Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2007

Υπεύθυνη Δήλωση

Πριν ακόμα τελειώσουν οι μεταγραφές, αποφάσισα να γράψω την γνώμη μου....εγκαίρως και τεκμηριωμένα. Η απόκτηση του Κάρα είναι σημαντική τόσο συναισθηματικά, όσο και αγωνιστικά. Δεν χρειάζεται ανάλυση για το θέμα, είναι παικταράς και κυρίως Παναθηναϊκός. Για τον Μάτος δεν γνωρίζω πολλά. Όσα αναφέρει ο latin είναι αλήθεια, που σημαίνει οτι θα πρέπει να περιμένουμε για να τον κρίνουμε καθώς την μία χρονιά ήταν εξαιρετικός και την επόμενη άθλιος. Για την αποκατάσταση της αλήθειας η Κορίνθιανς ελέγχεται απο εταιρεία μάνατζμεντ και δεν έχει πλήρη κυριότητα των ποδοσφαιριστών της. Κατά συνέπεια μην τρώτε παραμύθι οτι πληρώσαμε 3.000.000€, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Ειπώθηκε απλά για να μετριάσει τις εντυπώσεις, καθώς οι απέναντι πλήρωσαν αδρά για Γκαλέτι-Μπράβο-Νούνιες ενώ εμείς πήραμε ελεύθερους Εντιογιέ, Κάρα και δώσαμε κάτι ψιλά για Μάλαρτζ-Δημούτσο.

Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός με εντυπωσιάζει σε 2 σημεία.

1. Έχουν αποκτηθεί 3 παίκτες για τον ίδιο χώρο/θέση (κεντρικό χαφ) δηλαδή οι Κάρα, Εντιογιέ και Δημούτσος. Σε αυτούς προσθέστε και τον τραυματία Έκι που αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει και τον Λεοντίου. Όλοι δεν χωράνε και προξενεί εντύπωση αυτός ο συνωστισμός. Οι μεταγραφές έγιναν βάσει πλάνου ή ότι λάχει?

2. Η άμυνα, που πέρσι ήταν το μεγάλο πρόβλημα, παραμένει αυτούσια. Η πλάκα είναι οτι ακούγεται κινητικότητα μόνο για κεντρικό αμυντικό, όταν είναι ευρέως γνωστό οτι τα πλάγια μπακ της ομάδας είναι τρισάθλια. Τα ίδια έλεγα και πέρσι, τότε που όλοι πανηγύριζαν με Βίκτορ και Σαλπιγγίδη και δικαιώθηκα. Άντε και μοίρασε το παιχνίδι ο Μάτος, άντε και έκοψαν μέσα Νίνης, Ίβανσιτς και προωθήθηκαν τα μπακ. Με το που φτάσει η μπάλα σε Βύντρα, Σέριτς η μπάλα θα παέι στην Craft στην Αλεξάνδρας ή θα κοντρολάρουν στο Δημοτικό σχολείο πίσω απο την Θύρα 10.

Σημείωση: Μην βιαστείτε να υποβαθμίσετε την κρισιμότητα του συνωστισμού. Νίνης, Κάρα, Ίβανσιτς και Μάτος είναι δεδομένοι άρα οι 2 μεταγραφές πάνε πάγκο και ο μέχρι τώρα ποιοτικότερος χαφ (Έκι) και φερόμενος ηγέτης, επίσης. Θα ήθελα, και αναμένω, τουλάχιστον έναν ποιοτικό και δαπανηρό ακραίο μπακ, όπως και έναν εξίσου ποιοτικό και ακριβό κεντρικό αμυντικό. Παπαζαχαρίας για back up δεν θα με χάλαγε-τονίζω ως back up. Επίσης στη επίθεση έχουμε έναν παρακμάζοντα Παπαδόπουλο και έναν πραγματικό σκόρερ, αλλά χωρίς τεχνικές αρετές, στο πρόσωπο του Σαλπιγγίδη. Μήπως να πάρουμε έναν επιθετικό κλάσης, που με προσωπική ενέργεια να παίρνει παιχνίδια και να ξεσηκώνει την κερκίδα? Κάποιον που να ξέρει να ντριμπλάρει εν ολίγοις...Να πιεστεί και λίγο ο Μυτόγκας που 2 χρόνια ξύνεται ενώ έχει καπαρωμένη φανέλα βασικού.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον "συνωστισμό", καθώς ο Εκι είναι χρόνια τραυματίας, άρα κανείς δεν ξέρει πότε και σε τι κατάσταση θα γυρίσει. Ο Δημούτσος είναι 18 χρονών, αντιμετωπίζεται ως ταλέντο, και ορθώς προορίζεται για πάγκο (εκτός και αν γίνει Νίνης 2 , τι να πω μακάρι). Ο Εντιογέ ήρθε από την αρχή ως αναπληρωματικός. Επίσης και να γυρίσει ο Εκι καλά, δεν θα έιναι απαραίτητα στον πάγκο, καθώς η χρονιά δεν βγαίνει με 2 παίκτες βασικούς. Αν σκεφτείς ότι το κέντρο μας ήταν αθλιότατο πέρυσι, εγώ συμφωνώ με την ενίσχυσή του. Και στον Λεοντίου καλό θα κάνει ο πάγκος, όπως και στον Τζιώλη, γιατί είχαν επαναπαυθεί.

Άκρα έχουμε πρόβλημα, καθώς Σεριτς-Βύντρα απογοήτευσαν (επιεικώς) και επίσης δεν υπάρχει αναπληρωματικός των Νίνη-Ιβανσιτς, αν υποθέσουμε ότι ο Βίκτορ μπορεί να μην είναι υγιής. Για τον Ρομέρο ξέρετε την άποψή μου.

Για το βαρύ σεντερ φορ συμφωνώ, αλλά πιστεύω θα αποκτηθεί κάποιος για ανπληρωματικός κυρίως. Ίδωμεν, υπομονή..

Τέλος πάντων το σημαντικότερο είναι τα 2 σέντερ μπακ που θα έρθουν να είναι καλοί. ¨οταν αποκτηθούν, τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

1. Πήραν τελικά οι γαβριέλες τον Μπράβο και τα σκάσανε κι όλας;;;

2. Ο Κάρα (4 χρόνια αναπληρωματικός με Μπενφίκα - Ίντερ, 30 χρονών και "γενιά Ριζούπολη") είναι σωστή κίνηση αλλά ο Ντ' Ογιέ ΔΕΝ είναι; Οποιοσδήποτε παίκτης μας ερχόταν με το βιογραφικό του Κάρα τα τελευταία 4 χρόνια για πάγκο θα τον είχαμε.

3. Όντως χρειαζόμαστε κεντρικούς Αμυντικούς.

4. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι Βύντρα, Νίλσον είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. Το πρόβλημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα ΑΚΡΑΙΑ ΧΑΦ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΑΝΕ και τα ακραία μπάκ μας έβγαιναν σχεδόν ΣΥΝΕΧΕΙΑ απέναντι σε 2 παίκτες.

Εγώ είμαι ικανοποιημένος έως τώρα. Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλύτερες και πραγματικές μεταγραφές απ' ό,τι οι "απέναντι".

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΈ ΦΙΛΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ,
βλέπεις ξεκάθαρα ότι σωστά περιμένει κανείς και δεν πρέπει να ρισκάρει να κρίνει τις μεταγραφές πριν αυτές ολοκληρωθούν.
Η γνώμη μου είναι ότι οι μεταγραφές παρόλο που εκ πρώτης όψεως φαίνονται "ως πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι" έχουν ως βάση την ηλικιακή ανανέωση του δυναμικού καθώς και τη αναβάθμιση σε πάθος και τσαγανό που τόσο έχουν λείψει τα τελευταία δύο χρόνια από την ομάδα.
Όσο και αν ακούγεται παράταιρο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι πιο σκληροτράχηλος από ένα Αργεντίνο και μάλιστα στη θέση του αμυντικού χάφ. Αν έχει μπροστά του δύο μπαλαδόρους όπως ο Κάρα και ο Εκι που ο ένας είναι ο τεχνίτης και ο άλλος είναι ο παθιασμένος και που με το πάθος παρασύρει και τους υπόλοιπους να παίξουν πιο παθιασμένα. Με δεξια το Σάλπι και αριστερά το Μυταρόλο νομίζω ότι φτιάχνεις ένα σύνολο που μπορεί να γυρίσει ένα μάτς που το χάνεις 1-0. Δηλαδή αυτό που σου έλειψε πέρυσι.Όσον αφορά την άμυνα ο Άbαλος που ακούγεται, ο Παπαζαχαρίας και εναλλακτικά ένας πλάγιος μπακ, ανάγκες που πιστεύω ότι έχει διαγνώσει και το προπονητικό τιμ, είναι επαρκείς για να ξεκινήσεις.
Τώρα αυτά που συζητιούνται αν ο Τσίκερ έδωσε τόσα ή λιγότερα δε νομίζω ότι έχουν και τόση σημασία. Αν σου βγεί ο ΔΑΝΕΙΚΌΣ και όχι ο δικός σου, τι σε νοιάζει αν έχεις πετύχει τους στόχους σου?
Άρα οι όποιες εικασίες είναι εκ του περισσού.
Τελικό συμπέρασμα για μένα: ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΄Ιδωμεν μέχρι τη τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ανώνυμος είπε...

Deite ki ayto, en panathinaiko adelfoi. Markakis apo to www.sport24.gr

Η σημασία (της επιστροφής) του Καραγκούνη


Η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό χαιρετίστηκε με τέτοιο ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας, όχι απλώς επειδή ο «τυπάρας» είναι, αγωνιστικά, μια από τις κορυφαίες, στα λεφτά που κοστίζει, λύσεις στη θέση του.

Ούτε απλώς επειδή αυτή καθαυτή η θέση του (χαφ-μπαλαντέρ, με έφεση στον ανασταλτικό τομέα και το κράτημα της μπάλας, καλό σουτ από μέση και μεγάλη απόσταση και καθόλου αμελητέες δυνατότητες ανάπτυξης παιχνιδιού -όχι τόσο με μακρινές πάσες, που δεν είναι ακριβώς το φόρτε του, όσο μέσω εξαιρετικά εκτελεσμένων στημένων φάσεων και κοντινού ίσως, αλλά συχνά απρόβλεπτου και διορατικού «μοιράσματος» της μπάλας σε γρήγορους πλάγιους μπακ-χαφ ή επιθετικούς ικανούς στον κενό χώρο είναι μια θέση εξαιρετικά σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει ατυχήσει τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή του προκάλεσε τον ενθουσιασμό που προκάλεσε, κυρίως επειδή συνοδεύτηκε στο μυαλό κάθε οπαδού των «πρασίνων» από τη μαγική λεξούλα… "επιτέλους"!

Κι αυτό επειδή κάθε καλούτσικος στη δουλειά του μάνατζερ μπορεί να προτείνει σε μια ομάδα κάποιον 30χρονο χαφ με τις ικανότητες του Καραγκούνη, που να κοστίσει ίσως και λιγότερα από 800.000 το χρόνο.

Αλλά μια σχέση του είδους «Καραγκούνης-Παναθηναϊκός» δεν είναι σχέση αμιγώς "εργασιακή", ούτε "αμοιβαιότητας" σε επίπεδο χρημάτων –απόδοσης. Και γι’ αυτό δεν αποτιμάται κιόλας με τέτοιο τρόπο: "ξόδεψα τόσα, περιμένω τόσα".

Είναι σχέση που εδράζεται (και, άρα απηχεί), κυρίως, στο συναισθηματικό κόσμο του παίκτη και των οπαδών της ομάδας (οι οποίοι είναι, βέβαια και η καρδιά, οι πνεύμονες, ο μυϊκός ιστός, τα σπλάχνα -τα πάντα εκτός από τον εγκέφαλο, για να μην πολυλογούμε- της ομάδας) και, πρακτικώς, είναι ανεκτίμητη.

Ο Καραγκούνης –ο κάθε Καραγκούνης, ο κάθε παίκτης που με τον εύκολο ή το δύσκολο τρόπο φτάνει να κερδίζει το υπέρτατο ποδοσφαιρικό αγαθό, την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου, δηλαδή- δεν είναι "αλατοπίπερο" για μια ομάδα, ευχάριστο "έξτρα", γαρνιτούρα, που και να λείπει, το μόνο που χάνεται είναι λίγη νοστιμάδα.

Είναι 100% "φιλέτο", "ζουμί", ουσία, "εκ των ων ουκ άνευ" υλικό της συνταγής: χωρίς "Καραγκούνηδες", δεν είναι απλώς άνοστο το πιάτο. Είναι μη χορταστικό –και καθόλου θρεπτικό, σκέτο junk food.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ήρωες, ινδάλματα που θα ενσαρκώσουν την "ιδέα" (τη φιλοσοφία, την ιστορία, το ύφος και το ήθος) πίσω από το έμβλημα. Και τέτοιοι γίνονται μόνο οι παίκτες, άντε και ο προπονητής πού και πού.

Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν πούλησε ποτέ στη μπουτίκ φανέλες του… "επικοινωνιολόγου" της, ούτε καν του τεχνικού της διευθυντή. Τους παίκτες αγαπάει ο κόσμος και δένεται μαζί τους (όχι μόνο όταν τους αποθεώνει, αλλά, ενίοτε και όταν τους κατσαδιάζει).

Αλλά για να τους αγαπήσει, πρέπει πρώτα να ζήσει μαζί τους χαρές και λύπες και να τους βιώσει ως πραγματικούς πρωταγωνιστές της όλης ιστορίας που λέγεται ποδόσφαιρο –όχι ως άνευ σημασίας, αναλώσιμες και περαστικές από το σύλλογο μαριονέτες, που χορεύουν σ’ έναν "υψηλότερο", πολύ περίπλοκο και εξεζητημένο για να τον καταλάβουν οι μάζες σκοπό, ο οποίος, στις πλήρεις του διαστάσεις είναι κατανοητός μόνο στο μυαλό ολίγων και εκλεκτών επιτελών.

Ως σύλλογος –επισήμως και σε επίπεδο "γραμμής", λειτουργικής φιλοσοφίας, όπως την περνάνε στον κόσμο τα φίλια Μέσα, όποια και όσα κι αν είναι αυτά- ο Παναθηναϊκός επέλεξε τα τελευταία χρόνια να παρουσιάζεται προς τα έξω περίπου ως καθαρό (αύταρκες και αυτό-συνεπές)… ιδεολόγημα, που ετίθετο όχι μόνο υπεράνω παικτών-ηρώων, αλλά ακόμη και… τίτλων (και συνεπώς, μεταξύ μας κιόλας, τίθετο ταυτόχρονα και εκτός πραγματικότητας, ελληνικής ή άλλης).

Εάν, λοιπόν, η επιστροφή του Καραγκούνη σημαίνει στην πράξη και επιστροφή σε μια πιο «γήινη» και απείρως πιο ρεαλιστική λογική (λογική που δίνει στο έμψυχο δυναμικό την πρέπουσα σημασία του, η οποία, φυσικά, είναι, καθώς εμφατικά υπογραμμίζει και η φράση, η ΨΥΧΗ και όχι η "δυναμική") το κέρδος είναι διπλό για τον Παναθηναϊκό.

Διότι ασφαλώς και δεν έφυγε "τσακωμένος" ο Καραγκούνης από τους "πράσινους". Αλλά στις βαλίτσες του για το εξωτερικό δεν κουβάλησε και λίγη λάσπη. Μπορεί να μην απευθυνόταν στον ίδιο προσωπικά, αλλά, μήπως για έναν παίκτη που υπήρξε σύμβολο της "γενιάς" του, δεν είναι χειρότερο αυτό; Να αποτελεί την "εξαίρεση" που, και καλά, επιβεβαίωνε τον κανόνα και ο κανόνας να είναι ότι η "γενιά" του ήταν, υποτίθεται, γενιά ηττοπαθών, "λίγων", φτιαγμένων από ζυμάρι και όχι από μέταλλο, εγωιστικών και αχάριστων "παλιόπαιδων" που έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα;

Φυσικά και ήταν χειρότερο. Πολύ. Και πιο σκληρό και πιο άδικο ήταν, επίσης. Και γι’ αυτό και η επιστροφή του, παρότι απαλύνει πολλές άγριες επιφάνειες δεν απαντά αυτόματα και σε όλα τα ερωτηματικά –πολλώ δε μάλλον, δεν ακυρώνει και την ανάγκη όχι απλώς να τεθούν (με αφορμή αυτό το come-back) αυτά τα ερωτηματικά, αλλά και να απαντηθούν κάποτε.

Διότι είναι ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού το ποιος, εν τέλει, φύτεψε και καλλιέργησε το σπόρο αυτού του δηλητηριώδους κισσού που γενικόλογα ονομάστηκε "οι λούζερ της Ριζούπολης". Κισσού που, με την επιμονή και το φαρμάκι του, δεν έπνιξε απλώς έναν εκπληκτικό κορμό ομάδας υψηλών δυνατοτήτων, αλλά, το κυριότερο, έδωσε για χρόνια (ίσως και ακόμη να το πράττει) έναν παράλογα και αδικαιολόγητα «εκδικητικό» και «εσωστρεφή» τόνο και μια πικρή χροιά στο σύνολο σχεδόν των πράξεων -και των παραλείψεων…- της διοίκησης του συλλόγου προς, πρακτικώς, οτιδήποτε ενσάρκωνε εκείνη η γενιά και οτιδήποτε την περιέβαλλε επίσης, είτε ως συμπλήρωμα είτε ως βασικό συστατικό.

Προσωπικά, επειδή έχω υπάρξει θαυμαστής όλων όσα αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει ο Γιώργος Καραγκούνης και ως άτομο και ως επαγγελματίας και ως "σύμβολο" της γενιάς του, χαίρομαι ιδιαίτερα που η παρουσία του θα κοσμεί από εφέτος ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ίσως όμως ακόμη περισσότερο να χαίρομαι για το γεγονός ότι ακόμη και όσοι, κρυφίως, σε διαδρόμους και γραφεία τον διέβαλλαν μέχρι προχθές χυδαία και, εμμέσως, τον ανακήρυξαν σε "αρχί-λούζερ", αναγκάστηκαν από τα πράγματα και τον υποδέχθηκαν ήδη από χθες ως… "Γιώργαρο" (!), εφευρίσκοντας παράλληλα και απίθανες δικαιολογίες-απολογίες για όσα μέχρι και πριν από ελάχιστες μέρες υποστήριζαν δημοσίως και ανερυθρίαστα, με τη γνωστή τους ξεδιαντροπιά και αλαζονεία.

Αν αυτό σημαίνει και ότι στο εξής δεν θα εισακούονται, πλέον, σε ΟΛΑ, το κέρδος για τον Παναθηναϊκό θα είναι ανυπολόγιστο. Και άμεσα, σε επίπεδο αγωνιστικής καθημερινότητας και προς τα έξω εικόνας και μακροπρόθεσμα, σε επίπεδο ("επιτέλους", που λέγαμε και πιο πάνω…) δημιουργίας, ξανά, κατάλληλου εδάφους στην Παιανία και ΠΕΡΙ αυτήν, ώστε στο μέλλον να ξεπηδήσουν από ‘κει όχι απλώς μπόλικοι ακόμη σπουδαίοι παίκτες (αυτό, άλλωστε, δεν σταμάτησε ποτέ), αλλά μπόλικοι κοτζάμ "Καραγκούνηδες": παίκτες-σάρκα εκ σαρκός, ζωοδόχο αίμα και περήφανη "σημαία" όλων όσα οφείλει και είναι τιμή αλλά και ανεκτίμητο προνόμιό της, να πρεσβεύει μια ομάδα με ιστορία όπως αυτή του "τριφυλλιού".

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα, τα πράγματα δεν είναι όύτε εντελώς άσπρα, ούτε εντελώς μαύρα.

Συμφωνώ ότι το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι η επιστροφή του Καραγκούνη. Δεν έχω κάτι να προσθέσω σ΄ αυτά που γράφτηκαν ήδη. Και η προσέγγιση του Μαρκάκη είναι κατά τη γνώμη μου σωστή σε γενικές γραμμές - όσο κι αν είναι υπερβολική σε κάποια σημεία.

Το θέμα είναι η "τυπάρα" να μην χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για έναν τελικά φτωχό απολογισμό, αλλά ως έναυσμα για ένα ουσιαστικό αγωνιστικό come-back, το οποίο, λίγο-πολύ, απαιτεί τις προσθήκες που επισημαίνει ο Κουτόχορτος.

Σε γενικές γραμμές δικαιούμεθα να αισιοδοξούμε περισσότερο απ΄ ότι μια εβδομάδα πριν. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα - ελπίζω να μην αποδειχθεί οφθαλμαπάτη ή να φταίει η πρεσβυωπία μου (τ' ακούς square;).

squarelogic είπε...

στη διαθεση σου γκρην!

ελπιζω και γω,τωρα που ξεπερασαν την αρχικη δυστοκια,να συνεχισουν ακομα πιο ποιοτικα με τα σεντερμπακ,και(συμφωνωντας με τον Κουτ.)να δουν και κατι καλυτερο για τα πλαγια μπακ(ιδιως αριστερα..)

Ο Μαρκακης εδωσε ρεστα με αυτο το κειμενο.Ειναι αυτα που λεγαμε περι περιρεουσας ατμοσφαιρας και αλλων intangibles που μετατρεπουν μια εργοδοτρια εταιρεια σε ΟΜΑΔΑ!

Για πολλοστη φορα κανω το λαθος να αναρωτηθω αν ο Τζιγγερ ξυπνησε...
(κατα 99% βεβαια θα τη χυσει την καρδαρα,αλλα " η ελπιδα ειναι η μνημη της επιθυμιας")

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τους προλαλήσαντες.

1. Ο "συνωστισμός" στα χαφ είναι δικιολογημένος, αν σκεφτούμε ότι αφενός μεν οι ΕΚΙ-ΣΑΝΤΣΕΘ είναι αμφίβολοι (ο Έκι θα επιστρέψει, λέει ο γιατρός του, καλόν Οκτώβρη, ο δε Βίκτορ το πάλεψε γενναία μεν αλλά δεν εμπνέει 100% σιγουριά) και αφετέρου ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περσινής ομάδας ήταν το ΚΑΚΙΣΤΟ κέντρο - τόσο στα δημιουργικά κυρίως όσο και στα ανασταλτικά του καθήκοντα -, που έπασχε από τη χειρότερη για ένα κέντρο αρρώστεια: τη ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ (κι αν ο ΝΙΝΗΣ έκανε ξαφνικά τη μεγάλη διαφορά, ήταν κυρίως επειδή το παλικάρι είχε νεύρο και έτρεχε).

2. Σε συνάρτηση με το παραπάνω, δυο λόγια για τον ΝΙΝΗ: έχω την εντύπωση ότι δεν θα τα πάει τώρα τόσο καλά όσο πέρσι κι ο λόγος θα είναι ότι δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ξεκουραστεί. Θυμάστε ίσως τι ζημιά έπαθε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τη δεύτερη χρονιά του μαζί μας. Δεδομένου ότι ο Νίνης, σαν πολύ πιο πιτσιρικάς, δεν έχει τις μυικές αντοχές ούτε καν ενός 24άρη, πιστεύω ότι θα τον βλέπουμε πολύ συχνά να λείπει λόγω τραυματισμών. Ελπίζω πάντως ο ΠΕΣΕΙΡΟ να τον διαχειριστεί ορθολογικά κι όχι όπως ο αθεόφοβος ΜΟΥΝΙΟΘ, που κόντεψε να τον ξεκάνει!

4. Από την άμυνα βλέπω να ξεχάσατε (πλην του Μιχάλη) τον ΝΙΛΣΟΝ. Ελπίζω να συνεχίσει όπως στα τέλη της περσινής σεζόν, που ήταν εξαιρετικός ο άτιμος, και να είναι ο βασικός δεξιός μπακ.

3. Επαναλαμβάνω κάτι που έλεγα και πέρσι για την ΑΜΥΝΑ: η εικόνα της ήταν κακή σε πολύ μεγάλο βαθμό επειδή την πρόδιδε το κάκιστο κέντρο-σουρωτήρι(η ίδια ακριβώς άμυνα, πρόπερσι τα πήγε μια χαρά).

5. Πάντως θεωρώ βέβαιο ότι θα προστεθούν 1-2 καθαροί αμυντικοί φέτος, έστω και μόνον επειδή ο ΜΟΡΙΣ θα λείψει υποχρεωτικά από την ομάδα για 1 μήνα γύρω στο Δεκέμβρη, όπως άκουσα.

6. Για τα εκατομμύρια ή όχι που ξοδεύονται ή δεν ξοδεύονται, το έχω ξαναπει: τη μια λέμε ότι "ξοδεύει μεν αλλά σε λάθος παίκτες", την άλλη ότι "είναι καβούριας". Πόσα επιτέλους εκατομμύρια στοίχισαν ο ΒΑΖΕΧΑ ή ο ΒΑΝΤΣΙΚ ή ο ΜΠΟΡΕΛΙ; Ας πάρει λοιπόν τους σωστούς παίκτες κι ας μην δώσει ούτε δεκάρα, δεν είναι στα φράγκα το ζήτημα.

ΥΓ. Τι έγινε ρε παιδιά της "αντιπολίτευσης" με τον ΒΕΛΙΤΣ; Έπαψε ξαφνικά να είναι "πούστης", "διερμηνέας του Σάντος", "λαμόγιο" και τα τοιαύτα;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πόσα χρόνια κάποιοι θα λιβανίζετε τον Βαζέχα και τον Βάντσικ...ΗΜΑΡΤΟΝ. Κάθε μέρα δεν είναι Κυριακή και ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρακτορείο να δοκιμάζεο ο καθένας την τύχη του. Με αυτά που γράφετε ορισμένοι, αν κάποιος λείπει απο την Ελλάδα για 3 χρόνια θα νομίζει οτι ο Παναθηναϊκός τα έχει σαρώσει όλα, και μόλις υπέγραψαν Ροναλτίνιο και Ντρογκπά. Έναν μη διεθνή Βραζιλιάνο έχει πάρει, έναν ανήκουστο, έναν αμούστακο, τον τερματοφύλακα της Ξάνθης και επέστρεψε ένας ποιοτικός πρώην παίκτης. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την υπεραισιοδοξία κάποιων...

σχολιαστής είπε...

Ο Καραγκούνης είναι καλός παίχτης και θα βοηθήσει. Αλλά ας μην αποτελέσει άλλοθι για το ότι ο Τζίγκερ δε βάζει το χέρι στην τσέπη για σοβαρή ενίσχυση της ομάδας.

Τι διάολο θέλει δηλαδή, να πάει κάποια στιγμή η ομάδα στο νέο γήπεδο και στη συνείδηση του κόσμου ο Παναθηναικός να έχει γίνει η τρίτη ομάδα της χώρας. Θέλει προσπάθεια αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι με τις άοκνες προσπάθειες του Τζίγκερ η ομάδα έχει πάρει μια σταθερή κατηφορική διαδρομή.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Το καλύτερο είναι οτi μέχρι τώρα έχουν ξεφορτωθεί 1.2 εκ από Μπίσκαν, 900.000 από Μπόβιο, 600.000 Άντονσον, κατά προσέγγιση 200.000 Κώτσιος, 200.000 Άντριτς, 200.000 Θεοδωρίδης, 200.000 Έμπεντε, 300.000 Χαραλαμπίδης...σύνολο 3,7 εκ ευρώ. Και πήραν Δημούτσο-αυτός πρέπει να πληρώνει βάσει φιλοσοφίας και ιστορίας Βαρδινογιαννέϊκου-Μάλαρτζ 300.000, Κάρα 800.000 και Εντιογιέ 300.00...σύνολο 1,6 άντε και άλλα 600.000 ο Μάτος...2 εκ. Άρα με κόστος κάτω των 600.000, καθώς οι περισσότεροι ήταν ελεύθεροι ή αγοράστηκαν για λεφτά πείνας, βρίσκονται ήδη 1,5εκ κάτω απο το περσινό wage structure. Όλα αυτά την στιγμή που η ομάδα είναι 3η και καταϊδρωμένη για 2η σερί χρονιά-και όταν οι απέναντι διαπιστωμένα έχουν δώσει 4 εκ για Γκαλέτι-Νούνιες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ και ετοιμάζονται για άλλα 2εκ για Ραούλ Μπράβο. Λογιστής δεν είμαι, ούτε θα κάνω κουμμάντο στο πορτοφόλι τους αλλά σίγουρα δεν τρώω κουτόχορτο. Δεν λέω να επενδύσουν-καλό ανέκδοτο αυτό-αλλά τουλάχιστον να διέθεταν για σοβαρή ενίσχυση ένα μέρος των ήδη εισπραχθέντων απο τηλεοπτικά (ΕΡΤ 5 εκ τον χρόνο), χορηγίες (ΟΤΕ κτλ) και διαρκείας 4.000 με 500 μέση τιμή=2.000.000. Αν αυτά δεν τα βλέπετε και φάγατε το τυράκι με Καραγκούνη...περαστικά.

Σημείωση: Η ίδια ΠΑΕ με αποικιοκρατική λογική πληρώνει 70.000 έναν ταλαντούχο 17χρονο αλλά αξιώνει 15 εκ ως ρήτρα. Δηλαδή 200 φορές !!!!!! πάνω απο όσα τον κοστολογεί μισθολογικά. Αυτό για μελλοντική χρήση....

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κουτόχορτε Αδελφέ,

1. Δηλαδή ρε φίλε οι γαύροι πόσα συμβόλαια ξεφορτώθηκαν;

2. Τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν οι γαύροι; Η ομάδα της ριζούπολης που τόσο πενθείς δηλαδή τι συμβόλαια είχε;;;

3. Με τον Νίνη το συμβόλαιο του είναι πάνω από 100.000 και είναι 17 χρονών. Κάτσε καλά. Η Ρήτρα αν είναι τόσο παικταράς όσο φαίνεται είναι μικρή.

4. Δεν έφαγε κανένας τυράκι με τον Καραγκούνη. Όλοι μιλάμε και για αμυντικό που χρειάζεται η ομάδα. Εσύ τι γκρινιάζεις; Επειδή τρως το τυράκι των καραπουστόπουλων και των πανοπούτσων;;;; Σύνελθε ρε φίλε και περίμενε να δεις την ομάδα στο χόρτο που μου τους έχεις βγάλει όλους άχρηστους. Και δεν μιλάει κανείς μόνο για Βαζέχα και Βάντσικ. Τον Μπορέλι δηλαδή τον ήξερες; Τον Χένρικσεν; Τον Μίνχ τον Χρυσοπλήρωσες;

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Old Boy είπε...

Kουτόχορτε, δεν υπάρχει κανένας συνωστισμός στα χαφ. Συνωστισμός υπήρξε μόνον στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922. Για το τι θα επικρατήσει στα χαφ η σωστή λέξη (σε αντίθεση με τη Σμύρνη) είναι σφαγή :)

Unknown είπε...

Πάλι γαι πακέτο πάμε. Ετσι το βλέπω. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας όποιον και να πάρουμε θα έρθει θα φάει και θα φύγει πάλι. Δεν υπάρχει συνείδηση και παιδεία. Και να σας πω και κάτι? καλα μας κάνουν τα κ@ριόλι@ (για τους παίκτες μας λεω). Αθλητές χωρίς καμία παιδεία που υξεκίνησαν αγαπόντας τη μπάλα και τώρα κατάντησαν να πιέζονται να παίξουν για να διατηρήσουν το κασέ τους ψηλά. Κατάντια ρε. Οι περισσότεροι έχουν αφήσει το μπασκετάκι και βλέπουν μόνο μπάλα. Δείτε και λίγο μπάσκετ ρε (προς τους παικτες) για να καταλάβετε τι εστι Παναθηναϊκός και τι ψυχή. Μέχρι και ξένοι παίζουν με λύσσα για ποιόν? Για την Πανάθα ρε αχριοι. Αυτη την ομάδα που πόνεσαν κάποιο για να φτιαχτεί κι αυτή την ομάδα που υποστηρίζουμε μέχρι τέλους ρε αλήτες.

Είναι δυνατόν να συζητάμε για ανάπτυξη της ομάδας και του Παναθηναϊκού πνέυματος με Τζίγγερ και Βέλιτς? Ημαρτον. Υπομονή και πίστη αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη σου έχω δυσάρεστα νέα, το πουλέν σου, ο Γκάντζεφ γυρνάει από τον Λεβαδειακό και πάει δανεικός αλλού. Κρίμα, καθαρός αναπληρωματικός του Ίβανσιτς δεν υπάρχει.

Εντωμεταξύ αν κάνει εγχείριση ο Μόρις, +το ότι θα λείπει το χειμώνα για την εθνική Ν.Αφρικής, κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης 2 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΩΝ σέντερ μπακ

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ (οέεε Ρένε) Χενρικσεν,

Ναι το έμαθα για τον Γκάντσεφ και στενοχωρήθηκα. Τέλος πάντων, αν είναι για καλό του Παίκτη και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας έχει καλώς.

Αμυντικούς θέλουμε ούτως ή άλλως. Είτε με είτε χωρίς Νασίφ ξέρουμε ότι θέλουμε αμυντικούς.

Αύριο πάω να σκάσω για το διαρκείας.... ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Ρε συ αδιόρθωτε Κουτόχορτε,

ποιός μίλησε για ... κοσμογονία κι έχεις πιαστεί (από τα μαλλιά σου) ν' αποδείξεις ότι δεν συνέβη η τοιαύτη;

Χαχαχαχαχά, με σκοτώνεις με τα κιαροσκούρα κοντράστα που σκαρώνεις αδερφέ!

Κοίταξε μόνο μην πάθεις κανένα στραβισμό με τους αριθμούς, ειδικά με τους ... ερυθρόλευκους αριθμούς που φαίνεται να σε στοιχειώνουν εσχάτως.

Αν και οφθαλμίατρο έχουμε, δόξα τω θεώ :-)

Σημείωση 1: Η αποικιοκρατική ρήτρα των 15 εκ. μπήκε πολύ ορθολογικά, αφότου ο κύριος Τσίκερ διάβασε ΕΔΩ (ναι, εδώ) ότι ο ΝΙΝΗΣ, εκτός του ότι έχει "υποψία ταλέντου" είναι και "αμούστακο". Οπότε, σου λέει, άμα βγάλει γένια το παιδί, θα ζυγίζει παραπάνω στο σκλαβοπάζαρο!

Σημείωση 2: Πάντως πρέπει να συσκεφτείς με τον GREENHEART και ν' αποφασίσετε αν η Σατανική ΠΑΕ είναι "αποικιοκρατική" (δρ Κουτχ) ή "φεουδαρχική" (δρ. Greenh) ... γιατί να είναι και τα δυο μαζί, μάλλον αποκλείεται σύμφωνα με τους ιστορικούς.

Γελάτε ρε, χανόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI META TΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ΝΕΤ "Πρώτη Γραμμή", ο ξετσίπωτος προκλητικός και θρασύδειλος σκατόγαβρος αρ. 2 (πρώην υπάλληλος, μαζί με το σκατόβαγρο αρ. 1 Λυριτζή, τού κροκο-Flash), ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ μας είπε και ξανάπε ατάραχος μπροστά στο πανελλήνιο ότι "μα στη Ριζούπολη δεν έγινε απολύτως τίποτα, ήμουν εκεί ακριβώς, στη φυσούνα που λένε ότι δήθεν έγιναν όργια και σας διαβεβαιώνω ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα"!!!!!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ BLOG και SITE, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!

Και να τιγκάρουμε το ταχυδρομείο της ΕΡΤ με επιστολές και mails έντονης διαμαρτυρίας για την ΑΙΣΧΡΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Τζόνυ - οι πρωϊνοί κωλόγαβροι της "δημόσιας" τηλεόρασης το έχουν παρακάνει!

Τζόνυ και κάτι άλλο: με "έλιωσες" με τα "κιαροσκούρα κοντράστα"! Είναι που έχω και μεγάλη αδυναμία στον Καραβάτζιο...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΝΕΤ,

ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ON LINE

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Επικοινωνείστε με την ΕΡΤ" ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ

ΕΡΤ ΚΕΕΠ (κέντρο επικοινωνίας κι ενημέρωσης πολιτών)

ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

...

@ All,

και μετά τη θρασύδειλη προβοκάτσια του, ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ρίχνοντας ματιές στα mails διαμαρτυρίας που προφανώς τού έρχονταν, έλεγε "Παναθηναϊκοί γίνεστε προκλητικοί, ηρεμείστε"!!!!

....

@ Greenheart,

ναι, φοβερός ζωγράφος!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι κι εγώ που γύρισε ο Καραγκούνης. Άντε τώρα να γυρίσει κι ο Σπανούλης...Βίβα Ζοτς!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Έστειλα την παρακάτω επιστολή στην ΕΤ.

Θεωρώ αντιδεοντολογική και προκλητική τη στάση του κου Οικονόμου σε συνάρτηση με τις αναφορές του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ας αντιληφθεί ότι έχει πάψει προ πολλού να εργάζεται σε εταιρία συμφερόντων του κου Κόκκαλη όπως επίσης και ότι το μέσο στο οποίο εργάζεται αλλά και τον μισθό του τον πληρώνει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός.

Ίσως θα έπρεπε να κάνει κάτι η διοίκηση του Σταθμού σας τόσο με τον κύριο Οικονόμου όσο και με τον Κύριο Λυριτζή ή πως αλλιώς λέγεται. Θα δεχόμουν το "αστείο" του θέματος αν υπήρχε αντίλογος από έναν αντίστοιχο "αστείο" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ή έστω ΑΕΚτζή.

Η παρουσία όμως 2 υποστηρικτών της ίδιας θέσης είναι το απόλυτο της προκατάληψης και της προπαγάνδας.

Αρκετά πιά με τους 2 αυτούς κυρίους.

Με εκτίμηση.

Μιχάλης (το επώνυμο μου).

Βασικά αυτό που ήθελα να στείλω ήταν κάτι στο στυλ

"Ρε Κωλόγαυρες λούγκρες, αν σας πετύχω πουθενά θα σας γαμήσω πάραυτα"... αλλά σκέφτηκα ότι δεν αρμόζει στα πτυχία μου.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Έσκασα 1200 για το διαρκείας... ποιος θα με ταΐζει τις δύσκολες μέρες του χειμώνα ρε παιδιά;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ μου, θα είμαστε γείτονες υποθέτω, στη Θ10, αν κρίνω από το ποσό που αναφέρεις...

Old Boy είπε...

Tζόνυ, διαβάζω αυτό που λες και μου γυρνάνε τ΄άντερα. Αλλά γιατί μας κάνει εντύπωση; Ο κατηγορούμενος ως συναυτουργός και ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Φιλόπουλου, Μιχάλης Κουντούρης, παραμένει στο ΔΣ του Ολυμπιακού και κανείς δημοσιογράφος δεν εξανίσταται.
Φαντάζομαι μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για τον Οικονόμου. Στην παρούσα φάση προτιμώ να αηδιάσω.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟ!

Από την εφημερίδα "Πρω(κ)ταθλητής" και τον Μέγιστο Κλόουν Ισόβιο Πρόεδρο της ΠΕΦΟ, Κώστα Μπαρμπή, η ακόλουθη Ανακοίνωση της ΠΕΦΟ:

«Ασφαλώς και θάρρος απαιτείται, αλλά και λατρεία απέραντη για τον τρισένδοξο ΘΡΥΛΟ του ελληνικού αθλητισμού, για να βαφτίσεις «OLYMPIC» την όποια σου επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο δημιουργός γύψινων και άλλων διακοσμητικών καλλιτεχνημάτων κ. Γιάννης Σαρρής διαθέτει και το άλλο, όπως αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του ως αριστίνδην μέλους στο Δ.Σ της κεντρικής ΠΕΦΟ και από την ιδιότητά του ως μέλους του Ερασ. Ολυμπιακού. Εξυπακούεται ότι προσφέρει εξαιρετικούς όρους στα τακτικά μέλη του ΟΣΦΠ, στα μέλη των ΠΕΦΟ και των άλλων συνδέσμων, στους κατόχους διαρκών εισιτηρίων κτλ για: Γύψινες κατασκευές. Χωρίσματα με γυψοσανίδες. Ψευδοροφές γυψοσανίδας ή αλουμινίου ή ορυκτών ινών (Τ-BAR). Σχεδιασμό (DESIGN) εσωτερικών χώρων κ.ά. Πλωμαρίου 12, Περιστέρι, τηλ. 5780624 και 6932-980815».

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΜΑΣ ΞΕΡΑΝΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΕΙΔΗΣΗ (;)

Βλέπω ότι την έχετε κοπανήσει γι' άλλες ... παραλίες. Τυχεροί, εγώ αργώ ακόμα.

Λοιπόν, για τα ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ της ομάδας μας πήρε το αφτί μου μια περίεργη είδηση και σας τη μεταφέρω: ο κεντρικός αμυντικός με τον οποίο συζητάει ο Βέλιτς, και που είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα έχει βρει με την ομάδα μας, δεν είναι ο Άντερσον Κλέμπερ αλλά

ο super Άντερσον ΠΟΛΓΚΑ!

27 χρονών, παίζει στη Σπόρτινγκ (μετά τη Γκρέμιο με τις πολλές δάφνες).

Λέτε;

squarelogic είπε...

Μακαρι τζονυ,μακαρι!
Και χρειαζεται και ενας ακομη γιατι εχουμε μεινει με τον σερ Γκουμα μονο!
Βλεπω να βαζει τα κοντα παντελονακια ο sniper που δηλωνει νεωψ!

squarelogic είπε...

Ποιος ειπε οτι η ομαδα χρειαζεται σεντερ μπακ?

Αφου εχει τους χαλκεντερους Μιχαλη Παππα10 και Τζονυ Τ.που εδω και ενα χρονο αποκρουουν μονοι τους τις κατα κυματα επιθεσεις των διαμαρτυρομενων Παναθηναικων...

Αντε και τον sniper που μπροστα τους ειναι κατι σαν Σιοντης...

-)ppppppp

Ανώνυμος είπε...

A, σε παρακαλώ SQUARELOGIC, θα παρεξηγηθούμε άσχημα: εγώ δεν είμαι σεντερμπάκ, είμαι ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΞ!

Economopoulos is my other name!

Εντάξει, το Πουλί με περνάει κάτι δεκαετίες αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Στο στυλ είμαστε ένα πράμμα.

Άσε που κι εγώ κάποτε ζωγράφιζα στον ελεύθερο χρόνο μου.

Αλήθεια, ο Τάκης ζωγραφίζει ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Τζόνυ, ακούω ότι ο Τάκης συνεχίζει να ζωγραφίζει. Από καιρού εις καιρόν οργανώνει και καμιά έκθεση.

Και εξακολουθεί βέβαια, να είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ - ο πιο "αναγνωρίσιμος" ίσως Παναθηναϊκός, μεταξύ πολλών ονομάτων (με την εξαίρεση βέβαια της "ιστορικής" φιλάθλου Άννας Λουμίδη, για όσους γνωρίζουν).

http://www.pao.gr/document.php?category_id=2&document_id=2909

SniperAthens είπε...

@squarelogic: Ευχαριστώ για την αναγνώριση της νιότης μου αλλά φέτος λόγω μικρής ηλικίας με έδωσαν δανεικό στην Κοπεγχάγη.


@greenheart: α πα πα πα... πολύ παλιοσειρά είσαι τελικά...


@ττ: εσύ αγόρι μου "ζωγραφίζεις" στο blog!!!

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Είδες, είδες;

SniperAthens είπε...

@greenheart: :-)

δε φταίω εγώ, με κουρδίζει ο square

:-)

Ανώνυμος είπε...

@ Snip,

ώστε ήταν μούφα οι φήμες ότι σ' έδωσαν στο Κορωπί;

Άντε τυχεράκια, οι δανεζούλες είναι σούπερ απελευθερωμένες κι από την εποχή της ... Άννας-Μαρίας (πώς μού 'ρθε;) μόλις ακούνε Greek νιώθουν βασίλισσες :-pp

@ Green,

ώρες είναι τώρα να ξαναρχίσω τη ζωραφική!

SniperAthens είπε...

@ττ: γιαυτό θα καλέσω εσένα και το green στην Κοπεγχάγη για να με βοηθήσετε στο δύσκολο έργο μου με τις Δανέζες - όχι το ζηλιάρη που τετραγωνίζει τον κύκλο διαδίδοντας φήμες για να μου καταστρέψει την καρριέρα


:-)

Ανώνυμος είπε...

@ Snip,

βεβαίως να βοηθήσουμε ... υπό τον όρο ότι δεν θ' αφήσεις να μας σκοτώσουν τα ποδήλατα, ναι, τα ποδήλατα, που τρέχουνε εκεί σα δαιμονισμένα! Μην ξεχνάς παιδί μου ότι τα βιονικά αυτιά που εγκατέστησα πρόσφατα λόγω κουφαμάρας, έχουν πρόβλημα κι ολημερίς ακούω ΕΡΑ ΣΠΟΡ χωρίς να το θέλω ο δυστυχής!

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Αγαπητό μου παιδί, η πρόσκλησή σου με συγκινεί. Ειλικρινά, εκεί στον μακρινό βορρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σε βοηθήσω να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της νέας σου καριέρας.

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερος ο Βίκτορ, δυσβάσταχτο το συμβόλαιο. Θα μπορούσε να μείνει μέχρι τον Δεκέμβριο (όπως είχαν συμφωνήσει) και μετά με Έκι πίσω, θα μπορούσε να παίζει (εκτός του Νίνη) και ο Κάρα δεξιά, ή ο Νταμέ. Πάντως αφού αποδεσμέυσανε τον Βίκτορ, δεν διώχνανε τον Ρομέρο πρώτα?

@latin: οι γαύροι πήραν και τον Κριστιάν Λεντέσμα (όχι της Λάτσιο, της Σαν Λορέντζο). Δυστυχώς γι αυτόν δεν θέλω την γνώμη σου. Ξέρω ήδη ότι είναι καλός. Δεν το πίστευα όμως, νόμιζα ότι ήταν ακριβός. Για να δούμε.. Πάντως αρχίζω να ανησυχώ. Σαν πολλές καλές μετεγγραφές να κάνανε. Αντε ρε Τζίγγερ ανακοίνωσε το σεντερμπακ να ανεβούμε λίγο

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen,

καλή κίνηση η αποδέσμευση του ΒΙΚΤΟΡ για όσους θεωρούσανε πως έχουμε παραμπουκώσει το κέντρο ... όμως εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι θα ήταν καλύτερο να περιμένουν έως το Δεκέμβρη. Εκτός κι αν είδανε κάτι στην έως τώρα προετοιμασία, που τους έπεισε ότι θα ήταν τελείως μάταιο.

Για τα γαβρόπουλα, δεν έχω την αίσθηση ότι έκαναν και τόσες καλές μεταγραφές. Εκτός του ΓΚΑΛΕΤΙ, ποιόν; Ακόμα κι ο πολυδιαφημισμένος ΜΠΡΑΒΟ, το είπε κι από μόνος του ο άνθρωπος στη συνέντευξη όταν τον ρώτησαν γιατί άφησε τη Ρεάλ για τη Γαβριέλα: "Ήρθα στον ΟΣΦΠ επειδή στη Ρεάλ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΟΥ και δεν επρόκειτο να πάρω ευκαιρία στον αιώνα τον άπαντα"!
Θα προσέθετα μάλιστα ότι φέτος θ' αντιμετωπίσουν και σοβαρότατο πρόβλημα τερματοφύλακα.

Με την ευκαιρία, τη σπόντα μου προς κάτι "ορθολογιστές" θαυμαστές του μοντέλου Ντέμης: επιμένετε ότι η ΑΕΚ είναι παράδειγμα οργάνωσης προς μίμηση; Τέλος Ιούλη και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ τερματοφύλακα της προκοπής, ούτε και γκολτζή; Κι ενώ θα παίξει προκριματικά Τσου-Λού;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ τόσο καιρό για την ΑΕΚ. Είναι τόσο υπεραισιόδοξοι, κυρίως λόγω Ρίμπο, αλλά σε 2 από τις 3 γραμμές έχουν απδυναμωθεί. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι οι αντικαταστάτες των Σορρεντίνο, Τσιρίλο, Μόρα θα είναι καλύτεροι? Το γκολ που φάγανε χθες ξεκίνησε από 3πλή γκάφα του Ράμος γέλαγα 5'. Και στην επίθεση προς το παρόν μετά τον Λύμπε το χάος. Κάποιον θα πάρουν αλλά μπορεί να βγει Ντελίμπασιτς ή Βιενγλίνσκι.
Συν το ότι τρώγονται μεταξύ τους με το παραμικρό. Πάντως έχουν ισχυροποιηθεί στο κέντρο, και έκανε μια α δουλειά πέρσι ο Φερέρ και έχουν αυτοματισμούς. Ο Ρίμπο θα βοηθήσει αλλά και θα μονοπωλήσει.

Για τον γαύρο το καλό είναι ότι με Τάκαρο και τόσους νέους παίκτες θα ψάχνονται για καιρό. Απλά λέω ότι μπροστά είναι σίγουρα πολύ καλύτεροι από τα 2 τελευταία χρόνια, όλο και κάποιος θα βγει από αυτούς που έχουν πάρει. Επίσης Γκαλέτι καλός, Ρ.Μπράβο ανώτερος του Ντομί και κάποιος θα κάνει παρέα στον Στολτίδη. Αλλά ακόμα δεν φοβάμαι, in Takis we trust!!!

Κι αυτός ο Ν'Ντιογέ τι όνομα κι αυτό, πώς να κάνεις σύνθημα?

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

πρόσθεσε στα της ΑΕΚ και το δεδομένο πρόβλημα με την απόκτηση του ΡΙΒΑΛΝΤΟ, που ήδη έσκασε μύτη: "Δεν παίζουμε σωστά, η ομάδα πρέπει ν' αλλάξει σύστημα - δήλωσε ο Ριβάλντο μετά τον αγώνα προετοιμασίας κ.λπ.". Χαχαχαχαχά!Κακόμοιρε ΦΕΡΕΡ, τι σε περιμένει (ρώτα ΣΟΛΙΝΤ και ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ να μαθαίνεις)!

Το "Σκίσε τους τα βάρδουλα ΝΤΟΓΙΕ / ΕΝΤΟΓΙΕ, ΕΝΤΟΓΙΕ, ΓΙΕ, ΓΙΕΕΕΕ", πώς σου φαίνεται;

Εντάξει, λίγο παλιακό, αλλά εδωμέσα έχεις να κάνεις με γιεγιέδες :-)

SniperAthens είπε...

...ισε το θρήνο το μπινέ, εντογιέ, εντογιέεεεε ε ε

Ανώνυμος είπε...

Αν ο "δεν τρωμε κουτοχορτο" είναι Παναθηναϊκός, εγώ είμαι ο προκαθήμενος της Ρωμαιωκαθολικής εκκλησίας...
Απορώ που κάθεστε και σχολιάζετε / απαντάτε τις εμετικές, προκλητικές, ισοπεδωτικές και πέρα για πέρα αντιποδοσφαιρικές "απόψεις" που παραθέτει...
Αυτά ούτε οι γάβροι δεν τα λένε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...!!!
Καληνύχτα σας...

tzonakos είπε...

Για ντριμπλαδόρο καλό στη θέση του μυτόγκα συμφωνώ. Οταν έλεγα οτι ειναι χασογκόλης με χλεύαζαν.
τον έσωσε ενα γκόλ - μισο δωρο του Σαλπι- στο Τηγάνι στο 0-1.
Ρε 'ανώνυμε' καλά κάνει και λέει οτι λέει ο Κουτόχορτος, αφού με αυτοκριτική βλέπουμε πιο αυστηρά.
Εντάξει, τι να λέμε ; Οτι όλα καλά και δεν τρέχει μία ;
Μπαίνω το τελευταίο τρίμηνο σε αυτο το βλόγκ και ναι μεν γράφονται κάπως γκρινιάρικες απόψεις καμμια φορά αλλα μάλλον χρειάζεται να αγαπάς μαζι με τα λάθη αλλα να προσπαθείς και να ψάχνεις τι φταίει και τι θα μπορούσε να γίνει.
Βέβαια, του ραλίστα ειναι η ομάδα
- η ποδοσφαιρική πάντα- και ο κόσμος του ΠΑΟ μπορεί μόνο να μιλάει μήπως και ακουστεί και μήπως και βελτιωθεί κάτι.
Τελοσπάντων ήθελα να πώ οτι πιστεύω οτι με Καραγκού νη θα βελτιωθεί η επίθεση αλλα όχι με μυτόγκα.