Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2007

Νοσηρότητα αντί Αγάπης

- Tώρα που ο Δώνης πήρε χι κι από το γάβρο, θα αθωωθεί στο ντερμποδικείο; Θα μειωθεί τουλάχιστον η ποινή του; Ο Δώνης είναι ένα καλό παράδειγμα του τι σημαίνει να ανακαλύπτουμε ανύπαρκτους εχθρούς. Ο Δώνης που, όπως είχα διαβάσει, ευεργετήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αφού έφτιαξε καριέρα και κονόμησε με την μεταγραφή στο εξωτερικό. Λες και έπαιζε με μέσο. Λες και μόνο ο Δώνης ωφελήθηκε από τον Παναθηναϊκό και όχι ο Παναθηναϊκός από τον Δώνη. Λες και δεν είναι αυτή η υγιής σχέση ομάδας - παίκτη: η αμοιβαία ευεργεσία, το αμοιβαίο όφελος.
- Δεν είδα Πανουτσοκαρπετόπουλους χθες, αλλά δεν θα μου προξενήσει καθόλου εντύπωση αν έκαναν πάλι κανένα σχολιάκι, κανένα αστειάκι, κανένα υπονοουμενάκι για το ότι κερδίσαμε τον ΟΦΗ, για το ότι μπήκε αυτογκόλ μετά την ισοφάριση. Και γιατί να μην κάνουν δηλαδή; Μεγάλα παιδιά είναι.
- Φέτος το αγαπημένο δημοσιογραφικό παιχνίδι είναι ο Καραγκούνης: οι αντιπροεδρικοί τον γλείφουν ασύστολα, οι προεδρικοί τον φτύνουν. Οι αντιπροεδρικοί τον κανακεύουν λες και ο Καραγκούνης δεν οφείλει να είναι πέντε φορές καλύτερος από ό,τι είναι μέχρι τώρα και οι προεδρικοί του καταλογίζουν από την πτώση της Βαστίλλης έως την πτώση του Τείχους, την πτώση της Ριζούπολης και την «Πτώση», ένα γερμανικό έργο για τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ. Με άλλα λόγια, μέσα σε τέτοιο άρρωστο κλίμα, πώς και τι να περιμένουμε και φέτος; Ακόμα και αν η ομάδα ήταν παικτικά σούπερ, ακόμα και αν οι παίκτες ήταν ένας και ένας, όταν ο οργανισμός νοσεί και νοσεί βαθιά, ας μην ψάχνουμε ελπίδες.
- Παραδόξως την πιο σωστή κουβέντα την έγραψε πριν λίγες μέρες ο Κοντός: η ομάδα χρειάζεται αγάπη. Απ' όλους.
Αντ' αυτής νοσηρότητα απ' όλους.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

στο πνεύμα των Χριστουγένων το post σου ...

:-)

... αλλά πάντως πολύ σωστά το λες: υπάρχει νοσηρότητα - και από την πλευρά των "προεδρικών" και από την πλευρά των "αντιπροεδρικών"...

... και στο επίπεδο των οπαδών.

Υ.Γ. Αυτό, το "αγάπη προς την ομάδα", ο Κοντός το λέει και το ξαναλέει εδώ και χρόόόόόνια. Βλέπεις όμως, θεωρείται "τσάτσος".

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και διέρρευσε το μυστικό μου από τον sniper, ομολογώ πώς ναι, ετοιμάζεται διαφήμιση κούκλας λεντέσμα την οποία σας παρουσιάζω ευθύς αμέσως:

http://img170.imageshack.us/img170/8766/ledesmays4.jpg

http://img170.imageshack.us/
img170/8766/ledesmays4.jpg

Καλές γιορτές σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

kala twra sas epiase agapi gia tin omada pou ti xeskizete opote grafete! makari ta christougena na sas alaxoun ligo ti dia8esi.

Ανώνυμος είπε...

τι ν' αγαπήσουμε ρε φίλε απ' αυτή την ομάδα έτσι που τη κατάντησε ο καβουρογιάνης; τον ιδιοκτήτη της; το πρόεδρο-μαριονέτα; το μεταφραστή του σάντος; το προπονηταρά που ανακατεύει τους παιχτες γιατί δεν έχει τι αλλο να κάνει; τους παιχτες σαπάκι τέταρτης διαλογής; τον αναπηρο ρουσοπουλο του τζίγκερ; δεν αγαπιέται αυτο το πραγμα φίλε.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά και Καλά.

Σχετικά με το θέμα μας, συμφωνώ με τον ΤΤ (για να γυρίσουμε στις παλιές μας συνήθειες)

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ. ΤΕΛΕΙΑ.

Όποιος θέλει να την αγαπάει υπό προϋποθέσεις, μπορεί να την αλλάξει με κάποια που τις πληρεί και τελειώσαμε.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Old Boy είπε...

Mac Duck, στο μπλογκ γράφουμε διαφορετικοί άνθρωποι που μεταξύ μας διαφωνούμε καμιά φορά και 100%.
Ραλιστα Πούλα, τον Παναθηναϊκό αγαπάμε. Ούτε τον Τζίγγερ ούτε τους συνεργάτες του. Κι επειδή τον αγαπάμε στεναχωριόμαστε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

omos sta 10 posts sas ta 8 stazoun dilitirio gia tin omada.

SniperAthens είπε...

Τελικά,

τι είναι πιό δύσκολο?

Να μη γκρινιάξεις

ή

παράξεις Μεξικάνικη ταινία

ή

να κάνεις καταληπτή τη θεωρία του lindqvist-αρισμού?


Ελπίζω τουλάχιστον ότι κανείς ΔΕΝ αμφισβητεί την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ αγάπη του διαδικτυακού πλησίον του (και τη λατρεία του Πάτερ +ευλόγησον στις παντόφλες)


Καλή Πράσινη Χρονιά


(square, πρόλαβες και την εκατονταετία τυχεράκια....)

squarelogic είπε...

σναιπερ
μολις ειδα οτι υπηρχε και 9ο σχολιο.Ναι,ειμαι ευτυχης που παρεστην στα 100στά σου γενέθλια!
Αντε,και τωρα μπορείς να ξοδεψεις λιγα απ τα χρηματα που τοσες 10ετιες φυλουσες μηπως τυχει και κατι
(βλ.διαφημιση τρ.Πειραιώς).

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους!
Τωρα αν θαναι πρασινη,στο αθλημα που παιζεται με τα ποδια,δεν το ξερω,αλλα κρατηθείτε ολοι γεροί για την χρονια που θα εγκαινιαστεί το γηπεδο!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Το "ιδεατό σενάριο" επαναλήφθηκε και σήμερα.

α) Χ ημίχρονο, Άσσος τελικό = Οι γαβριέλες κέρδισαν ένα δύσκολο παιχνίδι

β) η Ξάνθη που έπαιζε 11 - 0 - 0 με εμάς, έπαιξε με 4 στην ευθεία, εκ των οποίων 4ων οι 2 πλάγιοι ανέβαιναν μέχρι το κέντρο ενώ οι 2 κεντρικοί δεν είδαν τον Κοβάπουστιτς στη φάση του 2-1... = Η Ξάνθη έπαιξε καλή καλή μπάλα αλλά "μίλησε" η ποιότητα των παικτών της γαβριέλας.

γ) Σε ένα "αυστηρό" πέναλτυ, ενώ ο εκτελεστής για τον προπονητή θα έπρεπε να είναι άλλος, εκτελέστηκε από τον - χρόνια τώρα - Νο1 "στόχο" της Γαβριέλας για κάθε μεταγραφική περίοδο, Μπάρκογλου. Φυσικά η ερασιτεχνική εκτέλεση του πέναλτυ έκανε εύκολη την απόκρουση του από τον "έμπειρο" Νικοαρχίδη. = Η Γαβριέλα μπορεί να κερδίζει και τη διαιτησία χάρη στην εμπειρία της και την κλάση των αστέρων της.

δ) Η έλλειψη εναλακτικών λύσεων στο ρόστερ της γαβριέλας ανάγκασε τον Λεμονή να χρησιμοποιήσει κάτι 19 χρονους. Φυσικά κανένας τους δεν πιέστηκε από τους Ξανθιώτες καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού = Η Γαβριέλα έχει πολύ μέλλον στον παγκο της και μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και με τους μικρούς της.

Έτσι το συμπέρασμα της κάθε κωλοφυλάδας θα είναι

"Η Γαβριέλα κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι, συνδιάζοντας τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών της και την εμπειρία αλλά και ικανότητα των μεγάλων αστέρων του ρόστερ της που κέρδισαν το παιχνίδι ακόμα και με κόντρα την διαιτησία"

αντί για το απλό

"Η ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΤΑ-ΞΑΝΘΗΣ".

Περαστικά αδέλφια...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον παντόφλ..εεε.. Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ αγχος ειχαν στην νετ οσο δεν κερδιζε ο ολυμπιακος. οταν εβαλε το δευτερο γκολ ηρεμησαν λιγο αλλα με το πεναλντι του παντου αγχωθηκαν πολυ. πανηγυρισαν στην αποκρουση του νικοπολιδη αφου τον εκθιασαν για αλλη μια φορα. με την ληξη του αγωνα οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι αφου ειπαν ποσο πολυ απολαυσαν τον αγωνα και χωρις να κριβουν την χαρα τους για τη νικη του ισοβιου πρωταθλητη χαιρετισαν τον λαο και πηγαν να κανουν ηρεμοι γιορτες. βεβαια για τον κασναφερη που δεν εδωσε το πεναλντι εις βαρος του παναθηναικου με την ιδια ομαδα δεν ειχε κανεις τετοιο αγχος.

SniperAthens είπε...

@square: clopyright - σε "έδωσα" σε προηγούμενο post για την Πειραιώς.


@all: Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά εξηγεί την επί τόσα χρόνια στάση της Ξάνθης έναντι του gay-ρου. Ο Πανόπουλος, εμφανιζόμενος ως μόνος ιδιοκτήτης, είναι ουσιαστικά συνιδιοκτήτης (μπροστινός). Ο άλλος είναι ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, γνωστός gay-ρος. Η Skoda ανήκει κατά 50% σε αυτόν, άρα και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.


Θυμηθείτε τα χρόνια της Παράγκας όπου ο gay-ρος έπαιζε τελευταίο παιχνίδι με τη Skoda στην Ξάνθη και εν' όψει της επικείμεης μετεγγραφής του Βάλλα, ο Βάλλας ΔΕΝ έπαιξε αλλά αντίθετα χαριεντιζόταν με το Τζιοβάνι. Η δε Ξάνθη "κατέβηκε" και τότε με τα "δεύτερα" - ο gay-ρος ήθελε διπλό για να "κλειδώσει" το Πρωτάθλημα.


Επίσης αναλογιστείτε στο ίδιο χρονικό διάστημα σε ποιά ΠΑΕ έχει πουλήσει η Ξάνθη σχεδόν όλους τους νέους και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές της. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (εποχή Ζήκου), όλοι οι άλλοι έχουν αγοραστεί από το gay-ρο.


Λεβαδειακός κλπ μία από τα ίδια.


Μια ζωή τα ίδια κάνουν αλλά οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι έχουν το στόμα ραμμένο. Και μόνο λάσπη ρίχνουν για τον ΟΦΗ (καλά, μη λιώσετε στα γέλια).

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είμαι ο πρώτος που θα πει ότι η Ξάνθη είναι παράρτημα, όλοι το ξέρουμε, αλλά πριν το ματς το χθεσινό είχε 4 ισοπαλίες σε 7 ματς εκτός με το γαυρουά, και χθες έπαιξε παθιασμένα για τη νίκη, ο Πανόπουλος είναι υπάλληλος αλλά ήθελε να τσούξει το Λεμονή. Αφήστε τις γκοντζιες ότι το πέναλτυ το έστησε ο Μπάρκογλου (έλεος) και καθίστε να δούμε μπας και κερδίσουμε τα σκουλήκια και κλεισει καλά ο χρόνος

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ (οέεεε Ρένε) Χένρικσεν αδελφέ,

Καλά εμείς καθαρίσαμε με 8 παίκτες (Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Καραγκούνης - αν και ο Κάρα στο 2ο κάτι έκανε - λογίζονται ανύπαρκτοι) αλλά για σκέψου ΠΟΤΕ πήρε τις ισοπαλίες η Ξάνθη; Και με τι κόστος για τις Γαβριέλες.

Και κόψε τα "Γκοτζιές" γιατί μ' αυτή τη λογική εσύ λες Καρπετοπουλιές. Το παιχνίδι ήταν ΕΜΦΑΝΩΣ και ΚΑΡΓΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ και πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ για να το δεις αλλιώς.

Εμένα οι γαβριέλες δεν μου έχουν δώσει δικαίωμα να είμαι καλόπιστος... ούτε φυσικά η Ξάνθη.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πήγαμε απόψε μάγκες.
Άμα παίζουμε έτσι δεν φοβόμαστε κανένα!
-Και δεν μας φταίνε τα ακούρευτα χορτάρια του γραφικού Λεμονή...

Στην αρχή μπήκαμε όπως με την ΑΕΚ. Δυνατά, σίγουρα, με τσαμπουκά! Απορώ γιατί δεν μπαίνουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια!!!!!!
Ευκαιρίες είχαμε, μπάλα καλή παίξαμε, κλειστήκαμε λίγο στο β' αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι έχουμε το πάνω χέρι. Δεν ξέρω μπορεί να μου φάνηκε...

Μάλαρτζ καλύτερος από Γκαλίνοβιτς ασυζητητί, αλλά λίγο έπιπολαιος. Με το Κροάτη σίγουρα θα είχαμε φάει ένα γκολάκι γιατί δεν έχει τα ρεφλέξ του Πολωνού.
Ο Γιαννάκης ο Γκούμας παιδιά θέλει δύο Σαριέγκι, και τρεις Ενακαρίρε στην καθισιά του. Απ΄αυτόν πρέπει να ξεκινάει η άμυνα, και δεν νομίζω να διαφωνείτε....
Ελπίζω να μην περάσει ντόπιγκ κοντρόλ ο Ρομέρο γιατί έτσι όπως έπαιξε σήμερα πρέπει να είναι σίγουρα ντοπαρισμένος. Δεν εξηγείται αλλιώς... Επόμενη καλή εμφάνιση τον Μάρτιο και να δούμε...!!!
Γουστάρω Σάλπι, φιλότιμος ο Παπ, ο Εντόι όσο έπαιξε σούπερ, αν έμπαινε νωρίτερα νομίζω θα το είχαμε το 2ο γκολάκι.
Και όπως πάντα υ-π-ο-δ-ε-ι-γ-μ-α-τ-ι-κ-ο-ς ο Τραπεζανίδης στην περιγραφή του. Αμερόληπτος, δίκαιος, αντικειμενικός. Είναι μακράν ο καλύτερος στα κρατικά κανάλια.
-Βερνίκο λαμόγιο τον παίρνεις!

Τον κωλογαύρο δεν τον φοβάμαι, μπορούμε να του κλείσουμε το σπίτι 2 φορές μέσα στον Γενάρη! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο Ντάρκο που κακά τα ψέμματα, είναι μεγάλος σκόρερ, - αν είδατε όλες οι φάσεις του Άρη σήμερα ήταν από στημένα και με κεφαλιές μέσα απο την περιοχή, χώρος κατ' εξοχήν δράσης του Σέρβου -.

Αυτά, Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους, άντε και πρωταθλητές γιατί με εμφανίσεις σαν την σημερινή δείχνουμε ότι το έχουμε ρε γαμώτο... Απλά το ξεχνάμε σχετικά συχνότερα από τους άλλους.....

Ανώνυμος είπε...

@παππας "Καρπετοπουλιές" χαχαχαχαχαχα! Ωραίος, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν στημένο. Αυτό με τις ισοπαλίες που λες, εκτός από μία για το Κύπελλο ισχύει.

Τέλος πάντων μπράβο στα παιδιά (ειδικά Γιαννάκη και Μοικανό), και στον Πορτογάλο που εκτός από κανα δυο φάσεις εναέριες και στο κέντρο της άμυνας, έχει φτιάξει καλή αμυντική λειτουργία. Τζιώλη, δεν είναι ώρα να σε καλέσουν στο στρατόπεδο να ησυχάσουμε? Ας πάρουν και τον Κάρα με τον Παπ για μετεκπαίδευση..

Άντε παίδες τέλος καλό,όλα καλά και καλή χρονιά!!

Τα λέμε από Γενάρη με τα σπουδαία (Γαυριέλλα και μετεγγραφές)

Ανώνυμος είπε...

Ωραια μπαλα, ωραια νικη, εκλεισε πολλα στοματα. Η ομαδα εδινε σιγουρια κι ας μην επαιξαν τιποτα το φανταρακι ο τζιολης κι ο σβουρο-γιωργαρος, που πρεπει να παρει μερικα μαθηματα απο τον εντοι για το πως κραταμε τη μπαλα βγαζοντας και την ομαδα μπροστα.

Να βγαλουν τωρα το σκασμο οσοι θελανε το λαμογιο το Βάτραχο στη Παναθα.

Ανώνυμος είπε...

Τη μεγαλύτερη πλάκα την είχαν οι γαύροι, που σε κάποια φάση φώναξαν «έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη».

ΥΓ Ο Ρομέρο είναι πανέξυπνος παίκτης, τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά δεν έχει την ταχύτητα για να παίξει εξτρέμ. Σήμερα ήταν τρομερά φιλότιμος και βοήθησε πολύ ανασταλτικά. Συμφωνώ για Τζιόλη, Γκούμα, διαφωνώ για Καραγκούνη, που όταν γύρισε στον άξονα έδωσε ανάσες στην ομάδα κρατώντας την μπάλα και κερδίζοντας φάουλ.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

@ (οέεεεε Ρένε) Χένρικσεν αδελφέ, προσωπικά θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν τελείως αβαβά. Πέρα από τα προαναφερθέντα, θυμήσου και τη φάση που ο Κωστούλας κυνηγάει τον Μήτρογλου να τον ανατρέψει και δεν προλαβαίνει... κάτι σαν τον αμυντικό του γάβρου που πήδαγε να κάνει πέναλτυ με την ΑΕΚ μου θύμησε... νομίζω ήταν ο Παχατουρίδης αλλά δεν θυμάμαι.

@ (οέεεεε Ρενέ) Χένρικσεν και λοιπούς αδελφούς,

Μου άρεσε σήμερα η ομάδα. Αλλά μας λείπει ο Έκι...

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Λάτιν αδελφέ,

Σωστός για τον Καραγκούνη στον άξονα αλλά για το all around παιχνίδι που - εμφανώς - θέλει ο ίδιος να παίζει είναι πολύ λίγος.

Αν καταφέρει να συμμαζέψει το αναρχικό παιχνίδι του θα είναι πολύτιμος... αν όχι θα κάψει τον Μάτος που είναι πιο εγκεφαλικός παίκτης και του κόβει την φόρα μιας και θέλει ο ίδος να έχει την τελική πάσα.

Αυτό πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Να 'μαι κι εγώ, παραμονές της καιούργιας χρονιάς. Λοιπόν, χτες η ομάδα (και με αυτό εννοώ πάντοτε και τον προπονητή) μού άρεσε κυρίως γιατί έπειθε, πως και ήθελε πολύ το παιχνίδι αλλά και είχε τον τρόπο να το πάρει.

Ειδικά στο α' ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε (και που φέτος μάς έχει δείξει, ότι μπορεί να είναι), δηλαδή η ομάδα που ελέγχει το παιχνίδι και έτσι είναι "ισοπεδωτική" για τον αντίπαλο.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!

Για να γκρινιάξω, χειρότεροι όλων οι ΠΑΠ και ΤΖΙΟΛΗΣ. Ο Παπαδόπουλος, ως συνήθως, κατέστρεψε κάμποσες επιθέσεις μας επειδή λ.χ. δεν ξέρει να κοντρολάρει τη μπάλα (χτικιό κι αυτό!), ή να κρατηθεί όρθιος τρέχοντας. Ο Τζιόλης φαινόταν σαν να έτρεχε για να τρέχει την περισσότερη ώρα.

Για τον ΚΑΡΑ. Τα πήγε πολύ καλύτερα από άλλα παιχνίδια, όμως ρε παιδιά εξακολουθεί να μπαχαλεύει το παιχνίδι της ομάδας με το άναρχο και αυταρχικό παιχνίδι του.

Κοντολογίς, συμφωνώ με τον πάτερ-Μιχάλη. Το έχουμε πει από πάάάάρα πολύ καιρό: πρέπει να ωριμάσει επιτέλους η σχέση του με τη μπάλα!

Γι' αυτό και σφάλλουν όσοι υποστηρίζουν ότι θα έπαιζε καλύτερα εάν ο Πεσέιρο τον έβαζε στον άξονα καθαρά. Παίδες, μην κοροϊδεύομαστε, ο Κάρα θέλει να είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, αφήστε κιόλας που μιλάει ακατάπαυστα στους συμπαίκτες του θέλοντας να τους καθοδηγεί ακόμα και στις πιο μικρές στιγμές.

Επομένως, και στον άξονα να τον έβαζε ο Πεσέιρο, σιγά μην καθόταν εκεί ο Γιώργος!

Ο Ρομέρο τέλος, ήταν (για δεύτερη φορά) έκπληξη και για μένα.