Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2007

Δώστε επιτέλους τον καρκίνο...

Αδυνατώ να κατανοήσω πως υπάρχει ομάδα που πληρώνει λεφτά (πόσο μάλλον 1,7 εκ) για τον απελπιστικά άσχετο και αποδεδειγμένα πανηλίθιο Βύντρα και εμείς το παζαρεύουμε. Το σκάρτο πράγμα το πασάρεις πρώτο λέει ο λαός. Κατά τα λοιπά, θαμπώθηκα με την ανάπτυξη στο ματς με την Κατάνια και τη μπαλάρα που παρακολούθησα. Ξετρελάθηκα με το παράλληλο ποδόσφαιρο των 5 εκατοστών του Μάτος, ο οποίος παίρνει λιγότερες πρωτοβουλίες απο καρέκλα και είναι τόσο κινητικός όσοι οι παγετώνες στην Ανταρκτική. Πραγματικά σύγχρονο και επιβλητικό αμυντικό χαφ. Χαιρετίζω επίσης την επιστροφή τον "πιο γρήγορου και απο την σκιά του" Τάκη Φύσσα. Είναι ώρα για Πατσιαβούρα, Μπατσινίλα και Δοντά να επιστρέψουν. Επίσης τρέμω ολόκληρος (απο συγκίνηση) για την απόκτηση του κράματος Ναδάλ και Ιέρο απο την Μπιλμπάο. Φήμες λένε οτι ήδη πίνουν στην υγειά του κορόϊδου στην γή των Βάσκων, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα...Πάντως με τους σίφουνες Γκούμα, Ενα-καρχαρία και Σαλτιμπάγκο -πως τον λένε- και πιέζοντας ψηλά βλέπω τρελό πάρτι απο Γκαλέτι και Λούα Λούα. Η γαβριέλα χτες ήταν μέτρια και ας λένε τα παπαγαλάκια...όμως η ποιότητα-που κοστίζει και εμείς την αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι- κερδίζει παιχνίδια και αυτό έγινε χτες. Πλήρωσαν για Γκαλέτι, Λεντέσμα και Λούα Λούα και εισέπραξαν στιγμές κλάσης για να πάρουν το παιχνίδι. Δείτε πόσες κάθετες μπαλιές έβγαλε ο Λεντέσμα και βρείτε έστω μια του Μάτος. Μην κουράζεστε δεν υπάρχει...Προβλέπω πολύ κλάμα την Κυριακή...Τέλος να συγχαρώ την ΠΑΕ που όρισε εισιτήριο 20€ για να δούμε ένα συγκλονιστικό, φιλικό ντέρμπι με την υπερδύναμη Κατάνια στο παλάτι της Λεωφόρου. Εάν ποτέ γίνει-λέμε τώρα-ο Βοτανικός, ετοιμαστείτε για κατάθεση Ε9.

Υ.Γ Και επειδή σύντομα μετά την δημοσίευση άκουσα σχόλια για μη αναφορά στον Εντιογιέ...Όντως δείχνει καλός έως και πάρα πολύ καλός. Είναι πραγματικά παίκτης που αφήνει υποσχέσεις και μακάρι να μην διαψευστούμε. Να δείτε που βγαίνοντας πάλι τρίτοι, αν όχι πιο κάτω, και βγαίνοντας καλός ο Εντιογιέ η λογική ΚΑΒΟΥΡΙΑ-ΠΑΝΕΡΙ θα γίνει Must...Θα μας πούν οτι πέτυχαν γιατί ανακάλυψαν τον Αφρικανό Πελέ.

32 σχόλια:

Old Boy είπε...

H μετριοπάθεια φεύγει, ο Κουτόχορτος έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος θα ησυχάσει τελικά εμείς ή εκείνος? ;)

Ανώνυμος είπε...

Εν... άστο να πάει στο διάολω (Σωστή η Δοτική ρε Γιάτσεκ) Κουτόχορτε αδελφέ.

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ??? Στο ότι σε κάθε σέντρα από τα άκρα η μπάλα πέρναγε από 3εις τουλάχιστον παίκτες της αντιπάλου οι οποίοι - προφανώς - είχαν αθριτικά και δεν κινούνταν προς την κατεύθυνση της;;;;

Δεν σου άρεσε ο Μάτος αλλά σου άρεσε ο Λεντέσμα (καλός παίκτης αλλά την πάσα την "έχει" ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο Μάτος";;;

Έσκασε καμία Τρίπλα είτε ο Λούα-Λούα είτε ο Γκαλέτι είτε ο (καλά άλλο ανέκδοτο αυτός) Κοβάσεβιτς και είδες κλάση ρε μαν;;; Θα με τρελάνεις;;;; Κάνανε καμία φοβερή ενέργεια????

1ο Γκολ πιάνει αέρα ο (παιχταράς για καραπουστόπουλος και μουνοπανούτους) Τοροσίδης, περνάει η μπάλα ανάμεσα από 3εις - ξανα 3ΕΙΣ - παίκτες της Λεβάντε, φτάνει στον Γκαλέτι ο οποίος δεν ήξερε τι κάνει εκεί και έβαλε γκολ.

2ο Γκολ, σέντρα από δεξιά χαμηλή, διώξιμο μπαρμπά γιώργος, μόνος του ο ταμ ταμ ταμ και 2-0.

3ο γκολ δεν θυμάμαι τώρα και 4ο μίλαγα στο τηλέφωνο με τον εκτοξευτή παντόφλας.

Αυτό όμως που θυμάμαι (πέρα από το να γράφω εις του όρχεις μου τον Ολυμπιλαγό) είναι τον τερματοφύλακα της Λεβάντε να φωνάζει στους αμυντικούς στο στυλ "τι θα γίνει ρε παιδιά.. θα το γαμήσετε πολύ ακόμα;;;;".

Το πως έτρεχε έτσι ο Ολυμπιλαγός ενώ βρίσκεται στην αποθεραπεία του από την προετοιμασία είναι άλλο ένα θέμα που εμένα μου προκαλεί απορίες...

Προσωπικά, έχοντας δει και τις 2 ομάδες πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι 2 κλάσεις πάνω από τις γαβριέλες. Τόσο σε ομοιογένεια όσο και σε αυτοματισμούς αλλά και προσωπικές εμπνεύσεις παικτών.

Όσο για τον Βύντρα, αφού κάνει τον Γκαλέτι γιο-γιο την Κυριακή θέλω να φύγει και να πάει στην Γερμανία για να γλιτώσει το παιδάκι από το μουρμουριστάν της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ εξέδρας.

Δεν σκοπεύω να ακολουθήσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον σε αντιπαράθεση μα μεν. Σε 6 μέρες έχουμε τους πούστηδες στην Λεωφόρο... Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ
ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
ΦΛΩΡΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ

ΠΑΟ ΠΑΟ... ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ...

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. θα ξαναπλακωθούμε μετά το Ντέρμπυ αν θέλεις μα μεν. Για την ώρα ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.. αυτό μας ενδιαφέρει...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Old Boy είπε...

H δοτική θα ήταν σωστή με ωμέγα, Μιχάλη, αλλά είναι αιτιατική :)
Να το πούμε με ωμέγα όμως για να μην μπερδευόμαστε:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο 4-0 μιλάτε ρε? Που φέρανε αυτή τη Λεβάντα να κάτσει να φάει 4 για να μη γκρινιάζουν που αντί για παιχταράδες τους φέρανε Λουες Λουες? (Προσέξατε στα γκολ πως παρακολουθούσαν οι αμυντικοί?).Εδώ στα προηγούμενα φιλικά δεν μπορούσαν να σταυρώσουν νίκη και ξαφνικά χθες πετάγανε, ω του θαύματος! Στα δύσκολα τα κάνει αυτά ο Σωκράτης. Στο ρόλο της Λεβάντα έχουν ..παίξει κατά καιρούς Εσπανιόλ, Μπλάκμπερν, κ.α. Για θυμηθείτε...

υ.γ. Καλά κουτόχορτε δεν παίζεσαι! Τέτοια γκρίνια ούτε η χειρότερη γκόμενα δεν κάνει ρε αδερφέ! Τι θα τραβάνε σπίτι σου έτσι και αρχίζεις να γκρινιάζεις, ούτε θέλω να φαντάζομαι...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ (δοτική δεν είναι ρε;) αδελφέ Old Boy,

Μη τα λές σ' εμένα. Στον Γιάτσεκ για δοτικές και αιτιατικές. Εγώ με "ο" το ξεκίνησα.

Αλλά κι εσύ γνήσιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Όταν γκρινιάζει κάποιος για κάτι σωστό δεν λες κουβέντα. Όταν το αλλάζουμε προς το λάθος τότε παρεμβαίνεις. :ρ :ρ :ρ

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ της 26ης Αυγούστου...

... από μνήμης και μόνο μα μεν μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 165 γκόμενες που ήταν χειρότερες γκρινιάρες από τον αδελφό Κουτόχορτο. Και άμα λάχει εκτοξέυανε και παντόφλες, τσόκαρα, πιάτα και άλλα είδη προικός.

Έχει και η υπερβολή τα όρια της. :ρ :ρ :ρ :ρ.

ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ...

Old Boy είπε...

Αugust 26, φημολογείται ότι ο Κουτόχορτος ήταν τόσο γκρινιάρης από μωρό, που στην βδομάδα πάνω οι γονείς του παραιτήθηκαν από την κηδεμονία του :)

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε κουτοχορτε , θα ελεγα οτι οι αυστηρες επικρισεις σου προερχονται απο το γεγονος οτι οπως και εγω ετσι και εσυ ,καθοτι σε κοβω σειρουλα , εχουμε μεγαλωσει με τον παναθηναικο να εχει παικταραδες τυπου σαραβακου , θαναση και χρηστο - χρηστο εσυ εισαι ο φονιας και οχι ο αναστοπουλος ο παλιοπουσταρας - δημοπουλου , ζαετς κλπ και να κυριαρχει στην ελλαδα αλλα και να κερδιζει τον σεβασμο της ευρωπαικης ποδοσφαιρικης κοινωνιας.
φυσικα και ειναι πολυ πιο κατω ο παναθηναικος απο αυτο που θα μπορουσε να ειναι , αν υπηρχε καποιος που θα ηταν το ιδιο αποφασιστικος ή πορωμενος αν θες , με το να κανει τον παναθηναικο απο τα μεγαλυτερα κλαμπ της ευρωπης και φυσικα αν μια φανελα εχει αυτο το ειδικο βαρος που λενε και οι μορφωμενοι , αυτη ειναι του παναθηναικου.
αλλα το γεγονος οτι δεν διαβαζω - ειδικα σημερα που εκανε δηλωσεις ο θεος αλλα και με την ευτυχη εξελιξη του kill bill αλλα και με το θεμα του nba - στα γραφομενα σου λεξη για το αθλημα στο οποιο υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι , οι οποιοι διχως να εχουν τις ιδιες οικονομικες απολαβες με το ποδοσφαιρο , συνεχως ειναι με το χερι στην τσεπη και τα χωνουν για να λεμε παναθηναικος και να γελαει και λιγο το χειλακι μας , με βαζει σε υποψιες.εκτος αν το blog δεν ειναι τελικα για την παναθα και το μεξικανικο σινεμα και ειναι για να κραζουμε τον σωφερ και μονο.
και στην τελικη αν αξιζουν μπραβο στον τεραστιο κοσμο μας - οχι στους οργανωμενους μιας που οπως προανεφερα δεν εχω αποκρυσταλωμενη αποψη για το τι τελικα παιζει - για το κατ' εμε σωστο σνομπαρισμα που δειχνουν στην οικογενεια , αξιζουν και σιχτηριδια που δεν ανταποδιδουν ουτε στο ελαχιστο , στους αντιβιοτικους την αγαπη που δειχνουν στην ομαδα.
κι εχω την εντυπωση οτι μαλλον σου αξιζουν απο εμενα και μπραβο που δεν γουσταρεις το εργο που βλεπεις και το κρινεις αναλογως αλλα και αει σηχτηρι.

ps δεν γλυτωνουν με τιποτα οι λουαλουαδες μεσα στην λεοφωρο.
θα χουμε γλεντια.

ps2 γαμω τις παιχνιδομηχανες αλλα εχει κοψει να βγαζει παιχνιδια .

ps3 αυτη κι αν ειναι κονσολαρα , ακριβη ακομα ομως και το τσιπαρισμα ακομα δεν πολυπαιζει.

ps4 εξακολουθω να ειμαι ο doudis και να εχω ξεχασει τον γαμοκωδικο του γαμοgoogle

παρολα ταυτα εντογιεε εε βγαλτην εξω ωω , να την δουνε εε και να πουνε ωω και επισης
ειναι ενα χοοορτο μαγικοοοο

Ανώνυμος είπε...

Δώστε μου λίγο για να πιώωωωωωωωωωω

Τον ΠΑΟ μου να ονειρευτώ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ, ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΤΟ LSD ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ ΠΑΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

...αυτο που θελω να σχολιασω δεν ειναι αν ο βυντρα ειναι ή οχι καλος παιχτης, αλλα αν ειναι ή οχι δεξι μπακ. Στον πανηλειακο [απ'οπου τον αποκτησαμε] αγωνιζοταν ως στοπερ. Όταν ήρθε στον ΠΑΟ τον βάφτισαν δεξι μπακ. Σε όσα ματς αγωνιστικε ως στοπερ [σε λιγα και κυριως σε φιλικα] απέδωσε καλυτερα, γιατι -πολυ απλα- αυτη ειναι η θεση που εχει μαθει να παιζει. Τα χρήματα που προσφέρει η Χέρτα ειναi ακρως ικανοποιητικα, συνεπως το πιθανοτερο σεναριο ειναι πως θα πωληθει, ειτε πριν ειτε μετα [αν συμφωνησει η Χερτα] το ντερμπι με τους απογονους του στολου. Το καλο της υποθεσης ειναι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομαδα θα κινηθει για την αποκτηση ενος δεξιου μπακ, το οποιο ουτως η αλλως χρειαζομαστε, ασχετα με την πώληση ή όχι του βύντρα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικάρια... πόσα χρόνια θα γκρινιάζετε ρε; χεχε. μπήκα μετά από καιρό και νομίζω ότι γκόμενα μου είναι ακόμη η Ελένη! :)

ps.Κουτόχορτε, για να μην πηγαίνουν στο γήπεδο "Παναθηναικοί" σαν εσένα έπρεπε το εισιτήριο με την Σκατάνια να κοστίζει 100!
ps2.Δεν είμαι κότα...θα εμφανιστώ μετά το ντέρμπυ για να κλάψουμε μαζί με τον κουτόχορτο και να αποθεώσοθμε (μαζί με τον Κουτόχορτο βέβαια) τους υπερπαίκτες του 0-4-27!

Ανώνυμος είπε...

ti malakes i dioikisi tha afisoun tin paiktoura na figi?me poion tha gelame afou i omada tha einai gia klamata k fetos?

Ανώνυμος είπε...

1) post "Εντυπώσεις" by Κουτόχορτο: "...ο Εντιογιέ εν γένει τίποτα το ιδιαίτερο",
2) post "Δώστε επιτέλους τον καρκίνο" by Κουτόχορτο: "Και επειδή σύντομα μετά την δημοσίευση άκουσα σχόλια για μη αναφορά στον Εντιογιέ...Όντως δείχνει καλός έως και πάρα πολύ καλός"

ΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!... ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ! ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ... Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ανώνυμε βλάκα όταν κάνω λάθος δεν τραβάω κανένα ζόρι να το παραδεχθώ. Ο Εντιογιέ λοιπόν όντως φαίνεται -έως τώρα- εξαιρετική περίπτωση. Γι'αυτό και θεώρησα δίκαιο το ένα καλό που έγινε να το τονίσω. Όσο δε για το βάζελος του καναπέ, δεν υπήρξα ποτέ. Όμως δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ, κορόϊδο των άμπαλων της ΠΑΕ που ξεφτιλίζουν την ομάδα εδώ και 3 χρόνια. Όταν γίνουμε εντελώς μικρή ομάδα, άρχισε να γκρινιάζεις...εγώ απλά το βλέπω ήδη να γίνεται και φωνάζω...εσένα θα σου πάρει λίγο περισσότερο και θα είναι πιο οδυνηρό...ΘΥΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε:
Εγώ δε σε είπα βλάκα, οπότε το να βρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις επιβεβαιώνει αυτό που κάνεις και για τους παίκτες: πριν τους δεις τους βρίζεις! Τα περί βάζελου του καναπέ που δεν υπήρξες ποτέ, είναι λόγια που λες εσύ: Η γκρίνια όμως είναι χαρακτηριστικό του βάζελου του καναπέ, αγαπητέ! Εσύ απ'ότι είδα εδώ μέσα δεν έχεις πει ΠΟΤΕ καλή κουβέντα για κανέναν! Γκρίνιαζε αλλά γι'αυτούς που θεωρείς ότι δεν κάνουν. Το να βρίζεις πριν δεις το Σαριέγκι ή τον Εντογιέ σε καθιστούν ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ βάζελο του καναπέ!
...Στην τελική, άμα χαλιέσαι τόσο, πάτα κουμπί στο τηλεκοντρόλ σου, ΒΤΚ (Βάζελε του Καναπέ) και βάλε Supersport να δεις Σεβίλλη!

υ.γ. Για να σε προλάβω, πριν με πεις ότι γράφω ανώνυμα, σου αντιλέγω πως κι εσύ ανώνυμα γράφεις εδώ μέσα, όπως σχεδόν όλοι. Το κουτόχορτο φαντάζομαι δεν είναι το όνομα ή το επίθετό σου...

ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η ανωνυμία δεν είναι η προφανής φίλε μου αλλά το οτι διάφοροι μπαίνουν χωρίς ψευδώνυμο και δεν ξέρουμε ποιός λέει τι. Όχι τίποτα άλλο αλλά να υπάρχει μία συνέχεια λόγων και θέσεων. Αν λοιπόν δεν σου κάνει κόπο, βάλε ένα ψευδώνυμο να συνεννοούμαστε πιο άνετα. Όσο για τον χαρακτηρισμό, τον ανακαλώ. Απλά απο ανθρώπους χωρίς ψευδώνυμο έχω ακούσει μέχρι και οτι είμαι γαύρος. ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!! Τώρα όσο γι'αυτά που υποστηρίζεις, θα σου πώ οτι υπήρχε εποχή που έμπαινα στο ντέρμπι με τη Γαβριέλλα ως απόλυτο φαβορί. Δεν ξέραμε αν θα τους ρίξουμε 3 ή 4, το μέγεθοσ του διασυρμού μόνο έπαιζε. Τώρα η όποια αισιοδοξία βασίζεται στην αγάπη για την ομάδα και όχι στην τρομερή υπεροχή της ή στην ποιότητά της. Εάν κ\λοιπό φίλε μου έπειτα απο τόσες εξωαγωνιστικές όσο και αμιγώς αγωνιστικές ξεφτίλες, δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω...αναρωτιέμαι πότε θα είχα το δικαίωμα. Και ξέρεις ποιό είναι το χειρότερο? Ότι μικρά παιδάκια γίνονται γαύροι λόγω των πρωταθλημάτων που με κάθε τρόπο παίρνουν 11 χρόνια τώρα. Και εμείς τι κάνουμε? Ψάχνουμε λαχεία δεξιά κι αριστερά...Μέχρι και το ΑΕΚάκι δυο χρονιές σερί απο κάτω μας έχει...Ούτε αυτό σου λέει κάτι? Η μήπως πρέπει να πανηγυρίζω με την μακρινή προοπτική του γηπέδου-ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ- ή το οτι δεν γίναμε ακόμα Ηρακλής, ΠΑΟΚ να χρωστάμε??? Μήπως να ευχαριστούμε σε λίγο τον ύψιστο που παίζουμε Α' Εθνική? Μόνο αυτό μένει να ακούσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Κουτόχορτε Αδελφέ,

Το μόνο για το οποίο αισθάνομαι την ανάγκη να γκρινιάξω αυτή τη στιγμή είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ.

Αλλά αντί να είμαστε στημένοι έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ με την προειδοποίηση στους Μουνογκαγκάτσηδες "ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑλΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ" καθόμαστε εδώ και τσακονόμαστε για το αν είναι καλός παίκτης ο Ισπανός και ο Ενακρίρε.

Πάρε τώρα τα τρία(καρίρε) του Γκαγκάτση και πήγαινε για άλλη μία φορά σε ντέρμπυ χωρίς βασική σου μονάδα διαθέσιμη λόγο εξωαγωνιστικής απόφασης.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.

Το ξέρετε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει παραταχθεί ποτέ πλήρης σε Ντέρμπυ με τις γαβριέλες από το 1998 και μετά λόγο είτε καρτών, είτε τραυματισμών ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΩΝ μονάδων του από το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ παιχνίδι;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.. ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ... ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ... Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Μιχάλη ΟΚ θα κάνω ανακωχή ως το ντέρμπι και θα τραγουδήσω δυνατά...

ΤΟ ΜΟΟΟΟΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΑΑΑΑΜΑΙ
ΑΠΟΟΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟΟΟΟΟ

ΣΤ'ΑΡΧΙΙΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΑΑΑΦΩ
ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρά σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά. Γύρισα από τις πολυήμερες(χε,χε) διακοπές μου και περιμένω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο: ΠΕΟΣ στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.
Καλό θα ήταν να αφήσουμε τις εσωτερικές έριδες, τουλάχιστον μέχρι τότε. Μερικές παρατηρήσεις:

1)Απ'ότι φαίνεται ο Ν'Ντογιέ αξίζει. Καλώς λέγαμε δλδ για υπομονή. Μακάρι να βγουν και οι Μάτος(αυτός όπως και δήποτε λόγω εκτεταμένου τρομπαρίσματος Τζιόλη), Μάλαρτζ, Ελίνι και κυρίως οι 2 αμυντικοί (ο Καρχαρίας προς το παρόν δεν με τρελαίνει, οπότε Γιαννάκης και άγιος ο θεός). Θα ήθελα και ένα σεντερ φορ γιατί ο Μάντζιος κωλοβαράει αλλά τέλος πάντων, μπαλίτσα αμα θέλει ξέρει να παίζει. Αν γυρίσουν και οι τραυματίες και προσπαθήσουν να μην κάψουν το Νίνη (όπως φαίνεται τον προστατεύουν) πιστεύω από πέρυσι θα είμαστε καλύτεροι (εντάξει χειρότεροι δεν γινόταν)

2) Ο Κάρα παίρνει θέση ηγέτη, ελπίζω να την αντέξει καλύτερα από τον Παπ, ως πιο έμπειρος. Ο Φύσσας για το κλίμα της ομάδας καλή κίνηση αλλά προσωπικά μετά το ματς Ελλάδα-Τουρκία τον θεωρώ πρώην ποδοσφαιριστή. Μακάρι να διαψευσθώ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να αποκτήσουμε καλύτερο αριστερό μπακ, αλλά θα την κρίνουμε όλη την (νέα) άμυνα στο τέλος.

3) Ο Σάλπι δυστυχώς ήταν θύμα των Ιταλών, και όχι του Γκαγκά. Συνέβη πέρυσι και στον Ρούνει.Τρελή αδικία αλλά ελπίζω στο φορμάρισμα του Νταμέ και στην καλή παράδοση του Παπ με τον γαύρο. Αν δεν βοηθήσει πάντως ο Βαγγελάκης δεν βγαίνει η χρονιά παρά μόνο αν δεν τραυματιστεί κανείς.

4) Πέρυσι βρέθηκαν κορόιδα που έδινα 1 μύριο για τον Σέριτς. Φέτος βρέθηκαν χειρότερα κορόιδα που δίνουν 1,7(!!!) μύρια για τον Βύντρα. Προσωπικά έχω πει την γνώμη μου ότι δεν μου κάνει για Παναθηναικό, αλλά ακόμα και αν κάνω λάθος και είναι παικταράς, δεν πρόκειται να παίξει στον ΠΑΟ με τέτοιο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Οπότε ας τον δώσουν. Πάντως το ρόστερ έχει ερωτηματικά κυρίως στην άμυνα και στα μπακ. Μπροστά και κέντρο αν δεν ήταν και οι τραυματισμοί κάτι γίνεται. Καιρός είναι να παίξει και ο Λεοντίου λίγη μπαλίτσα.

5) Ο Γαύρος είναι τρελό χωνί πίσω, είναι ευκαιρία τώρα που δεν έχει δέσει. Θα παραδεχθώ ότι έκανε κάποιες καλές μετεγγραφές (Γκαλέτι,Μπράβο,Άντζας, Μήτρογλου,Λούα Λούα, ίσως Λεντέσμα) αλλά με σερ Τάκης δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ. Θα πέσει το κλασικό γέλιο στας Ευρώπας. Ξεσκαρτάρανε πολλή σαβούρα αλλά και πάλι Τζόλε και άγιος ο θεός, άντε και Στολτίδης. Τους έκατσε και ο Μαστίγιο και ρίξανε κάποια φραγκάκια, τα υπόλοιπα ξέπλυμα και παντελόνιασμα. O latin για τον Αρτσούμπι και το Νασούτι τι ξέρει? Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και είναι ευκαιρία να νικήσουμε το χωνί που έχουν πίσω. Για πρωτάθλημα δεν κάνω πρόβλεψη, θα δούμε τις πρώτες αγωνιστικές, υπάρχει και η ΑΕΚ που λόγω Ρίμπο (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! άντε και Αρουαμπαρένα) είναι υπολογίσιμη. Δεν θέλω να ελπίζω σε πολλά γιατί πήρα τα 3 μου τις προηγούμενες χρονιές, αλλά είναι κρίμα γιατί φέτος είναι ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάποιες σωστές κινήσεις χρειάζονταν, μακάρι να δούμε ότι έγιναν. Ο γαύρος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ παραμένει.

Τους χρωστάει κάτι ο Κάρα..........

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic, henriksen

Ο Αρτσούμπι είναι πολύ καλός παίκτης, με εκπληκτική τεχνική κατάρτιση. Δεν είναι πολύ γρήγορος, όπως κάπου διάβασα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί κοντεύω να παρεξηγηθώ κάθε φορά που λέω καλά λόγια για παίκτες του γαύρου. Αν θυμάστε μία λίστα που είχα κάποτε γράψει εδώ με παίκτες από Αργεντινή, ήταν μέσα. Στα μείον φυσικά ότι έχει να παίξει 5 μήνες.

Ο Νασούτι είναι επιπέδου Ανατολάκη και Αβραάμ Παπαδόπουλου του Αρη. Πολύ λίγος, δηλαδή. Στη Ρίβερ φέτος θα είναι 4ος ή 5ος στόπερ. Μακάρι να τον πάρουν.

Πάμε γερά ρε Πανάθα!

ΥΓ Το γαύρο με τη Λεβάντε δεν τον είδα. Μου είπαν πάντως ότι αυτοί οι Ισπανοί ήταν τελείως της πλάκας, οπότε μην ψαρώνουμε. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά ευελπιστώ να δει ο Πεσέιρο ότι ο Τζιόλης εκεί που τον βάζει και παίζει, δεν μπορεί το παλικάρι. Μακάρι να βάλει Δημούτσο, να βάλει και Νίνη και να γυρίσει Λεοντίου αριστερό μπακ. Ο Λεοντίου μόνο εκεί έχει παίξει καλά, αν εξαιρέσουμε το πρώτο του παιχνίδι με τη Βίσλα.

squarelogic είπε...

Επειδή πολλοί τα χωνουν στον Κουτοχορτο 'επειδη γκρινιαζει",να πω οτι μετα 1 χρονο καθημερινης ενασχολησης με το μπλογκ,δεν εχω καθολου την αισθηση οτι γκρινιαζει απο ιδιοτελεια ή επειδη ειναι φυσει ανικανοποιητος.Οπως και αρκετοι αλλοι,διαπιστωνει τη συρρικνωση της ομαδας σε ολα τα επιπεδα και φωναζει μηπως και αφυπνιστει καποιος υπευθυνος.
Προσωπικα δεν τρεφω πλεον ελπιδες για αλλαγη στασης του κατ'εξοχην υπευθυνου(τζιγγερ)και το "γιατι"το εχω εξηγησει κατα καιρους.

That said,νομιζω οτι ειναι σωστο να επανατοποθετηθουμε απεναντι στον Βελιτς.
Ο ανθρωπος κινηθηκε με ενα σαφως περιορισμενο μπατζετ(το οποιο δεν πρεπει να ξεπερασε τα 4 εκ) και οι πρωτες ενδειξεις ειναι οτι δεν τα πηγε τοσο ασχημα οσο φοβομασταν.
Μαλαρτζ,Εντιογε,Δημουτσος και φυσικα Καρα,ειναι πολυτιμες προσθηκες-για Ματος,Σαριαγκι,Ενκαριρε θα περιμενω κανα 2μηνο προτου εκφρασω γνωμη.Η λογικη με την οποια κινηθηκε ηταν κυριως η λογικη της ελαχιστοποιησης του ρισκου,η επενδυση σε νεους και φιλοδοξους παικτες και η πλαισιωση τους με 2 εμπειρους παικτες σε θεσεις οπου η πειρα χρειαζεται(Καρα,Βασκος).
Το προβλημα ειναι οτι οι απεναντι
τα εσπρωξαν χοντρα και αγορασαν αρκετους παικτες με κλαση υπεραρκετη για το ελλην.πρωταθλημα,οι οποιοι και μπορουν να καθαρισουν ακοπα καποια παιχνιδια με την κλαση τους,και "οταν βρεθουν" θα ειναι ικανοι να σκορπισουν τον αντιπαλο.
Ευτυχως,προς το παρον δεν εχουν τον αναλογο "σεφ".

Η ομαδα μας,μην ξεχναμε,θα ανεβει οταν γυρισουν Ιβανσιτς-Γκονζαλες(ευχομαι...).

shogun είπε...

Αρχίζει η προετοιμασία για το derby...Και κάποιοι φροντίζουν να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη ...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Με εξαιρεση τις "ανώνυμους-ανώνυμους" κανείς δεν νομίζω ότι έχει μεμφθεί άλλον αδελφό εδώ μέσα είτε για το κίνητρο του είτε για την αγάπη του για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αυτό ως προς την εστίαση του εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ τετραγωνολογικευμένου αδελφού.

2. Κατεβαίνεις στο ντέρμπυ χωρίς Ίβανσιτς, Γκονζάλες λόγω τραυματισμού, Σάλπι λόγο λαμογιάς, με 10 παίκτες σου στις Εθνικές - ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ενώ ακόμα είσαι σε φάση "δεσίματος".

Αν αυτό γινόταν στους απέναντι (ρε Γιάτσεκ.. πως γράφεται το "συνέβαινε";;;) θα είχε γίνει επανάσταση. Κι εσύ πας Κυριλέ και δεν τρέχει τίποτα. Ή ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ή ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. Εγώ πιστεύω το πρώτο... οι περισσότεροι το 2ο.

3. Ελπίζω ο Δημούτσος να μην έκανε τις δηλώσεις που παρουσιάζει η "Ηχώ" γιατί δεν μου αρέσει αυτό το ύφος. Εάν ΔΕΝ τις έκανε, τότε για άλλη μία φορά η "Ηχώ" πέφτει χαμηλά.

4. Ευχαριστώ Κουτόχορτε για την Ανακωχή... είναι επιβεβλημένη απέναντη στον δαφνοστεφανομένο πουστάκο.

5. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Αφού κατάφερα τον κουτόχορτο να μη γκρινιάξει (έστω και μέχρι το ντέρμπυ) κάτι κατάφερα λοιπόν! χαχαχα

Πάντως κουτ για να κλείνει κάποτε η ιστορία, και γω γκρινιάζω καμιά φορά που δεν αντέχω να βλέπω μαλακίες, γιατί ήμουν μέσα με τη Φέγενορντ, με τον Άγιαξ, και σε τόσες πούτσες που'χουμε ρίξει στο γαύρο και ξέρω τι σημαίνει να είμαι Παναθηναϊκός. Το να γκρινιάζουμε όμως και να βρίζουμε τον Σαριέγκι ή το Ντογιέ πριν τους δούμε, σοβαρά τώρα, θυμίζει Γαύρο επί Σαλιαρέλη! Άσε να τους δούμε και μετά κάνουμε τις κρίσεις μας.

Ειδικά στα περί γκρίνιας θυμίζω τι ακούγανε ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης, ο Σειταρίδης, ο Γκέκας (εσύ χασογκόλη τον έλεγες και μην πεις όχι!) και είδες τι συνέχεια είχαν! Έτσι βρίζουν τώρα όλοι το Βύντρα και θα δεις πώς θα πάει μπροστά το παλικάρι στη Γερμανία. Με γκρίνια και κόμπλεξ δεν πάμε μπροστά.

Και χωρίς παρεξήγηση, μην τρως άλλο ...κουτόχορτο, το κουτόχορτο των γαύρων! Ποιος Λούα Λούα τώρα και κουραφέξαλα! Ποιος Γκαλέτι και ποιος Λεντέζμα! Ο Γκαλέτι είναι καλύτερος δηλαδή απ'το Νίνη για να τον πάρουμε? Ή ο Λεντέζμα, που πέρασε και δεν ακούμπησε στη Γερμανία, σου λείπει απ'την ομάδα? Ή απ'την άλλη ο Ριβάλντο, 40 χρονών με ελονοσία, που έλεγε και ο Αλέφαντος, σου λείπει? Η ομάδα ήθελε αμυντικούς, αμ.χαφ και έναν επιθετικό και ήρθαν παιδιά με πολύ καλές συστάσεις τους οποίους κάτσε να τους δούμε και μετά γκρινιάζουμε. Εγώ είδα όλα τα νέα παιδιά, το Δημούτσο, τον Ντογιέ (περισσότερο) τον Ενακαρίρε και το Μάτος (λιγότερο) που δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και μένει να τους στηρίξουμε. Σου θυμίζω ότι ήδη έχεις παίκτες που στηρίζεις πολλά σ'αυτούς, ξέρεις τι μπορούν να κάνουν γιατί το έχουν αποδείξει και άμα παίξουν θα τρίβουμε τα μάτια μας: Ο Παπ, ο Έκι, ο Ίβανσιτς, ο Μόρις. Εγώ αισιοδοξώ, είναι νωρίς ακόμα και δεν πρέπει και σε μια στραβή στο ντέρμπυ να αρχίσει η γκρίνια πάλι, γιατί τότε χάθηκε η χρονιά απ'τη γρουσουζιά και τη γκρίνια! Θυμησου το! Έχουμε παίκτες, έχουμε προπονητή (προπονητής που πάει τελικό Ευρ.κυπέλλου δε γίνεται να μην είναι καλός), η ομάδα θέλει και εμάς κοντά χωρίς γκρίνιες να πάρει μπρος!

ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΤΟ'ΠΕ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ: 4-1 ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

...ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ?? Ίωση ο Εντογε και η συμμετοχη του στο ντερμπι αμφιβολη... Απο το απεναντι στρατοπεδο, τζορτζεβιτς 1 μηνα εκτος. Φυσικα χανει το ντερμπι. Συνεπως ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΛΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΑ - ΓΚΟΥΜΑ - ΦΥΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που στερειται τον μοναδικο εναπομεινοντα παλιοσειρα; δεν εννοω πως δεν εχει καλους παιχτες, απλα δεν εχει πλεον πωρωμενους ολυμπιακους. με τις "σημαιες" [τρομαρα τους] ανατολακη και γεωργατο να εχουν φυγει και τον τζορτζεβιτς απων απο το ντερμπι, με τι ΨΥΧΗ θα παιξουν; η μηπως "θα μιλησει η ψυχη του παρη αντζα" που λενε οι γαυροι, οντας χεσμενοι απο το φοβο τους για το ντερμπι.

...αν επαιζε και ο Σαλπι που ειναι πωρωμενος αντι-ολυμπιακος...κολαση!

ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!

shogun είπε...

Μερικά ιστορικά λόγια, για να μην ξεχνιόμαστε....

SniperAthens είπε...

το παιχνίδι με τη Λεβάντε έγινε στα πλαίσια της επικείμενης (Δεκέμβριο) μετεγγραφής του Τσιρίλο.

φωτό του square με τα μωρά και σπαρταριστοί παρά θιν αλλός σμσ-ικοί διάλογοι οσονούπω

SniperAthens είπε...

έχω αράξει στην παραλία για να κάνω τις ασκήσεις των οφθαλμών που μου συνέστησε ο οφθαλμίατρος προκειμένου να διατηρήσω την αετίσια όρασή μου και ακούω στο ραδιόφωνο τον Sir Takis στη συνέντευξη να λέει το εξής: "Κάντε υπομονή, χτίζουμε εκκλησία".

Στέλνω sms σε Green, TT, Square. Oι δύο πρώτοι απάντησαν τα εξής: "Βοήθειά μας" και "Ε, τότε να τους ελεήσουμε με 4 τεμάχια στη λειτουργία της Κυριακής". Ο Square ΔΕΝ απάντησε, είχε τα χέρια του απασχολημένα .

Το θέμα της Κυριακής πάντως εμπίπτει στις αρμοδιότητες του παντοφλοφάγου Πάτερ Μιχάλη -ευλόγησον.

squarelogic είπε...

Μα που βρηκες τη φωτογραφια μου απο τις Αποκριες που ειχα ντυθει(πολυ πετυχημενα οπως βλεπετε)
Υβ Σαιν Λωραν?

Α, με ξανανιωσαν τα κοριτσια-μεχρι που παιζω και στη θεση του Βυντρα!

Ανώνυμος είπε...

ποναν τα παλικαρια ωρε;;;
τελικα ποναει και ο βελιτς,
ποναει ομως και ο αθανασοπουλος.
ποναει τοσο που βγαινει και κοτσιρακος να εκθεσει τις σημαντικες του αδυναμιες αρθρωσης λογου που εχουν καταδικασει και την καριερα του σε βαθμο που να δινει χαρα στον καρπετοπουλο στα δικαστηρια...
Με πιανεις;;;
Ο τελικα μπορει να μην ειναι και πολυ χιουμοριστας ο Κυριος Βελιτς.Στα σοβαρα εχει κανει ρομπα πολυ κοσμο και δη αυτους που στημενα του επιτεθηκαν...
Που καταντησε αυτος ο χασοδικης ο αηδιολογος;
Βγαινει να διορθωσει την εικονα και την αισθηση που δημιουργουν κατι καμμενοι βραδυνοες οπαδοι της διαχειρησης(για οπαδοι του Παναθηναικου δεν πειθουν) και να τα σκατωνει χειροτερα.
Ο τσουκαλας περισσοτερη ανεση λογου θα επιδεικνυε...
Μεγαλο το αγχος.Μια γεματη λεωφορος χωρις επισοδεια θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα...
Οχι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αλλα για την βιομηχανια της πικρας και της αηδιολογιας,της βικτωρολαγνειας και των "εννιαιων" και των "αγνων" με το "ευαισθητο" αφμ...

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που
απαγορευθηκε στην ελλαδα λογω των τολμηρων ομοφυλοφιλικων και ετεροφυλοφιλικωνμ σκηνων που περιγραφει.