Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2007

Χρονοδιαγράμματα

Βέλιτς είπε:
"Σκοπός μας είναι η ολοκλήρωση του ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας"
και ξαναείπε:
"Θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ελβετία"

Μιλάμε οτι ο άνθρωπος είναι εγγύηση, ο λόγος του συμβόλαιο. Αυτό θα πεί προγραμματισμός και συστηματική δουλειά. Να θέτεις προθεσμίες, να τις παραβιάζεις, και μετά να θέτεις νέες προθεσμίες τις οποίες εκ νέου να καταπατάς. Και κοίτα Γιάσμινκο, μην ακούς κάτι μαλάκες που λένε οτι με δυο κεντρικούς αμυντικούς, δηλαδή κατά το ήμισυ καινούργια άμυνα, θέλουν χρόνο να δέσουν...υπερβολές. Ούτε εκείνους που θεωρούν την προετοιμασία το κομβικότερο σημείο τις χρονιάς...γραφικότητες. Και αν αγόρι μου ζορίζεσαι, πάμε για Δεκέμβριο-μην χαλιέσαι. Και μια που τράβηξε πολύ ιστορία καθώς έρχονται ποδαράτο οι αμυντικοί απο τα βάθη της Ασίας...που να τρέχουμε τώρα για επιθετικό ε? Μήπως φίλε Γιάσμινκο είμαστε πλήρεις και τσάμπα κουράζεσαι? Μήπως αυτό που μας έλειπε ήταν απλά ένα αμυντικό χαφ και ο Καραγκούνης? Άντε και ο Εντιογιέ που με την μνημειώδη εμφάνισή του απέναντι στο μεγαθήριο Κορωπί άφησε άναυδους φίλους και εχθρούς? Και τι να τον κάνεις τον επιθετικό όταν ο Παπ κάνει χατ-τρικ με το καλημέρα? Μήπως η επίθεση δεν έβγαζε φωτιές πέρσι? Και στην άμυνα πέρα απο το απροσπέλαστο κέντρο-ξαναλέω τσάμπα κουράζεσαι-δεν έχουμε άκρα ποιότητας? Δεν έχουμε τον κορυφαίο μπεκατσο-τουφεκά Βύντρα, τον χαλκέντερο Βιτάμ-soft Νίλσον, τον επανακάμψαντα με νέο μαλλί-πηγή δύναμης-Σαμσόν Δάρλα και τον ακούραστο και επελαύνοντα Σέριτς? Μήπως δεν έχεις κουραστεί να στρώνεις πακτωλό εκατομμυρίων για τις μυθικές μεταγραφές μας? ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. Και στην τελική, τι να τους κάνεις τους παίκτες-ε φίλε Γιάσμινκο-όταν ο Γκουρού του ποδοσφαίρου Πεσέϊρο θα τους μάθει 1000 και 2 τρόπους επίθεσης και η απρόβλεπτη ποδοσφαιρική μας μηχανή θα διαλύει κάθε άμυνα. Και γιατί να τρέχεις-καραφλέ άρχοντα του σκότους-επειδή πόνεσε λίγο η κοιλίτσα του Μόρις και θα επιστρέψει σε 2 μήνες? Σιγά το πρόβλημα. Μήπως ο Τζον Γκούμας δεν είναι 3 Μπαρέζι...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-πέρα του Έκι που είναι 2 Ριβάλντο.

Δηλαδή και η αχαριστία έχει όρια αδερφέ Γιάσμινκο...IN VELIC AND JIGGER WE TRUST!

21 σχόλια:

kornass είπε...

ΣΙΟΝΤΗΣ-ΣΙΟΝΤΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον γρήγορο χλοοτάπητα!

Χωρίς πλάκα τώρα είπαμε από την αρχή ότι θα κάνουμε λίγο υπομονή. Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε ένα μήνα. Αν έρθουν αυτή την βδομάδα τα στόπερ όπως λένε, τότε ΟΚ. Ακραία μπακ δυστυχώς δε θα πάρουμε, σε αυτό έχεις δίκιο. Και έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι επιθετικό θα πάρουνε. Τον Πεσέιρο θα τον κρίνουμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ότι και να φαίνεται στην προετοιμασία.
Προς το παρόν Σιόντης-Γκούμας. Αλήθεια στο οικογενειακό διπλό ποιοι παίζουν στόπερ με τους αναπληρωματικούς?

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τι υπομονή να κάνουμε ρε συ Ρενέ? Το πράγμα μιλάει απο μόνο του. Ο άχρηστος τεχνικός διευθυντής που κάποιος ακόμα πιο άχρηστος επέλεξε, έχει αφήσει τέλος Ιουλίου την ομάδα με 1!!! κεντρικό αμυντικό. Στο ίδιο διάστημα έχει προλάβει να διαψεύσει τις εξαγγελίες και δεσμεύσεις του πολλάκις. Και βέβαια, μετά απο 2 άθλιες και αποτυχημένες χρονιές, και ενώ ο βασικός μας αντίπαλος τα σπρώχνει χοντρά, έχουμε πάρει ένα ελεύθερο απο την 16η του πορτογαλικού πρωταθλήματος, τον τερματοφύλακα της 12ης του δικού μας, ένα αμούστακο, τον Καραγκούνη (πάλι καλά) και έναν μη διεθνή Βραζιλιάνο με συνολικό κόστος κινήσεων 1 κιλό φασόλια, πέντε γκαζόζες και 3 κιλά μήλα. Πλάκα μας κάνεις? Αυτοί είναι οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, που έταζε ο ραλίστας? Οι ποιοτικοί παίκτες και στην άσχημη μέρα καθαρίζουν παιχνίδια. Βλέπεις εσύ ποιότητα και δεν την βλέπω? Δηλαδή εμείς είμαστε τα τζιμάνια που θα κάνουμε υπερομάδα με τους παγκοσμίως άγνωστους και η υπόλοιπη Ευρώπη που τα σπρώχνει, είναι μαλάκες? Πόσο χρόνο χρειάζεται ένας στοιχειωδώς σχετικός άνθρωπος για να κλείσει έναν έστω αμυντικό? Βέβαια αμα θές να πληρώσει και απο την τσέπη του για να έρθει, ναι τότε θέλει καμιά πενταετία διαπραγματεύσεις. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Όσο για τον Πεσέϊρο μου αρκούν 3 πράγματα για να βγάλω συμπέρασμα.
1. Πότε πρόλαβε να κρίνει-εκτός αν ούτε καν ρωτήθηκε οπότε σούπερ το κομοδίνο/φερέφωνο-ότι ο Βίκτορ δεν μπορεί να προσφέρει. Ότι δεν αξίζει ευκαιρία και πρέπει να φύγει.
2. Ότι η ομάδα με τους γνωστούς ανίκανους, άμπαλους που έχουμε για μπακ στην άμυνα είναι εντάξει. Άμα αγόρι μου του κάνει ο Βύντρα και ο Σέριτς και δεν έκρινε οτι πρέπει να ζητήσει παίκτες, δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω-με κάλυψε η ποδοσφαιρική του διάνοια και διορατικότητα.
3. Αυτό το ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας με ποιούς θα το παίξει? Με αυτούς που 2 χρόνια σιχτιρίζουμε και δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα? Θα έρθει η ποδοσφαιρική νεράϊδα και θα τους κάνει Πελέ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!

Λοιπόν, απ' ό,τι λένε τα στραγάλια που έσπρωξε η ΠΑΕ για μεταγραφές μέχρι αυτή τη στιγμή είναι τουλάχιστον τα 3 εκ. ευρά, που υποτίθεται ότι δόθηκαν στην Κορίνθιας για τον ΜΑΤΟΣ (συν τα ξερόσυκα που δόθηκαν στην Ξάνθη για τον καλύτερο τερματοφύλακα της περσινής σεζόν). Στο ποσό αυτό ΔΕΝ υπολογίζονται οι πασατέμποι που δόθηκαν στους ίδιους τους παίχτες.

Από την άλλη πλευρά του ωκεανού, το παραλιακό μαγαζί που επενδύει πακτωλούς αληθινού και ζεστού χρήματος για τις μεταγραφές, πόσα ακριβώς έδωσε οικονομολόγε μου;

Α, και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον φοβερό και τρομερό "αντι-Καρεμπέ", τον παιχταρά των 7 ομάδων στα τελευταία 4 χρόνια (απόδειξη ότι όλες σφάζονται στα πόδια του), τον ΛΕΝΤΕΣΜΑ: στη Σαν Λορέντζο (καμμιά σχέση με τον κυρ-Φερέρ) έπαιρνε το αστρονομικό και δυσβάσταχτο για κάθε ελληνική ομάδα ποσόν των ... 280.000 ευρώ το χρόνο! Πάλι θα ξηλωθεί ο Πρόεδρος που ως γνωστόν πονάει την ομάδα του κι επενδύει!

Πάντως συμφωνώ μαζί σου Τρισμέγιστε Κουτχ για ΤΟ ΕΝΑ άκρο της άμυνας, τουτέστιν το αριστερό, όπου έχουμε ΣΕΡΙΤΣ και ΔΑΡΛΑ (αλήθεια, τι έγινε εκείνο το παλικάρι ο ΜΠΟΥΤΖΙΚΟΣ;).

Δεξιά είμαστε ΟΚ, αν θυμηθείς τις τελευταίες εμφανίσεις του ΝΙΛΣΟΝ.

Οι στόπερς ανακοινώνονται από ώρα σε ώρα! Τώρα, ποιά ώρα ακριβώς θα σας γελάσω και δεν θα το ήθελα.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Για μία ακόμα φορά η Κορίνθιανς ελέγχεται απο την MSI και οι ποδοσφαιριστές ανήκουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν. Τον παίκτη τον πήραμε με ποσοστό ιδιοκτησίας άρα δεν πληρώσαμε 3.000.000 εκτός αν τον 100% της αξίας του είναι ίδιο με του Ρικέλμε. Όσο για τους απέναντι κάποια στιγμή ξεκόλα και γίνε λίγο αντικειμενικός. Δεν ξέρω αν αυτοί που πήραν είναι καλοί ή όχι, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι οτι πήραν 3-αν πάρουν Λεντέσμα 4-ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ λεφτά (άνω του 1,5 έκαστος για τις ομάδες τους). Εσύ πήρες 2 ελεύθερους, τον Μαραντόνα του Ηλυσιακού, τον Πολωνό Μπουφόν και έναν Βραζιλιάνο. Εάν βλέπεις σύγκριση, τότε πρέπει να προβληματιστείς. Συν οτι εκείνοι με πρακτικές ή χωρίς 11 χρόνια σε πατάνε, ενώ εσύ ειδικά τα τελευταία δυο έχεις εξελιχθεί σε σάκο του μποξ για Εργοτέληδες και Ιωνικούς.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πράγμα που σημαίνει οτι για να τους ξεπεράσεις αυτούς και τις πρακτικές τους-ενώ ενισχύονται-χρειάζεται κάτι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο Εντιογιέδες και Δημούτσους.

squarelogic είπε...

Ως συνηθως με καλυψε ο Κουτοχορτος στο κυριως κειμενο και τα σχολια.
Κανουμε υπομονη αλλα ο Ιουλιος εχει 23.Οπου ναναι το ευτυχες Τζιγγεροπουλο θα μπει στο σκαφος και θα σαλπαρει και οχι μεταγραφη δε προκειται να γινει,ουτε φακελακι τσαι δεν θα αγοραστει.

Ποσους μηνες δηλ.πρεπει να ψαχνεις ενα στοιχειωδως αξιοπρεπη κεντρ.αμυντικο?Δεν ψαχνεις δα και δεκαρι ή σεντερ φορ...Ειναι θεμα καθαρα οτι δεν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις,και αρα προσεγγιζεις ολες τις ομαδες που εχουν καποιους στα αζητητα και παρακαλεις να σου τους δωσουν με ψιχουλα.Μονο,που επειδη αυτοι εχουν επενδυσει καποια αληθινα λεφτα πανω σ'αυτους δεν τους εχουν και για χαρισμα.

Ο Πεσειρο εχει σπειρει απο τωρα τους σπορους της αποτυχιας του.Απο τοτε που δεχτηκε να αναλαβει χωρις ελεγχο των μεταγραφων και χωρις αξιοπρεπες μπατζετ.Αλλα βεβαια ποιος φιλοδοξος 45χρονος τεχνικος θα αυτοεξοριζοταν στη Σαουδ.Αραβαια μονο για τα φραγκα?

Πειμενω να δω ποσες ωρες θα ειναι το "απο ωρα σε ωρα" των σημερινων πρασινων παπαγαλων....

hopkins είπε...

Δεν μας βλέπω καλά. Πάμε πάλι να πάρουμε βασικούς παίχτες τελευταία στιγμή όπως πέρυσι. Μαγικός ο σχεδιασμός μας και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζοντας το σχόλιο του square, φοβάμαι ότι τα "IF-THEN" των μετεγγραφικών περιπτώσεων που προσεγγίζει η ΠΑΕ είναι τόσα πολλά, που οι επιλογές μειώνονται δραματικά (να μην είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία αλλά να έχει "παραστάσεις", να είναι ελεύθερος ή να παραχωρείται δανεικός, να μην παίρνει περισσότερά από χ τον χρόνο, να είναι γνωστός αλλά να δέχεται να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ούτω καθεξής). Με λίγα λόγια και ανεξάρτητα από το τί κάνουν οι Γαβριέλλες, όλα δείχνουν ότι προσπαθούμε να τη βγάλουμε φτηνά και να πετύχουμε κελεπούρι.

Συμφωνώ επίσης με αυτό που σχολιάζουν πολλοί φίλοι εδώ: για μιαν ακόμη φορά, καθυστερούμε! Ακόμα κι αν ο κύριος Τσίκερ κάνει την έκπληξη και μας κάνει δώρο τον Καναβάρο ή τον Μοριέντες, αυτοί, πρακτικά θα ενσωματωθούν αρκετά αργά στην προετοιμασία με σοβαρή πιθανότητα να έχουμε πάλι τα περυσινά προβλήματα. Υποτίθεται ρε γαμώτο ότι ο σχεδιασμός έχει ξεικινήσει εδώ και μήνες! Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής ήταν δεδομένοι πολύ πριν λήξει η προηγούμενη σεζόν. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Κατά τ΄ άλλα, η άποψή μου είναι ότι ο γαύρος αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο "γεμάτος" από μας. Και όσο δεν βλέπω σέντερ-μπακ, με ζώνουν τα φίδια. Γιατί όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, τόσο κινδυνεύουμε να πέσουμε σε περιπτώσεις Κονσεϊσάο και Βίκτορ... Αναγνωρίσιμοι μεν, "πρώην" δε...

Ειλικρινά, εύχομαι να επαληθευτούν τα παπαγαλάκια, τα οποία εδώ και μερικές ώρες έχουν "ξεσκιστεί" να μιλάνε για πολύ μεγάλο "όνομα"...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις έσκασε μύτη η πληροφορία ότι ο "εκλεκτός σέντερ-μπακ" είναι ο Κλαούντιο Κασάπα, βραζιλιάνος, που τα τελευταία 7 χρόνια ήταν βασικός στη Λυών. Ετών 31. Ελεύθερος.

Αν επαληθευθεί κι αν δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό τραυματισμού που δεν γνωρίζω, τότε ναι, πρόκειται για σοβαρή μετεγγραφή. Μακάρι.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Κουτόχορτε,

σε παρακαλώ βάλ' το καλά στο μυαλό σου: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, που λες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ και μάλιστα το θεωρώ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!

Γιατί είναι ΞΕΦΤΙΛΑ να είναι κανείς Παναθηναϊκός και να ισχυρίζεται τελικώς ότι ο Αρχιαπατεώνας της παραλίας κάνει τη "διαφορά" (δηλαδή παίρνει ντόπιες κούπες, γιατί παραέξω ξεσκεπάζεται η αληθινή του δυναμικότητα και ξεφτιλίζεται ΚΑΘΕ χρονιά) επειδή ΔΗΘΕΝ επενδύει χρήμα ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Γιατί με αναγκάζεις (κι εσύ κι όσοι σπεύδουν εδωμέσα να χειροκροτήσουν τις ανεκδιήγητες αυτές απόψεις σου) να ξαναλέω τα ίδια και τα ίδια για το θέμα αυτό;

Πόσες φορές θα πρέπει να επαναλάβω ότι, εάν ο Αρχιαπατεώνας έκανε πραγματικά τις επενδύσεις σε παίκτες που προφανώς ΖΗΛΕΥΕΙΣ (ειδάλλως γιατί είσαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με αυτές; αχαχούχα!), αυτό θα φαινόταν και ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, δηλαδή εκτός Racket;

Επιτέλους! Πάψε να αναμασάς άκριτα την προπαγάνδα των αντικειμενικών! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ στο παραλιακό μαγαζί! Τελεία και παύλα!

Και κάτι σοβαρό:

από το ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟ θάψιμο που κάνεις και στον Πεσέιρο και σ' όλη τη φετινή ομάδα (πριν καν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, πριν καν τελειώσει το στάδιο της προετοιμασίας!!!), καταλαβαίνω ότι έχεις τελικά μπει σ' ένα ΑΔΙΕΞΟΔΟ φίλε μου. Ποιό;

Δώσε πολλή βάση, γιατί σου το λέω πολύ φιλικά:

Ότι ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Πρόσεξέ το αυτό φίλε μου. Σκέψου το καλά και ψάξε το μέσα σου να δεις πού σε πηγαίνει ψυχικά. Σου εύχομαι αληθινά να το ξεπεράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια υπό άλλες συνθήκες ο Κασαπά θα ήταν κορυφαία μετεγγραφή, αλλά πέρυσι έκανε δύο εγχειρήσεις στο γόνατο και νομίζω έπαιξε 7 ματς. Μετα το πάθημα Βίκτορ θα έπρεπε να φυλάμε τα ρούχα μας να έχουμε τα μισά. Μακάρι να παίξει αυτά που ξέρει, θα δέσει η άμυνα τρελά. Αλλά αν ήταν υγιής θα είχε πάει σε άλλη ομάδα στην Γαλλία ή Ιταλία ή ακόμα και στον γαύρο που υποτίθεται ενδιαφερόταν, εδώ και καιρό, μιας και η αποδέσμευσή του ήταν γνωστή από τα Χριστούγεννα. Κάτι ακούστηκε και για μία πρόταση από το Κατάρ που αποσύρθηκε(?).

Ας σταυρώσω τα δάχτυλά μου, αλλά με Μόρις ήδη τραυματία θα ήταν προτιμότερη μια πιο ασφαλής κίνηση. Κοινώς ας τα έσκαγε να πάρει π.χ τον ελεύθερο Παβόν. Και μην πείτε δεν θα ερχόταν, εδώ ο 20χρονος Ζαράτε που έβαλε χθες το νικήτηριο γκολ στον τελικό του παγκοσμίου, πήγε στο Κατάρ, όπως έχει επισημάνει και ο λάτιν.

anyway φεύγω για διακοπές μεθαύριο, καλά να περάσετε όλοι και καλή αγωνιστική χρονιά!

squarelogic είπε...

ο green επεξηγησε πολυ ομορφα το μεταγραφικο αδιεξοδο της ομαδας.Μια μικρη αναδρομη στο παρελθον ειναι πολυ διαφωτιστικη για τις συνεπειες αυτης της λογικης "του κελεπουριου"που διακρινει εδω και καποια χρονια την ΠΑΕ:
1.Περσι,1η μεταγραφη ηταν ο Αντονσον,στη θεση του οχι παγκοσμιας κλασης,αλλα παντως σταθερου Χανσον για τον οποιον η ΠΑΕ επρεπε να δωσει και 600χιλ στη Χερενφειν.Περα απ τη 'ροχαλα"που εισπραξαμε απ τον προεδρο της Χ. αν θυμαστε,το αποτελεσμα ειναι οτι σημερα η ΠΑΕ θα πληρωνει το μισο συμβολαιο του Αντονσον για να παιζει αυτος στην Κοπεγχαγη!Δεν ηταν απειρως προτιμοτερο να ειχαν δωσει τα 600 στη Χ.και ναχαμε σημερα ενα αξιοπιστο σεντερ μπακ στην ομαδα?

2.2η μεταγραφη Ρομερο.
και αυτον θα τον πληρωναν για να φυγει,αν ειχαν διαθεση να δωσουν λεφτα για αλλον.Δεν εχουν,οποτε ο Τσιρολα μενει.

3.Δανεικος Μποβιο.
Μεγαλο συμβολαιο για τα κυβικα του+υπερμετρη οψιον αγορας= πισω στην ομαδα του.
Η φαμπρικα με τους δανεικους,παροτι δειχνει ελκυστικη,ειναι δικοπο μαχαιρι.Αν ο παικτης δεν προσεγγιστει το χειμωνα για ενεργοποιηση της οψιον αγορας,αρχιζει και φυλα τα ποδια του,αφου δεν ξερει που θα παιζει του χρονου.Ετσι κι αλλιως δεν αισθανεται τη μοιρα του δεμενη με την ομαδα,βγαζει απλως την υποχρεωση,και περιμενει το αυριο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι κανεις εκ των δανεικων δεν εμεινε.Ο Ιβανσιτς,που δεν ηταν στα πλανα της Σαλτσμπουργκ εχει την ευκαιρια να ανεβασει τις μετοχες του στο Euro 08,οποτε η Σ. δεν προκειται να μας κανει σκοντο.Θυμιζω,οψιον αγορας 4 εκ!

4.Βικτορ.
Δεν θελει νασαι μαγος για να αντιληφθεις οτι ενας τετοιος παικτης αποκλειεται να μην εβρισκε δουλεια στην Ιβηρικη,αν ηταν υγιης.
Συνεπως,ή η επικοινωνιακη σκοπιμοτητα υπερκερασε τις ιατρικες αντιρρησεις,ή αυτος που διαλεγει γιατρους στην ΠΑΕ ειναι ασχετος.Κι επειδη προεδρος της ΠΑΕ τυγχανει ο καθ.Ορθοπαιδικης Μητσου,δε μπορει να μην εχει λογο τουλαχιστον σ'αυτο τον τομεα...

Αντιστοιχη περιπτωση μοιαζει του Κασαπα.Ας μην προσπαθησει η ΠΑΕ να προκαλεσει ενθουσιασμο με κατευθυνομενα πρωτοσελιδα τον Αυγουστο,που θα φερουν την ομαδα γυμνη τον Οκτωβριο.Και εν τελει,ποσο να στοιχιζει ενας Λεκι πχ,που η ομαδα του υποβιβαστηκε,και δεν μπορουν να τον παρουν ,αν τους κανει?

Μια μικρη συνεισφορα απο μενα ,πριν αναχωρησω και γω για μπανια,με παρεα κουμπαρο γαυρο!
Καλο καλοκαιρι σε ολους!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

αααα, δεν τα λες καλά. Εδώ ο Κουτόχορτος προσπαθεί ν' αποδείξει ότι ο κύριος Τσίκερ είναι καβούριας κι εσύ τον βγάζεις και χουβαρντά από πάνω;

:- ppp

Πρόσεξε όμως κι εσύ φίλε, και στοχάσου στις διακοπές σου αυτό που είπα στον Κουτόχορτο: τι λογής αδιέξοδο είναι να εξαρτάς τη δικαίωση των λόγων σου από την αποτυχία της ομάδας σου!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, όχι τα μεταγραφικά!

@ Henriksen,

μα άνθρωπε του Θεού, πώς τολμάς να λες εδωμέσα τη φράση "ας ΤΑ ΕΣΚΑΓΕ να πάρει π.χ. τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ Παβόν";

Δεν έχεις εμβαθύνει στα κουτοχόρτια σεντόνια που λένε ότι τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ παίκτη τον παίρνεις ΤΖΑΜΠΑ ή έστω με κάτι πασατέμπους;

:-)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΤΤ περαστικά αγόρι μου...600.000 για Χάνσον δεν έδιναν για ποιόν ανοιχτοχέρη μιλάς? Ο Κασάπα είναι κουτσός με δίπλωμα, το λέω τώρα για να εξηγούμαστε. Ο Λέκι είναι παικταράς και έρχεται αλλά.... κοστίζει.
Όσο για την επιθυμία μου να δικαιωθώ δια μέσου της αποτυχίας της ομάδας, είναι οτι πιο γελοίο έχω ακούσει στη ζωή μου και ανυπόστατο, σκέτη λάσπη. Και αυτό γιατί ενώ πέρσι έκραζα-πάλι έχοντας πεί εγκαίρως τα χάλια-με τον ερχομό Μουνιόθ τα πράγματα έστρωσαν και στο κομβικό σημείο του Δεκεμβρίου με 3 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ/ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ κινήσεις θα ήμασταν άλλη ομάδα. Έχει κανείς αμφιβολία?Δεν νομίζω.


Έγραφα τον Οκτώβριο του 06

Με 3 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ-όχι τύπου Άντονσον-προσθήκες στην άμυνα η ομάδα είναι ικανή για πολλά πράγματα

Τα παρακάτω έγραφα Ιανουάριο 07.

Για να μην γίνεται καμία μεταγραφική κίνηση, μάλλον είμαστε κομπλέ και δεν το ξέρουμε. Ίσως να σφύζουμε απο ποιότητα και να μην το έχουμε αντιληφθεί...Και καλά για επιθετικό, ούτως ή αλλιώς δεν χρεαζόμασταν, αφού ήδη υπάρχει πρόβλημα με το πώς θα χωρέσει ο Μάντζιος που για μένα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.
Άντε και για τα χαφ να την βγάλουμε μέχρι το καλοκαίρι με τα παλτά και ημί-παλτα που έχουμε. Αλλά για την άμυνα μήπως-λέω μήπως-θα έπρεπε ήδη να έχουμε μεριμνήσει? Δεν είναι προφανές πόσο πιο αξιόπιστη θα ήταν η ομάδα εάν υπήρχε ένας πραγματικός κεντρικός αμυντικός και ένα δεξί μπακ, το οποίο δεν θα έστελνε άουτ ή στον αντίπαλο τερματοφύλακα κάθε σέντρα, και κάθε μπαλιά του δεν πήγαινε απ'ευθείας πλάγιο άουτ? Μήπως έτσι θα είχαμε περισσότερη σιγουριά πίσω και καλύτερη/ισορροπημένη ανάπτυξη μπροστά? ι κανείς αμφιβολία

Αύγουστο 06 τα εξής:
Ενώ εμείς μετά απο μία καταστροφική χρονιά κατά την οποία γίναμε περίγελος διεθνώς αλλά και πανελλαδικά, αποφασίσαμε να αναθέσουμε τις τύχες της ομάδας στον υπερήλικα Βίκινγκ που πήρε Πρωτάθλημα με την ένωση καφενείων απέναντι στην μικτή πιτσαδόρων. Μα καλά τώρα...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???Ως επιστέγασμα των ανωτέρω διοικητικών επιλογών ήρθε και η αποδοχή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο του παραγκίτη σφαγέα που επέτρεψε τα αίσχη της Ριζούπολης(Μποροβήλος) στην ΚΕΔ και μάλιστα σε αρχηγικό πόστο. Το μόνο που μένει είναι η παρασημοφόρηση του Τσαγκαράκη και η επιστροφή στην διαιτησία του Ευθυμιάδη......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Και η Γιαγιά Ντακ έφυγε αφού μας διέλυσε και η πρώτη κίνηση του ραλίστα σαν Πρόεδρας της Σούπερ Μπόχας ήταν να φάει τον Μποροθρύλο.

Δικαιώνομαι συνέχεια-αυτά ήταν μόνο ένα δείγμα-που σημαίνει κάποιοι αποτυγχάνουν συνεχώς. Για τον ΤΤ φταίω εγώ που προβλέπω και προειδοποιώ και όχι οι άχρηστοι που αποτυγχάνουν....Μάλιστα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καθώς πλησιάζουν οι διακοπές -για κάποιους έχουν ήδη αρχίσει...- και καθώς στα μετεγγραφικά δεν βλέπουμε φως, ας ευθυμήσουμε λίγο!

Δεν ξέρω πόσοι εξ υμών είχατε την υπομονή να διαβάσετε τη χθεσινή συνέντευξη του "Παπ". Με ύφος "πολλά βαρύ" γενικώς, "ψιλο-παρεξηγημένο", επανέλαβε πολλές κοινοτοπίες, ξαναέριξε τις γνωστές μπηχτές για Μουνιόθ (περί επιθετικού ποδοσφαίρου και άλλα τέτοια φαιδρά...), έκανε ένα μικρο-γλυψειματάκι στον Πεσέϊρο κ.λπ. Το πραγματικά απολαυστικό απόασπασμα όμως, είναι αυτό που αναφέρεται στον Ν'Ντιογέ. Το παραθέτω αυτούσιο και... καλή διασκέδαση!

ΕΡ. Υπάρχει μία περίπτωση ο Παναθηναϊκός να μην αποκτήσει επιθετικό. Εσύ πιστεύεις ότι οι παίκτες που αποτελείτε την επιθετική γραμμή μπορείτε να σηκώσετε το βάρος, ή θέλετε έναν ακόμα παίκτη για να βοηθήσει και το συναγωνισμό;
ΑΠ. "Υπάρχει συναγωνισμός. Αλλωστε έχουμε πάρει επιθετικό".

ΕΡ. Ποιον εννοείς, τον Ν` Ντιογέ;
ΑΠ. "Ναι, γιατί, τι είναι;"

ΕΡ. Προσπαθούμε να το προσδιορίσουμε. Είναι all around...
ΑΠ. "Οχι, επιθετικός είναι. Δεν νομίζω να παίζει χαφ".

ΕΡ. Θεωρείς ότι θα είναι ένας από τους δύο φορ ή σε τριάδα μπροστά;
ΑΠ. "Ο,τι και να παίξουμε, θα παίζει. Ξέρω εγώ; Ο προπονητής ξέρει".

ΕΡ. Δεν είναι χαφ δηλαδή, να παίζει στα άκρα ή ελεύθερος στο κέντρο;
ΑΠ. "Αυτά τα ξέρει ο προπονητής, αλλά όπως το έχω δει είναι σαν να είναι επιθετικός. Και φουνταριστός επιθετικός. Δεν έχω δει πού έπαιζε στην προηγούμενη ομάδα του. Σίγουρα πάντως ο συναγωνισμός βοηθάει και είναι καλό να υπάρχει".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κουτόχορτε,

παρομοίως εύχομαι περαστικά και γρήήήγορα στον καλό οφθαλμίατρό μας!

Διότι καλό μου αγόρι δεν έγραψα πουθενά αυτό που διάβασαν τα ματάκια σου, ότι "είναι ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ να δικαιωθείς δια μέσου της αποτυχίας της ομάδα σου".

Διάβασέ το άλλη μια φορά, με τα γυαλιά σου και μη βιάζεσαι να κάνεις ντους γιατί λάσπη δεν υπάρχει.

Είπα λοιπόν κάτι το προφανές για το ονομαζόμενο "σύνδρομο της Κασάνδρας", που δεν έχει καμμιά σχέση με το τι ΕΠΙΘΥΜΕΙ η Κασσανδρα (μπορεί μάλιστα να επιθυμεί το αντίθετο, δηλαδή να σωθεί η πόλη της, να πετύχει η ομάδα της).

Ποιό είναι αυτό; Όπως ακριβώς είπα, είναι ένα ΑΔΙΕΞΟΔΟ (καμμιά σχέση λοιπόν με αυτό που νόμισες ότι διάβασες), το αδιέξοδο του ΡΟΛΟΥ το μονίμως κράζειν.

Σε τι συνίσταται το αδιέξοδο αυτό; Στο ότι εάν η πόλη σου σωθεί ή η ομάδα σου πετύχει, τότε πρέπει να καταπιείς τα λόγια σου (κάτι που δεν είναι άνευ ψυχικού κόστους) - ενώ εάν η πόλη σου χαθεί ή η ομάδα σου αποτύχει πάλι νιώθεις συντριβή που χάνεται αυτό που αγαπάς.

ΑΥΤΟ είπα λοιπόν και σου ξαναλέω φιλικά, σκέψου το.

Διότι φίλε μου η μπάλα (όπως και η ζωή κι η κάθε αγάπη) θέλει και λίγη ΑΘΩΟΤΗΤΑ για να τη χαρείς και κάμποσο ΧΙΟΥΜΟΡ, κι αυτοσαρκασμό ακόμα - αυτό δηλαδή που λείπει από την Κασσάνδρα.

ΡΕ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

-----------

Το λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι, ήρθε η ώρα ...

... φοράω τον άφλεκτο μανδύα μου με το διπλό Τ και την κάνω κι εγώ λιγάκι εκτός Μητρόπολης.

Δεν θα εξαφανιστώ εντελώς, απλά θα πετάγομαι κατά 'δω πού και πού από την Ανδρομέδα και τον Αλδεβαράν, όπου λογαριάζω να ψαρεύω αστερίες.

Να είστε όλοι καλά και να περάστε καλό καλοκαίρι.

-------

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ!

squarelogic είπε...

"ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ! "

κατι ξερεις εσυ...

καλο ψαρεμα!

αντε,και ελπιζω μεχρι να ληξει το 1ο μερος των διακοπων μου,να εχει εμφανιστει κανενα σοβαρο σεντερ μπακ...

sniper πως πανε οι προπονησεις?

σχολιαστής είπε...

Μπορεί να πουλήσει το Νίνη και να ενισχύσει οικονομικά τον όμιλο. Τζίγκερ, ντροπή ρε μεγάλε, μας έχεις φλομώσει στο παραμύθι. Αμα σε χαλάει βρές κάποιον άλλο απο την οικογένεια να αναλάβει. Α, και αν πάρεις τον κουτσό Χασάπα, να μας φυλάξεις μια συκωταριά.

Ευτυχώς που οι γαύροι έχουν ένα μυστικό όπλο που λέγεται "Λεμονής". Ετσι κάπως ισορροπούν τα πράγματα.