Τρίτη, Ιουλίου 31, 2007

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει

Άργησε λίγο ο Βέλιτς αλλά μας αποζημίωσε με την υπογραφή ως δανεικού του παγκόσμιου αμυντικού ογκόλιθου εκ Νιγηρίας με το όνομα γλωσσοδέτη. Δηλαδή χρειάστηκαν 2 μήνες και βάλε για να πάρει ως δανεικό έναν παγκοσμίως άγνωστο? Δηλαδή αν έφερνε με μεταγραφή κάποιο όνομα, πόσες δεκαετίες θα χρειαζόταν? Το καλύτερο όμως είναι οτι το τσακάλι ο Βέλιτς πήρε έναν διεθνή με την Νιγηρία, έχοντας ήδη έναν διεθνή με την Νότια Αφρική (Μόρρις), σε χρονιά που υπάρχει Κόπα Άφρικα. Αυτό θα πεί σχεδιασμός, να χάνεις εκ νέου την (όποια) άμυνά σου μέσα στη χρονιά. Παράλληλα χτες γνωστοποιήθηκαν και οι ρήτρες των νεοαποκτηθέντων. Για τον ελεύθερο Εντιογιέ η ρήτρα είναι 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον Μάτος που υποτίθεται αποκτήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων....μόλις 4. Βέβαια η αντίφαση εξηγείται με πολύ απλό τρόπο που κάποια σαΐνια έσπευσαν να αμφισβητήσουν. Ο Μάτος δεν κόστισε 3.000.000€ και φυσικά δεν ανήκει 100% στον Παναθηναϊκό, γι'αυτό και η αντιφατική ρήτρα αποδέσμευσης. Αλλά ξέχασα, εγώ είμαι εμπαθής, Αντιπαναθηναϊκός και πολλά άλλα, απλά και μόνο γιατί έχω κρίση και νοημοσύνη. Πανηγυρίστε λοιπόν φίλοι μου για την απόκτηση του νέου απίθανου παικταρά με μηδενικό-τι έκπληξη!!!!-κόστος. Αν οι Εντογιέδες και οι Ενακαρχίρες θα κάνουν την διαφορά, παίκτες πραγματικά πρωτοκλασάτοι τι θα έκαναν? Διαγαλαξιακή υπερομάδα? Αλλά καλά κάνουν αφού τρώτε το παραμύθι που σας πουλάνε. Η πρακτική του τσάμπα καλά κρατεί...Όταν αρχίσουν οι καρπαζιές, θα αρχίσετε εκ νέου τις κωλοτούμπες και θα λέτε "του χρόνου πάλι να μην γίνουν τα ίδια λάθη"..."υπομονή"..."πίστωση χρόνου" και λοιπά παρήγορα. Ερώτηση: Αυτός ο Βύντρα, τι βύσμα έχει για να παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό? Ναι στην ίδια θέση που έπαιζαν κάτι άσχετοι όπως ο Τζακ, ο Αποστολάκης και ο Γιούρκας. Χρόνια τώρα ακούω για την απίστευτη απόδοση στις προπονήσεις αλλά όταν παίζει κάθε φορά είναι χειρότερος απο την προηγούμενη.

Ερώτηση 2: Για να μην ξεχνιόμαστε, περνάει κανείς σας συμπτωματικά απο Βοτανικό? Αν ναι, βλέπει οργασμό έργων, έστω μια κάποια διαφορά???

69 σχόλια:

Κορκόδειλας είπε...

βρε ...κουτόχορτο...καλά τα λές αλλά παρουσιάζεις μια κατάσταση παγιωμένη. Το 'παμε δεν κάνει για μπάλα το παιδί (Τζίγγερ). Είναι καλός στα πετρελεάκια και στα αυτοκινητάκια αλλά το τόπι δεν το έχει. Κι όσο οδηγάει την Πανάθα (που δεν είναι απλά ένα αγωνιστικό με ταχύτητες και συμπλέκτη και που μπορούν να το οδηγήσουν άλλα ) θα έχει πρόβλημα η ομάδα.

Μας έχουν κάνει και ασχολιόμαστε με το γλύνα το Βέλιτς τόοοσο καιρό και χάνουμε την υπομονή μας και μανουριάζουμε μεταξύ μας. Αφού το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Το Βέλιτς και τον κάθε Βέλιτς ΔΕΝ μπορείς να τον κατηγορήσεις. Ξέρεις γιατί? Γιατί μέχρι εκεί φτάνει ρε άνθρωπε...αφού αυτές είναι οι δυνατότητές του. Τέλος ο άνθρωπος είναι για Γ! εθνική, τι φταίει εκείνος που του εμπιστεύθηκε ο άλλος την ομάδα?

Είναι σαν να λες σε προπονητή πυγμαχίας να στήσει ομάδα χορευτικού μπαλέτου. Είναι δυνατόν? Και ο Μεταξόπουλος? θα χάσει τη δουλειά του?

Τελεία και παύλα ο Βέλιτς ως εκεί είναι. Είτε το δεχόμαστε είτε όχι. Απλά πάνε να βγάλουνε μια μεταγραφή σαν του Βαζέχα, μπας και βρουν κανα ταλέντο όπως έγινε ΜΙΑ φορά και ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγίνει. Αυτά πιστεύω.

Αντε καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Re megale "den trwme koutoxorto", me apogoiteuses... Argises polu, agorina mou, na ta xwseis kai pali ston vdelic...
Se perimena pio grigoro... Anisuxisa pou den eixes grapsei kati apo x8es...
Ali8eia posa sou dinoun gia na to paizeis skeptomenos?? A3izei to merokamato? An nai, na alla3w douleia re file... Pio eukola kai pio aneta 8a bioporw, anti na ka8omai kai na pizw stin douleia...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ορισμένοι έχετε αρχίσει να "γαυρίζετε" επικίνδυνα. Τόση ξεφτίλα και αγωνιστική παρακμή και ακόμα δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα. Προφανώς οι ευρωπαϊκές πεντάρες και τριάρες καθώς και οι εγχώριες ταπεινώσεις απο Κέρκυρες και Εργοτέληδες, σας αρέσουν. Συγχαρήτήρια και ακόμα χειρότερα αφού σας φτιάχνει. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμμεριστώ την χαρά σας για την διάλυση της ομάδας μου. Ως παλαιός Παναθηναϊκός έχω μείνει σε τεσσάρες στον τελικό και τα γαύρους να καίνε τα κασκόλ. Σε άλλες συντριβές τους φωνάζοντας "δώσε στον Θρύλο πέναλτι" καθώς μόνο έτσι θα μπορούσαν έστω να σκοράρουν. Έχω μείνει σε πορείες 85-86, σε προημιτελικά ΟΥΕΦΑ( με Μπρίζ και Πόρτο) και Τσάμπιονς Λιγκ (Μπαρτσελόνα) και σε νίκες με Γιουβέντους-πολλάκις, Άρσεναλ, Σάλκε, Φέγενορντ, Γκέτεμποργκ, Μαγιόρκα, Άγιαξ και άλλες πολλές. Εσείς γουστάρετε ντέρμπι με Ζαπορίζια. Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιός τα παίρνει εδώ μέσα...Αυτός που αναπολεί και απαιτεί μεγαλεία ή εκείνος που δικαιολογεί ταπεινώσεις και τα βρίσκει όλα καλά...Περαστικά φίλε και άλλη φορά βάζε και ένα ψευδώνυμο πριν πείς τις ανώνυμες μαλακίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Telika, exeis poli plaka...
Kai pou 'sai ayti tin di8en ideologiki kareamela ftustin epitelous, exei liwsei...
Kai m' auta kai me to Wembley megalwsa. Den me pei8eis, di8en skeptomene.
Kaneis den sou milise gia sugkalupsi i/kai diakaiologisi.
Katalabe epitelous -AN eisai Pana8inaikos - oti auto pou agapas den to loidwreis, oute to xleuazeis, oute to 3eskizeis opws kaneis esu kai kapoioi alloi.
Exeis / exete katantisei 8libera kai gelioa papagalakia tou kokalistan.
Ektos, bebaia, ki an bgazeis merokamato apo to plasarisma tis grinias kai tis mizerias, opote dikaiologise...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Αφού έχεις ταυτίσει την ιδέα Παναθηναϊκός με τους άθλιους και ανίκανους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ-ΑΥΤΟΥΣ χλευάζω και λοιδορώ όχι την ιδέα που υπηρετώ-είσαι για κλάμματα. Κάτι εθισμένοι στην ήττα σαν εσένα μας έχουν φέρει σε αυτά τα χάλια. Άμα γκρινιάζαμε δύσμοιρε λόγω συμφέροντος, θα το κάναμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Για να γκρινιάζουμε και να είμαστε μίζεροι μάλλον η ομάδα έχει γίνει μπουρδέλο απο το οποίο περνάει να γλεντήσει κάθε πικραμένος. Πιο λογικό είναι να είναι υπάλληλος-καθώς και συνεταίρος-του Κοκκαλιστάν ο ραλίστας παρά εγώ. Ξύπνα όσο είναι καιρός αν και δεν το βλέπω. Άμα μεγάλωσες με Γουέμπλεϊ και τα υπόλοιπα, απορώ πραγματικά με την υπομονή και την ανοχή σου. Μάθε κάτι μικρέ-γιατί αλλιώς δεν δικαιολογείται ούτε η άγνοια, ούτε η βλακεία σου- ο Παναθηναϊκός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, πάντα είχε ποιότητα και μεγάλες προσωπικότητες. Είχε έναν αέρα ανωτερότητας και ενέπνεε απο σεβασμό έως φόβο στους αντιπάλους. Τώρα είναι ένα μπακάλικο που προσπαθεί-ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ-να την βγάλει στην φτήνια και με ψέμματα. ΞΥΠΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, δεν έχει κανένα νόημα ν' αρχίσουμε τις αλληλοκατηγορίες. Το λιγότερο, δεν μας τιμά καθόλου ως Παναθηναϊκούς. Άσε που πιστοποιητικά παναθηναϊκοφροσύνης δεν εκδίδει το μπλογκ.

Και πρέπει να δεις την διαφορά: ο Κουτόχορτος δεν κατακρίνει την ομάδα, αλλά τους διοικούντες. Που και κατά την δικιά μου γνώμη είναι αν όχι ανίκανοι, αδιάφοροι.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και κάτι τελευταίο. Όταν εμένα και κάποιους άλλους μας έτρεχαν στην Ποσειδώνος με γκλοπιές οι μπάτσοι, όταν μας παρατούσαν έξω απο το τηγάνι και παλεύαμε σώμα με σώμα για την ζωή μας, όταν τρέχαμε ανά την Ελλάδα απλά για να δούμε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, όταν ακόμα υπήρχαν άντρες με Cockneys και ΝΟΠΟ, και όχι υπαλληλάκια της ΠΑΛΕΦΙΠ, όταν στο ΣΕΦ πέταγαν σωλήνες και τούβλα, όταν τα γυαλιά στο τρένο απο τις πέτρες μας έκοβαν παντού, εσύ ρούφαγες το αυγό σου. Μη μου λές λοιπόν εμένα για Παναθηναϊκό, για παπαγαλάκια, υπαλλήλους και μεροκάματα.

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε, φίλε μου,

Μην μπαίνεις σε αυτές τις συζητήσεις. Δεν έχουν νόημα. Η ουσία είναι αυτή που λες. Ο πήχης του Παναθηναϊκού έχει πέσει επικίκδυνα, οι προσδοκίες διαρκώς συρρικνώνονται και φως δεν φαίνεται.

Όσο για τις μετεγγραφές, τα πράγματα λίγο-πολύ, έτσι είναι, όπως τα περιγράφεις. Η ομάδα αγοράζει με τη λογική της "ευκαιρίας". Αν μας βγει, μας βγήκε. Αλλιώς, του χρόνου θα πάρουμε άλλους αντίστοιχους, θα διώξουμε και τον προπονητή φυσικά και φτου κι απ΄ την αρχή.

Η μόνη αξιόλογη κίνηση μέχρι τώρα, είναι ο Καραγκούνης. Τελεία και παύλα. Δυο φιλικά της πλάκας είδαμε και κάνει μπαμ από μακριά. Αν κάποιος μπορεί να σπρώξει την ομάδα, αυτός είναι η "τυπάρα". Κατά τα άλλα, μία από τα ίδια. Πόσο καλύτερος είναι ο Μάτος σε σχέση με τον Μπόβιο; 20%; 30%; Φτάνει αυτό για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα; Κατά τη γνώμη μου, όχι.

Όσο για τον big-Joe από τη Νιγηρία και τον Ζελάο από τη Βραζιλία, τρέχα γύρευε. Λαχεία. Κάποια στιγμή μπορεί να κερδίσεις. Είναι όμως δυνατόν να στηρίζεις όλη σου την ύπαρξη στα λαχεία; Όχι βέβαια.

Η δε καθυστέρηση σε σχέση με κρίσιμες ανάγκες της ομάδας, όπως αυτές των κεντρικών αμυντικών, είναι πραγματικά εξωφρενική. Με τον τραυματισμό του Σιόντη (που ξαφνικά, έκοντες-άκοντες καταλήξαμε να τον εκλαμβάνουμε ως απώλεια), φτάσαμε 25 μέρες πριν το ντέρμπυ να έχουμε στο ρόστερ μόνο τον Μπαρμπα-Γιάννη και τον big Joe, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν πει ούτε good morning μεταξύ τους - όχι να αποτελέσουν αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω που το πάνε...

Υ.Γ. Είναι σαφές ότι το γήπεδο καθυστερεί, εξ ου και οι πρόσφατες πρωτοβουλίες του ραλίστα. Και είναι μάλλον σαφές ότι οι Βαρδινογιάννηδες συνδέουν την όποια σοβαρή επένδυση με το νέο γήπεδο. Οπότε, όσο το γήπεδο αργεί, θα τη βγάλουμε με προϊόντα από τις εκπτώσεις...

Old Boy είπε...

Ένα μπλογκ για την Πανάθα, το μεξικάνικο σινεμά και το ναζισμό.

SniperAthens είπε...

Ω ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΟΙ

ανώνυμε: O Κουτόχορτος είναι μικρός και αφελής και τον βάζουνε "μπροστινό" οι συνήθεις ύποπτοι γέροι του blog.

Τεράστια μαλακία όμως να του λές ότι τα παίρνει. Και στο λέω εγώ που έχω διαφωνήσει μαζί του επανειλλημένα σε θέματα αρχής.


Κουτόχορτε:

α πα πα πα πα... είπαμε, αλλά όχι κι έτσι. Το έχεις πάρει εργολαβία το θέμα. Είσαι γκρίνια με χέρια (λέω χέρια γιατί είσαι πολυγραφότατος).

Σέβομαι (και πάντα σεβόμουν) τα επιχειρήματά σου αλλά το καρφί που έριξες (αν και δεν αφορά σε μένα, οι παροικούντες τη Λεωφόρο καταλαβαίνουν σε ποιούς αφορά) είναι άκαιρο και λάθος. "Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιός τα παίρνει εδώ μέσα...Αυτός που αναπολεί και απαιτεί μεγαλεία ή εκείνος που δικαιολογεί ταπεινώσεις και τα βρίσκει όλα καλά..."

Αν έχεις κάτι να γράψεις, γράψε ονομαστικά, μην αφήνεις σκιές, μη συκοφαντείς, μη φωτογραφίζεις.

Ελπίζω να το σκεφτείς πιό ψύχραιμα και να καταλάβεις το λάθος σου, και στο χαρακτηρισμό και επί της ουσίας.

Συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου στο εξής, όπως και από την πρώτη στιγμή: Αυτή είναι η ιδιοκτησία, αυτό κρίνει ότι πρέπει να κάνει, αυτό κάνει. Είναι Α.Ε. Δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο ή φιλολογικός σύλλογος. Αυτή είναι η οικονομική πραγματικότητα και της Α.Ε. και της αγοραστικής δύναμης του Πρωταθλήματος. Όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Κανελλάκης "ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο".

Μέρος της υπερασπιστικής σου γραμμής (σημείο περί παλαιότητας) δίνει δικαιώματα για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις περί Παναθηναϊκοφροσύνης.

Προσωπική μου άποψη, ΔΕΝ πιστεύω ότι εδωμέσα υπάρχει διαβολή (sabotage) από gay-ρους που ενδύονται τον πράσινο μανδύα. Διαφωνία επί αρχών και επί ειδικών θεμάτων σαφέστατα. Αυτό μας χαρακτηρίζει άλλωστε σαν οπαδούς. Ότι σκεφτόμαστε. Όχι απαραίτητα και όχι πάντα στο ίδιο μοτίβο όμως.

novalis: η τελευταία μου παράγραφος προς Κουτόχορτο.

γέρο: ακόμη δε πήγες Αιδηψό? όσο για το γήπεδο σε καταλαβαίνω, αναρωτιέσαι αν θα προλάβεις... Είχε προτείνει (και αναλάβει να κανονίσει) το άλλο μισό σου γερούνδιο να βρεθούμε προ των διακοπών αλλά...μάλλον το ξέχασε...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Κουτοχορτε θα ηθελα να ρωτησω τι γνωμη ειχες οταν ο παναθηναικος επερνε τα παγκοσμιος γνωστα ονοματα Χενρικσεν,Μικαελσεν,Κολκα και Μινχ.
Δεν τους ξεραμε αλλα τους μαθαμε και τους αγαπησαμε.
θυμησε μου στις παλιες ευρωπαικες πορειες ποιους παγκοσμιας κλασης παιχτες ειχαμε γιατι απ οσο θυμαμαι αυτοι που εκαναν την δουλεια ηταν οι Ελληνες και καποιοι ξενοι,οχι ομως υπερονοματα.
Γνωμη μου ειναι να στηριξουμε αυτα τα νεα παιδια που μπορει να φτιαξουν ομαδα για μερικα χρονια οπως και παλαιοτερα.

Ανώνυμος είπε...

"Megale" "den trwme koutoxorto" ti na sou pw... Sugklonistika me ta di8en kator8wmata sou... Giati pragmatika amfibalw an eisai Pana8inaikos kai malista sundesmitis mplegmenos se skinika...
Pliroforiaka se enimerwnw oti to poiniko mou mitrwo to lerwsa prin apo polla xronia stin Katerini, e3aitias kapoiwn kAlopaidwn pou simera to paizoun magges kai poulane ideologia kai foumara... Kai tote, gia na glutwsoune to tomari tous "dinan" stous mpatsous opoion laxei...
Etsi pou les "filarako" apo (di8en) adelfous tin patisa...
Aloimono apo ta paidakia pou parami8iazontai apo kati tetoia di8en atomakia...
Esu (an eisai Pana8inaikos) den trws koutoxorto, to katapineis kai malista amasito...
Exete katantisei 8libera papagalakia tou kokalistan... 8aumaste tous proedrous pou agapane tiw omades tous kai 3eroun na pairnoun ta prwta8limata kai afiste isuxo to TERASTIO PANA8HNAIKO. Arga i grigora o PANA8HNAIKOS 8a tonbrei ton dromo tou
Eiste polu mikroi gia na to paizetai kai uperaspistes tis timis tou PANA8HNAIKOY

Old Boy είπε...

Aνώνυμε, οι μισοί τουλάχιστον εδώ μέσα 9 στις 10 διαφωνούμε με τον Κουτόχορτο, αν όχι για όσα λέει, τουλάχιστον για την υπερβολή με την οποία τα λέει.
Αλλά άσε τώρα τα ποιός είναι και ποιός δεν είναι Παναθηναϊκός και ποιός είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων.
Όλοι παναθηναϊκοί είμαστε και σε αυτή τη βάση συζητάμε.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε zouk για Χένρικσεν, Μικάελσεν σαφώς και δεν τους ήξερα. Ο Κόλκα ήταν γνωστός ως βασικό αριστερό εξτρέμ της PSV. Ο Μινχ επίσης, απλά φαινόταν να έχει πάρει την κατιούσα πηγαίνοντας στην Τουρκία. Το πρόβλημα όπως έχω ξαναπεί είναι η λογική και όχι το αποτέλεσμα. Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή οτι δεν παρακαλάω να μας βγούν όλοι αυτοί μπας και γελάσει το χειλάκι μας? Απλά μετά απο δυο καταστροφικές χρονιές, όπου έχεις πραγματικά αποκαρδιώσει τον κόσμο που σε στήριξε με την παρουσία του, ποντάρεις στα σίγουρα. Δείχνεις έμπρακτα οτι δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο αυτήν την κατάσταση και θα κάνεις τα πάντα για να την αντιστρέψεις. Κάποιοι λένε οτι είδαμε και με τα ονόματα τι έγινε...όταν παίρνεις τον παρακμάζοντα Φλάβιο (ελεύθερο)που στην Γαλατά παρακαλούσαν να ξεφορτωθούν το παχυλό του συμβόλαιο, τον κουτσό Βίκτορ(ελεύθερο επίσης) δεν φταίνε τα "πρώην" ονόματα αλλά η πολιτική πανέρι με επικάλυψη ονόματος. Για τον Μπίσκαν δεν μπορώ να πώ τίποτα. Ήταν τέλεια θεωρητικά επιλογή και δεν βγήκε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει για παίκτες που θέλει, και χρόνια τώρα κυνηγάει τους ελεύθερους με το τουφέκι. Αυτή την φτωχομπινεδιάρικη πολιτική δεν την αντέχω. Ακόμα και του Χένρικσεν-Μικάελσεν τους πλήρωσες. Δεν είναι τυχαίο οτι παίκτες για τους οποίου πληρώσαμε, όλοι μας βγήκαν. Αντίθετα δεν βγήκε σχεδόν κανείς απο τα πανέρια των ελεύθερων. Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι οτι πάντα εμείς είχαμε τα ονόματα και την ποδοσφαιρική γκλαμουριά, και οι άλλοι προσπαθούσαν με λαϊκο-παλίκαρα να κάνουν σαματά και ομάδα. Τώρα βλέπω ονόματα σε Γαβριέλα και ΑΕΚάκι και εμείς κάτι παντελώς άγνωστους. Και να σου πώ και κάτι? Ο Βέλιτς, που ο γνωστός ανίκανος έκανε Τεχνικό Διευθυντή, έχει ή δεν έχει ήδη αποτύχει? Αυτό με νοιάζει, η νοοτροπία και η συνέπεια. Αύγουστο μήνα και δεν έχω άμυνα. ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. Και θέλουμε να λέμε οτι είμαστε ευρωπαϊκή ομάδα, ούτε στον ΠΑΟ Ρουφ τέτοια προχειρότητα.
Όσο για τον ανώνυμο, απλά για να καθαρίσουμε, κεφαλή των Cockneys ήταν ο Στ. Ρ.-για να μην αποκαλύπτουμε ονόματα χύμα- γνωστός για τα hypnostedon που έπαιρνε για να αντέχει το ξύλο. Τελειώνοντας βέβαια απο εκεί έκανε διαμερίσματα εκμεταλλευόμενος την θέση του-καπέλο σε εισιτήρια, εκδρομές, φανέλες/μπλουζάκια όχι ορίτζιναλ, συνδρομές κτλ. Πιστεύεις ακόμα οτι δεν είμαι Παναθηναϊκός και δεν ξέρω τι λεώ???

tzonakos είπε...

Απο τον Βοτανικό δεν περνάω αλλα ακούγονται μεχρι εδω Γλυφάδα τα έργα !
Κοπανάνε να κάμουν το νέο στολίδι !
Ε, να μην αργήσει ντε.
Τώρα για ενακαρχαρίες δεν ξέρω αλλα για Βύντρα ενω το συμπαθούσα το παλληκάρι, αγωνίζεται λες κι έχει κάτι άλλο στο νου του.
Γενικότερα μου αρέσει η νέα ομάδα αλλα δεν θέλω να βιαστώ να κρίνω.
Φαντάζεσαι να πάρεις τα ντέρμπι με 1-0 με γκόλ
των Ενα(καιδύο)καρχίρε και Μάτος ;
Ας τους δώσουμε ευκαιρία και βλέπουμε.
Μπορεί μεχρι κι ο ( χμμμ ) Βέλιτς να δικαιωθεί εκ του αποτελέσματος.
Αν αλλάξει σωστά η ψυχολογία μέσα στην ομάδα, πολλά θα γίνουν.
Και εχεις φέτος ενα κλειδί για να αλλάξει αυτό : Καραγκούνης.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε κουτοχορτε,ισως περιμενεις να βγουν οι παιχτες αλλα δεν εχεις την υπομονη να τους δεις στο γηπεδο και μετα να κρινεις?Θα ηταν πιο ορθο.Αυτον τον Ενακαρχιρε δεν τον εχουμε δει τι λεει και περιμενουμε και αλλη μεταγραφη αμυντικου,σιγουρα.

Για τον Βελιτς δεν πιστευω οτι εχει αποτυχει.Δεν μπορω να το κρινω αυτο απο τωρα,ειναι πολυ νωρις.Παντως μου αρεσει οπως λειτουργει.Αθορυβα ,να μην βγαινει ευκολα ονομα στην φορα.περνοντας παιχτες που τους ξερει ο ιδιος.Δεν ειναι αναγκει να τους ξερω εγω αρκει βγουν.Οποτε γι αυτον αργοτερα,δεν θα εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω αν εκανα λαθος που εγω τον εμπιστευομαι.

Για τους ελευθερους παιχτες,θα ηθελα να πω οτι δεν ειναι ολοι ελευθεροι.Ο Ματος ηρθε με 3 μυρια.Ετσι πιστευω εγω.Δεν με νοιαζει ποιος τα πηρε.Η ομαδα του η αυτη η εταιρια αλλα καποιος τα πηρε.Τωρα γιατι μπαινει αυτη η ρητρα δεν το ξερω.Το σιγουρο ειναι οτι ο παναθηναικος δεν εχει ολα τα δικαιοματα του παιχτη.Απ οσο εχω ακουσει ειναι και o Ζαχαβι σε αυτη την δουλεια.Πιθανοτατα για να τον ειχε παρει ολοδικο του ο Παναθηναικος να επρεπε να δωσει 6μυρια.Αλλωστε δεν με νοιαζουν εμενα αυτα.Με νοιαζει οτι εχω τον παιχτη στην ομαδα με οποιον τροπο και αν τον εφεραν.Ισως πληρωσουμε και για τον νεο αμυντικο.Οι Βραζιλιανοι λενε οτι η Κορινθιανς απεριψαν προταση 2 μυριων.
Για να δουμε.

Ανώνυμος είπε...

Παραθετω ενα μικρο αποσπασμα απο τις δηλωσεις του πεσειρο μολις εφτασε στην Αθηνα.Να καλεσουμε τον γιατρο γιατι μολις τις διαβασει ο κουτοχορτος θα παθει εγκεφαλικο.

Ο 47χρονος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην… λειψή άμυνα που έχει μετά τους απώλειες των Νασίφ Μόρις και Στέφανου Σιόντη. Ο Πεσέιρο μιλώντας για περαιτέρω ενίσχυση στα μετόπισθεν ήταν αινιγματικός: «Έχουμε τον Γκούμα, τον Κατράνα, τον Πάγκαλη και τη νέα μεταγραφή που ήρθε τον Ενακαρχίρε. Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση για την ώρα...».

squarelogic είπε...

Κουτοχορτε σε αφησαμε μονο οι "γέροι"(πηγαν ολοι για μπανια)που λεει ο sniper και αρχισαν παλι να στην πεφτουν περιεργοι ανωνυμοι...

Μετα 1 βδομαδα πληρους αποχης απο εφημεριδες/ιντερνετ σημερα βλεπω τα 2 τελευταια σου ποστ.Ακουσα φευγαλεα στην TV "αυτος ειναι ο νιγηριανος σεντερ μπακ του ΠΑΟ.."χωρις να συγκρατησω το ονομα και φυσικα,η πλησιεστερα στην τηλεοραση ευρισκομενη συμβια μου,ουδεμια βαση εδωσε στο ονομα του "πολυποθητου σωτηρα".Εκ των υστερων,δεν την αδικω...

Μακαρι να διαψευστω,αλλα που τους βρισκουν....ή εχουμε αποκτησει σκαουτινκ με γνωσεις αποκρυφισμου ή ειμαστε σαν τους φουκαραδες που αντι να κοιταξουν να κανουν κατι με τα λιγα λεφτουδακια τους,προσπαθουν να γινουν πλουσιοι τζογαροντας.Ολοι γνωριζουμε τι γινεται 999/1000 φορες...

Και βεβαια,ισχυει τουλαχιστον η απορια τι θα γινει με την απουσια και των 2 Αφρικανων για το Κοπα Αφρικα...Ειναι προφανες,οτι η αναζητηση τοσο καιρο γινοταν με ψιχουλα(γι'αυτο και δεν απεδιδε) και τελικα προεκυψε ενα φτηνο,δανεικο μπαλωμα το οποιο θα κλεισει προσωρινα καποια στοματα.Τι κι αν κι αυτο λειψει κανα διμηνο στο μεσο της σεζον...μεχρι τοτε,θα "δουλευουν" το πλανο της επομενης σεζον....

Τα συγχαρητηρια μου,σε οποιον καταφερε να πεισει τον ερμο τον Καραγκουνη οτι κατι αλλαξε κι οτι αξιζε να επιστρεψει...

ΥΓ.
η ανωνυμη αμφισβητηση(δηλ.ακομα και χωρις ψευδωνυμο)δεν πειθει.
Κατα καιρους εμφανιστηκαν εδω μεσα καποιες "περιεργες φωνες" και οταν εξελιπε ο λογος της παρουσιας τους εξαφανιστηκαν παλι.Επειδη λοιπον αυτο το μπλογκ εχει 1 χρονο καθημερινης δραστηριοτητας,και υπαρχουν αρκετοι τακτικοι σχολιαστες,με συνεπεις θεσεις και λογο τον οποιον αναγνωριζουν οι υπολοιποι εστω κι αν διαφωνουν,χρειαζονται πολλες "ωρες πτησεις" κ.ανωνυμε για να δικαιουσαι να αμφισβητησεις την ακεραιοτητα και τις προθεσεις του Κουτοχορτου.Και τα γραφω αυτα,χωρις να τον γνωριζω περαν των γραφομενων του...

Ανώνυμος είπε...

gia sou re anwnhme gontzila.
Esy kai oi omoioi glyftes sou exoun katantnhsei ton panathinaiko a.o na xanei kypella apo kati anuparktes omades ,na pernei 1 prwtathlima sta 10 xronia, kai na afhnei ton kosmo tou exw.

Epidh den xerw ti typos eisai alla sigoura omws eisai asxetos me ton panathinaiko a.o kai apla mallon theleis na to pekseis rabo tou plhktrologiou asxolhsou kalitera me to Derby kai tis efhmerides pou diavazeis gia na enhmerwnese amerolipta. Outws h allos
o ergodoths sou den leei oti gia ola fteei o kosmos ?

PS: Ta "syndesmiaka", "poinika mhtrwa", "skynika" kai tis alles paparies pou grafeis ek tou asfalous pisw apo thn super duper othonoula sou (pou sou exei agorasei o gontzilas, "daneikh" vevaia gia na parakoloutheis ta tektenomena) einai apla gia gelio kai tipota allo.

PS: Emeis pou loidwroume ayto pou agapame tha eimaste exw (oxi me dikia mas epilogh) kai esy pou yposthrizeis thn omadara pou se exei gemhsei titlous tha eisai mesa, na parakoloutheis me ton ntinouli parea dipla dipla...

PS2: Nai gia sena eimai gavros. (Ayto den sou lene? Mpravo katapie to twra). Gia mena eisai apla MALAKAS
PS3: O Panathinaikos einai A.O sthn periptwsh pou sou exoun pei alla.

squarelogic είπε...

@ sniper

Εκ πρωτης(λιγο κυνικης) οψεως το "ο πληρωνων εχει δικιο" μπορει και να γινει δεκτο.

Δε μιλαμε ομως για μια οποιαδηποτε Α.Ε.

Μιλαμε για Ποδοσφαιρικες Α.Ε. που στην ουσια το σημαντικοτερο asset τους ειναι το ονομα,το συμβολο και οι συμβολισμοι τους,και το δεσιμο με τον κοσμο τους.Δηλαδη ,τα intangibles!

Αν δηλαδη μεθαυριο ο Τζιγκερ,μετονομασει τον ΠΑΟ σε Πανρεθυμνιακο,μετακινησει την εδρα του στο Ρεθυμνο,υποχρεωσει τους παικτες που δεσμευονται με συμβολαιο να γινουν παικτες αυτου του μορφωματος,και βαλει για σημα του μια ...πετρελαιοπηγη,εσυ θα ακολουθησεις?????

Ακομα κι αν πραγματι τοτε φερει σοβαρους παικτες,δε νομιζω οτι απ τη στιγμη που δεν θα υφισταται πλεον Παναθηναικος,εσυ να μπορεις να ταυτιστεις με το νεο μορφωμα,απλα επειδη εχουν κοινο σημειο το αφεντικο...

SniperAthens είπε...

@square: έχω καταθέσει άποψη και περί αυτού. Το μόνο επί της ουσίας "διαπραγματευτικό χαρτί" και μέτρο εμπορικότητας μίας (όποιας) Π.Α.Ε. όπως είναι δομημένο το ποδόσφαιρο σήμερα στην Ελλάδα είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό είναι το 70-80% των ετησίων εσόδων ΚΑΘΕ συλλόγου Α, Β, Γ Εθνικής. Αυτά λένε οι μελέτες, όχι εγώ. Το ότι οικονομικό οικοδόμημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι στρεβλό είναι τελείως άλλη συζήτηση.

Τα υπόλοιπα intangibles που αναφέρεις είναι επί της ουσίας μηδενικού οικονομικού calibre και βάρους.

Και φυσικά όλα αυτά είναι άσχετα με το τι θα έκανα εγώ στην περίπτωση που συνέβαινε το σενάριο που αναπτύσεις. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω το σενάριο, πόσο μάλλον να απολογηθώ για μία υποθετική πράξη μου πάνω σε ένα υποθετικό σενάριο.

Λυπάμαι αν η ψυχρή οικονομική πραγματικότητα και το γεγονός ότι κάθε Α.Ε. έχει στόχο το profit maximization διαψεύδει τις προσδοκίες σας. Αλλά ούτε γι' αυτό θα απολογηθώ. Γιατί ΔΕΝ αποφασίζω εγώ.

Διακρίνω ένα θυμό-προσωπική επίθεση προς το πρόσωπό μου τον οποίον δεν καταλαβαίνω και θεωρώ ότι it's totally uncalled for.

Επίσης δεν είδα να σχολιάζεις τη λάσπη που έριξε και την στοχοποίηση που έκανε, εν μέσω ranting & raving, ο Κουτόχορτος προς συγκεκριμένους συμμετέχοντες στο blog (προηγούμενο σχόλιό μου με italics). By the way, οι υπόλοιποι authors του blog που είναι? Το 80% των posts που ανηρτήθησαν από το Μάϊο είναι του Κουτόχορτου, τα δε σχόλια μεταξύ των ίδιων. Ιs this a chance event (π.χ. κατά διαβολή σύμπτωση βρέθηκαν όλοι πνιγμένοι από δουλειές, ασθενείς κλπ) ή μήπως η γκρίνια κουράζει?

Σε κάθε περίπτωση, σε όποιον δεν αρέσουν οι διαφορετικές απόψεις, υπάρχει λύση. Βάλτε comment moderation και μη τις βγάζετε in public.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Λογοκρισία δεν υπάρχει, ο καθένας γράφει οτι θέλει και το ξέρετε. Προσωπικά επιτέθηκα μόνο στον ανώνυμο βλακα που με είπε υπάλληλο. Κατά τα άλλα, με το που άκουσα τις δηλώσεις του Μουρίνιο τσέπης, πήρα μια χούφτα χάπια-η ηλικία βλέπετε...Ξαναλέω οτι το profit maximization σε μια εταιρεία είναι θεμιτή πρακτική, αλλά μην δημιουργείς προσδοκίες στον κόσμο για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και φέρνεις κάτι απίθανους. Όταν κάποιοι μιλάγατε για Πόλγκα και Λέκι, σας έλεγα -και ειλικρινά λυπάμαι αφάνταστα που βγήκα αληθινός-ότι τα καβούρια κάνουν πάρτυ και πάνε να την βγάλουν στο τσάμπα. Όπως και γίνεται. Έναν παίκτη είχαμε αριστερά πάει κι αυτός. Άλλον έναν-και αυτός ξεζουμισμένος- τον Νίνη έχουμε δεξιά, άμυνα για τα πανηγύρια αλλά κατά τα λοιπά είμαστε πλήρεις. Ακόμα θυμάμαι τον Μουνιόθ να ζητάει επιθετικό....νύχτα έφυγε ο άνθρωπος. Είχα πεί τότε οτι ο λόγος που τον φάγανε ήταν οτι ζήτησε ποιοτική ενίσχυση...και αποδείχτηκε. Όσο για την περίφημη υπομονή, 10 χρόνια αυτό κάνουμε. Υπομένουμε λάθος κινήσεις, παράγκες, τραγικά αποτελέσματα, εξευτελιστικές ήττες, άθλιους χειρισμούς, ανίκανους σε σημαντικές θέσεις...10 χρόνια και τίποτα δεν αλλάζει. Ο Παναθηναϊκός μικραίνει σταθερά.

squarelogic είπε...

φιλτατε sniper μαλλον λογω του οτι δε φορουσες τα γυαλια σου διεκρινες θυμο και προσωπικη επιθεση! -)

Καμια τετοια προθεση δεν υπηρχε εκ μερους μου...μαλλον το προχωρημενο της ωρας θα φταιει για τον τροπο με τον οποιον εξελαβες το σχολιο μου.Απλως σου εδωσα ενα υποθετικο σεναριο για να δειξω οτι ουτε εσυ,ο προσγειωμενος περι το επιχειρειν,πιστευεις οτι προκειμενου για ΠΑΕ "ο πληρωνων εχει παντα δικιο".

Κατα τα λοιπα με καλυπτει απολυτα η τελευταια φραση του Κουτ.
Οσο για το σε ποιους αναφερθηκε ο Κουτ.δεν ειμαι σιγουρος ποιους εννοεις και δεν θα μπω σε εικασιες.

Καλες διακοπες οποτε αυτες αρχισουν...

Ανώνυμος είπε...

Νεαροί μου φίλοι, ειρήνη υμίν.

Μην επιτρέπετε στους εγκάθετους να δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας.

Θα επαναλάβω τα εξής:

Συμφωνώ γενικώς με τον Κουτόχορτο στη διαπίστωση ότι ο Παναθηναϊκός "μικραίνει".
Συμφωνώ επίσης με τον sniper επί της αρχής - ότι μια ΑΕ πρέπει να προσανατολίζεται προς την κερδοφόρα (ή, αν μη τί άλλο, μη ζημιογόνα) δραστηριότητα. Δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό. Εκεί που διαφωνώ είναι στην επιχειρηματική τακτική, τουλάχιστον όπως την εισπράττω ως παρατηρητής. Εγώ θέλω να φαντάζομαι τον Παναθηναϊκό με αναπτυξιακή λογική: επενδύω, για να μεγιστοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη. Και φυσικά επενδύω με βάση τα δεδομένα της αγοράς μου και τα προσδοκώμενα έσοδα - αλλά, πάντως, επενδύω με προοπτική. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Πιο πολύ διαπιστώνω μια λογική "μικρομεσαίου, νοικοκυκερεμένου μαγαζιού". Δικαίωμά του του ιδιοκτήτου, ασφαλώς. Δικαίωμά μου όμως και μένα, του "πελάτη", να μη μου αρέσει. Άρα λοιπόν, δεν μπορώ να υποχρεώσω τον "πληρώνοντα" να ασπαστεί τη δική μου οπτική, αλλά και γω, ως "πληρώνων" το εισιτηριάκι μου τακτικώς και αδιαλείπτως (βίτσιο μου ρε αδερφέ...), θα εκφράζω τη διαφωνία μου και θα κάνω κριτική. Γιατί, όπως λέει κι ο Κουτόχορτος, αλλιώς τον έχω ζήσει εγώ τον Παναθηναϊκό (και επί ημερών Βαρδινογιάννη, τονίζω) - τί να κάνουμε!

Όσο για το πόσο σημαντικά είναι τα intagibles, η άποψή μου είναι ότι σε μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι πρακτικώς, το παν... Ο Παναθηναϊκός θα έχει αγοραία αξία είτε με, είτε χωρίς τους Βαρδινογιάννηδες, είτε με είτε χωρίς την Παιανία - ακόμα και με μηδέν παίκτες στο ρόστερ.

Για να επανέλθω στην πραγματικότητα, θα επιμείνω ότι η επενδυτική ξηρασία σχετίζεται άμεσα με το γήπεδο. Η τρέχουσα διοίκηση συνδέει ευθέως τις επενδύσεις με τα προσδοκώμενα αναβαθμισμένα έσοδα του Panathinaikos Arena. Μπορεί στο πλαίσιο ενός business school αυτή να είναι η επιβεβλημένη προσέγγιση - στην ποδοσφαιρική πράξη όμως σημαίνει κι άλλες χρονιές αγωνιστικού "πάτου", απώλεια του ευρωπαϊκού momentum, πτώση της εικόνας στις κρίσιμες παιδικές ηλικίες, μικρότερη ελκυστικότητα σε επίπεδο πρωτοκλασάτων παικτών, άρα μακροπρόθεσμα μικρότερη εμπορικότητα κ.ο.κ.

Ο χρόνος θα δείξει ποια προσέγγιση είναι η σωστή...

Ανώνυμος είπε...

Gia lupisi eiste orismenoi... H upoti8emeni epixeirimatologia sas exei 3eperasei ton 3ulino logo tis kne...
prose3te monaxa min pnigeite maswntas to e3upnoxorto sas...

Ανώνυμος είπε...

Gia ta gegonata tis Katerinis 8a mas peis kati esu pou trws to e3upnoxorto???

ΝΟΠΟ 13 είπε...

koυτοχορτο ασε τους "γκοντζους" να βγαζουν δεκαρικα κρυμμενοι στην....ανωνυμια τους.η αγωνιστικη παρακμη του παναθηναικου ειναι συνυφασμενη με την αυξηση του τραπεζικου λογαριασμου τους.Οπως αλλωστε και ολων των ρουφιανων.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Κατ' αρχάς για εμένα ισχύει πλέον το "Καλό Χειμώνα". Επέστρεψα από διακοπές και μετράω αντίστροφα για τις 28.

Παρακολουθώ τόσες μέρες την συζήτηση χωρίς να επεμβαίνω. Χαίρομαι που βλέπω και νέο αίμα, ακόμα και αν είναι ανώνυμο.

Στην ουσία του θέματος που συζητάμε η θέση μου είναι πάγεια και γνωστή. Με εξαίρεση τον Μάτος δεν ξέρω κανέναν άλλον παίκτη από τις μεταγραφές μας. Και τον Μάτος μόνο σαν όνομα τον είχα ακούσει.

Αλλά δεν ήξερα ούτε τον Χένρικσεν, ούτε τον Βαζέχα, ούτε τον Μικέ, ούτε τον Μίνχ. Ήξερα τον Κονσεϊσάο, τον Μπίσκαν, τον Βίκτορ, τον Σέριτς.

Αυτά τα πράγματα είναι σχετικά και δεν αποτελούν εκ των προτέρων επιτυχημένες ή αποτυχημένες μεταγραφές.

Και να πω κάτι σκληρό; Αυτός που γύρισε πίσω το εισητήριο επειδή νόμιζε ότι δεν θα πάρουμε τον Κονσεϊσάο, μετά τις φοβερές εμφανίσεις του Παιχταρά είμαι σίγουρος ότι αντί να βάλει το εισητήριο εκεί που του άρμοζε, φώναζε κι αυτός εναντίον του Κονσεϊσάο.

Το να μουρμουράμε για τις μεταγραφές είναι το λιγότερο ανόητο, από τη στιγμή που δεν έχουμε δει απόδοση.

Επίσης και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση. Ενώ "κοπτόμεθα" για την προώθηση ταλέντων από τις ακαδημίες, την ίδια στιγμή απαιτούμε μεταγραφές για την στελέχωση της ομάδας. Αυτό είναι αντίφαση του κερατά.

Και πριν μου πετάξει κανένας ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΜΠΑΛΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ότι "ο νέος θέλει παιχταρά δίπλα του για να μάθει" θα απαντήσω ότι ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αυτό που χρειάζεται είναι εμπειρία... η οποία δεν διδάσκεται από κάποιον αλλά αποκτιέται μέσα από τα παιχνίδια. Αλοίμονο αν περιμέναμε τον οποιονδήποτε παίχτη από την ακαδημία να ΜΑΘΕΙ στην 1η ομάδα.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που είδα Κατράνα, Σιόντη, Παγκάλη κλπ. στην προετοιμασία και ελπίζω να τους δω και στα επίσημα αντί για το οποιοδήποτε μεταγραφικό απόκτημα.

Όσον αφορά τα "καβούρια" του Τζίγγερ, δεν ξέρω τι ξοδεύει αλλά ξέρω ότι είναι δικά του. Δεν του τα χαρίζει στο μεγαλύτερο μέρος τους κανένα κράτος με ύποπτες συμβάσεις.

Ούτε έχει ποτέ κανένας χαρίσει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μου κάτι. Όποιος θαυμάζει την πολιτική της κρατικής πουτάνας, και τολμά να τη συγκρίνει με την πολιτική του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα πρέπει θαυμάζει και να αποδέχεται την Γαβριέλα περισσότερο από τη γκόμενα του.

Όσο για τα παιδιά που την λένε στον Γκότζο και στο Ντέρμπυ, εγώ ξέρω ότι ο Γκόντζος είναι ο μόνος που έχει τρέξει να υπερασπιστεί οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε μανούρες και ότι στο πέσιμο στα Πατήσια ΜΟΝΟ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ έτρεξε να καλύψει το θέμα και να γράψει τι έγινε.

Οι υπόλοιποι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ δημοσιογράφοι έβγαλαν το γνωστό τσουβαλιαστικό λογύδριο περί "χουλιγκάνων", "αλητών",
"ομοίων με διαφορετικά κασκόλ" και λοιπές τέτοιες παπαρολογίες και ποιήσαν την νήσαν από τα γραφία τους.

Ο Γκόντζος είναι στρατευμένος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και το ΝΤΕΡΜΠΥ είναι η μόνη εφημερίδα που υπερασπιζόταν την ομάδα που όλοι σήμερα αναπολούμε και όλοι τότε βρίζανε. Αντί λοιπόν να βρίζετε τον Γκόντζο και το Ντέρμπυ, ζητήστε καλύτερα συγνώμη ή τουλάχιστον λουφάξτε.

Σώτο το Ντέρμπυ δεν μας έχει πουλήσει ποτέ, και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου γράψει 1 ψέμα σχετικά με μεταγραφες που να έγραψε το Ντέρμπυ για σπρώξει να πάρει κάποιος διαρκείας.

Επιπροθέτως, καλό θα ήταν να αποφεύγονται από όλες τις πλευρές παπαρολογίες σχετικά με συνδέσμους και συνδεσμιακές μανούρες. Διαπιστευτήρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνης δεν εκδίδει και δεν χρειάζεται κανένας.

Τέλος, για άλλη μία φορά, καλό θα ήταν οι "γκρινιάρηδες" να γκρινιάζουν στο μπλόγκ αλλά να υποστηρίζουν στο γήπεδο. Κριτική από "πουθενάδες" δεν δέχομαι. Όπως θεωρώ το λιγότερο προδοτικό το να έρχεται κάποιος στο γήπεδο έτοιμος να γιουχάρει και όχι να υποστηρίξει.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά Κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη (αν αυτό είναι το όνομα σου),

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις χαρακτηρισμούς τύπου "ρουφιάνοι" κλπ γιατί θα χεστούμε και δεν το θέλω. Δεν σε προσέβαλε κανένας για αυτά που λες...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τα φιλικά μπορώ να σχολιάσω τα εξής:

Η παρουσία του Κάρα στο κέντρο έχει βελτιώσει κατα πολύ την ομάδα στο κέντρο και αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Πιστεύω ότι αν μη τη άλλο δε θα ζούμε τον διαρκή εφιάλτη με τις καμινάδες που ήταν ο μόνος τρόπος για να φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς.
Βύντρα και Σεριτς... κάθε φέτος και χειρότερα. Ειλικρινα δε καταλαβαίνω τόσο πλήρη τη βρίσκουν την ομάδα στα άκρα και δε παίρνουν κάνα παιχτη για τις θέσεις αυτές;
Ο Νίλσον δείχνει βελτιωμένος και σίγουρα πρέπει να προτιμηθεί απ το Σέριτς.
Ο Εντογιέ δείχνει να πατάει καλά στα πόδια του, μου αρέσει που δίνει τη μπαλα με τη μία και δειχνει να μπορεί να βγαίνει σα κρυφός κυνηγός.
Ο Μάτος δε μου χει δείξει και πολλά.
Ο Τζιώλης είναι σκέτη απογοήτευση τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ποτέ δε τον θεωρούσα σύγχρονο ποδοσφαιριστή.
Υπόδειγμα αγωνιστικότητας και φιλοτιμίας ο Σάλπι.
Ακόμα η ομάδα δεν έχει την απαιτούμενη κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Αυτά και εις το επανηδείν...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Αδελφέ Μίνχ,

Εμένα ο Μάτος μου αρέσει πολύ ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι είναι σε ανώτερο επίπεδο προετοιμασίας από τους άλλους. Είναι το πρώτο Αμυντικό χαφ με καλή κάθετη που βλέπω στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μετά τον Ζάετς μα μεν και δεν κάνω πλάκα.

Ο Τζιώλης είναι όντως απογοήτευση και δεν καταλαβαίνω ρε γαμώτο αυτό το παιδί τι σκατά έχει μέσα στο κεφάλι του.

Γουστάρω ΜΕ ΤΡΕΛΑ τον Κεντρικό αμυντικό από τους πιτσιρικάδες (νομίζω ότι είναι ο Κατράνας... τα μπερδεύω τα ονόματα ακόμα). ΔΕΝ ΘΕΛΩ με τίποτα άλλον κεντρικό αμυντικό, θέλω να παίζει και ο πιτσιρικάς.

Προσωπικά έτσι; Η φάση στο τελευταίο φιλικό που "διάβασε" την μπαλιά την κάθετη μου θύμισε Χένρικσεν και το ξέρω ότι είναι νωρίς και ιεροσυλία αλλά το παληκαράκι την ξέρει την θέση. Χρειάζεται να ψηθεί λίγο.

Ο Ντογέ είναι πολύ "αέρινος" παίκτης μεν, γερός δε. Τραβάει τρελά στην Ανηφόρα.

Ο Σέριτς είναι λίγος. Ο Ρομέρο λίγος επίσης. Εμένα ο Βύντρα εξακολουθεί να μου αρέσει και λέτε ό,τι θέλετε. Με στοιχειωδώς καλό χαφ μπροστά του είναι πολύ σίγουρη λύση. Ελάχιστοι πλάγιοι μπάκ μπορούν να παίξουν με 2 αντιπάλους απέναντι.

Τον κρεμάει το χάφ, τον έχει ξεσκίσει και η εξέδρα. Πραγματικά αναρωτιέμαι, ο Γιούρκας τι θα ήταν χωρίς τον Μικέ;. Θα φύγει, θα πάει σε καμία γερμανία και θα βγάζει μάτια και μετά θα βρίζουν τον Τζίγκερ που έχασε τον παικταρά. Σάμπως πρώτη φορά θα είναι.

Ένα ακόμα στοιχείο (Πλήν Ρομέρο... πλακά πλάκα ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ.. τελος πάντων... Σέριτς και Τζιώλη) που με προβληματίζει είναι ότι μου φαίνεται πολύ "ξεπιασμένη" η ομάδα. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να σερνόμαστε.

Εχθές πίναμε ένα ουζάκι μ΄ έναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφό. Και θυμηθήκαμε την Ομάδα του 84. Εκείνη την Ηρωική ομάδα του Γκμόχ, με Κάβουρα, Καραβίδα, Δοντά, Λαφτσή, Κυράστα, Βονόρτα Λιβαθηνό Σαραβάκο - δεν τους θυμάμαι και όλους... Δημόπουλος νομίζω και Ζάετς ή ήρθε μετά το πρωτάθλημα - τέλος πάντων...

Είναι που λες η ομάδα και κάνει προετοιμασία με τον Γιάτσεκ. Και έχουμε βγει 6οι αν δεν κάνω λάθος την προηγούμενη χρονιά.

Και είναι όλοι στο στύλ "έλα μωρέ που πάς τώρα με Καραβίδα και κάβουρα και Δοντά"

Και κανείς δεν έχει δει φιλικά ή ό,τι άλλο.

Και σκάει μύτη πρώτη αγωνιστική ή δεύτερη η ομάδα στο Χαριλάου (πάλι να θυμάμαι καλά.. γμ το αλτσχάιμερ)...και τότε ο Άρης ήταν ομαδάρα με Κούη και δεν συμμαζεύεται...

Και ανοίγει η καταπακτή

Και βγαίνουν έξω 11 πίτ μπούλ με πράσινα

Και ρίχνουν 4.

Και φεύγουν.

ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΩ. Και δεν είχαμε και καμία μεγάλη μεταγραφή από το εξωτερικό ( Ο Ζάετς ήταν παιχταράς αλλά ήρθε μετά αν δεν κάνω λάθος)

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βρήκα την ομάδα του 84. Που πήρε πρωτάθλημα και μετά (με την Προσθήκη των ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (Δεν τον ήξερε κανείς έτσι;) Ζάετς) πήγε στους 4.

Μήνου, Λαφτσής, Αναστασιάδης, Βονόρτας, Γαλάκος, Δημόπουλος Θ., Δοντάς, Καρούλιας Καψής, Κυράστας, Λα Λιγκ, Λιβαθηνός, Μαυρίδης, Μπέριος Παπαβασιλείου, Σημαιοφορίδης, Τσινός Χαραλαμπίδης, Ταράσης Ρότσα, Τασσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αντωνίου, Γεροθόδωρος, Βασιλείου, Καραβίδας, Κάβουρας, Γκαβασιάδης, Τσίμπος.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... έλα μωρή αρρώστια και τρέλα... αρε γαυριστάν για ελάτε για πούτσα στη Λεωφόρο... (άντε φίλε κουτόχορτε σβήστο άμα είναι αλλά δεν μπορώ ρε μαν... μπαίνω σε ψυχολογία ντέρμπυ)

Συγκινήθηκα....

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΝΟΠΟ 13 είπε...

φίλε ανώνυμε μιλάμε για τον ίδιο γκόντζο που μπανάρει στα πράσινα φόρουμ όσους είναι εναντίον της ιδιοκτησίας? για αυτον που δε δημοσιεύει καμμία ανακοίνωση η μέιλ ανεξάρτητων εκτός της Παλεφίπ? καιδε μιλάω για ανακοινώσεις εκδρομώψν.για τον ίδιο που έλεγε οι "300 δεν θα κάνουν κουμάντο στην ομάδα".για τον ίδιο που έλεγε μετα τη ριζούπολη "πεταξτε τις φανέλες και φύγετε από την ομάδα"?
μάλλον δεν θα είχα καταλάβει καλά

Ανώνυμος είπε...

Όποτε δεν διαβάζετε εμένα,
να μελετάτε τον Κουτόχορτον
απαγγέλοντας Ομάρ Καγιάμ
μες της Πόλης το χαμάμ.

Ανώνυμος είπε...

για όσους/ες νομίζουν οτι ο Κουτόχορτος με ξεπατικώνει,
να ξέρετε κακιασμένες οτι εγω
έχω σπουδάσει την προπονητική
γιατί μου αρέσει να εργάζομαι με
άνδρες. Και πολυ με αρέζει που τα σχόλια λένε "ο/η". Μπαϊσεξουαλικό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, αμφιβάλλετε ότι ο Κουτόχορτος με ξεπατικώνει;

"δεν έχω εμπιστοσύνη σ' αυτό τον Μάτος, ούτε και μου φαίνεται τόσο καλύτερος από το Μπόβιο", έγραψα εγώ και αναντάμ το αντέγραψε ο λυσσάρης.

ουίτ!

Ανώνυμος είπε...

Ντεν τυμάται καλά το Μικάλη Παππά, αγκοράσει ντιαβάσει βιβλίο μου ή ρωτήσει γκέρους ξέρουν, τυμητεί ότι κερντίσαμε το Άρης με 5-1, όκι 4-0.

Γκαλάκο είκε αναστητεί από εμένα σα παίκτη, Άντιμο Καψή επίσης, Κωστάκη Αντωνίου με πεταμένο ψυκολογκία ήρτε από Απόλλωνα. Είκαμε κάνει πολύ καλό προετοιμασία 3-5 Πηγκάντια καλοκαίρι.

Μαυρίντη από σέντερ-φορ το έκανα σέντερ-μπακ πριν παικνίντι Λίβερπουλ. Το Zajec το είκε αγκοράσει κύριο Γκιώργο αλλά εγκώ είπε ότι μπεί όρος στο συμβόλαιο ότι παίξει όπου πει προπονητή του. Είκαμε καλοί παίκται τότε αλλά και πολλαί παίκται ξυλοκόπαι-σερβιτόραι στο ομάντα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως τα λέει ο γιάτσεκ είναι.

Να προσθέσω μόνο ότι ο Ζάετς είχε αγοραστεί ΠΡΙΝ το Euro του '84. Ευτυχώς, γιατί μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του εκεί, η αξία του πολλαπλασιάστηκε και το κόστος της μεταγραφής θα ήταν απαγορευτικό.

Ανώνυμος είπε...

EN ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια...

Ο Μιχάλης - Παππάς το έχει κάψει λίγο ως γνωστόν μ' αυτά που διαβάζει...5-1 θα ήταν, θυμόμουν την διαφορά προφανώς.

Πάντως εκείνη η ομάδα (Με την προσθήκη Ζέκο - Σαραβάκου) ήταν ο καλύτερος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που έχω δει και θυμάμαι, μαζί με την τόσο αδικημένη από εμάς τους ίδιους ομάδα του Κυράστα.

Αν μιλάς για το βιβλίο του Γιάτσεκ "έξι χρόνια στο Ελλάντα" το έχω διαβάσει αλλά προ αμνημονεύτων χρόνων. Έχει γράψει κι άλλο;;;

Ο Ζέκο μπήκε μετά το γιούρο στην Ομάδα. Από τα λίγα "παρασκηνιακά" που ξέρω, είχε αρκετά σοβαρό τραυματισμό αλλά τον "συναρμολόγησε" ο Μήτσου.

Τέλο πάντων... αυτά.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Τσούτη Αντώνη (παρεμπιπτόντως το μπλόγκ σου είναι άδειο),

1ον Δεν είμαι ανώνυμος, υπογράφω στο τέλος του μηνύματος. Είχα και λίνκ αλλά για κάποιο λόγο δεν.

2ον για αυτόν τον Γκόντζο μιλάω, ο οποίος σταμάτησε να δημοσιεύει ανακοινώσεις μετά από απειλές εναντίων του.

3ον, ο Γκόντζος έχει κάνει λάθη, όπως και πολλοί άλλοι. Αλλά στο θέμα "Ριζούπολη" είμαι 100% μαζί του. Και λίγα έγραψε. Εκτός κι αν εσύ το 1ο γκολ της γαβριέλας το βλέπεις φυσιολογικό, με την έξοδο του "ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα" στο πουθενά... απροπό.. αυτό το "ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα" αποδεικνύει και πόσο πανέξυπνη είναι μία μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ... μάλλον η ίδια που ασχολείτε με τον Γκόντζο αντί για τον κάθε Χελάκη, Καραπουστόπουλο, Μουνοπανούτσο κλπ. Αλλά ας μη το σχολιάσω αυτό.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ... Ο ΕΧΘΡΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ"... ΞΥΠΝΑΤΕ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μικάλη ένα βιβλίο έκω γκράψει, αυτό που ντιάβασες αλλά ντεν τυμάσαι. Ντεν έκω γκράψει άλλο.

Nα το ξαναντιαβάσεις. Άμα εσύ έκεις χάσει το, εσύ ξαναγκοράσει το. ΟΚ?


(το παρασκήνιο ντεν το ξέρει καλά όμως...)

Ανώνυμος είπε...

Ο Σηφάκης στο γαύρο και ο Λεοζίνιο δανεικός στον ΟΦΗ. Αυτό είναι παράρτημα, όχι μαλατσίες.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Γιάτσεκ....

... μιλάς σαν τον Γιόντα. Προφανώς όλοι οι Τζεντάι δάσκαλοι μιλάνε το ίδιο...

Κάπου διάβασα ότι ο Γκάντσεφ τελικά πήγε με μεταγραφή στον ΟΦΗ και όχι δανεικός. Παίζει να τον δούμε σε καμιά γαβριέλα σε μερικά χρόνια και να τραβάμε τα βυζά μας.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

tzonakos είπε...

Μην βιαζόμαστε, θα δείξει με τον καιρό, πιστεύω οτι φέτος μπορεί μεν να μην δούμε μπαλλάρα, αλλα ειναι σε καλό δρόμο το πράγμα.
Ψυχραιμία.

Ανώνυμος είπε...

Μικάλη,

ντύο ντιορτώσεις...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γκράφεται Εν ΠΑΝΑΤΙΝΑΪΚΩ

ΚΑΙ

βυζιά όκι βυζά

Πει σου ντάσκαλο jacek όλα είναι πιτανά εσύ κάνει, όκι μόνο βυζιά σου τραβήξει αλλά και τρίκες από πωπό, όπως Κουτόχορτο

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (επιμένω γιατί η δοτική έχει καταργηθεί, άρα το γράφω φωνητικά... και είμαι και ανορθόγραος) Αδελφέ Γιάτσεκ.

Το "βυζά" ήταν επίτηδες γραμμένο έτσι.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ανορτόγκραφο Μικάλη και latin,

πει σας εγκώ ότι ντεν έκω παρατηρήσει τόσα κρόνια παίκται που πάει λιμάνι να έκει βελτιωτεί, ειντικά νέος παίκται. Μπαίνουν στο ζυζτέμ του ομάντα και ντεν παίξει, ντεν βελτιωτεί και μετά φύγκει. Παραντείγκματα πολλά μη κουράσει εσάς.


Νιέμα προμπλιέμα λοιπόν που λέμε και στο Κράκοβ, μηντέν ανησυκία. Όποιο νέο παίκται πάει λιμάνι τάβεται.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Γίατσεκ....

... ανορθόγραφος εδώ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ... ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ... ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ (sic) ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....

Καϊτάλαβε; Δεν με νοιάζει τι κάνει ο οίκος ανοχής με τα κόκκινα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να φάνε... ΠΕΟΣ ΠΕΟΣ ΠΕΟΣ ΠΕΟΣ ΠΕΟΣ(sic)(ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΝΑΙΔΟ(sic) ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΑΥΝΑΝΕΣ(sic) ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΙΠΠΕΥΟΥΝ (sic) ΟΛΟΙ)
... στην ΛΕΩΦΟΡΟ.

Αυτό μόνο.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Η Γυναίκα εκτός από καψούρα είναι και από Πολωνία και γνωρίζει καλά Γιάτσεκ, Βάντσικ, Βαζέχα.... οσονούπο και Μάλαρτζ...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Μικάλη ανορτόγκραφο,

ok εσύ γκράφει όρκεις σου το τρύλος, αλλά γκράφει το ορτογκραφημένα. Οκ?

τρύλε spierdalaj

SniperAthens είπε...

Μιχάλη,

καλά στέφανα και καλούς παναθηναϊκούς απογόνους.


Μόνο πρόσεχε γιατί τα συμβόλαια παλαιού τύπου (12ετίας) έχουν καταργηθεί, όπως και τα αποικιοκρατικά "θα σου καρφώσω το δελτίο στο ταβάνι". Τώρα 5ετία κι αυτή συνήθως 3+1+1 με option.

Ρήτρα θα βάλεις?

:-ppppppp

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ (για να μη λέει και ο Γιάτσεκ) αδελφέ Sniper...

Αυτό δεν είναι συμβόλαιο ομάδας ρε... συμβόλαιο ζωής είναι. Άμα βάζεις ρήτρες σπάει γρήγορα.

Πέραν αυτού, για να δούμε τι θα δούμε σήμερα με Λάτσιο. Και έχω και ιταλίδα οπαδό της Λάτσιο στο γραφείο. Και μάλιστα "άρρωστη" Λατσιόζι. Αν και δεν μας βλέπω γιατί - επιτέλους - έχει αρχίσει και "πιάνεται" η ομάδα, όπως πρέπει στις αρχές του τελευταίου 20ημέρου.

Τώρα μάλιστα τους κάνει και τακτική. Ο Πεσέιρο φαίνεται να το κατέχει το τόπι, τουλάχιστον από τα λίγα που ξέρω.

Κάτι τελευταίο, ο Γιώργαρος πρέπει να σταματήσει το στυλάκι "ηγέτης" γιατί δεν του πάει και δεν πρέπει στην τελική να εκτελεί όλα τα στημένα. Τον Γιώργαρο τον Λατρεύω, είναι "τυπάρα" ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μην τρελαθούμε.

Αυτά

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

tzonakos είπε...

Ε, όχι και "χρωστάει"....
του χρωστάνε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Τζονάκο,

Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ χρωστάει έναν τίτλο που δεν πήρε ποτέ ο ίδιος...

ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τι του χρωστάει για να έχουμε καλό ερώτημα;;;;

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά Κόσμον Μιχάλης.

doudis είπε...

ναι , η κατασταση εχει καταντησει αηδια.
ναι , οι ανθρωποι που πλαισιωνουν την διοικηση ειναι για τον ....
ναι , μερικοι παικτες μας θελουν ψυχαναλαση με συνοδεια ηλεκτροσοκ.
ναι , καποιοι αλλοι σε παλιοτερες version της ομαδας αμφιβαλω αν θα ειχαν θεση βασικου ball boy.
ναι , φετος ηταν η μεγαλη ευκαιρια με 3-4 μεταγραφες να αφησει τους αλλους πολυ πισω ( οι οποιοι φετος ειναι για γελια και οι φωνες αντιδρασεις των οπαδων τους ειναι κατι σαν το γηπεδο στη νεα φιλαδελφεια και τον ζε ρομπερτο με τον θυληπρεπη εφηβο στο στηθος ).
ναι , ειναι ξεφτιλα αυτο που εγινε με τα διαρκειας .
ομως το να πηγαινεις στο γηπεδο με σκοπο να αρχισεις τα καντηλια στη πρωτη στραβη ποσο αρρωστο μπορει να ειναι ?
αν ενα εργο σε χαλαει , δεν ειναι μαζοχισμος να πηγαινεις συνεχεια να το βλεπεις ?
και γνωριζοντας μαλιστα οτι οσο και να κραξεις τους συντελεστες το εργο θα παραμεινει το ιδιο εις τον αιωνα τον απαντα.
anyway καλως με βρηκατε και το πρωταθλημα φετος ειναι δικο μας.
αυτο βεβαια δεν μου λεει και πολλα , ισως μαλιστα να αποτελει και τροχοπεδη για τα ονειρα πολλων παναθηναικων παιρνοντας ως παραδειγμα το 2004.
το μονο σιγουρο παντως και δεν χωραει αμφιβολια επ' αυτου , ειναι το εξης.
ειναι ενα χοοορτο μαγικοοοοο

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ (για να μη μας τη λέει και το Πολωνικό Σαγώνι) αδελφέ Doudis...

Μαζί σου και 17 και σήμερα... και...


...ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ... ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΟΥ.. ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩΩΩΩΩΩ... ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ...ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΤΟ LSD ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ....

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΙΑ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΠΑΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΑΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΑΟ Σ' ΑΓΑΠΩ.........

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ
ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ
ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙΙΙ
ΜΟΝΑΧΑ.. ΠΑΟ ΕΣΥ.. ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕΕ ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕ ΠΑΟ ΟΛΕΕ ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕΕΕΟ ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ.. ΠΑΟ ΟΛΕ.. ΠΑΟ ΟΛΕ..

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13... ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13... ΞΥΛΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΠΑΟ ΟΛΕΟ.. ΠΑΟ ΟΛΕΟ.. ΠΑΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕΟ.. ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ.. ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...

ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ
ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ' ΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ....


ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΧ... εκτονώθηκα.

Μα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

SniperAthens είπε...

Μιχάλη,

μετά από αυτό το ξέσπασμα, βλέπω τη ρήτρα να μπαίνει στο συμβόλαιο από την πλευρά της αντισυμβαλλόμενης...

:-pppp


άντε μπαίνεις κι εσύ στο club των "γέρων" square, green, ττ


:-pppp στην νιοστή


YΓ Υπάρχει άραγε τόσο ηρωϊκή γυναίκα που να έχει συνάψει σύμβαση με τον πολυγραφότατο post-αδόρο γκρινιάρη?

Ανώνυμος είπε...

«Για τη Λάτσιο, ο αγώνας με το τριφύλλι θα είναι και η πρόβα τζενεράλε εν όψει της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντιναμό Βουκουρεστίου».

(από 'δω)

SniperAthens είπε...

και τώρα που αποβλήθηκε ο Σάλπι θα δούμε πόσο κρατάει η ομάδα στο "τράκο" και στο "πίεσμα" (sic)


υγ τζονάκος, μάλλον είσαι πολύ νέος ή ξεχνάς εύκολα

Ανώνυμος είπε...

sniper ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ( οτι ειμαι νέος ) και δεν ξεχνάω, δεν θέλω να φορτώσω ευθύνες σε εναν όμως.
Κρίμα ειναι για τον Καραγκούνη να μιλάτε κάπως περιφρονητικά ( στον Μιχάλλη Παππάς10 αναφέρομαι )

Ψάχνετε ποιός χρωστάει σε ποιόν ;

Γιατι ; Για να χουμε να λέμε ή επειδή ετσι θελουν οι φυλλάδες ;
Μπορούμε να δούμε το καλό όλων, και των φίλων της ομάδας και της ομάδας, με θετική διάθεση ; Αν ναι, οκ.

Τελοσπάντων νομίζω οτι αδικήθηκε τουλάχιστον οικονομικά ο Καραγκού.
Και τέλος, η ομάδα χθες με τη Λάτσιο μου άρεσε αρκετά.
Δείχνει πολλά καλά στοιχεία
Καλημέρα
Τζονάκος

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩ αδελφέ Τζόνυ,

Κατ' αρχάς δεν νομίζω ότι εμπεριέχει κάποια περοφρόνηση η παρατήρηση ότι ο Γιώργαρος πρέπει να δώσει στην ομάδα.

Η φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι βαρύτερη και ενδοξότερη από οποιονδήποτε φορέα της. Αυτό είναι όλο.

Ο Μόνος άνθρωπος - για εμένα - που έχω δει και θυμάμαι καλά και πιστεύω ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν του έδωσε ό,τι άξιζε είναι ο Σαραβάκος. Για εμένα πάντα έτσι. Κάποιοι θα πουν για Βαζέχα και Ζάετς και Ρότσα... δεκτό.

Ο Καραγκούνης πρέπει να κάνει πολλά για να φτάσει εκεί.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

SniperAthens είπε...

τζoνάκο μη ψήνεσαι με το compliment, τέτοια λέω σε όλους τους γέρους εδωμέσα... κι επειδή είσαι νέος είναι λογικό να μη τα ξέρεις όλα first-hand γιατί δεν ήσουν εκεί να τα ζήσεις in the making (δεν αναφέρομαι στον Καραγκούνη μόνο αλλά σε πολλά άλλα και παλιότερα)

η θέση του Μιχάλη περι Καραγκούνη (κλπ) vs ΒΑΡΥΤΕΡΗΣ ΦΑΝΕΛΛΑΣ με καλύπτει απόλυτα - να προσθέσω ότι το συμβόλαιο που του προτάθηκε πριν φύγει για το εξωτερικό ήταν 1 εκ ευρώ το χρόνο, οι δε γονείς του είχαν δουλειά από την ΠΑΕ.

Μιχάλη,

πρόσεχε γιατί διαπιστώνω ότι οι παντρεμένοι ΔΕΝ σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνά τους αυτές τις μέρες... έχει πέσει τρομοκρατία στις διακοπές ...

tzonakos είπε...

OK, με κάλυψε ο Μιχάλης Παππάς10 και καταλαβαίνω τι εννοούσε, οκ.
Sniper αν θυμάμαι πχ τον Βονόρτα και Θ.Δημόπουλο, Σαραβάκο αλλα και Ζάετς, Κυράστα και Χαραλαμπίδη, και Γαλάκο αμα λάχει, και Καψή ( πατέρα ), πόσο νέος ειμαι ;
Σαφώς μάλλον δεν πηγαίνω στο ποδόσφαιρο στο γήπεδο τόσο όσο άλλοι, πηγαίνω όμως συχνά στο μπάσκετ και το βόλλεϊ.
αξίζουν και μάλιστα πολύ.
για το ποδόσφαιρο όμως γίνεται πολύ μεγάλη η κουβέντα...
Καλό απόγευμα :)

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Sniper,

Στην δική μου περίπτωση μα μεν δεν έπεσε τρομοκρατία. Παντόφλα αεριοθούμενη με τον ΠΑΝΑΘΑ τον Τίγρη (καθότι ορισμένα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα στις σχέσεις μου) έπεσε.

Βρήκε περίεργο μήνυμα στο κινητό και έγινε Μπρόνξ...

Της είπα και για τα 1200 του διαρκείας και έγινε του Γκωτιέ μα μεν...

Διακοπές στο μουρμουριστάν όχι μαλακίες...

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

SniperAthens είπε...

Πάτερ παντοφλολήπτη,

Σπύρος Γρομητσάρης / Απολύτως προσωπικά / Πρωκταθλητής

"Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους όμως ο Ολυμπιακός δεν θα κριθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Σε ενάμισι μήνα που θα αρχίσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί. Στη Λεωφόρο δεν έχει να χάσει τίποτα. "


ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Sniper,

Δεν αποκλείεται. Στέλνω μηνύματα σε διάφορους Μουνοχελάκηδες, Καραπουστόπουλους, Πουτσοπανούτσους και δεν συμμαζεύεται.

Πάντως αφού οι Γαβριέλες θα κριθούν στο τσου-λου... χαλάλι η παντόφλα τούρμπο...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μικάλη,

το ορτογκραφία σου τέλει παντόφλα!!!


τρύλος spierdalaj

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Γιάτσεκ,


Μικάλη Ντεν έχει πάει όλα Ελληνικό Σκολείο ρε Κουμπάρε...

... Προπονητής είσαι ή φιλόλογος μα μεν????

Ρε τι τραβάμε

16 και σήμερα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Με ΠΑΝΑΘΑ τίγρη η Παντόφλα;;;
Υ.Γ.2 Πήγα για νερό και το ξέχασα.

Ανώνυμος είπε...

kalws irthes taki fissa sto spiti sou ksana

Ανώνυμος είπε...

ποναν τα παλικαρια ωρε;;;
τελικα ποναει και ο βελιτς,
ποναει ομως και ο αθανασοπουλος.
ποναει τοσο που βγαινει και κοτσιρακος να εκθεσει τις σημαντικες του αδυναμιες αρθρωσης λογου που εχουν καταδικασει και την καριερα του σε βαθμο που να δινει χαρα στον καρπετοπουλο στα δικαστηρια...
Με πιανεις;;;
Ο τελικα μπορει να μην ειναι και πολυ χιουμοριστας ο Κυριος Βελιτς.Στα σοβαρα εχει κανει ρομπα πολυ κοσμο και δη αυτους που στημενα του επιτεθηκαν...
Που καταντησε αυτος ο χασοδικης ο αηδιολογος;
Βγαινει να διορθωσει την εικονα και την αισθηση που δημιουργουν κατι καμμενοι βραδυνοες οπαδοι της διαχειρησης(για οπαδοι του Παναθηναικου δεν πειθουν) και να τα σκατωνει χειροτερα.
Ο τσουκαλας περισσοτερη ανεση λογου θα επιδεικνυε...
Μεγαλο το αγχος.Μια γεματη λεωφορος χωρις επισοδεια θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα...
Οχι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αλλα για την βιομηχανια της πικρας και της αηδιολογιας,της βικτωρολαγνειας και των "εννιαιων" και των "αγνων" με το "ευαισθητο" αφμ...