Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2007

Gkalitsios...και ολίγον Άρης

Ομολογώ ότι η χθεσινή νίκη με εξέπληξε, και ακόμα περισσότερο η απόδοση της ντροπής του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου δηλαδή του Ρομέρο. Πράγματι δεν το περίμενα γιατί αυτή η ομάδα, λέμε τώρα, μας έχει συνηθίσει να χάνει εύκολα κάθε κομβικό παιχνίδι. Η απόδοση στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή και αν δεν υπήρχε το κριάρι Τζιόλης, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Το παιδί έχει τσακωθεί με την πάσα. Αυτός και η σωστή μεταβίβαση δεν λένε καν καλημέρα. Είναι ντροπή να παίζει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια εδώ παίζει το παραπληγικό, ο Βύντρα. Τελικά από αυτόν δεν βλέπω να γλιτώνουμε. Η Χέρτα απέσυρε, κατά τα φαινόμενα, το ενδιαφέρον και η φλοκάτη θα μας μείνει αμανάτι. Ο Παπαδόπουλος, ο Κάσπερ του ποδοσφαίρου, ήταν ο γνωστός άθλιος. Τέτοια μεταμόρφωση προς το χειρότερο, ούτε οι Τρανσφόρμερς. Δεν βλέπεται το παλικάρι, αν δεν υπήρχε η πρώτη χρονιά δεν θα πίστευα ότι είναι ποδοσφαιριστής. Ο Σάλπι για μία ακόμη φορά ήταν όαση, ενώ στα δύσκολα καθάρισε ο Γκούμας που θέλει 5 Ενακαρίρε και 10 Σαριέγκι στην καθισιά του. Αυτό βέβαια αποτελεί κατάντια και ταυτόχρονα αίσχος για τις επιλογές του καλοκαιριού. Δεν θα παραλείψω να αναφερθώ στις κωμικές δηλώσεις του εξυγιαντή Πετράκη, ο οποίος μας άφησε άλαλους μιλώντας για αδικία σε βάρος του Γαύρου...Πως το πες??? Σε ένα παιχνίδι που μάλλον ευνοήθηκαν, και μάλιστα σκανδαλωδώς, με εξαίρεση το πέναλτι φάντασμα. Βέβαια την χερούκλα του Ζεβλάκοφ, το γκολ οφσάϊντ του Λούα-Λούα, και ένα τετ-α-τετ της Ξάνθης που έκοψε ο πλαϊνός δεν τα θυμάται. Ούτε ότι ο Πάντος έπρεπε να αποβληθεί απο το 60. Την ίδια στιγμή έγινε χαλασμός για δήθεν σφαγή του Άρη. Γιατί λέει ανακόπηκε με οφσάϊντ δυο φορές ο Κόκε. Συμφωνώ ότι δεν υπήρχε περίπτωση οφσάϊντ σε δυο φάσεις, όμως η μία ήταν μια μπαλιά 40 μέτρων με τον Κόκε μόνο του ανάμεσα σε τέσσερις και η άλλη, μια μπαλιά στο κόρνερ. Αστεία πράγματα δηλαδή. Ζητάνε και ένα πέναλτι που εκτός ότι δεν υπάρχει θέμα, έχει προηγηθεί ορισμός επιθετικού φάουλ με καθαρή σπρωξιά στον Ρομέρο. Παράλληλα, τελείωσαν το παιχνίδι οι γκιλοτίνες Αβραάμ και Γκαρσία. Αλλά ούτε αυτό το θυμάται κανείς...Περιέργως, κάποιοι φαντάζονται σφαγές μόνο με μας. Με ποιόν? Με την ομάδα του μεγαλύτερου θύματος στην υφήλιο. Τον άνθρωπο που τον κλέβουν και λέει ευχαριστώ. Ειλικρινά απορώ με το θράσος κάποιων.

Και περνάμε τώρα στο κυρίως πιάτο. Θέλουμε λέει Γκαλίτσιο και...Πετρόπουλο. Και καλά ο Γκαλίτσιος είναι καλός, μπροστά δε σε Βύντρα και Νίλσον είναι Καφού στα νιάτα του. Αλλά τον Πετρόπουλο ποιός τον σκέφτηκε? Δηλαδή η ποιότητα που μας λείπει είναι οι Γκαλίτσιος και Πετρόπουλος? Ένα γαμημένο όνομα δεν θα πάρουμε ποτέ? Έναν παίκτη ηγέτη, που να κάνει την διαφορά? Δηλαδή στις πτέρυγες και στο κέντρο της άμυνας είμαστε σούπερ? Δεν είναι δυνατόν ο βασικός αντίπαλος να ξοδεύει εκατομμύρια και συ να μιλάς για παικτάκια. Και η πλάκα είναι, ότι ακόμα και τον Γκαλίτσιο μάλλον τον χάνουμε και πάει στον γαύρο. Η υπέρτατη ξεφτίλα δηλαδή. Για να μην παρεξηγηθώ ο Γκαλίτσιος μου κάνει αλλά δεν φτάνει. Θέλουμε ποιότητα. Θέλουμε σταρ. Θέλουμε ονόματα, βαριά χαρτιά. Αλλά κοστίζουν και ο Σκρουτζ Μακ Τζίγκ δεν δίνει φράγκο. Αν πουλήσει και τον Μάτος - τώρα η το καλοκαίρι - κλάφτα Χαράλαμπε.

Κλείνοντας υπενθυμίζω το απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο, οπότε μην ενθουσιάζεστε ιδιαίτερα. Καλή χρονιά σε όλους. Για την ομάδα δεν θα ευχηθώ, άλλωστε με την τακτική του πανίβλακα κάθε μέρα είναι Πρωτοχρονιά καθώς όλο ευχές και προσευχές κάνουμε. Να στε όλοι υγιείς και ευτυχισμένοι.

56 σχόλια:

SniperAthens είπε...

κι εγώ ο ιερόσυλος θα πω ότι ο Μάτος μου θυμίζει Ζάετς.

Ό,τι επιθυμείτε έκαστος.

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτος,

ο Πετρόπουλος δεν υπήρξε επιλογή της ομάδας μας και μάλιστα φαίνεται πως ήδη έκλεισε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Για τα εκατομμύρια που ξοδεύει ο Γαύρος καλύτερα να μην ξαναπείς τίποτα. Τα είδαμε και τα χαρήκαμε. Οι υπερπαικταραδες των καλοκαιρινών πρωτοσέλιδων Ραούλ Μπράβο, Νούνιες, είναι τα απόλυτα μηδενικά. Ο πολυδιαφημισμένος Λούα Λούα ένας μετριότατος παίκτης, υπέρμετρα ατομιστής, άσος μόνο στις κωλοτούμπες. Απομένουν λοιπόν οι δυο πραγματικά καλοί παίκτες του, Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς. Παίκτες του 20λεπτου αμφότεροι. Με τόσα εκατομμύρια ξοδεμένα και να μην μπορεί ακόμα να κερδίσει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αυτό είναι ... κατόρθωμα που ούτε ο μισητός σου Ραλίστας δεν έχει πετύχει!

Γι' αυτό σου λέω, άσε το καλύτερα το παραμυθάκι με τα εκατομμύρια του Επενδυτή Κρόκους. Άσε τουλάχιστον να το πιπιλάνε τα γαβρόπουλα για να αυνανίζονται.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Υ.Γ. Βγάζοντάς μας όλους τυφλούς, η "αντικειμενική" ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ [Σάββας Λιβάνιος;] βαθμολόγησε για το ματς με τον ΑΡΗ το μεν σούπερ-ΜΑΤΟΣ με 5, τον δε ντούπερ-ΤΖΙΟΛΗ με 7!!!

Thrass είπε...

Συμφωνούμε για Γκαλίτσιο. Σίγουρα πάντως χρειαζόμαστε τρελή και έτοιμη παιχτούρα για τα άκρα τής άμυνας.

Διαφωνούμε για Τζιόλη, Σαριέγκι. Τον Τζιόλη τονε βλέπω κάποτε αρχηγό Παναθηναϊκού και Εθνικής Ελλάδος. Ο Σαριέγκι είναι καλή προσθήκη, σχετικά γρήγορος, δυνατός και αλτικός. Ένα κακό παιχνίδι έκανε, με Αστέρα, ας μην τον φάμε για αυτό.

Για το μαρκάρισμα του Αβραάμ σε Ρομέρο έπρεπε να επινοηθεί νέο χρώμα κάρτας.

Ο Ρομέρο είναι η ευχάριστη έκπληξη του τελευταίου καιρού, είχε κάνει φοβερό ματς και στη Μαδρίτη. Ταχύτητα δεν έχει, αλλά όλα τα άλλα τα έχει. Τον βολεύει πολύ να παίζει σαν τρίτος (κρυφός) επιθετικός.

Ο Πετρόπουλος είναι καλός, αλλά δε βλέπω πού χωράει.

Τομπούλο ο Ενακαρίρε, therefore χρειαζόμαστε και κεντρικό αμυντικό.

Τιμή και δόξα στον Πανόπουλο που ανακάλυψε νέα ποδοσφαιρική τακτική για το παιχνίδι τής ομάδας του με το γαύρο, το 1-6-3. Έχετε ελλείψεις εσείς; Δεν κατεβάζω άμυνα εγώ!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα η εμφάνιση της ομάδας στο Βικελίδης δεν μου άρεσε. Πάντως πρέπει να κερδίζεις και μερικά παιχνίδια και χωρίς να εντυπωσιάζεις. Το κακό είναι ότι αυτό επαναλαμβάνεται (το να μην εντυπωσιάζεις). Εν τέλει ήταν νίκη με δύσκολο αντίπαλο και αυτό μετράει. Επίσης ησυχάσαμε λίγο από το πιονάκι-ρεπόρτερ με τα γυαλιά, ο Κριττής είναι λίγο πιο συμπαθής, λίγο, λιγάκι!
Ο ΠΑΠ ήταν πάλι αρκετά κακός ΑΛΛΑ έδωσε κάποιες (λίγες) πολύ καλές πάσες στον ΣΑΛΠΙ, κάτι είναι κι αυτό.
Τον μπαρμπα-Γιάννη δεν τον συμπαθώ αλλά του βγάζω το καπέλο. Πάντως λόγω ηλικίας έχασε αρκετές φορές κάποιες κάθετες πάσες.

Τον Γκαλίτσιο τον θεωρώ παιχταρά, όποια ομάδα τον πάρει θα είναι κέρδος. Στο site του supersport λέει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΑΕΛ, κάτι που είχε γραφεί και το καλοκαίρι. Απομένει η απόφαση του παίχτη...
Από την άλλη για τον Μανούτσο κρατάω μικρό καλάθι. Θα τον πάρουμε για 4 περίπου μήνες; Και αφού θα'χει παίξει και στο Αφρικανικό Κύπελλο; Δεν ξέρω...
Όπως λέει και ο ΤΤ ο Πετρόπουλος πάει πλατεία, πάντως είναι καλό παικτάκι.

Για να αλλάξει η ομάδα εικόνα προς το καλύτερο θέλει πολύ χρήμα, συμφωνώ με ΚΟΥΤΧ. Τέτοιους παίχτες όμως δύσκολα βρίσκεις και αγοράζεις το Γενάρη, οπότε καλό καλοκαίρι...

Να έχετε όλοι καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σ'εσάς και στους δικούς σας. Τα αυτά εύχομαι και για την ομάδα!

ΥΓ. Ο Αβραάμ έπρεπε να είχε πάρει την άγουσα, όπως νομίζω όφειλε ο διαιτητής να πράξει και σε ένα μαρκάρισμα του Μάττος με τα δύο πόδια. Σε παρόμοιο μαρκάρισμα ο Καρβάλιο την προηγούμενη βδομάδα έφυγε άρον άρον, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια.

hopkins είπε...

Συμφωνούμε σε όλα. Ειδικά οι δηλώσεις πέτρου κόκκαλη και λεμονή είναι για γέλια. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, έλεος με τζιόλη παπαδόπουλο. Και ο αργεντίνος ανέλπιστα καλός. Δεν μπορώ να πω όμως ότι μου άρεσε η ομάδα. Βοήθησε πολύ και ο Αρκάδιος στην νίκη. Βέβαια αυτή είναι η δουλειά του. Άντε να δούμε μήπως το 2008 μας φέρει ο αγιο βασίλης νέο πρόεδρο. Είναι το μόνο στο οποίο ελπίζω πια. Δηλαδή σε τίποτα γιατί σιγά μη ξεκουνηθεί ο άχρηστος από την προεδρία.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΘΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 2007.

Χρονιάρες μέρες, θέλω ν' αγιάσω αλλά δεν με αφήνετε ορισμένοι.

Θα παρακαλούσα λοιπόν όλους (πλην του Κουτχ) όσους έχουν φάει κόλλημα εναντίον του ΒΥΝΤΡΑ, του ΣΑΡΙΕΓΚΙ, του ΝΙΛΣΟΝ, κι ακόμα κατά του ΜΟΡΡΙΣ, του ΓΚΟΥΜΑ, του ΦΥΣΣΑ και γενικώς της άμυνάς μας, να το ξανασκεφτούν κάτω από το φως των ικανών πλέον (έπειτα από 14 αγωνιστικές συν τις 6 του UEFA) δεδομένων.

Δηλαδή: Έχουμε ρε παιδιά ή δεν έχουμε μια από τις 3 καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με μόλις 6γκολ στο παθητικό της σε 14 ματς; Ήγουν 5 γκολ λιγότερα από την κατά Κουτόχορτο "ομάδα των πολλών εκατομμυρίων";

Έχουμε, επίσης, ή δεν έχουμε ώς τώρα μια από τις καλύτερες άμυνες στο ΚΥΠΕΛΟ UEFA, που συμμετέχουμε, με μόλις 2 γκολ στο παθητικό της σε προκριματικά και ομίλους;

Θα ήταν αυτό δυνατόν, και μάλιστα σε 2 ταμπλό (εντός και εκτός συνόρων!), εάν η άμυνά μας δεν απαρτιζόταν από ποιοτικούς παίκτες;

Και γενικότερα: θα ήταν αυτό δυνατόν εάν η ΟΛΗ αμυντική λειτουργία της ομάδας, δεν διέθετε παίκτες ικανούς να ανταποκριθούν;

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι ο Ρομέρο εκτός από κρυφός επιθετικός, συνηθίζει να παίζει και κρυφός ποδοσφαιριστής... Τέλος πάντων φτου φτου μην τον ματιάσω.. Αφού δεν του σπασε το πόδι ο Ανατολάκης τζούνιορ, Κολτσίδας ο Β', Αβραάμ τι να πάθει βέβαια...

Πάμε γερά στο Καραισκάκη. Όλη τους η ομάδα είναι ο Ντάρκο και το μέλος. Γκαλέτι, Τζόλε, Άντζας ντεφορμέ, Στολτίδης, Λεντέσμα τραυματίες. Αυτοί είναι όλη η ομάδα οι άλλοι είναι μέτριοι θα έλεγα, εκτός Τοροσίδη μάλλον.

Τζόνυ όπως είδες εγώ εκθείασα την αμυντική μας λειτουργία και κάποοι άλλοι τον Γκούμα, τον Σαριέγκι κτλ. Επίσης όμως με την ίδια λογική θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ακατονόμαστη ομάδα που πέρασε στους 16 του Τσ-Λου (ακόμα και από αυτόν τον όμιλο) έχει ποιοτικούς παίκτες και όχι του 20λεπτου. Οπότε προτιμώ να συνεχίζω να βρίζω τις συμπάθειές μου Λουκά, Παπ, Τζιόλη κτλ παρά να το παίξω αντικειμενικός!

από sportdog:
"«Φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον 26χρονο Αργεντίνο μέσο της Ρεάλ Σαραγόσα Αντρές Νικολάς Ντ’ Αλεσσάντρο αποκαλύπτουν ισπανικά ΜΜΕ! Η «Heraldo de Aragn» μιλά για ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, της Σαν Λορέντσο και των «πράσινων» για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ντ’ Αλεσσάντρο γεννήθηκε στις 15 /4/1981 στο Μπουένος Αϊρες και συνεχίζει την καριέρα του στην «Πριμέρα Ντιβιζιόν» της Ισπανίας. Φοράει το νούμερο «10» στην πλάτη, έχει ύψος 1.74 μ. και βάρος 68 κιλά."

Α ρε Αη Βασίλη φέρτον στην Πανάθα να λάμψει η αλήθεια στον άπιστο βραζιλιανόφιλο και τιμητή της Σάμπας και του ποδοβόλεϋ Sniper!!!

Thrass είπε...

O Nτ' Αλεσσάντρο είναι κάπως στο στιλ τού Γκονζάλες, πολύ καλή κάθετη πάσα, όχι ιδιαίτερα γρήγορος. Και με ιταλικό διαβατήριο.
Καλή κίνηση, αν έχουμε ξεγράψει τον Έκι.

SniperAthens είπε...

@henriksen: όταν τρως τη milupa να βγάζεις τα κόκκαλα γιατί σου κάθονται στο λαιμό και κόβεται η παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο. Όσο για το ποδοβόλλευ άμα με ξαναπείς βραζιλιανόφιλο, θα το δοκιμάσεις στον ποπό σου.

Όσο για το σαπάκι Ντ' Αλεσσάντρο... τόσο σαπάκι που ούτε κούκλα ΔΕΝ βγαίνει.


@ττ: Πρωτοχρονιάτικη συνταγή "Βύντρα με Κουτόχορτο". Εκτέλεση: Παίρνουμε ένα Βύντρα και τον μπουκώνουμε στο (με) Κουτόχορτο. Aφού τον μπουκώσουμε στα καντήλια και στις μούτζες μέχρι σκασμού, τον βρίζουμε KAI εγγράφως. Δε χρειάζεται ψήσιμο. Χρόνος προετοιμασίας: 6 μήνες. Χρόνος αποδόμησης: Ομοίως.


@all:
Κάρα, τη μπάλλα τη δώνουμε (sic-accent cironflex Πύργου Ηλλλείας) με τη μία αλλιώς πιάνεται η ψυχή της κερκίδας.


Τιμή και δόξα στον Τάκη Φύσσα οε, οε, οε - τιμή και δόξα στα γηρατειά (square ακούς???)

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

προσπαθώ γενικά να βλέπω τα πράγματα της ομάδας χωρίς ακρότητες, θετικές ή αρνητικές.

Έτσι, από την αρχή της σεζόν υποστηρίζω ότι η άμυνά μας δεν είναι και για να την εκθειάζουμε, αλλά σίγουρα ούτε και για να τη θάβουμε. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής, δηλαδή στα μέσα του πρωταθλήματος και του κυπέλου Ουέφα, δικαιώθηκα ...

... ενώ ταυτόχρονα οι ακραίες και εμπαθείς Κασσάνδρες βρίσκονται στη δυσχερή θέση να ψάχνουν με το φακό και να υπερμεγεθύνουν και την παραμικρότερη σκιά στην όλη εικόνα της ομάδας, ώστε να μην αρχίσουν τις κωλοτούμπες.

Φυσικά υπάρχει και η συνέχεια, ωστόσο αν "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός", τότε ... η μέση είναι το μισό και κάτι!

Άλλωστε το δικαίωμα να βρίζω τις συμπάθειές μου (βλέπε ΠΑΠ!) το έχω, όπως ξέρεις, και εγώ. Ωστόσο προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός - δηλαδή να ιλάω με κάποια πραγματικά και όχι εντελώς υποκειμενικά δεδομένα - ακόμα και σε αυτό, τουλάχιστον όταν γράφω.

Για τον Ακατανόμαστο, εννοείται ότι έχει ποιοτικούς παίκτες: τι διάολο, πρωταθλητισμό κάνει και λεφτά με ουρά έχει να διαθέσει εφόσον και δικό του γήπεδο έφτιαξε (στις πλάτες μας) και εξασφαλισμένη επί 10 χρόνια συμμετοχή στο Champions League είχε (πάλι στις πλάτες μας)!

Αλλά είναι εντελώς γελοίο και ανάρμοστο για Παναθηναϊκούς να τσιρίζουν για την ποιότητα του Λιμενόπουστα, που στην τελική κατόρθωσε να περάσει στις 16 του Ch.L. έπειτα από 10 χρόνια όχι απλώς ανεπιτυχών αλλά τραγικά αστείων προσπαθειών!

Εξαιρώ βεβαίως τους Παναθηναϊκούς που έχουν φάει κόλλημα και το μόνο που τους τρώει, είναι η στείρα και ισοπεδωτική αντιπολίτευση. Αυτοί έχουν πλέον ... κατακτήσει το δικαίωμα να μιλούν για την Επένδυση ακόμα και με θαυμασμό, χωρίς να πέφτει το ταβάνι του σπιτιού τους να τους πλακώσει. Είναι κι αυτό ένα επίτευγμα.

---

@ Sniper,

η συνταγή που αναφέρεις, είναι προφανώς για ΣΑΛΑΤΑ, σωστά; Αφού δεν θέλει ψήσιμο. Ή κάνω λάθος;

---

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

island είπε...

Χρόνια πολλά αγαπητέ ομόθρησκε και ελπίζω την καινούρια χρονιά όλα να φτιάξουν(τί ώρα;)...καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

QUIZ

Έλληνας οπαδός με 11 γράμματα, που η ομάδα του έχει μια απο τις καλύτερες άμυνες σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου Ουέφα και αυτός κλαίγεται ότι οι αμυντικοί του είναι σαπάκια, παλτά, άσχετοι, ανίκανοι, φτηνιάρηδες, μηδενικά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

...

fpboy είπε...

Το να είμαστε στα 100 χρόνια , να είμαστε τρίτοι στην βαθμολογία και οι μεταγραφές να είνι τύπου Γκαλίτσιου είναι προκλητικό απο μέρους της Παε . Δεν είμαστε ''αεκ'' και ''πανιώνιος'' για να κάνουμε υπομονή όσο είμαστε μέσα στους στόχους μας . Δεν είμαστε καν στους στόχους μας ,αφού παίζουμε στο Ουέφα !
Θέλω -θέλουμε τον Παναθηναικό ΠΡΩΤΟ ! Τίποτε άλλο , δεν είναι αρκετό και αλλοιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

Old Boy είπε...

Λαχανόχορτε, Πιτιακούδης έβαλες;
:)

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΜΕΣΩΣ.

ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια των όσων γράφει ο Χουάν Χοσέ, το σενάριο Γκαλίτσιος μάλλον διαγράφεται, εκτός κι αν πει ο Τζίγγερ την τελευταία κουβέντα. Δεν είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο, γιατί να μην τα δώσει και να μπει και στην μύτη του γαύρου!

Τελικά η προσωπική επιλογή Ζοσέ, Big Jo, την κάνει με ελαφρά;

ΥΓ.Αν ο Νίνης είναι καλά όπως λένε οι "ρεπόρτερ", γιατί εξακολουθεί να παίζει ο Σεμπαστιάν ο Αριέλ;

Ανώνυμος είπε...

Τρομερό! Χάνουμε ΚΑΙ το Γκαλίτσιο! Από το βασικο ανταγωνιστή μας. Τι άλλο θα ακούσουμε πια; Τέτοια κατάντια; Και δεν προβλέπεται καμιά σοβαρή μεταγραφή. Κανένα βαρύ χαρτί, κανένα όνομα, κανένας παίχτης της προκοπής. Με Βίντρες θα τη βγάλουμε και φέτος. Όλα μαύρα προβλέπονται για το 2008 κι ας λένε ότι θέλουν οι λίγοι παραμυθιασμένοι οπαδοί του Ντερμπιακού. Και το χειρότερο είναι ότι ούτε ο Παύλος θέλει πια να αγοράσει αυτό το ερείπιο. Καλά κάνει. Τι να αγοράσει; Τη σαπίλα; Μια διαλυμένη ομάδα που τίποτα δε μπορεί να συνεφέρει πια; Όσο για το Βγενόπουλο που ακούστηκε, είναι παραμύθι η ιστορία. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός επιχειρηματίας, δεν αγοράζει ξοφλημένα πράγματα. Το καλύτερο είναι να μείνουμε όλοι παναθηναικοί στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο να διαλέξει ο καθένα μας κάποια ξένη ομάδα να υποστηρίζουμε.

SniperAthens είπε...

@μαδριλένιος: να κοιτάξεις τις πηγές σου re Βγενόπουλος γιατί είναι ...ιαματικές.

@ττ: Είπα να σου δώσω μία συνταγή για δίαιτα γιατί σε είδα παχιό-παχιό (sic).

@all: O GKalitsios - Γκαλίτσιος είναι ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ.΄Ας τον πάρει ο κύριος Τσίκερ για να έχετε να (τον) βρίζετε (για) κάποιον φρέσκο. ΑΝ και νομίζω ότι θα καταλήξει στο gay-ρο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί δίνει την option στον Πηλαδάκη να τον αφήσει το καλοκαίρι κι όχι τον Ιανουάριο.

In other news ανακοινώθηκε σήμερα η ΝΕΑ διοικητική διάρθρωση της ΠΑΕ.

Ρόλους αναλαμβάνουν οι:

Squarelogic: Museum Curator - όποιος επισκέπτεται το Μουσείο της ΠΑΕ θα βλέπει και θα ακούει τη ζωντανή ιστορία της ομάδας.

Ηenriksen: Διατροφολόγος

ΤΤ: Ως κορμί-λαμπάδα (προ της κραιπάλης), τίθεται επικεφαλής της κερκίδας για να βρίζει τον εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό.

Πάτερ: Θηριοδαμαστής των Aποδυτηρίων, Μέγας Παντοφλάρχης, o "Ναύαρχος Σοφράς" του 2008.

Old Boy: Ως έχων ευχέρεια λόγου (σα δικηγόρος γράφει) και μία international allure, Μέγας Διαπραγματευτής και FIFA-δόρος-UEFA-δόρος-κλικα-δόρος.

Κουτόχορτος: Γραφείο Τύπου Κυρίου Τσίκερ, ειδικότης του τα σεντόνια-λιβανωτοί υπερ της ιδιοκτησίας (εξ ου και οι διαμάχες του με τον ττ).

Όσο για μένα, θα φορέσω το κουστούμι του Πανάθα και θα βγω στα φανάρια να μαζέψω κάτι ψιλά για να ενισχύσω το ταμείο των μετεγγραφών :-ppppppppppppppp

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα σήμερα στο ράδιο τον Καρπετόπουλο να μιλάει με τον Νικολακόπουλο και τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Σακελλαρίου για το θέμα Γκαλίτσιου. Αν δεν ήταν γνωστό ότι ο Πηλαδάκης είναι κολλητός του κοντού (αλήθεια τον θυμάστε να κλαίει τον καραγκιόζη στον τελικό του Κυπέλλου πέρυσι?) δεν θα το πίστευα αλλά είπαν ότι το θέμα του Γκαλίτσιου έχει ως εξής:

Ο ΟΣΦΠ έκανε δεύτερος πρόταση, 900.000 και να μείνει στην ΑΕΛ ως το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟ έκανε πρόταση 700k για άμεση μετεγγραφή.

Αλλά ενώ ο Σακελλαρίου έλεγε ότι στον ΠΑΟ απορούν με την υπερβολική αισιοδοξία του ΟΣΦΠ (κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου), ο γαυρορεπόρτερ έλεγε έκλεισε στον Θρήνο 1000% και ο Καρπετόπουλος εξήγησε ότι εκτός του ότι τα λεφτά ήταν περισσότερα (αν και δεν επανήλθε με άλλη προσφορά ο Τζίγγερ) και ότι η πρόταση του γαύρου ήταν για το καλοκαίρι, κάτι πολύ σημαντικό ήταν ότι ο γαύρος θα τα έδινε σε 2 δόσεις τα λεφτά, ενώ ο Τζίγγερ, 100 χιλιάρικα μπροστά και τα άλλα σε 15(!!)-δεκαπέντε δόσεις!!! Ο Χριστός και η Παναγία, είπαμε λιτότητα μέχρι να μπούμε Βοτανικό , αλλά όχι και έτσι ρε πούστη, για 900 χιλιάρικα δλδ.
Ξεφτίλα πλέον. Το κερασάκι ήταν ότι λέει από την Λάρισα είπαν, "εμείς τον Κοτσώλη τον ξοφλήσαμε σε 6 μήνες".

Να σημειώσω ότι είμαι από αυτούς που διαφωνούσαν να δωθούν 2-3 μύρια για τον Σπυρόπουλο (και οποιονδήποτε άλλο εντός ΣούπαΛιγκ), και στην τελική δεν θεωρώ τον Γκαλίτσιο καμιά παιχτούρα, απλά ανώτερο του Βύντρα, και χειρότερο του αγαπημένου του μπλογκ Τοροσίδη.


υγ. ο ρεπόρτερ είπε επίσης ότι ο ΠΑΟ θα κάνει μόνο μία μετεγγραφή. Άρα ή μπακ ή φορ.

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω να συγχαρώ τη διοίκηση, που αφήνει τον Γκαλίτσιο και παλεύει να αποκτήσει δανεικό για 3,5 μήνες (τόσοι βγαίνουν, λόγω Κόπα Αφρικα και Πάσχα) κάποιον Μανούτσο Γκονσάλβες. Αυτό είναι που λέμε «κοιτάω μπροστά».

Ανώνυμος είπε...

Απο Sportime.gr

"Απομακρύνεται η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα ήταν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, αφού η προσφορά των «ερυθρολεύκων» κρίνεται πολύ πιο συμφέρουσα για την Λάρισα απ' αυτήν του «τριφυλλιού», όχι μόνο ως προς το ποσό αλλά και ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στη Λάρισα περίπου 100.000 ευρώ λιγότερα (η πρόταση του Ολυμπιακού φθάνει στα 800.000), δίνοντας άμεσα το 50% και το υπόλοιπο σε δόσεις και με προϋποθέσεις που αφορούν τις συμμετοχές του παίκτη στο υπόλοιπο της σεζόν και την επόμενη περίοδο. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν όλα τα χρήματα, με την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ο Κώστας Πηλαδάκης αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον Τζίγκερ για το ύψος της προσφοράς, κάτι που είχε δεσμευτεί να κάνει στις συζητήσεις του με το μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό μιλούν για «αθέτηση συμφωνίας» και θεωρείται απίθανο το «τριφύλλι» να επανέλθει με νέα πρόταση για τον παίκτη της Λάρισας."

Κοινως αυτος που πληρωνει παιρνει...Τα υπολοιπα ειναι απλα μ.....

SniperAthens είπε...

@all: Για αμνήμονες... Για θυμηθείτε τι λέτε σήμερα για την τελευταία μαζική αγορά της ΠΑΕ της παλαιότερης φουρνιάς "αφρού", ήτοι Βύντρα, Τζιόλη, Μάντζιο, Παπαδόπουλο...

Thrass είπε...

Μην τρελαθούμε, ο Γκαλίτσιος αυτήν τη στιγμή δεν είναι καλύτερος του Βύντρα. Μπορεί να γίνει στο μέλλον (ή μπορεί και όχι), αλλά ως εκεί. Η ήττα είναι ήττα επικοινωνιακή, δε χάσαμε τον παίκτη που θα μάς έδινε το πρωτάθλημα.

Τον ήθελα τον παίκτη; Τον ήθελα. Μάλλον δεν έρχεται, πάμε παρακάτω. Δεν τρέχει τίποτα.

Βέβαια, σαφώς και περιμένω να δω τι παίκτες θα φέρει ο Πεσέιρο, για να κλείσουν τι τρύπες. Τζίγγερ επιτρέποντος.

Ανώνυμος είπε...

E ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2008 ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΣΑΛΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ, ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ. 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΡΕ ΠΗΛΑΔΑΚΗ, ΡΕ ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΑΣΛΕΪ ΚΟΟΥΛ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΥ.... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΥΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ", ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ "ΑΤΙΑ" ΚΑΙ "ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΑ". ΕΛΕΟΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΑΙΡΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!Ο ΠΑΟ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΔΕΝ ΔΑΠΑΝΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕ Ο ΟΣΦΠ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ(ΚΑΣΤΙΓΙΟ)ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ BELLUSCHI.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

akrat είπε...

το πρόβλημα είναι ένας πρόεδρος που δεν έχει φράγκα.... και ένας άλλος πρόεδρος που μας θυμίζει σταλινικές εποχές...
τώρα για μας τι μένει?
πίκρα πόνος και να ευχόμαστε να πουλάει φάρμακα ο άλλος... ακόμα και άχρηστα... μπας και παρηγοριόμαστε... άστε τα ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΜΕ ΟΡΓΗ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΩΣ "Redhunter", ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

:-) :-))

---

@ Sniper,

μεγαλούργησες και πάλι με τη "διοικητική διάρθρωση της ΠΑΕ"! Εκπληκτικός!

Για τον ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ θρηνώ και οδύρομαι, γιατί φαίνεται ότι χάσαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε έναν ακόμα αποδιοπομπαίο τράγο στην ομάδα, πλάι στους Βύντρα, Λεοντίου, Τζιόλη, Δάρλα και Μάντζιο.

Το μόνο που ελπίζω, είναι να μείνει ο Βύντρα, ώστε να ξεδίνει ο κόσμος.

Τέλος, για τον ΜΑΝΟΥΤΣΟ: νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνεται θέμα, εφόσον έχει να παίξει στο ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ που θα του δώσει την ευκαιρία να τον δουν πολλές καλές ομάδες (εάν παίξει καλά). Έτσι κι αλλιώς, αν είναι να αποκτηθεί μόνο για 3μιση μήνες (στην πραγματικότητα δεν θα είναι ούτε 2 μήνες), είναι βλακεία και να το συζητάει κανείς...

... ΕΚΤΟΣ κι αν πρόκειται για παιχταρά πρώτου μεγέθους και είναι να τον αποκτήσουμε για πάνω από 1 χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ο τζιγγερ πρεπει να καταλαβει επιτελους οτι οι φρασεις "εμεις δεν μπαινουμε σε διαδικασια πλειστηριασμου" ανηκουν σε αλλες εποχες....

Εποχες που οι βασικοι ανταγωνιστες μας δεν ειχαν σοβαρες διοικησεις

Αφου δεν λεει να το καταλαβει ας μας αδειασει την γωνια.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε αντιτζιγγερικοί αχάριστοι, εμπαθείς...
Κοτζάμ επιθετικό απ την Αγκόλα φέρνει ο άνθρωπος από την Aιγυπτιακή Αλ Αχλί(ήμαρτον...).

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τιμηθούν τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας;

Μαζί με το Kαλαφάτη και τον Απόστολο Νικολαίδη πρέπει περάσει στο πάνθεον των μεγάλων ευεργετών του συλλόγου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ. ΠΙΑΝΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ. ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΛΕΤΕ ΟΙ ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ, ΣΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΛΕΤΕ ΟΙ ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΟΣΑΣΤΕ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Η ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

apo sportdog.gr

Στην αποκάλυψη (;) πως η Αλ Αχλί δεν έκανε δεκτή την πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αγκολέζου επιθετικού Φλάβιο Αμάντο, προέβη ο μάνατζερ Αχμέντ Σουελάμ ο οποίος έδωσε εξ’ αρχής στην δημοσιότητα το θέμα. Σε νεότερες δηλώσεις του που φιλοξενούνται ξανά στην ιστοσελίδα “FilGoal.com”, ισχυρίζεται πως «πήγα την προσφορά στον Αντλί Αλ Κεΐ (οικονομικός διευθυντής της ομάδας). Την απέρριψε διότι θεωρεί πως η πρόταση δεν ανταποκρίνεται στην αξία κάποιου σαν τον Φλάβιο και απαίτησε 3 εκατομμύρια δολάρια για να αποδεσμεύσει τον πελάτη μου. Η προσφορά (του Παναθηναϊκού) ήταν λογική γιατί σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιο του Φλάβιο και αυτός θέλει να παίξει στο εξωτερικό», κατέληξε ο Αχμέντ Σουελάμ. Από την άλλη όμως, η πλευρά της ομάδας θεωρεί πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. «Τα όσα λέει ο Σουελάμ είναι ανακρίβειες, δεν μας έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση για τον Φλάβιο. Αν ο Παναθηναϊκός τον θέλει πρέπει να φέρει στο τραπέζι μια επίσημη προσφορά. Αλλιώς δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε καμία συζήτηση», τόνισε ο Αλ Κεΐ.

parami8akia diladi ta peri agkolezou!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ!

1. ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ => ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΒΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
2. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ => ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γκαλομέρα ζας, με λενε Μπούγκα Μπούγκο και ίμε ποντοσφεριζτή από Μονγκόλια κε πέζο σε πολές τέζις σε ομάντα μου Ντζέγκις Χαν Μονγκόλια FC που ίνε πολί παλιά εντό κε έκι ντικό της αλάνα να πέζι με κερκίντα ενα ορέος λοφάκι. Έματα πος ομάντα σου κάνι μεταγκράφος κε μπσάκνι πέχτες πιοτίκους κε πολιργαλίος μπλακεντέκερ να βιντόνι κε να τριπόνι μαζί ντιο σένα χορί να πλερόζι πολά πολά. Εγκο φτινό ίμε καλό ίμε εσένα αγκοράζος εμένα; Αν ντεν με αγκοράζος εσένα τότε εγκο πάι άλι ομάντα με κόκινος φανέλα κε με χάσι εσένα κε μετα μπρίζει εσένα ντεν τρόνε κουτόκορτο οπαντί γκιατί εγκό πέζος Παμογκόλικη Κούπα 2008 κε ίμε πεχτούρος! Αγκοράζος εμένα;

Ανώνυμος είπε...

Τι πρεπει να γινει για να καταλαβουν μερικοι οτι ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα και δεν του αρμοζει να παιρνει ενα πρωταθλημα στα 11 χρονια, να ειναι τριτος και εκτος ch.league???

Ποτε θα ξαναδουμε παικταραδες να φορανε την ιερη φανελα? Ποτε θα δουμε ποιοτικο ποδοσφαιρο και μια ομαδα με ξεκαθαρη αγωνιστικη φιλοσοφια που θα γεμιζει το γηπεδο με το καλο ποδοσφαιρο που θα παιζει ακομα και αν χανει?

Ουφ...Ξυπνατε μερικοι εκτος αν και στην ζωη σας εχετε συνηθισει να ερχεστε δευτεροι οποτε μαλλον δεν σας πολυενδιαφερει το ποια θεση καταλαμβανει η ομαδα μας τα τελευταια χρονια και ποιος εχει την ευθυνη γι'αυτο...

Ανώνυμος είπε...

Μπουγκα Μπουγκο γκαταλαβένος Μπορέλος! Μπορέλος ομαντα πονέι, τέλει πεχταρά. Τέλει Μπουγκα Μπουγκο! Μπορέλος μανατζέρι; Άμα εσένα τότε πάρι εμένα, γκίνι πρότο ομάντα εσένα! Φτινό καλό εμένα. Άμα ντει εμένα μπαλικάρι κε ζουτάρι, σπάει ντοκάρι, ΑΕΚ πάρει πάρει πριν Μπορέλος πάρει. Γκιαφτό γκρίγκορα πει μανατζέρι μου εσένα "τέλο Μπουγκα Μπουγκο πάρι γκια ομάντα μου". Μανατζέρι μου καλό γκσάντερφο Αγκαμπαμπου Χαν, έκει ντικός του ομαδα όπος Κριστόγκλο εντό. Έρτο γκολ βάλο όλες ομάντες εγκό! Μπορέλος όκι άλο στενοχόρησε! Μπορέλος καρούμενο! Μπουγκα Μπουγκο ζουτάρει, Τριφίλος πρότος! Τόρα νοζιρότητος λέει, τόρα πονάει, τόρα άροστο, τόρα Τριφίλος έκει λέι το Κακό Πνέμα, τόρα Τρίφιλο έκει Κακό Τζίγκερχαν κάνει μαγια κακά, Τριφίλος μικρένει πολύ, Τριφίλος νάνο! Μπουγκα Μπουγκο μάγκο καλό, ζουτάρει, γκιατρέψει. Εσένα αγκοράζει εμένα;

Ανώνυμος είπε...

Φυγιαποδώ ρε μπαγλαμά Μπουγκα! Που θα μιλίσιν κι τα δέφτερα του πιριφιρειακού Κουάλα Λουμπούρ! Αμ' σι μάθαμι Μπουγκα, σι μάθαμι! Άι σαπέρα μωρέ! Ιμένανε θα πάρη ι Πανάθας! Του καμάρ του κάμπ'! Ίνας ίνι ου κάμπς! Καρδίτσα κι άγιους ου Θιούς! Ουόχι Λάρσα κι Γκαλίτσιους! Καρδίτα κι Κλουτσοτήρα! Να δγείς σουτάρ' να σι φύει του κλαπέτου! Να πέφτ' ου τιρματουφίλαξ του Αϊτού Κάτου Περτούλι κι να μη γλιέπ' σαμπούθι πάει του τόπ! Να δγείς κλουτσά που να κατουρθείς απάνου σ'! Άιντι Τζίγκιρ ξηλώσου κι πάρι Κλουτσοτήρα!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, απ'ότι φαίνεται ο Γκαλίτσιος δεν θα έρθει, για μένα θα ήταν υπερπολύτιμος αλλά πάει.

Έχει δει κανείς την υπερπληθώρα στα σέντερ-μπακ; Με τον Ενακαρίρε (όπως φαίνεται) να την κάνει, είμαστε με 3! Όταν ο Μόρις θα φύγει για την εθνική του θα μείνουμε με 2! Ο Νικολογιάννης το μεσημέρι έλεγε ότι θα μείνουμε με 2 και για backup τους Σιμάο (του οποίου λέει η φυσική θέση είναι κεντρικός αμυντικός) και Βύντρα (που αν έρθει πάλι η Χέρτα παραχωρείται). Ο μικρός Σιώντης θα δοθεί δανεικός. Κατά τ'άλλα η ομάδα δεν χρειάζεται αμυντικό!

Επίσης ο Τάσους υποστηρίζει ότι ψάχνουμε επιθετικό χαφ με έφεση στο σκοράρισμα, από την Λατινική Αμερική με κοινοτικό διαβατήριο. Τι πιο εύκολο Γενάρη μήνα! Ζοσέ τελικά θέλουμε δεκάρι;

Η Γκαζέτα έγραψε ότι ο Μαλεζάνι δίνει 2 μύρια για τον Βαγγέλη "DiMaggio". Αν ισχύει το ποσό, παραχωρείται.

Πέρα από το ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει, νομίζω ότι το πλάνο του Βέλιτς είναι υπόδειγμα σχεδιασμού!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια Καλή Χρονιά,

1. Δεν με ενθουσίαζε ο Γκαλίτσιος ως μεταγραφή, δεν με απογοητεύει ως απώλεια.

2. Εγώ θεωρώ ότι με το υπάρχον ρόστερ το πρωτάθλημα το παίρνουμε χαλαρά. Αρκεί να επιστρέψουν υγειής ο Νίνης, ο Έκι και ο Δάρλας. Ο Νίνης ιδιαίτερα για να παίζει μπροστά από τον Βύντρα. Ο Λουκάς σαν αμυντικός δεν είναι κακός, αλλά δεν έχει Μικέ μπροστά του να τον "τραβήξει".

3. Ίσως να χρειαζόμαστε έναν επιθετικό περιοχής. ΙΣΩΣ, με δεδομένο ότι εμένα και ο Ν'Ντόυ και ο Μάτζιος μου φαίνονται επαρκείς αν δουλευτούν

4. Οι δηλώσεις Σκόρδα και Πετράκη και η σύνδεση του πρώτου με την Σούπερ Λίγκα ενώ η διαιτησία είναι της ΕΠΟ αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι ο εχθρός είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Ευχαρίστως αποδέχομαι τον Ρόλο του Μέγα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Παντοφλάρχη.

scarface είπε...

Άσχετο αλλά έχω φτιάξει εδώ και ένα μήνα ένα blog για το στοίχημα και θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη σας για το πως σας φαίνεται (αφήστε σχόλιο)
www.bet2day.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να φύγει ο Μάντζιος. Θα προτιμούσα, όπως ξέρετε, να έσπρωχναν τον Παπαδόπουλο.

ΩΣΤΟΣΟ μπορώ να φανταστώ μια λογική στην ενδεχόμενη παραχώρηση του Βαγγέλη: κρατάμε τους 2 γρήγορους (Σάλπι+Παπ) και αντικαθιστούμε τον αργούτσικο τεχνίτη (Μάντζιος). Θα το δεχόμουν λοιπόν αυτό ΜΟΝΟΝ εάν στη θέση του Μάντζιου έρθει ένας στο δικό του στιλ αλλά σαφέστατα ποιοτικότερος και έτοιμος να παίξει ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (όχι καλό Μάη, όπως ο Μανούτσο).

Κατά τα άλλα, ξαναματαπαλιλέω ότι για μένα θέλουμε ΕΤΟΙΜΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΔΕΚΑΡΙ να πλαισιώσει τον Μάτος (πριν αυτός κλατάρει, κάτι που δεν βλέπω να αργεί!!!) και γενικά να ενισχύσει την επιθετικότητα της ομάδας.

Διότι, κακά τα ψέμματα, ο Καραγκούνης δεν μπορεί να πάρει αυτό το ρόλο ό,τι κι αν πιστεύετε ορισμένοι. Είπαμε, ο Γιώργαρος δεν έχει ακόμα ωριμάσει ή έστω είναι καλός βασικά στο να "ταλαιπωρεί" τη μπάλα (πράγμα χρήσιμο σε ορισμένα ματς και σε ορισμένες συνθήκες) και πολύ λιγότερο καλός στο στρώσιμο του παιχνιδιού.

Απόδειξη ότι ο "πουθενάς" Ρομέρο έπαιξε 100 φορές καλύτερα από αυτόν το ρόλο του επιτελικού, στα 2 ματς όπου κλήθηκε να το κάνει.

Υ.Γ. Κλωτσοτήρα δεν σε θέλουμε, πήγαινε στο Γαύρο! Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν τόπο τα νταηλίκια του Πέτρου. Κι εις ανώτερα!

PAO13 είπε...

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@ okra

καλέ μου φίλε οkra θύμισε μου ποιός είναι πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα, και ποιός είναι αυτός που μαζί με τον πετράκη στήριξε τον Γκαγκάτση????

Ανώνυμος είπε...

oust re xeftilisenoi gavroi kai xeftika antra lemoni. den exeis arxidia na paradekteis oti ta paixnidia poy pernis einai poulimena
simera den eixes ti na peis alla otan sas edosan to penalnti me tin xanthi tote ixeres na milas san malakas. tora to vouloses. xeftila.

Ανώνυμος είπε...

Bravo Jigger!! Μ'αρέσει που έκανες και μυστικές συναντήσεις με τον Ψυχομάνη μες στο κατακαλόκαιρο..

Υποστήριξε τον Γκαγκάτση ζώον. Που είσαι τόσο θύμα που σε βάλανε να πάρεις και το μέρος της Βέροιας και όχι της Καλαμαριάς στην υπόθεση με τους -2 βαθμούς. Ρόμπα ξέρεις πού παίζουμε τελευταία αγωνιστική?

scarface είπε...

Είχα προβλέψει στο blog μου ότι ο γαύρος θα κέρδιζε. Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, τελικά κέρδισε με τον άλλο τον γνωστό.

Ανώνυμος είπε...

@mad
προφανώς και ο τζίγγερ δεν χαλιέται με την γαυροδιαιτησία, τόσα χρόνια τουμπεκί, τώρα θα αλλάξει;

Aφού όταν χρειαστεί ο γαύρος καλή διαιτησία, θα την έχει, γιατί βγαίνουν και τα λένε και δημόσια από πριν; Για να μην έχουμε καμία αμφιβολία;

Ο sir Takis είπε στην συνέντευξη τύπου "εγώ δεν μιλάω για διαιτησία", "σας προκαλώ να ψάξετε τις συνεντεύξεις μου από Καλλιθέα, Λιβαδειά, Ξάνθη, δεν έχω πει τίποτα για διαιτησία ποτέ μου". Την περασμένη Κυριακή τα έλεγε ο δίδυμος αδερφός του τα περί διαιτησίας;

ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

gamietai to elliniko protathlima. na to paroun kai na to valoun ston kolo toys oi poustides oi gavroi afou mono na toys glifoyn ta arxidia oi dimosiografoi xeroun. les kai tha paroun pososta an evale 13 goal o kovasevic pou einai teliomenos apo megales europaikes omades. eidame pou katentisan oi protathlites poursanidis kai mavrogenidis, amanatidis anatolakis kai oi alloi.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΕΝΑ ΣΦΑΓΕΙΟ ΑΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 100 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΙΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ. ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ: Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΥΤΗ: Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΧΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

ΟΥΦ ΠΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου ποιος υποστρήριξε τον Γκαγκάτση να επανεκλεχθεί?

Ε? Μήπως ο ραλίστας?

Ανώνυμος είπε...

@ ουφ πια αρρωστοι

ουτε ο αθανασοπουλος δεν θα τα ελεγε ετσι με τετοιο καημο. Αριστα 10!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστείτε για σφαγή (αν χρειαστεί) στο Τηγάνι. Κλασική μέθοδος ξεκαρφώματος το πέναλτυ.

Ανώνυμος είπε...

μοναδικό θετικό που μένει σήμερα η ΚΑΒΛΑ των παικτών. Ερωτηματικά πάλι ΠΟΛΛΑ.
1) τι παίζεται με το Νίνη, γιατί ο παραγκωνισμός του μόνο φυσιολογικός δεν ειναι.
2) δεν γίνεται να παίζεις με αντίπαλο που εφαρμόζει 5-4-1 και να βγάζεις το Γκονζάλεθ βάζοντς μέα τον Τζιόλη. Απλά δεν γίνεται Σαουδάραβα, πως να στο εξηγήσει κάποιος δλδ αυτό το γαμώπραγμα???
3) οταν επιστρέφει ένας παίκτης μετά από 1 χρόνο μήπως, λέω μήπως πρέπει πριν το βάλεις βασικό, οφείλεις να τον έχεις βάλει εάν 20λεπτάκι αλλαγή σε ένα άλλο παιχνίδι να μυρίσει το γρασίδι???
4) Το ότι ο Καρα παρουσιάζει αυτή την αωνιστική αναρχία, είναι ίδιον του, αλλά το 100% της ευθύνης το έχει ο τεχνικός που δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΟΠΩς ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΌΣ
και τέλος. Αλέξανδρε αγόρι μου, σε ευχαριστούμε, η ξαδέλφη μου -16 ετών-καβλώνει τα μεγιστα με το trendy look σου, αλλά φοράς μία φανέλα ομάδας που σου πέφτει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΒΑΡΙΑ. Καιρός να το καταλάβεις και συ, αλλά και οι προύχοντες.
Γαμήστε τους μεσα εκεί 2 φορές να τους φύγει η μιλιά μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

@ MADBOY ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΙ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙΡΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΚΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΖΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ. ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΝΙΝΗ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΓΙΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΑΦΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΖΕΙ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ-ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ-ΦΥΓΕ!!!