Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2007

- Έλληνας αμυντικός που στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά καθαρίζει την τελευταία στιγμή με έξι γράμματα.
- Αυστριακός χαφ που έβαψε τα μαλλιά του για να θυμίζει τον πρωταγωνιστή της «Γαλάζιας Λίμνης» με οκτώ γράμματα.
- Έλληνας επιθετικός που χαίρεσαι να τον έχεις στην ομάδα σου με έντεκα γράμματα.

57 σχόλια:

SniperAthens είπε...

Διάβασα τα σχόλια για το παιχνίδι με την Αθλέτικο κι έχω να πω ότι:

1. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε σαν Παναθηναϊκός.

2. Ο Πεσέϊρο με εξέπληξε - όταν άκουσα 11άδα είπα "τι σκέφτεται ο λατρεμένος του Βροχόχορτου", αλλά... το παιχνίδι τον δικαίωσε.

3. Η κίνηση να βάλει τον Ίβανσιτς ήταν τακτικά σωστή - σε εκείνο το διάστημα χρειαζόταν παίκτης να κρατήσει μπάλλα και να παγώσει το ρυθμό. Αλλά το αγαπημένο πουλέν πολλών εδωμέσα, μας απογοήτευσε για μία ακόμη φορά. Μήπως έχει δίκιο ο Ματτέους που λέει ότι δεν κάνει? Μήπως το Αυστριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται πολύ ψηλά ή έβγαλε κάτι
αξιόλογο τελευταία κι εμείς το έχουμε χάσει? Θα γίνω κι εγώ αφοριστικός σαν πολλούς εδωμέσα και θα πω ότι νοιάζεται περισσότερο για το μαλλί παρά για το παιχνίδι - (Γαλακίτιδα, πάθησις παίκτου) - κράξτε τη διοίκηση για να τον αγοράσει, για να μπορείτε να τη βρίζετε αργότερα που τον αγόρασε - (Παπαδοπουλίτιδα, πάθησις οπαδού).

4. Βύντρα: καλός σε όλο τον αγώνα, άδικη η κριτική για τη συγκεκριμένη φάση. Η αναπήδηση της μπάλας μπορεί να συμβεί στον καθένα. Σε παρόμοια φάση, προγενέστερη με το Σαριέγκι ο διαιτητής ΔΕΝ έδωσε τίποτε. Άλλωστε, άλλοι (Μόρις, Φύσσας) έκαναν πιό χοντρά-καραμπινάτα λάθη που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στην ισοφάριση νωρίτερα αλλά δε βλέπω να αναφέρεστε σε αυτά. Θυμηθείτε ότι τουλάχιστον 2 φορές ο Μάλαρτζ έβαλε τις φωνές στο Μόρρις.

5. Στο πρώτο γκολ, "κοιμήθηκαν" οι Φύσσας, Μόρρις, Σαριέγκι, στο δεύτερο γκολ φέρει ευθύνη ο Μάλαρτζ. Κοιτάξτε ξανά πως "πάει" στη μπάλλα με το εκτεταμένο (δεξί) χέρι.

Αυτά και συνέλθετε γιατί έχετε πέσει σε trans - σταματήστε να τρώτε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια γιατί έχουν τοξικά και έχετε παραισθήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε παιδια , αυτο μπορει να συμβει στον καθενα , ποσο μαλλον στον λουκακο που εχει μαγνητη σε τετοιες φασεις

αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ειναι το γεγονος οτι στηνει ο σιμαο τη μπαλα και οι δικοι μας αντι να του βγουν 2-3 φορες απο το τειχος για να του σπασουν τα νευρα , εστω κι αν εδινε επαναληψη , εστω κι αν εδινε κιτρινες , καθοντουσαν και προσευχοντουσαν

αυτο σημαινει ή οτι δεν τους κοβει ποδοσφαιρικα ή οτι δεν τους νοιαζει

τεσπα , ειμαστε αξιοι της τυχης μας για μια ακομα φορα

για τον ιβανσιτς θα συμφωνησω , μιλαμε για τρελο ντεφορμαρισμα , ισως πηρε χαμπαρι οτι δεν προβλεπεται τα καβουρακια να αφησουν τον προεδρα να τον παρει και κρατιεται για το γιουρο , τι να πω

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω σε όσα γράφεις ανώνυμε και θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα, όταν οι Ισπανοί είδαν πως δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι και μάλιστα βρέθηκαν και πίσω στο σκορ, άρχισαν το ξύλο. Μιλάμε για βρώμικο αντιαθλητικό αντιεπαγγελματικό παιχνίδι. Οι δικοί μας έπαιξαν το ρόλο του φτωχού πλην τίμιου, αντί να κάνουν κι εκείνοι μερικούς τσαμπουκάδες και να ρίξουν καμιά κλοτσιά ανύποπτα, κάθονταν και τις έτρωγαν. Ειδικά στη φάση του Luis "metrosexual" Garcia και του Σιμάο, ούτε ένας δεν πήγε να κάνει έναν τσαμπουκά στην λούγκρα. Κάτι που δείχνει πως δεν υπάρχει ομοψυχία στην ομάδα...
Ε, λογικό είναι αφού οι Ισπανοί έβλεπαν πως οι δικοί μας δεν χαλιοντουσαν με το Χ και δεν θα χάλαγαν και τη ζαχαρένια τους για το σκληρό μαρκάρισμα, να συνεχίσουν με την ίδια τακτική, και αφού είναι και πιο ποιοτικοί κατάφεραν να μας κλείσουν στο δικό μας μισό.
Στο γκολ, ήταν τυχεροί, τους έκανε δωράκι ο Λουκάς

doudis είπε...

να πω και κατι που ξεχασα και με την ευκαιρια να ξαναγινω και επωνυμος μια που θυμηθηκα το γαμοκωδικο του γαμογκουκλ

νασιφ αντι να μανουριαζεις με τον μαλαρτζ κανε μας τη χαρη και τραβα πισω στην ινδια να διαλογιστεις στις οχθες του γαγγη

χιλιες φορες μπαρμπα γιαννη στη μαπα παρα αυτο το πραγμα , ημαρτον που λεει κι ο ετσι

Ανώνυμος είπε...

Η μπάλα πάει στο χέρι του Λουκά γιατί η μοίρα το θέλει έτσι. Όσο υπάρχει Βύντρα τέτοια θα συμβαίνουν. Κάθε χρόνο μας αποκλείει, πέρσι με το πέναλτι φέτος με το κωλόχερο. Ή θα περάσουμε τους τρίτους του Τσουλου; Εδώ γελάνε. Ο Ιβ σκέτη κάβλα έγινε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΓΓΕΡ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ.

ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Απαντήσεις στο κουίζ της εισαγωγής

1. Βύντρα
2. Ίβανσιτς
3. Παπαδόπουλος;;;;;;;;; (λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα).

Από εκεί και πέρα... είναι και γκαντέμης ρε παιδιά το παληκάρι.

Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το συφίλιασμα εχθές πάντως.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Και σα να μην μου έφτανε η πίκρα, έπεσε και παντόφλα γιατί έσπασα και το άλλο φύλλο της ντουλάπας (το 1ο το έσπασα με τον Πουσταιώνιο)

SniperAthens είπε...

Rangers-Panathinaikos &
AEK-Getafe

SniperAthens είπε...

και στη φάση των 16 (γιατί έγινε και αυτή η κλήρωση)

ο νικητής (λογικά εμείς δηλαδή) με το νικητή του match Βέρντερ-Μπράγκα και ο νικητής του match της ΑΕΚ με το νικητή του match Μπενφίκα-Νυρεμβέργη.

Ανώνυμος είπε...

...απολαυστικός old boy, σωστός sniper, εύστοχος okra για το ξύλο.


σχόλια peseiro μετά το ματς:
«Γενικά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την τάξη και τη συγκρότηση της ομάδας το τελευταίο μισάωρο. Πολλές φορές οι αλλαγές το προκαλούν αυτό το πρόβλημα, όχι επειδή δεν έχουν φρεσκάδα αλλά επειδή γενικώς αποδιοργανώνεται το σχήμα όταν αλλάζουν οι παίκτες. Είναι προφανές ότι ήθελαν να τα δώσουν όλα για να κερδίσει η ομάδα. Οταν φτάναμε μπροστά από την περιοχή της Ατλέτικο είχαμε πολύ χώρο αλλά κάτι μας σταματούσε».

ΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ -λεω εγω τωρα- ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 10ρι?


και κάπου αλλού το πετάει:
«Είχαμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα στο τελευταίο στάδιο προτού μπει ένα γκολ».

ΕΛΑ ΡΕ? ΣΟΒΑΡΑ?
βέβαια αν προσέξατε τόσο ο ρομέρο όσο και ο αντρεας [ξύπνα αγόρι μου και θυμήσου τον παικταρα που ήσουν πριν πέσεις σε λήθαργο και γίνεις βαψομαλλιάς] έπαιζαν πίσω απο τους επιθετικούς σαν 10ρια, όμως δεν απέδωσαν καλά σ' αυτό το ρόλο γιατί αφ'ενός ο ρομέρο είναι γίδι και αφ'ετέρου ο αντρεας έβγαινε και στα αριστερα ως ακραίος [και ειναι και ντε-φορμε εδω και καιρό]. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΕΣΕΙΡΟ, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ 10ρι. ΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟ 10ρι, δηλαδή μπροστα από τα αμυντικά χαφ και πίσω απο τους επιθετικούς τους οποίους θα τροφοδοτεί.


η κληρωτίδα έδειξε ΡΕ'Ι'ΝΤΖΕΡΣ...

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

στο κουιζάκι σου έβαλες στον ίδιο τσουβάλι ένα παίκτη που σε όλο το ματς ήταν μια χαρά και έκανε μια μαλακία στο 94', με δυο παίκτες που ήταν εντελώς αρνητικοί.

Λιγάκι άδικο, νομίζω.

Θα μου πείς το προφανές, ότι η μαλακία του Βύντρα αποδείχτηκε μοιραία ... όμως δεν είναι πάντα να αποτιμούμε τα πράγματα και τους ανθρώπους μόνο από το προφανές.

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ λ.χ. ήταν (και πάλι) μόνιμος καταστροφέας ΟΛΩΝ των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας (και δεν ήταν λίγες). Και έτσι, για τον ίδιο λόγο, ανάγκαζε την ομάδα να τρέχει στην άμυνα τη στιγμή που επιτίθετο με ό,τι αυτό συνεπαγόταν για τη συνοχή και την ηρεμία της ... Και όμως αυτός ο παικτάκος, αυτή η χαρά των αμυντικών (και) της ΑΤΛΕΤΙΚΟ, δεν έχει ακούσει ούτε το 1/100ό των ύβρεων που έχει ακούσει ο Βύντρα.

Όσο για τον ΙΒΑΝΣΙΤΣ, ο Πεσέιρο τον έριξε πολύ λογικά στο ματς ώστε να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο, να ηρεμήσει την ομάδα μας σε ένα χρονικό σημείο που η ΑΤΛΕΤΙΚΟ έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα και, αν γινόταν, να βγάζει τη μπάλα και μπροστά. Υποτίθεται κιόλας, ότι το παλικάρι είναι "φυσικό 10άρι" και το ρόλο αυτό τον παίζει στα δάχτυλα...
Είδες λοιπόν να κάνει τίποτα από όλα αυτά όσην ώρα έπαιξε; Ή μήπως είναι η μοναδική φορά φέτος που ο
Αντρέας είναι φάντασμα;

Καλά, πολύ καλά τα λέει λοιπόν ο Sniper.

---

@ Kris,

φίλε, μην τρελαθούμε κιόλας ότι ο Ίβανσιτς δεν έπαιξε καλά επειδή τον έχει μπερδέψει ο Πεσέιρο!!! Μα ούτε όταν τον βάζει αριστερά παίζει μπάλα, ούτε και τώρα που τον έβαλε σε μια θέση που υποτίθεται ότι την κατέχει σαν την τσέπη του και την παίζει άριστα στην Εθνική Αυστρίας.

Και ναι: Ραλίστα, φέρε ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικη αποψη:

Η Κληρωση ηταν λουκουμι για την ομαδα μας. Αυτη η ομαδα δεν μπορει να μας φοβησει.

Αλλα οσο σκεφτομαι οτι αν φετος ειχαμε 3 παικταραδες (σε θεσεις που ποναμε και τις εχουμε χιλιοαναφερει ολοι εδω) μπορουσαμε να φτασουμε και ημιτελικα UEFA , πραγματικα τρελαινομαι

Δυστυχως ο ραλιστας δεν γουσταρει!!

Old Boy είπε...

Ρε συ Τζόνυ, ο Παπαδόπουλος έχει 12 γράμματα. 11 έχει ο Σαλπιγγίδης και η αναφορά σε αυτόν δεν ήταν ειρωνική αλλά κυριολεκτική. Χαίρομαι να τον έχω στην ομάδα μου. Όσο για τον Ίβανσιτς στην χρωμοβαφή του και μόνο αναφέρθηκα κάνοντας πλάκα.
Για τον Βύντρα τέλος σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δυστυχώς τα σηκώνει και ο ίδιος στο 93.

Ανώνυμος είπε...

@ Οld Boy,

σωστά, δίκιο έχεις - παρασύρθηκα ο βραδύνους (είπαμε: ο Εσκιμώος διαχειριστής μάς έχει αφήσει στην κατάψυξη) από την πλακατζίδικη χροιά των δυο πρώτων.

Ο Βύντρα πάντως έχει γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος. Αλλά είναι και γκαντέμης ο άτιμος. Το δικό του λάθος έγραψε τελικά, ενώ (και) σε αυτό το ματς ήταν πολύ καλύτερος από π.χ. τον Παπ και τον Ίβανσιτς, που τα έκαναν (πάλι) σκατά και δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα.

Είναι κι η μοίρα των αμυντικών (με πρώτο τον τερματοφύλακα βέβαια), τα δικά τους λάθη να ξεσηκώνουν πάθη.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Μάλιστα...Πως ο Πεσέϊρο τα έκανε όλα σωστά-συστήματα, αλλαγές κτλ-αλλά χάσαμε από ομάδα με άθλια απόδοση και 10 παίκτες...σύμπτωση ήταν. Η μία ακόμη καταδικαστική μαλακία του τριμάλακα Βύντρα? σύμπτωση! Άντε αγόρι μου να δηλώσει συμμετοχή στην Παραολυμπιάδα, εκεί έχεις μέλλον. Οι 6.836 λάθος μπαλιές του Τζιώλη?σύμπτωση. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΑΖΩ. Εκεί βγαίνει κάθετη πάσα πάρε-βάλε και όχι ασίστ στον κουλουρτζή της κερκίδας. Οι έξοδοι του Μεσολογγίου του Μάλαρτζ με αποτέλεσμα 10 τσιπούρες και 3 σαργούς? σύμπτωση. Το ρεσιτάλ γκάφας του Νοτιοαφρικανού φύλαρχου? σύμπτωση. Ο Τάκης-με πονάνε τα πλευράκια μου? σύμπτωση. Η ντροπή του αργεντίνικου ποδοσφαίρου που τρέχει τα 100μ σε 4 μέρες? σύμπτωση.

Όχι δεν είμαστε για τα πανηγύρια...άτυχοι είμαστε. Και τώρα γυρίστε πλευρό!!!

SniperAthens είπε...

O Bροχόχορτος εμπάθεια? Σύμπτωση. Εγώ πάντως κοιμάμαι με ήσυχη τη συνείδησή μου και χωρίς εφιάλτες στο δρόμο με τη Ρούλα.

Να προσθέσω επίσης πολύ καλός ο Σαριέγκι, μακράν κορυφαίος στη ζώνη

Ανώνυμος είπε...

@tortura,

φίλτατε στο σχόλιο μου έγραψα:
''και αφ'ετέρου ο αντρεας έβγαινε και στα αριστερα ως ακραίος [και ειναι και ντε-φορμε εδω και καιρό].''

δηλαδή αποδίδω το γεγονός πως δεν παίζει καλά ΚΑΙ στο οτι ειναι ντε-φορμέ ΚΑΙ στο οτι δεν παιζει στη φυσική του θέση, ή έστω σε 1 ΣΤΑΝΤΑΡ θέση ώστε να ανταποκρίνεται με σταθερότητα...


συμφωνώ στο ότι ο βύντρα χτες ήταν αρκετά καλός, με εξαίρεση την φάση που κόστισε...συμφωνώ επίσης πως ο αλφ ο εξωγήινος [λέγε με παπ] δεν τράβηξε καθόλου χτες, όπως και ο τζιόλης ,ο οποίος -το έχω ξαναγράψει- είναι χρήσιμος και αν σταματήσει να παίζει κορδωτός σαν να έχει καταπιεί λαμπάδα θα δείξει κι άλλα θετικά στοιχεία...πάντως χτες δεν έκανε ουτε 1 σωστή πάσα...

..επαναλαμβάνω όμως πως η ομάδα αυτή, χωρίς νίνη-έκι [που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους] έχει παίξει μπαλάρα με κοπεγχάγη και αεκ44, απλά όπως όλες οι μεγάλες ομάδες, έτσι και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ έχει τα πάνω του και τα κάτω του...εμεις φυσικά θέλουμε να τον βλέπουμε ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ, ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.....γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΡΑΛΙΣΤΑ...επειδή είσαι και σπίρτο...Οι γαύροι πήραν Μπελούτσι...Αυτός είναι παίκτης και μάλιστα ολκής. Κοστίζει 7 μύρια-ναι καταλαβαίνω προσπάθησε να συνέρθεις και άσε κάτω τον αγιασμό. Στα λέω για να μην παρασυρθείς και πάρεις καμιά Στέλλα Γεωργιάδου...γιατί από παίκτες έχουμε πήξει στην κλάση. Άλλη μια τριζάτη κλα(ση)νιά έχει για Ιανουάριο...ξέρουμε!

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

απολαυστικός όπως πάντα!

Πάμε παρακάτω, να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά: για το παρατσούκλι που σού έλεγα, κάνεις τίποτα ή τεμπελιάζεις;

Λοιπόν, θυμήθηκα μια παλιά ελληνική ταινία όπου ο συνήθης "καρπαζοεισπράκτορας" Αλέκος Τζανετάκος έκανε το ΡΑΛΙΣΤΑ και μάλιστα σε αυτοκινητάκια go-kart! Φυσικά η καρπαζιά έπεφτε σύννεφο.

Πώς τη λέγανε την ταινία δεν θυμάμαι (πάσχουμε κι από άνοια) αλλά άμα τη βρεις, είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις καλές ιδέες για παρατσούκλι.

Κάνε κάτι, το "ραλίστας" και "καβουρογιάννης" πάλιωσαν και ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να σώσεις την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε τσιγκερ με το τσιγκα στην κορυφη του 4-5-1 θα το σηκωσουμε το uefa cup??

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάντως ρε παιδιά, ξέρετε ποιο είναι το πλέον εντυπωσιακό?

Να είσαι πάμπλουτος, να έχεις ότι θελήσεις και την ίδια στιγμή να είσαι ο απόλυτος περίγελος, ο ορισμός της βλακείας, ανικανότητας, γελοιότητας, και να σε καταριούνται εκατομμύρια κόσμου. Εγώ ειλικρινά δεν θα το άντεχα. Λίγο ο εγωισμός, λίγο η υστεροφημία...δεν θα το άφηνα έτσι. Όπως και είναι εντελώς τραγικό, να ηγείσαι μιας τεράστιας ομάδας και να υπολείπεσαι κατά τόσο πολύ των ομοτράπεζων σου. Εκείνοι- για όποιους λόγους- να απολαμβάνουν σεβασμό και αποδοχή, και εσύ να είσαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας, η ζωντανή κατάρα στην συνείδηση των οπαδών της ομάδας σου. Το δικό σου πολυκατάστημα να έχει καταντήσει μπακαλικάκι με λακέρδα. Πω πω ρε παιδιά...τι ξεφτίλα είναι αυτή. Και το χείριστο ξέρετε ποιο είναι? Ότι ο τύπος μπορεί να θεωρεί εαυτόν σούπερ πετυχημένο, ενώ εμείς και χιλιάδες άλλοι τον βρίζουμε και τον διακωμωδούμε ...που πάνε τα λεφτά ρε πούστη!!!!

Thrass είπε...

Σταθήκαμε πολύ καλά χθες. Προδοθήκαμε λίγο από την απειρία (μην ξεχνάμε ότι είμαστε νεαρή ομάδα) κι από το χάσμα φυσικής κατάστασης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όπως και να 'χει, σταθήκαμε σαν Παναθηναϊκός.

Στο τέλος ήταν λογικές οι κινήσεις τού Πεσέιρο, έβαζε παίκτες που θεωρητικά μπορούν να κρατήσουν μπάλα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι τα ματς εναντίον καλών ομάδων, μπορεί και να μην τα καταφέρεις.

Τον Παπ τον αδικείται, είχε πάνω του τον καλύτερο και ταχύτερο αμυντικό των αντιπάλων. Για αυτό ο Σάλπι (Θεός) μπορούσε να κάνει τις κούρσες του.

Γενικά, δεν υστέρησε κανείς, εκτός ίσως τού Μάλαρτζ (λιγάκι). Στο πρώτο γκολ οι ισπανοί έκρυψαν την μπάλα, δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει κανείς μας εκεί. Στο δεύτερο, τα απευθείας φάουλ είναι πολύ πιο δύσκολα από ό,τι φαίνονται.

Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι στο τέλος έλειπε πολύ ο Καρά. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, κι ας στενοχωρέθηκα.

BTW, ο διαιτητής ήταν φοβερός, σε έπειθε ότι σφύριζε ό,τι έβλεπε.

Thrass είπε...

Τον Παπ τον αδικείτΕ...

Ανώνυμος είπε...

@ Thras,

η αλήθεια είναι, πως έχω φάει μαύρο φλας με τον Παπ και μερικές φορές σκέφτομαι κι εγώ ότι τον αδικώ. Αλλά με νευριάζει όταν π.χ. δεν μπορεί να κοντρολάρει τη μπάλα.

@ Κουτχ,

δεν είπες το φοβεροτερότερο όμως: ότι αυτός ο τύπος θα φτιάξει το γήπεδο της ομάδας και θα μείνει στην ιστορία γι' αυτό! Δεν είναι να τρελαίνεσαι; Και πού να δεις, όταν θα τον αρχίσουν τότε και στο γλύψιμο κάμποσοι από όσους τον βρίζουν τώρα! Δεν είναι να παλαβώνεις; Φαντάσου μάλιστα κάποτε να ονομαστεί "Γήπεδον Ιωάννης Βαρδινογιάννης" και να πηγαίνουν εκεί τα παιδάκια ή τα εγγονάκια σου! Σε έστειλα;

:-))

Ανώνυμος είπε...

giati na ton gliyoun?aytos tha me glifi na mpo sto gipedo.ti na kaneis to gipedo otan den tha s meinei kosmos.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε γιγαντα μην του χρωσταω και χαρη επειδη θα φτιαξει και γηπεδο στο τζαμπα, και απο πανω θα ονομήσει κιολας με το λαμογιο το Βωβο που έχουν αγοράσει εδω και 10 χρονια ολο το βοτανικο. Οι ΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΕΛΕΟΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΥΝΑΜΕ???

ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΛΙγα λογια για τον Βυντρακο....τη μεγαλυτερη συμπαθεια των ελληνικων γηπεδων...δε φταιει αυτους που τον εφτυσε η μοιρα!

SniperAthens είπε...

Έχετε χαιρετίσματα από το greenheart ο οποίος (κατόπιν ανηλεούς πιέσεως και συνεχούς σφυροκοπήματος) "ψέλλισε" κάτι περί συνεργασίας του με κάποιον Ανδρέα ο οποίος τον εξουσιοδότησε να διαχειριστεί εν λευκώ και να καταθέσει πρόταση αγοράς για μία "πράσινη" ομάδα. Ο φόρτος εργασίας του project αυτού δεν του επιτρέπει να είναι κοντά μας, αλλά μας παρακολουθεί.


Επειδή δεν μπορώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοούσε, μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Ανώνυμος είπε...

KALI EPITIXIA STIN CHELSEA

squarelogic είπε...

" Άντε αγόρι μου να δηλώσει συμμετοχή στην Παραολυμπιάδα, εκεί έχεις μέλλον. Οι 6.836 λάθος μπαλιές του Τζιώλη?σύμπτωση."

περιεκτικός και καυστικός,οπως παντα!Ο Κουτοχορτος που αγαπήσαμε!

Ακόμα καλυτερο ειναι το σχολιο των 8.53 περι Τζιγγερ.Την ιδια απορία εχω και γω απο χρονια και γι'αυτο εχω γραψει κατ'επαναληψη περισυ οτι μονη μας ελπιδα ειναι να θιγεί ο εγωισμος του Τζιγγερ.
Αλλά

-ειτε απο κει ψηλα που βρισκεται,δε φτανουν στ'αυτιά του οι καταρες κι οι απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι των πρασινων οπαδων,και ακουει και βλεπει μονο την ωραιοποιημενη εικονα που του σερβιρουν οι αυλικοι του...

-ειτε ειναι τοσο χοντροπετσος που αδιαφορεί για ολα αυτά.

Κατι αλλο ομως μου κανει εντυπωση τελευταία: εκει στους "υψηλούς κυκλους" που κινείται μαζι με τον Πετράκη, ο οποίος φανταζομαι του εχει υποσχεθει οτι δεν θα κανει παιχνιδακια με τη διαιτησια,δεν αισθανεται ασχημα οταν-οντας προεδρος της Σουπερ Ληγκ-οι διαιτητες και λοιποι παράγοντες του δείχνουν εμπράκτως οτι τον θεωρούν πολυ λίγο,οταν δεν φοβούνται καθε Κυριακή να "μοιράσουν τα κουκουτσια"σε βαρος του?
Δε λεω οτι φετος ευθυνεται αποκλειστικα η διαιτησία-εντοπιζω ομως εναν τομέα στον οποιον θιγεται το πρεστιζ του και στον οποιον στο κατω-κατω τα τελευταια 2-3 χρονια εχει προσωπικη αναμειξη.

Ανώνυμος είπε...

ελεος
σας παρακαλω
μη μου το κανετε αυτο
μη με αφηστε μονο μου στο γηπεδο
που θα φτιαξω στο τζαμπα
και θα τα κονομησω
ουά
κλαψ
λυγμ

Ανώνυμος είπε...

Απ' το διευθυντή σύνταξης του DERBY, τον Κώστα Τσαγκαράκη δυο αποκαλυπτικές γραμμές οι οποίες προδίδουν τι "σκέφτονται" για τον Παναθηναϊκό τα αφεντικά του...

Η φράση βέβαια, αναφέρεται στους γάβρους και στον αγώνα τους με τη Βέρντερ, του οποίου το αποτέλεσμα δεν το ήξερε, όπως γράφει, ο...διευθυντής την ώρα που την...επινόησε. Θαυμάστε τρόπο σκέψης:

"Λάθος δρόμο έχουν πάρει, αυτό είναι σίγουρο". (επαναλαμβάνω, στους γάβρους αναφέρεται). " Και που θα περάσει αυτή η ομάδα στους "16" και να ενισχυθεί με 2-3 βαρβάτες μεταγραφές, τι θα γίνει, θα πάει για την κούπα; Τρέμουν ήδη Μίλαν, Ρεάλ, Μάντσεστερ και όλοι οι άλλοι...οι υπόλοιποι".

Δηλαδή...τι νόημα έχει η ζωή; Γιατί να ενισχυθούμε και να κάνουμε "2-3 βαρβάτες μεταγραφές"; Μήπως θα πάρουμε το τσάμπιονς ληγκ; Όχι βέβαια... Επομένως, σύμφωνα με το αστροπελέκι, η ενίσχυση και οι βαρβάτες μεταγραφές είναι λάθος δρόμος. Γι' αυτόν λοιπόν και για τ' αφεντικά του, ο...σωστός δρόμος είναι να κάτσουμε στ' αυγά μας και να φιλοσοφούμε με τη ματαιότητα της πρόκρισης του γάβρου...

Άλλα σχόλια δεν χρειάζονται. Όποιος διαβάζει, καταλαβαίνει...

Ανώνυμος είπε...

lonely όχι loneny! Ούτε να γράφεις δε ξέρεις ρε μπαγλαμά Τζίγκερ! Μόνος σου θα σε αφήσουμε στο γήπεδο όπως τώρα! Παρέα με το Γκότζο και το Κοντό! Ετσι που κατάντησες τη Πανάθα σαν τα μούτρα σου ανίκανε! Να μη μπορεις να νικήσεις τη ντεφορμαρισμένη Ατλέτικο που έπαιζε με 10 παίχτες! Ξεφτίλα! Ντροπή! Εξαιτίας σου ρε χλεχλέ των ΒΠ δε μπορούμε να βγούμε να πάρουμε τσιγάρα από το περίπτερο! Με σκυμμένο κεφάλι πάμε στη δουλειά! Μας βλέπουνε και γελάνε οι γάβροι και τα χανούμια! Και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί έχουνε δίκιο! Φτου σου ρε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο MADBOY13. ΞΥΠΝΑΤΕ!Οι άλλοι ενισχύονται κι εμείς τρώμε σφαλιάρες σε Ελλάδα και σε Ευρώπη εξαιτιας του Τζιγγερ. Να πουλήσει τωρα την ομαδα στο Βγενόπουλο για να δουμε άσπρη μέρα.
Αλλά το βλέπω χλομό γιατί είναι ανταγωνιστές στα καράβια. Οι εταιρείες τους (Sea Star Capital και MIG) έχουνε αγοράσει όλες τις άλλες με χρηματιστηριακά κόλπα και αλωνίζουνε σε Αιγαίο-Αδριατική. Τζιγγερ πούλα τωρα στο Βγενόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ακόμα και μετά την σχετικά καλή εμφάνιση στην Μαδρίτη, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ψυχολογία μας. Προσωπικά διαφωνώ ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη -και άλλα τέτοια- από τους φιλάθλους της. Ο ιδιοκτήτης της τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Έχει κάτι στο μυαλό του (ένας θεός ξέρει τί είναι αυτό) και δεν "υποκύπτει" στα θέλω των οπαδών. Τα λεφτά δεν του λείπουν και επίσης κανείς δεν τον υποχρεώνει να μείνει. Σίγουρα έχει ρίξει χρήμα στο παρελθόν, αλλά εκείνος φταίει για τις κακές επιλογές. Είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος μιας ΠΑΕ που ανήκει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλοντας και μη είναι μέλος ενός κλαμπ τριών ομάδων, μεταξύ των οποίων οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Επί δικής του εποχής ο Παναθηναϊκός είδε και καλή πορεία στην Ευρώπη, και πρωτάθλημα, αλλά αυτά δυστυχώς είναι το παρελθόν και ήταν μεμονωμένες επιτυχίες. Το παρόν είναι δυσανάλογο. Ως πότε θα ακούμε ότι η ΠΑΕ είναι νοικοκυρεμένη και δεν χρωστάει; Όταν η Ρεάλ έφτιαχνε τους "γκαλάκτικος" χρωστούσε αμέτρητο χρήμα, αυτό την μειώνει; Είχε ένα πλάνο για μελλοντική εισροή εσόδων και ,σημειωτέον, τα πήρε όλα τα τρόπαια!
Όσα και να "σούρουμε" στους παίχτες της ομάδας, το σίγουρο είναι πως δεν είναι εκείνοι οι πρωταίτιοι του ληθάργου των τελευταίων ετών. Θα αναφέρω το εξής: όταν ακόμα ο Φάνης ο Γκέκας έπαιζε για μας, νευρίαζα όποτε τον έβλεπα να παίζει. Ειδικά στις ψηλές μπαλιές, ποτέ δεν πήδαγε να διεκδικήσει, πάντα καθόταν πίσω από τον αμυνόμενο και περίμενε μήπως την χάσει ώστε να την πάρει. Ήθελα να φύγει και χάρηκα όταν την έκανε. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ; Νομίζω πως όχι. Τώρα ο Γκέκας κάνει πολύ καλύτερα αυτό που ζητάει ο Ζοσέ από Σάλπι και ΠΑΠ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εντάξει εμάς μας έχει χεσμένους ο Τζίγγερ, έχει βάλει τα φερέφωνά του να αμολάνε τις μπούρδες τους μήπως εξομαλύνουν την κατάσταση, κι επίσης τα λεφτά μας δεν τον νοιάζουν. Το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο καλούνται να κάνουν τη δουλεία τους οι παίχτες δεν είναι ευθύνη της διοίκησης; Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην άμεση πληρωμή των μισθών τους; Και το μέλος πληρωνόταν κανονικά την τελευταία του χρονιά στην ομάδα, αυτό σημαίνει ότι του φέρθηκαν επαγγελματικά; Άσχετα από το τί έκανε μετά αυτός. Του Μπασινά του φέρθηκαν καλά; Του Ιβ του φέρονται καλά; Τον Νίνη τον πρόσεξαν; Αυτός δεν ήταν να ξαναπαίξει μετά από 6-8 εβδομάδες; Καλό 2008! Του Βύντρα (που ήθελε να φύγει) του φέρθηκαν καλά;
Νομίζω ότι η αρρώστια αυτή επηρεάζει πάρα πολύ τους παίχτες.
Και να χτίσει το γήπεδο ο Τζίγγερ, με τίποτα δεν θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έχτισε το γήπεδο.

ΥΓ. Καλή επιτυχία ενόψει ΟΦΗ, θα'χει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα εφαρμόσουν και με μας την άμυνα στην σέντρα!

ΥΓ2. Μάθατε ποιος ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΣ; Και τολμάν να λένε για παραμάγαζα;

....ΟΥΦ! Τα'πα και ηρέμησα...

Ανώνυμος είπε...

@ OKRA

ΦΙΛΕ ασχετο αλλα δεν πειραζει,
ο λαμογιος με το σταθμο που λες οτι ανελαβε τον ΠΑΣ, μαθε αν μπορεις τι και ποσες σχεσεις εχει με τον προεδρο-σχιαχτρο-σφαχτη ΜΗΤΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Σε φιλικό με το Κορωπί και αν ήδη το σκορ ήταν στο 3-0, ίσως να άφηνα, αν ήμουν Πεσέιρο, τον Παπαδόπουλο να εκτελέσει για πρώτη φορά στη ζωή του απευθείας φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή.

Σε παιχνίδι στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, στο 0-0 και στη μοναδική ίσως τέτοια ευκαιρία που θα μου παρουσιαζόταν, θα του έλεγα του Μητσάρα, αν ήθελε τόσο πολύ να συμμετάσχει στη φάση, να κάτσει στο τείχος. Να βρει πάνω του η μπάλα από τη βολίδα του Μάτος και να πάει στην άλλη γωνία του τέρματος. Και όχι από τα δικά του πόδια να καταλήξει στα πουλιά της Μαδρίτης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Απλά για να μη λέμε ό,τι θέλουμε και αναμασάμε την ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Είναι γνωστό το πως έφαγε τα μούτρα του ο Συρίγος όταν - προφανώς για να μην τον ξαναδείρουν οι "άγνωστοι" προσπάθησε να παρουσιάσει σκάνδαλο με τη σύμβαση του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Από εκεί και πέρα, και προς όλους του ανακράζωντες για τις "επενδύσεις" του αρχιαπατεώνα Κρόκους, ο Ρομέρο είχε καλύτερα βιντεάκια στο youtube από τον Άντερσον...Σίλβερστον...Μούτι...Μπάσιντζερ...Μπελούτσι τους.

Και κάτσε να τον πάρουν κι όλας.

Όσο για τον Βγενόπουλο... ας βγει να το πεί στα ίσα αν μας θέλει ή όχι.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα

Και Καλές Γιορτές σε όλους.

Thrass είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Thrass είπε...

Το Μανούτσο δεν τον έχω δει, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο που τον υπέγραψε ολόκληρη Γιουνάιτεντ. Τέσπα, αν δεν πάρει work permit, μπορεί να μάς έρθει. "Ψηλός, γρήγορος κι ευκίνητος" είπε ο Φέργκι. Αυτόν τον Εντόι να δω τι θα κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Άγγελο, είμαι παίχτης του Τζιγκεριακού και υποφέρω. Ενώ εγώ ζητάω προστασία και προδέρμ, ενώ θέλω πολύ συναίσθημα, αυτοί οι άκαρδοι φραγκοφονιάδες μου έκαναν το ακριβότερο συμβόλαιο Έλληνα ποδοσφαιριστή και με πλήρωσαν ακόμα και για το εξάμηνο που δεν έπαιξα. Τι νομίζουν δηλαδή; Ότι με τα λεφτά αγοράζουν και την αγάπη;

Ανώνυμος είπε...

η ομαδα πού όλοι μας θαυμαζουμε και ζηλευουμε για τη ποιοτητα και την ανωτερότητα της απετυχε να κανει την πρωτη νικη της εκτος εδρας και δεν καταφερε να μεινει πανω απο μια κυριακη στη κορυφη της βαθμολογιας. κριμα τα τοσα εκατομυρια που ξοδευει ο προεδρος της.

squarelogic είπε...

...βέβαια δεν μας προβληματίζει το γεγονος οτι εμεις συζηταμε για δανεισμό ενος απ τους πολλους ελπιδοφορους που παιρνουν οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες(με στοχο να τους βγει 1/5),ενω ο βασικος ανταγωνιστης δινει με άνεση 6 εκ/μυρια για το 60 % των δικαιωμάτων του αργεντίνου...

...για να συνειδητοποιήσουν μερικοι ποιά ειναι η πραγματικη μας αποσταση

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Τάκη Περαματάρη που ψάχνεις κι εσύ παρηγοριά χρονιάρες μέρες. Και του χρόνου.

SniperAthens είπε...

Όποιος παρακολουθεί τις οικονομικές-επενδυτικές εξελίξεις, (κι όποιος έχει διαβάσει τις προγενέστερες τοποθετήσεις μου περί εταιριών κλπ) θα καταλάβει ότι:


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ



X-mas bonus:
Όποιος θέλει να δει τον ΤΤ, ας παρακολουθήσει τη διαφήμιση του ΟΤΕ με τον τύπο με το pet shop - ο ΤΤ είναι φτυστός ο τύπος με το σκούφο

SniperAthens είπε...

Πάτερ,

το πουλέν σου ο Γκάντσεφ χτες ΔΕΝ έδειξε τίποτε το ιδιαίτερο. Μήπως όταν τον θαύμαζες ήσουν υπό την επήρρεια "παντοφλόσκονης"?

+Παντόφλασον+

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Σκοπευτικέ αδελφέ,

Ναι εχθές δεν έκανε τίποτα γιατί παίζει στον ΟΦΗ. Ο Γκάντσεφ δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλός παίκτης.

Προσωπικά θεωρώ τον Γκάντσεφ πολύ πιο φερέγγυα λύση από τον Ρομέρο για παράδειγμα.

Εγώ θυμάμαι ότι ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στα 3 φιλικά παιχνίδια που έπαιξε με την βασική ομάδα πρόπερσι. Το τι μεσολάβησε δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

Όσο για την Παντόφλα, αυτή δεν επηρρεάζει την κρίση μου απέναντι στους παίκτες μας.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα


Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

ποιός δανεικός κι αδάνειστος; Εδώ ο Πεσέιρο δήλωσε χτες, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ το Γενάρη(περιμένει, είπε, τους Νίνη και Έκι)!

Περιμένω με ανυπομονησία νέο σεντόνι του χειμαρρώδους Κουτόχορτου!

:-)

-----

@ Sniper,

τι να κάνω αδελφέ; Στη διαφήμιση το έριξα χρονιάρες μέρες. Πείνααα!

Ας όψεται ο σπαγγοραμμένος παλιοΡαλίστας, που μας ανάγκασε να πιάσουμε και δεύτερη δουλειά!

Γιατί, βλέπεις, εδώ δεν δίνει φράγκο για μεταγραφές (βλ. παραπάνω), εμάς τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ θα πληρώσει ο καβούριας;

Αίσχος!

ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ, ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!

:-) :-)) :-)))

SniperAthens είπε...

@Πάτερ,

Προσωπικά θεωρώ τον Γκάντσεφ πολύ πιο φερέγγυα λύση από τον Ρομέρο για παράδειγμα.

Αυτή η κρίση σου, περιλαμβάνεται στη "Βίβλο της Παντόφλας"? Μα αν δεν το πίστευες αυτό, θα ήσουν για... παντόφλα!!!


@ΤΤ,

έρχεσαι δεύτερος - ο square έκανε την πρωτιά με τη διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς με τους γέρους στο καφενείο. Κι όπως πληροφορούμαι από αξιόπιστη πηγή, ο henriksen ετοιμάζεται να κάνει διαφημιστικό για την κούκλα Ledesma.


Kαλά Χριστούγεννα σε όλους

Thrass είπε...

O Γκάντζεφ είναι μικρός, δείξτε λίγη υπομονή. Εκατό καντάρια μπάλα ξέρει. Χθες μάλιστα έπαιζε πιο πίσω από τη φυσική του θέση (λόγω αμυντικογενούς συστήματος).

Ανώνυμος είπε...

Και η μαριονετα με το ονομα Πεσειρο
μιλησε ,για τις μεταγραφές εν όψει Ιανουαρίου:

«Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο γι’ αυτό. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που ίσως θα άξιζαν. Μερικοί είναι τραυματίες. Η ομάδα μας δεν έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία για να πάρουν κι αυτοί ευκαιρίες. Οι βασικές μας μεταγραφές στις οποίες υπολογίζω είναι ο Νίνης και ο Γκονζάλες. Τον Γκονζάλες τον περιμένουμε. Ο Νίνης έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και περιμένουμε να μπει σε ρυθμό».

ΝΑΙ!! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ.

Αλλα και εσυ κακομοιρη Πεσειρο νυχτα θα φυγεις και ξερει ο Τζιγγερακος τι θα κανει μετα.
Θα φερει αλλο πιονι και οι τιτλοι θα χανονται ο ενας με τα τον αλλο
ετσι απλα επειδη δεν γουσταρει
να ριξει φραγκα.

5200 ατομα καταφερε να μαζεψει η αρμαδα του υπερτατου αποτυχημενου, με το μαυρο φιδι. Και ακομα δεν ειδαμε τιποτα...

Το ποδοσφαιρο ειναι πανω απ'ολα θεαμα αποτυχημενε.

Αυτο δεν στο εμαθαν??

Αλλα τι λεω. Εσυ το μονο θεαμα που καταλαβαινεις ειναι των αδειων κερκιδων.

Ξυπνησαμε Τζιγγερ!!

Ανώνυμος είπε...

@ τακη απο περαμα

καλη η καραμελα αλλα δεν εχει αλλη γευση??? το ποιηματακι πως οσοι ασκουν κριτικη στον νταβατζη των ονειρων μας ειανι κρυφογαβροι, το εχει ξεχειλωσει ηδη η παρεα του Γκοντζου. Εσυ δεν εχεις κατι πιο πρωτοτυπο???

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ "Χότα Χότα" και MadBoy αδέλφια,

Η ομάδα θα κάνει μεταγραφές. Ελάχιστες γνώσεις ψυχολογίας να έχει ένας προπονητής, θα είναι το λιγότερο άκομψο να πει "χρειαζόμαστε 2 μπακ και ένα σέντερ φορ περιοχής" γιατί έτσι βγάζει άχρηστο το υπάρχον υλικό.

Ο Πεσέιρο είναι έξυπνος άνθρωπος. Δεν θα δώσει βορά στα δημοσιογραφικά θηρία τους παίκτες του. ΌΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι λένε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας "πονάει" στις θέσεις των Ακραίων μπακ και του σέντερ φόρ περιοχής.

Αν ο Πεσέιρο έλεγε "θα ενισχυθούμε εκεί που υπάρχει πρόβλημα" μόνο η παρέλαση των ονομάτων θα δημιουργούσε άσχημο κλίμα και θα έθετε μία σειρά παικτών(Βύντρα, Νίλσον, Φύσσα, Δάρλα, Μάντζιο, Τσίγγα κλπ) υπό καθεστώς "εξόδου". Τέτοια ατμόσφαιρα δεν βοηθάει την ομάδα. Αρκετή αμφισβήτηση έχει.

Προσωπικά πιστεύω ότι καλά κάνει και δεν αναφέρει τίποτα για μεταγραφές. Αρκετά προβλήματα έχουμε.

Όσο για την "καραμέλα" των κρυφογαύρων, ο Γκόντζος ποτέ δεν έχει κατηγορήσει ούτε φιλάθλους ούτε καν δημοσιογράφους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Αυτή η μομφή - τουλάχιστον από τον Γκόντζο - ΠΑΝΤΑ πηγαίνει προς μιάσματα τύπου Μουνοπανούτσου και Καραπουστόπουλου.

Επειδή διαβάζω διάφορα για τον Γκόντζο και το Ντέρμπυ, πραγματικά αναρωτιέμαι πόσοι από όσους κατηγορούν τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα έχουν κάτσει ποτέ να την διαβάσουν.

Γιατί εμένα το Ντέρμπυ μου φαίνεται πως ασκεί πολύ πιο σκληρή κριτική στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ από τις υπόλοιπες κωλοφυλάδες. Τέλος πάντων.

Καλές Γιορτές.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

xexexexexexexexexxexexxxxxxxxxxexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexex

Ανώνυμος είπε...

Manchester United have signed 24-year-old Angolan striker Manucho.
The striker, who has impressed on a trial with United,, who has been on trial at the club, arrives from Angolan side Petro Athletico.
"We have had Manucho here for a three-week trial and have been impressed enough to offer him a contract," said boss Sir Alex Ferguson.

"He is a tall, agile, quick forward and through contacts that Carlos (Queiroz) has, was brought to our attention around six months ago."

Manucho, real name Mateus Alberto Contreiras Goncalves, arrives at Old Trafford in January subject to a work permit.