Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2007

Κάποιοι δεν θέλουν να κερδίζει ο Παναθηναϊκός....

Μάλιστα...Ποιοι καλέ μου Ζοσέ δεν επιθυμούν να κερδίζει ο Παναθηναϊκός?

Μήπως οι Σαουδάραβες φίλοι σου που ακόμα κλαίνε για τον χαμό σου και μακαρίζουν την μπαλάρα που έπαιζαν βεδουΐνοι και καμήλες στην μαύρη αραπιά???

Μήπως δεν θέλουν οι παίκτες? Γιατί να μην θέλουν αφού λεφτά θα πάρουν. Βέβαια δεν κάνουν και κάτι για να κερδίσουν, οπότε έρχεται πιο επίκαιρη από ποτέ η ρήση του Άγγελου "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ".

Μήπως δεν θέλουν οι φίλαθλοι? Κάποιοι εμπαθείς σαν εμένα που παρακαλούν να χάνει η ομάδα για να κάνουν αντιπολίτευση ή απλώς για να δικαιώνονται? Έχει μια ορθολογική βάση βρε Ζοσέ μου αλλά ξέρεις, το να βλέπεις να πανηγυρίζουν οι γαύροι δεν είναι το καλύτερό μας, ούτε το κράξιμο που τρώμε χρόνια ολόκληρα για την κατάντια της ομάδας. Η Δευτέρα έχει καταντήσει μαρτύριο, οπότε μάλλον ούτε εμείς είμαστε.

Μήπως οι αντίπαλοι? Λες καλέ μου ΑνθυποΜουρίνιο να μας έχουν κάνει βουντού, βασκανίες και λοιπά τεχνάσματα του "έξω απο δω"? Λες να έχουν "δέσει" τα ποδαράκια των μικρών Μαραντόνα και γι'αυτό είμαστε χειρότεροι και από το Κορδελιό? Λες να έχει συγκεντρωθεί τεράστια αρνητική ενέργεια από το μένος των αντιπάλων, η οποία καθηλώνει τον Λουκά τον Οσιομάρτυρα και τα υπόλοιπα ορθόδοξα παιδιά μας?

Μήπως οι διαιτητές? Λες βρε συ Ζοσέ? Τώρα που το λες σαν να έχεις δίκιο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο πρώτο ημίχρονο δέκα τετ-α-τετ που μας έκοψαν με οφσάϊντ, τρία ακυρωθέντα γκολ, πέντε δοκάρια και κατοχή 90-10 αλλά πάλι χάναμε. Αφού έλεγα καλά με ΤΕΤΟΙΑ μπαλάρα, τέτοια κυκλοφορία, ΤΟΣΕΣ ευκαιρίες, πως γίνεται και χάνουμε?

Φίλε μου Ζοσέ, Χοσέ ή όπως στο διάολο σε λένε...Πριν αρχίσεις το κυνήγι μαγισσών πες μας αν αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο λέγεται ποδόσφαιρο γιατί δεν μοιάζει ως τέτοιο. Πες μας ποιοί είναι οι παικταράδες που θα έκαναν την διαφορά όπως έταζε ο Πρόεδρός σου. Πες μας γιατί ο Νίνης ενώ σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα θα ήταν πίσω μέσα Σεπτεμβρίου, έχει φτάσει 2008 και αγνοείται. Πες μας γιατί κουτσάθηκε ο Γκονζάλες. Πες μας γιατί αλλάζεις συστήματα και παίκτες λες και έχεις το ρόστερ της Μπάρτσα. Που είναι ο μαύρος μάγος Εντόϊ? Που είναι το πολωνικό φάντομ Μάλαρτζ? Που είναι ο Big Joe? Πες μας που στο καλό τον έκοψες για κεντρικό αμυντικό αυτόν τον Βάσκο? Πες μας, είναι τελικά νέος Μακελελέ αυτός ο Σιμάο όπως είπε και ο Γκόντζος-ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!! Πες μας σου κάνει ο Ίβανσιτς ή να το επιστρέψουμε πίσω το παλτό? Πες μας που είναι οι καλοκαιρινές σου υποσχέσεις για επιθετικό ποδόσφαιρο, θέαμα, πλουραλισμό στην ανάπτυξη και τα σχετικά.

Κλείνοντας, καλέ μου Αραβόφιλε Γκουρού των πάγκων, θα σου πω τέσσερα πράγματα

1. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
2. Όσο υπάρχουν κορόιδα που το καλοκαίρι θα τα ξανασκάσουν γιατί ΘΑ έρθουν παικταράδες, γιατί ΘΑ γίνει μεγάλη ομάδα, γιατί ΘΑ πάρουμε πρωτάθλημα, γιατί δεν ΘΑ χρειαστεί ο επόμενος μαθητευόμενος μάγος πίστωση χρόνου, γιατί ΘΑ κάνουμε 3οετές πλάνο, γιατί ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ....μην φοβάσαι.
3. Δεν φταις εσύ, η φαντασία σου τα φταίει....και το ανίκανο αφεντικό σου.
4. Επειδή άκουσα για ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σε παρακαλώ μην πληρώσετε την ρήτρα του Ροναλντίνιο και μου στεναχωρήσετε το φιλαράκι μου τον Λαπόρτα. Τρόμος έχει ήδη απλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη για την νέα μεταγραφική εξόρμηση, τον νέο πακτωλό εκατομμυρίων που θα διαθέσει ο ΥΠΕΡ-ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ραλίστας.

Προς το παρόν αποχαιρέτα ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ πρωτάθλημα που χάνεις...

Α και ραλίστα...Σε ευχαριστούμε για την υπερομάδα στα 100 χρόνια του συλλόγου. Σε ευγνωμονούμε για την απογοήτευση και την πίκρα σε μια μοναδική στιγμή στην ζωή κάθε οπαδού του Παναθηναϊκού. Ρε συ Λαζόπουλε...Μήπως να αλλάξεις κεφάλι στο Μακάκα? Τι να πει ο Καρβέλας μπροστά στον διαγαλαξιακό ΜΑΚΑΚΑ????

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΟΣΟ ΚΛΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΣΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

scarface είπε...

ωραίο σχόλιο αλλά πολύ περισσότερο επιθετικό από ότι θα ταίριαζε.
άλλωστε ακόμα είμαστε μέσα το πρωτάθλημα στους τρεις βαθμούς από τη κορυφή, πρώτοι στον όμιλο του Ουέφα και συνεχίζουμε στο κύπελο.
Αν δηλαδή αποκλειστούμε από τα δύο τελευταία και μείνουμε 10 βαθμούς πίσω τι θα γράψεις.? Hang'em high.?

Ανώνυμος είπε...

Ναι οι εφημεριδες δεν ασχολουνται πολυ με τον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο, γιατι δεν ξερουν με ποια μεταγραφη "υπερπαικτη" της ομαδας μας να πρωτοασχοληθουν.....

Ο κοκκαλης χτυπαει Μπελουτσι και ο ραλιστας Καμι...καζι.

Ξυπνατε μερικοι...

Ανώνυμος είπε...

Σε βαρέθηκε η ψυχή μας! Εσένα το λέμε Γιάννη Βαρδινογιάννη!... Ομάδα δε λες να φτιάξεις. Τα κοράκια σε ξεφτιλίζουν κάθε βδομάδα. Εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει, αλλά εμείς χάνουμε χρόνια απ’ τη ζωή μας… Έχεις αποδείξει ότι δε θέλεις και δε μπορείς. Φύγε! Πούλα! Εξαφανίσου!

Ό,τι και να κάνεις, δεν σου βγαίνει… Όχι πως κάνεις και τίποτα δηλαδή, εκτός από το να ακούς τα λαμόγια και τους κομπλεξικούς που έχεις μαζέψει γύρω σου, οι οποίοι μόνο με το πώς θα «κερδίσουν» από την μεταγραφή κανενός απίθανου και πώς θα διώξουν τον κόσμο απ’ το γήπεδο ασχολούνται… Σε κείνη την περιβόητη συνάντησή σου με τους συνδέσμους, είχες ρωτήσει αν υπάρχει κανένας που θέλει να φύγεις… Εμείς με τη σειρά μας σε ρωτάμε: ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ; Τι στο διάολο θες απ’ τον Παναθηναϊκό; Τι κερδίζεις; Δύναμη; - μα απ’ αυτήν έχει αρκετή η οικογένειά σου. Χρήματα; - και αυτά δεν σας λείπουνε… Κοινωνική καταξίωση, «πρεστίζ»; - εδώ γελάνε… Η μισή Ελλάδα σε μισεί και η άλλη μισή σε χλευάζει… Είσαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ανικανότητας. Χρυσάφι πιάνεις, χώμα γίνεται… Και κάτι καλό να κάνεις περιστασιακά, θα καταστραφεί κι αυτό, θα «λυώσει» μέσα στο κλίμα της γενικής αδιαφορίας και μετριότητας που εκπορεύεται από την «εμπνευσμένη» παρουσία σου και απ’ τα αίσχη που με την έγκρισή σου ή την ανοχή σου διαπράττουν οι παρατρεχάμενοι…

Και με όλα αυτά μικραίνουμε και μικραίνουμε και μικραίνουμε… Έχουμε γίνει το περίγελο των χωριών και των συνοικιών… Σήμερα για μας ήταν άλλη μια μέρα πίκρας. Για την ομάδα «σου», άλλη μια μέρα ξεφτίλας… Εσύ όμως… μπορεί και να μην έμαθες το αποτέλεσμα, γιατί ΤΟΣΟ σε ενδιαφέρει… Αν όμως εσύ είσαι ανίκανος ν’ ακούσεις, αν εσύ είσαι αδιάφορος, ο πατέρας σου, οι άλλοι της οικογένειας λίγο ΕΓΩΙΣΜΟ, λίγο ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχουν; Γιατί σε κρατάνε; Γιατί δεν κάνουν κάτι για να σταματήσει Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ξεφτίλα στο κάτω-κάτω;

Ανώνυμος είπε...

...stin vraveusi tou PSAP o jigger kathotan dipla ston petraki... kollitos tou exei ginei [mallon piswkollitos] wraio post koutoxorte. where is ninis?

Ανώνυμος είπε...

kai o asteras tripolis xtipaei paiktarades alla den to kanoun protoselido oi anexartites olimpiakies efimerides.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

madboy καταπληκτικό το σχόλιο, συμφωνώ και επαυξάνω. Τον ΤΤ δεν βλέπω όμως και ανησυχώ. Ούτε τον πάτερ...μάλλον τελείωσε ο στρουθοκαμηλισμός. Πάρτε το χαμπάρι παίδες, με αυτόν τον ανίκανο πάνω, προκοπή δεν έχει. Η ομάδα παραπαίει και αυτός θέλει κάποιον Καμί. Πέρσι μας πούλαγε φούμαρα για Σαβιόλα. Σώπα ρε μεγάλε...και απο Σαβιόλα πήγαμε στον Εντόϊ??? Πολύ σκόντο έπεσε...Ακούγαμε για Λέκι και ήρθε ο ανήκουστος Βάσκος. Ο άνθρωπος είναι για γέλια.

Υ.Γ Το nickname "δεν τρώμε κοτόπουλο με ρύζι" είναι μακράν το κορυφαίο και το πλέον ξεκαρδιστικό. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

σχολιαστής είπε...

Δεν είχαν κουρέψει σωστά το χορτάρι, ξέχασε να πει το καμάρι μας.

Τρίτοι και καταιδρωμένοι, αυτό είναι το συμπέρασμα.

doudis είπε...

πες τα κουτοχορτε ή μαλλον ξαναπεστα κουτοχορτε , αν και τζαμπα παιδευεσαι ετσι οπως παει η δουλεια , φτιαξε ενα κειμενακι και βανε το ιδιο συνεχεια , ετσι κι αλλιως θα ειναι επικαιρο

κατι ακουστηκε παλι για εξελιξεις στα διοικητικα , αντε να δουμε , αν και πολυ φοβαμαι οτι με αυτο το μαραζι θα μεινουμε και θα βλεπουμε την φανελα να ξεφτιλιζεται εσαει

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι καλέ μου Ζοσέ δεν επιθυμούν να κερδίζει ο Παναθηναϊκός?

1. Ο Κουτόχορτος
2. Ο "σύζυγος" Βροχοπούλου
3. Ο Βροχόχορτος
4. Ο Γκρινιάρης (όχι το παιχνίδι, ο άλλος με το πληκτρολόγιο)
5. Όλοι οι παραπάνω

και

Ο ΤΤ για να τη λέει στον Κουτόχορτο


Α ρε Κουτόχορτε άφραγκος θα μείνεις από τις λαμπάδες που ανάβεις για να μην κερδίζουμε

Ανώνυμος είπε...

TA ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΤΗ ΜΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΛΕΟΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

doste to protathlima ston olympiako mipos iremisoun merikoi.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Έπιασε υγρασία, μύρισε μούχλα και ξαναπιάσανε postο τα μανιτάρια ...

... μαζί τους, πρώτος πρώτος και καμαρωτός, κι εσύ καλέ μας Κουτόχορτε!

Με συγκίνησε που με αναζήτησες. Αλήθεια. Δεν φανταζόμουν, ότι θα σου έλειπα τόσο πολύ μόλις δυό-τρεις μέρες μετά από την αγαπητική τάπα γέλιου, που σου έριξα!

Ένιωσα μάλιστα τύψεις, γιατί συνειδητοποίησα ότι εγώ δεν σε είχα αναζητήσει όταν είχες εξαφανιστεί για κάάάάάάάάάάάμποσο καιρό - θυμάσαι, τότε που ο Παναθηναϊκός νικούσε ...

Συγχώρα με τον σκληρόκαρδο αλλά έτσι είναι οι Τουρτούρες από παππού προς εγγονό.

Υ.Γ. Ένα καθαρά λογοτεχνικό σχόλιο: παρά το έμφυτο ταλέντο σου στην ειρωνεία, διαπιστώνω πως έχεις μείνει λιγάκι στάσιμος. Λιγάκι επαναλαμβάνεσαι. Αλλά μετά από εκείνο το αμίμητο "Λώρενς του Κατάρ", τι άλλο να πεις αλήθεια;

Έχω μια ιδέα. Αντί να επαναλαμβάνεσαι όπως κάνουν οι φτωχοπληρωμένοι συγγραφείς, γιατί δεν καταπιάνεσαι με κάτι πιο δημιουργικό;

Γιατί δεν κάθεσαι, ας πούμε, να βρεις ένα ανάλογης έμπνευσης nick name για το Φάντασμα που Σε Κυνηγάει τις Νύχτες; Τον κύριο Τσίκερ εννοώ. Τα "Ραλίστας",
"καβουρογιάννης", κ.τ.λ. έχουν παλιώσει (και δεν είναι και δικά σου).

Είμαι σίγουρος, ότι μπορείς να επινοήσεις πολύ καλύτερα. Πιστεύω σε σένα και στο χόρτο-φυλακτό σου.

garfield είπε...

Τι να πει κανείς για τη Προεδράρα μας...Σκεφτείτε μόνο ότι κάποια πρωινά πάει και εξετάζει τις κάρτες των υπαλλήλων για να δει τι ώρα φτάσανε στη δουλεία τους και μετά να τους κατσαδιάζει...
Πέρσυ που χιόνισε και δεν μπορούσε ο κόσμος να πάει στο γραφείο τους χρέωσε όλους με κανονική άδεια...
Μετά περιμένετε να ασχοληθεί με το ΠΑΟ μας?
ήμαρτον...

Ανώνυμος είπε...

Για την απαξιωση της ομαδας μας φταιει ΜΟΝΟ η διοικηση.
Παικτες και προπονητες αλλαξαμε δεκαδες την τελευταια δεκαετια.
Το αποτελεσμα ιδιο καθε χρονο οπως φαινεται οτι θα ειναι και φετος.

Διοικηση δεν αλλαξαμε.....

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω να μην ξαναγραψει ο thrass για την διαιτησία. Μου θυμίζει κατι γαυρους που λενε για διαιτησια στο μπασκετ. Ειναι πολυ γραφικος και να κοιταξει πως νοιωθει οταν λενε οι γαυροι για την διαιτησια για να καταλαβει πως νοιωθουμε οι γνησιοι αντικειμενικοι παναθηναικοι και οχι οι καφροι. Καλήτερα να γράφει μόνο ο κουτόχορτος στο blog.

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε έχεις χίλια δίκια, αλλά θέλω να πω μόνο αυτό: δε γίνεται φίλε να είναι όλοι άσχετοι οι προπονητές. Τα ίδια χάλια ο Μαλεζάνι, τα ίδια ο Μουνιόθ και ο Πεσέιρο. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι άσχετοι, αλλά με τέτοιο υλικό τι να σου κάνουν??? Άμα δεν τους παίρνει παίκτες ο άλλος, τι φταίνε? Και μη μου πεις τώρα τότε γιατί κάθονται... Μαλάκες είναι άμα τα κονομάνε. Εσύ δηλ. δε θα τα'παιρνες?...

Ανώνυμος είπε...

Μια υποθετικη ερωτηση.

Αν ηταν ο Μπαγεβιτς προπονητης στην ομαδα, υπηρχε ποτε περιπτωση να δεχοταν παικτες ποιοτητας Βυντρα,Σαριεγκι κτλπ?

Προσωπικα νομιζω πως θα ειχε παραιτηθει την επομενη μερα εαν του πλασαραν τετοια παικτακια.
Απλουστατα γιατι δεν ειναι πιονι...

Αλλα τετοιους προπονητες δεν τους θελουν οι τζιγγερ και Βελιτς...

Οι ομιλητικοι κοστιζουν....

Ετσι δυστυχως βλεπουμε προπονητες αγαλματα, ο ενας να διαδεχεται τον αλλο ,αλλα κανεις να μην τολμαει ουτε καν να ψελισει την λεξη ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Ακουνητοι, αμιλητοι και φοβισμενοι μην χασουν την θεση τους.

Γι' αυτο ειναι ρε παιδες ο προπονητης?

Να κανει μοκο και να δεχεται οποιον παικτακο του πλασαρουν?

Να τον χεσω τετοιο προπονητη.
Ειναι πολυ μικρος για το μεγαλειο του Παναθηναικου.

Η ευθυνη ομως παραμενει ολοκληρωτικα στην δοιοκηση που ηθελημενα αναζητει τετοιου ειδους προπονητες.

@petrosskl είπε...

επειδή βλέπω ότι συμφωνούν όλοι και απουσιάζουν... διαφωνούντες θα πω τα δικά μου.
Κουτόχορτε...ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΣΕΪΡΟ (που εσύ έλεγε ότι κάτι αξίζει) γιατί ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!
Κουτόχορτε... αν έπαιζες κι εσύ με τον Παπδόπουλο (που σήκωσες ΣΤΑΥΡΟ να ΜΗΝ φύγει), και τον Τζιόλη, και τον Βύντρα, και τον Μάτζιο, και τον Σέριτς, και τον Δημούτσο και κάθε τέτοιο ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;
Γι' αυτό σου λέω, μην γίνεσαι χειρότερος από τους εγκάθετους δημοσιγραφίσκους του Κόκκαλη και φρόντισε να προστατέψεις ότι αξίζει σε αυτή την ομάδα!
Πες για το Τζίγγερ που χρυσάφι πιάνει σκατά γίνεται, πες για όποιον θέλεις αλλά κάνε και αυτοκριτική...ΠΡΙΝ κάτσεις να γράψεις... στο έχω ξαναπεί. Τα γραπτά μένουν!

ps. Τζίγγερ είσαι μακάκας! Δεν μπορείς, δεν ξέρεις! άστο! όσο λεφτά και να ρίξεις μόνο αν σου το ξαναδώσουνε θα πάρεις ντάμπλ!
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟXΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕΤΑ;
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ 100 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ;
ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...
WAKE UP GUYS!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να μπούμε στο καινούριο γήπεδο κάθε χρόνο αυτά θα βλέπουμε και χειρότερα. Τείνουμε να παγιωθούμε στην 3η θέση. Βέβαια όταν και άμα μπούμε ποτέ στο καινούριο γήπεδο ο Τζίγγερ έχει όλα τα προσόντα να μας καταπλήξει με την ανικανότητά του άλλη μία φορά. Η παρεΐτσα με Πετράν μόνο εμετό μου φέρνει. Τι να αναλύσεις τώρα.

υγ. Τζόνυ και Κουτ κόψτε την μεταξύ σας κόντρα, δεν έχει νόημα, όσο και να διαφωνείτε

υγ. καλά το δεν τρώμε κοτόπουλο με ρύζι έγραψε

υγ. ρε σνάιπερ πού χάθηκες και άφησες τον ΤΤ μόνο του να σηκώνει όλο το βάρος? Ανεμοβλογιά μήπως? Καλά ο πάτερ ξέρουμε γιατί εξαφανίστηκε, αρχίζει από Π και τελειώνει σε ΑΝΤΟΦΛΑ

Ανώνυμος είπε...

28 χρονια οικογενεια βαρδινογιανη 7 πρωταθλήματα.πιο πολλα θα παρει ο τσακιρης αμα μηνει τοσα χρονια στο πανιωνακι. παρεπιπτωντως τον είδατε πως πανηγυριζε που μας κέρδιζε?ξέρετε ποιος αλλος τα κάνει αυτά? ο τριχας ο τζιγγερ! εδώ γελάνε! μόνο ο θανάσης. τέτουσ θέλει η ομαδα. να την πονάνε.όχι να κοιτάνε πως θα γλιτώσουν τα μπόνους(αν έχει το θεό του ο καρκίνος).ούτε τράπεζα να ήταν ο καρμοίρης. να σηκωθεί να φύγει τώρα

Ανώνυμος είπε...

@ Petross,

δεν βλέπεις διαφωνούντες, φίλε, διότι δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας!

Όπως και δεν υπάρχει θέμα συμφωνίας επίσης!

Όχι, δεν πάω να σε τρελάνω. Κοίταξε. Μπορεί κανείς να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει, όταν έχει απέναντί του επιχειρήματα.

Όταν έχει όμως ... ποιήματα, ε, τότε δεν μπορεί ούτε να διαφωνήσει, ούτε και να συμφωνήσει.
Απέναντι στην ποίηση στέκεσαι και απολαμβάνεις εντυπώσεις. Ακους να κελαρύζουν τα ρυάκια των λέξεων, να καμπανίζουν τα κοσμητικά επίθετα, να κάνουν βολ-πλανέ τα ρητορικά σχήματα ...

... και νιώθεις μια ανάταση!

Φίλε, εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρά αισθητικό συμβάν. Μην το μικραίνεις.

:-) :-))

@petrosskl είπε...

@ΤΤ

ήσυχο, ήσυχο το ποταμάκι...

ps. δεν το μικραίνω. τον Πεσέιρο δεν θέλω να χτυπάνε με τη καμία!

SniperAthens είπε...

@σύντροφο milupoφάγο: άλλαξα διατροφή κι από Milupa το γύρισα στο Gerber - μου έκατσε λίγο βαρύ γι' αυτό έχω ψιλοχαθεί.

στείλε μου το mail σου στο sniperathens@gmail.com

Για τον TT και το σταυρό μην ανησυχείς - είναι κατάλληλης σωματοδομής, σκέψου ότι μπορεί να "φορτώσει" ολόκληρο container με Milupa.

squarelogic είπε...

για να κανει μια συντομη παρέμβαση και η Γερουσία(κατα σναιπερ,να εξηγουμαστε),

το μονο σφαλμα που προς το παρόν(και απο την αρχη εχω επισημάνει...)μπορεί κανείς να προσάψει στον Πεσειρο,είναι οτι δέχτηκε να αναλάβει ευθύνες με παίκτες δυσανάλογους προς αυτές,ητοι,οτι εγραψε κι ο "Μπορελι".

Κατά τα λοιπα και γω βρισκω υπερβολική και άκαιρη την πολεμικη του Κουτοχορτου στην παρούσα φαση.
Ποσο μαλλον,που αν φτιαξει το γηπεδο συμφωνα με τα αρχικα σταδια θα εχει εξασφαλισει την Αθανασία διπλα στους Γιγαντες του Παναθηναικού.Ετσι εχουν τα πραγματα δυστυχως...Το κακό ειναι οτι δεν θα συμπεσουν τα εγκαινια του γηπεδου με την 100ετία,γεγονος που θα εδινε στον αχρηστο το κινητρο να προσπαθησει και για αγωνιστικη αναταση.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε square...η πολεμική όπως την αποκαλείς έχει να κάνει αποκλειστικά με την σιωπή του προπονητή απέναντι σε όλα αυτά που ρωτώ. Ότι δεν έχει υλικό το ξέρουμε. Ότι οι γιατροί κουτσαίνουν παίκτες επίσης. Η απαίτηση που έχω από τον Πεσέϊρο είναι να μιλήσει ανοικτά και να απαιτήσει. Παράλληλα να εξηγήσει το προφανές δηλαδή το γιατί η ομάδα αδυνατεί να δώσει αυτά που εκείνος υποσχέθηκε το καλοκαίρι. Τα δυο θέματα είναι άμεσα συνυφασμένα καθώς το αστείο ρόστερ κάνει αδύνατη την αραγωγή ποδοσφαίρου. Το πρόβλημά μου είναι ότι κάνει την πάπια, είναι YES SIR!!! Όσο δεν δραστηριοποιούμαστε δυναμικά απέναντι στην αρχιδότριχα του Λεμπ*, προκοπή δεν έχει.

*αυτό για τον ΤΤ που ήθελε νέο προσωνύμιο.

Ανώνυμος είπε...

...παίδες, ψυχραιμία! αυτή η ομάδα που στους 4 τελευταίους αγώνες της shit league πήρε μόλις 5 βαθμούς, είναι η ίδια ομάδα που πήρε το 2πλο στην Κοπεγχάγη παίζοντας σύγχρονο, πιεστικό ποδόσφαιρο με πρωτοβουλία κινήσεων και που κατατρόπωσε την αεκ44 παίζοντας εξίσου καταπληκτικά [ειδικά στο α' ημιχρονο με κατοχή μπάλας 70-30 υπερ μας]. ίσως ο πεσέιρο, στην προσπάθεια του να ξεκουράζει τους παίκτες για να ανταποκρίνονται εξίσου καλά σε ελλάδα & ευρώπη, το 'παράκανε' με το rotation, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί συνοχή μεταξύ του 'σκελετου' της 11δας [ο οποίος ουσιαστικά δεν υφίσταται]. επιπλέον, ο andreas αγωνίζεται στην εθνική αυστρίας [και στην σαλτσμπουρκ απ'όπου τον έχουμε δανεικό - ΑΚΟΜΑ] ως 10ρι και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ δεν έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση ουτε 1 φορά [τόσο φέτος όσο και πέρυσι επι μουνιοθ] πράγμα που δικαιολογείται με το σκεπτικό ότι δεν θα υπάρχει κάποιος καθαρόαιμος αριστερός να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα [δάρλας ανέτοιμος, λεοντίου τραυματίας]. οκ, το δέχομαι. γιατι όμως ο κάρα δεν παίζει 10ρι και χαραμίζεται στις πτέρυγες; πρέπει ντε και καλα να παίζουμε με 2 αμυντικά χαφ; δοκίμασε ρε πεσέιρο να παίξεις με ρόμβο με κάρα ή 'ndoye στην κορυφή του ρόμβου και πίσω του τον matos με αλλαγές σιμάο και τζιόλη. φυσικά δεν χρειάζεται μόνο η πιο σωστή αξιοποίηση των ήδη υπαρχοντων παικτων. πολλοί που γράφουμε στο blog συμφωνούμε πως θα γίνει αχτύπητη η ομάδα με 2 πλάγια μπάκ στυλ μινχ και υγιέστατους τους εκι-νινη. θα προσθέσω οτι χρειαζόμαστε και ένα σεντερ φορ στυλ kovacevic [όχι απλά 'βαρύ σεντερ φορ' γιατί ο δαρκος ειναι και ευέλικτος] ειδικά με επιθετικό δίδυμο σάλπι-someone like kovacevic [που έχει το εύκολο γκολ για την πλάκα του] τα αντίπαλα δίκτυα θα είχαν πάρει φωτιά. και δεν θα 'κολλούσαμε' π.χ. στο 0-0 με την ξάνθη, κι ας μην μας έδωσε το πέναλτυ ο κασναφέρης. όπως πολύ σωστά έγραψαν και άλλοι, πρέπει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ να φτιάξει ομάδα που θα κερδίζει ΚΑΙ τη διαιτησία.

Ανώνυμος είπε...

@ Ποιητά (κατά κόσμον Κουτχ),

όχι, το "αρχιδότριχα του Loeb" είναι ΠΟΛΥ κατώτερο των λεξοπλαστικών δυνατοτήτων σου. Έχει κάτι το σφιγμένο, που δεν σε χαρακτηρίζει. Ξέρω πως μπορείς να του κολλήσεις ένα παρατσούκλι, που θα μείνει στην Ιστορία, όπως λ.χ. το "Λώρενς του Κατάρ".

Αλλά για κοίτα τι μου θύμισες τώρα που είπες, "να βγει και να μιλήσει ανοικτά ο Πεσέιρο, να απαιτήσει και να μην κάνει την πάπια"!

Πέρσι, ίδια ακριβώς εποχή(Δεκέμβρης ήταν, λίγο πριν αρχίσουν τα φλιλαθλα κάλαντα "Εεε εεό Χριστούγεννα θα κάνετε στον Ευαγγελισμό"), την ίδια λοιπόν εποχή η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ είχε βγει με το πρωτοσέλιδο όπου καλούσε τον ΜΟΥΝΙΟΘ "να βγει και να μιλήσει ανοικτά, να απαιτήσει και να εξηγήσει"!

Ετεροχρονισμένη τηλεπάθεια; Καθυστερημένη ... ηχώ; Ποιός να ξέρει άραγε.

Πάντως, ο ΜΟΥΝΙΟΘ ούτε βγήκε να μιλήσει ανοικτά, ούτε και απαίτησε τίποτε ανοικτά ... Κι όμως, παρ' όλα αυτά, δεν έτυχε να ακούσω την ΗΧΩ ή εσένα να τον αποκαλείτε
"πάπια" και "yes sir".

Αλλά τι λέω; Ποιητική αδεία τα πάντα είναι δυνατά!

:-pp

---

@ Kris,

δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα τα 2 αμυντικά χαφ. Με αυτά πορευτήκαμε μια χαρά, όπως το ανέφερες.

Ο λόγος που ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ παίζει δεξί χαφ (εναλλασσόμενος με τον ΙΒΑΝΣΙΤΣ) είναι, νομίζω, παρόμοιος με το λόγο που ο Ίβανσιτς δεν παίζει 10άρι, όπως τον εξήγησες. Δηλαδή, ότι η ομάδα δεν γίνεται να τη βγάλει με δεξί χαφ τον πιτσιρικά ΔΗΜΟΥΤΣΟ, που πέρσι έπαιζε στον Φωστήρα, και με αναπληρωματικό του τον πιτσιρικότερο ΝΙΝΗ, που είχε και πρόβλημα υπερκόπωσης - ο δε ΡΟΜΕΡΟ ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τον Πεσέιρο.

Εγώ δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί είναι πρόβλημα να παίζει δεξί χαφ ο ΚΑΡΑ. Μου φαίνεται τρελό! Δεν είναι πολύ πολύ καλός παίκτης; Πού κολλάει δηλαδή; Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ πώς τα κατάφερνε πέρσι αλλά και φέτος να παίζει αριστερό χαφ και όχι 10άρι;

Εγώ θα ήθελα ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΟΣ καταρχήν και κυρίως. Πιο επιθετικό. Γιατί ο ΤΖΙΟΛΗΣ κόβει καλά αλλά δεν μοιράζει καλά. Και γιατί ο Μάτος θα κλατάρει πολύ σύντομα και ο ΣΙΜΑΟ φαίνεται μεν καλός, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

... συνέχεια από το αμέσως προηγούμενο ...

... κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω (το παλιόκρυο φταίει και ο Εσκιμώος διαχειριστής μας, που δεν ανάβει ποτέ το καλοριφέρ).

@ Κουτόχορτε,

γράφεις, απευθυνόμενος στον αγαπητό SQUARELOGIC: "Όσο δεν δραστηριοποιούμαστε δυναμικά απέναντι στην αρχιδότριχα του Λεμπ*, προκοπή δεν έχει".

Ερώτηση-απορία: δεδομένου ότι μέχρι τώρα η βασική γραμμή ήταν "ΑΠΟΧΗ από το γήπεδο (για να μη χώνουμε και φράγκα στην αποτέτοια του Loeb, τον άχρηστο, τον ανίκανο, κτλ)" ...

... πώς μπορεί να δραστηριοποιηθεί κάποιος, και μάλιστα "δυναμικά", όταν απέχει από το γήπεδο;

Προφανώς, αυτό δεν γίνεται.

Εκτός κι αν εννοείς τίποτα ... δυναμικές επισκέψεις σε αεροδρόμια.

Λες;

Θα έχουμε λοιπόν καμμιά ετεροχρονισμένη τηλεπάθεια ΚΑΙ στο περσινό "Εεε οοο Χριστούγεννα θα κάνετε στον Ευαγγελισμό";

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται πως η ομαδα μας πρεπει να φτασει στα επιπεδα του Παοκ για να ξυπνησουν μερικοι.

Μονο τοτε θα βγουμε στους δρομους σε πορειες για να εκφρασουμε την απεχθεια μας στην διοικητικη ανεπαρκεια της οικογενειας Βαρδινογιαννη.

Μεχρι τοτε θα τους αφηνουμε να χαριζουν τον ενα τιτλο μετα τον αλλο στους gay-rous και βλεπουμε μωρε....

Ενα ειναι το μονο σιγουρο παιδες. Οτι μενοντας ανενεργοι ειμαστε ολοι συνυπευθυνοι για την την συνεχιση της κατρακυλας της ομαδας μας.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

@ (οέεεε Ρενε) Henriksen...

που έχεις εγκαταστήσει την μικροκάμερα μωρή κουφάλα και βλέπεις τις αεριοθούμενες; Θα με βγαλεις στο youtube ε;;;; Είχαμε όντως θέμα μετά το ματς με τον Πουσταιώνιο με το αίσθημα... βασικά έγινε Μπρονξ...

Αυτή η κωλοπαντόφλα της Μιγκάτο με το ελατήριο είναι πολύ επικίνδυνη γιατί επιστρέφει στον κάτοχο μετά την πρόσκρουση και δύναται να την χρησιμοποιήσει πολλές φορές...

@ Κουτόχορτο...

μα μεν... αν μου ξαναπείς ότι κάνω κοκοκό θα χεστούμε. Ενίοτε έχω και δουλειά και γι' αυτό δεν προλαβαίνω να γράψω. Χώρια το ότι μετά την κλήρωση με τον γάβρο είχα δουλειά να προκαλώ τις γαβριέλες... αν γίνει καμία στραβή με βλέπω μετανάστη να ψαρεύω χέλια από τις λίμνες του Σουρινάμ.

@ Γενικώς...

Αν και στην αρχή τα πήρα γιατί η εμφάνιση ήταν για κλάματα, είμαι αρκετά ήρεμος - ίσως να φταίει και το γεγονός ότι περάσαν 5 μέρες - τώρα. Δεν τρέχει και τίποτα... 3 ποντάκια είναι.

Τους γενικούς αφορισμούς δεν τους μπορώ και δεν τους ασπάζομαι. Για τον Τζίγγερ τα έχουμε πει. "αντί-Τζίγγερ" ακούω και "αντί-Τζίγγερ" δεν βλέπω.

Όποιος έχει "μπάλες" ας βγει Δημόσια να πει "ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΟ" και να συστρατεύσει - στην τελική -τον κόσμο από πίσω του. Υπόγειος πόλεμος με οργανομένους και φυλλάδες ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Για το Υλικό μας, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, το θεωρώ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Κατά καιρούς όλοι έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής. Και σε διάρκεια.. όχι 20λεπτα αλά Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια όμως. Και η έλλειψη της πιστώνεται ή στον προπονητή ή στους ίδιους τους παίκτες.

Έχεις ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στα ακραία μπακ. Μετά τον ΜΑΡΚΟΥΣ το χάος... αλλά δεν υπάρχει Ελληνική ομάδα που να έχει καλύτερα... τα περί Σπυρόπουλου και Τοροσίδη είναι για τα μέλη. Και τον Βύντρα όταν τον πήρες ο "ντόρος" ο ίδιος ήταν... και τα δείγματα γραφής του πολύ καλύτερα για όποιον θυμάται.

Ο Τζίγγερ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Συμφωνώ σ' αυτό. Έχει τη δύναμη και τα φράγκα να το κάνει... δεν καταλαβαίνω τι σκατά έχει στο κεφάλι του... Βαρδινογιάννης είναι γαμώ την τρέλα μου... δεν είναι Κατσικογιάννης...

Ψυχραιμία... έχουμε 2 παιχνίδια με τις γαβριέλες μπροστά μας. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Ο Καραγκούνης και ο Ανδρέας πρέπει να συνέλθουν από αυτό που τους αρρωσταίνει. Ιδίως ο Γιώργαρος το έχει γαμήσει και έχει ψοφήσει.. αν δεν μπορεί ας κατέβει από το τρένο. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ... ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ, ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ...Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΓΓΑΛΙΑ. ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΗΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Εκεί στο "διάρκεια... 20 λεπτα" το ζητούμενο είναι η συνέπεια στη διάρκεια.

Αυτά για να μη μου πει κανείς ότι αυτοαναιρούμαι στην ίδια πρόταση.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα

Ανώνυμος είπε...

@ tortura:

...εννοούσα πως τα 2 αμυντικά χαφ δεν ενδείκνυνται όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες, οπότε καλό θα ήταν ο πεσέιρο σε τέτοιες περιπτώσεις να πέρναγε ρόμβο με επιθετικό χαφ κάρα ή 'ndoye που δεδομένου της απουσίας του έκι, διαθέτουν την καλύτερη κάθετη πάσα. γι'αυτό έγραψα ότι 'χαραμίζεται' ο κάρα στις πτέρυγες...

...πολύ καλά τα λες για τον τζιόλη, έχει δυνατότητες αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. αξίζει να βρίσκεται στο ροστερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ και ειδικά φέτος έχει βελτιωθεί -έγινε καλύτερος δίπλα στον μάτος, επιπλέον έκοψε και τα μαλλιά και βάζει και τα πόδια στη φωτιά, γιατί μέχρι πριν τα κόψει έπαιζε κορδωτός, σαν να είχε καταπιεί λαμπάδα-

...ο μόνος που δεν αξίζει να υπάρχει στο ρόστερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ είναι ο ταξιτζής ρομέρο [φήμες λένε πως εκτελούσε χρέη ταρίφα όταν έμενε στην Αργεντινή] ίσως ο πιο άμπαλος Αργεντινός. ο βύντρα αξίζει να είναι στην ομάδα, αλλά όχι βασικός. επιπλέον -το έχω ξαναγράψει- στον πανσερρα'ι'κό έπαιζε σέντερ μπακ και τα κατάφερνε μια χαρά. γιατί για σέντερ μπακ πρέπει -κυρίως- να έχεις καλό 'διώξιμο' της μπάλας και καλό κεφάλι, στοιχεία που τα διαθέτει. δεν τα πάει καλά ως δεξί μπακ γιατί για να παίξεις στα άκρα χρειάζεται να διαθέτεις και διεισδιτικότητα και -κυρίως- σέντρα. είχε πολύύύύ καιρό να βγάλει καλή σέντρα ο βύντρα μέχρι στο ματς με την λοκομοτίβ, στο 2ο γκολ του σάλπι...

Ανώνυμος είπε...

@ παπα

...για τον τοροσίδη συμφωνώ φίλε μου. όμως για τον σπυρόπουλο διαφωνώ. το έχω ξαναγράψει γιατί το πιστεύω από καιρό, είναι ο καλύτερος έλληνας αριστεροπόδαρος. όσο για τον kovacevic, είναι παίκτης 45λεπτου που θα βάλει όμως ΣΙΓΟΥΡΑ γκολ.

Thrass είπε...

Dhmhtrh apo Kallithea,
To aithma sou aporriptetai.

(sorry gia ta greeklish)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τουρτουρα ή οπως αλλιως, μαλλον όταν ο Μουνιόθ έκραζα εσύ ασχολιοσουν με άλλα ζητήματα, σοβαρότερα. Ειπε ξεκαθαρα "ζητησα ενισχυση το Δεκεμβριο αλλά δεν μου πηραν". Απο ένα σημείο και μετά καταλαβε γιατι πολλά είναι αλλα οχι και ηλιθιος πως ο μεγάς Σκαουτερ (πως λεμε ΜΕΓΑ Α-Β) έχει ξεχυθεί να βρει καινουργιο κοουτς και τα γραψε όλα στα υποδηματα μάρκας GUCCHI. Ξέρεις η υπερβολική ασυλία σε πρόσωπα και επαναλαμβανόμενες αποτυχίες, αφαιρεί δυστυχώς το προνόμιο της αγνότητας σαν επιχείρημα υπεράσπισης.

Ανώνυμος είπε...

επίσης τις ίδιες ανησυχίες περί του Ευαγγελισμού είχε πέρσι και ο Γκόντζος, αλλά αγνωστο το γιατι να ανησυχείτε περί των βουλών μίας μειοψηφίας 200 ατόμων όπως την αποκαλείτε.

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

για πες μου φίλε: ΠΟΥ και ΠΟΤΕ είπε ο Μουνιόθ, αυτό που λες πως είπε; Περιμένω.

@ Kris,

το παιχνίδι με 2 αμυντικά χαφ έχει, νομίζω, το εξής νόημα: να κερδίζονται οι περισσότερες δυνατές αποκρούσεις του αντιπάλου (τα βγαλσίματα της άμυνάς του), ώστε η δική σου ομάδα να έχει συνέχεια τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ακούγοντας λοιπόν το καλοκαίρι τη φράση του Πεσέιρο, "θέλω το παιχνίδι να το ελέγχουμε εμείς και όχι να περιμένουμε τον αντίπαλο", ήταν αυτονόητο ότι θα έπαιζε με 2 αμυντικά χαφ.

Μάλιστα, αν θυμάσαι, ο Πεσέιρο διαχώρισε ακριβώς σε αυτό το σημείο (το ποιός έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν περιμένει τον άλλον) τη δική του προπονητική αντίληψη από αυτή του Μουνιόθ - άλλωστε ήταν αρκετά καθαρό, πως πέρσι (και τα πρόπερσι) η ομάδα έπασχε πολύ σε αυτό, έχανε όλες τις αποκρούσεις της αντίπαλης άμυνας και μαζί και τον έλεγχο του ματς, με αποτέλεσμα να παίζει πάντα "αμυντικά".

Τώρα, σε σχέση με τις κλειστές άμυνες πράγματι φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα το έλυνε ειδικά ή αποκλειστικά ο ρόμβος. Τις κλειστές άμυνες δεν τις ανοίγει ο επιτελικός. Τις ανοίγουν οι ακραίοι χαφ-εξτρέμ, τραβώντας έξω από τον άξονα αντίπαλους αμυντικούς ώστε να βρει χώρο (και χρόνο) ο επιτελικός.

Οι ΚΑΡΑ και ΑΝΤΡΕΑΣ δεν έχουν όλα τα προσόντα για χαφ-εξτρέμ; Νομίζω πως ναι. Γι' αυτό σκέφτομαι ένα δεύτερο Μάτος.

@ Μπορέλι,

το να γίνει ο Παναθηναϊκός σαν τον ΠΑΟΚ, δηλαδή απένταρο ζητιανάκι της κρατικής φιλανθρωπίας, ώστε (υποτίθεται) να ξεσηκωθεί ο κόσμος του ... είναι για σένα όραμα ή εφιάλτης;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν με απατά η μνήμη μου σε μία από τις τελευταίες preww conferences μετα το ματς με τον Εργοτέλη νομίζω στο ΟΑΚΑ, kaι εννοούσε τον Αντριάνο της Πόρτο που τον ήθελε διακαώς. Επίσης το είπε και αφότου έφυγε, πάλι σε συνέντευξη λίγο πριν κλείσει στην Ουέλβα, πάλι αν δεν κάνω λάθος σε απεσταλμένο πολιτικής εφημερίδας."Ηθελα παίκτες αλλά δεν ενισχύθηκα το Δεκέμβρη".

Ανώνυμος είπε...

@ tortura,

...το καλοκαίρι ο πεσέιρο έκανε προετοιμασία πάνω στο σύστημα 4-4-2 με ρόμβο. αυτό το σύστημα εφήρμοζε στις προπονήσεις, με αυτό αγωνιστήκαμε και στα περισσότερα φιλικά. μάλιστα ο ζοσέ είχε δηλώσει πως είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και πως προτιμά να κερδίζουμε 4-3 παρά 1-0. και με το που ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, εφαρμόζει 4-4-2 στην ευθεία, χωρίς να το έχει δουλέψει αρκετά. αυτό το σύστημα έχει τα καλά που προανάφερες, αλλά καθιστά προβλέψιμη την ανάπτυξη της ομάδας, δηλαδή μόνο από τα άκρα. και οι κλειστές άμυνες διασπώνται και με τον τρόπο που ανέφερες, κυρίως όμως διασπώνται με την κάθετη πάσα του επιτελικού χαφ. θυμήσου πως έπαιρνε τις νίκες τα 3 τελευταία χρόνια ο γαύρος, ειδικά αυτά στα οποία είχε να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες: με την κάθετη πάσα του rivaldo [και την διαιτησία βεβαίως-βεβαίως, η οποία πέραν από το καθιερωμένο 'παίζω 90-10 υπερ του γαυρου' σφύριζε κι ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή των αντιπάλων του θρήνου ώστε να τα μετουσιώσει σε goal o rivaldo με τις εκτελέσεις φάουλ του]. βέβαια φέτος ο γαυρος παίζει με τα χαφ στην ευθεία και το παιχνίδι γίνεται απο τα εξτρεμ με γκαλετι και τον φαλακρό πούστη που παίζει με τους αγκώνες ανοιχτούς. έχουν όμως kovacevic ρε παιδιά που όντως μπορεί να μην αντέχει ολόκληρο 90λεπτο, αλλά 45 λεπτά τα βγάζει και πάντα σκοράρει. θέλουμε επειγόντως φορ στυλ darko. και τον υγιή έκι, η κάθετη πάσα του οποίου μας έδωσε μεγάλες νίκες.

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

αρκετά καλά θυμάσαι ... τώρα που σε ρώτησα: ο Μουνιόθ είπε, ότι η διοίκηση δεν έκανε τις μεταγραφές που αυτός ήθελε το Γενάρη, ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΥΓΕ από τον Παναθηναϊκό.

Με άλλα λόγια, από το Δεκέμβρη που η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ τον καλούσε με πρωτοσέλιδο να "μιλήσει ανοιχτά, να απαιτήσει και να εξηγήσει" (όπως τώρα κάνει ... copy-paste ο Κουτόχορτος με τον Πεσέιρο) μέχρι τον Ιούνιο που είπε το παραπάνω, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ και τον "yes man" - χωρίς, όπως είπα, να κατηγορηθεί από την ΗΧΩ ή τον Κουτχ γι' αυτό.

Για να μην τα πολυλογούμε λοιπόν φίλε, είπες μια ωραία αλλά ατυχή σαχλαμαρίτσα όταν έγραψες πως όταν ... έκραζε ο Μουνιόθ εγώ έλειπα ή ασχολιόμουν με άλλα πράγματα.

...

@ Κρις,

γουστάρω αναλύσεις! Νομίζω πως λέμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα - απλώς εγώ το λέω "ένα δεύτερο Μάτος, πιο επιθετικό" ... γιατί ο ΕΚΙ δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα αυτή τη σεζόν: άντε να αρχίσει να παίζει τέλη Γενάρη, άντε να βρει τα πατήματά του τέλη Φλεβάρη, πάει η σεζόν. Δυστυχώς. Γιατί η απουσία του ΕΚΙ είναι τεράστια και φάνηκε και πέρσι.

Δεν διαφωνώ για τον σέντερ φορ περιοχής, όμως νομίζω πως πρωτεύει - ΕΠΕΙΓΕΙ θα έλεγα - ο "δεύτερος Μάτος". Και (επαναλαμβάνω) διότι ο Μάτος ο Α΄ θα κλατάρει μέσα στον επόμενο μήνα.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Κάθε χρόνο τα ίδια...ευχολόγια, προτροπές, προσμονή, ελπίδες και τελικά 3οι. Δεν βαρεθήκατε? Δηλαδή πότε λέτε να χαμπαριάσετε ότι το υλικό είναι αστείο και πρέπει να πέσουν πολλά λεφτά, πράγμα που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Αυτό που ήταν ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ...είναι μαγαζί για κονόμα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!! Όσο για τον Έκι, ειλικρινά πιστεύετε οτι θα κατορθώσει να κλωτσήσει μπάλα? Και το κάνει, θα είναι για άλλη ομάδα καθώς αυτοί που τον κούτσαναν ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν. Αλλά τι λέω...ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΤΤ για να σου απαντησω.

Φυσικα και ειναι εφιαλτης.
Αλλα καποιοι μονο ετσι θα ξυπνησουν απο τον ονειρο οτι ολα πανε καλα και εχουμε υπερομαδα και θα παρουμε και τιτλους και..φετος ,κτλπ.

Μηπως εισαι ενας απο αυτους?

Εγω βλεπω οτι αντι να μικραινει η διαφορα ποιοτητας μας με τους Gayρους, αυτη μεγαλωνει καθε χρονο.

Εσυ δεν το εχεις "νοιωσει" ακομα?

Οι ποιοτικοι μεσοι φιλε ΤΤ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ και μην περιμενεις
απο την διοικηση των καβουριων
να σου φερει παικτη τυπου Μπελουσι...

Με τετοιες νοοτροπιες θα καταντησουμε μονιμως τριτοι.

Ο Παναθηναικος ειναι γωνιακο μαγαζι
και ο μονος λογος που δεν εχει εκφρασει, καποιος οικονομικα δυνατος,ανοιχτα το ενδιαφερον του για να αγορασει την ομαδα ειναι διοτι ο Τζιγγεροσκρουτζ δεν πουλαει.

Αν δεν φευγει λοιπον μονος του
μονη λυση ειναι να υποχρεωθει να παρει τον αγυριστο.

Και αυτο μονο ο κοσμος της ομαδας μας μπορει να το καταφερει,δειχνοντας οργανωμενα και δυναμικα την απεχθεια του για
αυτη την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοικηση.

Ανώνυμος είπε...

@ tortura:

οντως φίλτατε λέμε τα ίδια περίπου, και φοβάμαι πως θα βγεις αληθινός για τον εκι [ότι δηλαδή 'πάει η σεζόν'] και ευτυχώς που έρχονται γιορτές για να ξεκουραστεί και ο μάτος που παίζει ακατάπαυστα 12 μήνες [ελέω βραζιλιάνικου πρωταθλήματος] και για να βρει πληρως το ρυθμό του ο νίνης...ύπουλος ο τραυματιμός στους κοιλιακούς, ειδικά σε παιδί 17 ετών...ναι μεν θα ευγνωμονούμε τον μουνιόθ που τον 'έβγαλε', θα τον κράζουμε όμως γιατί το έκαψε το παλικάρι με τα συνεχή 90λεπτα, χωρίς να έχει κάνει ανάλογη καλοκαιρινή προετοιμασία...

Ανώνυμος είπε...

Kris φέτος λόγω πυρκαγιών/εκλογών δεν έχει διακοπή το πρωτάθλημα, οπότε ξεκούραση γιοκ για τον Μάτος που παίζει 10 μήνες συνεχόμενα. Ο Νίνης έκανε δηλώσεις ότι είναι έτοιμος, θα δούμε. Πράγματι κάηκε, αλλά κυρίως λόγω Εθνικής. Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο.

ΤΤ, ο Μουνιόθ ζήτησε ή τον Αντριάνο, ή τον Σάλβα Μπαγιέστα. Μάλιστα για τον πρώτο κινηθήκαμε, συμφωνήσαμε με την Πόρτο και φάγαμε χυλόπιτα. Εσύ τι περίμενες να κάνει δηλαδή ο Μουνιόθ, ένας σοβαρός άνθρωπος? Να βγαίνει σαν την ΡΟύλα Βροχοπούλου? Το ζήτησε από την διοίκησημ η οποία αρχικά απέτυχε και εν συνεχεία τον έγραψε, καθώς είχε προαποφασιστεί η αντικατάστασή του μήνες πριν (άκου να θέλει μετεγγραφές). Εξ ου και είχε αρχίσει η αποδόμησή του από τα φερέφωνα, όπως έχει αρχίσει φέτος η μουρμούρα για τον Αντρέας, για λόγους που έχουμε αναλύσει. Επίσης ο Μουνιόθ έκανε σπόντες ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες συνεντεύξεις τύπου. Μάλιστα όλοι έλεγαν τότε ότι "ε βέβαια, ο άνθρωπος παρέλαβε ρόστερ, δεν το δημιούργησε". Τώρα αν κάποιοι περίμεναν να κάνει δισέλιδη καταχώρηση στους Times, τι να πω. Αυτή η μεταφορά ευθυνών είναι απίστευτη, κάθονται ορισμένοι και κράζουν τον Μουνιόθ επειδή δεν πήραμε σέντερ φορ. Φέτος το καλοκαίρι γιατί δεν πήραμε? Επειδή ο Παπ βάφτισε τον Ν'Ντόι επιθετικό?

υγ. Κάτι άκουσα θα ξεκινήσει βασικός ο Ρομέρο σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των Τζίγγερ-Βγενόπουλου για εξαγορά του Παναθηναϊκού μαζί με το Προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Έχει κανένας τέτοια πληροφόρηση? Ακούγεται και το τίμημα 250 εκ. Τόχετε ακούσει και σεις?
Αν είναι αλήθεια τότε HAPPY NEW YEAR.

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen,

...ναι φίλε, το είχα ξεχάσει ότι φέτος δεν θα έχει διακοπή η shit league! όσο για το νίνη, διάβασα κι εγω τις δηλώσεις του ότι είναι έτοιμος και περιμένω όπως όλοι μας την επάνοδό του. πάντως είχε αρχίσει να καίγεται επί μουνιόθ, ήρθε και η εθνική το καλοκαίρι και κάηκε τελείως, τον αποτέλειωσαν! πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου και για μουνιόθ και για αντρεας και για 'ndoye.

Ανώνυμος είπε...

...o βίκτορ σάντσεθ στο sportime.gr


«Δύο πράγματα ήταν άλυτα στον Παναθηναϊκό. Το ένα ήταν οι τραυματισμοί. Δε θυμάμαι στην καριέρα μου κάποια ομάδα να έχει τόσους πολλούς και συχνούς τραυματισμούς βασικών παικτών. Η ομάδα άλλαζε από παιχνίδι σε παιχνίδι, καθώς μονίμως κάποιοι ήταν τραυματίες. Βέβαια, μπορεί να ήμασταν άτυχοι, αλλά από την άλλη είναι περίεργο να τραυματιζόμαστε τόσο συχνά. Σαν να μην είχαμε δυνάμεις… Το δεύτερο πράγμα για το οποίο μίλησα είναι κάτι, που αν δεν κάνω λάθος εντοπίζεται και στη φετινή ομάδα. Ενώ το ρόστερ είναι καλό και όλοι οι παίκτες είναι πρώτης γραμμής, η ομάδα αποτυγχάνει να «καθαρίσει» τα λεγόμενα εύκολα ματς με υποδεέστερους αντιπάλους. Δεν γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα νικώντας μόνο στα ντέρμπι. Πρέπει να κερδίζεις και μάλιστα σχετικά ξεκούραστα και τις πιο μικρές ομάδες. Αυτό δεν το καταφέραμε ποτέ, όσο ήμουν εγώ στην ομάδα και σύμφωνα με όσα διαβάζω στο internet, είναι κάτι που και φέτος έχει κοστίσει στον Παναθηναϊκό. Είναι κρίμα γιατί οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα και ο κόσμος πολύ περισσότερο διψάνε τόσο πολύ για ένα πρωτάθλημα και μια διάκριση στην Ευρώπη. Ειδικά ο κόσμος. Τέτοιο πάθος και τέτοια ατμόσφαιρα όπως στην Ελλάδα, δε θυμάμαι ούτε στη Ρεάλ. Θα σας κάνει εντύπωση, αλλά κρίνοντας την ενημέρωση που έχει ο Έλληνας φίλαθλος για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, νομίζω ότι οι Έλληνες αγαπάτε το ποδόσφαιρο περισσότερο απ’ ότι οι Ισπανοί».


«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός περίμενε πολύ περισσότερα από ‘μένα, όπως κι εγώ περίμενα πολύ περισσότερα από τον εαυτό μου. Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα και ήμουν βέβαιος ότι φέτος θα έπαιζα πολύ περισσότερο και πολύ καλύτερα. Στον Παναθηναϊκό φαίνεται είχαν άλλη άποψη. Το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι κανείς δεν μου έλεγε γιατί με αποδεσμεύει η ομάδα. Μόνο αυτό κρατάω ως αρνητικό. Δηλαδή, για ένα χρονικό διάστημα κανείς δεν μου έλεγε την αλήθεια και το λόγο που φεύγω από την ομάδα και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλον. Όλοι οι δρόμοι όμως οδηγούσαν στο ίδιο πρόσωπο. Στον κ. Βέλιτς! Αυτός δεν με ήθελε στον Παναθηναϊκό κι έτσι με έδιωξαν. Δεν τον κατηγορώ, ούτε τρέφω αρνητικά συναισθήματα. Αυτός είναι ο ρόλος του. Βέβαια, με όσους παίκτες έχω μιλήσει και από αυτούς που έφυγαν και από αυτούς που έμειναν, όλοι έχουν ένα ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Βέλιτς. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι ο τρόπος του. Ίσως το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί μας. Όπως και να έχει πάντως, τους ευχαριστώ όλους για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν και μου συμπεριφέρθηκαν. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Περισσότερο μου λείπει ο κόσμος της ομάδας. Για αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να δουν την ομάδα τους εκεί που την ονειρεύονται. Μακάρι να συμβεί φέτος. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου…».


...2 σημεία κάνουν 'κρα'
1) ''είναι περίεργο να τραυματιζόμαστε τόσο συχνά''
[θυμηθείτε σανμαρτεαν,λίμα άντερσον-ελπίζω να μην την πάθει και ο εκι]
2) ''όλοι έχουν ένα ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Βέλιτς''
αυτό ενισχύει την άποψη πολλών που θεωρούν κλικαδόρο τον βέλιτς και την 'διοίκηση' να επιθυμεί έναν προπονητή εντολοδόχο που απλά να προπονεί τους παίκτες που του σερβίρουν, χωρίς να έχει λόγο...

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

εκ παραδρομής, που λένε, την απάντησή μου σε εσένα σχετικά με το πότε μίλησε ανοιχτά ο Μουνιόθ, την ανέβασα σαν απάντηση προς τον Μπορέλι - βλέπε πιο πάνω, το σχόλιό μου με ώρα 04:28:00.

---

@ Μπορέλι,

ότι ΔΕΝ είμαι από αυτούς (ποιούς άραγε;) που λένε πως έχουμε υπερομάδα, θα πάρουμε τίτλους, κ.ο.κ., δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις: αρκεί να διαβάσεις όσα έχω γράψει εδώ από την αρχή της σεζόν.

Πώς το έλεγε ο Σαββόπουλος δηλαδή; "Δεν ήμουν εκεί κι εκτύπαε τον αέρα"!

Πάντως εάν ... Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΟΚ είναι η λύση που προτείνεις για να πειστούν ότι σφάλλουν όσοι (ποιοί άραγε;) νομίζουν πως έχουμε υπερομάδα, τότε φίλε θα μου επιτρέψεις να θεωρήσω πως δεν μιλάς σοβαρά.

---

@ Henriksen,

εγώ φυσικά και δεν περίμενα να κάνει ο Μουνιόθ τη Βροχοπούλου ή κάτι τέτοιο! Ούτε και περιμένω κάτι ανάλογο από τον Πεσέιρο! Πώς σού ήρθε;

Για κοίταξε καλύτερα σε ποιόν και σε τι απαντάω θυμίζοντας τα περσινά χαζά της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ - και κάνε την ίδια ερώτησή σου σε αυτόν.

---

@ Kris,

ο ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΣΤΕΘ (που λυπήθηκα που έφυγε) δεν μας λέει και κάτι που δεν ξέρουμε, έτσι δεν είναι;

"κρα" όμως κάνει κι ένα ακόμα σημεία από τη συνέντευξή του: εκεί που λέει ότι "το ρόστερ είναι καλό και όλοι οι παίκτες είναι πρώτης γραμμής"!

Προβλέπω να τον ξεφωνίσει τον Βίκτορα ο Κουτόχορτος :-))

---

@ ALL,

παίδες, φοβάμαι πως η ομάδα πάει να παίξει με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ έχοντας πολύ υποτιμημένο το ματσάκι!

Γιατί το λέω; Διότι ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ δεν πήγε καν στην αποστολή, επειδή, λέει, ήθελε να ξεκουραστεί!!!

Ποιόόόός; Ο Κάρα να ζητήσει ξεκούραση; Αυτός ο σιδερένιος τυπάς, που παίζει και με υπερκόπωση; ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ!!! Και μάλιστα από ένα διεθνές ματς και με πρώτης γραμμής σπανιόλικη ομάδα; ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΘΑΝΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΩΝ!!!

Γι' αυτό σας λέω: το ματς τον έχουνε για να περάσει η ώρα - αφού είναι εξασφαλισμένη και η πρόκριση.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ (αν έχω δίκιο)!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ (αν έχω δίκιο)!!!

Ανώνυμος είπε...

TT, xairomai pou symfwnoume tote. O Kout epishs exei dikio, kathws epikentrwthike sto oti vghke o Peseiro kai petakse thn malakia tou "kapoioi den theloun ton PAO na kerdizei" xwris na pei tpt. Enw 2 vdomades prin sthn Larisa elege den milaw gia diaithsia p.x.

An exoun ypotimhsei to matsaki tha ginei skhniko PSG (4-0). Alla yparxei kai h fhmologia oti yparxei krish sthn sxesh Peseiro-Kara, pou paw na thn pistepsw, vlepontas tis xeironomies kai tis fwnes tous mesa sto paixnidi(!) o enas enantion tou allou. Ma einai dynaton na thelei na xasei o Kara paixnidi eurwpaiko? Kai dh sthn Ispania?! Kati vrwmaei.

Kai sovara na to exoun parei, dystyxws h Atletico einai out of our league. Elpizw na diapseustw giati fetos Eurwph pame kala, enw kai oi Ispanoi einai astatheis.


ps. sorry gia ta greeklish, grafw apo ena periergo laptop

Ανώνυμος είπε...

a kai o PAO den pwleitai re paidia. Eidika me to neo ghpedo (ksanalew gia pollosth fora, oti tote isws doume epitelous omadara).


Antithetws pwleitai o OFH apo oti akouw

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΝΤΡΑ και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Ποιοτικος και πανεξυπνος πανω απ'ολα παικτης.

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να ξερα τι μέσο έχει αυτό το μαλακισμένο ο Βύντρα και παίζει στο Παναθηναικό. Το παιδί είναι χαζό αποδεδειγμένα. Πέρυσι με τη Λανς έκανε το ίδιο. Τώρα με την Ατλετικο. Είχα διαβάσει κάποιους εδω μέσα ότι τον θεωρούσαν και καλό παίχτη. Αυτόν που κανονικά έπρεπε να τον πληρώσει ο Παναθηναικός για να φύγει.

Το ίδιο ισχύει και γι αυτό το όρθιο κρέας το Τζιώλη.

Δυστυχώς φάνηκε ότι η ομάδα δε μπορεί να κρατήσει ένα παιχνίδι δικό της. Ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος (η Ατλέτικο έπαιζε με 10 και παρόλα αυτά έπαιζε στο μισό γήπεδο) αυτό είναι δείγμα ότι η ομάδα έχει μικρύνει. Γιατί έχει παίχτες που στη πλειοψηφία τους δε μπορούν να διαχειριστούν μια νίκη. Γιατί πολύ απλά δε πιστεύουν σ΄ αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς είχα άδικο για το πώς έβλεπε η ομάδα το ματς με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ! Παίξαμε γερά και καλά στη Μαδρίτη. Κρίμα μόνο που χάσαμε έτσι, στο 95'.


@ Μινχ,

καλά βρε συ, από το σημερινό ματς διαπίστωσες ότι ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει; Επειδή, λες, δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-1 και να κερδίσει την 3η ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος μέσα στην έδρα της; Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι;
Ο παλιός και μεγαλύτερος του σημερινού Παναθηναϊκού πότε θυμάσαι να ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ δηλαδή; Μήπως ... ποτέ; Για σκέψου μήπως υπερβάλλεις λοιπόν.

@ Henriksen,
ευτυχώς που και εσύ έπεσες έξω - για το "η ΑΤΛΕΤΙΚΟ είναι out of our leαgue" εννοώ!

Ανώνυμος είπε...

παιδες ψυχραιμία!

όπως μετά απο επιτυχή αποτελέσματα δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, έτσι και μετά απο ανεπιτυχή δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. η ομάδα έπαιξε καλα, ειδικά στο α' ημίχρονο. στο τελευταίο 20λεπτο μας έπαιζαν στο μισό γήπεδο, ακόμα κι όταν αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. αντί να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα είχαμε ταμπουρωθεί και προσπαθούσαμε απλά να διώξουμε. κρίμα που το σκηνικό θύμισε λανς, με αρνητικό πρωταγωνιστή πάλι το βύντρα. ευτυχώς είναι ήττα χωρίς μεγάλο αντίκρισμα, αφού οι πιθανοί αντίπαλοι στην αυριανή κλήρωση παλεύονται, ακόμα και από αυτόν, τον 'μικρότερο' ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

παιδες ψυχραιμία!

όπως μετά απο επιτυχή αποτελέσματα δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, έτσι και μετά απο ανεπιτυχή δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. η ομάδα έπαιξε καλα, ειδικά στο α' ημίχρονο. στο τελευταίο 20λεπτο μας έπαιζαν στο μισό γήπεδο, ακόμα κι όταν αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. αντί να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα είχαμε ταμπουρωθεί και προσπαθούσαμε απλά να διώξουμε. κρίμα που το σκηνικό θύμισε λανς, με αρνητικό πρωταγωνιστή πάλι το βύντρα. ευτυχώς είναι ήττα χωρίς μεγάλο αντίκρισμα, αφού οι πιθανοί αντίπαλοι στην αυριανή κλήρωση παλεύονται, ακόμα και από αυτόν, τον 'μικρότερο' ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ...

squarelogic είπε...

Eλπιζω η Χερτα να μην εχει αλλαξει γνωμη...Ραντεβου ολοι στο αεροδρομιο για να ξεπροβοδισουμε τον Λουκά τον μακρυχέρη!

Κουτοχορτε
με τη φραση σου
"Όσο δεν δραστηριοποιούμαστε δυναμικά απέναντι στην αρχιδότριχα του Λεμπ*, προκοπή δεν έχει.

*αυτό για τον ΤΤ που ήθελε νέο προσωνύμιο"

προς στιγμη με εκανες να ψαχνω στη Wikipedia για να βρω τι σοι Ανατολικογερμανός λικβινταριστης ειναι αυτος ο Loeb και τον χρησιμοποιεις για να δωσεις νεο προσωνυμιο στον ΤΤ!!!
Παρεξηγησις!!!

Κριμα για το τεμαχιο στο 95!
Αλλα βλεπετε τι μεγαλη σπουδαιοτητα εχει η υπαρξη ενος παιχτη που οι στημενες φασεις του να ειναι 50% γκολ!Κτυπημα βγαλμενο απο κομπιουτερ!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Πάλι με απαγοήτευσε ο Βύντρα... τώρα εμένα θα με πείτε βλαμένο που πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης...

απλά μάλλον δεν ξέρει τι άθλημα παίζει.

ΡΕ ΛΟΥΚΑ... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΡΕ ΛΟΥΚΑ... 2Η ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΛΟΥΚΑ.. ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΛΟΥΚΑ... ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΛΟΥΚΑ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΣΥΦΙΛΗ...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Αυτός ο Βγενόπουλος γιατί θέλει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; Για ασπίδα; Γιατί ξαφνικά τον ακούω και μου "βρωμάει" απατεωνίλα.

Λέω εγώ τώρα.