Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2007

Ξεφτίλα

Aθλητικά στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1: «Ο Πανιώνιος πέτυχε νίκη χωρίς αντίκρυσμα στην Αυστρία, αφού είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης».
Λίγη ντροπή, ρε παιδιά.
Τόσο πολύ στ' αρχίδια σας είναι όλα;

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο σκάι στο ράδιο, που είχε και τα δικαιώματα του αγώνα μας, στα αθλητικά πρώτα έκανε αναφορά στα ματς του ποδοσφαίρου και μετά στο μπάσκετ.

Γενικά όποτε τους βολεύει πάνε με το δήθεν πρωτόκολλο πρώτα μπάλα μετά μπάσκετ. Αντίθετα όταν γίνεται κάποια "έκπληξη" τα λένε όπως γουστάρουν.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φανταστείτε ότι η νίκη αυτή είναι ορόσημο για τον Πανιώνιο. Μην ξεχνάμε δε, ότι έχει πετύχει ήδη 2 εκτός έδρας νίκες και έφτασε κοντά και σε τρίτη (Χέλσινμποργκ). Αξιοζήλευτη επίδοση και ακόμα πιο αξιοθαύμαστη αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για τον Πανιώνιο, όχι την Ρεάλ. Επίσης με νίκη στο τελευταίο ματς, επί της αδιάφορης Μπορντό, περνάει. Αυτά όμως δεν απασχολούν τα ερυθρόλευκα καραγκιοζάκια της ΕΡΤ. Της ΕΡΤ που σε ένα αστείο παιχνίδι της Γαβριέλας για το ΟΥΕΦΑ πριν χρόνια με Γιούβε στο Παλέρμο (έχοντας φάει 3 εντός)έκανε λόγο για ιστορική νίκη και το είχε πρώτη αθλητική είδηση. Αλλά τι ψάχνετε? Τόσα χρόνια στην πρωϊνή ζώνη δεν είναι οι δυο εμετικοί σκατόγαυροι που προκαλούν τον κόσμο?

Υ.Γ Αυτό που έπαιξε χτες-και δείχνει γενικά-ο Πανιώνιος λέγεται ποδόσφαιρο. Εναλλαγές, κίνηση χωρίς την μπάλα, φοβερή κυκλοφορία και πάρα πολλές ευκαιρίες. Δηλαδή ότι δεν βλέπουμε εμείς χρόνια τώρα. Ο Μανιάτης είναι παικταράς, σύγχρονο δεξί μπακ και θα τον ήθελα σαν τρελός. Αλλά όπως και ο Τοροσίδης...κοστίζει οπότε...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!

QUIZ: Ποια ομάδα βγαίνει εκτός πρωταθλήματος με τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία σε επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι?

scarface είπε...

Αν το διπλό αυτό το είχε κάνει ο γαύρος θα μιλάγανε για έπος (η Αούστρια δεν είναι και πολύ χειρότερη από τη λάτσιο)
όσον αφορά το quiz για τη τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία ,ούτε να το σκέφτεσε φίλε μου.
το βασικό μου bet θα είναι αυτό το διπλό και πολύ εύκολα μάλιστα.
http://bet2day.blogspot.com/

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Κουτόχορτε αδελφέ,

Και οι Τζιώλης - Μάτζιος παικταράδες ήρθαν αλλά "σαπάκια" τους βγάλαμε...

Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Η Αούστρια είναι 2 κλάσεις πάνω από τη Λάτσιο. Το θέμα είναι ότι ο Πανιώνιος - ανήκον στην "ευρύτερη ολυμπιακή οικογνένεια" κατά πρώην πρόεδρο του - θα "ανοίξε τα πόδια του" στον γάβρο και το αεκάκι και μ' εμας την επόμενη αγωνιστική θα σκιστεί.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε πάτερ κυνηγάς φαντάσματα και ανύπαρκτους εχθρούς. Ο μόνος που φταίει για την κατάντια της ομάδας είναι ο ιδιοκτήτης της. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες προκειμένου να καλυφθεί η ανικανότητα κάποιων. Πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με τους "άλλους" και να κοιτάτε την δική σας καμπούρα. Ας είχες εσύ ομαδάρα και ας άνοιγε όποιος ήθελε τα πόδια. Εγώ δεν θέλω παραρτήματα τύπου Απόλλωνας, Κόρινθος, ΟΦΗ(παλαιότερα) και Αθηναϊκός. Αυτά είναι ξεφτιλίκια και δεν τα ζηλεύω. Ούτε θεωρώ αμελητέο το θέμα διαιτησία. Όχι όμως η διαιτησία να αποτελεί την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα χάλια της ομάδας.
Οι εχθροί φταίνε που ο Πορτογάλος δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι rotation?

Οι εχθροί φταίνε που δεν βλέπει πως ο μόνος αξιόπιστος και αποτελεσματικός επιθετικός είναι ο Σαλπιγγίδης?

Οι εχθροί φταίνε που δεν έχεις ένα βαρβάτο όνομα παικταρά?

Οι εχθροί φταίνε που παίζες με αστείους τύπου Βύντρα, Σέριτς, Σαριέγκι και λοιπούς?

Οι εχθροί φταίνε που πας να μας πουλήσεις ως παικταρά τον Σιμάο(βλ. σημερινή Ντέρμπι)?

Οι εχθροί φταίνε για τα τελευταία χρόνια απαξίωσης με ήττες από Κέρκυρες και Εργοτέληδες?

Οι εχθροί φταίνε για τους απίθανους παγκοσμίως άγνωστους προπονητές?

Οι εχθροί φταίνε για τα καβούρια στην τσέπη?

Οι εχθροί φταίνε για την απογοήτευση και μη συμμετοχή του κόσμου?

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ? ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΡΟΛΟ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟ.

Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ.

Ο ΤΖΙΩΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΖΙΩΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΑΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ, ΝΙΛΣΟΝ, ΣΕΡΙΤΣ, ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ ΚΤΛΠ...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ", ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει παίδες, δεν χρειάζεται να το επαναλμβάνετε κάθε τρεις και λίγο, το εμπεδώσαμε: αξιοζήλευτους παιχταράδες και δικαίωμα να χαίρεται για τους νεαρούς παίκτες του έχει μόνο ο Λιμενόπουστας (άντε και το ΑΕΚ44)!

Τραβήξτε τώρα για φραπέ στο Πασαλιμάνι (ή για ταούκ κιουκτσού στη Νέα Φιλαδέλφεια), να τα πείτε εκεί που σίγουρα θα σας ακούσουν με πολλή χαρά και κατανόηση!

Φιλάκια!

Και μην ξεχνάτε το αρχαίο ρητό: ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.

:-pp

Pappas10 είπε...

Όλα αυτά τα "παραρτήματα" που ανέφερες, κατά καιρούς σου έχουν κόψει βαθμούς. Και φυσικά δεν "Σκίζονταν" εναντίων του γάβρου ενώ άνοιγαν τα πόδια σ' εσένα.

Και δεν κυνηγάω κανένα φάντασμα και αόρατο εχθρό μα μεν. Και ο Κασναφέρης έχει σάρκα και οστά, και το πέναλτι στον Σάλπι ήταν οφθαλμοφανέστατο.

Δεν είπα ποτέ ότι ο Τζίγκερ δεν έχει κάνει μαλακίες. Και χοντρές μάλιστα. Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί τις απατεωνιές των άλλων.

Θα στο πω για άλλη μία φορά. Για εμένα το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ΠΟΛΕΜΟΣ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Κατάλαβε επι τέλους ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ.... το ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Μερικά του λάθη και μαλακίες έβλαψαν πολύ την ΠΑΝΑΘΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΣΝΑΦΕΡΗ, ΜΠΡΙΑΚΟΥ, ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ ΚΛΠ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ. ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ;

Για τελευταία φορά αν θέλεις το καταλαβαίνεις. ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Όσο για τις συγκρίσεις παικτών, εντάξει... τα ίδια έλεγες για τον Μάτος και τα πήρες πίσω. Για εμένα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ από τον Γάβρο. Παίκτες 20 λεπτών αλλά Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς κάνουν μόνο όταν έχεις την αβάντα της διαιτησίας και την ανοιχτοποδίαση των αντιπάλων.

Και τον πιο μουφα όμιλο στο Τσου λου....

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

1. Μερικες ομαδες στο πρωταθλημα δεν παιζουν τοσο καλα με τους γαυρους οσο παιζουν με εμας. Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Εξαλλου η διοικηση μας με την απαξιωση της ομαδας τοσα χρονια εχει κανει τις μικρες ομαδες να εχουν ολες βασιμες ελπιδες για αποτελεσμα οταν παιζουν με την ομαδα μας.

2. Συμφωνω οτι ο κασναφερης το πνιξε το πεναλτυ. Ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.
Ομως που ειναι οι παικτες ηγετες που θα παρουν την ομαδα πανω τους οταν "στραβωσει" το πραγμα και απεναντι σε ομαδες σαν την Ξανθη που παιζουν και με τους 10 παικτες στην αμυνα?
Γιατι θα ερθουν και αλλοι κασναφεριδες στην πορεια και δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε καλο αποτελεσμα μονο στο αν θα δωσει ο καθε Κασναφερης το πεναλτυ.

Διοτι αυτη η Ξανθη με τις μηδενικες ευκαιριες ηταν τουλαχιστον για 3 γκολ αλλα το κατα πολλους "ποιοτικο" ροστερ μας δυστυχως δεν σκοραρε. Αυτα τα παιχνιδια που πανε να στραβωσουν ,οι μεγαλες ομαδες τα καθαριζουν με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των ΜΕΓΑΛΩΝ παικτων τους.

3. Δικαιωμα να χαιρομαστε εχουμε ολοι οι Παναθηναικοι, ως φιλαθλοι της μεγαλυτερης ομαδας στην Ελλαδα.
Δυστυχως ομως καποιοι...μας εχουν σβησει εδω και χρονια το χαμογελο απο τα χειλη ,και τη χαρα απο το προσωπο και την ψυχη μας διοτι
αφησαν την ομαδα στο ΕΛΕΟΣ του θεου
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ και ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ.

Ομως δεν εχουμε δικαιωμα να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

Τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους και λενε μονο την αληθεια.

Η ομαδα θελει ενισχυση!!!


ΥΓ: Προσωπικα δεν πινω φραπε και δεν τρελαινομαι για το κοτοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΑ ΣΠΟΡ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ. Ο ΣΑΡΕΛΑΚΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ. Ο ΜΙΡΙΣΚΛΑΒΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΑΥΡΟΣ. Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sportime.gr/football_inside .asp?article_id=67275 δυστυχως ο κυκλος δεν εχει κλεισει ακομα, για την ακριβεια μαλλον δεν εχει ανοιξει.

Ανώνυμος είπε...

Σημαντική νίκη χθες, χάλια μπάλα όμως. Πάλι καλά που έγινε το διπλό γιατί τα επόμενα εκτός έδρας ματς είναι κατά σειρά:
Πανιώνιος
Άρης
ΟΣΦΠ
ΠΑΟΚ
Ατρόμητος
ΑΕΚ
Ξάνθη

ΠΟΛΥ δύσκολο πρόγραμμα, και φυσικά δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την παραμικρή εντός έδρας γκέλα


υγ. τι έχει πάθει ο Αντρέας ρε παιδιά

scarface είπε...

το διπλό στο Καυτατζόγλειο σας το είχα γράψει ήταν το βασικό μου μπετ για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα εκτός από τη χαρά της νίκης με πήγε και ταμείο.
Η σειρά των αγώνων που έρχετε μπορεί να είναι δύσκολη αλλά φέτος έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρουμε τελικά.
Ρε παιδιά κάτι άλλο, υποτίθετε ότι τα Χριστούγεννα είναι η χαρά των καταστημάτων γιατί ο 13ος μισθός δίνει ένα άλλο αέρα στον καταναλωτή.
Οι φωστήρες του τμήματος μαρκετινγκ της ομάδας μας αποφάσισαν να εμφανίσουν την νέα επετειακή εμφάνιση στο εντός έδρας αγώνα με τη Καλαμαριά στις 6 Ιανουαρίου και να τη δούμε όλοι τότε , κατόπιν εορτής κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Αν την εμφάνιζαν χθες ή στον αγώνα με τη Λοκομοτιβ σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερο διάστημα θα υπήρχε μέσα στις γιορτές για παραγγελίες,δώρα κλπ.
Τέλος πάντων ας είναι τουλάχιστον ωραία και γούρικη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!


http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=67373

Ανώνυμος είπε...

Για όσους τα έχωναν στον ΣΙΜΑΟ ότι "είναι λίγος", για όσους φωνάζουν ότι "πρέπει ν' αγοραστεί από τώρα ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ" και για όσους
γκρινιάζουν, λέγοντας ότι "μάς λείπουν ποιοτικοί παίκτες που κάνουν τη διαφορά" ...

... επαναλαμβάνω για τρίτη φορά: τι θα γίνει γαμμώτο με ένα από τους δεδομένα πιο ποιοτικούς παίκτες μας, τον ΙΒΑΝΣΙΤΣ;

Πότε θα παίξει τη μπάλα που ξέρει; 'Η έστω: πότε θα παίξει όπως ο ΣΙΜΑΟ τουλάχιστον;

Στο ... Πανευρωπαϊκό με την Εθνική Αυστρίας το καλοκαίρι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τζόνυ κι εσύ δεν βιάζεσαι τώρα, κρίνοντας από ένα παιχνίδι? (Θα μου πεις καλύτερα από το να κρίνεις από κανένα παιχνίδι, αλλά και πάλι λίγο νωρίς δεν είναι να τον βαφτίσουμε Μακελελέ, ακόμα και μαύρο Μάτος?)

Για τον Ίβανσιτς δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

δεν κατάλαβες καλά αδερφέ. Δεν είπα ότι ο Σιμάο είναι παικταράς! Παικταράς, είπα, είναι ο Ίβανσιτς και πρέπει να παίξει τουλάχιστον όπως ο Σιμάο: δηλαδή με πείσμα, υπομονή και αυτοσυγκέντρωση - τρία βασικά συστατικά, που διαθέτει ο Σιμάο και κάθε ΑΠΛΩΣ καλός παίκτης.

Ο Αντρέας είναι το 3ο παιχνίδι σερί, που παίζει όχι απλώς κάτω από τις γνωστές δυνατότητές του αλλά ΧΑΛΙΑ: για την ακρίβεια, ανύπαρκτος!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Τώρα θα ακουστώ λίγο προβοκατόρικος αλλά μου φαίνεται πολύ λογικό που ο Ιβ ΔΕΝ βάζει τα πόδια του στη φωτιά. Έχει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το καλοκαίρι και - από τη στιγμή που ΔΕΝ τον έχει κλείσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και οι σχέσεις του με τον Ματέους είναι κακές - δεν πρόκειτε να ρισκάρει τραυματισμό. Μαλάκας είναι;

Ο Ίβανσιτς είναι πολύ καλός παίχτης για να τον έχεις δανεικό. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το μόνο θέμα που πρέπει να κλείσει.

Όσο για την "αβάντα" στον Σιμάο (στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ ήταν επίσης καλός αλλά όχι τόσο όσο τον παρουσίασαν) μου μυρίζει πώληση Μάτος το Καλοκαίρι.

Η ομάδα πάντως πάει καλά και οι παραπάνω δεν είναι λόγοι ούτε μουρμούρας ούτε ανησυχίας. Αυτό για όσους νομίσουν ότι "άλλαξα" στάση.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

παμε να κρυφτούμε στα καβούκια μας σήμερα....
Σύμφωνα με τη σπορταιμ η δαφνοστεφανωμένη ξ α ν α γ ρ ά φ ε ι ιστορία σήμερα!!!!!τι άλλο θα δούνε τα ματακια μας πριν κλείσουν οριστικά?

squarelogic είπε...

Το ειδαμε κι αυτο!
Εκτος απ την ιστορια που θα γραψει(?) ο Θρηνος σημερα,θα συμφωνησω και γω με το Μιχαλη!!!
(παρτε ψωμι για 3 μερες-εκτος της απεργιας προβλεπεται και κατεδαφιση φουρνων)!

Πραγματι που το ειδατε το περιεργο με τον Ιβ?
Δανεικος ειναι,πηρε το μηνυμα με τον τραυματισμο στην προετοιμασια με 2,5 μηνες εξω,Euro στην πατριδα του εχει,το δικο του μηνυμα το εστειλε("ο ΠΑΟ εχει προτεραιοτητα για μενα-ειμαι ευχαριστημενος εδω"),η διοικηση περιμενει ως συνηθως την τελευταια στιγμη-εσεις τι θα κανατε στη θεση του?
Φυλαει-λογικοτατα-τα ποδια του!
Δεν περιμενεις τωρα να δεις αν σου κανει.Ξερεις οτι σου κανει!
Κι εχεις και την αβαντα οτι η ομαδα στην οποια ανηκει ενδιαφεροταν για τον Σεριτς,ενω δεν υπολογιζει στον ιδιον...προτεινεις ή οχι μια τραμπα,τσονταροντας και κατι?Και ετσι δεν περιμενεις το καλοκαιρι που μπορει να βγαλει ματια και να 4πλασιασει την αξια του!
Αλλα οχι,το αφεντικο μονο να πουλαει πριν το Γιουρο ξερει(Γιουρκας)!

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτά που λέτε, για τους οικονομικούς (και όχι μόνο) υπολογισμούς που υποτίθεται πως έχει κάνει ο Ίβανσιτς και για την (εξαιτίας αυτών των υπολογισμών του) ανάγκη να τον αγοράσει τώρα ο Παναθηναϊκός, ...

... αλλά υπάρχει κι ένα πολύ λογικό ερώτημα που σας ξέφυγε: σε ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ κοστολογεί ο Αντρέας τον εαυτό του;

2 εκ ευρώ; 4 εκ ευρώ; 6 εκ ευρώ; Πόσα; ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ στον κόσμο της ποδοσφαιρικής αγοράς;

Τις περσινές εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό; Τις καλές αλλά πολύ λίγες και σε φιλικά ματς φετινές εμφανίσεις του με την Εθνική Αυστρίας; Νομίζετε ότι αυτές αρκούν για να κοστολογηθεί ένας ποδοσφαιριστής και, κυρίως, για να πουληθεί; (εννοώ σε ομάδα άλλη από αυτήν που ήδη παίζει ως δανεικός)

Αρκούν μάλιστα για να κοστολογηθεί σε μια τιμή που να τον ικανοποιεί και τον ίδιον ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; Τόσο ώστε να δεσμευτεί με π.χ. 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο; Και ώστε να μην κλαίει τον Ιούλιο, ότι θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα;

Κοντολογίς, τα πράγματα δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά όσα τα λέτε.

Πιστεύω μάλιστα πως είναι άλλος ο λόγος των "κρατημένων" εμφανίσεων του Ίβανσιτς:

Αν θυμηθείτε, και πέρσι μετά από ένα πολύ μικρότερο τραυματισμό του, έπαιζε για κάμποσο καιρό μουδιασμένα και φοβισμένα.

Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει βασικά και τώρα.

Ασχέτως αυτού, θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να τον αγοράσουμε.

Ανώνυμος είπε...

gamiete i sportday kai o poustis o iraklis antipas

squarelogic είπε...

Παντως στο εξωφυλλο καποιας πρασινης φυλλάδας πηρε το ματι μου σημερα "τους λογους για τους οποιους οδεύει προς την εξοδο της Παιανίας" ο Ιβ...

Αρχισε προφανώς η δημιοργία κλίματος...Μεγάλη πληγή αυτοι οι "κυκλοι" για τον ΠΑΟ..Μεγαλύτερη απ'οτι οι "γκρινιαρηδες οπαδοι"!
Γιατι νομιζετε οτι Γκαλετι,Κοβασεβιτς κ σια τα δινουν ολα στον ΟΣΦΠ,ενω Μπισκαν,Κονσειασαο και λοιποι "περπατουν"σε μας?Βρισκουν νοσηρό το κλίμα και καθονται πανω στα πλουσια συμβολαια τους.Και η λυση δεν ειναι προφανως να μη δινεις "πλουσια συμβολαια",αλλά να φτιάξεις κλιμα που "να φτιαχνει" τους παικτες!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

εάν η πράσινη ΠΑΕ έφτιαχνε το κλίμα που λες, όπως το έφτιαξε ο Κρόκους στο Λιμάνι (επειδή αυτό έδωσες σαν παράδειγμα προς μίμηση) ...

... δηλαδή: με άμεσο αποκεφαλισμό ΟΛΩΝ των αντιρρησιών τόσο εντός όσο και εκτός της ΠΑΕ, με ανοιχτή τρομοκρατία εναντίον δημοσιογράφων στην υπόνοια και μόνο ό,τι μπορεί να πουν κάτι που να μην αρέσει, με τη χρηματική υποστήριξη, την υπόθαλψη και τη νομική κάλυψη μιας κανονικής στρατιάς χουλιγκάνων "για όλες τις δουλειές", με την κατατρομοκράτηση (κυριολεκτικά) όσων παικτών δεν ... ιδρώνουν τη φανέλα, κ.λπ., κ.λπ. ...

... τότε νομίζω ότι θα ήσουνα ο πρώτος (κι εγώ μαζί σου ασφαλώς) που θα σήκωνες μπαϊράκι επανάστασης κατά της ΠΑΕ.

Ή μήπως φαντάζεσαι πως είναι άλλοι, όμορφοι κι αγγελικά πλασμένοι ίσως, οι τρόποι με τους οποίους ο Κρόκους έχει καταφέρει να πείσει τους παίκτες του να ... ιδρώνουν τη φανέλα;

[Εκτός από τα φράγκα, εννοείται, διότι φράγκα ρίχνουν αμφότεροι και τα ίδια πάνω κάτω στους παίκτες.]

Επομένως, διάλεξε κανένα καλύτερο παράδειγμα να συζητήσουμε, αν θέλεις.

squarelogic είπε...

ΤΤ δεν αμφισβητώ τις μεθοδεύσεις που περιγράφεις για το παρελθόν.
Σε μενα ομως δεν μοιαζει οι Γκαλετι,Κοβασεβιτς,Λεντέσμα να 'σκιζονται" απο φοβο μηπως τους δειρουν οι μισθωτοί χουλιγκάνοι.Απλως γουστάρουν να εχουν πρωταγωνιστικό ρολο σε μια ομάδα με δικο της συγχρονο γηπεδο,φανατικό κόσμο,και τεχνικη ηγεσία που αν και στερείται ειδικου βαρους ονοματος,καταφερε-και μεσα απ'τα αποτελεσματανα εξασφαλισει μια ηρεμία και μια ορθολογική διαχείρηση του ποιοτικού,αλλά περιορισμένου σε αριθμό,υλικού.

Σε αυτο συνίστατο το-δυσκολοχωνευτο για σενα-παραδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

βλέπεις μόνο την κορφή του παγόβουνου μάλλον.

Έτσι κι αλλιώς όμως, ενώ συζητάμε για το πώς έχει διαμορφωθεί ένα ΚΛΙΜΑ σε μια ομάδα - και φυσικά δεν διαμορφώνεται σε μια μέρα, ούτε σε ένα χρόνο, αλλά σε μια πορεία ετών -, απαντάς λέγοντας τι σου φαίνεται να συμβαίνει τώρα, σήμερα, με 2 παίκτες!!

Ε, δεν είναι τρόπος συζήτησης αυτός. Κάνεις μεθοδολογικό φάουλ δηλαδή. Γιατί ανάλογα, θα μπορούσα να σου απαντήσω κι εγώ, ότι αυτά που είπες για Μπίσκαν και Κονσεϊσάο ανήκουν στο παρελθόν, και ότι τώρα φτιάχνουμε γηπεδάρα, έχουμε αποτελέσματα και μια χαρά τεχνική ηγεσία, κ.ο.κ. Αλλά δεν θεωρώ ότι έτσι μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά, δηλαδή μεθοδευμένα.

Για να σε πειράξω και λιγάκι: το καλοκαίρι είχες σαν πρότυπο τη διοίκηση του ΝΤΕΜΗ και σαν προπονηταρά τον ΔΟΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ... τώρα φέρνεις για παράδειγμα τη διοίκηση ΚΡΟΚΟΥΣ και σαν σοβαρή τεχνική ηγεσία τον ΣΕΡ ΤΑΚΙΣ!

Τι θα γίνει, θα σταθεροποιηθείς κάπου;

:-) :-))

Υ.Γ. Για να μη νομίσεις πάντως ότι υπεκφεύγω αλλά και για να καταλάβεις το περί "κλίματος": έχεις ξεχάσει το ΞΕΦΩΝΗΜΑ (από τις ερυθρόκωλες και τις "αντικειμενικές" φυλλάδες) και το πρόστιμο που έφαγε με το καλημέρα ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ, όταν γκρίνιαξε στην αρχή της σεζόν που τον αντικατέστηκε ο Τακούλης; Λες να μην ίδρωσε το αυτάκι του; Λες να μην ένιωσε δραματικά μόνος;

Για δες τώρα τι γίνεται από τη δική μας μεριά, με τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, που γκρίνιαξε όταν τον έβγαλε ο Πεσέιρο στο ματς με τον Ηρακλή. Λες να νιώθει τόσο μόνος ώστε να μην το επαναλάβει;

squarelogic είπε...

ΤΤ
ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι εχω για προτυπο τον Δον Λορεντσο,παρ'οτι σιγουρα εχει επιπεδο...Ο λογος ειναι οτι εχει εμμονές και μου βγαζει μια αίσθηση πως νομιζει οτι απευθύνεται σε κατώτερους
(συζητησιμο αν εχει λαθος,αλλα φυσικά δεν τον κανει ιδιαιτερα συμπαθη)
Για τη διοικηση Ντεμη,ναι,εχω πει οτι φερνει νεα ηθη και τροπο διοικείν καταρχην στην πολυπαθη ομάδα του,και κατ'επεκταση στο ελλην.ποδοσφαιρο.Και προσωπικα χαιρετιζω καθε βημα μπροστα απο εποχες Τροχανα,Ψωμιαδη,Μπατατουδη,Ζαχουδανη κλπ 'αξιοτιμων κυρίων".
Με χαλασε παντως η δυσαναλογη αντιδραση του στο θεμα του Νταμε,οταν εχει "φαει" ουκ ολιγα κοκκινα "χειρουργεια"(3 πεναλτυ μονο στο περσινο τους ματς).

Προφανως επισης δε θεωρω υποδειγμα τεχνικης ηγεσιας τον Λεμονη,ανκαι οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε οτι πετυχε κατι απιστευτα δυσκολο(και για το οποιο σκεφτομαι να προβω στην ανόσιο πράξη να ποστάρω σχετικά):
να πετυχει τη μεγιστη ευρωπαικη διακριση του Γαυρου,την χρονια που αλλαζε εκ βαθρων την ομαδα του!
Βοηθήθηκε κι απο τα αποτελέσματα ωστε να σιωπήσουν ολοι εκείνοι που ζητουσαν επιμονα το κεφαλι του-εκανε ομως κι αυτος δυσκολες επιλογές που του βγηκαν σωστές.
Οσο για τον Κροκους,αν τον κρινουμε με ηθικοπλαστικους ορους ειναι οπως τα λες εσυ.
Αν κρινουμε ομως τι εχει καταφερει για την ομαδα του,και ποσο καπάτσος ειναι,νομιζω οτι δεν εχει ταίρι στο ελληνικο επιχειρηματικο τοπίο.

Αυτά,και μη βιάζεσαι να μου χρεώσεις "θαυμασμό" όποτε επισημαίνω κατι που οι αλλοι φαίνεται να κανουν καλύτερα.
Επι του πρακτέου,και ασχετα με την τελικη εκβαση των διαπραγματευσεων,ολοι συμφωνούμε οτι η προσπαθεια για την αποκτηση του Ιβ επρεπε να εχει ηδη αρχίσει

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντέμης δεν μίλησε όταν ο Βασσάρας δεν έδωσε πέναλτυ στον Μπούρμπο και τους στλερησε 7εκ ευρώ του Τσ-Λ. Μόνο με τον ΟΣΦΠ ασχολείται, τίποτα άλλο. Είμαστε Παναθηναικοί και τα λέμε όλα.

Για τον Ίβανσιτς συμφωνώ απολύτως, δεν είναι λογική το "η Αυστρία θα πτώσε στο Εuro και θα πέσει η τιμή του".

Ο Λεμονής το μόνο που έκανε κατά την γνώμη μου ήταν να βουλώσει κάποιους (ακόμα και μένα). Είναι τρομακτικά δύσκολο να προκριθείς με γαύρο, με αυτήν την σάπια βλάχικη αντίληψη που έχουν για την Ευρώπη. Μπράβο του πάντως, βούλωσε και τους πούστηδες της Σπόρτντει και τον Τζίγγερ, καθώς απέδειξε ότι ακόμα και οι νέες και ριζικά ανανεωμένες ομάδες μπορούν να πετύοχυν τους στόχους τους. Όχι τα γκοντζιλέικα ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΛΕΨΤΕ κάθε Νοέμβρη

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

οφείλω να σε επαναφέρω στο θέμα μας (που εσύ άλλωστε έθεσες), δηλαδή στο περί ΚΛΙΜΑΤΟΣ μιας ομάδας.

Και σε ρωτάω πολύ συγκεκριμένα, με βάση το υστερόγραφο του προηγούμενου σχολίου μου:

Θα συμφωνούσες χωρίς επιφυλάξεις να υποστεί από τον παναθηναϊκό κι αντικειμενικό Τύπο και την πράσινη ΠΑΕ ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ αυτά που υπέστη ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ για το ίδιο ακριβώς παράπτωμα (στραβομουτσούνιασμα που αντικαταστάθηκε);

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΡΑΣΠΟΡ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΟ.00 Ως ΤΙΣ 3.00.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΜΑΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Οι σκοτεινοί μας να! οι φωστήρες!
για όλα μιλάνε…και μιλάνε…
κι οι ανθρώποι τους ακούν και κλαίνε
και τα κατσίκια και γελάνε.

Ζάρες στο πρόσωπο έχουν άλλοι,
άλλοι στο σώμα το κοντό,
και χρήμα μόνον περιμένουν
κι όχι-ποτέ- κάποιον Γκοντό.

Όμως τις ζάρες τις πολλές τους
έχουν στη μαύρη τους ψυχή
που απ’ ό,τι ωραίο άδεια μένει
κι ας ειν’ φτενούλα και ρηχή.

Με την εντόπια σιγουριά τους
το κάθε ξένο πολεμούν
χωρίς να βλέπουν όμως έτσι
γροθιά σε κάμα ότι χτυπούν.

Και άθλιοι λαγοί όντας οι δόλιοι,
θέλουν να κάνουν τον νταή-
όμως του θάρρους σαν τραβάνε
χαρτί, καθείς τους θα καεί.

Κι αντίς Λαό να υπηρετούνε
τον πλούτο μόνο υπηρετούν
και ούτε τα προσχήματα έστω
της προδοσιάς τους δεν κρατούν…

Φαντάσματα που πουλημένα
είναι τομάρια και κορμιά
σε τηλεοράσεις περιφέρουν
της ανθρωπιάς τους την ερμιά.

Και-οι καημένοι- ζώα είν’ όλοι
που ρούχα ανθρώπινα ντυτοί
από τις λαιμαργιές τους βγήκαν
και τριγυρίζουνε λυτοί.

Μέσα στις τρύπες τους περνάνε
άψυχοι κι άχαροι πολύ
και βαρυγδούπως ομιλούνε
σε συγκεντρώσεις… στο γυαλί…

Τους έχει η μοίρα τους γραμμένο
το Σκότος να ’χουν συντροφιά.
Και μες σ’ αυτό καθείς θριαμβεύει
ενώ στο Φως ασφυκτιά.

Μυαλό ελαφρύ και διεστραμμένο
κάθε από δαύτους κουβαλεί
κι από τα πόδια ένας του άλλου
όλο τραβάει το χαλί.

Χαρτιά στα χέρια όλο κρατώντας
και περπατώντας με σπουδή,
πως ειν’ ανθρώποι ξεγελάνε
όποιον δεν ξέρει να τους δει.

Σκύβουν κεφάλι, σκύβουν μέση,
χαμογελάνε σε ισχυρούς,
μπρος σε δημάρχους διπλωνόνται
και χέζονται μπρος σ’ υπουργούς.

Μα στους «μικρούς» πολύ θυμώνουν
και διόλου δεν τους συγχωρούν-
Μον’ ποιοι ειν’ μικροί και ποιοι μεγάλοι
να πουν -τι κρίμα!- δεν μπορούν…

Κάποιοι ένα περιοδικάκι
βγάζουν, με αέρα γεμιστό,
που τόσο γύρω του φωτίζει
όσο κερί ένα σβηστό.

Και μ’ όση δύναμη τους δίνουν
γυαλί, ερτζιανά, Τύπου χαρτί,
με τόση αυτοί κατακρεουργούνε
όσα γι αυτό είναι βαλτοί.

Υπάνθρωποι που όσο το χρήμα
βλέπουν το βρώμιο να τους γνέφει
τόσο πολύ το ανθρωποφάγο
φουντώνει μέσα τους το κέφι.

Και «ρεπορτάζζ» και «εκπομπούλες»
και «παραστάσεις», «συνεντεύξεις»-
έχει ο κήπος ο ξερός τους
όποιο αγριόχορτο διαλέξεις.


Όταν στο χέρι τους το κρύο
κλείσουν το χέρι το δικό σου
μέτρα καλά μη όταν σ’ αφήσουν
σου λείπει κάποιο δάχτυλό σου.

Θαρρούν σημάδι εξυπνάδας
με γουρλωτά μάτια να βλέπουν,
καθώς οι φουσκωτοί βατράχοι
που κοάζοντας θαρρούν πως μέλπουν.

Τρων από φιέστες και ομιλίες,
από τι-βι κι από ΚΑΠΗ,
από κομμάτων συγκεντρώσεις,,
απ’ όποια πίττα που κοπεί…

Απ’ ορφανά τρώνε και χήρες,
από μικρούς κι από μεγάλους
και όταν ευκαιρία βρούνε
τρώει καθένας τους τούς άλλους

Έτοιμοι πάντοτε ν’ αρπάξουν
όσα τους ρίξουν κοκαλάκια
και με αφοσίωση να γλύψουν
τα που τα πέταξαν χεράκια.

Υμνούν παπάδες και δημάρχους,
πολιτικούς και πλουτοκράτες
και απ’ αυτούς για να μασάνε
τους κάνουν σ’ ό,τι θέλουν πλάτες.

Αστείους καραγκιόζηδές τους
τους θεωρούν όσοι γνωρίζουν
πως όσο κάνει ό,τι φοράνε
τόσο όλο κι όλο αυτοί αξίζουν.

Μα, ας είναι, δίχως τους δε ζούμε.
Χρειάζονται κι αυτοί στην πόλη-
των σκουπιδιών της ειν’ ο αθέρας-
το άσφαιρό της είναι βόλι.

(Οι Άγιοι Θόδωροι μονάχα
αξιοπρέπεια κρατάνε
κι ως πρέπει-σεβαστά και ωραία
κι απλά κι ανθρώπινα μιλάνε.)

Γιώργης Χολιαστός