Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2007

Μαγκιά του

Παναθηναϊκός δεν σημαίνει να απαξιώνεις τις επιτυχίες των άλλων.

Δεν έχεις άλλωστε λόγο να κάνεις οτιδήποτε κρεμαστάρι, αφού είσαι αλεπού που έχει φτάσει πρώτη και επανειλημμένα εκεί που προσπαθούν αυτοί να φτάσουν τώρα.
Εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ, αυτοί τώρα ονειρεύονται να ταξιδέψουν.
Όταν ταξίδευες εσύ, σου έλεγαν για τσούκου - τσούκου μπωλ και για το ότι πορείες κάνουν μόνο οι συνταξιούχοι, ο δε Καρπετόπουλος έγραφε το μνημειώδες «Τελικά ποιά ομάδα είναι η καλή: εκείνη που κάνει πέντε καλά παιχνίδια το χρόνο ή εκείνη που κερδίζει κάθε Κυριακή;».
Μετά από έντεκα χρόνια άφθονου γέλιου ο γάβρος κάνει μια μέχρι τώρα δυνατή πορεία.
Μαγκιά του.
Αλλά δεχόμενοι το φετινό «μαγκιά του» δεν μπορούμε παρά να δεχθούμε ταυτόχρονα και το «ξεφτίλα του» δέκα συνεχών ετών.
Μπράβο τους λοιπόν που έφτασαν ένα μικρό κλάσμα των δικών μας επιτυχιών και για τα υπόλοιπα ραντεβού 9 και 13 Ιανουαρίου, ενώ ακόμη για τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις ας έχουμε μια μικρή (τόση δα) επιφύλαξη για το ποιά ομάδα θα κάνει τελικά και φέτος καλύτερη πορεία.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεμονής το μόνο που έκανε κατά την γνώμη μου ήταν να βουλώσει κάποιους (ακόμα και μένα). Είναι τρομακτικά δύσκολο να προκριθείς με γαύρο, με αυτήν την σάπια βλάχικη αντίληψη που έχουν για την Ευρώπη. Μπράβο του πάντως, βούλωσε και τους πούστηδες της Σπόρτντέι και τον Τζίγγερ, καθώς απέδειξε ότι ακόμα και οι νέες και ριζικά ανανεωμένες ομάδες μπορούν να πετύxoυν τους στόχους τους. Όχι τα γκοντζιλέικα ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΛΕΨΤΕ κάθε Νοέμβρη.

Καλά ούτε οι ίδιοι οι γαύροι δεν τόλμησαν να πουν ότι μας έφτασαν. Υπάρχουν και όρια γραφικότητας. Για τον κλαρπετ τι περίμενες, δηλωμένος γαύρος είναι ο άνθρωπος.

υγ. για να διεκδικήσω και εγώ τον τίτλο του γκαντέμη, προβλέπω ήττα στην Μαδρίτη και κλήρωση με Βέρντερ. Έτσι για το ιντριγκάρισμα του πράγματος!

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

έχεις απόλυτο δίκιο!

ΜΠΡΑΒΟ στο Λεμονή, που ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ το αποτρόπαιο γκοντζιλέικον "πιστέψτε αυτή την ομάδα, στηρίξτε την και παλέψτε γι' αυτήν"!

Κι αν το είπε, τουλάχιστον δεν το αναμετέδωσαν οι σταθμοί και τα κανάλια του μακρυνού πλανήτη ΑΛΔΕΒΑΡΑΝ, όπου έχω την αίσθηση ότι κατοικούμε μερικοί-μερικοί!

ΜΠΡΑΒΟ του επίσης που βούλωσε τον κύριο Τσίκερ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αξίζει ο Λεμονής την άπειρη εκτίμησή μας, έστω κι αν τυχαίνει να είναι γαυράκιας έως το μεδούλι (αλλά εμείς οι πανάθες είμαστε υπεράνω τέτοιων μικροτήτων ως γνωστό).

:-pp

Ανώνυμος είπε...

Έχω καιρό να γράψω και δεν ήθελα να το κάνω με τον γαύρο.
Όμως η γνώμη μου ειναι πως εκτός των άλλων ο Λεμονής διέλυσε και τις κλίκες από πέρισυ.
Ανατολακηδες και Γεωργάτοι έφυγαν όταν και ο γαυροτύπος έγραφε πως μπορούσαν να μείνουν για λίγο ακόμη.
Επίσης το ότι δεν έχουν πάγκο είναι γνωστό. Το ότι όμως προωθεί πιτσιρικάδες μπράβο του.
Α ρε Νίνη δρόμους που άνοιξες.
Όσο για το αν βούλωσε τον Τζίγγερ δεν με νοιάζει. Η ομάδα με νοιάζει εμένα. όσο για τον άλλο;

Έλληνας κροίσος με καφενείο...
με 7 γράμματα...
ποιός είναι...
ποιός είναι...

Ο Τζίγγερ!!!

Ανώνυμος είπε...

1.Σωστό αυτό με τις κλικες

2.Σωστό ότι ο Νίνης άνοιξε "μόδα"

3.Ρε ΤΤ, πιστεύω καταλαβαίνεις ότι εννοούσα ότι το γκοτζιλέικο "πιστέψτε κτλ" ήταν κάπως διαφορετικό από τα κλασικά πιστέψτε που λέει ένας προπονητής. Βλέπε και παλαιότερο ποστ του ΟλντΜπόι

υγ.Για να προλάβω και κάποιους μιλουποφάγους, ΔΕΝ ΕΚΘΕΙΑΖΩ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ. Ίσα ίσα το μέλος τους γλίτωσε σε ΟΛΑ τα παιχνίδια, ήταν και θέμα τύχης δλδ. Δίκαια περάσανε άστους να μας ζαλίζουνε, πάμε τώρα για άκρως ενδιαφέρον Ιανουάριο και μετά έχει και ΟΥΕΦΑ

scarface είπε...

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε δίκαια γιατί είχε να αντιμετωπίσει σε έναν όμιλο τη χειρότερη Ιταλική ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε αυτό το θεσμό και μια Γερμανική ομάδα που το πιο σκληρό μαρκάρισμα που κάνει όταν αμύνετε είναι τα μπακ της να αγριοκοιτάζουν τα αντίπαλα φορ.
Παρ' όλα αυτά βρέθηκε στη συγκυρία να έχει τέσσερα καλά κομάτια στη μηχανή του (ονόματα δε γράφω το νο 11, το νο 9, το νο 7 και το νο 6) και να είναι καλά κουρεμένο το γρασίδι στα γήπεδα που αγωνίστηκε.΄
Τώρα χωρίς πλάκα αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι από το καλοκαίρι και μετά έχουν παντελονιάσει τόσο πολύ χρήμα που τώρα το Δεκέβρη θα ενισχυθούν και άλλο.
Και αυτός ο Μπελούσι της Ρίβερ επειδή τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές είναι μεγάλη παιχτούρα.
Η δικιά μας ομάδα δε χρειάζεται ενίσχυση , η νέα επετειακή φανέλα θα κάνει το θαύμα της. Και στο φινάλε αν ο γαύρος πάρει τον Μπελούσι της Ρίβερ εμείς μπορούμε να πάρουμε το Μπελούσι από τους Blues Bothers (και αν αυτός έχει πεθάνει όπως με ειδοποιεί το αριστερό μέρος του εγκεφάλου μου ας πάρουμε τη Μόνικα.)

Ανώνυμος είπε...

Ούτε Μπελούσι ούτε Ντελγάδο θα πάρουν, είναι πανάκριβοι-προς Μπενφίκα οδεύουν. Παντελονιάσανε πολύ χρήμα, αλλά κανά Σίσιτς θα πα΄ρει ο θείος. Και αν τους κάνουμε καμιά κηδεία το Γενάρη, να δεις που θα ξαναρχίσει κράξιμο

Ανώνυμος είπε...

@ All and everybody here,

εντάξει οι πλάκες, νόμιμες άλλωστε, αναγκαίο συστατικό, συνοδευτικό και πραγματικό αλατοπίπερο στη ζωή της μπάλας, αλλά ρε παιδιά δε χρειάζεται να ξοδεύουμε φαιά ουσία για το θέμα. Ούτε αναλύσεις, ούτε αποτιμήσεις, ούτε και συγκρίσεις.

Μπράβο στο Λιμενόπουστα που προκρίθηκε στους 16 έπειτα από 9 χρόνια προσπαθειών.

Αυτό και ... τελεία και παύλα. Ούτε να μάθουμε κάτι εμείς οι Παναθηναϊκοί από αυτήν τους την πρόκριση, ούτε και να φοβηθούμε επιτέλους!

Δηλαδή τι να μάθουμε ρε παιδιά; Τι έχουμε να μάθουμε σαν Παναθηναϊκός, που δεν το ξέραμε δηλαδή; Πείτε μου ειλικρινά να σας χαρώ!

Και τι έχουμε να φοβηθούμε; Ότι θα κάνει ο άλλος τις σούπερ μεταγραφές; Ας τι κάνει. Αλίμονο κι αν δεν τις έκανε δηλαδή, που 10 χρόνια τώρα παίζει σερί Ch.-L και εισπράττει 15άρες εκατομμύρια κάθε Σεπτέμβρη χωρίς κανένα κόπο, ούτε καν το ρίσκο ενός προκριματικού γύρου! Και που έχει εδώ και 3 χρόνια δικό του γήπεδο με όλα όσα αυτό σημαίνει σε ζεστές εισπράξεις!

Εμείς όμως τι έχουμε να φοβηθούμε; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Μήπως τα πρωταθλήματα τόσα χρόνια τα έπαιρνε ο Λιμενόπουστας χάρη ... στις μεταγραφες του; Όχι δα!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δεν σας καταλαβαίνω ορισμένους. Έκαναν 2 εκτός έδρας νίκες-επίτευγμα σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα πόσο μάλλον για την ομάδα με το απόλυτο ρεκόρ ηττών, έχουν καλύτερο ρόστερ και παίκτες ποιότητας, έχουν δικό τους σύγχρονο γήπεδο, έχουν καλύτερο πρόγραμμα, μας έχουν εντός σε πρωτάθλημα-κύπελλο, έχουν φράγκα να σπρώξουν ενώ ήδη έσπρωξαν αρκετά, και όμως ακόμα κάποιοι εθελοτυφλείτε. Σαν ομάδα είναι υγιέστερη. Ακόμα και ο Πάντος προσφέρει, εν πάση περιπτώσει ότι μπορεί κάνει ο καθένας, ενώ ο δικός μας φιλότιμος -πλην άσχετος- Βύντρα είναι κάθε μέρα χειρότερος. Απο ολόκληρο το ρόστερ μας αξίζουν 5 παίκτες. Οι Νίνης, Δημούτσος με προοπτικές εξέλιξεις αλλά δεν μπορείς να βασιστείς στα σχολιαρόπαιδα(αν θές να λέγεσαι σοβαρή ομάδα), ο Σάλπι, ο Ίβανσιτς που με την τακτική "θα σκεφτούμε αν μας κάνεις" δεν αποδίδει και κυρίως δεν μας ανήκει, και ο Μάτος που φέρεται ως στόχος πολλών ομάδων και δεν έχουμε κάνει καν τον κόπο να πούμε το αυτονόητο "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ". Οι υπόλοιποι είναι μέτριοι έως άθλιοι. Η ομάδα παίζει φιλότιμο πλην όμως αντιαισθητικό ποδόσφαιρο, με λίγα λόγια έχουμε να δούμε μπάλα, θέαμα και ευρύ σκορ από τον καιρό του Νώε. Οι γαύροι, θέλετε πιο τυχεροί-θέλετε πιο έξυπνοι, είχαν έναν παίκτη και τον μοσχοπούλησαν. Εμείς διώξαμε-πουλήσαμε παικταράδες και δεν πιάσαμε ούτε τα μισά. Βλέπε Γιούρκας, Κυργιάκος, Γκέκας κτλ. Τι στο διάολο διαχείριση είναι αυτή δεν καταλαβαίνω...Αν με όλα αυτά είστε αισιόδοξοι, παίξτε Τζόκερ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η SPORTDAY ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και κάτι ακόμα...

Μπράβο στον Old Boy για την αντικειμενικότητά του. Ευτυχώς που όντας Παναθηναϊκός, δεν είναι εμπαθής ή θύμα. Γιατί αν ακούγαμε τις παπαριές του ΤΤ, θα νομίζαμε πως την Κυριακή θα δούμε τον Μέσι και θέαμα Βραζιλία 1986.

Σχετικά με το να πέσουμε με Βέρντερ θα σας συμβούλευα να το απεύχεστε. Πρώτον, γιατί θα φάμε 5 γκολάκια για πλάκα και θα αποκλειστούμε. Δεύτερον, γιατί θα αρχίσουν κάποιοι τις τρελές κωλοτούμπες τύπου....ναι αλλά με μας ήταν πλήρεις, ναι αλλά βρέθηκαν σε φόρμα, ναι αλλά είχε συνάχι ο Νίλσον και άλλα τέτοια.

Όσο για τα φράγκα που βγάζει χρόνια τώρα ο διορισμένος πρωταθλητής, θα συμφωνήσω με τον ΤΤ-Ω ποία έκπληξη!!! Όμως αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή αφορά αυτούς που άφησαν τον Κρόκους να κάνει πάρτυ εξωαγωνιστικά και άφησαν σαν πρόβατα σε σφαγή την ομάδα στην Ριζούπολη. Όσο για τι έχουμε να φοβηθούμε, και πάλι θα συμφωνήσω, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τόσο μπουρδέλο που είμαστε και με τόση πίκρα που έχουμε φάει, τι να φοβηθούμε...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως αυτοι που εθελοτυφλουν ειναι εμμεσα συνενοχοι για την διαιωνιση της πιο επικυνδυνης ασθενειας που γνωρισε ποτε η ομαδα μας,

Της τζιγγεριτιδας...

και ουσιαστικα απο πρωταγωνηστρια την εχει υποβαθμισει εδω και χρονια σε ρολο κομπαρσου στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

Ο ενας τιτλος στα 11 χρονια και το μετριοτατο θεαμα που προσφερει η ομαδα δεν αρμοζουν στο μεγεθος του Παναθηναικου.

Ξυπνατε μερικοι, γιατι με τετοιες νοοτροπιες θα ερθουν ακομα χειροτερες μερες.

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι λοιπόν δεν λένε παπαριές, δεν εθελοτυφλούν, δεν είναι έμμεσα συνένοχοι στη διαιώνιση της επικινδύνου τζιγγερίτιδας ...

... και ταυτόχρονα επιθυμούν διακαώς να δουν μια υγιή ομάδα, παίκτες επιπέδου Μέσι και θέαμα α λά Βραζιλία 1986 ...

... μπορούν να κλείσουν από τώρα θέση στο άνετο και υπερμοντέρνο γήπεδο της "Α.Ε. ΘΡΥΛΟΣ" για τις 9 Γενάρη και 13 Γενάρη!

:-pp

Υ.Γ. Ευτυχώς δηλαδή που είμαι οπαδός του Ατρόμητου!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε μου για να μη σε χαρακτηρίσω, θα σου πώ απλά πως η λογική "όποιος δεν τα βρίσκει όλα καλά είναι με τους άλλους", εκτός από παρωχημένη και βλακώδης, αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων. Ότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, για ότι δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε, το δαιμονοποιούμε. Μεσαίωνας και πίσω δηλαδή. Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία για το πώς ο Παναθηναϊκός έγινε για λύπηση, όταν υπάρχουν τέτοιοι χειροκροτητές. Αν με τέτοια απόδοση και 1 πρωτάθλημα σε 11 χρόνια είσαι τόσο ένθερμος υποστηρικτής της παρέας του ραλίστα, δεν ξέρω μέχρι που θα έφτανες με κανα-δυό κούπες παραπάνω. Είμαι πλέον πεπεισμένος πως είσαι το είδος "γαυρίζων Παναθηναϊκός" και προσμένεις όπως οι Εβραίοι-τον Μεσσία με μορφή πράσινου Τσουκαλά. Το τυφλό οπαδικό σου πάθος είναι όντως συγκινητικό. Ελπίζω να μην έρθει η μέρα που ακόμα κι εσύ, καλέ μου Τζιγγερομανή ,θα αναγκαστείς να αποδεχτείς τα προφανή και θα αποδράσεις απο την απίστευτη πλάνη σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί μοιραίο, και δεν θα το ήθελα. Προς το παρόν, συνέχισε να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα, να στοχοποιείς τους νοήμονες και μη έχοντες εθελοντική τύφλωση και να πιστεύεις ότι βρέχει ενώ σε φτύνουν. Περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

@ Χορτομανή φίλε μου,

εξαιτίας της μακρόχρονης αποχής σου από τα γήπεδα έχεις μάλλον ξεχάσει μερικά στοιχειώδη της μπάλας.

Σου διέφυγε δηλαδή, ότι στις 9 και στις 13Γενάρη δεν θα παίζει μόνο μία αλλά δυο ομάδες στο γήπεδο της "Α.Ε. ΘΡΥΛΟΣ".

Επομένως, όταν μίλησα για όσους θέλουν να δουν μπαλάρα στο συγκεκριμένο γήπεδο τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, δεν εννοούσα κατ' ανάγκην τους οπαδούς του Λιμενόπουστα, όπως νόμισες πάνω στη φούρια σου χρυσέ μου.

Και τώρα σε αφήνω, γιατί λύθηκε ο οφαλός μου από τα γέλια!

Φιλάκια ...

... και μη μου ταράζεσαι!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

1. Δίκαια προκρίθηκε ο γαύρος, έπαιξε καλύτερη μπάλα από Βέρντερ και Λάτσιο.

2. Κατά την γνώμη μου ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει ποιοτικότερο ρόστερ. Παίκτες "Ελ-Σιντ" του 20λεπτου αλά Κοβάσεβιτς και Γκαλέτι και Λούα Λούα δεν είναι δείγμα υγείας αλλά... χάντρας για τους ιθαγενείς της κόκκινης εξέδρας. Ο Γάβρος στο πρωτάθλημα παίζει άθλια μπάλα και το ότι δεν βρίσκεται 5ος οφείλεται κατά κύριο λόγο σ' εμάς και στον Άρη αλλά και στη γνωστή του "προστασία".

3. Του Λεμονή του "έκατσε" μία τακτική τουρλουμπούκι. Ας μην ξεχνάμε ότι τη Βέρντερ εκτός την κέρδισε με την αλλαγή της απελπισίας του "παιχταρά" Γκαλέτι και του επίσης "παιχταρά" Λούα Μπούα.

Για εμένα όσοι εντοπίζουν προπονητικό "δάκτυλο" του Λεμονή στην επιτυχία του γάβρου, δεν βλέπουν τον γάβρο ή δεν ξέρουν μπάλα.

4. Αρχίδια μάντολες νέους προωθεί. Απλά δεν έχει πάγκο. Και αυτό φαίνεται.

5. Αν ακούγαμε τον Γκόντζο όταν έλεγε "Πιστέψτε, Στηρίξτε, Παλέψτε" για τους "Γκουμομπασινάδες" ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Τους "παικταράδες" που τώρα αναπολούμε πρώτοι εμείς τους λοιδωρήσαμε. Η πολύ εκ' των υστέρων κριτική μας έχει φάει σ' αυτήν την ομάδα μου φαίνεται.

6. Ρε σταματήστε να τρώτε την παραμύθα της "επένδυσης" από τα Κοκκαλοπαπαγαλάκια. Τόσα χρόνια τι έχει να επιδείξει μωρέ;;; Επιστρέφει τα ξεπλυμένα - γι' αυτό και η μόνη εταιρία που κράτησε είναι η Ιντραλότ-Πλυντηρέξ... στοίχημα γαρ - και αγοράζει κοψοχρονιά "παικταράδες" των πληρωμένων δημοσιογράφων.

Πιο φτηνά του έρχεται να πληρώσει από 10.000 (και πάρα πολλά λέω) 20 δημοσιογράφους να γράψουν για τον "Παικταρά από το Εκουαδόρ" που θα "ξεκωλιάσει τις αντίπαλες άμυνες" - εντάξει, ο συγκεκριμένος εμπνευστής αυτής της κρίσης μπορεί να μη τα πήρε.. είναι βλάκας απλά - από το να δώσει 5 μύρια (το λιγότερο) που κοστίζει ένας καλός παίκτης επιπέδου.

Τέλος, μέχρι και το 2006 η Γαβριέλα χρωστούσε στο Δημόσιο... όχι από τα παλιά αλλά νέα ΙΚΑ και φόρους μεταγραφών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 και 8.

8. Όποιος φοβάται τα 2 συνεχόμενα παιχνίδια με τους γάβρους στο πουστοτήγανο ας γίνει ΑΕΚ. Ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πάω για να τους ξεκωλιάσω στο πουστογήπεδο τους που έχω πληρώσει εγώ από την τσέπη μου.

Και για να ξέρουμε και τι λέμε στην τελική, στην έδρα τους παίζουν, οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ.

9. Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ (οέεεε Ρενέ) Χένρικσεν, Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.. ΝΤΑΞ?

10. Λέμε, λέμε για τον Τζίγκερ και τους Βαρδινογιανναίους, δικαιολογημένα πολλά απ' όσα λέμε αλλά ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ θα σου φτιάξουν πέρα από προπονητικό κέντρο και ακαδημίες.

11. Έχουμε κανέναν με καλό μέσο στο στρατό να κρατήσουν τον Τζιώλη μέσα για κάνα 3μηνο να δούμε δίδυμο αμυντικών χαφ Αράπη-Βραζιλιάνο... κι ας μην παίρνουν κεφαλιές.. σάμπως ο Τζιόλης παίρνει;;;

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός Father!

Εννοείται όμως, ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε άλλον ένα ΜΑΤΟΣ και μάλιστα γρήγορα.΄

Και βέβαια, να ξυπνήσει ο ΑΝΤΡΕΑΣ. Και ο ΚΑΡΑ να ωριμάσει το παιχνίδι του, να πάψει να ταλαιπωρεί την μπάλα όταν δεν χρειάζεται (όταν χρειάζεται, ας την ταλαιπωρεί όσην ώρα θέλει). Δεν γίνεται το βάρος στο κέντρο μας να το σηκώνουν τελικά κατά 80% οι ΜΑΤΟΣ-ΤΖΙΟΛΗΣ όποτε παίζουν με Κάρα και Αντρέα.

Το σημερινό ματς είναι πάντως κρίσιμο.

Θα ήμουν τελείως ήσυχος βέβαια, αν ήξερα ότι έστω ο Ίβανσιτς θα παίξει όπως ξέρει να παίζει.

Ανώνυμος είπε...

Tρόμαξαν με Nίνη

Eνα πολύ δυνατό και άτσαλο τάκλιν του Λουκά Bύντρα στον Σωτήρη Nίνη (φωτό), στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας (κάτι σαν... κορόιδο), «πάγωσε» τους πάντες στη χθεσινή προπόνηση.

O διεθνής αμυντικός χτύπησε απρόσεκτα και με μεγάλη δύναμη τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο «σφαδάζοντας» από τους πόνους. Aμέσως πάνω του έτρεξε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες κι έπειτα από δύο λεπτά ο Nίνης σηκώθηκε για να συνεχίσει (κουτσαίνοντας ελαφρά) το πρόγραμμα.

«Eεε, κίτρινη!»
Πριν από το τάκλιν στον Nίνη, ο Bύντρα στην ίδια άσκηση είχε κάνει ένα εξίσου πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Eκι Γκονζάλες, ο οποίος ωστόσο σηκώθηκε αμέσως και χαμογελώντας έκανε... αστειευόμενος παρατηρήσεις προς τον συμπαίκτη του.

«Eεε, αυτό ήταν κίτρινη κάρτα, Λουκά...» είπε ο Eκι, με τους συμπαίκτες του να γελούν και να συμφωνούν για το... μέγεθος της ποινής.



DWSTE TON LOUKA STI XERTA [AN EKSAKOLOUTHEI NA TON THELEI]



papa simfwnw se ola, alla file galeti kai kovacevic DEN einai paiktes 20leptou...einai paiktarades kai oi 2. eidika ton kovacevic tha ton ithela partener tou salpi.

scarface είπε...

Kάνε το διπλό σήμερα ρε Πανάθα να χαλαρώσουμε λίγο, πολλά νεύρα βλέπω.Και παρακαλώ 0-1 ή 0-2 όχι παραπάνω γιατί το έχω παίξει under.

Ανώνυμος είπε...

..to xeis paiksei kai under scarface...prosexe min valei polla goal i omadara mas kai pathoume tipota. pali xasame re pousti. meta to ekpliktiko mats me tin aek olo malakies kanoume. 5 vathmoi se 4 paixnidia.....

scarface είπε...

Μακάρι να βάζαμε δύο εμείς και ας το έχανα το στοίχημα.