Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2007

Επόπτης Μποζατζίδης

Μόλις τέλειωσε το ματς με τον Πανιώνιο. Δεν παίξαμε καλά, αλλά δεν έχω όρεξη να γράψω για το ματς, ας το κάνει κανείς άλλος. Το γράφω αυτό για τον επόπτη Μποζατζίδη.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.

Εναλλακτικά, κι επειδή δυστυχώς η θανατική ποινή έχει καταργηθεί, και δεν επιτρέπεται καν ο ξυλοδαρμός ή κάποια άλλη ταιριαστή τιμωρία, όπως το κόψιμο όλων των δαχτύλων τού χεριού του ή παντοτινός εγκλεισμός σε λευκό κελί με νερό να στάζει πάνω στο ξυρισμένο κεφάλι του, προτείνω τελείως πολιτσμένα να μην ξαναεποπτεύσει Πανάθα.

Με τον Καλόπουλο δεν ξανασχολούμαι, ο άνθρωπος είναι απλώς ανόητος.

Αυτά.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ellas europi panathinaikos!!! xa xa xa xa!! Elas europi olimpiakos reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thrass είπε...

Τα υβριστικά σχόλια παραπάνω (με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον τής Πανάθας ή με υβριστικό nickname) τα έσβησα εγώ. Με τα απλώς χλευαστικά προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά, ρε παιδιά, προσπαθείστε να έχετε λίγο πνεύμα.

Ανώνυμος είπε...

paides den me noiazei pou den mas paei i diaitisia. an eixame kaliterous paiktes den tha mas enoiaze. den me noiazei px pou o kasna den mas edwse penalty sto 7' me tin xanthi. an eixame arxidia [i paiktes] as kerdizame estw kai me 1/2 goal. simera den paiksame xalia alla leipei o eki pou kanei ta diskola eukola.

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσοτεροι ποιοτικοι παικτες τυγχανει και να κοστιζουν...

Η ομαδα χρειαζεται επειγοντως ενισχυση με 3 τετοιους παικτες οι οποιοι θα κανουν την διαφορα.

Αυτη ειναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο Ματος ξεχωριζει σαν την μυγα μεστο γαλα και ειναι απελπιστικα μονος. Α και βεβαια ας ελπισουμε οτι θα μπορεσει να τον κρατησει στην ομαδα η προεδραρα....

fpboy είπε...

η ζητάμε με τσαμπουκά μςταγραφές τώρα η δεν υπάρχει φως

island είπε...

Δεν υπάρχει φως....και μη δω καμιά κουφάλα να τα ρίχνει στον προπονητή.Η δουλειά του θα φανεί και θα τρίβουμε τα μάτια μας.Αλλά θέλει και ενίσχυση.

Τί λένε τα γαυράκια παραπάνω;Βγήκαν από το καβούκι τους και ξεψαρώσανε με μία πρόκριση στους 16;Έλεος...θα πέσουν τα τσιμέντα με προκρίσεις μέχρι τους 16

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμενα να δω σημερα το χθεσινο μου σχολιο.
Ενα μεγαλο κατακοκκινο μπραβο βαζελακια, που σας συμποναμε οσο δε φανταζεστε (αλλωστε περασαμς κι εμεις αντιστιχη δεκαετία)

Ανώνυμος είπε...

Βλεποντας κανεις το προγραμμα του 2ου γυρου και συγχρονως τις μεχρι τωρα εμφανισεις της αρμαδας που με τοσοσ κοπο και χρημα δημιουργησε ο ραλιστας, πραγματικα αναρωτιεται πως μπορουν καποιοι να μιλανε ακομα για πρωταθλημα κτλπ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, χάσαμε!
Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Εδώ η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έχει μέχρι στιγμής 2 ήττες.
Υπάρχει μια απογοήτευση γιατί μετά τη νίκη επί του άρθρου 44, η ομάδα δεν την παλεύει. Αλλά θεωρητικά και γι'αυτό υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης.
Εκείνο που με τρέλανε ήταν η συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στην Πανάθα.
Φέρνω στο μυαλό αυτά που είπαν μερικοί φίλοι στο παρόν blog, μετά τη νίκη επί των χανουμίων για τον Καλλόπουλο, πως δηλαδή όταν μας ξαναβρεί θα μας σφάξει, έστω και με το γάντι.
Κραυγαλέες φάσεις δεν υπήρξαν, αλλά τα σφυρίγματα της μεγάλης ομάδας τα πήρε (ή τα γλίτωσε) χθες ο παΝΙΟΝΙΟΣ. Οι δικοί μας με το παραμικρό κιτρινίζονταν. Το κοράκια τουλάχιστον μας υποτίμησαν με την χθεσινή τους προκλητική αντιμετώπιση.
Για να είμαι ειλικρινής δεν θα με πείραζε αυτή η αντιμετώπιση, αν την έβλεπα και στα λοιπά μέλη του ΠΟΚ. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ή όλοι ή κανένας (υπέρ του διαιτησίες), απλά κανένας.
Η συγκυρία του να είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και πρόεδρος της SL, μόνο υπέρ του δεν βγαίνει!

ΥΓ. Δυστυχώς για τον Τζίγγερ, δεν μπορούμε να πούμε ότι η διαιτησία φταίει για τα αποτελέσματά μας. Μπορούμε να πούμε πάντως ότι οι διαιτητές (αν δεν είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία) δεν νοιάζονται αν θα κάνουν λάθη εις βάρος μας, πλέον!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι ίδιον κατάπτωσης έστω και παράπλευρα να χρεώνουμε παράγκες για το κατάντημα μας στους αγωνιστικούς χώρους. Αν οι καλόπουλοι και οι μποσαντζίδηδες καταφέρνουν να μας κάνουν να χάνουμε από τους μάκους και τους πλετς, και δεν φταίει αυτό το άναρχο και δίχως καμία φαντασία τόπι που παίζουμε, σηκώνω τα χερια.Οταν η ομάδα σου χάνει και η μοναδική ελπίδα σου είναι να βάλεις έναν αμυντικό μέσο για να βγάλει μπαλιές στην επίθεση, τότε το πρόβλημα είναι απλά ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.

scarface είπε...

Χάσαμε σε μια έδρα που η Αεκ νίκησε κάνοντας μια φάση σε όλο τον αγώνα και ο Πανιώνιος την είχε βάλει μέσα στο τέρμα.
Χθες έγινε ακριβώς το αντίθετο,και χάσαμε εμεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας δώσει πίσω αυτά που μας χρωστάει η κωλόμπαλα. Όσον αφορά το Μποζατζίδη και το κούνελο το Καλόπουλο ....βαρέθηκα ρε παιδιά με τους διαιτητές τόσα χρόνια. Ας φτιάξουμε ομάδα που να τους νικάει και αυτους.

Thrass είπε...

Όκρα, για αυτό που λες στο ΥΓ, βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μποζατζίδης (ο επόπτης που έπαιζε την επίθεσή μας στο Β') ήταν "σε αποστολή". Τώρα, χρηματισμένος ήταν, μιλημένος ήταν, από μόνος του το αποφάσισε, δεν ξέρω. Αλλά ήταν προφανές.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος με τους καθε μποζατζιδιδες και καζναφεριδες. Δεν νομιζω πως αυτοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για την καταντια της ομαδας μας.

Εγω παρατηρω οτι η διαιτησια δεν σεβεται πλεον τον Παναθηναικο.

Αποκλειστηκα υπευθυνη ΚΑΙ για αυτο ειναι η διοικηση της ομαδας και κανενας αλλος. Διοτι με την απαξιωση της ομαδας μας τα τελευταια χρονια εχει δωσει το δικαιωμα στους διαιτητες να μην την σεβονται, οπως πριν περιπου μια δεκαετια οταν και ειχαμε ποιοτικους παικτες και μια ομαδα ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ...

Εξαλλου ο σεβασμος ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ δεν επιβαλεται.

Παρτε το χαμπαρι, ο χομπιστας Τζιγγερ εχει κανει μεγαλη ζημια στον Παναθηναικο κα αν συνεχισει ετσι η κατασταση θα ειναι μη αναστρεψιμη...

Ανώνυμος είπε...

ο μπορέλι είπε
Εγω παρατηρω οτι η διαιτησια δεν σεβεται πλεον τον Παναθηναικο.


Χουάν Χοσέ αυτή η φράση περικλείει ό,τι πιστεύω κι εγώ

Thrass, εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος, αλλά δυστυχώς τίποτα δεν αποκλείεται.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τον γαύρο είχα να τον δω από όταν κέρδισε μέσα στην Βέρντερ, τότε που αντί να φάει 3, έφυγε με νίκη 3-1. 'Ακουγα ότι νικούσε, και έλεγα ότι παίζει μπάλλα, αλλά κάτι φίλοι μου λέγανε ότι το μεγάλο όπλο του φέτος είναι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κωλοφαρδία του.
Με την Ρεάλ μέσα λέει, αντί να φάει τουλάχιστον 2 τον έσωσαν τα δοκάρια, και με την Βέρντερ μέσα 2 ευκαιρίες λέει έκανε και έβαλε 3 γκολ, ενώ γλίτωσε άλλα τόσα.
Δεν το πολυπίστευα μέχρι που τους είδα σήμερα με την ΑΕΚ που σημειωτέον πατήσαμε και την γλίτωσε φτηνά με 2-1.
Αυτή η ομάδα ρε παιδιά είναι στους 16; Ήμαρτον!!!!
Στο 2ο ημίχρονο ήταν πεθαμένοι, δεν υπήρχαν μέσα στο γήπεδο! Γκαλέτι, Λούα και λοιποί ήταν λες και δεν έπαιζαν, και κει που τα χανούμια είχαν έτοιμο το γκολάκι, στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ φάση που κάνανε, να ο Ντάρκο να το χώνει ψυχρά και επαγγελματικά. Πέρσι και πρόπερσι ήταν ο Ρίμπο, φέτος ο Κοβάσεβιτς. Αν δεν υπήρχε ο τύπος αυτός και παίζανε με τον Κωνσταντίνου, θα ισοβαθμούσανε με τον Ατρόμητο...!!!

Χωρίς πλάκα, αν τσιτωθούνε όπως με την ΑΕΚ οι δικοί μας (όχι όμως ότι έιμαστε και τίποτα ιδιαίτερο έτσι;) και με 2 ακραία μπακ της προκοπής, -μεταγραφές έρχονται γαμώτο-, τους έχουμε 2 ξεγυρισμένες κηδείες μέσα στο κωλογήπεδό τους τον Γενάρη. Αρκεί με τον καινούριο χρόνο να σταματήσει η απίστευτη κωλοφαρδία τους!!!

-Αυτά είχα να πώ, πάω τώρα γιατί περιμένω τον Δούρο να με πάρει τηλέφωνο...

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass,

για την ήττα από τον Πανιώνιο θα πω ό,τι είχα πει και μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Δηλαδή: ό,τι κι αν έκανε ο κόρακας με τους βοηθούς του (και πράγματι έπαιξαν "επαγγελματικά" υπέρ του αντιπάλου μας: π.χ. αποδιοργάνωσε τον αγώνα ακριβώς όταν γίναμε άκρως απειλητικοί), το παιχνίδι αυτό έπρεπε ΕΜΕΙΣ να το κερδίσουμε! Ή αλλιώς: ΕΜΕΙΣ φταίμε που το χάσαμε.

Όχι ότι ο Πανιώνιος είναι ομαδούλα, κάθε άλλο φέτος, αλλά είναι απαράδεκτο για τον Παναθηναϊκό να (ξανα)πετάει 60 ολόκληρα λεπτά αγώνα ... και να δείχνει στα τελευταία 20 λεπτά - αλλά μέσα στο άγχος και την κούτραση - τι μπορεί πραγματικά να κάνει σαν ομάδα (τουτέστιν: να παίξει ισοπεδωτικά τον αντίπαλό της).

Δυο λόγια για το rotation του Πεσέιρο, επειδή προβλέπεται να ακουστούν πολλά εναντίον του. Η ιδέα του Ζοζέ είναι διπλή: (1) να έχει η ομάδα τη μέγιστη δυνατή ενέργεια, φρέσκους παίκτες και ταυτόχρονα (2) πολλές εναλλακτικές λύσεις, δεδομένου ότι
παιζουμε σε 3 ταμπλό (πρωτάθλημα, κύπελο, Ουέφα). Αυτή καθεαυτή, είναι πολύ σωστή ιδέα και δεν σημαίνει κατ' ανάγκην απουσία μιας βασικής ραχοκοκκαλιάς.

ΟΜΩΣ απαιτεί παίκτες σχετικά ίσης δυναμικής και επίσης σωστούς επαγγελματίες (επομένως είναι λίγο δυσκολοχώνευτη ακόμα από μερικούς).

Πού δεν έχει η ομάδα παίκτες σχετικά ίσης δυναμικής; Βασικά στο ΚΕΝΤΡΟ. Χρειάζεται απαραίτητα ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΟΣ, αλλά ένα "Μάτος" επιτελικό χαφ (εφόσον ο ΕΚΙ δεν προβλέπεται να μας βοηθήσει πριν από το Φλεβάρη).

Με την ευκαιρία, πληροφορούμαι ότι ο Βέλιτς κινείται για 3 μεταγραφές το Γενάρη. Μακάρι. Για να δούμε.

Υ.Γ. Τυφλώθηκα από την ποιότητα του ευρωπαίου Λιμενόπουστα...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΛΠΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΓΚΑΛΕΤΙ, ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΤΟΝ.ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΚΕΡ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ( ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΡΟΜΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ). ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΑΡΗΣ 2 ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αποσπασμα απο αρθρο στο φορουμ
των green web fans το οποιο με βρισκει απολυτα συμφωνο:


"Άλλο ένα πρωτάθλημα λοιπόν κάνει φτερά… Για άλλη μια φορά θα παρακολουθήσουμε αύριο τους αντιπάλους μας να παίζουν μεταξύ τους για την πρώτη θέση – με εμάς ανίκανους να τους ακολουθήσουμε… Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Η ουσία είναι ότι με αυτή την ιδιοκτησιακή κατάσταση, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ – και αν κάποια φορά έρθει και καμιά άσπρη μέρα, θα είναι το διάλειμμα ανάμεσα σε πολύ περισσότερες μαύρες και άραχλες… Το μεγάλο στοίχημα λοιπόν αυτό είναι και όχι αν είναι καλός ο Πεσέιρο και ο κάθε Πεσέιρο, αν ο Καραγκούνης είναι καλή μεταγραφή, αν οι επιθετικοί μας δε μπορούν να βάλουν γκολ και τι γράφει για όλα αυτά ο Γκοντζίλα… Ο κάθε Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τις ευθύνες του, γιατί είναι πια ολοφάνερο: Η δύναμη της φανέλας έχει κρατήσει από μόνη της για πολύ καιρό ζωντανή την ομάδα μας (αφού κανείς άλλος δεν κάνει τίποτα). Δεν μπορεί άλλο όμως… Αν δε βρεθεί κάποιος ή κάποιοι να αντιστρέψουν την κατάσταση, η κατρακύλα θα συνεχίζεται και θα δούμε πολύ χειρότερα. Τέτοια που ούτε καν τα φανταζόμαστε…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τον ψάχνουμε… Πού είναι;"

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι: ο τρίτος από Ελλάδα βγαίνει ΤσουΛού του χρόνου; Όχι ε; Εκεί κανείς στην εταιρεία το ξέρει;

(Πάντως πιστεύω πως τον Αστέρα Τρίπολης τον έχουμε. Ο θεός να δώσει μην παίξουμε με την Βέρντερ.)

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, συγγνώμη κιόλας, αλλά την απάντηση την ξέρω: μην ακούτε αυτούς που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία υπέρ άλλων... πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας... με τον Έκι χτυπάμε πρωτάθλημα...

Καλά είναι.

Ανώνυμος είπε...

οποιος ξαναπει για διαιτησια ειναι ρουφιανος του βαρδινογιαννη και ψαχνει δικαιολογιες!

Ανώνυμος είπε...

με τον γκονζαλες θα παρουμε το πρωταθλημα των συνεντευξεων τυπου. Θυμάστε ποσες δηλώσεις εκανε οταν επεζε? Ολο μαλάκιες ηταν, φουμαρα και μεταξωτες κορδελες ποσο μαλλον τωρα που εχει να παιξει 2 χρονια.Στην ομαδα μας ομως που ολοι ειναι ατεχνοι ο κουτσος γκονζαλες θα κανει την διαφορα με αντιπαλο τον πανιωνιο στη λεοφωρο! Αν υπολογίσουμε οτο γκονζαλες= 2 * ριβάλντο τοτε τωρα που γυριζει απο τραυματισμο γκονζαλες= ριβάλντο. Ρε πουστη μου η ομαδα θα ανεβει 2 κλικ σε ταχυτητα...Η μηπως να παρουμε τον ριμπο απο αεκ για να γινει η ομαδα πιο γρηγορη... Καλα μας δουλευουν ρε γαμωτο??? χριστουγεννιατικος μποναμας με γκονζαλες γραφουν οι εφημεριδες, μας δουλευουν ψιλο γαζι.. Αντε ρε καραγκιοζη Τζίγκερ βαλε το χερι στην τσεπη. Οταν τα αρπαζες με τις πορειες στο τσαμπιονς λιγκ ηταν καλα??? Για ανταλαγμα πηρες τον ΜΙΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαράκι που μου απάντησες, δεν μπαίνω καθόλου συχνά γιατί δεν έχω χρόνο (νέος μπαμπάς γαρ). Απλά σήμερα βρήκα λίγη ώρα...
Αλλά έχω γράψει για την μόνιμη ανυπαρξία των πλάγιων μπακ μας από την αρχή της χρονιάς, για το ελλειματικό σε ποιότητα ρόστερ, για την ανακατωσούρα και ελάχιστη βοήθεια του Καρα κλπ.
Απλώς επειδή δεν είχα εικόνα του γαύρου και νόμιζα ότι είναι η υπερομάδα, και είδα ότι τελικά δεν είναι, το ΄γραψα.
Βέβαια και θέλουμε ενίσχυση γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά, και δεν αβαντάρω τον Τζίγγερ, που πολλές φορές ο τρόπος σκέψης και διοίκησής του μου φαίνεται αλλόκοτος.

-Αλλά το να δέχομαι ότι ο γαύρος είναι αχτύπητος -που δεν είναι-, αυτό ΠΟΤΕ. Τέτοιο ραγιαδισμό τον αφήνω σε σένα.
Με τέτοια νοοτροπία κατωτερότητας θες να τον κοντράρεις; Έτσι χεσμένος θα πας στο σπίτι του να του το κλείσεις; Έτσι σκέφτονται οι μικρές ομάδες...
Τύποι σαν και σένα θα είναι ευχαριστημένοι με τιμητική ήττα 1-0. Εγώ όχι!
-θέλω να τον κερδίσουμε 2 φορές τον Γενάρη, και να γίνουμε ο Κακός Δράκος στο περαμύθι τους!!!

-Πως μπήκαμε με την ΑΕΚ, νοιώθοντας ότι είμαστε καλύτεροι και τους δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό;

Με αντιλήψεις του στυλ
"ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ" απορώ πως δεν είσαι Καλαμαριά ή κα΄τι αντίστοιχο...

ΥΓ. Αν δεν κατάλαβες το χιούμορ μου με τον Δούρο, δεν φταίω εγώ....

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και μπορουμε να κερδισουμε το ολυμπιακο οπως το καναμε και περυσι 2 φορες. Τιτλο ομως δεν πηραμε γιατι απλουστατα το πρωταθλημα κρινεται κυριως απο τα αποτελεσματα με τις μικροτερες ομαδες.

Thrass είπε...

Μήτσο, το ότι δεν παίζουμε καλά δε σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε Μποζατζίδης να μάς πηδάει όποτε θέλει. Όπως και να 'χει, έγραψα ότι δεν παίξαμε καλά.

Τζόνι, συμφωνούμε απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass,

ότι θα σε βγάζανε και ... "ρουφιάνο του Βαρδινογιάννη" επειδή είπες για τον Μποζατζίδη (βοηθός του Βασσάρα αυτός στα διεθνή), το περίμενες;

Πλακώσανε όμως οι ανώνυμοι, που έχει παρατηρήσει και ο Squarelogic.
Και διαβάζουμε τρελά πράγματα, όπως αυτό του φίλου "απάντηση στον αλέφαντο", που σπατουλάρει με τη γλώσσα το Λιμενόπουστα και δηλώνει και παναθηναϊκός τρομάρα του!

...

Να πω (ή μάλλον να ξαναπώ) και κάτι γι' αυτό που λένε οι GWF περί ιδιοκτησιακού και τσιτάρει ο "Χουάν Χοσέ".

Παίδες, το γεγονός είναι ένα: την ΠΑΕ τη βαστάνε οι Βαρδινογιάννηδες και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να την αφήσουν - ειδικά τώρα που φτιάχνουν και το γήπεδο!

Με αυτό το γεγονός πρέπει να πορευτούμε. Δεν είδατε άλλωστε και τους ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ; Μουρμούρισαν ξεμουρμούρισαν, τελικό Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!

Είπε "το γήπεδο θα το χρηματοδοτήσω εγώ"; Λίγη μουρμούρα ο Θανάσης και στο τέλος "ναι, φτιάξε το, όλοι ενωμένοι".

Είπε "για τα εισιτήρια στείλτε μου επίσημη επιστολή και θα το καθαρίσουμε το θεματάκι"; Λίγη φασαρία ο Θανάσης και στο τέλος του έστειλε την επιστολή και καθάρισε το θέμα.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ; Ή ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ "ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ" ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Όχι φίλοι μου, οι Γιαννακόπουλοι ΚΑΙ Πανάθες είναι ΚΑΙ σώφρωνες άνθρωποι. Δηλαδή: πορεύονται με τα γεγονότα.

Λέω λοιπόν: δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα όσο θα βρίζουμε πατόκορφα το Ραλίστα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Ίσα ίσα, έτσι θα χειροτερεύουν τα πράγματα. Διότι (το έχω πει) ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ - και εννοώ και τις δυο μεριές.

Ανώνυμος είπε...

Δηλώ υπευθύνως και με γνώση των συνεπειών του Νόμου περί ψευδούς δηλώσεως ότι οι "από το λιμάνι" και "thrilos" είναι παιδιά μου.

Yours Sincerely,

akrat είπε...

Αγαπητοί φίλοι γράφω για πρώτη φορά για την αγαπημένη μου ομάδα...
Κύριοι είμαστε πλέον μικροί...
Είμαστε ΑΕΚάκη...
Και για όλα φταίει η ΠΑΕ...
Να φύγουν... και που να πάνε?
Θα ψιλοφτιάξουν μια καλή ομάδα για ένα δύο χρόνια (μπας και πουλήσουν κανένα διαρκείας στον Βοτανικό) και ύστερα θα αφήσουν κάποια άλλη ομάδα να πάει μπροστά...
Άστε τα είναι μικροί σε όλα...
Π.Χ ο Παύλος πάει πάντα στην Ν. Σμύρνη... η υπόλοιπη οικογένεια τσακώνετε.. αναμεταξύ της... και εμείς να παίζουμε με κάτι παιχτάκια λες και είμαστε ομάδα εφήβων.... άστε τα....

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω λιγο καιρο το Blog σας και έχω να πω αυτό ου μου ειπε ενα φίλος μου πέρσι, βαμμένος ολυμπιακός:"Ο ΠΑΟ θα πάρει αξιόλουγους παιχτες και θα κάνει καλη πορεία εφόσον φτιαχτεί το γήπεδο. Τώρα απλώς γίνεται συντήρηση." Αυτό που δεν ξέρω ειναί το πόσοι θα εχουν απομείνει. Πιστεύω αρκετοί διότι ομάδα δεν αλλάζεις έτσι εύκολα. Απλώς αμα πάει σκατά δεν πολυασχολείσαι... και τια τελευταίο, αν και φίλαθμός του Ολυμπιακού νομίζω οτι ο ΠΑΟ θα περασει στο κύπελλο, ετσι ώστε να αποσυμπιεστεί η κατάσταση.
ΥΓ. Καλό κουράγιο.. και καλές γιορτες(αυτο εχει σημασία τωρα :))