Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2008

Σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι

Σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ δύο ισοδυνάμων ομάδων, που διεξήχθηκε απόψε στο στάδιο Καραϊσκάκη με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε στο ρόστερ του άξιους αντικαταστάτες των Μάτος και Μόρις, τη στιγμή που η απουσία των Στολτίδη και Λεντέσμα δεν φάνηκε να επηρεάζει τη λειτουργία των ερυθρολεύκων. Την μάχη των πάγκων κέρδισε κατά κράτος ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος είχε στήσει μαεστρικά την ομάδα του εξουδετερώνοντας όλα τα ατού της ομάδας του Ζοζέ Πεσέιρο. Αν μπορεί να βγει ένα και μόνο συμπέρασμα από το παιχνίδι είναι ότι οι -εξ ορισμού σαφώς ποιοτικότεροι- γηπεδούχοι σφαγιάστηκαν από τη διαιτησία. Τον αγώνα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση από πάνελ αποτελούμενο από τους Νίκο Καρούλια (άτυπο εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού), Κώστα Βερνίκο (άτυπο εκπρόσωπο του Ολυμπιακού) και Πέτρο Μίχο (άτυπο εκπρόσωπο της θύρας 7). Αμέσως μετά το τέλος της μετάδοσης στον Πέτρο Μίχο προτάθηκε να παίξει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο τον «Οιδίποδα Επί Κολωνώ», αφού εκτιμάται ότι τον ρόλο του τυφλού τον έχει για την πλάκα του.

27 σχόλια:

scarface είπε...

δικαιότερο σκορ από το 2-5 δε θα μπορούσα να δεχτώ με βάση την εικόνα του αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

@scarface

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέραν της εξαιρετικής εμφάνισης, θα ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ κάποια γνωστά κέντρα να δημιουργήσουν ενδοικογενειακό πρόβλημα με τον Παπ. Το έχασε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αλλά από εκεί μέχρι να τον αποκαλούν κάποιοι "στημένο", έχει τεράστια απόσταση, και κυρίως ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ αυτή τη στιγμή.
Το κατάλαβες γίγαντα του green-gate????

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ για το ότι νικητής των πάγκων ήταν ο Λεμονής.
Όσο για το σκορ δεν μπορώ να πω τι θα έπρεπε να είναι αφού όταν χάνεις πέναλτυ (όχι επειδή το μέλος το έπιασε, αλλά επειδή η μπάλλα πήγε επάνω του) σε ντέρμπυ δεν μπορείς να μιλάς για 5αρα.
Καταλητικό σημείο; Η χαμένη ευκαιρία του γαύρου στο 1ο λεπτό. Αν το τρώγαμε όλα θα ήταν διαφορετικά. Ευτυχώς...
Για να ακούσω γνώμες για το κύπελλο;
Να πω την δική μου;
Θα μας σφάξουν τα κοράκια...
ΥΓ. Από τα καλά ματσ που έχουμε δει γιατί επιτέλους παίξαμε ανοιχτά στο τηγάνι.

Pappas10 είπε...

@ Madboy13,

Καλά δεν ήταν στημένος... απλώς μαλάκας ήταν. Μπορεί να του κόψει την Μπάλα ο Βαρδινογιάννης τώρα;
Αρκετές μαλακίες του πληρώσαμε.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Γραφώ και σε πολλά άλλα σάιτ... θέλεις να σου δώσω διευθύνσεις;

Ανώνυμος είπε...

Χεχεχχεχεε σε φαντάζομαι περσι στο 90' να τον βρίζεις..................

Pappas10 είπε...

@Madboy13

Άλωστε έδωσα και το δικαίωμα της επιλογής από την αρχή. Ή στημένος ή Μαλάκας... ε.. όσοι διαφωνούν στο πρώτο, 99,9% συμφωνούν στο 2ο. Πάντως δεινός εκτελεστής δεν ήταν. Κατάλαβες;;;

Pappas10 είπε...

Κατ' αρχάς σ' όσα παιχνίδια πάω μέσα στο γήπεδο δεν βρίζω ποτέ παίκτες μας.

Κατά 2ον η φάση είναι του Σάλπι, αν το έχανε κι αυτό τότε καλά θα κάνανε να του κόψουν την μπάλα από πέρυσι.

Κατά 3ον, φυσικά και πανηγύρισα το γκόλ τότε, αλλά μου έσπασε τα νεύρα στα υπόλοιπα παιχνίδια που όχι μόνο έχανε τ' άχαστα αλλά ήταν και από τους χειρότερους.

Για εμένα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εξωραΐζεται για ένα γκόλ στο μπουρδέλο τους. Μπράβο του τότε που το έβαλε αλλά σκατά στα πόδια του για τις κάκιστες εμφανίσεις του εδώ και 3 χρόνια, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα ήταν ΜΑΛΑΚΑΣ - αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ. Η εκτέλεση ήταν το λιγότερο 3ης ερασιτεχνικής. Διαφωνείς σ' αυτό; Ίδιο ακριβώφς πέναλτυ μ' αυτό του τύπου από την Ξάνθη ήταν. ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

scarface είπε...

δεν δίνω ούτε μία στο εκατομύριο να ήταν στημένος ο Παπ.
ούτε μαλάκας είναι φίλε μου.
είναι πολύ απλά λίγος για το Παναθηναικό.

Pappas10 είπε...

@Scarface,

Ο Παπαδόπουλος της 1ης χρονιάς ήταν αξιόλογος και κυρίως ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ παίκτης. Μετά δεν ξέρω τι έγινε, προσωπικά πιστεύω ότι τον "έφαγε" το "σταριλίκι".

Το παρεάκι Παπαδόπουλου, Μπασινά, Νικοπολίδη, Σεϊταρίδη στο οποίο ενίοτε "κόλαγαν" και άλλοι παίκτες το ξέρουν καλά όλοι. Όπως όλοι ξέρουν ότι σε μία ομάδα που πήρε το Ντάμπλ και λοιδωρήθηκαν σχεδόν ΌΛΟΙ οι παίκτες της, ο Παπαδόπουλος έμεινε στο απυρόβλητο.

Εμένα αυτά με προβληματίζουν. Τέλος πάντων, ίσως να γίνομαι μαλάκας που τον θεωρώ στημένο ή μαλάκα αλλά δεν δέχομαι ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παίρνει την μπάλα από συμπαίκτη του και να την στήνει για πάρτη του και να το χάνει. Αναλαμβάνει μία τεράστια ευθύνη, και όταν δεν έχεις τα "άντερα" να την φέρεις εις πέρας τότε είσαι μαλάκας... ή στημένος. Και ναι κρίνω εκ' του αποτελέσματος. Από τι θα κρίνω δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή 2μιση εκατομμυρίων ευρώ; (800 εκατομμύρια δραχμές δεν πήρε;).

Αρκετά με τον Παπαδόπουλο. "Μείνε στην ΠΑΝΑΘΑ Παπαδό-πουλε" κι αρχίδια. Άστε με ρε παιδιά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

scarface είπε...

Φίλε μου Μιχάλη , τη πρώτη και καλύτερη του χρονιά την έκανε ο Παπ έχοντας δίπλα του το Κωσταντίνου στη καλύτερη του και αυτός τότε χρονιά να του σπάει συνέχεια μπάλες και να τον βγάζει μόνο του.
Τώρα ούτε τέτοιο παίχτη έχουμε και παίζουμε με διαφορετικό στυλ που δε ταιριάζει στο Παπ.
Για μένα έπρεπε να είχαν θυσιάσει αυτόν πέρυσι το καλοκαίρι ΄που πήραμε το Σάλπι και όχι το Γκέκα.

Ανώνυμος είπε...

merikoi "sxoliastes" den exoun piasei to klima twn teleytaiwn minwn, den peirazei , as elpisoume oti tha tous episkefthei syntoma...
o papadopoulos den einai stimenos, kota itan simera, otan den exeis ta antera na xtipiseis to penalty to les kai analamvanei allos. o 77 den xreiazotan oute kan na pesei gia na to apokorousei, kai to podi na aplwne tha tin ediwxne tin mpala...
niki tin tetarti me elaxistes eykairies apo emas.

Ανώνυμος είπε...

Η ατέλειωτη εσωστρέφεια της Παναθηναικής οικογένειας... Μετά από αιώνες ένα απρόσμενα καλό παιχνίδι, μία εμφάνιση αντάξια του ειδικού μας βάρους, και μέσα σε 5' ΠΥΡ κατά βούληση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν πρώτα με αυτό το πρόβλημα και μετά να πάμε σε "κακές μεταγραφές", "παράγκες" και "οργανωμένους vs προεδρικούς". Ημαστε πανάξιοι της μοίρας μας, δυστυχώς. Μιά ματιά να ρίχνατε στο κλάμα και τα γαμωσταυρίδια που πέφτουν στα αντίστοιχα "μούλικα" φόρουμ, θα καταλαβαίνατε πόσο τραγικοί ήμαστε που τρώμε μόνιμα τις σάρκες μας και δημιουργούμε καταστάσεις από το τίποτα.
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Η ομάδα απόδειξε σήμερα ότι αξίζει και μάλιστα πολύ. Το απόδειξε με Ατλέτικο, με ΑΕΚ, με ΠΑΟΚ, με Άρη, το απόδειξε και σήμερα. Αξίζει η ομάδα αυτή να παίζει σε μια γεμάτη Λεωφόρο, με τον κόσμο ενωμένο να την υποστηρίζει και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Η μπάλα κάτι μας χρωστάει από σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα μας ξεχρεώσει στο ματς της Τετάρτης.

squarelogic είπε...

Εγώ χαρηκα μια εμφάνιση αντάξια Παναθηναικού.Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για μοναδική "κηδεία" λογω χαλαρότητας-ελλειψης παραστάσεων του Ντάμε και παιδαριώδους εκτέλεσης του ΠΑΠ.
Ως είθισται θα διαφωνήσω με τον Μιχάλη για τα κινητρα του ΠΑΠ.Ναι,δεν επρεπε να παρει τη μπάλλα απ τα χερια του Ντάμε καθως ηταν κρύος.Αυτή είναι η βασικη αντίρρηση:μολις εχει μπει στον αγώνα.Πριν το χτυπήσει ειχα διαφωνήσει εκεί που το εβλεπα.Αυτός που επρεπε να το χτυπήσει ηταν ο Ιβανσιτς,λογω τεχνικής και δαιμονιώδους μερας.Παντως εξαιρετική εμφανιση απ τους περισσότερους με πρωτους Ιβ,Σιμάο,Σαριέγκι,Γκουμα,Βυντρα(ναι,να το πούμε),Νταμε,Σαλπι.
Πηγή κινδύνων και αναποφάσιστος σε 3-4 φάσεις ο Μαλαρτζ-πρέπει να τον δουλέψουν πανω σ'αυτό.Ο Καρα,με τις γνωστές Καραγκουνειες εμμονές...
Ρεσιτάλ απο Πεσειρο και χωρίς Ματος.
Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή και πάμε γερά την Τετάρτη!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα φίλοι,

συνεχίζοντας την πλάκα του Old Boy περί "απόλυτα ισορροπημένου παιχνιδιού" και "νικητή των πάγκων Λεμονή" ...

... θα πω ότι σήμερα με κατακλύζουν ανάμικτα συναισθήματα (που έλεγε κι ο Ανοίγω-τα-Πόδια-μου-στον- ΟΣΦΠ-Χατζάρας):

Από τη μια αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να διαμαρτυρηθώ στο Θεό, που άφησε την "πολύ πιο ποιοτική ομάδα του προέδρου που σκάει δισεκατομμύρια για να την ενισχύσει" (όπως λένε οι Κουτόχορτοι διαφόρων ποικιλιών) να διασυρθεί χτες από έναν ανύπαρκτο "Τζιγγεριακό, με παίκτες δ' διαλογής και προπονητή το μυρωδιά Λώρενς του Κατάρ" (όπως επίσης λένε οι Κουτόχορτοι διαφόρων ποικιλιών). ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ;

Από την άλλη, νιώθω την ανάγκη να ανάφω δίμετρη λαμπάδα στο Θεό, που δεν επέτρεψε στο "φτωχο-Τζιγγεριακό" να ξεφτιλίσει τον "ακριβο-Ποιοτικό", ρίχνοντάς του τα 4 τεμάχια στις 5-6 κλασικές ευκαιρίες που του έκανε. ΘΕΕ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ!

Σοβαρά τώρα:

1. Ο κλανόμαγκας της παραλίας τη γλύτωσε πάρα πολύ φτηνά και από καθαρή τύχη.

2. Χτες αποδείχτηκε απλά αυτό, που φάνηκε σε όλο τον Α' γύρο της φετινής σεζόν - δηλαδή ποιά από τις ΤΡΕΙΣ ομάδες, που διεκδικούν τον τίτλο, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ η πιο ΠΟΙΟΤΙΚΗ ομάδα!

3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!
Το αξίζει!

...

ΥΓ 1. Για τον ΠΑΠ τα έχω πει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ. Χτες ζήλεψε τη δόξα του Φωτάκη, στο ματς της ΞΑΝΘΗΣ με το Λιμενόπουστα, παραβαίνοντας και αυτός έναν από τους βασικότερους κανόνες της μπάλας, που λέει ότι "παίκτης που έχει μόλις μπει στο παιχνίδι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χτυπάει πέναλτι"! - Αλλά αφού τον αφήσανε, το μαλάκα, τι να πούμε εμείς;

ΥΓ 2. Όσοι έχετε βρει τον ΒΥΝΤΡΑ για αποδιοπομπαίο τράγο, ελπίζω να το ξανασκεφτείτε λιγάκι. Όχι πολύ, λιγάκι.

@petrosskl είπε...

Χαίρομαι που όλοι συμφωνούν με τον διαιτητή Βασιλάκη...
Ο ΜΑΛΑΡΤΖ φίλοι μου (Ω! ΝΑΙ) σπρώχνει αν το δούμε προσεκτικά τον παίκτη Τοροσίδη που στέκεται ακίνητος με ανοιχτά τα χέρια μέσα στην μικρή περιοχή όπου ο τερματοφύλακας δεν μαρκάρεται (σε όλη την υπόλοιπη ποδοσφαιρική υφήλιο παρεπιπτόντος εκτός από το Καραϊσκάκη). Άρα, φίλοι μου, αντί να ζητάει φάουλ ο ΠΑΟ έπρεπε να δοθεί πέναλτι, και θα αποφεύγαμε και όλη την φασαρία και τη κουβέντα.
Επίσης να συγχαρώ την υπερομάδα του ανυπέρβλητου, μοναδικού, αξεπέραστου Sir Takis για το υπέροχο θέαμα που μας προσέφερα καθώς κανείς μας δεν μπορεί να δει ότι ο Θρύλος εδικαιούτο τη νίκη, πράγμα που βλέπουν όλη τη χρονιά εφημερίδες, περιοδικά και πορνοσάιτ!

ps. ***ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ***

- Ρε μαλάκα Δημήτρη, αν κερδίσετε πέναλτι που θα μου το ρίξεις;
- Χαχα, δε σου λέω ρε να σκάσεις!
- έλα pleaseee....
- Καλά καλά. Στη γωνία που έπιασες αυτό της Ξάνθης, αλλά λίγο πιο κέντρο για να το πιάσεις σίγουρα οκ?
- Εντάξει, χαχαχα! Σου χρωστάω μπουκαλάκι!
- Κανόνισε μαλάκα....
- Ναι ρε σου λέω. Άντε τα λέμε αύριο...
- Ναι φιλιά, πάω να κάνω τον κοιμησμένο και πάω

Ανώνυμος είπε...

papadopoule pare dromo tora.

Ανώνυμος είπε...

πως εξηγειτε οτι στην πολωση που προσπαθει να δημιουργει η κρατικη τηλεοραση καθε κυριακη, ο πολος του παο ειναι πιο ασθενης?

μιχος και αλεξανδρης τα δινουν ολα για τον προεδρο τους, ενω οι αντιστοιχοι αντωνιου , καρουλιας και λοιποι, φλερταρουν με την αντικειμενικοτητα, παθαινουν κρισεις αυτοκριτικης και δεν ξεχνουν φυσικα να εκθειαζουν τον τερματοφυλακα μελος

Ανώνυμος είπε...

ρε εσεις δεν κανατε τους κουρλους να ανανεωσει ο Παπαδόπουλος.Αφήστε τις κωλοτούμπες ολο γκρινια ειστε.Την τετάρτη ο μυτόγκας θα μας δικαιώσει.Βλέπω να κανουμε τον ολυμπιακο μονιμο πελατη.Το rotation του πεσειρο τωρα θα φανει.ο σερ τακης ολο την ιδια 11αδα και θα δείτε που την τετάρτη θα ολοκληρωσουμε αυτο που αφησαμε στη μεση και θα τους το κλεισουμε το σπιτι.

Ανώνυμος είπε...

ο βυντρα που τον κραζουμε τον εκανε τον γκαλετι αλογο

Ανώνυμος είπε...

ο τζιολης που ειναι λιγος για την παναθα εκανε παρτι μεσα στο καραισκακι, πηρε και τα σοβρακα απο τα χαφ του γαυρου

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Μερικές παρατηρήσεις.

1. Εγώ ασκώ κριτική όταν τα πράγματα πάνε σχετικά καλά. Όταν η ομάδα έχει πρόβλημα τότε στέκω δίπλα της και την χαϊδεύω. Έτσι είμαι και έτσι θα μείνω. Όποιος αρέσκεται να αυτοβαυκαλιζόμαστε δικαίομα του. Για εμένα το αυτοβαυκάλισμα είναι το ίδιο επικίνδυνο με την εσωστρέφεια. Αλλά και το ένα και το άλλο είναι μέρη της κριτικής. Αρκεί να ξέρεις πότε να την κάνεις και κατά τη γνώμη μου τα κακώς κείμενα πρέπει να επισημαίνονται όταν η ομάδα πάει καλά. Όπως και να έχει, προσωπικά, δεν θα πανηγυρίσω ισοπαλία με τους μούλους, συγνώμη κι όλας.

Το παιχνίδι από τη στιγμή που το πήγαμε έτσι έπρεπε να το κερδίσουμε. ΔΕΝ το κερδίσαμε για μία σειρά από λόγους και αυτοί οι λόγοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ. Γι' αυτό και αποδίδω τα του Παπαδόπουλου τω Παπαδόπουλω, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΟΜΩΝΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.

2. Ο παίκτης Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα από τον παίκτη Ν' Ντόυ και ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ Ή ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ (ΠΗΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ)Ή ΜΑΛΑΚΑΣ (ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ Ή ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ).

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠ.

ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ "ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ "ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ". ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΚΕΥΜΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ. ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ;;;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΜ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ.

3. Παρά τις μαλακίες που βγήκαν αμέσως να πουν οι εγκάθετοι η διαιτησία ευνόησε τον Γάβρο. Το "άουτ" πουθενά δεν φαίνεται σαν να έχει περάσει ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ Η ΜΠΑΛΑ την γραμμή ενώ το γκολ της Γαβριέλας είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΡΤΖ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ. Τέλος το πέναλτι πέρα από το χέρι είναι και το "καπάκωμα" της μπάλας μέσα στην περιοχή κι ας σκούζουν.

4. Την Τετάρτη είναι άλλο ματς... κι εκεί ΠΡΕΠΕΙ να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Μητσάρα αδελφέ,

Όπως γράφω και σε προηγούμενο μήνυμα, ακριβώς επειδή ΠΟΤΕ δεν φώναξα "Μείνε στην ΠΑΝΑΘΑ..." για τον Παπαδόπουλο, ούτε φυσικά "Αντώνη ψυχάρα..." γι' αυτό θεωρώ ότι διατηρώ το δικαίωμα να έχω απαιτήσεις.

Το θέμα Παπαδόπουλου για εμένα έχει ιστορία. Γιατί όταν έλεγα ότι ζητάει πολλά για αυτά που έχει προσφέρει με έλεγαν κάτι τυπάκια "τσάτσο" και "Γκότζο" και λοιπές τέτοιες παπαριές. Κι όταν έλεγα αντί για τον Γκέκα να φύγει ο Παπαδόπουλος για τον ΠΑΟΚ δανεικός, μόνο που δεν με δείρανε στην 7 του ΟΑΚΑ.

Στο λόγο μου, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΠ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Αλλά μέχρι να ξεπληρώσει τον διχασμό που έσπειρε με τον κωλοπαιδισμό του, θα πρέπει να κερδίσει πολλά παιχνίδια μόνος του.

Αυτό πιστεύω, μπορεί να είμαι και εμπαθής αλλά έχω απαιτήσεις από παίκτη που παίρνει τόσα γκαφρά.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Τον ΠΑΠ τον έχω κρίνει, όπως ξέρετε, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Θα έλεγα όμως να τον αφήσουμε ήσυχο. Μπορεί και να μας ζητήσει πρακτικά συγγνώμη σκοράροντας στο ματς της Τετάρτης, εάν του δώσει την ευκαιρία να παίξει ο Πεσέιρο.

ΑΛΛΑ θα παρακαλούσα (ξέρουν οι ίδιοι ποιούς εννοώ) να αφήσουμε ήσυχους και παίκτες, για τους οποίους έχουν ακουστεί εδωμέσα τα μύρια όσα ενώ είναι σαφώς κλάσεις ανώτεροι από τον ΠΑΠ.

Κόφτε δηλαδή, παρακαλώ, τις (έτσι κι αλλιώς εμπαθείς και άμπαλες) μαλακιούλες περί ΒΥΝΤΡΑ, ΣΑΡΙΕΓΚΙ, ΣΙΜΑΟ, ΕΝΤΟϊ και περί όποιων άλλων παιχτών μας!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ!

και

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΔΡΑ ...

... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ!

squarelogic είπε...

Κουτοχορτε που εισαι?
Μονο 25 σχόλια μετα τετοια εμφανιση μεσα στο Καραισκακη?(κι απ'αυτά 6 του παππά!)
Που ειναι οι παλιες καλες εποχες?

Ανώνυμος είπε...

o papadopoulos einai kakasximos.