Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2007

Πιστεύοντας - Στηρίζοντας - Παλεύοντας

H σαρωτική πορεία του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα (εξ ου και τα ιστορικής αντικειμενικότητας και μηδενικής καφρίλας πρωτοσέλιδα της «Sportday» «Ελλάς - Ευρώπη - Ολυμπιακός» και «Μόνο Εσύ») δίδει την ευκαιρία στον Τάκη τον Λεμονή να δώσει με τη σειρά του την ευκαιρία στον νεαρό και φέρελπι Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο σε ηλικία ούτε 16 χρονών και στον λιγότερο νεαρό αλλά εξίσου φέρελπι Κωνσταντίνου να σκοράρει μετά από σχεδόν 16 μήνες.
Ο Παπαδόπουλος τα κατάφερε - ο Μιχάλης όχι. Ο Μιχάλης έτυχε να έχει μια άτυχη στιγμή στο πέναλτι και το ρεκόρ του παραμένει ανέπαφο.
Μιχάλη σε πιστεύουμε, σε στηρίζουμε και μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Θα σκοράρεις κάποια στιγμή, να δεις· αν όχι στον γάβρο, στον Άρη ή στον Ηρακλή, που θα πας να συνεχίσεις την καριέρα σου.
Το θετικό πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε του φετινού κακού του δαίμονα (των κακών αγωνιστικών χώρων δηλαδή) και το ακόμη θετικότερο είναι ότι ο άνθρωπος που άλωσε Ρώμη και Βρέμη, ο άνθρωπος που παραλίγο να κάψει την Μαδρίτη, ο Τάκης ο Λεμονής, σε μια απίστευτη επίδειξη ταπεινότητας μετέβη μαζί με την αποστολή στην ακριτική Ρόδο και καταδέχθηκε να κάτσει στον πάγκο με αυτόν τον σκατόκαιρο, αντί να μείνει σπίτι του και να μελετήσει το παιχνίδι της Βέρντερ της Βρέμης.
Ακόμη θετικότερο είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Φωτός», όπου εκτίθεται η άποψη Στολτίδη πως «με λίγη προπόνηση» ο Τζόλε μπορεί να παίζει χαλαρά μέχρι τα 40 του.
Γιατί όχι και μέχρι τα 50 του. Το πολύ πολύ να φαλακρύνει.
Με αυτά και με αυτά η ΑΕΚ πάει για το μεγάλο διπλό στην Τσεχία, αλλά και να μην το πάρει, αλλά και να χάσει και να αποκλειστεί, ΑΕΚάκι και ομαδούλα που διαλέγει διοργανώσεις δεν δικαιούται να την πει κανείς.
Με αυτά και με αυτά και η δικιά μας ομαδάρα ετοιμάζεται για το 5 στα 5 στην Ευρώπη, αλλά είτε το κάνει είτε όχι, είτε κερδίσει στο Καυταντζόγλειο είτε όχι, μια είναι η λύση και την ξέρει το «Derby» και ο Κώστας ο Γκόντζος: Πιστέψτε- Στηρίξτε - Παλέψτε.
Όπως πάντα τέτοια εποχή, ο Κώστας και ο «Ζουν», βρίσκονται σε θέση μάχης, ζωσμένοι με τα φισεκλίκια τους και πολεμάνε τα κακά θεριά που κάνουν βρώμικο πόλεμο στην ομαδάρα μας, χτυπώντας την με ύπουλα και άθλια μέσα.
Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, they will always have 2004, την ένδοξη χρονιά του νταμπλ, την χρονιά που ο Παναθηναϊκός μας πήρε και πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το τι έγινε τα επόμενα χρόνια λίγη σημασία έχει. Όπως και το τι έγινε τα τρια προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.
Α, το 04! Το τέσσερα, η χρονιά των θριάμβων, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται αυτός της Εθνικής, αφού πρόκειται για ένα βδελυρό κατασκεύασμα των μίντια, αυτών των σατανάδων που ζουν και πεθαίνουν για το κακό του Παναθηναϊκού μας.

16 σχόλια:

fpboy είπε...

Όντως μια απο τα ίδια .
Πόλεμο στους οργανωμένους ,
ακριβά εισητήρια για οτυς υπόλοιπους .
Και απο μεταγραφές ?
Ούτε καν συζητάμε γι'αυτες....

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

πώς να μην παίζει μέχρι τα 50 του ο Τζόρτζεβιτς, όταν ακόμα και με τα μάτια να τον μαρκάρουν οι αντίπαλοι, αυτός κερδίζει φάουλ; Στη Ρόδο απόψε δεν χρειάστηκε καν να πέφτει κάτω (είχε και λασπουριά βλέπεις) για να παίρνει τέτοια όμορφα σφυρίγματα!

Για το άλλο που λες, οι σχηματοποιήσεις γενικώς δεν βοηθάνε φίλε μου.

Ναι μεν για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν φταίνε μόνον οι εχθροί του ...

... αλλά ότι έχει εχθρούς, και μάλιστα σε ισχυρές θέσεις, είναι γεγονός που καλόν είναι να μην υποτιμάμε, ούτε να παραβλέπουμε.

Διαφωνείς;

Θα έλεγα κιόλας, ότι καλό είναι κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η στοχοποίηση του Γκόντζου (και του "Ζουν") - εκτός κι αν πιστεύεις, ότι για όλα τα δεινά του ΠΑΟ φταίει αυτός (και ο άλλος)!

Old Boy είπε...

Τα χουμε ξανασυζητήσει, Τζόνι. Αν ο Γκόντζος ήταν εκτός του κύκλου επιρροής του Τζίγκερ, όντως το να ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί του δεν θα είχε νόημα.
Αν μη τι άλλο όμως, η διαρκής ενοχοποίηση των εξωτερικών εχθρών, η διαρκής συνωμοσιολογία, η διαρκής επίκληση μυστηριωδών μπαμπούλων λειτουργεί ταυτόχρονα ως συσκότιση των αληθινών αιτίων που η ομάδα δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ο μόνος εχθρός του Παναθηναϊκού είναι ο άσχετος και πανίβλακας ιδιοκτήτης του. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος, στα όρια του εγκάθετου. Και η αυλή του είναι η φυσική του προέκταση (κόλακες, μιζαδόροι, κολλητοί-κολλητών, κακομαθημένα πρώην κολλεγιόπαιδα, αργόσχολοι λεφτάδες, οσφυοκάμπτες κτλ).Δυστυχώς πάτερ ο εχθρός είναι εντός των τειχών. Οι εξωτερικοί εχθροί αδιαφορούν, αφού μόνος σου τα καταφέρνεις μια χαρά στην διάλυση του Παναθηναϊκού. Τρως και καμιά πιστολιά για ξεκάρφωμα και κυνηγάνε όλοι τον διαιτητή αντί του ραλίστα. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ!!!

scarface είπε...

Παιδιά η ομάδα φέτος είναι για πολλά πράγματα, αρκεί να πάρουμε ένα δεξί και ένα αριστερό μπακ που να βοηθάνε και επιθετικά (τύπου Μινχ).
Μην ασχολείστε με γκοτζίλες και φαντάσματα.

squarelogic είπε...

in.gr:
"Κίνδυνος υπάρχει να παραμείνουν ατιμώρητοι οι δράστες της δολοφονίας του 22χρονου οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου στο Μακελειό της Παιανίας, τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας λαθών στην προανάκριση λόγω των οποίων δεν μπορούν να αξιοποιηθούν οι ομολογίες πρωταιτίων των επεισοδίων που κατονόμαζαν τους δολοφόνους...

...Συγκεκριμένα, λίγο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για τη δολοφονία του Φιλόπουλου και για άλλες σχετικές με τη συμπλοκή πράξεις και ενώ είχε ξεκινήσει τακτική ανάκριση, η Αστυνομία συνέχισε να διενεργεί προανάκριση και να λαμβάνει ένορκες καταθέσεις από μάρτυρες. Τότε, μεταξύ άλλων, κλήθηκε από τους αστυνομικούς ένας 37χρονος τοξικομανής ο οποίος ομολόγησε τη δική του συμμετοχή στη δολοφονία και κατονόμασε δράστες και συνεργούς δίνοντας, μάλιστα, «πρωταγωνιστικό» ρόλο σε πρωτοκλασάτα στελέχη της Θύρας 7 του Ολυμπιακού. Οι αστυνομικοί, όμως, δεν τον κατέστησαν κατηγορούμενο ως όφειλαν, ενώ οι εισαγγελικές αρχές δεν βρίσκονταν σε διαρκή συνεννόηση με τους αστυνομικούς ώστε να αποτρέψουν το δικονομικό ολίσθημα."

Εντελως κατα τυχη,λεω εγώ...
Εσεις?

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Να ρωτήσω κάτι. Για την υπόθεση Φιλόπουλου, τι έκανε η ΠΑΕ? Το κυνήγησε? Πίεσε? Έδωσε έκταση? Πρόσφερε στην οικογένεια?

Σύμπτωση???

Ανώνυμος είπε...

12.49 όχι αλλά δεν έκανε τα ξεφτιλίκια που έκανε ο Γιαννακόπουλος - έπαιξε τα σχετικά βίντεο προχθές ο Τριανταφ. - υποσχέθηκε και μετά τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια κανεναν παικταρα που να κανει την διαφορα θα παρει ο τζιγγερ ή θα παει μακρια ακομα το παραμυθι?

Ολοι θελουμε να πιστεψουμε σε αυτην την ομαδα αλλα το πραγμα "φωναζει"
Θελει ενισχυση η ομαδα και οχι με τιποτα σαπακια. Που ειναι οι παικτες-ηγετες που θα καθαρισουν στα δυσκολα?

Πρεπει να πεσουν φραγκα. Ο αλλος στον γαυρο συνεχεια τα χωνει γι'αυτο και πανε προς τα εκει οι τιτλοι.

Ο τζιγγερ τι κανει?????

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

ότι υπήρχε το συγκεκριμένο "δικονομικό ολίσθημα" ήταν γνωστό ΑΠΟ ΤΟΤΕ, μια ή δυο βδομάδες μετά τη δολοφονία. Όπως ήταν επίσης γνωστό ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ότι το "ολίσθημα" αυτό συνεπάγεται πως δεν μπορεί να στηθεί στο δικαστήριο κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Τότε μάλιστα ο εισαγγελέας κ. Σανιδάς είχε δηλώσει, ότι για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία συνέβη να πέσουν αστυνομικοί σε τέτοιο παιδιαριώδες "ολίσθημα".

squarelogic είπε...

Αυτό λεω και γω ΤΤ.
Ολως τυχαίως οι αστυνομικοι υπέπεσαν για πρωτη φορά σε τετοιο ολισθημα οταν η κατηγορία προσωποποιήθηκε σε μελος του ΔΣ του ΟΣΦΠ(Μ.Κ.).
Ατιμη τύχη...

Ανώνυμος είπε...

Μολις γυρισα απο γηπεδο. Καλη ομαδα η Ρεαλ αλλα δεν αντεξε...

Εχουμε απιστευτη ομαδα και η ατμοσφαιρα ηταν απλα εκπληκτικη!!

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσει άμεσα η στοχοποίηση όσων ζουν από τον παναθηναικό.
Ας τους αφήσουμε επιτέλους να συνεχίσουν υποδεικνύουν αυτοί τους διάφορους στόχους χωρίς αντίλογο.
Marksmen και snipers (μετά από πολύ προσπάθεια) βρίσκονται ή βγαίνουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας για να "εκτελέσουν την αποστολή που τους δίνεται".

Μην τους κόβετε τα φτερά!!!!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να ρωτήσω αν κάτι από όλα αυτά που έχουν επισημάνει οι Γκόντζος και "Ζουν" δεν ισχύουν γιατί δεν νομίζω να λάβω αρνητική απάντηση.

Αλλά ποιους ακριβώς "στοχοποίησε" τόσο ο Γκόντζος όσο και ο "Ζουν" για να καταλάβω;

Και μη μου πει κανεις "τους GWF" ή συγκεκριμένες μερίδες οργανομένων γιατί η ιστορία πάει μακριά και στην τελική κάποια στιγμή ο Γκόντζος απάντησε.

Από εκεί και πέρα οι ευθύνες του Τζίγγερ είναι νομίζω πασιφανείς. Μόνο που, σε συνάρτηση με τα "κολεγιόπαιδα" του κουτόχορτου, εγώ ξέρω ότι αν είχαμε πραγματικά ακολουθήσει και στηρίξει τις επιλογές και κάποιες ιδέες αυτών των "κολεγιόπαιδων" και ενός συγκεκριμένου τώρα ΚΑΙ γήπεδο θα είχαμε ΚΑΙ πιο πολλά φράγγα για μεταγραφές.

Αυτά πιστεύω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

τι μας λες ρε μπορέλι και εγω γηπεδο ημουν! Η ρεαλ αξιζε νικη αλλα μας σφυριξε η διαιτησια 80-20 %
.Γιατι δεν μετρησε τοτριποντο του μπουλοκ? Η ομαδα γυρισε το ματσακι με πενταδα: γιασκεβιτσιους,σπανουλις,μπετσιροβιτς ,διαμαντιδης,μπατιστ. Αυτη η πενταδα ειναι πολυ πολυ κοντη με 4 γκαρντ και ο διαμαντιδης να παιζει κατω απο το καλαθι.Αν οι διαιτητες σφυριζαν τα φαουλ και δεν αφηναν το σκληρο παιχνιδι με τιποτα η πενταδα αυτη δεν θα γυριζε το ματς.Στο λεω πως η ομαδα δεν εχει κανενα 5άρι και τον απριλη-μαη που θα παιχτουν οι τιτλοι θα ειναι λιγο δυσκολα τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

προς Pappas10.

Κατά καιρούς το συγκεκριμένο Godzo-team έχει στοχοποιήσει παράγοντες (μέσα στη διοίκηση), προπονητές, παίχτες και βέβαια όσους από τους οργανωμένους κατά καιρούς δε γουστάρει.
Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι ότι είναι πολύ μεγάλη ιστορία και οι απαντήσεις "οι αρνητικές που γράφεις ότι δε νομίζεις ότι θα λάβεις" όχι μονο έχουν δοθεί αλλά δε διαψεύστηκαν ποτέ.