Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008

Μεταγραφές δεν σημαίνει ενίσχυση

Επιτέλους μια αλήθεια από το στόμα του λαοφιλούς-στις τάξεις των γαύρων-Πρόεδρα. Σαφώς αγαπητέ μου και οι μεταγραφές δεν σημαίνουν αυτομάτως ενίσχυση, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τα σαπάκια που φέρνεις κατά συρροήν. Βέβαια μην σε νοιάζει το πιάσαμε το υπονοούμενο, πάλι δεν έχει ευρώ για παίκτες. Κάνα δανεικό, κάνας ελεύθερος Αφρικανός νομάς, κάνας κουτσός, κάνας αρτιμελής που θα κουτσάνετε μόνοι σας, κάνας υπερπαίκτης από υπερδυνάμεις Φωστήρα, Κρύα Βρύση και Άνω Κρεμαστά...τα γνωστά. Και βέβαια σωστό και το απόφθεγμα με το κουβάρι. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά θα βρείτε τους υποκινητές εγκάθετους. Αυτούς που ενώ η ομάδα αποτελείται από εκλεκτούς ποδοσφαιρικούς σταρ, γκρινιάζουν και βρίζουν οι αχάριστοι. Ενώ σκορπάς αμύθητα ποσά για μεταγραφές, αυτοί δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Ενώ σαρώνεις κάθε εγχώριο και ευρωπαϊκό τίτλο, αυτοί τον χαβά τους. Ενώ τους προσφέρεις το πλέον σύγχρονο ελληνικό γήπεδο " Old Leoford", αυτοί δεν πατάνε. Ενώ πασχίζεις για την ευημερία του ποδοσφαίρου, με νέο σύμμαχο τον αδέκαστο Μποροθρύλο, αυτοί συνεχίζουν να σε συκοφαντούν. Τι άλλο να κάνει βρε αχάριστοι? Μέχρι και την μπάντα του Δήμου έφερε. Συλλεκτική φανέλα Βέρντερ έβγαλε ο άνθρωπος. Τι σας λείπει δηλαδή? Προπονητής? Έφερε τον Πορτογάλο Μίχελς με το ολοκληρωτικό "κάτι από ποδόσφαιρο". Ιατρούς? Τύφλα να έχει ο Γιακούμπ. Μπαίνεις όρθιος, βγαίνεις σακάτης. Τεχνοκράτες? Εδώ μιλάμε για χιλιετίες μπροστά με τον πρώην μεταφραστή και νυν ΥπερΔιευθυντή των 5 ηπείρων, τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Βέλιτς!!! Με Μουτζαχεντίν κομμάντο σαν τον Αθανασόπουλο, τον νέο Παναθηναϊκάρχη. Τι σας λείπει βρε, πείτε μου τι? Άντε έρχεται και ντέρμπι. Λοιπόν τεράστιε Πρόεδρα, εμένα να ακούς. Δώσε πριμ, 10 ευρώ για νίκη, το οποίο θα πάρουν σε 2.345 δόσεις και μόνο αν κερδίσουν 3 φορές σερί, το Τσάμπιονς Λιγκ. Και άντε μην θυμηθείς την ήττα στην Τρίπολη, τους ρίξεις κανά εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο και σου χρωστάνε από πάνω. Άντε γιατί και η αχαριστία έχει όρια.

35 σχόλια:

@petrosskl είπε...

Μέσα από τον ισοπεδωτικό σου λόγο βρίσκω τα εξής λάθη...
Οργανωμένοι: Αν δεν είναι λέω εγώ υποκινούμενοι τότε δεν πρέπει να είναι και Παναθηναϊκοί. Αλλιώς δεν θα έγραφαν σε μέρα γιορτής (κατά τη γνώμη μου) μία από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία Συλλόγου-Οπαδών. Μένει μόνο να δω αν θα ζω σε 50 χρόνια για να μάθω αν θα λένε "τότε στα 100 χρόνια έγινε και αυτό με τους οπαδούς".
Πεσέϊρο: Κουτόχορτε με ΠΟΙΟΝ άλλον προπονητή θα ήσουν με αυτό το υλικό 1 πόντο από την κορυφή; Με τον Σερ Τάκις ή με εμένα;
Είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ντροπή σου να μιλάς υποτιμητικά για τη φανέλα που μοιάζει με αυτή που ακόμη ΔΟΞΑΖΕΣΑΙ σαν Παναθηναϊκός!!!!!!!!! (Γουέμπλεϊ - 1973- remember?) Αλλά αυτό δεν το μετράω. Το παίρνω σαν ολίσθημα...

Για τα άλλα (τεχνοκράτες, λεωφόρο, και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ μεταγραφές-άκουσον άκουσον δεν σημαίνει ενίσχυση είπε ο μαλάκας, Μποροθρύλος - τα θέλει ο πισινός του του ΜΑΛΑΚΑ!) έχεις δίκιο

Old Boy είπε...

«Mέχρι και την μπάντα του Δήμου έφερε». :)))))
Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε petross...σε έχω για έξυπνο και οξυδερκή. Η φανέλα του Γουέμπλεϊ ήταν σκούρο πράσινο-κοινώς κυπαρισσί-με άσπρα τελειώματα στον λαιμό και τα μανίκια. Ήμαρτον με την μαλακία που σας πουλάνε περί Γουέμπλεϊ...Και επειδή σε πιάνω εις διπλούν ανενημέρωτο...Wembley 1971!!! Όσο για τον Φορέα ή όπως αλλιώς τους λένε...Τα 100 χρόνια πάνε αμφίδρομα. Δεν οφείλουν να τα σέβονται μόνο οι οπαδοί. Κυρίως, θα έλεγα, πρέπει να σέβονται την ιστορία αυτοί που κρατούν τον Σύλλογο στα χέρια τους. Γιορτή με τον Παναθηναϊκό τριτοδεύτερο και με ρόστερ ντροπή, δεν υφίσταται. Με Βύντρες και Τζιόληδες δεν γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας και δόξας αλλά τα 100 χρόνια φαγούρα. Δεν μπορεί ο τύπος να μας γαμάει κα΄θε χρόνο την ομάδα, να έχει ξεφτιλίσει το σύμπαν, και με νέο απομηχανή θεό τα 100 χρόνια να την βγάζει καθαρή. Είπαμε είμαστε μαλάκες αλλά όχι τόσο. Μπορούσε έστω για τα 100 χρόνια να βάλει το χεράκι στην τσέπη...την δική γιατί στην δική μας το έχει ΜΟΝΙΜΑ!!!

@petrosskl είπε...

Ναι ρε '71...73 έγραψα; πωπω!!! (73 γεννήθηκα by the way)

συνφωνούμε για το χρώμα αλλά αυτό τον συμβολισμό έχει...
και ναι ρε! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!! θα μπορούσε να βάλει το χεράκι στην τσέπη αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα για μένα; ότι δεν κάνει όχι γιατί δεν το βάζει στη τσέπη αλλά γιατί όταν το βάζει παίρνει μια χούφτα σκατά!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΠΕΤΥΧΕ!

ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

ισοπεδωτικός as usual αλλά γι' αυτό μας αρέσεις και τελοσπάντων, ηλεκτρονική δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του ...

... έστω κι αν η εμπάθεια δεν συνιστά ακριβώς γνώμη - εφόσον μόνο η εμπάθεια μπορεί να αποφαίνεται ότι είναι σαπάκια και παλτά παίκτες όπως λ.χ. οι ΜΑΤΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΦΥΣΣΑΣ, ΣΑΡΙΕΓΚΙ και ΕΝΤΟΪ, που αποκτήθηκαν φέτος.

Αλλά πέρα από αυτά, που στο κάτω κάτω έχουν και την πλάκα τους, υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα, με το οποίο δε νομίζω ότι πρέπει να παίζουμε τόσο άνετα.

Εννοώ αυτά που λες, συζητώντα τα αίσχη που έκανε μια μικρή μερίδα οργανωμένων προχτές.

Ξεκινάς λέγοντας από το ότι την ιστορία της ομάδας πρέπει να τη σέβονται και οι οπαδοί και οι ιθύνοντές της - κάτι πολύ σωστό στη γενικότητά του - ...

... για να καταλήξεις όμως ΟΛΟ το άδικο γι' αυτά τα αίσχη το έχουν αποκλειστικά και μόνο οι ιθύνοντες ...

... και, ακόμα χειρότερα, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ "δεν γίνεται να τη βγάζει καθαρή" εφόσον η ομάδα δεν πάει καλά.

Είσαι στ' αλήθεια τόσο σίγουρος, ότι επικροτείς τους κυριακάτικους χουλιγκανισμούς;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Αδέλφια...


ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ...

Τα υπόλοιπα έπονται...

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεε

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τα είπε όλα ο square στο προηγούμενο:

Μόλις έχεις κλείσει 100 χρόνια ιστορίας, Ε Κ Α Τ Ο, και την ημέρα που οι γαύροι ανακοινώνουν την απόκτηση του 50% ΕΝΟΣ παίκτη με 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ πετάς την μπαρούφα "μετεγγραφές δεν σημαίνει ενίσχυση" και βάζεις αντιπρόεδρο Σουπερλίγκας τον διαιτητή της Ριζούπολης!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Και να νικήσουμε Κυριακή - Τετάρτη δεν αναιρούνται αυτά

scarface είπε...

ας κερδίσουμε Κυριακή Τετάρτη μέσα στο τηγάνι και να δεις κωλοτούμπες που θα γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

@ scarface

Κωλοτουμπες είναι το ίδιον επιχειρηματιών που όταν θέλουν να ασκήσουν πίεση προςπαράκεντρα εξουσίας, ξεχνούν την κόντρα τους με τους οργανωμενους και μοιράζουν εισιτήρια, χρηματοδοτώντας εκδρομές.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Scarface ας κερδίσουμε την Κυριακή μες το τηγάνι και δεν θα πειράζει που από το 96 πήραμε ένα πρωτάθλημα!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα.. ποια ακριβώς ήταν τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή;

Ανώνυμος είπε...

http://www.eniaiosforeas13.com/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=1
http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?1731

Ανώνυμος είπε...

@ emerson [lake and palmer?],

μιας και ρωτάς, τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή ήταν:

1. Τα καπνογόνα που έπεσαν στο 10' στην εστία του δικού μας τερματοφύλακα, του Μάλαρτζ, που έτρεχε πανικόβλητος να τα πετάξει έξω από το τερέν κοιτάζοντας ταυτόχρονα μπας και φάει κανένα γκολ - απαράδεκτα πράγματα, να ανεβάζει ρυθμό η ομάδα σου κι εσύ να ρίχνεις καπνογόνα στην εστία της!

2. Τα υβριστικά που ακούστηκαν από το ίδιο πέταλο, τη στιγμή της γιορταστικής απονομής της φανέλας μας στον 96χρονο Μ. Μαρινάκη - επίσης απαράδεκτο, παναθηναϊκοί να μη σέβονται ούτε αυτό το γέροντα!

Αυτά αποκαλώ εγώ χουλιγκανισμούς. Έχεις καμιά αντίρρηση;

Υ.Γ. Επίσης απαράδεκτο - αλλά όχι χουλιγκανισμός βέβαια - ήταν, για μένα, παναθηναϊκοί οπαδοί να υποστηρίζουν δημόσια μετά το ματς ότι το πέναλτι που μας δόθηκε ήταν ανύπαρκτο ...

... τη στιγμή που και ήταν 1000% πεντακάθαρο πέναλτι-μαρς (ψαλίδι στο αριστερό πόδι του Κάρα), αλλά και ακόμα κι οι τηλεκριτικοί της διαιτησίας (που δεν είναι και τόσο παναθηναϊκοί) το ίδιο βράδυ υποστήριξαν ότι ήταν καθαρό πέναλτι!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντρόπη για όλους ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να λέει ψέματα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αναφερόμενος σε οπαδούς.
Ετσι γίνεται κατανοητή η στάση όλων όσων έχουν που έχουν απηυδήσει με τη στάση του μετόχου του 10% της παε παναθηναϊκός.

squarelogic είπε...

Για ποιό διπλό μιλάτε?
Γιατι έχουμε την ταση να συγχέουμε τις επιθυμίες μας με την πραγματικότητα?

Η οποία λέει,οτι η γηπεδούχος ομάδα θα κατέβει
-με τον αέρα του πρωτοπορου και μονιμου πρωταθλητή
-με την ψυχολογική ντόπα της προσθηκης ενός σπουδαίου και ακριβού παικτη
-με το φακελάκι του Προέδρου Χο-χο-χο χωρίς 'εαν" και 'εφόσον"
- και ναι,με την σιγουριά οτι αν χρειαστεί η βοήθεια του ανθρωπου με τα μαυρα,αυτή θα υπάρξει...

ενω οι φιλοξενουμενοι κατεβαινουν
-προσπαθωντας να ερμηνευσουν την zen ρηση "Μεταγραφές δεν σημαίνουν ενίσχυση"
-με τους οπαδους σε ανοιχτη κοντρα με την διοικηση
-και την τελευταία με μονο μέλημα να "ξετυλιξει το νημα" για να βρει τους υπευθύνους των αποδοκιμασιών
(οχι οτι συμφωνώ ως προς την σκοπιμοτητα τους τη δεδοένη χρονικη στιγμη)...

Ο Θεός να βαλει το χέρι του...

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Παιδιά ακολουθούν δυο ματς με το γαύρο...και σεις ασχολείστε με την φανέλα και με το γιατί έφερε την φιλαρμονική του Δήμου.
Αν είναι δυνατόν, επαγγελματίες κράχτες!
Η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους της και αυτήν την βδομάδα έχει την δυνατότητα να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη των δύο.

Ας την στηρίξουμε.

ΥΓ: Όσο για την ειρωνεία προς τον Πεσέϊρο, δεν σχολιάζω. Ο άνθρωπος πήγε τελικό UEFA αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό. Και για τον Σουμ τα ίδια λέγατε αλλά...

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

από τα 4 αβαντάζ του γηπεδούχου στο μεθαυριανό ντέρμπι, τα οποία παραθέτεις με απόλυτη σιγουριά (!!!) ότι αυτός (=ο Απατεώνας) θα το κερδίσει, τα 3 ισχύαν και πέρσι ...

... αλλά αν θυμάσαι τους τηγανίσαμε μέσα στο κατσαρολικό τους!

Μόνο το φετινό 1 δεν ίσχυε, δλδ αυτό που λές για "την ψυχολογική ντόπα της προσθηκης ενός σπουδαίου και ακριβού παικτη" ...

... αλλά κι εδώ θα μου επιτρέψεις ως λάτρης της τετράγωνης λογικής να πω, ότι εννοείς ένα παίκτη δεδομένα ακριβό αλλά ΟΧΙ δεδομένα σπουδαίο: αυτό το δεύτερο θα το δούμε στο γήπεδο, πόσο μάλλον μια και κανείς δεν τον γνώριζε πριν τον αγοράσει ο Απατεώνας, που ανάλογο ντόρο ξεσηκώνει για κάθε παίχτη που αγοράζει (βλ. π.χ. τι ακούγαμε για το Ραούλ Μπράβο, τον "παικταρά" που "για πρώτη φορά ελληνική ομάδα αγοράζει παίκτη από τη Ρεάλ", και μπλα μπλα λιβάνια).

Με την ευκαιρία, με βάζεις στον πειρασμό να σου θυμίσω και τι λεγόταν από κάτι "σκεπτόμενους" οπαδούς μας (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) για τον ΜΑΤΟΣ, όταν τον αποκτήσαμε.

Τελοσπάντων, άμα έχει φάει κόλλημα ο άνθρωπος, τι να λέμε;

Πάντως προσωπικά, και σε αντίθεση με σένα που ... γνωρίζεις ήδη το νικητή (καλά κέρδη λοιπόν από το Στοίχημα) ...

... εγώ ΔΕΝ τον γνωρίζω! Δεν έχω δηλαδή τη δική σου απόλυτη σιγουριά για τη νίκη καμμιάς από τις δυο ομάδες που θα παραταχθούν στο τηγάνι μεθαύριο.

Για ένα μόνο πράγμα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος: για το ποιά από τις δυο ΑΓΑΠΑΩ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!

--

@ Τhodoras13,

καλά τα λες αλλά ποιός σε ακούει! Μερικοί την έχουνε χεσμένη την ομάδα φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν τύλιξε με κανένα κασκόλ και τον Μήτσου, να τον βάλει να τραγουδάει το "χόρτο" ???? Αντε τώρα κουτόχορτε....να σε ξανακούσω να λες ότι ο πρόεδρος σου δεν αγαπάει την ομάδα. Αφού ήξερε μέχρι και το ότι παιζουμε με τον Ολυμπιακό ρε σύ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε έτσι με μια πρώτη ματιά για το ενδεχόμενο ΧΕΛΝΤΕΡ ΠΟΣΤΙΓΚΑ;

Παλτό; Ξοφλημένος;

Καλός; Μάς κάνει;

SniperAthens είπε...

Aνακοινώθηκε ο Πόστιγκα από το Νικολογιάννη στο SuperSport FM εδώ και μισή ώρα. Δανεικός για 6 μήνες με option αγοράς στο τέλος της σαιζόν.

@ττ: Αν βγεί παλτό, θα τον πάρει ο γερο-square να σκεπάζεται στα κρύα.

O Kύριος Κουτόχορτος ανακοινώνει ότι ο Κύριος Τσίκερ παρεπέμφθη από τον Kύριο Εισαγγελέα στον Κύριο Αθλητικό Εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Name: Hélder Postiga
Full Name: Hélder Manuel Marques Postiga
Position: Forward
Date of Birth: 02-08-1982
Height (Mts): 1.82
Weight (Kg): 79
Nacionality: Portuguese

Games
Appearances 6
Complete Games 0
Minutes Played (Abs) 310
Minutes Played (Avg) 51
Games Started 2

Discipline
Yellow Cards 1
Sent off with 2 bookings 0
Direct Red Cards 0

Goals
1

SniperAthens είπε...

Χέλντερ Πόστιγκα
Στα 25 χρόνια του χρόνια και συγκεκριμένα στην επταετή επαγγελματική του καριέρα, ο Χέλντερ Πόστιγκα έχει καταφέρει να κερδίσει 7 τίτλους (όλους με την Πόρτο) έχοντας σημειώσει σε 165 συμμετοχές, 50 γκολ. Έχει μάλιστα χρηστεί διεθνής με την Πορτογαλία 30 φορές, πετυχαίνοντας 10 τέρματα.
Φέτος έχει αγωνιστεί σε 5 ματς, τα δύο ως βασικός και τα 3 ως αλλαγή, με συνολικό χρόνο συμμετοχής, 233 λεπτά, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ.


Το προφίλ του Χέλντερ Πόστιγκα
Ημ.γέννησης: 02/08/1982
Θέση: Επιθετικός

Προηγούμενες ομάδες
2001-03 Πόρτο 58 (22)
2003-04 Τότεναμ 19 (1)
2004-05 Πόρτο 47 (13)
2006 Σεντ Ετιέν (δανεικός) 8 (3)
2006-07 Πορτο 33 (11)

Διεθνείς συμμετοχές
Πορτογαλία 30 (10)

Τίτλοι
Παγκ. Πρωταθλητής (Πόρτο): 2004
Κυπελλούχος UEFA (Πόρτο): 2003
Πρωταθλητής Πορτογαλίας (Πόρτο): 2003, 2006, 2007
Κυπελλούχος Πορτογαλίας (Πόρτο): 2003
Σούπερ Καπ Πορτογαλίας (Πόρτο): 2004

Helder Postiga

Ανώνυμος είπε...

2001-2003
ΠΟΡΤΟ 58(2 ΓΚΟΛ)
2003-04
ΤΟΤΕΝΑΜ 19 (1 ΓΚΟΛ)
2004-05
ΠΟΡΤΟ 47 (1 ΓΚΟΛ)
2006
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 8 (3 ΓΚΟΛ)

Ανώνυμος είπε...

Sorry για τα λάθη της προηγούμενης ανάρτησης))))))))



01-02 FC Porto 1 27 9
02-03 FC Porto 1 31 13
03-04 Tottenham Hotspur Angleterre 1 19 1
04-05 FC Porto 1 24 3 C1 7 0
05-06(déc) FC Porto 1 2 0
05-06(jan) Saint-Etienne France 1 16 2
06-07 FC Porto 1 24 10 C1 7 1
07-08 FC Porto 1 - - C1 4 0

squarelogic είπε...

TT
ξεχασα να προσθεσω χτες(και το σκεφτομουν το πρωι οτι θα δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις)οτι μπάλλα ειναι και γυρίζει και οι συνθήκες που περιέγραψα δεν προδικάζουν νικητή.

Ομως παραμένουν συνθήκες που διαμορφώνουν την ψυχολογια με την οποια κατεβαινουν στον αγωνα ολοι οι συντελεστές(παίκτες,διαιτητές και οπαδοί),και ως τετοιες μπορουν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Κοιτώντας πισω μετά το γεγονός(τπ ματς εν προκειμένω) μπορει κανείς να αναρωτιέται αν η εκβαση θα ηταν ιδια εάν οι συνθηκες ειχαν διαμορφωθεί διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

Στα συν του Πόστιγκα οτι επαιζε σε ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο οποτε πιστευω οτι θα εχει μεσα του λιγο απο το πνευμα του νικητη.

Μακαρι να βγει και να βαλει ενα τσουβαλι γκολ.

scarface είπε...

Πριν 8-9 χρόνια όταν έπαιζα championship manager ήταν ο πιο απίστευτος πιτσιρικάς που μπορούσες να πάρεις.
Ρε πως τα φέρνει η ζωή.
Α' θυμήθηκα ρε Τζίγγερ ότι μετά το Πόστιγκα έπαιρνα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πόστιγκα είναι το βαρύ φορ περιοχής; Δε νομίζω.
Όπως φαίνεται κι από τα στοιχεία που παραθέσατε, δεν παίζει φέτος.
Καλός θα είναι πάντως, έχει και το κίνητρο της συμμετοχής στο Euro με την εθνική του. Κακή μεταγραφή δεν την λες. Για να τον δούμε και στο γήπεδο.

Για τον Τζίγγερ τι να πει κανείς; Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αποδείχθηκε πλέον (μετά τις χθεσινές "δηλώσεις") ότι ο pappas10 ή κατά κόσμον μιχάλης στην πραγματικότητα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή κατά κόσμον Τζίγγερ. Ή ακόμα χειρότερα, ο παππάς κινεί τα νήματα στην ΠΑΕ.


ο Πόστιγκα είναι παιχταράς, μακάρι να παίξει. Βαρύ δεν τον λες.

ΠΑΠ ήρθε η ώρα να τρίψεις

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος πάλι. Πολύ κουβέντα θα πέσει για το χθεσινό σύνθημα.
Η γνώμη μου; Καλά έκανε αλλά ρε άσχετε δεν το λες μπροστά στους δημοσιογράφους (ακόμη και αν ζητάς να κλείσουν κάμερες και μικρόφωνα)αλλά στα αποδυτήρια και το τραγουδάτε μαζί!
Τώρα τι κατάφερε;
Να τον πουν μάγκα οι οπαδοί; Επειδή το έμαθαν οι εφημερίδες.
Το θέμα όμως είναι να πάρεις διπλό στο τηγάνι ή τουλάχιστον Χ.
Άρα; Χρειαζόταν; Προφανώς όχι. Όταν οι άλλοι μιλάνε για Τσέλσι και πως μπορούν να την αποκλείσουν (ναι το λένε και γνωστοί γαύροι μεγαλοπολιτικοδημοσιογράφοι στο ραδιόφωνο), όταν μιλάνε μόνο για μεταγραφές, όταν υπάρχουν παίκτες στο γαύρο που επάνω που βγήκαν εντεκάδα, φοβούνται τον ερχομο νέων φιλόδοξων παιχτών, γιατί εγώ θυμήθηκα τα κρασιά και το dvd πριν την Ριζούπολη;
Πάλι τους είχε ξυπνήσει τότε.
Και κάτι άλλο επειδή το διάβασα πιο πριν. Ναι το φακελλάκι του χο χο χο, ντοπάρει πιο πολύ από συνθήματα εξέδρας.
Και φακελλάκι χωρίς εάν... και εφόσον.
Αλλά εμείς γίναμε μάγκες φωνάζοντας συνθήματα.
Και ο Βουλγαράκης το έκανε στις κάμερες στις φοιτητικές εκλογές και είδαμε μετά που πήγε...
Δεν θέλω να βγω αληθινός αλλά...
Και κάτι άλλο. Τι μαλακία αυτό με τις μετακινήσεις των οπαδών. δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό;

Ανώνυμος είπε...

@ gianni,

ποιά "κρασιά και dvd ΠΡΙΝ (;;;;) τη Ριζούπολη" θυμήθηκες;

--

@ Squarelg

δεν είναι θέμα λανθασμένων εντυπώσεων. Ήταν σαφές αυτό που έγραψες και σου απάντησα ακριβώς επ' αυτού και σαφώς: από τα 4 αβαντάζ του άλλου, που ανέφερες, τα 3 υπήρχαν και πέρσι που τον ρίξαμε στο καναβάτσο μέσα στο τηγάνι - το δε 1 είναι λογικώς χμμμμ...

Για να μην πω, ότι έχει 2 χρόνια να μας νικήσει και μάλιστα ότι έχει 2 χρόνια να μας βάλει γκολ!

Ναι, αυτή η ποιοτική ομαδάρα με τα πολλά αβαντάζ απέναντι στο φτωχοσυρφετό του Ραλίστα με τα πολλά ντεζαβαντάζ!!!

Να σου πω και κάτι ακόμα: μου κάνει εντύπωση ότι για εκείνους βρήκες μόνο αβαντάζ και για εμάς μόνο ντεζαβαντάζ.


Π.χ. το ότι έχουν να μας κερδίσουνε 2 χρόνια και το ότι πέρσι τους νικήσαμε στο δήθεν απόρθητο Τηγάνι τους, δεν αποτελεί
ίσως ένα ψιλοαβαντάζ για εμάς;

squarelogic είπε...

ΤΤ
δεν ξερω αν θυμασαι πως τους κερδίσαμε περσι...μας παιζανε μονοτερμα στο μεγαλυτερο μερος του ματς και τους πηραμε λογω Ανατολάκειας υπερβολικής ανεσης...
Ωραίο ηταν αλλά θα μπορουσε καλλιστα να ηταν κι αλλο το αποτέλεσμα.

Ομοίως στον φετινο 1ο γυρο μάλλον "μας ειχανε"...

Μακάρι να επαναληφθει η περσινή τυχη,αλλά ο ασχετος την εκανε πάλι την μ@λ@κί@ του(κι ελεγα τι θα έκανε παλι για να τα σκατώσει...).
Τους ντοπάρισε(τους γαυρους) ο πανάσχετος!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

τελικά φίλε είναι νόμος: άμα δε γουστάρεις κάτι, όλα στραβά θα τα βλέπεις.

Γιατί αλήθεια ψάχνεις να διυλίσεις ακόμα και τα καλά αυτής της ομάδας ώστε να βρεις κάτι στραβό κι ανάποδο;

Λοιπόν, πέρσι τους νικήσαμε μέσα στο τηγάνι. Τελεία και παύλα. Το ότι είχαν ευκαιρίες, δεν είναι και να συζητιέται (μόνο οι ίδιοι παρηγοριούνται με τέτοιες σκέψεις). Πρώτον, διότι είχαμε και εμείς και δεύτερον διότι έτσι είναι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στα ντέρμπι: ευκαιρίες γίνονται, ευκαιρίες χάνονται, και λοιπόν; Νι-κή-σα-με! Χώνεψέ το, χαλάρωσε και διασκέδασέ το! Μην ψάχνεις να το δηλητηριάσεις ακόμα κι αυτό - κακό στον εαυτό σου κάνεις και σου το λέω ειλικρινά και πάρα πολύ φιλικά.

Όσο για φέτος, το παιχνίδι έληξε Χ αφού είχαν ένα ελαφρά (όσο πατάει η γάτα) καλύτερο Α' ημίχρονο κι εμείς ένα καταιγιστικό 15λεπτο στο Β' μέχρι που ο Κόραξ έβαλε φρένο.

Αλλά σ' έφαγε κι εσένα η ... κουτοχορτίαση αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΝΑ 10ΑΡΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΝΧ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ!!!