Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2007

Triple Crown My Ass

Άδικες και υπερβολικές οι διαμαρτυρίες για το ότι το μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν βγήκε ομάδα της χρονιάς στην ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών.
Τις σαραντάρες από το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο τις ξεχνάμε;
Ξεφτίλισε μια ολόκληρη ήπειρο ο πρωταθλητής Ευρώπης στην Αμερική ή δεν ξεφτίλισε; Έφερε μέσα σε δυο νύχτες το ευρωπαϊκό μπάσκετ είκοσι χρόνια πίσω ή δεν το 'φερε;
Και δικαιότατα ήρθε τέταρτος και ο φυλακόβιος γκαστόνε προπονητής του. Και πολύ του ήταν. Έπρεπε να τον περάσει κι ο Δώνης.
Τον Έλληνα αθλητικό συντάκτη μπορείς να τον κοροϊδέψεις μία, μπορείς να τον κοροϊδέψεις δύο, αλλά τελικά θα καταλάβει ότι είσαι ψέμμα, ψέμμα σαν τον Ομπράντοβιτς, ψέμμα σαν τον αγαπημένο των Πηλοϊδιδων και των Ζαβλανών Παναθηναϊκό.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αισχροί πραγματικά και ξεδιάντροποι οι τύποι!

Στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ που άκουγα το πρωί, το θέμα δεν το έθιξαν ΚΑΘΟΛΟΥ (βλέπεις, αφιέρωσαν ώώώρες για το ματς του παραλιακού ψευτόμαγκα, έχοντας "αποκλείσει" από όλες τις πρωινές εκπομπές τους φιλοπαναθηναϊκούς δημοσιογράφους Κοντό και Τσιρτσώνη!) ...

... και μόνο σε μια στιγμή ένας δημοσιογράφος (ο Δρυμώνας αν θυμάμαι καλά) είπε, δειλά-δειλά και χωρίς να επιμείνει καθόλου, πως ήταν τελείως άδικο που δεν πήρε πρώτο βραβείο η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ο Ζοτς.

Απάντηση του γαύρου (Παπανικολάου): "Ήταν όμως ατόπημα που δεν πήγε στη βράβευση η ομάδα του μπάσκετ του ΠΑΟ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Boy είπε...

Εδώ πήρε ο Γιαννάκης (τον οποίο σέβομαι και αγαπάω) εκατό και παραπάνω ψήφους από τον Ομπράντοβιτς για φέτος, για το 2007 !!!!!
Ο Συρίγος γράφει ότι είναι θέμα ποδοσφαιρικών δημοσιογράφων που δεν ψήφισαν μπασκετικούς, αλλά νά που κι αυτοί που ψήφισαν μπασκετικούς ψήφισαν τον Γιαννάκη που φέτος είχε μια άσχημη χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Οι "ποδοσφαιρικοί" έκαναν πάλι το θαύμα τους. Αφού άφησαν για λίγο την προσφορά τους στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου είπαν να τιμήσουν και το αθλητικό πνεύμα.
Μπορεί στις εκλογές του σωματείου (ένεκα καλοκαιριού) να μην πήγαν πολλοί, αλλά όταν είναι να δώσουν βραβεία σκίζονται όλοι να αποδώσουν τα εύσημα.
Μπορεί στα ζόρια που τραβάνε πολλοί συνάδελφοί τους με τους εργοδότες τους να μην δηλώνουν και πολύ βροντερά την συμπαράστασή τους, αλλά ξέρουν να αποδίδουν τα του καίσαρος τω καίσαρι.
Όλα εξηγούνται από τη διαφορά που έχει ο πρώτος από τον δεύτερο, εκτός από την κατηγορία για ΑΜΕΑ που είναι για τους ειδικούς.
Τρομερή έμπνευση να τιμήσει τη θεσμικότητα των βραβείων, ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αληθεύει ότι ο Ζοτς δνε προτάθηκε καν και πήρε 200 ψήφους?

Απλά αστείο που δεν ψηφίσανε ΠΑΟ για καλύτερη ομάδα, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. Επίσης δεν είδατε το στήσιμο που είχε πέσει. Γλείφουν τώρα εκεί που φτύνανε (Εθνική ποδοσφαίρου) και είχαν στήσει και σκηνικό με τον βουλευτή της ΝΔ Τραγάκη να ζητάει δημόσια συγγνώμη για όσα είχε πει μετα το 1-4. Τραγικά πράγματα...

Τζόνυ να δεις όμως να κάτσει κανά διπλό, τότε ΟΛΗ ΜΕΡΑ θα ακούμε για τον κόκκινο οχετό, αλλά και από φιλοπαναθηναικούς πλέον. Τουλάχιστον αυτό θα είναι απόλαυση... χεχε.

υγ.Στο άρθρο του ο Παπανικολάου γράφει:
"Συνυπογράφω και συμπαρίσταμαι στην αδικία που έγινε εις βάρους του μπασκετικού Πάο από τον ΠΣΑΤ. Κατανοητό ή χρειάζεται να το διαβάσετε και δεύτερη φορά;
Αν ήμουν όμως στη θέση του Παυλάρα, δεν θα έκανα αποχή από τη διαδικασία. Θα έστελνα εκπρόσωπο τον Ζίζιτς για να παραλάβει το βραβείο!!"

Κατά τα άλλα προχθές ξεφτιλίστηκε προσπαθούσε να μειώσει τις πορείες του ΠΑΟ στο ΤΣ-Λ κατά 1, έλεγε ότι έχει κάνει λίγα παραπάνω από τις κοκκινοσκουφίτσες και παραληρούσε γενικώς στον Κοντό.

Ανώνυμος είπε...

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχηθώ καλή επιτυχία απόψε στις πουτάνες της Ευρώπης.

scarface είπε...

Τελικά πόση σημασία έχει να ψηφιστεί η αγαπημένη σου ομάδα ως η καλύτερη από τους Έλληνες δημοσιογράφους? Ή ο αγαπημένος σου προπονητής?
Έχει μάλλον τόση σημασία όση η εκτίμηση που έχεις στους Έλληνες δημοσιογράφους.
Δεδομένου ότι οι άνθρωποι είναι εντελώς άσχετοι και ακατάληλοι (φαντάζομαι θα ψήφισε και αυτός που έγραψε ότι ο Πανιώνιος έκανε άνευ σημασία διπλό στη Βιένη όπως έγραψε σε προηγούμενο ποστ ο old boy) προσωπικά θεωρώ ευτύχημα που δε μας ψήφισαν.
Και να το πάω και πάρα πέρα, τι μας έχει δείξει ως τώρα η εμπειρία μας από ψηφοφορίες γενικότερα?
α) τον Μαραντόνα εκτος πεντάδας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του ποδοσφαίρου.
β) τον Μπους πρόεδρο στην Αμερική (δις)
γ) τη Σελήνη και τον αστυνόμο της Λάμψης στην ελληνική βουλή .
Οι ψηφοφορίες είναι για να περνά η ώρα και για να μπορείς να δεις αν το επίπεδο των ψηφοφόρων είναι χάλια ή πολύ χάλια.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Νοβάλτις Αδελφέ,

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΚΑΝΤΕΜΗ;;;;

Ανώνυμος είπε...

@ Scarface,

όμως αδερφέ γενικεύεις υπερβολικά. Γιατί είναι άλλο πράγμα η ψηφοφορία μιας ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, όπως ο ΠΣΑΤ, και άλλο οι γενικές εθνικές εκλογές, όπου ψηφίζει μια κοινωνία.

Πάντως έγινε για μια ακόμα φορά ποιοί είναι (και τι υπηρετούν) οι "αντικειμενικοί" αθλητικογράφοι, στους οποίους πολύς κόσμος εμπιστεύεται την ενημέρωσή του.

Κατά τα άλλα, ενοχλεί πολύ ... το Media Watch της ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Ανώνυμος είπε...

να απεργούν κάθε μέρα... γίνεται?

Ανώνυμος είπε...

...paides oi poutanes tis evrwpis exoun valthei na mas trelanoun fetos. alla exoun galetti kai kovasevic re paidia pws na to kanoume. perimenoun na tous vgoun kapoia talenta [mendrinos klp] alla 'agorazoun' kai apo ta panw rafia. poli kaloi kai exelisimoi oi matos dimoutsos ndoye alla re zigger fere kai kana ftasmeno paikti. ante.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΤΟΥΣ 16. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ! ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.......ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΟΡΒΙΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΖΕΜΠΟΡΚ ΕΧΟΥΝ 10/11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

@ gamias ή μάλλον bamias,

έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο φιλαράκι Μπάμια!

scarface είπε...

@τζόνι τορτούρας
Φίλε μου είτε συντεχνιακές είναι οι εκλογές είτε βουλευτικές χαρακτηρίζονται πάντα από τη νοοτροπία του κοπαδιού που ψηφίζει για μικρά ή μεγάλα συμφέροντα.

@bamias
εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ ακόμα γελάνε.
Η φετινή blockbaster κωμωδία θα είναι η ταινία που θα προβληθεί το Φεβρουάριο "όταν ο Τάσος γνώρισε τον Κριστιάνο" με tagline "είτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπιακό χρειάζετε η ίδια προσοχή"

Ανώνυμος είπε...

@ Scarface,

ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ...

... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΟΤΟ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!

----

Για το άλλο: και πάλι διαφωνώ με την υπεργενίκευσή σου. Ειδικά στο βαθμό που ταυτίζεις το σύνολο που λέγεται Κοινωνία με το ανθυποσύνολο που λέγεται Συντεχνία.

Λοιπόν: εφόσον δεν μπορούν, δεν γίνεται, είναι εντελώς αδύνατον όλοι ταυτόχρονα να παίρνουν τις αποφάσεις εκείνες που αφορούν το σύνολο, με κάποιον τρόπο πρέπει να επιλέγονται από το σύνολο εκείνοι που θα παίρνουν τις αποφάσεις.

Ο ιδανικότερος τρόπος αυτής της επιλογής - δηλαδή ο τρόπος που λαμβάνει περισσότερο υπ' όψη του και το παραπάνω γεγονός (ότι είναι αδύνατον όλοι ταυτόχρονα να παίρνουν αποφάσεις), και τις ανισότητες μεταξύ των ανθρώπων (ηθικά, συνειδησιακά, υλικά) αλλά και τη δυνατότητα καθενός να ανέλθει (ηθικά, συνειδησιακά, υλικά) - είναι οι εκλογές δια της γενικής ψηφοφορίας με τη δυνατότητα βεβαίως ανάκλησης των εκλεγμένων, εάν παραβαίνουν τον όρκο τους (=να εκπροσωπούν το σύνολο και όχι ιδιωτικά και συντεχνιακά συμφέροντα) και τακτής επανεκλογής.

Όποιο πολιτειακό και πολιτικό σύστημα βρίσκεται πιο κοντά σ' αυτό τον ιδανικό τρόπο (η δημοκρατία εν γένει δηλαδή), είναι και το πιο ανθρώπινο. Δηλαδή το σύστημα που δουλεύει καλύτερα όσο ΛΙΓΟΤΕΡΟ "κοπάδι" είναι ο κόσμος.

Όποιο βρίσκεται μακρύτερα, είναι και το πιο απάνθρωπο (η δικτατορία εν γένει). Δηλαδή: δουλεύει καλύτερα όσο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "κοπάδι" είναι ο κόσμος.

Αυτά για το τι τρέχει στην Κοινωνία, που συντίθεται από πολλά και αντιφατικά συμφέροντα και ποιότητες ανθρώπων. Άλλο το τι τρέχει στη Συντεχνία, που συντίθεται από ΕΝΑ κεντρικό συμφέρον και επιμέρους ιδιοτέλειες.

scarface είπε...

Τζόνι,
πάω πάσο όχι γιατί συμφωνώ μαζί σου αλλά γιατί κινδυνεύω στην επόμενη απάντηση σου να διαβάζω όλο το ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο.
Θυμίζω απλά στην αρχαία Αθήνα έπρεπε να πληρείς κάποιες προυποθέσεις για να έχεις δικαίωμα ψήφου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!
Έγινε και η κλήρωση του κυπέλλου και το αποτέλεσμα;;;;
9 Ιανουαρίου OCFP - Πανάθα σε μονό παιχνίδι στον Πειραιά!
Επίσης στις 13 του ίδιου μήνα, είναι το ματς πρωταθλήματος πάλι στο Φάληρο!
Εύχομαι να μην αλλάξει το πρόγραμμα των αγωνιστικών του κυπέλλου. Αυτή η σύμπτωση είναι απίστευτη και θα έχουμε να λέμε για χρόνια!

ΥΓ. Πέτυχα χθες παρέα γαύρων να προσπαθούν με αγωνία να βρουν αν έχει πάρει η Πανάθα περισσότερους από 11 βαθμούς (όσους πήρανε αυτοί φέτος). Δεν θυμόμουν να τους βοηθήσω. Κάποιος "στατιστικολόγος" που πέρασε μετά τους απογοήτευσε λέγοντας τους πως η Πανάθα είχε πάρει 12 κάποια χρονιά. Τότε λοιπόν άρχισαν τα γνωστά "ναι αλλά με ποιες ομάδες αντιπάλους..."

Ανώνυμος είπε...

Τη χρονιά με τη Ρεάλ είχαμε κάνει 12 νομίζω.

Ένα χ στο τηγάνι το κύπελλο μετά ένα διπλό (δύσκολο να γίνουν 3 στη σειρά διπλά) στο πρωτάθλημα και αποτελείωση στη Λεωφόρο αλα ΑΕΚ = Ονειρεμένος Γενάρης. Για να δούμε..

υγ. φίλε μιλουποφάγε σνάιπερ, παρακολουθώντας για 14η φορά το βίντεο του ΟΣΦΠ-Βέρντερ για να θαυμάσω τον ιερό Λεδέσμα, παρατήρησα κάτι για τον ΠΑΟ. Όπως ο μέγας Κριστιάν Ραούλ Λεδέσμα απελευθέρωσε τον Στολτίδη, έτσι και σε μας το κλειδί για την απόδοση των Μάτος, Σιμάο είναι... ο Τζιώλης, ειδικά από τότε που κουρεύτηκε. Μόνο ο Ρεχάγκελ τον αναγνώρισε γι αυτό τον καλεί Εθνική και όχι αυτόν τον άμπαλο Στολτίδη. Καλά είχαμε κάνει και τον είχαμε απορρίψει για τον Ζουτάτουτας!!! άλλωστε πήραμε νταμπλ τότε. Ούτε σουτ έχει, ούτε σέντρα, ούτε αντοχή, ούτε πάθος, ούτε μαρκάρει, ούτε τρέχει, ούτε σκοράρει, ούτε σεντράρει, ούτε παίζει στα μεγάλα ματς. Τώρα που εξύμνησα και το άλλο αμυντικό χαφ του Θρήνου αναμένω νέο οπτικο(ακουστικό) υλικό , αφιερωμένο εξαιρετικά. :)

Ανώνυμος είπε...

ANΤΕ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΚΓΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕ 2-3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ....

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Η ΟΜΑΔΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑΑΑΑΑ! ΤΖΙΓΓΕΡ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΙΣ 9!!!

ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΓΕΝΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΙΣ 13!!!!

Χαχαχαχαχαχά!

Η τέλεια πλάκα!