Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2008

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Κύριε Αθανασόπουλε επειδή τσάμπα κουράζεστε...Κανένας δεν τα καταφέρνει καλύτερα στο να ξενερώνει τον κόσμο από την ανίκανη διοίκηση σας. Έχετε αστείρευτο ταλέντο στο να αποξενώνετε τον κόσμο από την ομάδα, η οποία βέβαια είναι αστεία. 100 χρόνια ζωής τα οποία γιορτάστηκαν με μία άθλια απόδοση, ένα αυστηρό έως κάλπικο πέναλτι στο τέλος και μία συλλεκτική εμφάνιση της πλάκας. Τι το συλλεκτικό έχει αυτό το όργιο που φτιάξατε? Το χρώμα που ουδέποτε υπήρχε σε φανέλα της ομάδας? Μήπως το "cosmote" που αφήσατε να υπάρχει πάνω στην επετειακή φανέλα? Δεν καταλάβατε ούτε το απλούστατο...Δεν νοείται κύριοι βλάκες επετειακή φανέλα με χορηγό. Την φανέλα ο φίλαθλος την αγοράζει για την ιστορία, το τριφύλλι και τις αναμνήσεις...Ο χορηγός δεν έχει καμία δουλειά και κανένα συναίσθημα. Όσο για το χρώμα, επειδή σαφέστατα και δεν θα ήταν δυνατό να επιλέξετε το αρχικό χρώμα που ήταν κόκκινο(για όσους δεν γνωρίζουν), μπορούσατε να βάλετε έστω το βαθύ πράσινο που είχε η φανέλα του Γουέμπλεϊ. Επίσης θα έπρεπε να είχατε φροντίσει αυτή την συλλεκτική και βαριά φανέλα να φορούν, και να επωμίζονται το βάρος της, μεγάλα και βαριά ονόματα και όχι παικτάκια τύπου Βύντρα και Τζιόλη. Πέρασε ήδη ένα δεκαήμερο μεταγραφών και δεν έχετε κάνει μία κίνηση ενίσχυσης. Η ομάδα νίκησε με σπρώξιμο στο 92 την 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος αλλά εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Δεν ντρέπεστε λιγάκι? Είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει η ομάδα? Είναι ποδόσφαιρο αυτό? Είναι παραγωγή παιχνιδιού και θεάματος? Δεν παίρνετε κανένα μήνυμα από την μισοάδεια Λεωφόρο στα 100 χρόνια? Οι αόρατοι εχθροί που κατασκευάζετε για να καλύπτετε την γύμνια σας δεν πείθουν κανέναν. Το πρωτάθλημα που εσείς οργανώνετε με τα συνεταιράκια σας και η μικρή ομάδα που έχετε φτιάξει, διώχνουν και ξενερώνουν τον κόσμο. Εσείς και μόνο εσείς απομακρύνατε κάθε υγιή Παναθηναϊκό φίλαθλο. Ματσάκια τύπου Καλαμαριάς ήταν για 4-5άρες και εσείς τα έχετε κάνει ντέρμπι. Για πόσο μαλάκες μας περνάτε και πόσο νυχτωμένοι είστε? Από ποιόν πλανήτη κατεβήκατε όλοι εσείς? Πότε γίνατε Παναθηναϊκοί ενώ είστε τόσο επικίνδυνα ανίκανοι και άσχετοι? Υπάρχει πάτος στο βαρέλι? Και κάτι τελευταίο. Δεν φημιζόμαστε για δυναμικές αντιδράσεις. Ο κόσμος αυτής της ομάδας έχει μάθει να αδιαφορεί όταν τον κοροϊδεύουν αντί να πετάει κορνέδες σαν άλλους. Κάτι μου λέει ότι ακόμα και αυτό θα το ανατρέψετε. Δεν αργεί η μέρα που θα τρέχετε να κρυφτείτε από την οργή του κόσμου. Και η υπομονή έχει όρια και εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού. Κουραστήκαμε με τις ντροπές και τις ταπεινώσεις και τους Κογκολέζους, Ιβοριανούς και Μογγόλους που φέρνετε για παίκτες. Αν ψάχνετε λαχεία παίξτε κρατικό ή Τζόκερ και όχι με την ανοχή μας.

18 σχόλια:

Thrass είπε...

Διαφωνώ σχεδόν σε όλα, εκτός από:

- Ούτε εμένα μ' αρέσει που η συλλεκτική φανέλα έχει πάνω της χορηγό. Για να είμαι δίκαιος, δε γνωρίζω τι γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό (Μπάρτσα εξαιρουμένης). Πάντως μού φαίνεται άπρεπ.

- Αν και χθες οι καλύτεροί μας παίκτες ήταν οι Σέριτς/Γκούμας, χρειαζόμαστε άμεσα ακραίο μπακ (επιθετικογενές) και στόπερ (επειδή έφυγε ο Ιωσήφ).

Χθες στον Alpha τέθηκε το ερώτημα αν χρειαζόμαστε χαφ ή σέντερ φορ. Ούτε το ένα χρειαζόμαστε τόσο πολύ, ούτε το άλλο, λέω εγώ. Εκτός αν πωληθεί ο Μάντζιος (καλή κίνηση) και ξεγράψουμε το πόδι τού Έκι.

Φανταστείτε την ομάδα που ήδη έχουμε με το Μουνχ αριστερά. Καλό, ε; Χρειάζεται κάτι η ομάδα αυτή, αλλά όχι τόσα πολλά.

- Το πέναλτι στο λάιβ μού φάνηκε πεναλτάρα, στο ρηπλέι φάνηκε ότι ήταν ντεμί.

Ανώνυμος είπε...

1. Απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας χτες, με κύριο υπεύθυνο κατά τη γνώμη μου τον ΠΕΣΕΪΡΟ, που φαίνεται πως είδε το παιχνίδι αρκετά light για να ρίξει από την αρχή μέσα στον εντελώς ανέτοιμο ΕΚΙ και να σπαταληθεί έτσι το πρώτο ημίχρονο εξαιτίας ενός αποσυντονισμένου επιθετικά κέντρου.

Εντάξει, να παίξει ο ΕΚΙ σε αυτό το επετειακό ματς, αλλά για λίγα λεπτά στο τέλος του αγώνα και αφού προηγουμένως έχει εξασφαλιστεί η νίκη.

2. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: στο γήπεδο φάνηκε σαν πέναλτι, με μια μικρή υποψία ότι μπορεί και να ήταν μια από τις γνωστές δραματικές πτώσεις του Κάρα. Τι ήταν;

Στο replay, που είδα το βράδυ στη ΝΕΤ (αλλά και στην ΕΤ3) φάνηκε ότι ήταν 1000% ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΜΑΡΣ, διότι ο αμυντικός της Καλαμάρως "κλειδώνει" με τα δυο το πόδια το αριστερό πόδι του Καραγκούνη και τον ρίχνει κάτω στη διεκδίκηση της μπάλας.

Οπότε αγαπητέ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ, τα περί "αυστηρού έως κάλπικου πέναλτι" άφησε να τα πούνε εκείνοι που πονάνε όταν νικάμε ... όχι εσύ που χαίρεσαι.

3. Πέρα από αυτό, δεν δόθηκε ΑΛΛΟ ΕΝΑ πέναλτι στον Κάρα, στη φάση που του δόθηκε ένα φάουλ υπέρ μας στην άκρη εκτός της περιοχής, ενώ το φάουλ είχε γίνει ΜΕΣΑ στην περιοχή (=πέναλτι).

Όπως δεν δόθηκε φάουλ και υπέρ του Εντόϊ στη γραμμή του ημικύκλιου, όταν τον έριξαν κάτω 2-3 αμυντικοί της Καλαμάρως - μάλιστα ο Υιός σφύριξε φάουλ σε βάρος του παίχτη μας.

4. ΜΑΛΑΚΙΑ να έχει η συλλεκτική φανέλα το χορηγό! Ας αφήσουμε όμως ένα μικρό περιθώριο για τη περίπτωση να τον έχουν μόνο οι φανέλες που θα φοράνε οι παίκτες μέσα στο γήπεδο όλο το 2008 (δεν γίνεται κι αλλιώς: είναι υποχρεωμένη η ομάδα να αναγράφει το χορηγό όταν παίζει) ...

... και να μην υπάρχει στη συλλεκτική φανέλα που θα βγει για τους φιλάθλους. ΑΥΤΟ τουλάχιστον πρέπει να το απαιτήσουμε!

5. Ο "Φορέας" πώς την έχει δει ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

gamiete o poustis o katsavakis pou mesa sto karaiskaki kathise na xasei kai tora milaei gia diaitisia. kai otan exase apo ton olympiako evgene stin athlitiki kiriaki kai gelouse kai tora zoristike o palio gavros kai milaei gia penalnti kai malakies. to penalnti ston entoy den to eide. paliogavre katsavaki.

@petrosskl είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ; ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤOΡΙΑ ΜΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΝΑΙ ΡΕ...
ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θα ήθελα στα 100 χρόνια αστέρια στην ομάδα, γήπεδο και Τσαμπιονς Λιγκ, αλλά για μία ημέρα γιορτής και με 2 ματς στο τηγάνι όπου αν δεν χάσουμε πάμε φουλ για νταμπλ, ακόμα και με αυτή την ομάδα, έπρεπε να υπάρχει μία ομοψυχία, όσο και αν δεν βοήθησε η ομάδα με την άθλια εμφάνισή της. Θα μου πεις έχουν και τα δίκια τους και οι 2 πλευρές, αλλά μια φορά κλείνουμε 100 χρόνια, και έρχονται δύο ματς φωτιά.
Μετά το γαύρο ας συνεχίσουμε την κριτική.

Τελικά τον Πεσέιρο τον βολεύουν τα δύσκολα ματς, λόγω της καλής άμυνας που έφτιαξε, και τον δυσκολεύουν τα εύκολα και οι κλειστές άμυνες, λόγω αναποτελεσματικότητας στην επίθεση. Και ο Τζίγγερ δεν βοηθάει να πάρουμε έναν μαμημένο βαρύ φορ μετά από 3 χρόνια, τώρα που είμαστε σε απόσταση βολής. Για ακραία μπακ τι να πω..

υγ. Τι σου φταίει ρε φίλε ο αξιοπρεπέστατος επαγγελματίας Κατσαβάκης? Ένα έφαγε μόνο από το γαύρο οπότε αυτό που λες είναι άκυρο. Έχασε στο 92 τι θες να πει ευχαριστώ? Δεν παίζουμε μόνοι μας

υγ.2 Ρε Δέλλα δεν μας χέζεις λέω γω, έχεις καταντήσει αηδία πλέον.

Γιάννης Γκούμας οε οε οε

Ανώνυμος είπε...

@ PETROSS
το αν είναι λαμόγια αυτοί που βρίζανε ή αυτός που δεν ειχε τα αρχίδια να πετάξει έστω για μέρα τη διαφήμιση του χορηγού από την ιστορική φανέλα, θα το κρίνουν άλλοι.
το αν είναι λαμογιο αυτοί ή αυτός που τους είπε "δεν εχω εισιτήρια στην 7 γιατί τα έχουμε μοιράσει στα σχολεία" περίοδο γιορτών που είναι κλειστά, θα το κρίνουν άλλοι.
το αν είναι λαμόγια αυτοί που τραγουδάνε «έναν αιώνα γράφουμε ιστορία, τριάντα χρόνια μας φέρνεις αηδία» και οχι αυτός που έχει συρικνώσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά την ομάδα, θα το κρίνουν άλλοι.
Τα ιωβηλαία και οι γιορτές δεν χαρακτησίζονται από φιλαρμονικές του Δήμου και δωρεάν vip προσκλήσεις. Χαρακτηρίζονται από το ήθος και την αγάπη ΠΡΩΤΑ από όλα αυτών που διοικούν μία ομάδα και των αυλικών τους. Αυτών που όταν μιλάνε για τον Παναθηναικό, χρησιμοποιούν το πρώτο πρόσωπο "δεν μάτωσα" "δεν μασάω" κτλ.
Αν δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς οι προσκλήσεις της 3Ε αποτελούσαν πάντα το καλύτερο αντίτιμο κάθε κριτικής στα "λαμόγια" που τολμούν να αντιστέκονται σε αυτό το μίζερο προφίλ που βγάζει πια ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ 90 ΦΕΥΓΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ 3 ΓΚΟΛ, ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ 90!!

ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ.
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΔΙΚΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ 4-5 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΜΥΡΙΑ
ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ
ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΙΚΤΩΝ-ΛΑΧΕΙΩΝ
ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....

ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΤΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy, ήταν απαράδεκτη η στάση όσων του "Φορέα" ήταν χτες στο γήπεδο. Παραδέξου το.

Έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ματς ευκαιρία να πάνε και να βρίσουν το Ραλίστα και με γειά τους με χαρά τους ...

... ΟΜΩΣ στο ματς της γιορτής για τα 100 χρόνια του Συλλόγου ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος.

Και ξέρεις κάτι; Στα μάτια του πολύ κόσμου του Παναθηναϊκού, αυτοί ΕΧΑΣΑΝ χτες.

Στην τελική ρε παιδιά, ο Ύμνος της ομάδας λέει:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ μεγάλος ...

και ΔΕΝ λέει ούτε "Πρόεδρος μεγάλος", αλλά ούτε και "Σύνδεσμος μεγάλος"!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

NAI TT αλλά δεν υπάρχει Σύλλογος μεγάλος...ούτε καν παίκτες μεγάλοι...νισάφι πιά!

akrat είπε...

από την μια ο Παύλος και από την άλλη οι ακατανόμαστοι... τι να διαλέξεις??
εγώ προτιμώ να υπάρχει μια άλλη λύση αλλά για να πω καθαρά την άποψή μου ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ.... αλλά επειδή και αυτό είναι όρειρο... άστε τα παιδιά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ... και το ξέρετε... εδώ θα δόσουν το Μάτζιο μπας και βάλουν κανένα φραγκάκι... δείτε π.χ. την ΠΡΑΣΙΝΗ σαν εφημερίδα (δηλαδή την Γιανακοπουλική πλευρά...) γράφουν οι Τότης Φυλακούρης και ο Ρότσα... που τι σημαίνει ρε παιδιά?? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ γκέγκε????????? που κατάντησε ο ακατανόμαστος και σε ποιά κατάντια μας πάει την ομάδα... η υπόλοιπη οικογένεια τον έχει για τα μπάζα....

Ανώνυμος είπε...

@ akrat

καλέ μου φίλε το δεν έχει λεφτά ο ομιλος είναι δυστυχως το μεγαλύτερο ποιήμα που μας έχουν εμφυσήσει οι γνωστοί-άγνωστοι.
Πόσα λεφτά έβαλε ο όμιλος για να κλείσει την δουλειά της Infote; Γύρω στα 300 εκ. ευρώ έγραψαν οι οικονομικές εφημερίδες που δεν έχουν και κανένα συμφέρον για να διαδώσουν ψέματα.
2. Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για ανακατασκευή σωληνώσεων για τον μαύρο χρυσό; Γύρω στα 500 εκ. δολάρια, αναφέρθηκε στον τύπο.

αν αυτά δεν είναι λεφτά, μόνο από 2 δουλειές, τότε τι ν λέμε

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Επιγραμματικά

1. Ούτε εμένα μου άρεσε η διαφήμιση στην Φανέλα αλλά ο Χορηγός δεν μπορεί να λείπει ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Έτσι είναι πλέον το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

2. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ.

3. Καλό το παραμύθι με τους "παικταράδες που θα κερδίζουν και την διαιτησία" αλλά δεν έχει δράκο. Θυμίζω ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης με την μπλε Φανέλα, όταν φόραγαν την ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ έβγαιναν 2οι και μάλιστα λοιδωρούναν ως "Γκουμομπασινάδες" και άλλα τέτοια. Από μετά Χριστόν προφήτες πήξαμε.

Και επειδή μου τα έχετε πρήξει με τους "Παικταράδες" ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Σόουζα
Μπίσκαν
Κονσεϊσάο
Γιάρνι

Για να μην πω για Ασάνοβιτς, Κόλκα, Βλάοβιτς αλλά και τους Καραγκούνη, Λυμπερόπουλο κλπ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ

Ζουτάουτας
Μάριτς
Έκι
Μικάελσεν
Μινχ
Χένρικσεν
Επαλέ
Μανωλάκη εε... Βγαλ' την έξω ωω

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 2ΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 110%... Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ "ΚΑΕΙ". ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. 1 ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ. 2Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΑΝΤΟΧΗ.

4. Αν δεν είχε εισητήρια για την 7 να δώσει πως βρήκαν όλοι και μπήκαν μέσα; Μήπως - λέω τώρα - μιλάμε για άλλο ένα ράδιο-αρβύλα των γνωστών κέντρων Παραπληροφόρησης; Και να πω και κάτι. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ. ΑΝ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.

5. Αν δεν υπάρξει ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΑ ΜΕΣΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ.

6. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΜΑΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτχ, ανεξάρτητα από αυτό, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες ευκαιρίες μέσα στο χρόνο για να πάνε γήπεδο οι "Φορείς" και να βρίσουνε το Ραλίστα.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ!

Αυτό δεν χωράει καμμιά δικιολογία και δεν τους τιμάει.

Πρέπει να το καταλάβουν: Χτές οι "Φορείς" ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Γιατί έβγαλαν προς τα έξω μια πολύ ΙΔΙΟΤΕΛΗ εικόνα, την εικόνα ότι εκείνο που τους νοιάζει είναι βασικά να φανούν με κάθε τίμημα.

Κι αυτό είναι πολύ αντιφατικό με την εικόνα που θέλουν να βγάζουν, ότι δηλαδή τους ενδιαφέρει μόνον η ομάδα.

Πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά.

Rasko είπε...

Dld kurie papa mas dwsane to 110% prin 3 xronia pou xasame to prwtathlima sto nhma me tria 0-0 sth lewforo me Hraklh,Arh,AEK?To opoio tha htan kai to 2o synexomeno, se mia epoxh pou o antipalos sou itan gia ta mpaza?

Ayth h omada exei kati to polu arrwsto mesa ths ta teleutaia 4-5 xronia

Pappas10 είπε...

Ρε Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Ράσκο, την επόμενη χρονιά ήσουν καμένος ελέω προηγούμενης...

Rasko είπε...

Mpa,apla eixes Malezani kai den to kunhghses opws to kunhgaei o apenanti sou. Kai den sou lew na kaneis nea Rizoupolh,alla mia parapanw prosoxh na ths dwseis re pousth. 2o sth seira, oi alloi tha trwgontan metaxy tous kai esu tha eixes allh psixologia.

Kai sthn telikh stis teleutaies 5 agwnistikes kahkan???

Clandestino είπε...

Προς ενημέρωσή σου.. η ανακοίνωση του Ε.Φ.Σ. .

Υποκινούμενοι από την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκο...

Φίλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο.,

Το μόνο πράγμα που δεν θα θέλαμε να κάνουμε στην αυγή της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ήταν το να βγάλουμε ανακοίνωση που να στηλιτεύει ένα απο τα κομμάτια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας. Δυστυχώς, όμως, η υπομονή έχει και τα όρια της και αυτά που ακούστηκαν την Κυριακή το βράδυ ξεπέρασαν κάθε όριο. Η στάση της παέ ΠΑΟ απέναντι στους οργανωμένους οπαδούς, σε όλους τους ενωμένους οργανωμένους οπαδούς είναι γνωστή. Αρχικά απαιτούσε να ενωθούμε καθώς παλαιότερα υπήρχαν δύο μεγάλα μπλοκ οργανωμένων συνδέσμων. Το κάναμε (όχι επειδή το ήθελε η παέ) και η ενότητα μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στη συνέχεια μας είπαν ότι δεν θέλουν πλέον να μιλήσουν με τους εκπροσώπους όλων των συνδέσμων και απαίτησαν να μιλήσουν με τον κάθε σύνδεσμο ξεχωριστά με σκοπό να μας διασπάσουν. Όταν είδαν ότι αυτό δεν έπιασε, οι μάσκες έπεσαν.

Έφτιαξαν ένα σύνδεσμο-‘’σφραγίδα’’ και του έδωσαν ‘’πειρατικά’’ το όνομα ‘’γνήσια Θύρα 13’’ και του έδωσαν όλα τα εισιτήρια της Θύρας 13 της Λεωφόρου με αποτέλεσμα την οικτρή εικόνα ερήμωσης που εμφανίζει σε κάθε αγώνα (καθώς ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο) και μας απέκλεισαν απο τη φυσική μας θέση. Γιατί; Γιατί τους ενοχλεί η κριτική μαςγια την ανικανότητα τους, για την αντιοπαδική τους στάση και κυρίως γιατί μικραίνουν τον Παναθηναϊκό μας.

Παρά τις δυσκολίες εμείς σε όσους αγώνες μπορούσαμε να δώσουμε το παρόν πήγαμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Εκεί ανέλαβε δράση ο ‘’υπεύθυνος επικοινωνίας’’, προερχόμενος κατευθείαν από τα λιπάσματα (δεν ειρωνευόμαστε, αυτή ήταν η δουλειά του), ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Με μία σειρά εμπρηστικών δηλώσεων και μία μόνιμη πρόβλεψη ότι ‘’θα γίνουν επεισόδια’’ προσπάθησε και θα προσπαθεί να τα προκαλέσει ο ίδιος και να μας επιρρίψει τις ευθύνες μετά (επεισόδια που δεν έγιναν ποτέ). Τακτική που θα τη ζήλευε και ο Γκαίμπελς...και δεν έφταναν μόνο οι δηλώσεις, υπήρξαν και άλλες ενέργειες, όπως το να παρεμποδιστεί η είσοδος μας στο γήπεδο της Βέροιας, παρόλο που είχαμε αγοράσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ εισιτήρια.

Ο Ε.Φ.Σ. Θύρας 13, απέναντι σε όλα αυτά επέδειξε μία ιδιαίτερη οπαδική ωριμότητα και μία υπομονή άνευ προηγουμένου και διέψευσε κάθε προσδοκία (βλέπε Αθανασόπουλος). Δεχθήκαμε πιέσεις απο τα μέλη μας για μεγαλύτερη κόντρα, παρεξηγηθήκαμε με πολλούς απο αυτούς αλλά προσπαθήσαμε πάντα να λύνουμε τις διαφορές μας με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθε και το παιχνίδι με την Καλαμαριά, όπου αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες παρά τις δυσκολίες που ήμαστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε, καθώς αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας εκατονταετίας του συλλόγου μας.

Από τις πρώτες ώρες που άνοιξαν τα εκδοτήρια, όσα μέλη μας ξεκίνησαν να αγοράζουν εισιτήρια άκουγαν απο τους υπαλλήλους της ‘’τίκετ κλάμπ’’, παραινέσεις του τύπου ‘’στη θύρα 7 έχει μόνο χαμηλά εισιτήρια, μην πάρετε’’. Όταν αυτά δεν έπιασαν, άρχισε μία πρωτοφανής ταλαιπωρία των μελών μας με αντικρουόμενες και αλαλούμ απαντήσεις, πότε ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και πότε ότι έχουν εξαντληθεί (κάτι που ήταν ψέμα). Βλέποντας την επιμονή των μελών των συνδέσμων του Ενιαίου Φορέα, τελικά ανακοινώθηκε απο τον ίδιο τον ‘’υπεύθυνο επικοινωνίας’’, ο οποίος έχει κάνει σωρεία εμπρηστικών δηλώσεων σε βάρος μας, ότι τα εισιτήρια είχαν δοθεί δήθεν σε σχολεία, ενώ τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω των διακοπών των Χριστουγένων. Κανείς δε γνώριζε τίποτα για τη συγκεκριμένη κίνηση. Σίγουρα δεν μας ενόχλησε η κίνηση αυτή καθεαυτή αν γινόταν πραγματικά, αλλά μας ενοχλεί και μας ενόχλησε το ψέμα, καθώς όταν ήρθε η ώρα του αγώνα τα σχολεία (εκτός από καμιά πενηνταριά παιδάκια), δε φάνηκαν πουθενά.

Την Κυριακή, λοιπόν, μία ιστορική και διαφορετική Κυριακή από όλες τις άλλες, ο κύριος ‘’υπεύθυνος επικοινωνίας’’, αποφάσισε να περάσει μία βόλτα έξω απο τις θύρες μας (6, 7, έτσι για τα χρόνια πολλά). Γνωρίζοντας το κλίμα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, όχι μόνο σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πολλούς μήνες τώρα. Τι πιο φυσικό απο τα νεύρα του κόσμου που έχει συκοφαντηθεί και καταταλαιπωρηθεί τόσες φορές εξαιτίας του; Όμως, αυτά τα νεύρα περιορίστηκαν μόνο σε μία φραστική επίθεση (αφού πρώτα μας ειρωνεύτηκε) χωρίς να τον αγγίξει κανείς. Αυτό ήθελε άλλωστε και γι αυτό πέρασε με τον τρόπο αυτό απο μπροστά μας. Γιατί η αρρώστια της παέ ΠΑΟ και των ‘’εκπροσώπων’’ της, επισήμων, ημιεπισήμων και ‘’άτυπων’’, έχει φτάσει στο σημείο της διαστροφής... Και μην ρωτήσει κανείς ‘’καλοπροαίρετος’’ γιατί τόσα νεύρα. Ένα μόνο γεγονός από τα πολλά που διαδραματίζονται τελευταία θα σας αναφέρουμε. Ρωτήστε τί έλεγε σε εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα σε ένα δωμάτιο του γηπέδου της Βέροιας, ο πρώην υπεύθυνος εισιτηρίων της παέ, κ. Ζαβραδινός. Ρωτήστε και τον υπεύθυνο απο πλευράς αστυνομίας απο ποιόν πήρε εντολές να μην μπούμε στο γήπεδο παρόλο που έιχαμε αγοράσει εισιτήρια (για ποιόν χτυπάει η καμπάνα κύριε Αθανασόπουλε;) Και όταν δεν τους πέρασε, ο σύνδεσμος κατασκεύασμα της παέ έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι όλος ό κόσμος στη Βέροια ήταν μέλη του. Ψέμα στο ψέμα δηλαδή...

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Κυριακής, όπου κατηγορηθήκαμε για ξυλοδαρμό γονέων, για αρπαγές προσκλήσεων, για αλυσοδέματα θυρών, για γιουχάισμα στο πέναλτι του Σαλπιγγίδη και άλλα τέτοια πικάντικα. Πρώτον, το πούλμαν της Καλαμαριάς πέρασε μπροστά μας χωρίς αστυνομική συνοδεία χωρίς να γίνει το παραμικρό. Δεύτερον, τα περί ξυλοδαρμών είναι ΨΕΜΑΤΑ. Όσα παιδιά ήρθαν στη Θύρα 7, τα καλοδεχτήκαμε και μάλιστα εμείς κάναμε χώρο ώστε να μπουν μέσα γρηγορότερα, χωρίς να στριμωχτούν στην είσοδο (μπορείτε άλλωστε να ρωτήσετε και τον υπεύθυνο της ακαδημίας γι’αυτό). Τρίτον, πώς είναι δυνατόν να αλυσοδέσαμε τις θύρες στις οποίες είχαμε προμηθευτεί εισιτήρια, χωρίς να επέμβει το προσωπικό του γηπέδου; Απλά η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο... Τέταρτον είναι ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΨΕΜΑ τα περί γιουχαισμάτων στο πέναλτι του Σαλπιγγίδη. Ευτυχώς δε χρειάζεται να πείσουμε κανέναν για αυτό, αφού στο βίντεο του αγώνα φαίνεται καθαρά ότι πανηγυρίζουμε τόσο στο πέναλτι, όσο και στο γκολ.

Πέρα απο όλα αυτά προστέθηκε και ο χαρακτηρισμός ΝΤΑΒΑΔΕΣ. Απο τον ίδιο ‘’υπεύθυνο επικοινωνίας’’- εμείς όμως θεωρούμε ότι ο χαρακτηρισμός αυτός προέρχεται απο την ίδια την ιδιοκτησία της παέ Παναθηναϊκός. Για την ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ, εμείς είμαστε οι νταβάδες που πληρώσαμε εισητήριο στο τουρνουά των πυρόπληκτων όταν η διοίκηση είχε κλείσει τη Θύρα 13 για να μη φανεί η καταθλιπτική γι’ αυτούς σύγκριση. Εμείς είμαστε οι νταβάδες που γεμίζουμε το πέταλο του μπάσκετ σε κάθε παιχνίδι και έχουμε γίνει παντού πρώτη είδηση. Εμείς είμαστε οι νταβάδες που γεμίζουμε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται τα ερασιτεχνικά τμήματα και που τον βοηθάμε οικονομικά όταν μπορούμε, που διοργανώνουμε αιμοδοσίες και που στείλαμε δύο φορτηγά με τρόφιμα και υλικό για τους πυρόπληκτους. Εμείς είμαστε οι νταβάδες που αποθεώνουν ο Διαμαντίδης, ο Σάρας, ο Ντάντε, ο Μαρσέλο, ο Αμερικάνος, ο Λυκούδης, η Μυλωνά, η Ντουμιτρέσκου. Εμείς είμαστε οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.

Σας επιστρέφουμε, λοιπόν, το χαρακτηρισμό και ενημερώνουμε τον κύριο Αθανασόπουλο ότι αποτελεί πλέον καμμένο χαρτί βάσει παλαιών τακτικών της διοίκησης που με τόσο σθένος υπερασπίζεται. Φυσικά, κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση είναι ο ιδιοκτήτης της παέ ΠΑΟ, κύριος Γ. Βαρδινογιάννης. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του αποτελούν δικές του επιλογές και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτές. Αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο οι ευθύνες πέφτουν πάλι σε αυτόν, αφού ο ίδιος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλες τις κινήσεις που γίνονται. Κλείνοντας, θέλουμε να ευχηθούμε στην ομάδα του ποδοσφαίρου καλή επιτυχία για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με τον ακατανόμαστο στο γήπεδο Καραισκάκη. Ελπίζουμε να έχετε το ίδιο πάθος που δείξατε στον αγώνα με την αεκ στη Λεωφόρο...

Υ.Γ.1 Προς κύριο Αθανασόπουλο: Γιατί πολλοί παλαίμαχοι είχαν παράπονα για τη μη πρόσκληση τους, στην επέτειο των 100 χρόνων;

Y.Γ.2 Γιατί η κρατική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων των αγώνων του Παναθηναϊκού δεν έδειξε ένα αφιέρωμα για την επέτειο των 100χρόνων; Εκεί δεν έχει MEDIA WATCH; Αλλά, τι να λέμε τώρα, οι άνθρωποι είναι επιφορτισμένοι με το θεάρεστο έργο του κλεισίματος των μικροφώνων στη Λεωφόρο προκειμένου να μην ακούγονται τα συνθήματα που ακούγονται απο τον Ενιαίο Φορέα...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΕ παναθηναικος αποφάσισε στα 100 χρόνια του συλλόγου να αποκλείσει τη Θύρα 13 από το γήπεδο.

Αυτό από μόνο του εξηγεί τα πάντα.