Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2007

Μην ανησυχείτε...

Δάκρυα χαράς και ενθουσιασμού προκάλεσαν οι δηλώσεις του μέγιστου ραλίστα. Βρε κουτά, γιατί ανησυχείτε, δεν υπάρχει λόγος, ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα...
"Θα πάρουμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά".
Δεν μας είπε βέβαια αν θα την κάνουν προς τα κάτω την διαφορά, ήδη με τις τεράστιες μεταγραφές του και την ασύγκριτη πολιτική του έχουμε εδραιωθεί στην τιμητική 3η θέση. Επίσης μην ξεχνάτε την απίστευτη διαφορά που έκαναν οι Άντριτς, Γκαφίνοβιτς, Μπικόφσκι, Βάουτερ, Χαραλαμπίδης, Σέριτς, Άντονσον, Μίτου και λοιποί Ντι Στέφανο...
"Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν νύχτα-μέρα για τον σκοπό αυτό".
Φανταστείτε να μην ήταν τόσο εργασιομανείς, τι θα γινόταν. Μπαίνει Ιούλιος και το ρόστερ είναι άδειο. Πες μας ποιοί είναι αυτοί οι ακούραστοι σκαπανείς να τους αποθεώσουμε βρε αδερφέ. Καλά ρε φίλε, ο Βέλιτς είναι εδώ και 1 χρόνο Τεχνικός Διευθυντής, πότε άρχισε να οριοθετεί τους στόχους και πόσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρώσει μία μεταγραφή. Αν θέλουμε 4-5 παίκτες ακόμα, ούτε Νοέμβριο δεν τον βλέπω να τελειώνει.
"Να μην ανησυχεί ο κόσμος"
Αλλοίμονο. Δεν βρίσκω τον λόγο άλλωστε. Είναι δυνατό να μην εμπιστέυονται τον Πρόεδρα των τίτλων? Τον αναμορφωτή της ομάδας? Τον μέγα ευεργέτη? Τον άνθρωπο-επιτυχία? Αν κάποιος ανησυχεί είναι τουλάχιστον μίζερος, κακοήθης, εμπαθής, ηττοπαθής και υστερόβουλος. Μήπως δεν έχετε χορτάσει τίτλους και θέαμα? Μήπως έμπρακτα κάθε χρόνο δεν σπρώχνει πακτωλό χρημάτων για την απόκτηση των κορυφαίων? Μήπως στην ΠΑΕ δεν βρίσοκονται οι κορυφαίοι τεχνοκράτες σε κάθε πεδίο? Μήπως έχει αθετήσει ποτέ κάποια υπόσχεση? Μήπως δεν έχουν παρελάσει αστέρια της προπονητικής, τύπου Μπάκε, Σουμ και Σκάζνι?

Τελικά η διαφήμιση της Stimorol είναι μακράν η πιο επιτυχημένη...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ....

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, έτσι.
Προς τί η ανησυχία. Τον Οκτώβρη εμείς κάνουμε τα πλάνα της χρονιάς

Πίκος Απίκος είπε...

Ρε παιδιά τι ανησυχείτε τόσο...?

Αφού είναι γνωστό έχουμε δεκαετές πλάνο στην ομάδα... όταν σε 7-8 χρόνια ένας γηριατρικός Ροναλντίνιο θα κοσμεί το νέο μας γήπεδο, τότε θα δούμε ποιος θα γελάει....

Αχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Ρε περιμένετε να δούμε πρώτα. Έρε θάνος το Κολοκυθάκι που σας χρειάζεται.

Ρε κολητοί του Μανώλη του Μανάβη είστε ρε όλοι;;;

Τι να πω ρε γμτ....

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Μιχάλη,

πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι το περί Stimorol του Κουτόχορτου ήταν ξεκαρδιστικό!

Κατά τα άλλα, ε, είναι γνωστό πως ο αγαπητόςΚουτχ [ΚΟΥΤΧ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ!] είναι χοντρά κολλημένος και μάλιστα τόσο, που ...

... διάβασε το παρακάτω ντοκουμέντο.

@ All here, apocalypto!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ POST ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ:

"Ρε Ραλίστα άσχετε, κακόψυχε, καβουρομανούρι, ταλιροφονιά του κερατά, θέλεις να σε καταριούνται οι γενεαί πάσαι; Πάλι σαπάκια και βιζόν από τα πανέρια μας φέρνεις που κακοχρόνο νάχεις; Τον άμπαλο χασογκόλη στραβοκλωτσιά αναπληρωματικό του παιχταρά Μάξι Ροντίγκες πήγες και μας έφερες μωρέ γελοίε από τ' αζήτητα της Ατλέτικο; Φτου σου ρε συφοριασμένε Στραβοτιμονιά, φτου σου και πάλι φτου σου! Αλλά αφού έχεις ράψει τις τσέπες σου χαμένε Τετακέ της Δεκάρας, ποιόν να μας έφερνες; Σιγά μην έδινες τα λεφτουδάκια σου για τον ίδιο τον παιχταρά Ροντρίγκεζ! Αμ δε σφάξανε! Τη δευτεράντζα του το Γκαλετάκι πήγες κι έφερες, που με το ζόρι έβαλε στα 4 γκολ του τα 2 με πέναλτι ο πανασχετοάσχετος! Ου να μου χαθείς Ραλιτζή πανηγυρτζή!"

δια την αντιγραφήν ΤΤ

ΥΓ χαχαχαχαχαχαχάχά! να 'σαι καλά Κουτχ, το Στιμορόλ σου έγραψε!

SniperAthens είπε...

πίκος απίκος: ε, να ταυτιστούν και οι παππούδες που παρεπιδημούν το blog με κάποιον.


Γιατί με (εμάς) τα νιάτα δεν μπορούν να ακολουθήσουν/ταυτιστούν...

:-ppp


(θα προσπαθήσω, κατόπιν επιθυμίας του εξαίρετου squarelogic, κάποια στιγμή να παρέμβω περισσότερο επί της ουσίας - ίσως μετά το πέρας - ή τέρας κατ' άλλους - των μετεγγραφών)

squarelogic είπε...

κι ο "εξαιρετος" squarelogic αφου δραπετευσε απ το νεφοσκεπες και καπνισμενο αστυ τουτο το Σ/Κ και καθαρισε το μυαλο του με 5ωρες βουτιες ταυτιστηκε με τον σκωπτικο σχολιασμο του (πρεσβυτερου,Τζονυ...)Κουτοχορτου και εχει να προσθεσει το εξης:

κατοπιν ενδελεχους και μακροχρονης ενασχολησης τοσο με τον ΠΑΟ οσο και με το φαινομενο Τζιγγερ, μου ειναι πλεον σαφες οτι η παθολογια του Παναθ/κου πηγαζει σχεδον αποκλειστικα απο τα βασικα ελαττωματα στον χαρακτηρα του "ηγετη του".

Ειναι αυτα,που δεν του επιτρεπουν να συνεργαστει με επαγγελματιες αυτοφωτους,που υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν και χωρις αυτον και την ομαδα του(και δυστυχως,"μας").

Ειναι αυτα,που οταν φτανει στο τελικο ζυγισμα των αποφασεων,τον κανουν να επιλεξει καποιον Σκαζνι,Μπακε ή Βελιτς για να του αναμορφωσει την ομαδα.

Ειναι αυτα,που τον κανουν να εχει απολυτη ασυμβατοτητα με ανθρωπους που μπορουν να τον κοιταξουν στα ματια και να του πουν "Εχεις λαθος".

Και τελικα ειναι αυτα που επιτασσουν τη δημιουργια μιας εικονικης πραγματικοτητας καθε καλοκαιρι,η οποια συντριβεται μολις οι "αστερες μας"αρχιζουν να κλωτσουν επισημα το τοπι.

Ως εκ τουτου η μερα της 1ης διαψευσης(9 Ιουλιου...)ειναι κοντα,αλλα κατα 99,99% θα επακολουθησει και η 2η και οριστικη διαψευση τη μερα της ολοκληρωσης των μεταγραφων.Να ετοιμαζονται τα αυγα παρακαλω....

squarelogic είπε...

...και επειδη η "Συμπολιτευση"(Μιχαλης+ΤΤ,δηλ.)εχει επανειλημμενα εκφρασει το παραπονο της ελλιπους στηριξης της ομαδας απ τον κοσμο της,να προσθεσω οτι

θεωρω τον κοσμο του Παναθηναικου πιο "ευκολο"-λιγοτερο προβληματικο απ αυτον των ανταγωνιστων του.

Οι ΑΕΚ τζηδες μεχρι περσι πλακωνονταν ανευ αντιπαλου μεταξυ τους και μονο τα τελευταια 2 χρονια που ο Ντεμης εδωσε "στεγνα"καποιους εξ αυτων ηρεμησε η κατασταση.

Ξεχνατε τους κορνεδες των γαυρων,αλλα και τις φετινες αποδοκιμασιες προς τον προεδρο των 10/11 τιτλων? ο τυπος ομως ξερει τι θελει η μαζα,και βαλθηκε να τους ξανακερδισει.Ηδη εσκασε 7 εκ(μεταγραφη+συμβολαιο/ετος)για τους 2 αργεντινους!

Να μη μιλησω για τους γαυρους του Βορρα(ΠΑΟΚ) με το επιπλεον συνδρομο "για ολα φταιει η Αθηνα..",ή τους αγαπητους τους "σκωληκες",οι οποιοι μονο φετος που βλεπουν καλη μπαλλα χωρις να γνωριζουν πραγματικα σε ποιους ανηκει η ομαδα ή οι παικτες της,ηταν "καλα παιδια".

Ως εκ τουτου,ακομη κι αν κανουμε ολοι λοβοτομη και εκσταζιομαστε οποτε ο Βυντρα κατεβαζει κανενα περαστικο κοτσυφι οταν σεντραρει ή οταν ο Σεριτς ολοκληρωνει το κοντρολ...στο διπλανο γηπεδο,δεν θα αλλαξει τιποτε στη μοιρα ή τα αποτελεσματα της ομαδας,αν σ'αυτην δε γινουν οι απολυτα αναγκαιες ενεσεις ποιοτητας.

Και στην παρουσα συγκυρια δε θα τα βαλω με το Βελιτς,το βασικο σφαλμα του οποιου ειναι οτι δεχθηκε να επωμιστει το βαρος μιας εκ βαθρων αναδιαρθρωσης της ομαδας,με πενιχρο-συμφωνα με ολες τις ενδειξεις-μπατζετ...Γι'αυτο ελεγα παραπανω οτι χρειαζομαστε ανθρωπους που να μπορουν να πουν
"κ.Β. αυτα που ζητατε δε γινονται με αυτα που παρεχετε:αναθεωρειστε
ειτε στοχους,ειτε προυπολογισμο!"

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς... square ο square!

Ανώνυμος είπε...

@ Εξαιρετικέ μου,

προτείνεις δηλαδή ν' αντικατασταθεί ο Ύμνος της "δυστυχώς ομάδας μας" με το ... ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ;

:-pppp

Υ.Γ. Έκανα κι εγώ χτες την πρώτη μου φετινή καλοκαιρινή βουτιά!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τετραγωνικολογικευμένε αδελφέ,

Μακάρι κι εμείς να πλακωνόμασταν μεταξύ μας αλλά να αφήναμε την ομάδα ήσυχη όπως τα χανούμ-μπουρέκ. Όπως επίσης και μακάρι να γινόταν το ντου αλλά να μη γιουχάραμε τους παίκτες μας κάθε Κυριακή.

Κατά τη γνώμη μου η αντίδραση μας είναι 10 φορές πιο καταστροφική.

Όσο για τον Βύντρα μην Αγχώνεστε... μάλλον φεύγει. Και επειδή πάντα πίστευα σ' αυτόν κι εξακολουθώ να πιστεύω, αν πάει στην Γερμανία μην εκπλαγεί κανένας κι αρχίσει τους θρήνους αν σε 3 χρόνια τον πάρει καμία Μπάγερν.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

ΤΤ το 'δυστυχως" αναφερεται στο οτι η ομαδα ΜΑΣ και η ομαδα ΤΟΥ,ταυτιζονται!

Γκρην,αυτο το ειπες για καλο,ετσι?

Μιχαλη,
που παει το αμπαλο?
σε μας 3 χρονια δεν παρουσιασε καθολου βελτιωση αν και κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει για αγωνιστικη αδιαφορια.Καθως ειναι φιλοτιμο παιδι,αν παει καπου που μπορουν να τον βελτιωσουν τοσο ωστε σε 3 χρονια να τον ζητησει η Μπαγερν οπως λες,μπραβο του και μεις δε χασαμε τιποτε(εφοσον παρουμε κανα εκ.απο τη πωληση του)διοτι σιγουρα θα τον "καιγαμε" μονοι μας.

Ανώνυμος είπε...

@square

Εννοείται ότι το είπα για καλό. Στην κατάστασή μας, έχουμε ανάγκη από square προσεγγίσεις και αναλύσεις.

SniperAthens είπε...

...ΚΑΙ geriatric pharmaton

:-pppppppppp

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelog,

αμάν βρε φίλε, έχεις αρχίσει να συναγωνίζεσαι τον Κουτόχορτο σε στυλ επιχειρημάτων!

Ώστε ΞΑΦΝΙΚΑ - δηλαδή τώρα που λέγεται ότι τον θέλει γερμανική ομάς και θα φύγει από την Πανάθα -ο "άμπαλος, άσχετος, καμινάδας-για-κουρούνες, κ.ο.κ." ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ έγινε ... και φιλότιμος και εξελίξιμος; Και δεν θα πρέπει, λες, να εκπλαγούμε έτσι και πάει στη Μπάγερν;

Διότι το παιδί είχε τελικώς φιλότιμο και ίσως και ταλέντο, αλλά του το ... μαγάριζε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;

Ολαλαλά, που λένε οι Γάλλοι!

ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ, που λέμε εμείς :-)

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να φύγει ο ΑΜΠΑΛΟΣ και

να έρθει ο ΑΒΑΛΟΣ;

Ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα :-)

Γελάτε γιατί χανόμαστε ρεεεεεεεεεε!

squarelogic είπε...

Τζονυ συχνα δεν διαβαζεις προσεκτικα.

Απαντας σε κατι αλλο απ'αυτο που γραφεται,σε κατι που σου κολλα σε σχεση με την σταση που θελεις να κρατησεις.

Ειναι ομως βαρετο να στα γραφω ολα 2-3 φορες για να διευκρινιζω οτι δεν εννοουσα αυτο στο οποιο εναντιωθηκες.Σα να μιλας με γυναικα,τετοια ασυνενοησια...

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

ναι ρε γμτ, το έχω το κουσούρι να μη διαβάζω καλά ... ε, ξέρεις τώρα, πρεσβυωπίες, ωχρές κηλίδες, ζάχαρα ... κι από κοντά και τα ορμονικά, όπως λέει η διάγνωσή σου

:-pp

Τι να κάνουμε αδερφέ;

Εσύ δεν γράφεις καλά, εγώ δεν διαβάζω καλά ... ε, τα μπλέξαμε τα μπούτια μας οι κορασίδες

:-)

By the way, ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ;

Α, ο ΣΕΡΙΤΣ, σωστά;

Και με πρώτο επιλαχόντα τον ΡΟΜΕΡΟ, έτσι;

:-pppp

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Δεν θα προεκτείνω άλλο την κουβέντα αλλά για εμένα ο Λουκάς είναι καλύτερος παίκτης από τον Γιούρκα. Ο Γιούρκας όμως είχε μπροστά του Μικέ στα καλά του... και πίσω Ρενέ στα ακόμα καλύτερα.

Για εμένα αυτή είναι η Διαφορά. Τις μαλακίες που έκανε ο Γιούρκας ο Βύντρα δεν τις έκανε ποτέ. Αλλά οι μαλακίες του Λουκά καταλήγουν άσχημα ή γκολ γιατί δεν υπάρχει κανένας να "καθαρίσει" ή να καλύψει.

Σκεφτείτε τον Λουκά με τον Νίνη και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί εν Παναθηναϊκώ αδελφοί, λίγο άτοπο αυτό που θα πώ αλλά μήπως ακούσατε για τον τελευταίο παίχτη που κοιτάζει η ομάδα μας; Το όνομά του είναι Αμπάλο ή μήπως Άμπαλο... Που πάμε;

Ανώνυμος είπε...

E, όχι και να τσακωθούμε για τον Βύντρα!

Ο Λουκάς, κατά τη γνώμη μου, είναι χαρακτηριστικός "εκπρόσωπος" του σύγχρονου Παναθηναϊκού: καλές αθλητικές προδιαγραφές, πολύ μέτρια τεχνική, αδύναμη προσωπικότητα, ευάλωτη ψυχολογία, στασιμότητα.

Αν η ομάδα ήταν συνολικά καλύτερη, πιο ποιοτική, ο Λουκάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χρήσιμος για την δεκαοκτάδα - και με αυτή τη λογική δικαιολογείται το όποιο ενδιαφέρον για το πρόσωπό του. Με τη σημερινή εικόνα του ΠΑΟ, όπου είναι αναγκαστικά βασικός και αναντικατάστατος, αναδεικνύεται η ανεπάρκειά του.

Το μόνο πρόβλημα με πιθανή αποχώρησή του, είναι ότι, όπως μας έχει διδάξει η πρόσφατη στατιστική, ο αντικαταστάτης του έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ακόμα χειρότερος!

Όσο για το σχόλιο του Τζόνυ, σε σχέση με το ποιος θα είναι ο επόμενος "στόχος", έχω να πω το εξής:

Διαφωνώ κάθετα με την "στοχοποίηση" συγκεκριμένων παικτών που συγκεντρώνουν πάνω τους όλη τη γκρίνια - λες και ήρθαν μόνοι τους στον Παναθηναϊκό και αποφασίζουν αυθαίρετα να παίζουν στην ενδεκάδα. Αλλά μη μου πει κανείς ότι δεν είναι δικαιολογημένη η κριτική για τον Σέριτς! Ο ορισμός της μετριότητας! Ούτε μια έκλαμψη, ούτε μια έκρηξη, τίποτα! Μετρίως μέτριος, 2 ολόκληρες σεζόν! Και συμβόλαιο ηγεμονικό! Θυμίζω ότι ο Μέγιστος Μάρκους έφυγε γιατί ζητούσε "κάτι παραπάνω" για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο σε κάθε περίπτωση ήταν χαμηλότερο απ΄ αυτό του διαδόχου του...

Ή μήπως δεν ισχύουν τα ίδια για τον Ρομέρο;

Είμαι κατά του προσωποποιημένου κραξίματος παικτών, αλλά είμαι και κατά του παραμυθιάσματος.

Κατά τα άλλα, περιμένω. Λιγότερο από μια βδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στα "κρίσιμα μέτωπα" που αντιμετωπίζει η ομάδα. Οι πιθανότητες να ξεκινήσουμε για μια ακόμα χρονιά την προετοιμασία με μισό ρόστερ - και μετά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε, είναι κάτι παραπάνω από ισχυρές. Περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερος ο Καραγκούνης από την Μπενφίκα. Ξύπνα Τζίγγερ.

Ανώνυμος είπε...

@ Greenheart,

σ' αυτό που λες για τη στοχοποίηση και το παραμύθιασμα συμφωνούμε απόλυτα.

Έχω όμως να πω κάποια πιο συγκεκριμένα πράγματα, που ίσως δεν γνωρίζεις.

1. Παραμύθιασμα για τον Βύντρα ΔΕΝ υπήρξε, ούτε και μεθοδεύτηκε ποτέ, ούτε από την ΠΑΕ ούτε ακόμα κι από το Derby (το οποίο, παρεπιπτόντως, χαχαχά, λέει γι' αυτόν όσα λες εδώ κι εσύ: "αθλητικά προσόντα, που όμως δεν τα αξιοποιεί, μέτρια τεχνική, αδύναμη ψυχολογία").

Όμως υπήρξε ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του και συχνά σε αισχρό βαθμό - αυτό μπορεί να σου το βεβαιώσει όποιος έχει πάει εστω 10 φορές γήπεδο. Και μάλιστα ο Βύντρα έγινε αποδιοπομπαίος τράγος απείρως περισσότερο κι από τον Σέριτς κι από τον Ρομέρο! Ο απόλυτος παραλογισμός δηλαδή.

2. Από την άλλη, το όποιο παραμύθιασμα του περσινού καλοκαιριού με τον ΡΟΜΈΡΟ, έληξε πάρα πολύ γρήγορα στην αρχή της σεζόν. Ούτε καν το "προεδρικό" Derby δεν έλεγε τίποτα ιδιαίτερο υπέρ του.

3. Όσο για τον ΣΕΡΙΤΣ, ναι, μ' αυτόν έχει πέσει ένα σχετικό παραμύθιασμα.

Κατά τα άλλα, 9 αρχίζει η προετοιμασία. Για να δούμε...

@ Latin,

Σε περίπτωση που πάρουμε τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (προσωπικά θα μου άρεσε πολύ κάτι τέτοιο), τώρα που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, λέτε ν' αρχίσουνε τα γνωστά "Καβούρια συφοριασμένε, ουστ από 'δω που παίρνεις από τ' αζήτητα της Πορτογαλίας";

Ανώνυμος είπε...

@Τζόνυ

Επειδή έχω πάει πολύ περισσότερες από 10 φορές στο γήπεδο, συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Δεν λέω κάτι διαφορετικό.

Όσο για τον Καραγκούνη, εγώ θα πανηγυρίσω αν έρθει. Να δούμε τη μαγκιά του Τζίγκερ. Σε ανύποπτο χρόνο πάντως, έχω προβλέψει εδώ ότι η "τυπάρα" θα επανακάμψει... Άντε να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

@ Greenh,

καλά, πολύ καλά θα ήταν να μας ξανάρθει ο Κάρα. Πιστεύω πως όλοι μας θα χαιρόμασταν πολύ, και δικιολογημένα.

Λέγεται πάντως ότι ο ίδιος ο Καραγκούνης ποθεί διακαώς να παίξει σε πρωτάθλημα υψηλών προδιαγραφών, πολύ υψηλότερων του πορτογαλικού και φυσικά του ελληνικού. Γι' αυτό μάλιστα έμεινε 2 χρόνια στον πάγκο της Ίντερ, ελπίζοντας να βγει μπροστά.

Πιστεύω πως αυτά ισχύουν, μού δένουν με τον μαχητικό και πεισματάρη χαρακτήρα του.

Άντε να δούμε. Ταιριάζει και με τις προδιαγραφές μου για τους 2-3 έμπειρους που χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κάρα ξεχάστε τον, είναι άρρωστος με την Ιταλία, τώρα που είναι ακόμα σε καλή ηλικία δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει.

Για Ρομέρο ρε παιδιά τι παραμύθι να συνεχιστεί? Αφού τον βλέπαμε, και οι τυφλοί είδαν την αμπαλοσύνη του. Μιλάμε το άτομο πρόσφατα σε συνέντευξη είπε σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 28-29 ετών χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς (μακάρι βασικά). Αρκούντως ενδεικτικό θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Μερικές παρατηρήσεις.

1. Οι Λατινοαμερικάνοι συνήθως θέλουν μία σεζόν για να προσαρμοστούν (Μερικές φορές και παραπάνω... θυμηθείτε τον Χότα Χότα).

Εξαίρεση μόνη που θυμάμαι εγώ προσωπικά ο μέγιστος ΈΚΙ και ο Τζιοβάνι από τις γαβριέλες. Μη μου πει κανένας για στημένους τύπου "Ρίμπο"... για ποδοσφαιριστές μιλάμε.

2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χρειάζεται μεταγραφές παικτών αλλά "προστασίας". Το πιστεύω ακράδαντα αυτό, τουλάχιστον σε συνάρτηση με το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Όσο κυριαρχούν οι λογής λογής παράγκες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, το να συζητάμε για μετεγγραφές και να κρίνουμε με ποδοσφαιρικά και ποιοτικά κριτήρια την ομάδα μας είναι το λιγότερο άσκοπο.

3. Πιστεύω ότι αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν από πλευράς μεταγραφών. Ο Τζίγγερ παρόλες τις βλακείες που έχει κάνει, χρήμα έχει σπρώξει και μάλιστα αρκετό. Για να λέει να μην ανησυχούμε δεν γίνεται ρε παιδιά, κάτι θα ξέρει, του πούστη δηλαδή.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί να ανησυχούμε; Αφού στο επίσημο βήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ρεπορτάζ του Νικολογιάννη στη Sportday δηλαδή, παρουσιάστηκε σήμερα η πληρότητα του ρόστερ μας. Με την επισήμανση, εκτός των άλλων, ότι ο Λεοντίου έχει και καλό σουτ (εκτός, φυσικά, από την κάθετη πάσα, που είναι το βούτυρο στο ψωμί του).

Ουδείς ανησυχεί.

@ henriksen

Εχουμε ξανασυζητήσει για τον Ρομέρο. Προσωπικά δεν τον θεωρώ κακό παίκτη. Αλλά, είναι αργός για τη θέση του.

Ανώνυμος είπε...

Οι πράσινες εφημερίδες γράφουν σήμερα για 4 μεταγραφές.

Από τις οποίες, λένε, οι 2 είναι τελειωμένες και η 3η τελειώνει όπου να 'ναι.

Ωχ, προβλέπω νέα σεντόνια-καταπέλτες από τον Κουτόχορτο

:-) :-pp

Αληθινά τώρα, για μπείτε λιγάκι στη θέση του δυστυχούς κυρίου Τσίκερ: δεν κάνει μεταγραφές, τ' ακούει από τον Κουτόχορτο - κάνει μεταγραφές, πάλι τ' ακούει!

Εγώ, αν ήμουν ο κύριος Τσίκερ, θα είχα φύγει σε κάποιο εξωτικό νησί του Ειρηνικού για να γλυτώσω!

:-))

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Τζόνυ! Τί καλά που θα ήταν να σε άκουγε ο κύριος Τσίκερ! (χαχα)

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι απλά αργός, στα τεστ είχε βγει ο πιο αργός από όλο το ρόστερ, πιο αργός και από Γκούμα!

Εντωμεταξύ σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πόσα καλά σουτ έκανε ο Λεοντίου 1,5 χρόνο τώρα

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen

Οντως, αυτό για τον Ρομέρο και τα τεστ, το είχα επισημάνει σ' αυτό εδώ το blog.

Και βέβαια, έπαψε να υπάρχει ανησυχία για τις μεταγραφές, αφού ανακοινώθηκαν δύο σήμερα, όπως είχαν προβλέψει οι «πράσινες» εφημερίδες ότι θα γίνει (ότι επίκεινται ανακοινώσεις, δηλαδή): Μάλαρτζ και Δημούτσος.

Η επόμενη μεταγραφή θα 'ναι έκπληξη, αλλά ακούγεται έντονα το όνομα του Ν' Ντογιέ από την Ακαδέμικα.

squarelogic είπε...

οχι ρε παιδια,μην ανησυχειτε.

Η επομενη μεταγραφη θαναι μεγαλο ονομα.





Κατι σαν Τζιτζιμιτζιχοτζιρας!

:pppp

Ανώνυμος είπε...

Έβαλα Σπορ FM χθες το βράδυ για να με πάρει ο ύπνος και ξαφνικά ακούω τη φωνή του Γκότζου...
Παιδιά ταράχτηκα, δεν μπορούσα να ηρεμίσω, παραλίγο να χάσω τον ύπνο μου! Τελικά το άλλαξα και έβαλα ΕΡΑσπορ και κοιμήθηκα σαν πουλάκι...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Προφανώς είσαι γαύρος για να ταράζεσαι από τις φωνές ταγμένων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ... άσχετα με το αν συμφωνείς ή όχι μ' αυτά που λένε.

Παππάς10 ή Κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Αυτόν τον Μάτος δεν τον έχω δει αλλά τον έχω ακούσει (διαβάσει) σαν φέρελπι και πολύ καλό παίκτη από πέρισι. Με προβληματίζει όμως το ότι δεν είναι και τόσο μικρός οπότε αν ήταν παικταράς θα τον είχε "τσιμπήσει" καμία ομάδα από Ισπανία, Ιταλία, Βρετανία.

Είναι λέει αμυντικό χαφ με δημιουργικές και επιτελικές ικανότητες αλλά και καλό σουτ. Ως βραζιλιάνος έχει καλή τεχνική κατάρτηση και φυσικά πολύ καλύτρη από αυτή του μέσου όρου των αμυντικών χαφ. Επίσης δεν έχει και κανένα τρελό ιστορικό τραυματισμών.

Στα "ντεφό" του το ότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος και δεν έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοση του, αν και ο ελάχιστος δείκτης του είναι αρκετά καλός. Το 2005 είχε ψηφιστεί το καλύτερο αμυντικό χαφ της Βραζιλίας.

Αυτά έμαθα, αυτά σας παρουσιάζω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Επειγόντως να γνωματεύσει ο latin για τον Μάτος!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Πρασινόκαρδε αδελφέ...

Γιατί ρε; Μπατζανάκης του Μάτος είναι ο Λάτιν;;;;

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@Παπάς

Μα γι αυτό ακριβώς! Επειδή δεν είναι μπατζανάκης, θα είναι αντικειμενικός!

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας πέρσι ορισμένα παιχνίδια της Κορίνθιανς, είχα σχηματίσει την εξής γνώμη: παιχταράς ο Κάρλος Αλμπέρτο, άχρηστοι οι υπόλοιποι.

Βέβαια, η περσινή Κορίνθιανς ήταν ένα μαύρο χάλι γενικώς και δεν μπορώ να πω για την προπέρσινη ομάδα, που πήρε το πρωτάθλημα και ήταν και σ' αυτήν βασικός ο Μαρσέλο Μάτος, καθώς δεν είχα τότε εικόνα.

Συνεπώς, δεν μου έκανε καμία αίσθηση το όνομά του. Προσφάτως η Μπενφίκα ασχολήθηκε λίγο με την περίπτωσή του, την οποία και τελικώς απέρριψε.

Ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία, μπήκα σε ένα blog γνωστού Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, ο οποίος πέρσι τον Αύγουστο είχε καταγράψει μία 11άδα από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και προκαλούσε το κοινό να αναρωτηθεί πόσο καλή θα ήταν αυτή η ομάδα αυτούσια ως εθνική Βραζιλίας.

Η 11άδα ήταν: Φερνάντο Ενρίκε - Ανζελο, Εντου Ντρασένα, Εντμίλσον, Ζαντίλσον - Μαρσέλο Μάτος, Αρούκα, Ζουλιάνο, Μαϊκοσουέλ - Νταγκομπέρτο, Εντμούντο.

188 αναγνώστες σχολίασαν την παραπάνω 11άδα και οι περισσότεροι εξ' αυτών εξεπλάγησαν με την επιλογή του Μαρσέλο Μάτος. Ενας, μάλιστα, είπε στο δημοσιογράφο να πάει να γράψει για μόδα, γιατί από ποδόσφαιρο είναι άσχετος, αν βάζει μέσα τον Μαρσέλο Μάτος.

Πιστεύω θα μάθω περισσότερα (και αντικειμενικά) στην πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Λάτιν Αδελφέ,

Για δώσε σελίδα να δω κι εγώ ο κακομοίρης. Δεν μιλάω πορτογαλικά αλλά μιλάει ένας υπάλληλος εδώ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Παππάς

http://blogdojuca.blog.uol.com.br/arch2006-07-30_2006-08-05.html

Κατεβαίνεις στα άρθρα του της 1ης Αυγούστου 2006, με τίτλο A dura missao de Dunga.

Με καταπράσινους χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Λάτιν αδελφέ,

Ευχαριστώ Μα μεν

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά για τους Αρούκα, Νταγκομπέρτο, Ντρασένα ακούγονται πολύ καλά λόγια, όχι βέβαι για βασικοί στην Εθνική Βραζιλίας. Το ότι έχει μέσα και τον Μάτος, ίσως είναι καλό σημάδι. Πάντως 3εκ με τπτ δεν δώσαμε

σχολιαστής είπε...

Πολλά λεφτά ξοδεύει και θα ρίξει τον όμιλο έξω.

squarelogic είπε...

BREAKING NEWS!

Η Τυπαρα παλι στα πρασινα!!!!

Ο Καραγκουνης ξαναφορα την πρασινη φανελα μετα 4 χρονια!Το πεισμα του και οι παραστασεις που πηρε αυτα τα χρονια θα προσδωσουν μια αλλη ποιοτητα στο κεντρο μας,που τάλαπωρηθηκε απο περιπατητες τυπου Κονσεισαο,Μπισκαν,Μποβιο τα τελευταια χρονια.

Μηπως να κοιταγαμε και για 2 πλαγια μπακ,εκτος απ τους ηδη αναφερθεντες στοχους?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Τζίγκερ. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματική ενίσχυση. Αυτός μπορεί σίγουρα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να προσδώσει και αυτό που λείπει πάρα πολύ: ΠΑΘΟΣ & ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι για τον Μάτος, από ότι άκουσα αγοράσαμε μόνο το 20% των δικαιωμάτων του, όσο είχε η Κορίνθιανς. Τα υπόλοιπα τα κρατάει η MSI. Άρα έδωσε γύρω στα 600.000 το πολύ. Συνεπώς παίζει τελικά η συνολική τιμή του να είναι ακριβή και να ισχύουν όσα καλά ακούμε. Άντε να βγει να κάνουν καλό δίδυμο με τον Κάρα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ! Είμαι ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ κι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ!

Διότι ο Άσχετος Ραλίστας με τον Διαβολικό Υποκόμο του Βέλιτς ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ τις έγκυρες προβλέψεις του φίλτατου μας Latin -που φαίνεται ότι γνωρίζει μονάχος του περισσότερα απ' όλες τις πράσινες εφημερίδες μαζί -, και ΔΕΝ έμειναν στις μεταγραφές των Μάλαρτζ, Ν' Ντογιέ και Δημούτστου ...

... και διότι οι ίδιοι "κύριοι" της Σαταντικής ΠΑΕ, τελικώς ΔΕΝ άκουσαν τις συμβουλές του εξαιρετικού μου Squarelogic και ΔΕΝ πήραν τον παιχταρά ΤΖΙΤΖΙΜΙΝΤΖΙΧΟΤΣΙΡΑ με το μεγάλο όνομα ...

ΑΛΛΑ,

ακούστε θράσος, αθλιότητα κι ανικανότητα,

προχώρησαν στη μεταγραφή του γνωστού παλτού-σαπακίου-βιζόν-αζήτητου απ' τα πορτογαλέζικα πανέρια ονόματι ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

και - ναι, έπονται και χειρότερα - αναμένεται να προσθέσουν στην ταλαίπωρη ομάδα μας ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ (δίπλα τους στους Νίνη, Δημούτσο), τον ΠΟΥΘΕΝΑ-ΑΜΠΑΛΟ (σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες αναλύσεις του Latin μας)πιτσιρικά ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΑΤΟΣ κάποιας Κορίνθου Α.Ο. ή κάπως έτσι!

ΦΡΙΚΗ! ΦΡΙΚΗ! ΦΡΙΚΗ!

Το βαρέλι δεν έχει πάτο κι αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα ΜΙΚΡΥΝΕΙ ο Παναθηναϊκός μας και τι τραγικές μεταγραφές πρόκειται ν' ακουλουθήσουν!

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχά!

Ανώνυμος είπε...

@ τζόνι τουρτούρας

Ούτε «πουθενά», ούτε «άμπαλο» χαρακτήρισα τον Μαρσέλο Μάτος. Η Κορίνθιανς πάντως ήταν όντως τραγική πέρσι (για ΠΕΡΣΙ μίλησα, όχι για ΠΡΟΠΕΡΣΙ που δεν την έβλεπα) κι ας λες ό,τι θέλεις.

Και για τον Καραγκούνη είπα μπράβο στον Τζίγκερ και είναι μαγκιά που τον έφερε πίσω. Είναι μία κίνηση που αν μη τι άλλο έφτιαξε όλους τους Παναθηναϊκούς.

squarelogic είπε...

τζονυ γι'αυτο τα γραφουμε!
μηπως και ξυπνησει και μας κανει να φαμε τα λογια μας!Τοτε θα εχουμε πετυχει!

Για τον Ματος προσωπικα δεν ξερω τιποτε και θα περιμενω την αγωνιστικη εικονα του,αφου περασει ενα διαστημα προσαρμογης.Ελπιζω να μη βγει ο βραζιλιανος Λινκαρ!

Για τον παικταρα...τζιτζι μιτζι...
υπαρχει ακομα καιρος!

Ανώνυμος είπε...

@ latin,

πολύ σωστά αδελφέ, τον ΜΑΤΟΣ δεν τον είπες "άμπαλο" και "πουθενά", τον είπες απλώς ... ΑΧΡΗΣΤΟ!

Το ξέχασες; Σε τσιτάρω:

"Latin said: Βλέποντας πέρσι ορισμένα παιχνίδια της Κορίνθιανς, είχα σχηματίσει την εξής γνώμη: παιχταράς ο Κάρλος Αλμπέρτο, άχρηστοι οι υπόλοιποι".

- Αν δεν κάνω λάθος, ο Μάτος ήταν από αυτούς τους "υπόλοιπους", τους "άχρηστους" δηλαδή, έτσι;

... ε, όσο για την επιστροφή του ΚΑΡΑ, αυτό μας έλειπε να μην την χειροκροτήσεις κι εσύ, όπως κι εγώ και όόόόλοι οι παναθηναϊκοί.

@ Squarelogic,

θεωρητικά πολύ καλή η τακτική "τού τα χώνω συστηματικά βρέξει-χιονίσει μπας και ξυπνήσει και με κάνει να φάω τα λόγια μου", αλλά φίλε μου ...

... έσο ειλικρινής:

πρακτικά αυτή η τακτική απέναντι σε κάποιον προϋποθέτει ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΒΑΘΙΑ Σε αυτον, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ κι ότι αυτές είναι απλώς και μόνον "κοιμισμένες" (εξ ού και το "να τον ξυπνήσω").

Κάτι που ασφαλώς και ΔΕΝ ισχύει για το πώς βλέπεις τον κύριο Τσίκερ!!!

Επομένως ... έσο ειλικρινής ξαναλέω:

ΔΕΝ τού τα χώνεις γι' αυτό το όμορφο παιδαγωγικό που λες εδώ, αλλά ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ...

... και μάλιστα είσαι 10000000% ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ (σαν άχρηστος που είναι) να σε κάνει να φας τα λόγια σου.

Ανώνυμος είπε...

@ τζόνυ τουρτούρας

Αγαπητέ Τζόνυ, επαναλαμβάνω ότι μιλούσα για την περσινή απαράδεκτη ομάδα της Κορίνθιανς. Και ναι, σ' αυτή την απαράδεκτη ομάδα, ο Κάρλος Αλμπέρτο ήταν σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ολοι οι άλλοι -και του Μάτος συμπεριλαμβανομένου- ταλαιπωρούσαν το άθλημα.

Πρόπερσι τον άνθρωπο που αναδείχθηκε καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος, ΔΕΝ τον είδα. Επομένως είναι πιθανό η περσινή ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ της Κορίνθιανς, να παρέσυρε και τον Μάτος.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ελπίζω, όπως όλοι μας, να βγει τόσο παιχταράς όσο τον παρουσίασαν οι εφημερίδες σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

@ latin,

τώρα μάλιστα: δίνεις μια πιο πλήρη εικόνα του Μάτος.

Ασφαλώς στο γήπεδο θα φανεί περί τίνος πρόκειται - κι αυτός και όλοι...

... με εξαίρεση τον ΚΑΡΑ, που για μένα αποτελεί μια ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ μεταγραφή, ακόμα κι αν (λέμε) δεν αποδώσει τα αναμενόμενα στο χόρτο.
Διότι η επιστροφή του έφερε ΧΑΡΑ σε όλους μας και έτσι κι αλλιώς ο Καραγκούνης είναι έμειρος, με πείρα στον πρωταθλητισμό, μαχητής και παναθηναϊκάρας, δηλαδή ό,τι χρειάζεται η ΝΕΑΝΙΚΗ ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο τυπάρας πίσω! Καλύτερα εσύ να μασας παρά να μιλάς κουτόχορτε...

squarelogic είπε...

@ τζονυ Τ

Δεν ξερω αν ΕΙΝΑΙ αχρηστος και ανικανος.Ξερω οτι το 98% των επιλογων του σχετικων με την ομαδα ηταν κακες και οτι εχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ανεπαρκης μεχρι τωρα.
Αυτο δε σημαινει οτι, εφοσον ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ την πηγη του κακου(που ανεφερα στα πρωτα σχολια αυτου του ποστ),δηλ. ΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ του χαρακτηρα του,και εχει το θαρρος να λαβει μετρα ωστα αυτα να παρεμβαινουν οσο το δυνατον λιγοτερο στις αποφασεις για την ομαδα,δεν υπαρχει περιθωριο βελτιωσης και ευχαριστης εκπληξης.

Συγκεκριμενα τωρα,η επιστροφη Καραγκουνη,ειναι μια απολυτα ορθολογικη επιλογη,ασχετα απ τη χαρα που φερνει σε ολους τους πρασινους.Τετοιο παικτη,ελευθερο με 800χιλ/ετος δε βρισκεις καθολου ευκολα.Επιπλεον εχει παθος για τη μπαλλα,ξερει το ελλην.πρωταθλημα,κομιζει εμπειριες απο καλυτερα πρωταθλ/τα,δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αδιαφορος,ΚΑΙ ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ!

Μακαρι να επικρατησει ορθη λογικη και στις υπολοιπες κινησεις.Ειναι εμφανες οτι χρειαζονται 1-2 σεντερμπακ καλυτεροι απ τους 2 υπαρχοντες,και κατα τη γνωμη μου αναβαθμιση χρειαζεται και στις θεσεις των πλαγιων μπακ.
Ειδες οτι τοσο ο Μουνιοθ οσο κι ο Βελιτς δε συμφωνησαν με την εκτιμηση σου για 1-2 προσθηκες,και προχωρησαν σε εκτεταμενη αλλαγη του ροστερ.Σωστη αποφαση,δεδομενου οτι καποιοι που προοριζονταν για βασικοι ηταν εμφανες οτι δεν επροκειτο να παιξουν αναλογα με τις αποδοχες τους(Μπισκαν,Μποβιο)και καποιοι αναπληρ/κοι δεν εδειξαν οτι μπορουσες να τους υπολογιζεις για περισσοτερα.

Ας ελπισουμε η λογικη που επικρατησε στην μεταγραφη Ματος+Καρα να επεκταθει και στις αλλες θεσεις.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

ε, τότε να του στείλουμε τον .. Μπίλι Κρίσταλ (από το "Ανάλυσέ το")!

Μέχρι τότε όμως, πρέπει κι εσύ από την πλευρά σου να ξεκαθαρίσεις και ν'αποφασίσεις: "Τζίγκερ φύγε/πούλα" ή "Τζίγκερ ξύπνα";

Λοιπόν;

Υ.Γ. Για τους παίκτες, αντίθετα απ' ό,τι λες, μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω δει καμμιά "εκτεταμμένη αλλαγή του ρόστερ"! Έχω δει να έχουν αγοραστεί απλά 2-3 ενδεκαδάτοι παίκτες (όπως έλεγα προ μηνών): Μάλαρτζ, Μάτος, Κάρα.