Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2007

Περί Μπασινά

Σήμερα η αθλητική εφημερίδα Γάτα γράφει ότι ο Μπασινάς μάλλον δε θα επιστρέψει στην Παιανία, για τρεις λόγους:

- Στα κεντρικά χαφ είμαστε πλήρεις. Μάττος, Τζιόλης -που είναι μάλιστα αμυντικά χαφ- Καραγκούνης, Γκονζάλες -μόλις αποτραυματιστεί- και για το μέλλον ο Σιμάο. Θα προσέθετα το Λεοντίου, από τού χρόνου και μετά, ενώ Σιόντης και Κατράνας περιμένουν τη σειρά τους.

- Ο Τζίγγερ και η παρέα του δε θέλουν να θεωρηθούμε ομάδα... απόσυρσης Παναθηναϊκάρων.

- Ο Μπασινάς είναι πλέον κάποιας ηλικίας.
Τον θαυμάσαμε πρόσφατα με την Εθνική, είναι, κατά πάσα πιθανότητα, στην καλύτερή του φάση ως ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό μόνο του λέει πως αν επιστρέψει θα επιστρέψει για το τώρα και όχι για το μέλλον.

Πάντα ήμουν μεγάλος θαυμαστής τού Μπασινά, αλλά η "πικρή" πραγματικότητα είναι ότι στη θέση που παίζει είμαστε πλήρεις. Ο Μάττος είναι και αυτός σπουδαίος παίκτης και, αν δεν κάνω λάθος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010. Στον Τζιόλη πιστεύω πάρα πολύ και είναι σε μια ηλικία που πρέπει να παίζει τώρα. Επίσης είναι ψηλό παιδί και στα στημένα έχουμε πρόβλημα. Σε κατάσταση ανάγκης, η θέση μπορεί να καλυφθεί κι από τον Καραγκούνη. Όταν επιστρέψει ο Έκι, θα ψάχνουμε ποιόν να βγάλουμε.

Ο Μπασινάς είναι παίκτης ενδεκάδας, δεν μπορείς να τον φέρεις και να τού πεις να κάτσει στον πάγκο. Αν χρειαζόμαστε κάποιον παίκτη στη θέση που αγωνίζεται, χρειαζόμαστε παγκίτη κι όχι βασικό.
Παρόλα αυτά, αν και όταν ο Μπασινάς αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, δε θα ήθελα με τίποτα να καταλήξει σε κανένα γαύρο ή (δευτερευόντως) στην ΑΕΚ.

Δεν ξέρω, τείνω να συμφωνήσω ότι δεν τον χρειαζόμαστε, αλλά δυσκολεύομαι. Τι λέτε;

10 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Κι εγώ νομίζω ότι δεν τον χρειαζόμαστε. Συμφωνώ ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά στο κέντρο αυτή τη περίοδο ο ΠΑΟ είναι πλήρης. Θα είναι άδικο να έρθει και να κάτσει στον πάγκο, όπως επίσης θα είναι άδικο να μην παίζουν ο Τζιόλης ή ο Μάτος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να τον δω στην ΑΕΚ με τίποτα. Στον γαύρο δε νομίζω ότι θα τον δεχτούν οι Τσουκαλάδες, ειδικά αν έρθει και ο Κυργιάκος.

Γενικά όλοι οι καλοί χωράνε. Αλλά η σχέση του με την εξέδρα (αν ερχόταν γήπεδο η 13) με κάνει να πω όχι. Θα είναι κρίμα και για αυτόν. Επίσης φανταστείτε συνύπαρξη Μπασινά με διάφορους άλλους δύσκολους χαρακτήρες στο κέντρο και στα αποδυτήρια.

Για το σημερινό, καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0.Είχαμε και επανεμφάνιση Δάρλα, ας εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του, φέτος δεν θα έχει πολλές. Το ΑΕΚ44 σκόνταψε με τις γριές οπότε την άλλη βδομάδα με νίκη πάμε πρώτοι! Αν νικήσουμε και εκμεταλλευτούμε τις γκέλες που θα κάνει ο ψόφιος και αποδεκατισμένος γαύρος και φύγουμε από το τηγάνι τον Ιανουάριο πρώτοι, τότε το μέλλον θα είναι ιδιαίτερα ρόδινο για το πρωτάθλημα, αρκεί να μην επιδοθούμε στο αγαπημένο μας σπορ, δηλαδή να τα σκατώνουμε όταν τα πράγματα πάνε καλά. Ειδικά με ένα πλάγιο μπακ και ένα βαρύ σέντερ φορ τον γενάρη.

Προειδοποιώ τις μαύρες γάτες/Σαββατογεννημένους του μπλογκ να προσέξουν τις προβλέψεις οτυς, μην φάμε τα μούτρα μας πάλι με την γκαντεμιά τους.


υγ.επιτέλους θα σταματήσουν να μας τα πρήζουν με το παραμύθι-ΑΕΚ44. Μας κούρασαν πια. Βέβαια ίσως είναι προτμότερο καθώς τώρα θα περιλάβουν εμάς οι "αντικειμενικοί"

Ανώνυμος είπε...

δεν παλεύονται πάντως 6' καθυστέρηση έδωσε ο κόρακας

zouk είπε...

Θα συμφωνησω και εγω.Πολυ καλος ο Μπασινας αλλα ειναι λαθος η εποχη.Ειδικα με την καλη εμφανιση που ειχε σημερα και ο Τζιωλης και τον Εκι που ερχετε απο πισω.

Λιγο αμα βαλουμε την μπαλα κατω,μπορουμε να βγαλουμε καλες φασεις.αντε να δουμε την αλλη εβδομαδα ενα καλο παιχνιδι με νικη της ομαδας μας.

SniperAthens είπε...

@henriksen: (copy-paste από το προηγούμενο post) "Μαύρες γάτες-voodoo-μαντζούνια-κόκκαλα αγίων-φυλαχτά έχω λέγετε": o madboy έχει μπερδέψει τις ΠΑΕ μου φαίνεται.
Πάντως, είδες που με το που έγραψες αεκ, έχασε σήμερα?
Στείλε μου μιά τούφα μαλλιά σου να βρίσκεται :-ppppppppppppppppp


Πάντως, έτσι και τραυματιστεί ο Γκαλέττι, τέζα ο gay-ρος. Όπως επίσης μη ξεχνάς ότι και το αεκ44 ΔΕΝ έχει μέχρι στιγμής τραυματισμούς.


"Μόλις σταματάει το σπρώξιμο της διαιτησίας και η εύνοια της τύχης, φαίνεται η γύμνια τους." (tt καταχώρισέ το motto στη βίβλο σου)

Pappas10 είπε...

Εγώ δεν κανω σχόλειο γιατί δεν θέλω να με κυνηγάει με όλμο ο (οέεεεε... Ρενέ) Χένρικσεν. Μου φτάνει η παντόφλα του έρωτα....

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Όσο για το θέμα μας, καλός παίκτης ο Μπασινάς αλλά νομίζω ότι το κεφάλαιο του στην ομάδα μας έχει κλείσει...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Όχι οχι οχι. Μετά την παραλίγο απόσυρση του Κουτόχορτου, δεν θα γίνω εγώ ηθικός αυτουργός της φίμωσης του Μιχάλη. Περιμένω σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

@ All,

Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που η ... έγκυρη ΓΑΤΑ πάει να φτιάξει "θέμα" από το πουθενά! Τα γατόνια μάς έχουνε πάρει είδηση πόσο μασάμε μωρέεεε!

Προσωπικά δεν ασχολούμαι. Κι αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με το πόσο πραγματικά εκτιμώ τον Μπασινά. Έχει σχέση με το πόσο δεν εκτιμώ τα κάθε λογής γατόνια.

Εκείνο που σοβαρά με απασχολεί, είναι η σιωπή του αγαπητού Κουτόχορτου και των συν αυτώ. Ελπίζω να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο weekend.

Και με απασχολεί αυτή η σιωπή, διότι θεωρώ, ότι όλοι οι νοήμονες και προβληματιζόμενοι παναθηναϊκοί αποκλείεται να παρασύρθηκαν από το 0-4 που πέτυχε η ομάδα του κακόμοιρου προπονητάκου επί του δύσμοιρου Λεβαδειακάκου!

Αποκλείεται να πλανεύτηκαν και να μην είδαν τα ΧΑΛΙΑ του Τζιγγεριακού!

Ναι, κυρίες και κύριοι, για μαύρα χάλια πρέπει να μιλάμε σήμερα. Διότι, όταν έχεις απέναντί σου μια ομαδούλα της Β' Εθνικής και τελευταία στη βαθμολογία ...

... και αντί να τη νικάς με 17-0, της ρίχνεις μια ΧΛΩΜΗ τεσσάρα ...

... έχοντας χάσει εντελώς γελοία 3 ευκαιρίες από τετ-α-τετ και ένα πέναλτι ...

... ε, τι να λέμε;

Ο ΠΑΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ!

Αχ, δεν βαστιέμαι, μού φεύγει:

ΜΠΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

---

Σοβαρά πάντως:

Έρχονται δυο δύσκολα παιχνίδια την επόμενη βδομάδα. Μακάρι να δείξουμε και σε αυτά την εικόνα ΟΜΑΔΑΣ, που δείχνουμε τελευταία.

---

@ Henriksen,

τι να πω εγώ δηλαδή για το ΑΕΚ-44 αδερφέ;

Όταν τα έλεγα, κάτι ξεφτέρια εδωμέσα στραβομουτσούνιασαν ότι, λέει, όλο για την ΑΕΚ μιλάω ...

... εννοώντας προφανώς, ότι θάβω το ΑΕΚ-44 αντί να θάψω την ομάδα μου!

Ε, λοιπόν, ζήτα από αυτά τα ξεφτέρια να σου πούνε για την αρμάδα του Δον Λορέντσο ...

Αχ, να το πάλι, δεν βαστιέμαι:

ΜΠΧΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τον πάω τον Σάλπι. Πάντα μου άρεσε, και τώρα ένα παραπάνω.
Και μπάλα ξέρει και μαχητής-σκύλος. Στο 1ο γκολ, άριστη ενέργεια και πλασέ, το 3ο γκολ όλο δικό του, τους πήρε παραμάζωμα....
Ρε Παπ βλέπε να μαθαίνεις, -αν και πήγε καλά χθες-, το φιλότιμο μόνο, δεν φτάνει ρε γαμώτο.
Ευτυχώς δεν έπαιξε ο Βύντρα χθες, όχι ότι έχω σε εκτίμηση τον Σέριτς, αλλά χθες ήταν δραστήριος.
Ίβανσιτς καλλιτέχνης, το τέλειο πλασέ του στο 2ο γκολ πρέπει να διδάσκεται στους επιθετικούς. Έχει γούστο να μην τον αγοράσουμε το καλοκαίρι... Δεν θέλω να το σκέφτομαι... Τζίγγερ ακούς;
Και τέλος τι συμβαίνει ρε παιδιά με τον Εντόι. Τι έχει ο Μαυρούκος και έχει χαθεί τελευταία; Ποιός μπορεί να μου εξηγήσει;