Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2007

ΣΟΚ !!!



Οδυρμός στην δημοσιογραφική πιάτσα για τον τραυματισμό του 35άρη καραφλού, γνωστού για τις ξαπλωτές και τα δυο χιλιάδες μουσαντένια πέναλτι που έχει εκτελέσει-ευγενική χορηγία Παπουτσέληδων, Μποροθρύλων, Τσαγκαράκηδων, Κασναφέρηδων, Ζωγράφων, Δημητρόπουλων, Αγγελάκηδων, Ευθυμιάδηδων, Μπριάκων και λοιπών εφευρετών. Μέγα θέμα το οτι πόνεσε το ποδαράκι του θείου βρέφους, όταν την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει χωρίς 5 βασικότατους ποδοσφαιριστές (Σαλπιγγίδης, Ίβανσιτς, Γκονζάλες, Μόρρις, Σέριτς) και με πρόβλημα ίωσης την τελευταία στιγμή του κορυφαίου στα φιλικά Εντιογιέ-που σημαίνει οτι είναι συζητήσιμη η κατάσταση στην οποία θα εμφανιστεί. Αν σε αυτά τα ονόματα προστεθεί και ο Δάρλας, μιλάμε για απουσία ολόκληρης της αριστερής πτέρυγας. Εάν συνέβαινε το αντίστροφο θα ακούγαμε για τριτο-δεύτερα με τα οποία κατεβαίνει ο Θρύλος, για ντέρμπι χωρίς ουσία αφού λείπουν τόσοι υπερπαίκτες της Γαβριέλας και άπειρα άλλα Γκεμπελικής προπαγάνδας. Δεν φταίει κανείς, εμείς φταίμε που δεν τους ρίχνουμε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα να κρυφτούν στο λαγούμι τους οι απόγονοι του Στόλου.

Υ.Γ Συμπληρωματικά στο άρθρο του Μένιου, link απο Shogun στα σχόλια του προηγούμενου άρθρου, θα θυμίσω οτι πριν το περίφημο ματς της Ριζούπολης η Γαβριέλα έπαιζε στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και αν έχανε, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτόματα πρωταθλητής. Διαιτητής-ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΟΣ-ο Δούρος. 89 λεπτό λοιπόν και με ένα ξερό σουτ έξω απο την περιοχή, ο Πανιώνιος σκοράρει. Πανωλεθρία. Όμως ο Δούρος σηκώνει το χεράκι και ακυρώνει το γκολ, χωρίς κανένας μέχρι και σήμερα να έχει καταλάβει τι έδωσε. Απλά δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί θα πήγαιναν στράφι οι ετοιμασίες για την απόλυτη ζούγκλα. Άκυρο λοιπόν γιατί έτσι εξυπηρετούσε. Χωρίς κανένα πάτημα σε Κανονισμό, χωρίς καμία παράβαση. Απλά γουστάρω και το ακυρώνω. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία-όπως οτι μέχρι και το τρίτο γκολ ο τερματοφύλακας-μέλος δεν λέρωσε καν το σορτσάκι.

Θυμήσου όλα αυτά τα αίσχη Γιώργαρε, θυμήσου τον ιδρώτα που πολλάκις σου έκλεψαν και δώσε σε κάποια παιδάκια να καταλάβουν οτι πρέπει να ματώσουν την ένδοξη φανέλα την Κυριακή. Όχι γιατί είναι ντέρμπι, όχι για να μην μείνουμε πίσω αλλά για το κότες, για το πελάτες, για το λούζερς, για το παιδί που έχασε το μάτι του στη Ριζούπολη, για την νύχτα που γίνεται μέρα 11 χρόνια τώρα, για τους άχρηστους δειλούς της ΠΑΕ που σας άφησαν απροστάτευτους εκείνη τη μέρα...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Κουτόχορτε αδελφέ,

Αν και δεν απέφυγες στο τέλος την μπηχτή για τους "δειλούς της ΠΑΕ"....

.....

... ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑ ΜΕΝ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΤΡΙΦΥΛΛΟ.... ΠΕΟΣ.

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ...


ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Old Boy είπε...

Πάει, χάλασε ο κόσμος.

SniperAthens είπε...

old boy... o κόσμος χάλασε από τότε που ο γερο-μπισμπίκης παίζει με τα μωρά...

επειδή όμως το παιχνίδι της Κυριακής είναι καθαρά παιχνίδι ψυχολογίας και πάνε περίπατο οι απουσίες, συστήματα κλπ, κι επειδή εμείς έχοντας Καραγκούνη και Φύσσα που γνωρίζουν τι εστί gay, θεωρώ πως έχουμε το προβάδισμα...

Ανώνυμος είπε...

Κουτ σε παραδέχτηκα σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μην έφταναν όλοι οι άλλοι τραυματισμοί, έπαθε τράβηγμα ο Νίνης και ο Νταμέ δεν προπονήθηκε ούτε χθες, δλδ θα πάει στο ντέρμπι με μία το πολύ κανονική προπόνηση και ένα χαλάρωμα το Σάββατο.

Οπότε πάμε για 11άδα Μάλαρτζ-Νίλσον δεξιά- Βύντρα αριστερά - Γκούμας-Ενακαρίρε- Μάτος- Λεοντίου-Καραγκούνης - Τζιόλης (τι επιμένει να τον βάζει δεξιά) - Παπ και αν προλάβει Νταμέ.

Έτσι τρύπιοι που είναι οι άλλοι, και χωρίς Τζόλε, μέσα στη Λεωφόρο είμαστε φαβορί.

ΠΑΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ρε παναθες.
γκοτζιλα ακουσε κανενας σας ψες ?
οσο και να μην τον παω , νομιζω οτι στην χθεσινη εκπομπη οι ανεξαρτητοι εκτεθηκαν ασχημα.
για τα λεφτα τα κανεις ολα που λεει κι ο αντυπας.
κριμα γιατι ολα αυτα εχουν και κακο αντικτυπο αγωνιστικα.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα και εγώ κατά τύχη Γκοντζο χθες, έγινε της πουτ@ν@ς, κρίμα πάντως που έγινε αυτό 2 μέρες πριν το ντέρμπυ, γι αυτό δεν παίρνω θέση. Πάντως και οι 2 πλευρές (ο Γκόντζος εκπροσωπούσε την διοίκηση ας πούμε με αυτά που έλεγε) είχαν δίκια και άδικα

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Εγώ δεν άκουσα Γκόντζο εχθές - γενικά διαβάζω Γκόντζο... αποφεύγω να τον ακούω γιατί με κουράζει η άρθρωση του.

Δεν ξέρω τι είπε στου Ανεξάρτητους αλλά ξέρω ότι και οι 2 έχουν τα δίκια τους. Ήμουν (και είμαι ακόμα) συνδεσμίτης χρόνια. Φταίει πολύ ο Βαρδινογιάννης αλλά δεν φταίει μόνο ο Βαρδινογιάννης.

Παππάς10 ή κατά Κόσμον Μιχάλης.

2 και Σήμερα.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα

ΓΑΜΗΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κουτόχορτε,
σκόπιμα απείχα το τελευταίο διάστημα από πάσα συζήτηση, γιατί πριν εκφέρω τη γνώμη μου, ήθελα πρώτα να δώ και να διαμορφώσω άποψη για την ομάδα φέτος.
Παρόλο που νομίζω ότι, ο τελευταίος μας αντίπαλος στα φιλικά (Κατάνια) δεν ήταν αρκετά σπουδαίος, είδα στοιχεία που δύσκολα τα βλέπαμε μετά το 2004 στην ομάδα μας. Δηλαδή δύναμη, πάθος, τσαγανό, καλή κυκλοφορία και επιτέλους λιγότερα λόγια και περισσότερη δουλειά. Πιστεύω ότι τα παιδιά, με την εικόνα που έδειξαν και στο φιλικό με τη Λάτσιο, θα παλέψουν το ντέρμπι με όλη τη δύναμή τους. Εύχομαι να έχουν και τη τύχη με το μέρος τους.
Επίσης έχω σαν αρχή μου να μην ασχολούμαι με τον αντίπαλο και ειδικά αυτόν της Κυριακής, γιατί λίγη σημασία έχει για μένα και τον αγνοώ, αλλά δεν αποφεύγω τον πειρασμό να σας αναφέρω την εντύπωση που απεκόμισα από το τελευταίο του φιλικό αγώνα. Ότι δηλαδή η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στο τελευταίο του φιλικό, δε τη θυμάμαι κιόλας, ήταν πολύ υποδεέστερη από πολλές ομάδες της Β Εθνικής. Ίσως ο πρόεδρός τους σκέφτηκε ότι έπρεπε νε φέρει μια αδύναμη ομάδα, που χάνοντας από το θρήνο να δημιουργήσει κλίμα και αίσθημα ευφορίας στους οπαδούς του γιατί σε όλα του τα φιλικά, ήταν επιεικέστατα κακός.
Με ολόψυχους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς εύχομαι όλοι μας να πανηγυρίσουμε τη Κυριακή τη πρώτη νίκη της σεζόν που θα μας δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

η παντόφλα ή το κουτόχορτο είναι πιό νόστιμο?

Ανώνυμος είπε...

Χαρτόκουτε,

Στην προκειμένη περίπτωση το Κουτόχορτο μα μεν....

Τώρα πάμε στον πόλεμο. Η παντόφλα ξέρει για τον συγκεκριμένο πόλεμο και δεν βάζει την τουρμπίνα σε λειτουργία.

Η Παντόφλα ξέρει.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

oi ilithioi tis pae giati den dinoun ena episimo filiko agwna wste na ektisei ekei tin poini tou o salpi? ksipniste

Ανώνυμος είπε...

Γέμισε "ανώνυμους" η βαζελοκατάσταση. Εάν ο Κουτόχορτος ελπίζει σε επισκεψιμότητα και όχι σε ποιότητα, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, εν Παναθηναϊκώ (πραγματικοί) αδελφοί...