Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2007

Κοπεγχάγη-Πανάθα 0-1

Μάγκες, το καταλαβαίνω ότι έχει καταντήσει κουραστικό, αλλά κάποιος πρέπει να γράφει κάνα ποστ και για τούς ευρωπαϊκούς μας θριάμβους.

Εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί χθες, με φοβερή αλληλοκάλυψη. Πόσες ευκαιρίες είχαν οι Δανοί χθες, 2 μαζί με το πέναλτι; Και το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι.

Μερικές σημειώσεις:

- Όπως είπε κι ο Κάρα, η βραδιά θύμισε παλιές ένδοξες βραδιές τού CL.

- Ο Μένιος, τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ τής Πανάθας, ακόμα δεν έχει μάθει μπάλα. "Ο Πεσέιρο προφανώς άφησε το Μόρρις έξω για να τον ξεκουράσει...". Μήπως, λέω μήπως, το ότι χρειαζόμαστε ψηλά κορμιά για να αντιμετωπίσουμε τούς θηριώδεις Δανούς, είχε κάτι να κάνει με την επιλογή τού Ενακαρίρε αντί τού Μόρρις;

- Παίρνω πίσω αυτά που είχα πει για τον Ενακαρίρε. Χθες, εμφανώς αδυνατισμένος, καθάριζε συνέχεια. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Όπως και να 'χει, μαθαίνω ότι είναι δανεικός και μάλιστα με πολύ υψηλή ρήτρα (6M), οπότε τού χρόνου θα παίζει αλλού :)

- Αυτός ο Γκρόνγκιαερ που έπαιζε στα αριστερά για τούς Δανούς, είναι από τα κορυφαία εξτρέμ τής Ευρώπης. Τρομερά γρήγορος και ντριμπλέρ. Αν φύγει ο Βύντρα, ποιός θα τούς κλείνει αυτούς;

- Τιμή και δόξα στο Μάττος, φοβερός χθες. Κανείς δεν υστέρησε, βέβαια, εκτός ίσως από τον Ίβανσιτς.

Τέλος, τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα τού Άρη για την επική επικράτηση επί τού Ερυθρού Αστέρα με 3-0.

19 σχόλια:

Old Boy είπε...

Αμυντικά η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και επιθετικά το νερό φαίνεται να μπαίνει στ΄αυλάκι. Μέχρι κι ο Παπαδόπουλος είναι εμφανώς βελτιωμένος.
Μακάρι να γελάσει το χειλάκι μας φέτος.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Μπράβο Τζιγκερ που δεν υπολογίζεις τα χρήματα και φτιάχνεις το γήπεδο .Διότι είμαστε μεγάλη ομάδα από το ποδοσφαιρικό τμήμα και μετά από τα υπόλοιπα αθλήματα.
Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Κακλαμάνη .Ορθή η απάντηση του Θανάση.
Την χτεσινή νίκη δεν την σχολιάζω διότι όταν είσαι παναθηναϊκός τέτοιες νίκες είναι ρουτίνας

Ανώνυμος είπε...

Nα συμπληρώσω ότι αυτή η ντεμοντέ καφετέρια η Κοπεγχάγη είχε ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ να χάσει μέσα στο γήπεδό της σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Μέχρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την είχε προσκυνήσει εκεί.

---

Sniper,

πράγματι στο εξαιρετικό rotation δεν συμμετέχουν και τόσο πολύ οι Μάτος-Τζιόλης, όμως ο Πεσέιρο έχει αρχίσει να ρίχνει και άλλους παίκτες στο παιχνίδι (Σιμάο, αλλαγή Δημούτσος στον Κάρα) έχοντας προφανώς στο μυαλό του ότι θα χρειαστούν ανάσες.

Τελικά πάντως αποδεικνύεται, ότι έκαναν καλά που πήρανε τόσους κεντρώους φέτος. Ειδικά η μπάλα που θέλει να παίξει ο Πεσέιρο, με πρέσινγκ από μπροστά και κάτω η μπάλα, έχει απόλυτη ανάγκη από καλό κέντρο.

Άντε να γυρίσει και ο Έκι γερός!

island είπε...

Ο πρώτος προπονητής που του βγαίνει το ροτέισον...φτου φτου φτου μην τον ματιάσω.Τα σέβη μου ομόθρησκε..

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Τι έγιναν ρε παιδιά οι 2 ενδεκάδες της ομάδας του ζηλευτού - για κάποιους εδωμέσα - προέδρου επενδυτή.

Τι έγινε ρε παιδιά; Που ήταν ο "ποιοτικός πλην όμως ακριβώς" Γκαλέτι;

Ξυπνάτε ρεεεεε

ΟΛΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΥΡΙΟ...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα

SniperAthens είπε...

Πάτερ,

όσο παρανοείς (με την καλή έννοια) με την ομάδα, τόσο ποιό ανορθόγραφος γίνεσαι. Ή μήπως έχεις θολώσει από την πολλή παντόφλα?


Ωραίος ο Κάκος - και τον χρεώνει και σε εμάς ο Καρπετόπουλος. Δίνει το πέναλτυ αλλά όχι την αποβολή. Και λέει ο υπάλληλος Μίχος (αυτόν τον πληρώνουμε εμείς - ο εχθρός είναι απέναντι) "ε, θεώρησε ότι ο Τοροσίδης ήταν ο τελευταίος".


Έχετε υπόψιν σας ότι ο gay-ρος προκειμένου να αποσβέσει τις επενδύσεις που έκανε φέτος για το Ch.L. θα αρχίσει τις σφαγές μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα. Ο στόχος του είναι να παίξει και πάλι στο Ch.L. του χρόνου.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Sniper,

Είναι συνδυασμός παντόφλας καιπαράνοιας μα μεν...

Είμαι ανορθόγραφος ρε παιδιά.. τι να κάνω...

Άπαξ και δεν είμαι ολυμπιλαγός (ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΦΑΓΑΝΕ ΕΧΘΕΣ) εγώ μου τα συγχωρώ όλα... και η οικογένεια μου δηλαδή.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα

Πάμε γήπεδο...

Ανώνυμος είπε...

Και χιλλιάδες φίλοι μόλις δουν τριφύλι ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ.

SniperAthens είπε...

Προσέξτε τη διαιτησία του Καλόπουλου (ΚαΚόπουλου). Σεμινάριο ΠΟΝΗΡΗΣ διαιτησίας ή "Πως να στερήσετε τη νίκη στην καλύτερη ομάδα του γηπέδου".


Δεν βγάζει κάρτα στο Δέλλα στο 11 που μαρκάροντας από πίσω "άρπαξε" και ανέτρεψε το Μάντζιο και βάζει το αεκ στο παιχνίδι με το ανύπαρκτο φάουλ που σφυρίζει στον Καραγκούνη (φάβα γκολ φάγαμε).


Κάρτα 2η στο Σέρτις ΕΦΕΥΡΗΜΑ.


Το παιχνίδι:
Αν δεν έβαζε το αεκ το γκολ με τη στημένη φάση, ΔΕΝ θα έβαζε γκολ ούτε σε 5 ημίχρονα.


Super ΠΑΛΙ οι Μάτος (ποιός Λεντέσμα και λοιποί milupo-φάγοι θαυμαστές του [henriksen]) Μάντζιος, Σάλπι και πολύ καλοί Ν'τόι και Τζιώλης (που "ανεβαίνει" όσο ανεβαίνει κι ο Μάτος), Νίλσον, Σέριτς, Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Δημούτσος, σταθερός ο Σαριέγκι. Κλασσικός παίκτης derby ο Κάρα. Δεν υστέρησε κανείς. (όλη την εντεκάδα έγραψα, αλλά είναι αλήθεια).


Προσκυνώ ταπεινά Πεσέϊρο. Από το πρωϊ που διάβασα την εντεκάδα, είπα a la Κουτόχορτος "τι πίνεις Ζοσέ". Άριστο στήσιμο και coaching. Δε ξεκινάει τον Ίβανσιτς αλλά το Δημούτσο γιατί ξέρει ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην ταχύτητα. Στερεί την ποιότητα αλλά υπερτερεί στην ταχύτητα παρότι παίζει με ένα χαφ λιγότερο ο ΠΑΟ- θυμηθείτε τα κεντρικά χαφ του αεκ: Ζήκος, Ριβάλντο (άθροισμα ηλικίας τους παραπλήσιο με του square), τα ακραία της (Μάντουκα, Σέζαρ και Ενσαλίβα) "κλειδωμένα" από Νίλσον (με βοήθεια Δημούτσου) και Σέριτς και μετά την αποβολή και τον τραυματισμό του Δημούτσου "γύρισε" τον Ίβανσιτς αριστερό μπακ.


Τα δε δύο σέντερ-μπακ του αεκ στο μαν-του-μαν, έναντι Σάλπι και Μάντζιου, πιό αργά και άστριφτα από τον TT.


Πίεση ανηλεής και ψηλά - φάνηκε ακόμη και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις δύο καραμπινάτες ευκαιρίες (α ρε ΠΑΠ!!!"Kηδεία" πρώτης θα ήταν.)


Η φούσκα αεκ ξεφούσκωσε στη Λεωφόρο.



(αν σας πω ότι ΔΕΝ με "καίει" τόσο το Πρωτάθλημα αλλά το UEFA, θα μου πάρετε τις καραμέλες?)

Ανώνυμος είπε...

sniper καλά τα λες, ο κουτόχορτος που ξέρει τόοοοοοοση (με το συμπάθιο) μπάλλα, πού είναι??? οέο?...
Το λέω μόνο και μόνο γιατί μας είχε πρήξει τ'αρχίδια με το Μουνιόθ και τον άσχετο Πεσέιρο. Τώρα θα βγει να κάνει κωλοτούμπα?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πω σπουδαία (διότι σιγά τον τρομερό αντίπαλο στην τελική!) αλλά ΩΡΑΙΑ νίκη εναντίον του Άρθρου 44 ...

... και μάλιστα κόντρα και στην πολύ πονηρή διαιτησία του Καλόπουλου, την οποία ανέλυσε ΑΨΟΓΑ (όπως και τον αγώνα και τις σκέψεις-κινήσεις του Πεσέιρο) ο Sniper παρά το νεαρότατο της ηλικίας του!

Πιτσιρίκο Snip υποκλίνομαι!

Ακριβώς όπως εσύ, έπαθα κι εγώ όταν είδα την 11άδα ...

... και μετά, στον αγώνα μέσα, προσκύνησα τον ΠΕΣΕϊΡΟ!

Τα είπες λοιπόν πολύ καλά και δεν έχω να προσθέσω παρά δυο φράσεις:

Ρε σεις, αυτός ο Πορτογάλος έκανε επιθετικό και γκολτζή τον Μάντζιο! Και ανάστησε τον Παπαδόπουλο!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ήταν επίσης η παρουσία των οπαδών μας στο γήπεδο, μαζική και με παλμό!

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ,

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ

ΞΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ SNIPER, ΒΡΕΣ ΕΝΑ COMMENT ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΤΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΕΓΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ?? Η ΤΟΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ ΜΕ ΜΑΤΟΣ?? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ. Anyway, δεν σου ξαναδίνω ούτε lego, ούτε playmobil.

Λοιπόν, το χα πει για γούρι και έγινε. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ-ΑΕΚ44 ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Επιτέλους. Μας τα είχαν πρήξει. O Peseiro ξεφτίλισε τον ταβερνιάρη στο α'ημιχρ. Έμεινα μαλάκας με το πρέσινγκ. Πρώτη φορά μετά από καιρό είχαμε τέτοιο πάθος (όχι σαν τον Σέζαρ τη νούλα). ΠΟΡΩΣΗ! Ουδείς υστέρησε. Επιτέλους πρώτοι, και πρέπει να μην κανουμε γκέλα τώρα που πάνε όλα καλά και είμαστε ξεκούραστοι..

Πήγαν με τα ψέμματα να πάρουν το Χ, με 2 ενέργειες του γεροΡίμπο. Πάντως υπερβάλλεις, του Σέριτς ήταν αποβολή.

Είδαμε και τον Δημούτσο μπακ, που το λέγαμε τις προάλλες. Εϊδαμε και τον Μάτος να χτυπάει στημένα.

Καιρός ήταν! ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

SniperAthens είπε...

Ακούστε-διαβάστε δηλώσεις Δέλλα και σχολιασμούς των "αντικειμενικών" να φρίξετε...


έχω θυμώσει τόσο που θα σας τα γράψω αύριο γιατί αν τα γράψω τώρα θα κατέβω επίπεδα...



Ο Μάντζιος (για τον οποίο έχω γράψει στο παρελθόν ότι ΔΕΝ βελτιώθηκε καθόλου από τότε που ήρθε από τον Πανιώνιο, εννοώντας ότι είναι σωματικά κάτισχνος [δηλαδή με σώμα-καλαμάκι ΠΩΣ να μπουκάρει στην περιοχή??] και οι κινήσεις του είναι δεδομένες-περιορισμένες, χωρίς μεγάλη γκάμα, γυρω-γύρω από την περιοχή με φάτσα στο τέρμα), σήμερα έπαιξε πλάτη.


Φαίνεται ο Πεσέϊρο είναι και δάσκαλος, του "έβγαλε" την κίνηση.


@henriksen: Η αποβολή του Σέριτς είναι ΕΦΕΥΡΗΜΑ πάντα σε σχέση με τα σφυρίγματά του ΥΠΕΡ του αεκ. Δηλαδή ΔΕΝ μπορείς ΓΙΑ το ίδιο παράπτωμα να εφαρμόζεις ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.


henriksen + Λεντέσμα =
Love for ever :-pppppp

@petrosskl είπε...

Μετά την ήττα του ευρωθρύλου στα "καμμένα", Καλόπουλος με σαφή εντολή να ρημάξει και τις δύο ομάδες από κάρτες και να φέρει το ματσάκι Χ!
Ή μου φάνηκε;
Μπράβο στη Πανάθα!
Έχει δρόμο ακόμη αλλά επιτέλους δεν είναι χωματόδρομος!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΩΡΟΣ...


Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Επιτέλους μια σειρα εμφανίσεων ικανων να σταματήσουν τη γκρίνια και...του Κουτοχορτου!

Το 1ο ημιχρ.θυμισε το περσινο 4-1:
αμφιβαλλω αν αλλαξαν 3 φορές τη μπαλλα οι Αεκτζηδες!Παρά την "ανορθοδοξη" συνθεση ο Πεσειρο δικαιωθηκε μεσα στο γηπεδο,δειχνοντας πόσο μικρή ειναι η αποσταση της αποθέωσης του προπονητή απο τον χλευασμο(φανταζεστε τι θα ακουγε αν δεν του εβγαινε...),και ποσο μερικές φορές και μείς κανουμε αδικα τους μ.Χ. προφητες...

Και οταν ανεβηκε η ΑΕΚ στο Β,εκανε υποδειγματικο coaching,περα απ τη δεδομένη δουλεια που για 1η φορα φαινεται στην αναπτυξη και την πιεση που ασκει η ομαδα.

Μπραβο σε ολους!Αν αναλογιστει κανεις οτι "ερχονται" και οι Εκι,Νινης,και αν φωτισθει η διοικηση να ψαξει εγκαιρα για 2 ποιοτικα φουλ μπακ,αυτή η ομάδα ειναι ικανή να μας κανει επιτελους περήφανους(και να επιφέρει μια πληκτικη ομοφωνία στο blog...με φανταζεστε να συμφωνώ συνεχεια με ΤΤ?)

@ sniper

οι πληροφορίες μου λένε οτι στο "αλλο ντερμπυ της ημέρας",αυτο της Χ.Τρικουπη ψηφιζαν όλο κατι συνομίληκοι σου συμπολεμιστές απ το Σαγγαριο.Εσυ πήγες ή εψαχνες να δεις τι πίνει ο Ζοσέ?

Κάγγελος είπε...

Περνάμε (μετά από πολύ καιρό) όμορφα με τη πανάθα, όσον αφορά τα αγωνιστικά... Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουμε αναμνηστική φοτό για να τη βλέπουμε στα επόμενα χρόνια, και πάνω από όλα να δούμε επιτέλους πιο είναι το "όραμα" των διοικούντων ... θα φτιάξουμε ομάδα και θα αρχίσουμε (πάλι) να τη μοιράζουμε; Εγώ θέλω να παίζουμε καλά και με πάθος, αν γίνονται αυτά, το πως θα έρθουν τα αποτελέσματα είναι αλλωνών (εκτός ομάδας) υπόθεση.
Υ.Γ. στα 100 χρόνια αρμόζει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και όχι ένα πρωταθληματάκι (και δη ελληνικό) και ας μη το πέρνουμε κάθε χρόνο. (ούτε εγώ θέλω καραμέλες...)

SniperAthens είπε...

@square: Πρώτον, απεδείχθει (εγώ το ήξερα) ότι ΔΕΝ υπήρχε κανένα derby χτες. Ούτε στη Λεωφόρο, ούτε στην Τρικούπη. Κοινό σημείο: και οι δύο χαμένοι, ήταν δημιούργημα των ΜΜΕ, από ουσία κουλουράκια.


Δεύτερον, όταν είχα επισκεφθεί τον οφθαλμίατρό μου earlier this year, έκανε το ίδιο σφάλμα. Μου έδειχνε κάτι μπλέ και κόκκινα, πράσινο ούτε για δείγμα. Του λέω "γιατρέ, πράσινα δεν έχετε?", "γιατί" μου λέει "είστε πασοκ?", "όχι γιατρέ, Παναθηναϊκός είμαι", "α", μου λέει, "εγώ είμαι Νεοδημοκράτης διαμαρτυρόμενος και το γούρι του Μπαρμπή, εξ' ου και τα μπλέ-κόκκινα".


:-pppppppppppppppppppppppppppppppp

gatti είπε...

Τα σχόλιά μου για το παιχνίδι τα έχω αφήσει στο από πάνω ποστ (αποφασίστε επιτέλους πού θα γράφετε για το ντέρμπι, εδώ ή εκεί;)


Δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ στον πειρασμό...

@sniper: Για τον ...καταρράκτη πήγες στον οφθαλμίατρο;