουν δαρμένοι.

@petrosskl είπε...

ρε squarelogic,πιστεύεις δλδ ότι υπάρχει ομάδα στο εξωτερικό που θα πάρει τον Παπαδόπουλο;
η ΑΕΚ Λάρνακας μετράει για εξωτερικό;

tzonakos είπε...

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεται ο squarelogic. Τετράγωνη λογική όπως δηλώνει και το νικ.

Αν επικεντρώσουμε στο δέντρο ( Παπαδόπουλος ) ίσως χάσουμε το δάσος. Ας το σκεφτούμε ετσι.
Ξέρουνε εκει μέσα ( υποτίθεται ) τι θα κάνουν με αυτόν.

Προς το παρόν ευτυχώς δεν εχω δει -παρα τον λαϊκισμό στην εκδήλωση ενδιαφέροντος του Βγενόπουλου - να αντιπολιτεύεται ανοιχτά, να πολεμάει δηλ. τους Βαρδινογιάννηδες. Ισως θέλει να τους πάρει με το μαλακό. Αν και δεν θα ναι τόσο αφελείς οι Βαρδιν.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά προέκυψε θέμα ΠΑΠ στην ΠΑΕ; Δεν αμφισβητώ την πραγματικότητα του συμβάντος, αλλά από που κι ως που σκέφτονται να του κάνουν διακοπή συμβολαίου;
Μέχρι πρότινος -και σε πείσμα της κάκιστης απόδοσής του- μας έβγαζαν την ψυχή βάζοντάς τον βασικό. Το είπε (αν πιστέψουμε τον διάλογο) και ο Πεσέιρο για τη στήριξη.
Αλήθεια τον Σωτηράκη τον Νίνη γιατί δεν τον στηρίζει ο μαλάκας;
Πάντως αν είναι αληθές το περιστατικό, ο ΠΑΠ είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Τρομερά μυαλό ο μαρκετίστας της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά, το πρόβλημα στο γκολ πότε θα λυθεί; Περάσαμε πλέον τα μισά της χρονιάς.

Ανώνυμος είπε...

...χαιρετώ την παρέα! ειχα διακόψει το internet για 1 μηνα και τωρα επανήλθα με νεα συνδεση.

...στο ματς του πρωταθλήματος παίξαμε πολύ καλά και ανοιχτά και "έπρεπε" να έχουμε φύγει νικητές. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

...στο ματς του κυπέλλου ο πεσέιρο έστησε λάθος την ομάδα -γνώμη μου-
και στο β' ημίχρονο μέχρι το 60' φαινόταν πως ο γαυρος θα καταρρεύσει, δεν μπορουσαν να πάρουν τα πόδια τους. ήρθε όμως το 2ο γκολ απο λαθος εφαρμογη του τεχνητου offside και στο καπάκι το 3ο απο ένα παιδαριώδες λάθος του -ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ- σαριέγκι. και εκει η ομαδα μας κατέρρευσε, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. το σκορ ειναι πλασματικό και "δεν έπρεπε" να δεχτουμε 4 γκολ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

...οτι έγινε έγινε. τα 2 ματς πέρασαν στην ιστορια και δεν γινεται να αλλάξουν. αυτο όμως που πρεπει να γινει ειναι στηριξη στην ομαδα γιατι πραγματικά έχει δυνατοτητες. διάρκεια δεν έχει...

στηριξη στην ομάδα ΔΕΝ σημαινει στηριξη στον βαρδινογιαννη. στηριξη στην ομαδα σημαινει στηριξη στο πράσινο και άσπρο χρωμα, στήριξη στο τρυφύλλι στο στήθος, στηριξη στα ηθη και ιδανικά που πρεσβεύει το ονομα ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ...




...square συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τον παπ. και συμπληρώνω πως το θεμα της παραμονης του ή οχι στην ομαδα δεν έχει να κάνει -για μενα- με το αν έχασε το πεναλτυ ή αν αντιμίλησε στον πεσέιρο, αλλά με την παντελώς αδιάφορη σταση του για την ομάδα εδω και 1,5 χρονο. πριν 2 χρονια περιπου, η πλειοψηφια των φιλάθλων του ζητουσε να μεινει στην πανάθα, και αυτος οχι απλα χειριστικε με απιστευτη αλαζονια και αδιαλλαξία το θεμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά απο τότε δεν έχει κάνει ουτε 1 φιλότιμο παιχνίδι. δεν γραφω 'καλό', γραφω 'φιλότιμο'. γιατι ο παπ φαινεται πως δεν εχει φιλοτιμο. τα διαπιστευτηρια του τα έδωσε κυριως στις 2 πρωτες χρονιες του στον ΠΑΟ. ξέρει μπάλα και μάλιστα πολύ. αλλά εδω και 1,5 χρονο δεν προσπαθει καν. δεν θα θιξω αν ειναι σωστο ή οχι το γεγονος οτι τον έβριζαν κατα την προθερμανση χτες, αλλά θα πω ότι ειναι "πιο σωστό" να βρίζουν-θίγουν-αφυπνίζουν [χρησιμοποιήστε όποιο ρήμα θέλετε] ένα παικτη του 8 που εδω και 1,5 χρονο παιζει για 5, παρά εναν παικτη του 5 [σεριτς] που παντα παιζει για 5. τοσο ξέρει τοσο παιζει ρε παιδες. τι φταιει ο σεριτς που ξερει τοσο λιγη μπαλα; εννοειται πως ειναι απειροελάχιστος για τον τιτανομέγιστο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ μας αλλά μην τον βρίζετε, ειδικά τη στιγμή που αγωνίζεται στο γήπεδο.


...οσον αφορά τον βγενόπουλο, το θεμα ειναι οι προθέσεις του [για ποιο λογο ακριβως θέλει να συμμετάσχει, από αγνή παναθηναικοφροσύνη ή για βιτρινα-ξέπλυμα χρήματος] ή το αποτέλεσμα; [το οτι θα συμβάλει στο να γινουμε ξανα η υπερ-ομαδα που ειμασταν κάποτε] τι σας απασχολει περισσότερο; όπως και να'χει, ας περιμένουμε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. το σίγουρο είναι οτι οι βαρδινογιάννηδες ΔΕΝ πουλάνε. προφανώς το γνωρίζει αυτό ο βγενόπουλος, γι'αυτο και δεν ζητησε να αγοράσει, αλλα να συμμετασχει...ίδωμεν...

scarface είπε...

Σχετικά με το θέμα συμφωνώ απολύτως με τον old boy .
Αναφορικά με το χθεσινό ματς πήγα στο γήπεδο και πήρα μαζί την εξάχρονη κόρη μου.
Στο αυτοκίνητο που γυρίζαμε σπίτι με ρώτησε "γιατί μπαμπά ήταν άδεια η θύρα 13" ?
Της είχα μιλήσει παλιότερα και της είχα δείξει βιντεάκια από u-tube.
Όταν δε γυρίσαμε σπίτι και τη ρώτησε η μάνα της πως σου φάνηκε απάντησε "ο Παναθηναικός ήταν χάλια".
Από μικρό και από τρελό....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
αποτελεί σαφή και διακαή στόχο όλων των Παναθηναικών οπαδών και φιλάθλων εδώ και πολύ καιρό η διεύρυνση της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ.
1. Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά την ανακοίνωση της κίνησης (η σύντμηση ΠΕΚ παραπέμπει σε φορολογικά ελεγκτικά όργανα) θα διαπιστώσει ότι ο κ. ΑΒ κάνει πολύ προσεκτικές διατυπώσεις στα γραφόμενά του. Έχω την άποψη ότι ουδέποτε μίλησε για μονοκρατορία αλλά για συγκυβέρνηση, που σημαίνει ότι "όλοι οι καλοί χωράνε" που είπε και ΘΓ. Άρα και οι Παυλοθανάσηδες θα έχουν ρόλο στο νέο διοικητικό σχήμα.
2. Θεωρώ ότι οι Παυλοθανάσηδες γνωρίζανε τα της κίνησης πολύ πρίν γίνουν οι ανακοινώσεις ΑΒ. Ακόμα θεωρώ πως η προ τριμήνου διαμάχη μεταξύ της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και του ΔΣ της ΠΑΕ ενετάσσετο σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση. Να καταλάβει ο Τζίγγερ από τη μία ότι τελείωσαν τα ψέμματα και από την άλλη να προλειάνει τη προσχώρηση των ΠΓ & ΘΓ στη κίνηση αργότερα. Ίσως και να επρόκειτο και για άσκηση πίεσης στο κ. Τσίκερ αν εκείνη την εποχή διεξήγοντο διαπραγματεύσεις και είχε υπάρξει και κρυφή συμφωνία με τον ΑΒ όπως είχε διαδοθεί η οποία δε τηρήθηκε και γιαυτό υπήρξε η ανακοίνωση.
3. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να πάρει θέση μετά την επόμενη Πέμπτη, οπότε και θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά τα πλάνα της κίνησης του ΑΒ που λίγο πολύ όλοι φανταζόμαστε τι θα λέει. Όσο για κάποιους που συζητούν για σχήματα που εξ ορισμού έχουν αποτύχει (βλέπε ΠΑΟΚ) μόνο και μόνο που το συζητούν -μπρρρρρ- εξομοιώνουν μια ευρωπαική ομάδα με τα ταγάρια.
Συνιστάται λοιπόν υπομονή εν όψει εξελίξεων. Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

@ greenfan

οργανωμένο συνθημα κατά του Παπαδόπουλου δεν θυμάμαι να φώναξα.Απλώς μόλις σηκώθηκε από το 1ο ημίχρονο για ζέσταμα άκουγε τα σχολιανά του από μεμονωμένους οπαδούς, αλλά και πάλι όχι όσα άκουσε κατά τον ίδιο τρόπο ο Σέριτς.
Μάλλον θα τον μπέρδεψες με τον Αθανασόπουλο ο οποίος τραμπουκίστηκε συνθηματικά ουκ ολίγες φορές.
Τέτοια κερκίδα πάντως είχαμε να δούμε πάρα πολύ καιρό με συνθήματα που χτύπαγαν μεδούλι!!!
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Ανώνυμος είπε...

@ Kρίτων,

ενώ συμφωνώ με το ότι η ΠΕΚ επιδιώκει "συγκυβέρνηση", δεν κατανοώ την υπόλοιπη ανάγνωσή σου: με ποιόν τρόπο οι Παυλοθανάσηδες είναι δυνατόν να συμμετάσχουν "στο νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ", εφόσον οι ίδιοι δεν μετέχουν στην ΠΕΚ;

Μέσω της ΠΕΚ; Σαν τι, αφού δεν είναι μέλη της; Σαν ... προσκεκλημένοι της ΠΕΚ; Αφού δηλαδή ο Βγενόπουλος αγοράσει (λέμε υποθετικά πάντοτε) χ μετοχές της ΠΑΕ, να πει στους Γιαννακόπουλους "πάρτε κι εσείς μερικές γιατί είστε παναθηναϊκάρες";

Απίθανα πράγματα.

Λογικά λοιπόν, η ανάγνωσή σου δεν ευσταθεί, εφόσον:
1. οι Γιαννακόπουλοι δεν μετέχουν στην ΠΑΕ, και
2. η ΠΕΚ, δια της Ανακοινώσεώς της, είναι σαφέστατο ότι απευθύνεται ΜΟΝΟ στην ΠΑΕ (ζητώντας "συγκυβέρνηση" από/με αυτήν) και ΟΧΙ σέ όόόόλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.

Επομένως, μια προσεκτική ανάγνωση της ΠΕΚ δείχνει, νομίζω, ότι τους Γιαννακόπουλους τους αφήνει εκεί που είναι, στο μπάσκετ βασικά ... δηλαδή ΑΠ' ΕΞΩ από τη Μεγάλη Πίτα που λέγεται ΠΑΕ.

Γι' αυτό και οι ίδιοι είναι τόσο συγκρατημένοι και άκρως επιφυλακτικοί απέναντι στην ΠΕΚ: επειδή συναισθάνονται ότι στο παιχνίδι μπήκε σφήνα ένας κατά τα φαινόμενα πολύ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ τρίτος.

Έτσι λοιπόν το θυμόσοφο "όλοι οι καλοί παναθηναϊκοί χωράνε" του Θανάση ... δεν είναι (ακόμη) σαφές εάν το συμμερίζεται ο Βγενόπουλος υπό την έννοια που το θέλει ο Θανάσης - δηλαδή συμμετοχή στην ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ (Βαρδινογιάννηδες, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλοι).

Θα δούμε πάντως εν καιρώ. Τώρα μόνον υποθέσεις και αλχημείες μπορούμε να κάνουμε ημείς οι πτωχοί πλην τίμιοι οπαδοί.

SniperAthens είπε...

@henriksen: Το γράφω σε εσένα που εθίγεις (φέρε πίσω τη μύγα) αφορμώμενος από ότι έχει γραφεί εδω μέσα από το τελευταίο σχόλιό μου και εντεύθεν (Old Boy πως με βρίσκεις?? :-ppppp). H πρόταση Βγενόπουλου ήταν 80 εκ. με αγορά Παιανίας και απερρίφθη πανηγυρικά (ούτως ή αλλιώς αφού ΔΕΝ πωλείται) και επανήλθε με 100 εκ. και πάλι απερρίφθη μετά πολλών επαίνων.


ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - επ' ευκαιρία πουλάω το αυτοκίνητό μου, όποιος ενδιαφέρεται ας μπεί στον κόπο να στείλει ένα mail στο sniperathens@gmail.com


H Ανώνυμος Ποδοσφαιρική Εταιρία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.


Αποχή από το γήπεδο: Είναι ένα μέτρο, όμως όπως έχω γράψει επανειλλημένα ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί κανενός ιδιοκτήτη διότι στο οικονομικά στρεβλό οικοδόμημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου τα εισιτήρια αντιστοιχούν στο 7-8% των συνολικών ετήσιων εσόδων. Άρα η αποχή ΜΟΝΟ για αισθητικούς λόγους ενός εκάστου έχει αποτέλεσμα (να μην αρρωσταίνει με/από το θέαμα).


Πιστοποιώ ότι ο Παππάς έχει γερό στομάχι, το οποίο το έχει "ντρεσσάρει" με τη γνωστή δίαιτα της παντόφλας.


KAI ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ κύριο Τσίκερ να κρατήσει τον ΠΑΠ
τώρα κάντε την κωλοτούμπα και βρίστε τον (και τον έναν και τον άλλον ξανά). Άς πάει στο gay-ρο να κάνει παρέα στο άλλο παλτό, το εκ Κύπρου ορμώμενο.


@okra: Ο Θοδωρής Μανίκας είναι απλά Παναθηναϊκός, ούτε τσάτσος, ούτε εγκάθετος, ούτε τίποτε. Λίρα εκατό. Μουσικός είναι και γράφει για τη μουσική. Του έχει ανατεθεί να "ντύσει" μουσικά τις εορταστικές εκδηλώσεις της εκατονταετίας. (αν τα καταφέρει καλά, θα τον πάρει κι ο square για το αντίστοιχο πάρτυ γενε(α)θλίων του)


Και μία κουβέντα για το Βγενόπουλο: Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον ττ, αλλά τα χρήματα ΔΕΝ είναι δικά του. αύριο το πρωί οι Άραβες αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους (και τα λεφτά τους), θα ψάχνουμε δανεικά να πληρώσουμε τις δόσεις συμβολαίων. Κι είμαι θεόστεγνος αυτή την εποχή... (square, να φωνάξω το συμβολαιογράφο???) Άλλωστε ο Βγενόπουλος κινήθηκε επιθετικά στην περίπτωση της Πειραιώς, κι αυτό ούτε εγώ ΔΕΝ θα το ξέχναγα.

Ανώνυμος είπε...

@ Sniper,

θέλεις να πεις, ότι πάμε για ένα τεράστιο ... Panathinaikos EMIRATES Stadium?

Μα τότε θα είναι χαράς ευαγγέλια για τον ΜΙΣΟ Κουτόχορτο (αφού ως γνωστόν ο άλλος μισός ήταν εναντίον αυτής της ιδέας)!

:-pp

ΥΓ Αλήθεια τι έγινε αυτή η ... διχασμένη ψυχή;

Ανώνυμος είπε...

συντηρητικουρες!
πεσμένοι στα τεσσερα
και δεν τολματε να δειτε μπροστα
το μελλον!
θα εφευγε ποτε το αποστημα μπατατουδης αν δεν ξεσηκωνοταν ο λαος του παοκ?
θα εφευγε ποτε το αποστημα ψωμιαδης αν δεν ξεσηκωνοταν ο λαος της αεκ?

μη πεφτετε στα τεσσερα
ζητω το αρθρο σαραντατεσσερα!

Ανώνυμος είπε...

Ξεσηκωμάρες ότι είναι συντηρητικοί είναι. 30 χρόνια σκλαβιά είναι αυτά δεν είναι λίγα.

Αλλά στο ξαναλέω,ο κόσμος του ΠΑΟ δεν συγκρίνεται με κανέναν.

ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Καταρχήν χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση, ένα μεγάλο ποσοστό φιλάθλων του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ (που τόσο μοιάζουν) είναι ΡΟΜΑΔΕΣ.

:-)

Αλλά άσε μας τώρα, γιατί είναι "οικογενειακό" το θέμα.

;-)

SniperAthens είπε...

@ττ: το γήπεδο θα ονομαστεί "Tsiker Arena".... για να σκάσουν ορισμένοι :-pppppp


και κάτι για τους όψιμους μυαλοφυγόδικους κλακαδόρους υποστηρικτές του ΠΑΠ (οι οποίοι αφελώς πιστεύουν ότι αν πάρουν θέση υπέρ του ΠΑΠ θεωρείται ως αντίσταση στον κύριο Τσίκερ)...


στο παιχνίδι με την Artmedia, όπου ο ΠΑΠ πέτυχε 3 γκολ, ακούστηκε με πόνο (δεν έχει σημασία από ποιόν) από την κερκίδα των επισήμων: "Μετά τα 3 γκολ, άντε βγάλε τον από την εντεκάδα"

island είπε...

Πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο παραπέρα παιδιά...Πρίν κάτι μήνες είχε γίνει η διαμάχη μεταξύ μαρφίν(βγενόπουλος)και τράπεζας πειραιώς(Βαρδινογιάννης).Είχε λείξει υπέρ της πειραιώς.Μήπως...λέω μήπως πάνω από την αγάπη για την ομάδα υπάρχει και συμφέρον και μόνο συμφέρον;;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ναι ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΚ.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΣΙΚΕΡ.

Ακου αυτή η κωλοφυλάδα η ΠΡΑΣΙΝΗ να βγαίνει και να μιλάει για ομάδα επιπέδου Chelsea, Champions League, μεγάλες μεταγραφές κλπ.

Εμείς έχουμε όραμα να κάνουμε ομάδα επιπέδου ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, να παίζουμε UEFA και να τρέχουμε στην στάση (με ταξί θα έρθει) για μεταγραφές επιπέδου (πέφτουν τα τσιμέντα) ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΣΙΚΕΡ ΟΛΕ.

Εδώ ο άνθρωπος πέτυχε το απίστευτο.

Να ενώσει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ (όχι όλους ευτυχώς) και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Διαβάζω σε blogs, fora, sports sites κλπ ότι στηρίζουν τσίκερ.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Τσίκερ δεν έχει συμφέρον παιδιά.

Έχει ανιδιοτελείς σκοπούς.

Δεν είναι επιχειρηματίας.

Δεν κερδίζει από την ομάδα.

Κρατάει την ομάδα από καθαρή αγάπη προς................tο playstation.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΣΙΚΕΡ.

Μην "τρώτε" τα παραμύθια της ΠΡΑΣΙΝΗΣ.

Οι Γιαννακοπουλαίοι και ο Βγενόπουλος είναι κατά βάθος Ολυμπιακοί.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

tzonakos είπε...

Mα γιατι τον λέτε Τσίκερ τον άνθρωπο ;
Τζίγγερ ειναι :)

Ανώνυμος είπε...

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν κάποια ταλέντα ή έτοιμοι παίκτες όπως ήταν και είναι ο Τοροσίδης (πήγε στον ΟΣΦΠ), Γκαλίτσιος (πήγε στον ΟΣΦΠ), Σπυρόπουλος (τον θέλει ο ΟΣΦΠ), Παπαδόπουλος του Ηρακλή (τον θέλει ο ΟΣΦΠ), Garcia του ΑΡΗ (τον θέλει η ΑΕΚ) και αρκετοί άλλοι.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ROMERO, SERIC, και δανεικούς για 3 μήνες (Poustiga).

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΣΙΚΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

*ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ

squarelogic είπε...

Ουπς! αναβληθηκε η συνεντευξη Βγενόπουλου την Πεμπτη,πιθανώς λογω της διοργάνωσης πρασινου συλλαλητηρίου...Το παει μαλακά ο Mr Marfin!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ (όσον αφορά την αναβολή).

Η "κίνηση" Βγενό έχει καθαρά επιχειρηματικό προφίλ και δεν θέλει να την συνδέσει με τυχόν επεισόδια ή άλλες τανζανιές, γιατί η "άλλη" πλευρά, αυτό περιμένει.

Σαν να βλέπω το εξώφυλλο του DERBY την επομένη μέρα αν γίνονταν επεισόδια:

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ"
"ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΗΝ ΠΕΚ"
"ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ"

και άλλα ωραία, τρυφερά και επικοινωνιακά.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα "οπλίσει" τα πληκτρολόγια τους και δεν θα ταίσει τα "κίτρινα" εξώφυλλα τους. Έχει ήδη χρεωθεί το timing.

Η ΠΕΚ δείχνει να αφουγκραζεται την Παναθηναική κοινή γνώμη.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Υ.Γ. Οι οργανωμένοι καλό θα είναι να αποφύγουν τα συλλαλητήρια γιατί συνήθως καταλήγουν σε φιάσκο και δίνουν και τροφή για κακόβουλα σχόλια. Μία είναι η λύση: ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ. Μια ομάδα είναι ο λαός της. Αυτό θα τον πονέσει.

Ανώνυμος είπε...

Βλεποντας καποιους να υποστηριζουν ακομα μια διοικηση, που στα 30 χρονια θητειας της η ομαδα μας εχει παρει τοσους τιτλους οσους εχει παρει αλλη διοικηση σε αλλη ομαδα μεσα σε ΜΟΝΟ 10 χρονια, αναρωτιεμαι:

Μηπω τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας??

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μπορέλι ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Έχουμε την διοίκηση που μας αρμόζει.

Αν πραγματικά θέλαμε θα τους διώχναμε.

Αλλά εδώ βλέπεις, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν ΤΣΙΚΕΡ.

Βέβαια -ξέροντας πως επικοινωνιακά η ΠΑΕ έχει "απλώσει" τα πλοκάμια της παντού- κράτα μικρό καλάθι κατά πόσο "κάποιοι" είναι απλοί οπαδοί.

;-)

ΚΙΝΗΣΗ 1: ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ
ΚΙΝΗΣΗ 2: ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ
ΚΙΝΗΣΗ 3: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΚΙΝΗΣΗ 4: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DERBY ΤΗΣ ΙΟΝ.
ΚΙΝΗΣΗ 5: ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ.

Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να γίνει τελικά η περιβόητη συνέντευξη τύπου και πριν το ματς στην Τούμπα, μπορούμε νομίζω να φωνάζουμε όλοι:

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ


Έτσι, για να μην τον ξεχάσουμε ούτε εμείς ούτε ο Ζοσέ.


ΥΓ. Έχω ακούσει μια θεωρία ότι το rotation γίνεται για να μην πάρουν τα πριμ συμμετοχών οι παίχτες, ή κάτι τέτοιο. Το έχει ψάξει κανείς; Γιατί δεν έχω αντιληφθεί τα επιχειρήματα της θεωρίας αυτής.

Ανώνυμος είπε...

pavlotheeparetinpae το επιασα, εισαι ο νοπο13
αρα ξερεις οτι ο τσιγγερ ειναι εβραιος και θελει να διαλυσει τη παναθα
το λενε και τα χαλκινα βιβλια και ο μεγαλος πνευματικος καθοδηγητης σου ο πλευρης
το αληθινο του ονομα ειναι
**** τσιγγερστάιν ****
το βαρδινογιανης ειναι μουφα
γι αυτο κοντραρεται με τα αραβικα κεφαλαια
του παλεστινιου φιλιστεου
ευγενοπουλου

Ανώνυμος είπε...

@ ξεσηκωμάρες:

Καλόόόόόόόόόόόό

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
----------------------------------
@ okra:

Αυτό με τα πριμ το έχω ακούσει για τον Malarz (ειδικός όρος στο συμβόλαιο του).

Κάναμε ΑΜΑΝ να βρούμε ένα τερματοφύλακα μετά από χρόνια και μας τον έχει φάει το ροτέισον.
--------------------------------

Μεταξύ μας, δεν τα πιστεύω αυτά. Υπάρχουν ήδη ΤΟΣΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ για να τον κατηγορήσω.
-------------------------------

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

pavlotheeparetinpae
αφου τα ξερης γιατι δε τα λες;
κι ο πεσειρο εινε εβραιος
το μικρο του ονομα εινε
*** αβεσαλομ ***
προπονει διαβαζοντας το
ταλμουδ
και οταν εινε στο παγκο ψελνει
*** ανθελληνικα τροπαρια ***
αμ ο βελιτς τι εινε;
οβριος κι αυτος
ενα
*** νεφελιμ ***
εινε ο καραφλας
και τη μανα του τη λενε
*** σαρα ***
αλλο αν το κρυβουνε!
η συνομοσια εινε τεραστια
σκοτεινη
αλλα ευτυχος τους καταλαβαμε
εμεις οι
**** αρειοι παναθες ****
που ηρθαμε από τον αρη
να ξεσηκωσουμε το πρασινο λαο
που τον κρατανε δουλο
οι σιονιστες
ο ευγενοπουλος ηθρε απο το
*** αλντεβαραν ***
να μας λεφτεροσει απο τον
τσιγγεστάιν

Ανώνυμος είπε...

@ Ξεσηκώνεται:

Μήπως είσαι το μπασταρδο του Λιακόπουλου?

ή του Πλεύρη?

Αδικείσαι.

ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

@ pavlotheeparetinpae, με εκανες και εκλαψα!
εισαι λοιπον ο χαμενος αδερφος μου!
εχουμε τον ιδιο πατερα!
παμε παρεα νικολουλη
να πουμε το παραμυθι μας;