Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2008

Ποιός τον γαμεί τον Ολυμπιακό;

(Ο Μπάρακ Ομπάμα ανοίγει το σκορ με ευθύβολο σουτ)
1) Tα σχόλια στο προηγούμενο ποστ είναι λίγα:
α) επειδή μόνο ο Κουτόχορτος έχει σουξέ
β) επειδή πατήσαμε τον γάβρο - αν μας είχε πατήσει θα είχαμε τριπλάσια
γ) και τα δυο παραπάνω ισχύουν ταυτόχρονα
2) Ο Κουτόχορτος δεν έχει μιλήσει ακόμη επειδή:
α) ξαναρρώστησε όπως μετά το ματς με την ΑΕΚ
β) περιμένει το ματς της Τετάρτης μπας και φάει πέντε (ή έστω ένα) ο τζιγγεριακός
γ) και τα δυο παραπάνω ισχύουν ταυτόχρονα
3) Το ότι δεν αρκείται ο Παππάς να την πει στον Παπαδόπουλο για το χαμένο πέναλτι, αλλά αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να το 'χασε επίτηδες σημαίνει:
α) ότι η αρρώστια που έχει διαποτίσει τον Παναθηναϊκό από την κεφαλή της διοίκησης μέχρι και σχεδόν τον τελευταίο οπαδό είναι απάλευτη
β) ότι έχει μείνει εκστασιασμένος από τη συνολική απόδοση του Παπαδόπουλου τα τελευταία 2 χρόνια, με λογικό αποτέλεσμα να του προξενεί κατάπληξη η άθλια εκτέλεση του πεναλτι
γ) και τα δυο παραπάνω ισχύουν ταυτόχρονα
4) Αν είχε παίξει ο γάβρος όπως εμείς χθες και εμείς όπως χθες ο γάβρος το ματς θα είχε λήξει:
α) 4-1
β) 8-1
γ) 48-0
5) Ο Παναθηναϊκός απέναντι σε ανοικτές άμυνες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι:
α) η μέρα με τη νύχτα
β) η μέρα με τη νύχτα
γ) και τα δύο παραπάνω ισχύουν ταυτόχρονα
6) Τα γκάλοπ του Καρπετόπουλου κάθε Κυριακή «αδικούν»:
α) τη νοημοσύνη μας
β) την προσπάθειά του να διασώσει τα τελευταία ψήγματα αντικειμενικότητας
γ) και τα δυο παραπάνω ισχύουν ταυτόχρονα
7) Είναι καλύτερα για την ομάδα την Τετάρτη:
α) να νικήσει και να προκριθεί, γιατί το διπλό κόλπο επί του γάβρου θα κάνουν χρόνια να το ξεχάσουν
β) να χάσει, γιατί αν προκριθεί όλοι πλέον θα ξαναπιστέψουν στην ομάδα και όποτε πιστεύουμε στην ομάδα, αυτή φροντίζει να κάνει καπάκι σερί ελεεινών εμφανίσεων
γ) να μην κατέβει στο Καραϊσκάκη, αλλά να κατέβουμε στη Λεωφόρο μισοί - μισοί, τζιγγερικοί - αντιτζιγγερικοί, να σφαχτούμε και να βγάλουμε το άχτι μας. Στην τελική, ποιός τον γαμεί τον πούστη τον Ολυμπιακό, όταν έχουμε τον δικό μας εμφύλιο να γουστάρουμε;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχει ακουσει κανεις τιποτα για καμια
μεταγραφη?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως είμαι στα αλήθεια άρρωστος, όπως και πολλοί άλλοι αυτόν τον καιρό! Με 39 πυρετό τρελαινόμουν χθες που δεν έμπαινε μέσα! Σύμφωνώ σε όλα με τον όλντ-μπόι. Δεν το έχασε επίτηδες αλλά για μένα αν δεν σκοράρει μεθαύριο τελείωσε. Επίσης την Τετάρτη πρέπει να κατέβουμε με παιχνίδι αντεπιθέσεων, να τους ξαναπιάσουμε μαλάκες μιας και κάτι θα πηραν πρέφα από το μηδενικό κέντρο που κατέβασαν χθες. Καλή ευκαιρία ήταν να φάνε πολλά. Σπάνιο να την ξαναβρούμε, 6 ευκαιρίες εκεί μέσα.

για μετεγγραφή δεν άκουσα, αλλά προβληματίζομαι γιατί για να κρατήσουμε Ποστίγκα, Ιβ και Μάττος χρειάζονται από 6 (στην καλύτερη) έως 10 μύρια. Άρα δνε μένουν και οι 3, και ακραία μπακ πάλι ζόρικα

Ανώνυμος είπε...

Για μεταγραφή άκουσα προς το παρόν ένα, να δεις πώς τον λένε, να δεις πώς τον λένε, α, ναι ΕΛΝΤΕΡ ΠΟΣΤΙΓΚΑ ή κάπως έτσι.

Μόνο που κάποιοι λένε, ότι δεν μετράει για αληθινή μεταγραφή εφόσον τον πήρε τζάμπα δανεικό για 6 μήνες ο φραγκοφονιάς.

Άρα από μεταγραφές ... μηδέν. Μηδέν!

Τίποτα δεν θα ακούσουμε! Μια βαριά μοναξιά θα μας τυλίγει όλο το Γενάρη! Μια μοναξιά που θα γίνεται ακόμα πιο αβάσταχτη καθώς θ' ακούμε τη συνήθη μεταγραφική κοσμογονία, που θα γίνεται στο Λιμάνι!

Μια μοναξιά ανακατεμένη μ' εκείνο το γνώριμο αίσθημα κατωτερότητας μπροστά το μεγαλείο της αρμάδας του γαλαντόμου μεγαλοεπενδυτή Σωκράτη!

Υ.Γ. Τελικά ο πολυδιάστατος ελβετικός σουγιάς, ο Παίζω-όπου-μού-πει-ο-προπονητής-μου, ο παίκτης-θαύμα που μας έχει κάνει εμάς τους Παναθηναϊκούς να μην τολμάμε να βγούμε από το σπίτι μας απ' τη ντροπή ...

... ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, έχει λέει να παίξει μπάλα ΚΑΤΙ ΜΗΗΗΝΕΣ και γι' αυτό "θα αργήσει λιγάκι να ενσωματωθεί στην ενδεκάδα" της Αρμάδας!

ΑΥΤΕΣ είναι μεταγραφές, μην κοροϊδευόμαστε!

ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, Ο ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΣΟΥΜΠΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

σχολιαστής είπε...

O Παπαδόπουλος καλύτερα να κάθεται στην εξέδρα μέχρι να αποφασίσει να παίξει μπάλα. Για λόγους που δε γνωρίζω παίζει με τα νεύρα μας.

squarelogic είπε...

1γ.
2γ.
3α.
4α.
5γ.
6γ.
7.άσε,δε σου λέω...

βλέπω 4γ +2α..τι ειμαι(συμφωνα ε το κουίζ)?ρομαντικος αντιτζιγγερικος ή ρεαλιστής καβουροθωπεύων?

Thrass είπε...

Henriksen, ο Μάττος είναι δικός μας, δικός μας-δικός μας-δικός μας, δεν είναι δανεικός.

Ανώνυμος είπε...

@ τορτουρας

Τελικά ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα όλων όσων γουστάρετε το τζίγκερ, και κάνει την κατάσταση πιο γραφική του αναμενομένου??? Οτι μετά το χθεσινό 1-1, έχετε βγει και τη χώνετε σε όλους όσους δεν τον πάνεμ εσείς που μέχρι προχτές φωνάζατε για ηρεμία και ενότητα εν όψει των ντέρμπι. Αυτό είναι γίγαντα το προσωπάκι σας, η τακτική σας και το επίπεδο σας. Για αυτό και άτομα σαν τον Αθανασόπουλο και κάθε Αθανασόπουλο σας ταιριάζουν γάντι. Γιατί ποτέ αυτό που λένε δεν το τιμάνε, και βαθιά μέσα τους γουστάρουν και γουστάρετε να μην υπάρχει ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Συνεχίστε, έχετε ακόμα δρόμο

Ανώνυμος είπε...

old boy, μόλις διαβάσανε το προηγούμενο ποστ σου στο φάιτ κλαμπ σοτ σπορ φμ και χειροκροτήσανε κιόλασ.. χαχα το μπλογκ αναβαίνει σε λίγο θα περάσουμε πράσινη και ντέρμπυ σε αναγνώστες..

Για τον Μάττος νομίζω έχουμε ένα ποσοστό (20%, εξ ου και η ρήτρα μόλις 3εκ, ενώ ο Ντόι έχει 15εκ), και το άλλο ο Ζαχάβι, αλλά πιστεύω θα μείνει και του χρόνου. Όσο δεν παίρνει ιταλικό διαβατήριο, δεν ανησυχώ

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

εσύ φίλε μου έχεις μπλέξει τα πράγματα: επειδή δεν γουστάρεις τον Τζίγγερ (δικαίωμά σου και μαγκιά σου), βγάζεις δηλητήριο πάνω στην ομάδα (αυτό ΔΕΝ είναι ούτε δικαίωμά σου, ούτε μαγκιά σου)!

Γι' αυτό το λόγο ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ότι εγώ υπερασπίζομαι το Ραλίστα (σου έχω ξαναπει: ξετυφλώσου και διάβασε τι έχω πει και γι' αυτόν!)επειδή στην πραγματικότητα υπερασπίζομαι ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Αυτά ...

... και με τις ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ σαν κι αυτές που σου ροκανίζουν το μυαλό (κολλάς κι από δίπλα ένα "Αθανασόπουλο" και νομίζεις ότι κάτι είπες και μας τάπωσες!) δεν ασχολούμαι.

Διότι, φίλε μου, αν το ξέχασες:

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ...

... και στα παπάρια μου ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ αν θα κάνω μεταγραφές κι αν από την Πόλη έρχονται και στην κορφή κανέλα.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Απλά μία παρατήρηση. "Ή ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ή ΜΑΛΑΚΑΣ"

Αφού όλοι συμφωνείτε στο 2ο... γιατί εστιάζεστε στο 1ο?.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.

@madboy13

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ. Τα υπόλοιπα μετά το ματς.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Old Boy είπε...

Squarelogic, περισσότερα γ σημαίνουν ότι είσαι τζιγγερικός, αντιαθανασοπουλικός, γκοντζικός και αντιπιτιακουδικός.
Πάτερ, δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Από ότι βλέπω ο Κουτ. είναι ακόμη πιο κατηγορηματικός από σένα και δεν αφήνει καν ενδεχόμενο ο Παπαδόπουλος να το χασε από αχρηστίλα.
Ηenriksen, oύτε Πράσινη ούτε Ντέρμπυ. Το Πρώτο Θέμα θέλουμε να περάσουμε σε αναγνωσιμότητα για αυτό και υπάρχει και έριδα μεταξύ των συντελεστών του μπλογκ :)