Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2007

Ευνούχος

Όπως όλες οι ομαδούλες που αναπάντεχα πιάνουν κορυφή, άντεξε μόνο μία εβδομάδα το βάρος της πρώτης θέσης. Επέστρεψε εκ νέου στις γνώριμες και ασφαλείς δευτερο-τρίτες θέσεις. Τα φρύδια και τα λοιπά τα άφησαν σπίτι, μάλλον εκτός Λεωφόρου ευνουχίζονται. Είναι στο DNA αυτής της ομάδας να ξενερώνει τους οπαδούς της σε ελάχιστο χρόνο. Είναι γνώρισμα ετών η τάση αυτοχειρίας που την διακατέχει. Είχα πεί να μην είστε τόσο υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και πως οι αδυναμίες της ομάδας θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους γιατί πολύ απλά...υπάρχουν και είναι κραυγαλέες. Με άμυνα της πλάκας και ακραία μπακ δράμα, με τον γνωστό ανεκδιήγητο Τζιόλη, πάλι καλά που δεν έχασαν. Η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων, των προσδοκιών, των απαιτήσεων αλλά και της Λάρισας η οποία άξιζε την νίκη. Ο Πεσέϊρο έχει την συμπάθειά μου καθώς έχει ένα ωραίο σχέδιο, δουλεύει πολύ αλλά έχει μια πολύ φτηνή και λίγη ομάδα για να το πετύχει. Ο άνθρωπος προσπαθεί αλλά όπως και οι προκατοχοί του δεν είναι μάγος. Το Zastava όσο και να το κωλοφτιάξεις, δεν θα γίνει ποτέ Φερράρι. Βέβαια δεν κατάλαβα το χτεσινό rotation, ενώ προέρχεσαι απο διακοπή. Να ξεκουραστούν απο τι? Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε πως το να γελάσει το χειλάκι μας είναι αμάρτημα. Δεν κάνει να χαρούμε, πρέπει μονίμως να μαραζώνουμε Κυριακάτικα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Κλείνοντας, δόξα και τιμή στον άμπαλο και αργοκίνητο Βάσκο οικοδόμο, στο γνωστό ζώο της δεξιάς πτέρυγας και στον αειθαλή Τάκη. Όσο για τον Εντόϊ κακώς το κουράζουν το παιδί, επειγόντως υποτροφία στην Σχολή Θεάτρου γιατί στην μπάλα χαραμίζεται. Συγχαρητήρια που πάλι ανέστησαν τους πεθαμένους και τους έκαναν να μοιάζουν Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τινα περιμένω σκεπτόμενος τα εκτός έδρας με Γαβριέλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο. Αν βγούν ΟΥΕΦΑ μάλλον θα το γιορτάσουν. Όσο για σένα Μαρσέλο, είσαι πολύ μεγάλος παίκτης αγόρι μου που η μοίρα σε έφερε σε μια πολύ μικρή ομάδα. Εϊναι πολλά τα λεφτά για το αφεντικό σου και δεν σε βλέπω να μένεις για πολύ. Αλλοίμονο σε μας και καλό για σένα. Και τώρα βρίστε με ελεύθερα. Και επειδή ο Old Boy άρχισε απο χτες να μου λέει οτι εξαφανίστηκα για καιρό ενώ τώρα που χάσαμε θα εμφανιστώ εκ νέου, του απαντώ απο το βήμα αυτό πως χωρίς αγώνες πρωταθλήματος λόγω Εθνικής δεν υπήρχαν θέματα. Εκτός και αν έπρεπε να σχολιάσω την Ρούλα Βροχοπούλου ή την μαγευτική εμφάνιση του Τζιόλη στην Βουδαπέστη. Όπως και να έχει, η ομάδα αυτή δυστυχώς με δικαιώνει και δεν με κάνει να το βουλώσω. Πεσέϊρο είμαι μαζί σου αλλά θα σε φάει και σένα το σκοτάδι δύσμοιρε. Και μετά νέα φούμαρα και ελπίδες και πάλι απ'την αρχή.

52 σχόλια:

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΑΦΟΥ ΛΟΥΦΑΞΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΓΒΑΛΕΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ .ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΙΣ ΔΟΙΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ;
naxios.blogspot.com
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΑ ΚΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ;

@petrosskl είπε...

ρε κουτόχορτε....ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!
τώρα σοβαρά...το ματσάκι το έχασε ο Πεσέιρο και ας μην του λένε τπτ οι φυλλάδες...
ΔΕΝ αφήνεις έξω Νίλσσον και Σάλπι...
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Με μπακ Φύσσα-Βύντρα (άντε ρε Χέρτα και θα πάμε αεροδρόμιο...να του κουνήσουμε το μαντήλι) δεν μπορείς να βγάζεις παίκτες στο κέντρο γιατί...δεν κατεβαίνουν...ο Φύσσας δε, στο 20 είχε κλατάρει το παιδί...δεν αντέχει!
Και φυσικά δεν αφήνεις έξω τον Σάλπι που έπαιζε με την εθνική για να βάλεις Παπ που έπαιζε...στα μπουζούκια!

@ναξιώτης... γιατί ο Θανάσης έχει τελικά τον ΠΑΟ ΑΟ περισσότερο μαγαζάκι από τον Ραλίστα! Και ο ραλίστας τουλάχιστον έχει βάλει και λεφτά (κάποτε)... ή έχω άδικο;

@petrosskl είπε...

και για να μην ξεχνίομαστε
ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ για ΜΑΤΤΟΣ(20/08/2007)
Ξετρελάθηκα με το παράλληλο ποδόσφαιρο των 5 εκατοστών του Μάτος, ο οποίος παίρνει λιγότερες πρωτοβουλίες απο καρέκλα και είναι τόσο κινητικός όσοι οι παγετώνες στην Ανταρκτική. Πραγματικά σύγχρονο και επιβλητικό αμυντικό χαφ.

λαο επίσης ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ για Πεσέιρο (22/11/2007)
Αν αυτό Ζοσέ είναι το ποδόσφαιρο που γνωρίζεις, εάν αυτά τους μαθαίνεις απο το καλοκαίρι έως σήμερα, τότε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δεί ο κόσμος είναι ο Γρίμπιλας. Και καλά την ελληνική γλώσσα δεν την μιλάς, συνεπώς δεν πιάνεις τα καντήλια και τα εξαπτέρυγα που ακούς σε κάθε ματς, αλλά τηλεόραση βλέπεις..."

ΡΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ! δυστυχώς τα γραπτά τα γαμημένα μένουν!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

@ναξιώτη
Στην νίκη με ΑΕΚ είπα τα θετικά αλλά υπενθύμισα τα αρνητικά που ανέκαθεν υπήρχαν. Για τον Ερασιτ΄χνη δεν γνωρίζω το θέμα για να είμαι ειλικρινής. Ότι τα περισσότερα τμήματα μαραζώνουν όμως είναι γεγονός. Ο ύμνος μιλάει για πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό, γεγονός που δεν συμβαίνει καθώς τα περισσότερα εξ'αυτών φυτοζωούν ενώ τα έξοδα τους είναι ασήμαντα για το πορτοφόλι των Γιαννακοπουλαίων. Είμαι υπέρ των μελών και της διεύρυνσης της βάσης της ομάδας, άρα αν αυτό είπε ο Βλάσης, συμφωνώ απόλυτα.

@petross
όταν δεχόμαστε το ροτέισον στις καλές, το δεχόμαστε και στις κακές. Γι'αυτό και το μόνο που σχολίασα ήταν η τραγική άμυνα και διάθεση των παικτών. Με Βύντρα-Τάκη δεν πάς πουθενά. Μόνο που αυτό το ξέρουμε χρόνια, δεν προέκυψε χτες. Δεν αναιρώ τίποτα απο τα όσα έχω πεί. Η ομάδα στερείται ποιότητας και ιδιαίτερα στην άμυνα. Όσο για το εάν περάσουμε πάλι πρώτοι, θα είναι πρόσκαιρο καθώς έχουμε πολύ δύσκολα ντέρμπι εκτός στα οποία δεν προβλέπεται να ανταποκρινόμαστε.
Ιδιαίτερα αν δεν γίνουν ποιοτικές προσθήκες τον Δεκέμβρη-ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Τον Πεσέϊρο τον στηρίζω, όχι γιατί τον θεωρώ μεγάλο προπονητή, αλλά γιατί δουλεύει πολυ υπό αντίξοες συνθήκες.

@petrosskl είπε...

δεν διαφωνούμε ότι το ροτέισον καμιά φορά δεν χρειάζεται... δεν υπάρχει λόγος ροτέισον σε ματσ μετά από 15 μέρες στη Λάρισα (κατ'εξοχήν δύσκολη έδρα)...
Γι΄αυτό λέω ότι ο Ζοζέ το έχασε το ματς... τόσα ματς παίζαμε χωρίς το Βύντρα και δεν χάσαμε ένα...θα μου πεις "με είναι μπακ!"..Ναι αλλά από εκεί αρχίζει το ποδόσφαιρο. Κάπως πρέπει να φτάσει η μπάλα μπροστά!


μότο:
-------
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

@petross
Να σου πώ κάτι? Υπάρχει έστω έναε εδώ που να πιστεύει οτι ο Σιοντής μπορεί να παίξει χειρότερα απο το ζώο που δεν πουλήσαμε για 1,8??? Τον έχω δεί το πιτσιρικά και αν μη τι άλλο, είναι σίγουρος, γρήγορος στην σκέψη και ξέρει μπαλίτσα. Μπορεί να μην είναι Ντάνι Άλβες αλλά απο τον Βύντρα είναι κλάσεις ανώτερος. Για τον Τάκη τα έλεγα και με βρίζετε οτι σπιλώνω την ιστορία της ομάδας. Σέβομαι τον Φύσσα και όσα έχει προσφέρει, εκτιμώ την αγάπη για την ομάδα αλλά δεν θα τον βαλσαμώσω κιόλας για να μην θεωρηθώ βέβηλος. Το παλικάρι είναι ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστής. Δεν μπορεί. Για τον Μάτος, όταν έκανα τις κρίσεις, όντως δεν έδειχνε παραγωγικός, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες. Κάτι που τώρα κάνει και με το παραπάνω. Για τον Εντόϊ, που κάποιοι βιαστήκατε να βγάλετε Πελέ, είχα πάλι συστήσει υπομονή γιατί το ζητούμενο είναι η διάρκεια και η σταθερότητα. Κάτι που προφανέστατα δεν έχει για τώρα. Ούτε είναι πιά ο εκτυφλωτικός παικταράς. Όλα βέβαια αυτά προκύπτουν απο την ανάγκη να πιαστούμε απο κάτι καλό, να βρούμε ηγέτες, να βρούμε ελπίδα, να βρούμε ποιότητα. Ανθρώπινο είναι. Αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα είναι φτωχότατη ποιοτικά. Το έλεγα και όταν φτάσαμε πρώτοι. Μίλαγα πάλι για χρυσή ευκαιρία τον Δεκέμβριο. Το θέμα είναι οτι οι χρυσές ευκαιρίες περνούν και όλα μένουν ίδια. Έχω κάνει άπειρες αναδρομές στο παρελθόν και κατέληγα πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Τα αστέρια του σήμερα δεν θα σκούπιζαν ούτε τον πάγκο στις τότε μεγάλες μας ομάδες. Κάποιοι με θεωρούν γραφικό. Κάποιοι βλακωδώς πιστεύουν οτι χαίρομαι με τις αποτυχίες. Αυτό που κάποιοι δεν καταλαβαίνετε είναι αυτό που έχω πεί πολλάκις. Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος που φτάνεις σε αυτό. Η νοοτροπία, η μέθοδος. Το να πάρω ένα πρωτάθλημα δεν λέει κάτι. Η συγκυριακή επιτυχία γιατί οι άλλοι είναι τυφλοί και εμείς μονόφθαλμοι δεν με αντιπροσωπεύει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Και την μεγάλη ομάδα την κάνουν οι μεγάλοι παίκτες, που εμείς δεν έχουμε. Όλα τα άλλα είναι στρουθοκαμηλισμός.

SniperAthens είπε...

μία εικόνα, χίλιες λέξεις

Ανώνυμος είπε...

Επειδη οι παικτες που δεν παιζουν ειναι παντα οι καλυτεροι, ας μην ψαχνουμε να βρουμε τα αιτια στο κακως εννοημενο rotation, το οποίο παρεπιμπτοντως αγαπητε Πορτογαλλε γινεται μονο σε ομαδες με ισαξιο ροστερ, και κλιμακουμενο οχι μαζικο. Τεσπα, ειναι καιρος να καταλαβουν καποιοι οτι αυτο αυτη τη στανη εχουμε, αυτο το γαλα βγαζουμε. Φυτοζωικες καταστασεις σαν το Βυντρα (4 τεχνητα οφσαιντ εσκασε ο τεραστιος, 100% επιτυχια)σαν το Τζιωλη και σαν τα σεντερ φορ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ YΨΟΥΣ 1,73 , θα παιξουν 1 στα 10 παιχνιδια καλα, και αυτο κυριως γιατι ο αντιπαλος θα σερνεται.Και επειδη βλεπω οτι καποιοι κανουν αρχειο των quote, κρατηστε και αυτο. Φιλοτιμα και κουτσα, γ 3η θεση φετος θα αποτελεσει μεγιστη επιτυχια. Αν τωρα μερικοι γουσταρετε να αυτοπαραμυθιαζεστε οτι αυτο που βλεπετε λεγεται ποδοσφαιρο, δικαιωμα σας. Απλα, δεν θα εχετε παρακολουθησειτο ποδοσφαιρο που επαιζε ατη η ομαδα καποια αλλα χρονια.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Όσο φανατικός οπαδός κι αν είναι κανείς, όταν έρχεται η δύσκολη ώρα να διαλέξει αν θα χαρεί για την ομάδα του ή για την ψυχική υγεία ενός συνανθρώπου του ...

... σίγουρα πρέπει - είναι χρέος του ανθρώπου ηθικό! - να διαλέγει το δεύτερο!

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν αδέρφια, ΧΑΡΗΚΑ που ο Παναθηναϊκός μας έπαιξε τόσο χάλια, έφερε ισοπαλία με τη Λάρισα και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Ναι, χάρηκα ειλικρινά!

Γιατί δεν άντεχα να βλέπω, όλο τον προηγούμενο καιρό, που η ομάδα μας πήγαινε μια χαρά εντός και εκτός έδρας και Ελλάδας ...

... δεν άντεχα, λέω, να βλέπω τον αδελφό μας τον Κουτόχορτο να μαραζώνει, να μαραίνεται, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να λυώνει ψυχικά τα και σωματικά.

Α, όλα κι όλα! Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά οπαδοί!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω την καταστροφολογία με την πρώτη γκέλα, σε δύσκολη έδρα μάλιστα, ενώ την επόμενη αγωνιστική παίζει Αρης-ΑΕΚ και Ατρόμητος-Γαυρού. Όπως έπρεπε να είναι και πιο συγκρατημένη η θριαμβολογία μετά από μόλις 2 καλά ματς. Είπαμε φέτος υπομονή. Αλλά όχι και υπερενθουσιασμός.

Με Βύντρα-Φύσσα μπακ, Σάλπι εκτός (ΕΛΕΟΣ ο μόνος αξιόπιστος επιθετικός σκόρερ, ιδανικός για εκτός έδρας) και Καραγκούνη ψόφιο και τραυματία, έχοντας βάλει 2 γκολ με μία ευκαιρία και μην έχοντας φάει 3-4 είμαι ευχαριστημένος από χθες. Απλά βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Το καλό είναι ότι ΑΕΚ-γαύρος δεν με φοβίζουν, δεν ξέρω βέβαια τι σπρώξιμο θα υπάρξει. Το κακό είναι το πρόγραμμα με Καραισκάκη ΟΑΚΑ Χαριλάου Ξάνθη Τούμπα στον β γύρο και είπαμε ο γαύρος έχει τον "τρόπο" του αν και φέτος την πρωτοκαθεδρία την έχει το ΑΕΚ44. Είδατε αποβολή Λεοζίνιο? ΑΙΣΧΟΣ.

Από πλευράς Τζίγγερ πάντως δεν έχει νόημα να βρίζουμε την παρούσα στιγμή, ας περιμένουμε τον Ιανουάριο (όπου Χρειαζόμαστε 2 προσθήκες). Το φάουλ το έκανε ο Ζοζέ χθες.

Καλά για τον Γκόντζο δεν έχω να πω τίποτα, χθες ο Κάκος μας έπαιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ και θα μπορούσε άνετα αν ήθελε να ακυρώσει το γκολ του Τζιόλη, ενώ στο τέλος μας έδωσε κάποια σφυριγματάκια ανάποδα, προκειμένου να κλείσουμε την ΑΕΛ, κάτι κόρνερ και φάουλ δλδ.

Ένα ωραίο ερώτημα είναι τι θα έλεγε ο Γκόντζος αν έπαιζει ΑΕΛ-ΟΣΦΠ και είχαν τερματοφύλακα τον Γιάννου και έτρωγε το γκολ που έφαγε ο Κοτσώλης...

Ανώνυμος είπε...

@ Henrisken said: "Δεν μπορώ να καταλάβω την καταστροφολογία με την πρώτη γκέλα,...".

Να σου εξηγήσω εγώ αδερφέ: Σου έχουν ποτέ πιάσει τη μύτη σε σημείο που να πας να σκάσεις;

Ε, είναι θέμα ... ανάσας (βλ. παραπάνω).

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Επειδή είπες μια χαρά, μόνο για πορεία δεν μας είπες, και κουράστηκα με τις ειρωνείες που συνοδεύονται απο ακατάσχετες παπαρολογίες, ας σου υπενθυμίσω τα ΦΟΒΕΡΑ αποτελέσματα. Έφερες τιμητική ισοπαλία ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ με την γαβριέλα. Έχασες απο τον Αστέρα Τρίπολης...ΝΑΙ ΝΑΙ μια ομάδα χωρίς καν ιστορία. Κέρδισες έναν ανύπαρκτο ΠΑΟΚ εντός, όπως και την αρμάδα του Ατρομήτου. Παράλληλα νίκησες με τα χίλια ζόρια Βέροια-ΝΑΙ ΝΑΙ το αντίπαλον δέος της Μίλαν- εκτός και τον τελευταίο της βαθμολογίας Εργοτέλη. Επίσης κέρδισες την νέα Μπαρτσελόνα Λεβαδειακό-ΝΑΙ αυτούς με τα σουβλάκια. Η μόνη αξιόλογη ομάδα, για τα ελληνικά δρώμενα, που κατέβαλες ήταν η ΑΕΚ. Πρώτο σοβαρό εκτός έδρας παιχνίδι με Λάρισα-που δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε ειδικά μετά το κάζο στον τελικό- και πήρες το Χ με τα χίλια ζόρια. Τέλος στην Ευρώπη κέρδισες στο 90 τον κολοσσό Αρτμέντια (ΠΟΙΑ???), την Αμπερντίν εντός και την Κοπεγχάγη εκτός, που είναι και το μόνο άξιο λόγου αποτέλεσμα. ΤΤ ή ανακάλυψες πρόσφατα τον Παναθηναϊκό και αγνοείς την ιστορία του και τις επικές νίκες του ή πουλάς τρέλα. Γιατί να αναγάγεις σε εκπληκτική πορεία δύσκολες νίκες επί Μπαλάφα, Κουτσοσπύρου, Μπικόφσκι και λοιπούς Ροναλντίνιο, είναι τουλάχιστον ντροπή για το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Εκτός αν ηδονίστηκες τόσο απο την νίκη με ΑΕΚ, που πρώτος εσύ λοιδωρείς, ή την Κοπεγχάγη που δεν είναι δα ούτε Γιούβε, ούτε Μπάρτσα, ούτε Σάλκε, ούτε Αμβούργο, ούτε καν Γκέτεμποργκ. Κάτι όψιμοι Παναθηναϊκοί σαν εσένα έχουν κάνει την ομάδα....ομαδούλα της σειράς.

Ανώνυμος είπε...

βαζελακια επεσε το παραμυθακι σας μεσα σε μια αγωνιστικη (ελπιζω να βγαλατε φωτο το ταμπλο της βαθμολογιας την προυγουμενη αγωνιστικη γιατι ετσι θα το ξαναδειτε μετα απο 2,5 χρονια). Απο την αλλη το παραμυθακι της ΑΕΚ εχει τελειωσει προ πολλου ενω ο γαυρος ειναι ο ιδιος ενα παραμυθι.....λοιπον τρεμετε γιατι ερχομαστε και δεν αστειευομαστε

Φορτσα Αστεραρα Τριπολεως
Φορτσα Καμπος!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

ΚΑΛΟ ΤΟ ROTATION ΑΛΛΑ Ο ΣΑΛΠΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΡΤΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙΡΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.

Thrass είπε...

Για χθες έχει δίκιο ο Κουτόχορτος. Οι Λαρισαίοι μασούσαν σίδερα, ενώ εμείς προσέχαμε μη σκίσουμε κάνα καλσόν (με εξαίρεση το Δημούτσο και το Φύσσα). Δε συμφωνώ όμως με το σχόλιο για τον Τζιόλη, δεν ήταν χειρότερος από τούς άλλους.

Αυτός ο Γκαλίτσιος μ' αρέσει πολύ σαν παιχτάκι και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε ομάδα ευρωπαϊκών αξιώσεων. Δυστυχώς αυτήν τη στιγμή φαίνεται να χρειαζόμαστε κάτι πιο έτοιμο για βασική λύση (Μουνχ Νο2), αλλά ο Γκαλίτσιος (και ο Μάκος τού Πανιωνίου) είναι παίκτες που τούς θέλω κάποια στιγμή στην Πανάθα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σας δουλεύει ο κουτόχορτος και επίτηδες τα γράφει για να τσακώνεστε εδώ μέσα!

fpboy είπε...

Φρικαρισμένος και εγώ με την χθεσινή εμφάνιση !Δυστηχώς, έκανε πολλά λάθη χθες ο πεσέιρο!Χρειαζόμαστε μεταγραφές !
Και την θύρα 13 ΜΕΣΑ στο γήπεδο !

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

breath in, breath out

breath in, breath out!

Μη σκάσεις κιόλας, έτσι;

Υ.Γ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ "κουράστηκα με τις ειρωνείες που συνοδεύονται απο ακατάσχετες παπαρολογίες":

Ότι ο Εντόι χρειάζεται "επειγόντως υποτροφία στη Σχολή Θεάτρου γιατί με τη μπάλα χαραμίζεται", το σκέφτηκες μόνος σου ...

... ή το ξεπατίκωσες από τον Ντέμη και τον Τραϊανό αδερφέ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το θέμα με τις εκατέρωθεν ειρωνίες έχει καταντήσει μαλακία, κυρίως από τον ΤΤ (σόρυ κιόλας). Αυτό το μπλογκ είναι για να ανταλλάζουμε απόψεις.. Χαλαρώστε λίγο και μην ξεχνάτε ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

Old Boy είπε...

«Κάποιε που τον ξέρεις», αν τον ήξερες θα ήξερες ότι αντιθέτως στο μπλογκ ο Κουτόχορτος είναι μετριοπαθής σε σχέση με τον προφορικό του λόγο. Απίστευτο κι όμως αληθινό :)

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζω; νεο-παναθηναϊκοί της γκρίνιας, της μιζέριας και της ισοπέδωσης. η ομάδα δεν έπαιξε μπάλα, συμφωνώ απόλυτα, αλλα όχι να την καταρακώσουμε κιόλας...Είμασταν άθλιοι και πήραμε Χ στο Αλκαζάρ,σε άλλες εποχες θα χαμε αρπάξει μια τριάρα.Δεν λέει κάτι αυτό;
Την άλλη αγωνιστική που θα είμαστε και πάλι κορυφή τι θα λέτε;

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen,

επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, πρέπει να ξέρουμε μερικά απλά πράγματα περί συζήτησης.

Λοιπόν φίλε μου, το κλίμα σε μια συζήτηση το δημιουργεί πρώτα πρώτα εκείνος που την ανοίγει. Δηλαδή, εν προκειμένω, εκείνος που ανεβάζει το post πάνω στο οποίο ξεκινούν οι υπόλοιποι τα comments.

Έχεις δει κλίμα ειρωνειών όταν τη συζήτηση την έχει ανοίξει λ.χ. ο Olb Boy;

Όταν όμως τη συζήτηση την ανοίγει κάποιος, που από τον "τίτλο" της μέχρι την κάθε φράση και παράγραφό της ξεχειλίζει από ειρωνεία, πικρόχολα σχόλια, προσβλητικές εκφράσεις και βρισιές ... ε, τότε επόμενο - και μάλιστα φυσιολογικό, εφόσον δεν είμαστε φυτά! - είναι να λάβει τις δέουσες απαντήσεις και στον τόνο που του ταιριάζει.

Πόσο μάλλον όταν είναι πλέον πασίγνωστο, ότι ο συγκεκριμένος κινείται ουσιαστικά από εμμονική εμπάθεια (βλ. λ.χ. τις παλινωδίες του για το γήπεδο και όχι μόνο)και αδυνατεί να καταθέσει ψύχραιμες απόψεις σε ό,τι αφορά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, τι σόι συζήτηση μπορείς να κάνεις με την ειρωνεία "ο Εντόι χρειάζεται επειγόντως υποτροφία στη Σχολή Θεάτρου γιατί με τη μπάλα χαραμίζεται"; Όταν μάλιστα λέγεται εντελώς στα κουτουρού (σε καμμια στιγμή ο Εντόι δεν έκανε θέατρο!ίσα-ίσα τον πελέκισαν αγρίως και ήταν ο μόνος που παλεψε μπροστά!) και ειδικότερα μια βδομάδα μετά τις αισχρότητες που εξαπέλυσε το "Ντεμοτεχνείο" εναντίον του συγκεκριμένου παίκτη μας;

Ειρωνείες λοιπόν και χαλαρά!

Ή μήπως νομίζεις ότι τον πειράζουν αληθινά αυτά τον Κουτόχορτο;

...

Μεταξύ μας τώρα, για το ματς. Μακριά από τα άσχετα και εμπαθή περί Βύντρα, Εντόι, Σαριέγκι, Φύσσα, το πράγμα είχε ως εξής (όπως το είδες κι εσύ άλλωστε).

Ο Πεσέιρο ξεκίνησε ντεφορμέ και το πρόβλημα δημιουργήθηκε κυρίως από την πλήρη ανυπαρξία των Παπαδόπουλου-Ίβανσιτς-Καραγκούνη.

Εξαιτίας της ανυπαρξίας τους, η Λάρισα ξεκινούσε άνετα την πρώτη μπαλιά (ο Εντόι πάλευε μπροστά ολομόναχος ενώ ο Παπ μάζευε μαργαρίτες και ζουμπούλια), την πέρναγε ανετότατα στους πλάγιους (ενώ ο Ίβανσιτς μετρούσε τ' αστέρια και ο Καραγκούνης πότε έξυνα το κεφάλι του και πότε ταλαιπωρούσε τη μπάλα γύρω από τον εαυτό του) και από εκεί γινόταν το πανηγύρι.

Με άλλα λόγια, καμμιά σχέση με την όλη αμυντική λειτουργία της ομάδας των προηγούμενων αγώνων. Χαρακτηριστικό: πρώτη φορά φέτος εντός και εκτός Ελλάδας μια ομάδα κάνει τόσες ευκαιρίες εναντίον μας. Επίσης: ενώ με την ΑΕΚ είχαμε 28 κλεψίματα της μπάλας, με τη Λάρισα είχαμε μόνο 7 !!!

Όόόόταν ξύπνησε επιτέλους ο Πεσέιρο και έβγαλε τους 3 λοχίες της συμφορας, το ματς ισορρόπησε όσο γινόταν να ισορροπήσει έπειτα από 1 ώρα και κάτι μαλακία τούμπανο.

Αυτά.

Θυμάσαι κάτι που είχε γράψει λίγες μέρες νωρίτερα για το πώς θα υποδεχτούμε την επόμενη γκέλα της ομάδας;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

H διαφορά λοιπόν αγαπητέ μου είναι πως ο ποιοτικός παίκτης 8 παίζει και δύο όχι, ενώ με τα σαπάκια τύπου Βύντρα, Τζιόλη συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Η γκέλα, όπως την αποκαλείς, δεν είναι τέτοια αλλά φυσική κατάληξη μιας φτηνής και μη ποιοτικής ομάδας που προσπαθεί μέσα από την δουλειά του προπονητή της να καλύψει την έλλειψη ποιότητας. Έχω παρατηρήσει δε, ότι όταν σε αποστομώνω με επιχειρήματα (π.χ για την φερόμενη ως καλή πορεία, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για νίκες επί αστείων αντιπάλων ή ρεζιλίκια τύπου Αστέρα), απομονώνεις κάτι που σε βολεύει (βλ. Εντόι) και αρχίζεις τις ειρωνείες. Για το πάπλωμα ουδείς λόγος. Και επειδή ήδη κάποιοι έσπευσαν να προλάβουν, τονίζω σε όλους τους τόνους ότι η πρώτη θέση-αν χάσει στο Χαριλάου η ΑΕΚ-θα είναι συγκυριακή. Με ντέρμπι και Θεσσαλονίκη όλα εκτός στον δεύτερο γύρο, δεν έχεις καμία τύχη. Όσο για το κλίμα της συζήτησης που ανοίγω στα posts, αναφέρομαι σε όσα βλέπω και κάνω την κριτική μου. Εσύ ΤΤ ειρωνεύεσαι εμένα προσωπικά με απίστευτη εμπάθεια, οπότε μην προσπαθείς άστοχα να εξομοιώσεις την κριτική μου-έστω και σφοδρή-στην ομάδα με την προσωπική σου ειρωνική επίθεση σε μένα. Εκτός εάν είσαι υπάλληλος αυτών που κατακεραυνώνω, είτε συγγενής των άμπαλων που φορούν την φανέλα. Εάν τίποτα από αυτά δεν ισχύει, περιορίσου στην γνώμη σου και άσε τις ειρωνείες και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά μέρος.

Και για να κλείσω το ανύπαρκτο θέμα, η προπαγάνδα κτλ, όπως το χαρακτήριζες, αναφορικά με τα εισιτήρια έκλεισε έμαθα με υπαναχώρηση της ΠΑΕ. Αναγνώρισε δηλαδή με κομψό, πλέον, τρόπο την αδικία που κατά συρροήν και δόλια έπραττε και το θέμα λύθηκε. Αλλά και γι'αυτό το θέμα έκανες τον Ντάφυ Ντακ, γιατί προφανώς δεν σε βόλεψε η εξέλιξη. Η καθαγιασμένη ΠΑΕ έκανε πίσω, δικαιώνοντας τον Ερασιτέχνη περί τιμής πλασματικής Ticket Club και πραγματικής τιμής πώλησης.
Αυτά τα ολίγα.

Ανώνυμος είπε...

Είδα σήμερα ότι ενδιαφερόμαστε για Πετρόπουλο και πολύ χάρηκα. Αυτός, ο Μάκος, ο Γκαλίτσιος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Μανιάτης είναι παίκτες που πρέπει να πάρουμε, κυρίως για να μην πάνε στους άλλους.

Πολύ το γκαντεμιάσαμε και θα κάνει κανά διπλό το κιτρινόμαυρο πτώμα στο Χαριλάου με τόσους τραυματισμούς του Άρη (5 βασικοί).

Τον Μάρτη λέει ξεκινάνε τα έργα στο Βοτανικό. Αμήν και πότε.

Και Περιστέρι έχουμε στο β γύρο, όλες οι δύσκολες ρε γμτ, δεν γίνονται αυτά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

τώρα σε χαίρομαι! Ξανακύλησε αίμα στις φλέβες σου! Πήραν πάλι χρώμα τα μάγουλά σου!

Και μας ξανάκανες να βαστήξουμε την κοιλιά μας από τα γέλια: Οι 7 νίκες σερί εντός και εκτός Ελλάδας ήταν ένα τίποτα, ενώ η ισοπαλία με τη Λάρισα αποδεικνύει πως η ομάδα είναι ένα φτηνιάρικο μηδενικό!

Άντε, να πατώσει κιόλας η ομάδα, να πετάξεις κι εσύ σαν άνθρωπος στον έβδομο ουρανό!

Φιλάκια,

ΤΤ

PS (between us) απλώς αυτό με τον Εντόι ήταν ένα ακόμα μικρό αλλά όπως πάντα απολαυστικό ... τιλτ.

SniperAthens είπε...

«Κάποιε που τον ξέρεις», αν τον ήξερες θα ήξερες ότι αντιθέτως στο μπλογκ ο Κουτόχορτος είναι μετριοπαθής σε σχέση με τον προφορικό του λόγο. Απίστευτο κι όμως αληθινό :)



ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ OLD BOY - ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ


@Οπαδό του Λεντέσμα (πρώην a): στα διαδικαστικά περί συζήτησης έχει δίκιο ο κορμί-λαμπάδα (ττ). Αλλιώς δε θα χρειαζόταν να έχει comments - θα διαβάζαμε και θα συμφωνούσαμε ή θα διαφωνούσαμε και πάπαλα.


Ο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Ο ΒΡΟΧΟ-ΧΟΡΤΟΣ

Dimitris είπε...

Ο κουτόχορτος τα λέει καλά.Μόνη διαφονία είναι οτι ο Τζιώλης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΑΚΙ. Ειναι καλό αμυντικό χαφ και καλός ΑΘΛΗΤΗΣ, εχει τσαγανό και τρέχει πολύ αν και ειναι πολύ πισω σε τεχνική κατάρτηση και κάνει πολλες λαθος πάσες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορει να είναι ο playmaker του παναθηναικού. Αληθεια με καραγκούνη στα ακρα ποιος ειναι ο playmaker της ομάδας μας???? και θελω να σας πω πως ολες οι ομαδαρες της ευρωπης εχουν ενα playmaker που παιζει αμυντικό χαφ και ξέρει καλη μπάλα. Θα σας δωσω παραδειγματα : manchester united- scholes,carric liverpool- xabi alonso, gerard, Milan- pirlo( ο καλήτερος playmaker στο κόσμο) Barcelona- xavi, toure ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο PLAYMAKER ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ?



ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ???? ΜΗΠΩΣ Ο ΔΑΡΛΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ?????


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ οχι αλλο βυντρα, φυσα.ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!


ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΓΚΑΙΝΕΙΣ




ΞΟΔΕΨΕ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ. Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΑΤΣΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

squarelogic είπε...

Αυτο που εμενα εντυπωσιαζει στον Κουτοχορτο ειναι η αντοχή του να γραφει και να ξαναγράφει τα ιδια πραγματα!Αφου οι ανθρωποι δεν παιρνουν απο λογια,τι το παιδευουμε?Τις διαπιστωσεις για την αμυνα τις εχουμε κανει ενα χρονο τωρα και ειδες τι φερανε το καλοκαίρι για την βασικοτερη, υποτιθεται, θεση που ειχαν να γεμισουν;Ενκαρίρε(κι αυτόν δανεικό) και Σαριεγκι...
Οπως εγραφαν και παλιότερα οι αθλητικες 'ο χαλκέντερος Κουτοχορτος!

ΤΤ
σα να δικαιωνει η ειδησεογραφία την εμμονή μου με την κομπίνα της Ticket Club...Νομιζω μια δημοσια παραδοχή σου οτι ειχαμε δικιο ειναι in order.
Και βεβαια,η με αναδρομική ισχυ συμφωνία δεν προεκυψε γιατι ξαφνικα ο Τζιγγερ ειδε το δικαιο,αλλα γιατι τωρα που αναλαμβανει ο ιδιος το δανειο,και εχει ηδη ξοδεψει μπολικα για τις μελετες για τη συγκεκριμενη περιοχή,χωρίς το "οικοπεδο του Ερασιτεχνη" δε μπορει να προχωρησει.Που να ψαχνει τωρα νεα εκταση,που θα θελει νεες μελετες κλπ κλπ.

Για να αναγνωρισω και κατι θετικο ομως,αν οντως ξεκινησει κατασκευη Μαρτιο-Απριλιο,ισως να σημαίνει οτι ο "ασχετος κ.Τσικερ" ανδρωνεται επιτέλους σε πραγματικό ηγέτη...

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

ίσα-ίσα φίλε μου η ειδησεογραφία (και όχι η κιτρινογραφία σε ... "πράσινο" φόντο) για το θέμα των εισιτηρίων δικαιώνει όλα αυτά που είπα. Κι όταν λέω όλα, εννοώ όλα!

Είχα πει λοιπόν, και δικαιώθηκα:

1. Ότι πραγματικό ζήτημα (και όχι to πυροτέχνημα) είναι το ποσοστό επί των καρτών διαρκείας, όπου αλήθεια αδικείται ο Ερασιτέχνης όσο δεν το λαμβάνει. Όπως είδες, το θέμα αυτό ΔΕΝ επιλύθηκε! Οπότε απορώ κιόλας γιατί χαίρεσαι (κι εσύ και η "πράσινη" πηγή των πληροφοριών σου), ότι δήθεν δικαιώθηκες και δήθεν λύθηκαν τα προβλήματα!

2. Ότι η επίλυσή του καθυστερεί επειδή ο Ερασιτέχνης της ΑΕΚ έχει πάει την ΠΑΕ ΑΕΚ στα δικαστήρια επ' αυτού και αναμένεται απόφαση. Όπως βλέπεις και σε αυτό ακόμα (που για μένα είναι σαχλαμάρα) συμφώνησε ο Θανάσης με την ΠΑΕ.

3. Ότι το άλλο ζήτημα (το πυροτέχνημα), δηλαδή αυτό με τα μηδενικά εκκαθαριστικά, θα λυνόταν πολύ σύντομα επειδή στην ουσία είναι ανύπαρκτο, δεδομένου ότι ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είχαν συνυπογράψει συγκεκριμένη σαφέστατη συμφωνία (αυτήν που έκρυβε για βδομάδες η πηγή των πληροφοριών σου!): ότι η εκκαθάριση των εισιτηρίων θα γίνεται βάσει της τιμής με την οποία τα αγοράζουν οι φίλαθλοι από την Ticket Club.

4. Ότι, ακριβώς επειδή το πράγμα ήταν απλούστατο, ο Θανάσης (παρά τα πυροτεχνήματα του ανώριμου ανηψιού του) δεν επρόκειτο ούτε στα δικαστήρια να καταφύγει, αλλά ούτε καν να θέσει το θέμα στη Super League, όπως έλεγε (σπρωγμένος αναγκαστικά σε κορώνες από τα πυροτεχνήματα του ανηψιού). Αντίθετα, θα απευθυνόταν κανονικότατα στην ΠΑΕ και τον Ραλίστα και το θέμα θα λυνόταν πάραυτα. Όπως και έγινε.

5. Ότι είχε δίκιο ο Ραλίστας, όταν έλεγε ότι ακριβώς το ίδιο ζήτημα προέκυψε και κατά την προηγούμενη επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο (πριν λίγα χρόνια) και ότι λύθηκε ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ καί ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ ("ανοιχτές" συνελεύσεις με κλακαδόρους απέξω), με απευθείας συνάντηση και συζήτηση των δυο πλευρών. Και ότι ΕΤΣΙ θα λυνόταν και τώρα. Όπως και έγινε.

6. Και φυσικά, με βάση όλα τα παραπάνω γεγονότα, είναι αστείο να μιλάμε για "αναδρομική συμφωνία και ισχύ", που λες (μαζί με την "Πράσινη"). Η συμφωνία ήταν σαφής, όπως και η πρόσκληση-πρόκληση του Ραλίστα να τα βρουν όπως ακριβώς τα είχανε βρει και παλιότερα.

Επομένως, περιμένω δημόσια παραδοχή από την πλευρά σου ότι έκανες λάθος ή έστω ότι ... δεν θυμόσουν καλά τι είχα γράψει για το θέμα.

Υ.Γ. Και σταμάτα να γλείφεις τον Κουτόχορτο. Δεν το έχει ανάγκη, γλύφεται και μόνος του.

:-)

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Επιγραμματικά.

1. Δεν παίξαμε καλά, η ισοπαλλία αδικεί την Λάρισσα και η διαιτησία ήταν 50-50. Αν ήταν υπέρ μας θα μας έστηνε έξω από την περιοχή που έπεφτε το ξύλο της αρκούδας και όχι 50 μέτρα μακριά.

2. Αυτή τη φορά ΔΕΝ του βγήκε του Πεσέιρο. Οι αλλαγές του όμως έδειξαν πως - αν μη τι άλλο - ξέρει την ομάδα και τους παίκτες του. Αν ο Σκύλος ο Μαύρος ο Αράπης ο Ταμ Ταμ Ταμ (δεν το λέω εγώ, ο Ζαμπέτας το λέει) προλάβαινε να γυρίσει τη μπαλα πριν την προβολή του Νταμπίζα, θα είχαμε γυρίσει το παιχνίδι από τις αλλαγές.

3. Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να καταλάβει ο Πεσέιρο είναι πως στο Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν μπορείς να κάνεις πολλές γκέλες. Και γιατί επί της ουσίας υπάρχουν 3εις ομάδες που παίζουν για τους ίδιους βαθμούς αλλά και επειδή από τις 3εις αυτές ομάδες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα πάρει τους λιγότερους "αβαβά".

4. Διαφωνώ κάθετα με όσους λένε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει ποιοτικό ρόστερ.

Ίβανσιτς, Μάτος, Νίλσον, Σάλπι, Μάλαρτζ ακόμα και οι Μόρις, Σαριέγκι είναι αναγνωρισμένοι ποιοτικά παίκτες. Κάποιοι θεωρούν ποιοτικούς παίκτες και τους Κάρα, Παπαδόπουλο ("μείνε στην ΠΑΝΑΘΑ Πα-πα-δό-πουλε" δεν λέγανε;;;) για να μην πω για τους "Ύμνους" που γράφανε στον αράπη μέχρι την φάση με τον Δέλα. Δεν γίνεται η ποιότητα να αλλάζει με τα αποτελέσματα.

5. Σου λείπει τρελά ο Έκι. Όταν λείπει ο Έκι και δεν παίζουν καλά Ιβανσίτς και Κάρα δεν έχεις πάσα. Φυσικά και θεωρώ τον Έκι ό,τι ποιοτικότρο έχεις - ή έστω είχες - στην ομάδα.

6. Απ' όσο έχω δει τις υπόλοιπες ομάδες φέτος, τις έχεις όλες.

Αυτό πιστεύω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

ΤΤ
1. δεν διαβαζω "Πρασινη".Για την ακριβεια δεν διαβαζω εντυπη
εκδοση καμιας αθλητινης εφημεριδας.
Η "Πρασινη" πηγη μου ηταν το in.gr,αν δεν απατωμαι,καθοτι τελευταια εχω ελάχιστο χρονο για μπλογκινκ.

2.Δεν "γλειφω" τον Κουτοχορτο,ουτε κανεναν αλλον γενικως στη ζωη μου,με οτι κοστος μπορει να εχει αυτο στη συγκεκριμενη χωρα.
Αστειευτηκα με την επιμονη/υπομονη του να επισημαινει ξανα και ξανα τα ιδια.Προσωπικα,κουραστηκα...

Παντως το "δηκτικο" σου βγαινει αβιαστα...

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

να μη συγχωρείς φίλε μου, αλλά όταν - εντελώς αυθαίρετα και εν αδίκω μάλιστα, δεδομένου ότι δεν θυμόσουν τι είχα γράψει επί του θέματος! - με εγκαλείς και ζητάς να παραδεχτώ "δημόσια ότι είχατε [άντε πάλι ο α' πληθυντικός!] δίκιο" ...

... επόμενο είναι να λάβεις τη δέουσα απάντηση. Ας πρόσεχες.

Εάν τώρα από αυτή την απάντησή μου, με τα τόσα τεκμηριωμένα στοιχεία που παρέθεσα ένα προς ένα - και σε σχέση με το τι είχα γράψει και σε σχέση με τα ειδησεογραφικά δεδομένα της υπόθεσης, που επιβεβαιώνουν όσα είχα γράψει εξαρχής -, εσύ συγκρατείς την "αβίαστη δηκτικότητά" μου ...

... τότε λυπάμαι. Δεν θέλω να σε κουράζω. Ίσως εάν διάβαζες ή θυμόσουν τι είχα γράψει για το θέμα, να μην χρειαζόταν καν να κουραστείς γράφοντας όσα μου έγραψες, προκαλώντας με εν αδίκω και διαβάζοντας τη δικιολογημένη απάντησή μου.

Το υστερόγραφό μου δεν σου το επεξηγώ εδώ. Τα έχουμε πει από κοντά επί του θέματος. Καταλαβαίνεις πολύ καλά, νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

emeis isopalia me larisa ke o gavros nikaei sti romi ti lazzio

tziger poula na doume aspri mera!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που νικάει ο γαύρος γεμίζουμε ανώνυμους

Ανώνυμος είπε...

ε ποσες ειναι αυτες οι φορες? Μια? Δυο? καθε δεκαετια...

Ανώνυμος είπε...

i xan8i 8a dixei oli ti gimnia tis omadas. pou pame me tetia pehtakia tis dekaras ke me proponiti saudarava?

tziger poula na doume aspri mera!

Ανώνυμος είπε...

afou prota sas *** i larisara tora parakalate ti xan8i etsi?

3 8a sas rixoume mesa stin a8ina xeftiles!

ekdikisi gia to prodoti malartz!

Ανώνυμος είπε...

malartz προδοτη

προσεχε μη σκισεις κανενα καλσον, και που εισαι, περνα απο τον θειο μετα στο πασαλιμανι να παρεις και κανεναν δανεικο,ξερεις εσυ

squarelogic είπε...

O scodas εκανε το χρεος του.Πανε οι 2 βαθμοι παρα το οτι γενικα η ομαδα ηταν φιλοτιμη.Δεν αρκει ομως μονο το φιλοτιμο.Αν ειχαμε 2 τυπου Μινχ στα πλαγια κι ενα σεντερ φορ τυπου Κοβασεβιτς θα τΑα καθαριζαμε τετοια ματσακια.Με τους αβουλους Σεριτς,Νιλσον και Παπαδοπουλους,Ν Ντοι δε μπορεις να αποφυγεις τετοιες απωλειες απο ψυχωμενες,αμυντικα προσανατολισμενες ομαδες.

Ανώνυμος είπε...

Τελος και για φετος το πρωταθλημα κυριοι....

δυστυχως οπως εχω ξαναπει θα παλεψουμε μονο για 3η , 4η θεση.

φυσικα καποιοι θα συνεχισουν να πιστευουν πως ο τζιγγερ
θα μας κανει ομαδαρα ,μπλα μπλα μπλα αλλα δεν βλεπω να μπορουμε να ανταγωνιστουμε το γαυρο με παικτες τυπου σαριεγκι,σεριτς,βυντρα (δεν επαιξε λογω rotation...:-) κτλπ
Μεχρι ο τζιγγερ να αποφασισει να χωσει φραγκα και να παρει παικταραδες τυπου μπορελι, βασεχα μικλαντ ,μινχ κτλπ, θα ειμαστε μια απλη μετριοτητα.

Ως τοτε τα πρωταθληματα θα χανονται το ενα μετα το αλλο.

Ολοι την πεμπτη με Ρεαλ στην ομαδαρα του Παυλου που μας κανει
υπερηφανους...

ΝΟΠΟ 13 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΝΟΠΟ 13 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaa, δεν θελω απαισιοδοξίες για παικτες και ομαδα που ολοι υμνούσατε μετά την ΑΕΚ ότι είναι μίγμα Μπόκα και Λυών. Πάρτε το χαμπαρι, αυτή ειναι η στανη αυτό ειναι και το γάλα. Τελεία.
υγ. Μπράβο ρε μαγκα Βεγκερ της Πορτογαλίας. Με 1/2 επιθετικό η Ξάνθη με 4 αμυντικούς εσύ.Τεράστιος, τουλάχιστον, μεγάλη η τύχη μας πασά μου που σε κλέψαμε

Ανώνυμος είπε...

madboy13 to kaltson sou to erapses tora? i to protimas skiesmeno agoraki ou? xanapiaste ti klapsa aniparkta vazelakia. roba xekouboti sas kaname! vriste to kavourogiani, vriste to saoudarava, oti kai na kanete emeis 8a sas skizoume! kai sto basket kakomirakia vgalate glosa molis to paratise o kokkalis, pou prin sas eixe pelatakia kanonika kai stin ellada kai stin evropi. xanapiaste to klama kakomirides!

Ανώνυμος είπε...

Ο κοκκαλης το παρατησε το μπασκετ γιατι ξερεις τι ρουφαγε καθε χρονο απο τον παυλο. Αντε που θα μιλησεις και για μπασκετ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

το ιδιον της ελληνιης φυλης, απο πληρη απαγοητευση σε υπεραισιοδοξια και ξανα μανα απαγοητευση.

Ρε παιδια, ψυχραιμια, καινουρια ομαδα ειναι τωρα χτιζεται. Για τον Ν Ντοι λεγατε πως ειναι παιχταρας, τωρα τον θαβετε? Ελεος, δωστε πιστωση χρονου στον Πεσειρο και στους παιχτες να φτιαξουν την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

saruna asxete den to exeis ma8ei kala to paramy8aki sou. ma8e lipon oti o pavlakis sou o farmakemboras ekane 15 xronakia gia na parei titlo kakomiri! giati afou ton exete gia 8eo? giati ton epine kanonika apo ton kokali kakomiri mou! kseris pote pire titlo o farmakemboras? otan o kokalis paratise to basket gia na sas kanei pelatakia kai sto podosfero kakomirides! to 1996. ma8e prota lipon kai meta mila vazelaki. ante tora xanapiaste to klama. s' afto eisaste protoi!

Ανώνυμος είπε...

Καλα κακομοιρη γαυρακο πελατακο μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ. Αλλα με τοσα χρονια που εχεις να δεις τιτλο και αλλα τοσα που θα κανεις να δεις ειναι λογικο. Προεδρος της ομαδας σου ανυπαρκτε, εδω και πολλα χρονια (ναι και τοτε που εμεις παιζαμε με μαρουσι τελικο) οπως και φετος ειναι ο "θειος", ναι αυτος που εχει και μια παραγκα εδω και χρονια στο ποδοσφαιρο.

Οσες διοικησεις και να αλλαξετε
οσο ειναι ο παυλαρας στο μπασκετ, γαυρακια θα μας βλεπετε στην κορυφη μονο με κυαλια.

4 ευρωπαικα ρε ανυπαρκτοι και μιλατε?

Υπαρχει και κατι που λεγεται αμυνα στο μπασκετ...Ο Γκερσον μαλλον το ειχε χασει αυτο το μαθημα
και δεν ξερει τι να δειξει στον Καυκη.


Παναθα μια ζωη και φετος Triple Crown και πιο ανετα απο περυσι.
Πελατες!!

squarelogic είπε...

malartz prodoti
με προβληματισε λιγο γιατι διαλεξες αυτο το nick,κι οχι ας πουμε
"Τοροσίδη/Πατσατζογλου/Αντζα/Βενετιδη/Λουτσιανο/Βαλλα κλπ κλπ -προδοτη"

Γιατι αραγε?
Μηπως γιατι κατα βαθος εισαι ενα αρρωστο γαυράκι που δεν εχει καν τα αυγά να το δηλωσει,και το παιζει Ξανθιωτης?

Αληθεια,τα χρηματα της ασφαλειας απο την πυρκαγια του "προτυπου αθλητικου κεντρου της Ξανθης" τι εγιναν?

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Μάθανε πως αυτό, πλακώσαν κι οι αυτοί... με ονόματα Ξανθιωτών.. ή ξανθών.

Πάνω απ' όλα ψυχραιμία. Έχει ψωμί ακόμα το πρωτάθλημα.

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.