Σάββατο, Αυγούστου 11, 2007

Ξανακυλώντας

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται για να γίνουν γιατροί, μερικοί γεννιούνται για να γίνουν τραγουδιστές, μερικοί γεννιούνται για να γίνουν ποδοσφαιριστές.
Ο Τάκης Φύσσας δεν ανήκει σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες.
Ο Τάκης Φύσσας γεννήθηκε για να γίνει σύνθημα:
Τά-κης Φύ-σσας
οέ - οέ - οέ
οέ - οέ - οέ
οέ - οέ - οέ
Εκεί που ο χαβαλές συναντά την λατρεία, εκεί που η ειρωνεία συναντά τον θαυμασμό, εκεί που η μακράν πιο καυλωτική στιγμή στο γήπεδο (πλην του γκολ) είναι η στιγμή που θα ουρλιάξεις «ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ» μετά από ένα ηρωϊκό τάκλιν, μια επική κατεβασιά, μια άθλια σέντρα.
Καλωσόρισες πίσω, αρρώστια.
Καλωσόρισες πίσω, έρωτα.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω μια φορα γουσταρω Τακη.Ειναι αλλος ενας παιχτης που ξερει τι
παιζει στον Παναθηναικο.Χρειαζομασταν ενα ακραιο,και να τος.Επανερχετε με περισσοτερη εμπειρια,αν και μεγαλος σε ηλικια για να δωσει το τοσο οσο χρειαζεται.

Πηραμε και ενα αλλο παιχτη.Βασκος.Νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη.Ειναι πολυ δυναμικοι στο παιχνιδι τους ολοι οι Βασκοι.Θα τον δουμε και αυτον στο γηπεδο και θα τον κρινουμε.Παντως αυτος δεν θα φυγει για Κοπα Αφρικα οποτε δεν θα ακουσω αλλες γκρινιες για αυτο το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ γουστάρω Τάκη. Τον Σαριέγκι θα τον δούμε πρώτα και μετά θα τον κρίνουμε. Το ανησυχητικό για μένα είναι ότι δεν έχουμε άλλο παίκτη με στοιχεία λίμπερο, πλην του Μόρις. Και βέβαια χρειαζόμαστε έναν ψηλό επιθετικό, αλλά δεν βλέπω να παίρνουμε.

kornass είπε...

Γουστάρετε Τάκη ε;

Και μετά μας φταίει η διοίκηση και το ticket club....

Α ρε καλά λένε όπως στρώνεις θα κοιμηθείς.

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμη που νομιζα οτι δεν θα παρουν κανενα ακραιο μπακ και θα μεινουμε οπως ειμαστε,ο Τακης μια χαρα μου ειναι.

tzonakos είπε...

Σωστά, ειναι μια παραπάνω λύση ο Φύσσας, εκει που φαινόταν μια κάποια έλλειψη.
Μου κάνει καλό κλικ η εμπειρία του αλλα θα δούμε πώς θα δέσει με τους άλλους.
Ο Πεσέϊρο φαίνεται να χει καθαρή άποψη για το τι θέλει απο τους παίκτες. Ιδωμεν.
Καλό νέο πάντως.

Ανώνυμος είπε...

"...αηδίες, πισωγυρίσματα, γεροντοκρατία, για όλα φταίει ο άσχετος ραλίστας..."

θα έγραφε (ή θα γράψει) αυτός του οποίου το nickname "μοιάζει" με το δικό μου

Ανώνυμος είπε...

Old Boy στη συμβόλαιο πως κωράει τόση μεγκάλο όνομα οεοεο?


Να έρτει Μικάλη πει το γκνώμη του γκια Τά-κης Φύ-σσαςοέ - οέ - οέοέ - οέ - οέοέ - οέ - οέ


μήπως Μικάλη μασουλάει το ΠΑΝΑΤΑ Παντόφλα και ντεν μπορεί μιλήσει με στόμα γκεμάτο? ή έκει πάτει ντελίριουμ τρέμενς από καρά του και έσπασε οτόνη?

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ (για να μη μου τη λέει και ο Γιάτσεκ) αδέλφια,

Μ' αρέσει ο Τάκης κι ας μην ξέρει μπάλα... να δούμε και πόσο πιο καλός τεχνικά μπορεί να έγινε στα ξένα.

Για 2 μήνες μέχρι να επανέλθει η υπόλοιπη αριστερή πτέρυγα καλός είναι.

Εγώ 1 άγχος έχω... μη φύγει κανένας Βύντρα και τραβάμε τα βυζιά μας. Ο Βύντρα - θα το ξαναπώ - είναι καλός παίκτης.

Επειδή η Μπιλμπάο είναι μία από τις 2 ομάδες που υποστηρίζω στην Ισπανία, ξέρω ότι ο Σαριέγκι είναι από τους πολύ καλούς παίκτες της.

Από εκεί και πέρα θα δείξει.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

" Ο Βύντρα είναι καλός παίκτης". ΟΚ. "Να επανέλθει η υπόλοιπη αριστερή πτέρυγα". Ποιά είναι αυτή; Ο Σέριτς κι ο Δάρλας; ΟΚ. Εκτός αν αποκτήθηκε για αντι-Ίβανσιτς...
Τουλάχιστον ο Τάκαρος θα παίξει όσο μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Ναι Σέριτς και Δάρλας. Με τον Ίβανσιτς μπροστά τους είναι μία χαρά. Όχι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπορούν να παίξουν όλη την πτέρυγα.

Ο Τάκαρος μπορεί με 2 όμως παραμέτρους.

1. Θα παίξει όλη την πτέρυγα αλλά δεν θα την παίξει καλά.
2. Είναι 34 χρονών. Δεν βγάζει όλη τη χρονιά κατά τη γνώμη μου σε 3 μέτωπα φουλ ρυθμό. Όχι ότι τη βγάζει έτσι οποιοσδήποτε παίκτης αλλά ο Τάκαρος λόγο ηλικίας έχει ένα ντεφό παραπάνω.

Όσο για τον Βύντρα, μόνο ένα θα πω. Ο Σεϊταρίδης (που άκουγε τα ίδια μπινελίκια με τον Λουκά όταν έκανε σέντρα μέχρι που έφυγε και τότε πήρε προαγωγή σε "Παικταράς"... ή τα ξεχνάμε αυτά;;;) είχε μπροστά του Μικέ... ή κάνω λάθος;;;

Ο Βύντρα ποιόν έχει που ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει απέναντι του 2 παίκτες;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ασχετως αν θα αγωνιστει και θα προσφερει ή οχι, μονο καλό κάνει να επιστρέφουν παίχτες που τελικά έχουν αφήσει καλές αναμνήσεις όπως ο Φύσσας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη,με όλη την καλή διάθεση απο τη στιγμή που έχω δει αριστερό μπακ στον ΠΑΟ έναν Μινχ, για να μιλήσουμε για πρόσφατα πράγματα, δεν με καλύπτει ούτε ο Δάρλας, που είναι φιλότιμος μεν, ούτε ο Σέριτς, που είναι απλά τραγικός.
Όσο για τον Βύντρα, μπορεί στις προπονήσεις να είναι ο Σούπερμαν ή δεν ξέρω τι, αλλά όταν επι τόσα χρόνια δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά και είναι μόνιμη πηγή κινδύνων, μην ακούω μαμακίες. Τουλάχιστον ο Γιούρκας όταν έπαιρνε φόρα πέρναγε δυο-τρεις.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε,

Με όλον τον σεβασμό μάλλον δεν θυμάσαι τον Γιούρκα καλά...και προφανώς δεν πολυπήγαινες γήπεδο.

Χώρια το ότι επί της ουσίας δεν απαντάς σ'αυτό που σου λέω. Γιατί με τον Νίνη μπροστά του ο Βύντρα όχι μόνο πηγή κινδύνων δεν είναι αλλά αντίθετα.

Και δεν είναι μόνο στις προπονήσεις σούπερμαν. Και στα παιχνίδια σούπερμαν είναι. ΠΑΝΤΑ είναι μόνος του. (Μόνο όταν παίζει ο Νίνης στην πλευρά του έχει υποστήριξη). Και όμως στατιστικά από την πλευρά του τρως λιγότερα γκολ... Το ξέρεις αυτό;

Τώρα για τον Μάρκους Μίνχ, εντάξει ρε μαν... μας τελείωσε. Παιχταράς και μας έδωσε πολλά, αλλά μας τελείωσε. Πάντως και τον Μάρκους τον βρίζανε μερικοί μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου με τις γαβριέλες.

Δύσκολα βρίσκεις άλλον Μάρκους Μινχ. Το παληκάρι ήταν πολύ παιχτούρα και για κάποιον λόγο καταφέραμε και τον πήραμε. Και στην τελική σου έπαιξε και 2/3 της χρονιάς και ελάχιστα Ευρώπη.

Να σου πω κάτι; Κατά τη γνώμη μου και μπορεί να λέω και μαλακίες μπάκ σαν τον Μινχ ομάδες της Ελλάδος όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν γίνεται να αγοράσουν. Μόνο να τους φτιάξουν στις ακαδημίες.

Αριστεροπόδαρο μπακ με την ταχύτητα, την αντίληψη, την δυεισδητικότητα και την σέντρα του Μινχ θέλεις 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ για να τον πληρώσεις μα μεν.

Απ' όλους του ακραίους αριστερούς μπακ που έχω δει στην Ελλάδα, μόνο έναν γούσταρα. Τον Λουμπούτη του Άρη. Και δεν θυμάμαι αν ήταν αριστερός ή μπάκ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

..parakolouthw tis sizitiseis mesw tou blog edw kai mines alla spania metexw. o mixalis se genikes grammes einai swstos. kai mia pou thixtike to thema gia aristero back, diafwnei kaneis oti o kaliteros sti thesi tou einai o spiropoulos? [eksaireitai o arouamparena logw empeirias, ilikias, ethnikotitas] stin ilikia tou spiropoulou o takis den itan toso kalos se olous tous tomeis. kai oute egine pote...alla opws kai na'xei, an ipirxe perisi enas fissas i enas karagounis stin omada na mathoun ston mantzio kai ton tzioli ti esti PANATHINAIKOS kai na tous galouxisoun, den tha eixame ta apotelesmata pou eixame [ipirxe o goumas vevaia, alla...den ton pairnoun kai poli sta sovara. apodeiksi kai to gegonos oti otan malwse me ton vintra, o loukas tou eipe "oli i ellada gela mazi sou kai se thewrei grafiko." parepiptwntws, egw vlepw oti o goumas me ton kairo veltiwnetai. kanei vevaia ki autos tis malakies tou...]pantws thewrw pws i metagrafi tou karagouni einai pio ousiastiki apo tou taki, giati pleon o tiparas exei veltiwthei se olous tous tomeis, einai pio sovaros kai wrimos sto paixnidi tou apo oti itan stin 1 tou thiteia stin panatha kai einai kai se kali ilikia -30 xronwn. kaneis vevaia den amfisvitei oti kai o takaros einai panathas kai agapa tin omada kai paizei me pathos, prosferwntas oti mporei.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη, το πόσο πήγαινα γήπεδο άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Έχοντας ζήσει και τον Γιούρκα και τον Βύντρα να παίζουν ένα ημίχρονο σε κάθε αγώνα μπροστά μου, στην 11, στη Λεωφόρο, θυμάμαι τον πρώτο να έχει μεν άθλια σέντρα, αλλά να σου δίνει σιγουριά όταν κατεβάζει την μπάλα, τον δε δεύτερο να προκαλεί αναστεναγμούς σε όλο το γήπεδο σε κάθε επαφή του με το τόπι.
Συμφωνώ μαζί σου οτι είναι δύσκολο να βρει κανείς έναν Μινχ, αλλά πάλι νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολο να βρει καλύτερο παίκτη απο το Σέριτς. Ο Σπυρόπουλος είναι ένα παράδειγμα, αλλά έχω την εντύπωση οτι πολλοί ΜΕΤΡΙΟΙ παίκτες μπορούν να κάνουν τη δουλειά καλύτερα απο τον Κροάτη. Θα ξαναδείς φέτος τον Τάκαρο, που μπορεί να μην είναι Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά είναι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.
Πράγμα για το οποίο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά και τον Σέριτς και κυρίως τον Λουκά. Δηλαδή κάθε φορά που παίζει ο Νίλσον γιατί είναι κλάσεις ανώτερος; Σε οποιονδήποτε Παναθηναϊκό εκτός απο τον περυσινό που μάλλον ήταν ο χειρότερος της ιστορίας του, ο Βύντρα δεν θα ήταν καν στον πάγκο. Τέτοιοι παίκτες μικραίνουν το μέγεθος της ομάδας, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Παρεμπιπτόντως, ο Λουμπούτης ήταν αριστερό μπακ και μου άρεσε και μένα...

Ανώνυμος είπε...

Mικάλη, τέλει πεί εσένα Μπύντρα μπορεί παίζει και σέντερ-μπακ

To Φύσσα ντεν ήταν ποτέ παίκται τοπ-κλαςς αλλά είκε τσαγκανό. Αυτό τραβήξει και άλλους "μπροστά".

Το παντόφλα νόστιμο?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όσα λέει ο Μιχάλης για Βύντρα.

Αλλά και σε όσα λέει ο Ανώνυμος για Σέριτς.

Και υπενθυμίζω ότι ο Σπυρόπουλος δικός μας ήταν, αλλά δεν είχαμε την υπομονή να τον στηρίξουμε. Λες και θα μας κόστιζε τίποτα, τότε.

Ανώνυμος είπε...

...o spiropoulos itan kleismenos na erthei paketo me tzioli kai mantzio apo paniwnio alla stis iatrikes eksetaseis pou ipovlithike, diapistwthike oti eixe afksimeni testosteroni kai ta "fintania" pou "dioikoun" ton pao mas, thewrisan pws to palikari ntoparizetai kai etsi den proxwrise i metagrafi. pragma pou ekane rakos ton spiropoulo apo tin stenaxwria tou kai peismwse na ginei akoma kaliteros paixtis gia na voulwnei ta stomata. opws kai kanei to palikari. to eixa episimanei kai paliotera tha ton vriskoume apenanti mas gia kamia 10etia kai tha travame ta mallia mas pou den ton apoktisame...idi ta dika mou exoun arxisei kai araiwnoun...;)

SniperAthens είπε...

τι ασχολείστε τώρα εν μέσω του θέρους?

είδα square στην παραλία με όλα τα μωρά!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε,

Την χρονιά της Λεωφόρου που ο Βύντρα άλλαζε τον Γιούρκα, ο δεύτερος είχε ήδη φάει μπινελίκι 2 χρόνων. Θυμίσου τον Γιούρκα μετά το γκολ στη Μάντσεστερ για ένα χρόνο τι παλτό ήταν. Ή κάνω λαθος;;;; Θυμάσαι;;; Αλλά είχε παίχτη μπροστά του όχι κουκουρούκου.

Εγώ επιμένω - και όχι μόνο εγώ.. δεν γίνεται ΟΛΟΙ οι προπονητές μας να ήταν ΤΟΣΟ μαλάκες ώστε να είχαν τον Βύντρα βασικό - ότι ο Λουκάς είναι καλός παίκτης και αδικημένος. Ο Νίλσον σαν μπακ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερος. Απλά "έχει" περισσότερο την θέση του χαφ.

Καλά τον θυμάμαι τον Λουμπούτη (σαν θέση) παρά το Αλτσχάιμερ. Ο Σπυρόπουλος είναι υπερτιμημένος παίκτης. Και ήταν ΝΤΟΠΕ, έμεινε έναν χρόνο εκτός. Λυπάμαι αλλά το ήθος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας δεν συνάδει με τέτοιους παίκτες.

Γιάτσεκ. Το παντόφλα είχε και ωραία γεύση καζολίν λεβάντα. Με μία σόδα μία χαρά ήταν.

Σνάιπερ... εμένα δεν με παίρνει. Ακόμα δεν χώνεψα την παντόφλα ΠΑΝΑΘΑΣ ο τίγρης... δεν θέλω να χρειαστεί να φάω και το παπούτσι με το τριφυλλάκι από την μπουτίκ.

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

mixali: "Ο Σπυρόπουλος είναι υπερτιμημένος παίκτης" mporeis na anafereis ena kalitero aristero back pou agwnizetai sto elliniko prwtathlima? me tin diki tou dieisditikotita, katheti pasa [nai], sentra, antilipsi stin amina kai farmakero sout? einai oloklirwmenos paiktis, apo tous ligous ellines. [ektos kai an ta kollimata tou otto exoun arxisei na mas epireazoun, epeidi diladi den agwnizetai stin ethniki automata den einai kai kalos paiktis. min trelathoume paides.]
"Και ήταν ΝΤΟΠΕ, έμεινε έναν χρόνο εκτός" to gnwrizoun oloi oti emeine 1 xrono eksw alla itan adiki i antimetwpisi giati DEN itan ntope. exei ipsila epipeda ormonwn [kai di testosteroni] ston organismo tou, auto einai olo. thimaste 1 paromoio peristatiko me ton zagor? idia periptwsi. o zagor dikaiwthike, o spiropoulos oxi. gi'auto to palikari itan rakos psichologika kai skeftotan na stamatisei ti mpala, giati ton evgalan dope xwris na einai. i kathe pae exei tous tsatsous tis [se efimerides, kanalia, radio klp]pou vgazoun pros ta eksw oti tous simferei diastrevlwnwntas tin pragmatikotita. as min peftoume stin pagida tous. o PANATHINAIKOS einai panw apo pae, paragontes, paiktes.

ΝΟΠΟ 13 είπε...

Μπραβο στην διοικούμενη από όραμα ΠΑΕ για την επιστροφή του Τάκαρου. Δεν θα ήταν ασχημη ιδέα τωρα να φέρει και τον Αλεξούδη με τον Κριστόφ, και αντί με τους ΅γκέι΅΅ την πρώτη αγωνιστική να φωνάξουμε τον Αγιαξ για μιά άτυπη ρεβάνς.Ουστ

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Ο square στην παραλία με μωρά, ή με "μωρά"? Εξηγήσου αμέσως, γιατί θα αποκτήσω ψυχολογικό πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, είμαι σε διακοπές... Δεν έχω κουράγιο να επιχειρηματολογήσω σε σχέση με το αγωνιστικό πισωγύρισμα που συνιστά η επιστροφή του συμπαθέστατου, φιλότιμου αλλά απελπιστικά άμπαλου Τάκη... Ούτε να αντιδικίσω με τον "πάτερ" που εικονογραφεί την αγιογραφία του Οσίου Λουκά.

Ανώνυμος είπε...

...η χερτα κανει ανανεωμενη προταση 1,7 για τον Βυνδρα. δωστε τον μαλακα στα τσακιδια να παει. και αν τον χρειαζεστε τοσο για το ματς με τους gay, η μεταγραφικη ληγει 5 μερες μετα απο το ματς. στα γαμιδια αμπαλε.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Κρις και γενικότερα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ αδέλφια,

Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία. Ό,τι ποθεί ο καθένας μας να το έχει.

Ο Σπυρόπουλος πέρα από αργός είναι και μέτριος αμυντικά. Αναγνωρίζω ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά, αλλά προσωπικά δεν μου κάνει κάτι περισσότερο από το αριστερό μπακ του Ηρακλή ή του Ατρόμητου ας πούμε.

Όσον αφορά το θέμα ντοπαρίσματος, αν η Τεστοστερόνη είναι φυσική ή όχι εντοπίζεται. Και ο Ζαγοράκης μια χαρά ντοπέ ήταν αλλά τον καλύψανε.

Αφού είχαμε πρόβλημα αριστερά, ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΣΕΦ γιατί τον αφήσαμε στον ΟΦΗ ρε γαμώτο θα μου εξηγήσει κανείς;

Είχα κι άλλο μήνυμα παντόφλας εχθές... δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

10 και σήμερα....

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

SniperAthens είπε...

@green: ...Δε μπορώ να προβώ σε αποκαλύψεις περί προσωπικών δεδομένων... (δηλαδή ΔΕΝ έχω ΑΚΟΜΗ φωτό!!) Μη ξεχάσεις το τάμα!


@Πάτερ & kris: Και ο Ζαγοράκης και ο Σπυρόπουλος ήταν ντοπέ από ΕΝΕΣΙΜΗ. Η αδικία είναι ότι ο Ζαγορ αθωώθηκε (γιατί είναι ο Ζαγόρ-έχει πιαστεί 2 φορές ντοπέ, τη δευτερη ΔΕΝ ασχολήθηκε κανένας) ενώ ο Σπυρόπουλος έφαγε την προβλεπόμενη καμπάνα διετίας. Το ότι ο Σπυρόπουλος είχε ΨΗΛΟΤΕΡΑ ποσοστά από το Ζαγόρ ΔΕΝ έχει καμμία σημασία για το νομοθέτη διότι ήταν και οι δύο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Ο νόμος εφαρμόστηκε επιλεκτικά. Αν ο Ζαγόρ είχε φάει την καμπάνα, δεν θα έπαιζε στην Εθνική και στο Euro δε θα ήταν αυτός που είδαμε(θυμίζω ότι πιάστηκε ντοπέ τον Ιούνιο του 2001).

Σχετικά εδώ διάλoγος με Old Boy


Μιχάλη, για περισσότερες πληροφορίες περί συγκεκριμένων σκευασμάτων (π.χ. Anasteron) ρώτησε τους γέρους που ντοπάρονται για να τα προλαβαίνουν όλα - θα σε βοηθήσουν να αποφεύγεις τα ιπτάμενα αντικείμενα (παντόφλες, τασάκια κλπ)

Ανώνυμος είπε...

mixali exeis apolito dikio gia ton gantsef. [to "poulen" sou pou les] einai aporias aksio me poia kritiria leitourgoun oi ithinontes ti pae...oson afora tin ipothesi doparismatos, sto euro se polla mats i ethniki mas itan DOPE oso den pigaine. eidika sto mats me tin tsexia pou oi tsexoi ta eixan ftisei kai oi dikoi mas etrexan san moterakia. kai gia na prolavw tin eulogi erwtisi sas an to gnwrizw i an to ipothetw, to gnwrizw apo "1o xeri": enas apo to tote iatriko team tis ethnikis mas [den anaferw onoma] einai ksaderfos enos aderfikou mou filou.

Ανώνυμος είπε...

Από τον Τάκη τον Φύσσα φτάσαμε στο δήθεν «ντοπάρισμα» της εθνικής στην Πορτογαλία. Τρομεροί είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω τρελή "καψούρα" στον Γκάντσεφ (όχι δεν μου εκτοξεύει αυτός τις παντόφλες ΠΑΝΑΘΑΣ κακεντρεχείς και πικρόχολοι) και επειδή τον έχω παρακολουθήσει πολύ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατί δεν τον έχουμε στους πιτσιρικάδες της 1ης ομάδας. Μακάρι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να "χαζέψει" όποιον βρει απέναντι του. Να νικήσουμε βέβαια αλλά να μας βάλει ένα παστέλι μπας και ξυπνήσουν. Είναι καλός παίκτης.

2. Ξέρω αρκετά από ντόπες και σκευάσματα. Ίσως περισσότερα από τον μέσο όρο καθότι υπήρξα αθλητής. Είναι μεγάλη γάγραινα για τον αθλητισμό αλλά ΚΥΡΙΩΣ για τους ίδιους τους αθλητές. Ο Νο1 ντοπέ πάντως είναι των πούστηδων και γι' αυτό δεν έχει πιαστεί ποτέ, παρόλλο που μία φωτογραφία πριν από 10 χρόνια και μία τώρα δείχνουν ότι το σαγώνι του έχει πάρει 4 με 5 εκατοστά....

3. Μωρά ακούω και "Μωρά" δεν βλέπω... ευτυχώς δηλαδή γιατί μας τελειώσαν οι παντόφλες και έχουνε μείνει μόνο τα ξύλινα σαμπό Ολλανδικής κατασκευής....

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

latin: to ena thema odigei se allo, eite amesa eite emmesa. etsi ginetai me tis sizitiseis. kai to doparisma tis ethnikis se merikous agwnes tou euro 2004 den itan dithen. ipirkse. min sokareste. edw i iperomada tou ajax tou 94-96 me overmars, kanu, de-boer, litmanen, seedorf, kai ton patera tis dopas davids, doparizwtan kata koron. apodedeigmena. distixws tetoia fainomena simvainoun poli sixna ston athlitismo kai me tin anoxi twn ithinwntwn, i katastasi tha sinexistei gia kairo...

Ανώνυμος είπε...

Μικάλη,

τι άτλημα έκανε? πόσα παντόφλα φάει πιό γκρήγκορα? νομίζει είσαι πρωτατλητή εκεί..

Ανώνυμος είπε...

Jacek,

Στο άθλημα μαθαίναμε να αποφεύγουμε παντόλες...

8 και σήμερα...

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

...έφα ο άλλος (sir) Τάκης...

Τάκης Λεμονής: "Μέχρι τη φάση του πρώτου γκολ, είχαμε έναν καλό έλεγχο (ναι ήταν καλά σιδερωμένες οι φανέλλες σας) στο παιχνίδι (σε άλλο γήπεδο ήταν-άμυνα χωνί, περιοχή δε πάτησε, πάλι Τζόρτζεβιτς μόνο) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρούμε με πεσμένη ψυχολογία όταν δεχόμαστε ένα γκολ (τόχει η ξεφτίλα η φανέλλα σας). Το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια. Και στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ χάσαμε τη μπάλα (σωστά τη διάβασε τη φάση), ενώ είχαμε εύκολες επιλογές. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη με τέτοιες ομάδες. Ηταν ένα καλό τεστ για να δούμε τη λειτουργία σε ένα διαφορετικό σύστημα (πρώτο ημίχρονο ήταν εντεκάδα Τσου-Λου). Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίθεση, όταν παίζουμε με έναν επιθετικό (δηλαδή εκτός έδρας στο Τσου-Λου), αλλά θα δυναμώσουμε με τον Λούα Λούα (δηλαδή αντίο Μιχαλάκη είσαι τρέλλα). Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα γκρουπ παικτών, που έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους, όπως ο Μήτρογλου" (μόνο αυτός και ο 15χρονος πιτσιρικάς είναι της προκοπής από τις φετινές μετεγγραφές-πιτσιρικάδες είναι πλάνο κοπιαρισμένο από ΠΑΟ βέβαια).

Κόκκαλης τζούνιορ και Τάκης θα τα χαλάσουνε σύντομα - έχει πλάκα να ψάχνεις την ημερομηνία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ

squarelogic είπε...

sniper ενδεχεται να υπαρξει αντεπιθεση με φωτο απο τηλεφακο!
beware!
αποΔευτερα τερμα τα μωρα-πισω στη δουλεια!

SniperAthens είπε...

@square: μακάρι, για να λάμψει η αλήθεια. Mόνο πρόσεχε γιατί σε βλέπω σε status Μιχάλη (παντοφλοφαγία).

Square, Green, ΤΤ: θα κανονίσει ο square να μαζευτούμε για το παιχνίδι στις 26 (εγώ θα έρθω αν δεν λείπω), Μιχάλη φυσικά να έρθεις να σε χρονομετρήσουμε πόσο γρήγορα τρως την παντόφλα, και όσοι πιστοί ακόμη επιθυμούν.

Ανώνυμος είπε...

"Για μία ακόμη φορά, ο Ότο Ρεχάγκελ έδειξε ότι έχει το δικό του σκεπτικό, όσον αφορά τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών. Τελευταίο παράδειγμα, ο Γιώργος Ανατολάκης και ο Παρασκευάς Άντζας. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο, έχασε, παράλληλα και την θέση του στην εθνική, αφού δεν αγωνίζεται, πλέον, σε μία από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ή στο εξωτερικό, ομάδες, από τις οποίες προτιμάει ποδοσφαιριστές ο Γερμανός. Αντίθετα, ο Πάρης Άντζας, μαζί με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, κέρδισε ξανά στην θέση του στην εθνική ομάδα, που την είχε χάσει, όταν είχε αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους..."
λαμογιο και ο ρεχαγκελ? γνωστο εδω και χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑθΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Sniper,

Δεν θα μπορέσεις να με χρονομετρήσεις μα μεν καθότι, μετά από χρόνια επίπονης και επίμονης εξάσκησης, η αποφυγή παντόφλας αέρος αέρος είναι τεράστια για να καταγραφεί από συμβατικά χρονόμετρα και ανθρώπινα οπτικά νεύρα.

Τώρα τελευταία παρουσιάζω και βελτίωση στην αποφυγή ξυλοτσόκαρου εδάφους αέρος.

Στις 26 εγώ είμαι λεωφόρο, οπότε ευχαρίστως για ποτάκι στο "Ψυχιατρείο".

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Βλέπω τον Αράπη με το φίδι όξω να κυνηγάει τον Ζαβλάκα μαζί με τον Σκάτζα...

Δεν τολμώ πρόβλεψη καθότι πέρυσι απεδείχθειν ολίγον - έως πάρα πολύ - γκαντέμης... γαμώ το στανιό μου.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

7 και Σήμερα...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ...

squarelogic είπε...

Αντε,οι Γιαννακοπουλοι το εκαναν παλι το θαυμα τους κι ο Ζελικο θα εχει και παλι στη διαθεση του τον Σπανουλη!

2 λογια για το ματς με την Κατανια.
Το σχημα του 1ου ημιχρ.με Λεοντιου-Τζιολη στα ακρα του κεντρου,ταιριαζει μονο σε εκτος εδρας ματς που θελεις να κοντρολαρεις τον ρυθμο.Επιθετικα ειμαστε ακινδυνοι ετσι εκτος κι αν ο Νταμε αντικαταστησει τον ακομα ντεφορμε Παπ.
Στο 2ο ημιχρ.με την προσθηκη Εντογε-Νινη πατησαμε περιοχη.Προτιμω το Νινη σαν δεξι χαφ ωστε να δινει βοηθειες και στο δεξι μπακ.Ο Ματος δειχνει να παιζει με το μυαλο στη στατιστικη του.Μονο κοντινες πασες μην τυχον και καταγραφει καμια λαθος...ελπιζω να αναλαβει περισσοτερες πρωτοβουλιες στο μελλον.

Δεν ειδα τον Ολυμπιακο σημερα,αλλα αυτο το 4-0 με προβληματισε...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Είδα τον Ολυμπιλαγό εχθές και ήταν 2 ταχύτητες πάνω από την αντίπαλο του.

Ή τους έχουν φορμάρει με τους γνωστούς τρόπους σαγωνιακής επέκτασης για το ντέρμπυ ή η αντίπαλος ήταν τελείως μπάζο.

Φανήκαν κάποιοι αυτοματισμοί, πράγμα που με εξέπληξε, αλλά τα 3 τουλάχιστον (στο 4ο μιλούσα στο τηλέφωνο) γκολς ήταν επί της ουσίας βλακείες της αντιπάλου.

Πιστεύω ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει καλύτερη άμυνα, επίθεση και κέντρο από την Λεβάντε.

Η Φυσική κατάσταση των Γαβριέλων ήταν εντυπωσιακή - το επαναλαμβάνω - γι' αυτό το στάδιο της προετοιμασίας κι αυτό με κάνει να απορώ. Πραγματικά.

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

6 και σήμερα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

επειδη κι εγω τον ειδα τον γαυρο , ειμαι της αποψης , οτι οι παλαιμαχοι που μαζευονται στον αγιο κοσμα και λες τωρα θα τον παρουνε τον μπαρμπα τεσσερις , πιο πολυ θα το παλευανε το ματσακι.στα δικα μας το λοιπον που ειχα ψηθει να παω με κατανια και να πατησω τον ορκο μου - καθοτι μεγαλο θυμα ο δικος σου - και μπαινω στο site της παναθας να κοζαρω εισητηρια κλπ . εκει μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι . 20 το φθηνοτερο και μεσω εγγραφης στην ticket club. κατι ειχε παρει το αυτι μου απο τον γκοντζιλα που ελεγε γραφεσαι με ενα απλο τηλεφωνημα και κατι τετοια , μπαινω στο site τους και μου ξαναρχεται καπακι ο εναστρος στον ακουτραφα.
φωτοτυπια ταυτοτητας , πληρη στοιχεια , φακελωμα κανονικο , αν σου τυχει κατι και δεν μπορεσεις να πας λυπουνται αλλα στα παφαρια τους και αλλα ομορφα .
σε λιγο θα μας ζητανε και αναλυση ουρων και δειγμα dna .
ρε πως καταντησαμε ετσι ?
και η πλακα ειναι πως αφου τους γραψαμε κι εμεις στα παπαρια μας και πηγαν δυο χιλιαδες νοματαιοι - που προπερσι ιδια εποχη με την βραβευση σαραβακου ημασταν 60.000 - ειχαν το θρασος ,οι διοικουντες , να λενε οτι τους προκαλεσε ασχημη εντυπωση η εικονα της λεωφορου.
οι μαλακιες πληρωνονται κυριοι.
και οι μαλακιες με τους οργανωμενους - που δεν εχω αποψη καθοτι δεν ξερω σιγουρα τι παιζεται - και οι πολιτικη της διαθεσης των εισητηριων για τον λαουτζικο.
αγωνιστικα η ομαδα με τζιωλη , λεοντιου , γκουμα , βυντρα , παπαδοπουλο βρωμοκοπαει μουχλα και αρρωστεια , σε αντιθεση με φυσσα , μαυρουκο , νινη , δημουτσο και σαριεγκι ( που διαβασα οτι σε καποια ισπανικα φορουμ , οπαδοι της μπιλμπαο ευχαριστουν τον παναθηναικο που τους πηρε μακρια τον καρκινο , οπως θα κανουμε κι εμεις οταν ξεκουμπιστει με το καλο ο λουκας , που μας παρακαλανε και μας πληρωνουν κι απο πανω και εμεις το παιζουμε και δυσκολοι , ημαρτον ) , που με αυτους η ομαδα ειναι κινητικη και υγειης.
προβλεπω ο αραπακος να γλενταει το διδυμο της συμφορας αντζα και μπραβο αυτος ειναι καφες - γιατι αυτους θα κατεβασει ο σερ , με ζεβλακοφ δεξια και ντομι αριστερα - , σε αναβραζουσα λεοφωρο , που μετα και αν παει ετσι το εργο , θα ξαναθυμισει καυτη εδρα οταν ο ηλιος βγει απο την δυση και ο ολυμπιακος κανει διπλο στο τσου λου και η αεκ φτιαξει γηπεδο στην γαυροι αδελφια μαζι θα το γιορτασουμε στην νεα φιλαδελφεια , ταυτοχρονα ομως.
αυτα μονο , τελος .
κατα τα αλλα kill bill 2 , ολα πρασινα στην σπυριαρα παλι , παυλο θεε παρε με και με και...
... ειναι ενα χοοορτο μαγικοοοο

ps ειμαι ο doudis αλλα δεν θυμαμαι τον γαμοκωδικο στο γαμοgoogle

squarelogic είπε...

latin
ποια η γνωμη σου για τα νεα αποκτηματα του Ολυμπιακου?(Αρτσουμπι κ ισως Νεσουτι)?

παντως ομολογω δεν περιμενα τετοιας εκτασης και προδιαγραφων ενισχυση του Γαυρου...ευτυχως δεν εχουν (προς το παρον)αντιστοιχης εμβελειας προπονητη.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Προσωπικά βλέπω ότι ο Ολυμπιλαγός ψώνισε πολύ πανέρι και θα αποδειχτεί. Σε συνδιασμό με τον προπονητή Τάκι (ΤΟ Τάκι)στον πάγκο είναι εμφανές ότι δεν πάνε πουθενά.

Τα περί 15 μυρίων για τον Πουστίγιο αδέλφια μη τα πιστεύετε. Ξέπλυμα ολέ έγινε με τους Ρώσους και μάλλον 3εις μεταλικές και μια επάργυρη μπομπονιέρα πήρε ο γάβρος αντί για 15 μύρια.

Με εξαίρεση τον Μάτος που φαίνεται να κατέχει το τόπι και είχε κι ένα ονοματάκι, για εμένα οι υπόλοιπες μεταγραφές κινήθηκαν σε γνωστούς δρόμους.

1. Πιτσιρικάς, εξελίξιμος, με στάμπα ταλέντου και κατά προτίμηση ελεύθερος

2. Γνωστός (είτε σ' εμάς είτε στον προπονητή).

Θεωρώ ότι έχεις πιο ποιοτική ομάδα και προπονητή από τον γαύρο...

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

1.

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic

Ο Αρτσούμπι είναι πολύ καλός παίκτης, με εκπληκτική τεχνική κατάρτιση. Δεν είναι πολύ γρήγορος, όπως κάπου διάβασα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί κοντεύω να παρεξηγηθώ κάθε φορά που λέω καλά λόγια για παίκτες του γαύρου. Αν θυμάστε μία λίστα που είχα κάποτε γράψει εδώ με παίκτες από Αργεντινή, ήταν μέσα. Στα μείον φυσικά ότι έχει να παίξει 5 μήνες.

Ο Νασούτι είναι επιπέδου Ανατολάκη και Αβραάμ Παπαδόπουλου του Αρη. Πολύ λίγος, δηλαδή. Στη Ρίβερ φέτος θα είναι 4ος ή 5ος στόπερ. Μακάρι να τον πάρουν.

Πάμε γερά ρε Πανάθα!