Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2007

Η κοροϊδία της ΠΑΕ συνεχίζεται! (ή πώς να διώξεις και τους τελευταίους κατόχους διαρκείας)

Μαζι με καμμιά δεκαριά φίλους ανήκουμε στους Παναθηναικούς που συνεχίζουμε ακάθεκτα να πληρώνουμε τα λεφτάκια μας στην ΠΑΕ για διαρκείας εδώ και αρκετά χρόνια. Μια ανανέωση που ποτέ δεν γινόταν απο κάποιον επειδή ήταν ευχαριστημένος για το θέαμα, αλλά λόγω της ψευδαίσθησης οτι χειρότερα δεν γίνεται. Παρόλο που κάθε χρόνο, ήταν χειρότερα, η παρέα διατηρήθηκε, με μια μικρή εξαίρεση: Οταν φύγαμε απο την λεωφόρο για να πάμε στο ΟΑΚΑ, όχι απλά δεν διατηρήθηκαν οι θέσεις (κάτι σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο), όχι απλά δεν δόθηκε καμμία προτεραιότητα στους κατόχους που ανανέωναν, αλλά καταγράφηκε νέο ρεκόρ γκίνες για τον χρόνο που απαιτείται για να ανανεώσει ένας υπάρχον πελάτης το διαρκείας του με πιστωτική κάρτα (4.5 ώρες). Έτσι, τα μέλη της παρέας που δεν μπόρεσαν να περιμένουν τόσο πολύ και δεν κατάφεραν να βρούν θέση μαζί με τους υπόλοιπους την επόμενη μέρα, ΔΕΝ ανανέωσαν και η παρέα μίκρυνε.

Ερχόμαστε λοιπόν στο παρόν, όπου φαίνεται πως κάποια απο τα παράπονα μας εισακούσθηκαν και αν και πάλι δεν διατηρούνται οι θέσεις λόγω αλλαγής γηπέδου τουλάχιστον δίνεται κάποια προτεραιότητα σε αυτούς που ανανεώνουν. Κοιτάζοντας την ανακοίνωση αρχικά φαίνεται πως οι τιμές διατηρούνται στα ίδια με πέρυσι επίπεδα, κάτι απόλυτα λογικό. Διαβάζοντας όμως προσεκτικότερα, η φράση λέει 'από' 450 ευρώ για τις θύρες 8Α, 9, 10, 11 και 12Α. Η παρέα είχε πάντα στη θύρα 9 οπότε παίρνουμε τηλέφωνο για να μάθουμε την ακριβή τιμή και διαδικασία. Η τιμή ανανέωσης σημειωτέον είταν 480 ευρώ ενώ για καινούργιες εγγραφές ήταν 550 ευρώ. Σας παραθέτω την τηλεφωνική συνομιλία:

- Γειά σας, είμαι κάτοχος διαρκείας στην θύρα 9 και θα επιθυμούσα να ανανεώσω για του χρόνου.

- Γεια σας. Λόγω του καινούργιου γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης αλλά έχετε προτεραιότητα σε σχέση με νέες εγγραφές.

- ΟΚ, ποιά είναι η τιμή ανανέωσης λοιπόν για την θύρα 9?

- Ειναι 800 ευρώ.

- Ορίστε; Για την θύρα 9 σας είπα.

- Ναι είναι 800 ευρώ

- Αυτό είναι τιμή ανανέωσης;

- Δεν υπάρχει διαφορά κυριε μου.

- Καλά γιατί τέτοια αύξηση; Απο 480 στα 800 είναι σχεδόν 100 % πάνω.

- Ε ξέρετε, είναι το καινούργιο γήπεδο.

- Καλά είστε σοβαρός; Δικαιολογεί καμμια αύξηση η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα; Η (μη) έξοδος στο champions league; Η απώλεια του κυπέλλου; Οι ανύπαρκτες μεταγγραφές; Η πρόσληψη του πανάγνωστου προπονητή;

- Κοιτάξτε κύριε, είναι καινούργιο το γήπεδο και πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς.

- Μα ποιό καινούργιο γήπεδο, με δουλεύετε; Η λεωφόρος δικία μας είναι και σίγουρα έχει μικρότερο κόστος απο το ΟΑΚΑ.

- Ναι αλλά μην ξεχνάτε τον καινούργιο χλοοτάπητα. Είναι απο τους καλύτερους στην Ευρώπη.

- ..................... (Λογοκρισία)



Αποτέλεσμα: Η παρέα θα συνεχίσει τις συναντήσεις της, αλλά εκτός γηπέδων.

Shogun

ΥΓ: Προσωπικά πιστεύω πως η κίνηση αυτή γίνεται για να προετοιμάσει ο Ραλίστας τον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερες αυξήσεις στο Βοτανικό (όταν και άν γίνει)

48 σχόλια:

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Μάλιστα...δηλαδή αν φτιάχναμε το Emirates της Arsenal θα ζήταγαν 3 υποθήκες, 5 εγγυητές, ένα οικοπέδο 5 στρεμμάτων και άνω και 7.000€ μπροστάντζα. Καλά πλάκα μας κάνουν??? Γυρνάμε πίσω στο αχούρι, η ομάδα παραπαίει, μεταγραφές δεν έχουν γίνει, ο προπονητής είανι οτι κοντινότερο στην διαφήμιση του λαϊκού λαχείου (ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ) και αντί να παρακαλάνε τους όποιους αμετανόητους πιστούς, τους γδύνουν κιόλας??? Έχουν πολύ πλάκα στην ΠΑΕ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Μία μόνο εξήγηση υπάρχει. Αντιλαμβάνονται το ξύλο που θα φάνε με την νέα αποτυχημένη χρονιά, που λένε "όσοι λιγότεροι-τόσο καλύτερα". ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Τορτούρας-Πάππας...τελικά ο εχθρός είναι σίγουρα εκτός των τειχών?

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Ανώνυμε... εσύ πότε πήρες τελευταία φορά διαρκείας;;;

Συμφωνώ ότι είναι μαλακία η αύξηση αλλά το γήπεδο είναι μικρό. 800 Ευρώ (για την ακρίβεια 700 με την έκπτωση λόγο ανανέωσης)έδωσα και την τελευταία χρονιά που παίξαμε στη Λεωφόρο για την Θ2 (απέναντι ακριβώς από την 9 ή την 11).

Όσο για τους εχθρούς και που βρίσκονται, σκέψου ποιος έκανε δώρο στον άλλονα το "Κοκκαλισκάκη" (αλλά και την Πυλαία στις γαβριέλες του βορά) και ποιός σου ζητάει αυτοχρηματοδότηση.

Ποιός έλυσε σε χρόνο ντε-τε ό,τι πρόβλημα ιδιοκτησίας υπήρχε για το Κοκκαλισκάκη και ποιός σου ζητούσε τίτλους ιδιοκτησίας και χρησικτησίας.

Τέλος ποιος σε έβαλε στο τρυπάκι του "ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα" για να σε στείλει τελικά εκεί (αφού έχεις καθυστερήσει 4 χρόνια και ο αντίπαλος σου έχει κερδίσει τα κέρατα του από το δικό του γήπεδο) αφού αυτή ήταν η μόνη λύση να έχεις γήπεδο μέχρι το τέλος του 2009.

Ο Εχθρός είναι εκτός. Είν' του γάυρου ο κρατικός μηχανισμό.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το "Ανώνυμε" εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Αδελφέ Κουτόχορτε αλλά τα γράμματα του ποστιν σου μου βγαίνουν λίγο περίεργα πάνω τους τίτλους.

shogun είπε...

Μιχάλη,

εγώ στην 9 την τελευταία χρονιά στη Λεωφόρο είχα πληρώσει 580 απο ότι θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση πάντως με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μια αύξηση στα διαρκείας είναι τουλάχιστον θράσος. Δηλαδή διαλύουν την ομάδα, πατώνουμε και αντί να νοιώσουν την μείωση εσόδων θα βγάλουν και κέρδος με αύξηση;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παιδιά κάτι βασικό και δεν κάνω πλάκα. Με κανέναν εδώ πέρα δεν έχω προσωπικά. Σας θεωρώ όλους αδερφούς και χαίρομαι να σας "βλέπω" στο blog. Ανεξάρτητα απο την διαφορετικότητα των απόψεων, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Αυτό για να είμαι εντάξει καθώς έχω υπάρξει αιχμηρός πολλές φορές. Κατά τα άλλα, όσα λες πάτερ περί γαύρικου κρατικού μηχανισμού είναι αλήθεια. Μόνο που το χάρισμα του ηγέτη είναι να μπορεί να διαγνώσει τις συνθήκες και τις πρακτικές και να πράτει ανάλογα. Επιπλέον, ο ίδιος συμμάχησε με τους εμπνευστές του κόκκινου μηχανισμού, όχι εγώ. Και σε τελική ανάλυση, αν δεν μπορεί με το επώνυμο που φέρει να ανταπεξέλθει, όντας ανίκανος να διαχειριστεί το μέγεθος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ας πάει για ράλλυ. Αν δεν μπορεί δηλαδή γόνος του Βαρδινογιαννέϊκου, ποιός μπορεί? ΕΓΩ?
Υπάρχει και κάτι που λέγεται ευθιξία. Θα περίμενα οι ηλίθιοι της ΠΑΕ να καταλάβουν οτι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για τον χιλιο-πικραμένο κόσμο, είναι να μειώσουν τις τιμές έστω και σε μικρότερο γήπεδο. Σαν έμπρακτη συγγνώμη για την πολυετή ξεφτίλα που υφιστάμεθα. Η αξιοπρέπεια είναι-ή μάλλον θα έπρεπε να είναι- πάνω απο τα φράγκα. Αφού λοιπόν ομάδα δεν φτιάχνεις, τουλάχιστον μείωσε και τις απαιτήσεις σου απο τον κόσμο. Και όταν με το καλό η ομάδα ορθοποδήσει και ανακτήσει το κύρος της, ζήτα οτι θές. Προς το παρόν ζήτα συγγνώμη κ. ραλίστα. Και επειδή ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να αρθρώσεις τέτοια λέξη και να παραδεχτείς την παροιμιώδη ανικανότητά σου...καν'το έμμεσα. ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ...ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. Νομίζω?

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Σογκούν,

Ναι έχεις δίκιο. Γύρω στα 600 ήταν (δεν θυμάμαι) αλλά μετά από διαδοχικές ανανεώσεις. Η κανονική τιμή ήταν περίπου η ίδια.

Η ομάδα χρειάζεται λεφτά λόγο γηπέδου. Έτσι πιστεύω - ειλικρινα το πιστεύω - και γι' αυτό θα τα δώσω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Ανώνυμε,

Δεν έχεις άδικο, άλλωστε το είπα από την αρχή. Αλλά εγώ προσωπικά - και δεν λέω ότι πρέπει να το ασπαστεί κανένας αυτό - τα δίνω λόγο γηπέδου. Πιστεύω ότι η ομάδα τώρα χρειάζεται φράγγα καβάντζα και - από τη στιγμή που μπορώ - τα δίνω.

Βέβαια με τη λογική αυτή ο Παυλάρας πρέπει να μας βάλει το φτηνότερο διαρκείας 22.000.000 ευρώ συν 20% πρόστιμο γιατί την ομάδα την γράψαμε στ' αρχίδια μας μέχρι και τους τελικούς με τις γαβριέλες... τέλος πάντων.

Όσο για το γήπεδο, επειδή ξέρεις την ευαισθησία μου, η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει το κράτος και μετά εμάς σαν κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Κουτόχορτε

Ούτε εγώ έχω με κανενάν προσωπικά. Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια είμαστε όλοι. Αν πέφτουν μπινελίκια μεταξύ μας είναι για προπόνηση πριν τα ρίξουμε στις γαβριέλες.

Προσωπικά και για καφέ και για ποτό πάω στο "Ψυχιατρείο" να γίνει της πουτάνας από τις φωνές μας. Αρκεί να βρω τον χρόνο.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Mi griniazete,aderfia.Pliroste xoris skepsi.ta xreiazete h PAE ta lefta.tosa simantika stelexi exei na plironei.Velic,Gontzo,Hristaki Athanasopulo,Giannaki Andreou ("Zoyn anamesa mas").Kai apo tin ERT tha pari fetos mono 6.500.000 eyro kai alla 5.500.000 apo ton ote kai ton csmote.Psixoyla diladi,poy na vgoun oi anthropi,me teties metagrafares kiolaw kai tetio kalo xlootapita episis...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Καλά όλους τους άλλους, τον Γιάννη τον ξέρεις;

Κόψε ρε φίλε τις ταμπελίτσες που θα βγάλεις και τον Γιάννη Υπάλληλο και πληρωμένο. Εσύ είσαι ανώνυμος, ο Γιάννης δεν είναι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Για κάτι κουτσαβάκια σαν κι εσένα κόβει ο Τζίγγερ τα εισητήρια στη Θ13. Κόφτε ρε την διχώνια μέσα στην Θ13 γαμώ την αγανάκτηση. Τι σου έχει κάνει ρε το Ντέρμπυ και το κάθε Ντέρμπυ; Τι σου έχει κάνει ο Γιάννης; Εγκάθετος είσαι;

Μόνο στις πορείες και στα πεσίματα είμαστε πια μαζί; Ούτε εκεί δεν είμαστε καλά καλά... κόφτε τις μαλακίες γαμώ το στανίο μου. Που έχεις πάει εσύ ρε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και που έχεις τρέξει και πόσο αίμα έχεις δώσει και "χώνεις" στον Γιάννη; Ή απλά πετάς ένα όνομα γιατί έτσι το διάβασες σε κάνα κωλοσπορτάιμ κανενός Καραπουστόπουλου;

Α' στο διάολο βαρέθηκα με το κάθε... που μου έχει και άποψη... ά' στο διάολο.

Ξέρεις ρε τι σημαίνει ΕΝΩΜΕΝΗ Θ13? ΞΕΡΕΙΣ? ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΡΕ? ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

παρά το δεδομένο (βλ. προηγούμενο comment) σπάσιμό μου με τα φετινά διαρκείας, στο ερώτημά σου απαντώ πάντα ότι ο εχθρός είναι εκτός - τα είπε ο Μιχάλης επ' αυτού και δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Άλλο πράγμα οι μαλακίες κι άλλο οι εχθροπραξίες.

Από την άλλη, για να σε τσιγκλίσω, τι σε πειράζει ΕΣΕΝΑ αν τυχόν ο κόσμος μας δεν αγοράσει τα φετινά διαρκείας; Ίσα-ίσα, θα έπρεπε να ... χαίρεσαι (ας πούμε), που η Λεωφόρος θα είναι μισοάδεια και που ο ίδιος ο Ραλίστας θα έχει κάνει πράξη το σύνθημα "μην πατάτε γήπεδο" των ... αντιφρονούντων :-)

Με την ευκαιρία και με αφορμή αυτά που έγραψες και τώρα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω κάποια πράγματα που λες κι αυτό διότι τα θεωρώ αντιφατικά, ανακριβή και μπερδεμένα.

1. Τι εννοείς όταν λες ότι "συμμάχησε με τους εμπνευστές του κόκκινου μηχανισμού"; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι εννοείς, είναι αυτό που έχεις ξαναπεί: η Σούπερ-Λίγκα. Αλλά αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει νομίζω: δεν γίνεται να οργανωθεί πρωτάθλημα μόνο με την ομάδα μας.

2. Σχετικό με το παραπάνω και το εξής επόμενο: λες ότι δεν μπορεί ν' ανταπεξέλθει, αν και γόνος του βαρδινογιαννέικου. Σου θυμίζω ότι εκείνος που έχασε το μπούσουλα από το γαύρικο-κρατικό μηχανισμό - δλδ μετά το 1996 - ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔ., τον οποίο και θαυμάζεις θεωρώντας τον δημιουργό μιάς ομάδας-μοντέλο.

Αν λοιπόν ήσουν συνεπής λογικά, θα έπρεπε να βρίζεις πρώτα τον "Καπετάνιο" και μετά το Ραλίστα, ο οποίος παρέλαβε το 2000 μια ομάδα ρημαγμένη από την Κροκομηχανή (και πήγαμε ψηλά στο Ch-L, και πήραμε Νταμπλ).

3. Σχετικό με το παραπάνω κι αυτό που λες για "πολυετή ξεφτίλα". Τι εννοείς "πολυετή"; Πόσα και ποιά χρόνια λογαριάζεις;

Ανώνυμος είπε...

Α, και κάτι ακόμα για να σε .. τσουκνιδιάσω αγαπητικά: αν τυχόν το καινούργιο γήπεδό μας είχε την εξωτική και παντελώς άσχετη με την ομάδα μας ονομασία "Emirates Stadium", θ' αγόραζες διαρκείας;

Σε ρωτάω σαν οπαδός και της Άρσεναλ!

Υ.Γ. Για σκέψου να πουλήσει τελικά ο Ραλίστας αλλά σε τίποτα ... εμίρηδες και στη θύρα Green Women να είναι υποχρεωτικό το τσαντόρ :-)

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Θα ζητήσω συγνώμη για το προηγούμενο ξέσπασμα κατά του ανώνυμου ΑΛΛΑ:

1. Δεν ανέχομαι κανέναν πίσω από μία οθόνη υπολογιστή να πιάνει στο στόμα του παιδιά από συνδέσμους που έχουν δώσει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας ψυχή.

2. Δεν πάω στο γήπεδο γιατί είμαι "Τζιγγερικός" ή ό,τι άλλο. ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ.

3. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ Σ' ΑΥΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΕΡΙΤΣ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

4. Θεωρώ ΚΑΘΗΚΟΝ μου να υπερασπίζομαι ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πρώτα απέναντι στους εχθρούς του. Απέναντι στον κάθε βλαχοδήμαρχο που κάνει τον "καμπόσο" για το θέμα του γηπέδου. Απέναντι στον κάθε διαιτητή που σφυρίζει ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή για να τα εκτελέσει ο Ριβάλντο. Απέναντι στον "αντικειμενικό τύπο" που βγάζει μιζέρια και ποτίζει με ψεύτικες ειδήσεις τους οπαδούς μας. Απέναντι σ' ένα κράτος που ΧΑΡΙΖΕΙ γήπεδο στον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟ ΕΚΤΟΣ "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ με συνοπτικές διαδικασίες ενώ την ίδια στιγμή ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Απέναντι στον κάθε πρόεδρο που δηλώνει - είτε ευθαρσώς είτε με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του - ότι "ανήκουμε στην ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού". Απέναντι στον κάθε παίχτη που το "... ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα" το μεταφράζει σε 50.000 ευρώ παραπάνω συμβόλαιο και σε γκόλ όρθιος μέσα στο σπίτι του πούστη.

5. ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ. Ανήκω στους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

6. Ασκώ κριτική στην διοίκηση. Αλλά δεν στρέφομαι κατά της ομάδας και των παικτών. Αν είναι να φωνάξω κατά του Τζίγγερ μετά τον αγώνα και ποτέ πριν ξεκινήσει ο αγώνας ή η περίοδος.

(δεν υπάρχει αριθμός μεταξύ 6 και 8)

8. ΠΙΣΤΕΥΩ στην ΕΝΩΜΕΝΗ Θ13.

Αυτά γιατί είναι και αργά.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Για ποια φραγκα για το γηπεδο μιλατε ρε παιδια?

αν δεν κανω λαθος θα φτιαχτει με δανειο που θα παρει ο Δημος και θα αρχισει η αποπληρωμη μετα την παραλαβη του γηπεδου...

ακου αυξηση λογω καινουριου γηπεδου!καινουρια η Λεωφορος!
διαβασατε αντιθετα για την τιμολογιακη πολιτικη του Ντεμη?
αυτο θα πει σεβασμος του φιλαθλου/πελατη.

Γκρην και Μιχαλη θαυμαζω την αφοσιωση σας!
Και καλα ο Μιχαλης αν οντως ειναι παππας,ειναι ανθρωπος της Πιστης και της αφοσιωσης.Εγω παλι ειμαι του 'ερευνα".Πρεπει να με κερδισει ο αλλος με τη συμπεριφορα του,να βλεπω τον αναλογο σεβασμο,να με πεισει οτι αγαπα οπως κι εγω....και εδω βλεπω ενα τεραστιο "σας εχω γραμμενους στα @@ μου",οποτε...
δεν παταω!κι αυτο δε με κανει λιγοτερο Παναθηναικο Μιχαλη.Και δεν παταω συνειδητα και σε αλλες επιχειρησεις συμφεροντων Βαρδ/ννη
(Avin,Ster cinemas etc).Εκει φτασαμε,που καποτε "πλακωνομασταν" για το "τσατσοι του Βαρδ/ννη"

ο ανθρωπος μας εχει γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανη!στα ματια του ειμαστε καφροι,αρρωστοι που ετσι κι αλλιως θελουν τη δοση τους.Ε,λοιπον οχι κυριε!
ακου 800 ευρω για να δειτε Λεοντιου και Βυντρα!δεν παιρνετε 5 διαρκειας του Παυλου κι ας μην πατε ποτε....

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τετραγωνολογικευμένε αδελφέ.

1. ΔΕΝ είμαι παπάς γι' αυτό δεν πάω με την αράδα της γκρίνιας και της μιζέριας.

2. Δεν είπα για λεφτά αλλά για εγγυητικές επιστολές. Και απ' όσο ξέρω δεν θα είναι όλο το ποσό δανεισμός.

3. Ο Ντέμης μένει στο ΟΑΚΑ. Κι εμείς την 2η χρονιά στο ΟΑΚΑ είχαμε καλές εκπτώσεις και προσφορές. Και στην Τελική του Ντέμη του τα χαρίζουν με άρθρα 44 κλπ.

4. Δεν είμαι πελάτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, είμαι οπαδός του.

5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Δεν μου περισεύουν τα λεφτά που δίνω αλλά τα δίνω. Αν κάποια στιγμή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω διαρκείας, απλά θα αγοράζω εισητίρια από τον σύνδεσμο που επίσης είμαι μέλος και πληρώνω συνδρομή.

6. Έχω και μπάσκετ (μέσω δουλειάς) και Βόλεϊ. Στο πόλο νομίζω δεν έχουμε διαρκείας.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ένα τιμολογιακής φύσεως σχόλιο: πάτερ μου, στη Θύρα 2 της Λεωφόρου, τη χρονιά του νταμπλ, πληρώναμε κάτω από 600 ευρώ. Η Θύρα 2, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι "ισοδύναμη" από άποψη ορατότητας με τις Θ9 και Θ11, οι οποίες φέτος κοστίζουν 800 ευρώ!

Μην το πολυψάχνουμε: η φετεινή τιμολογιακή πολιτική, συνυπολογιζομένων όλων των δεδομένων, είναι ΑΙΣΧΡΗ. Προσβλητική, υποτιμητική, ενδεικτική μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας.

Φίλε μου square, είναι πολύ λογική η αναρώτησή σου για την επιμονή μου. Η ερμηνεία είναι καθαρά ψυχολογική (για να επανέλθουμε και στον "ψυχολογισμό" του Τζόνυ): αν και η λογική ανάλυση καταλήγει στη "μη ανανέωση", αυτή η γλυκιά προσμονή για το γήπεδο, η συνάντηση με τους γηπεδικούς φίλους, οι μικρές ιεροτελεστείες, όλα αυτά, τελικά υπερισχύουν - ακόμα κι αν στο χορτάρι εμφανίζονται πράσινα φαντάσματα. Και τα ξανα-ακουμπάω...

Τζόνυ, δεν θα με ένοιαζε καθόλου να ονομαζόταν το γήπεδό μας Emirates ή "Ξερω-και-γω-τι" Arena! Και δεν θα με ένοιαζε γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα συνδυαζόταν με μια πολύ καλύτερη συνολική διαχείριση του Παναθηναϊκού, που θα μεταφραζόταν σε υψηλότερη ποιότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

hopkins είπε...

Δεν μπορώ να ακούω τρέλες! Αν ο Τζίγκερ χρειάζεται λεφτά, να ζητήσει από τον μπαμπά του, όχι από εμάς, κάνοντας υπερτίμηση στον άθλιο προϊόν του!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι γιατί μόλις το διάβασα και έχω μεγάλη απορία. Ο προπονητής της Σαχτάρ (Μ.Λουτσέσκου) σε δήλωσή του για κάποιους ανεπιθύμητους παίκτες της Σαχτάρ. είπε: "ο Μπαρκαουάν έκλεισε σε μία άλλη ελληνική ομάδα, τον ΟΦΗ"!

Δηλαδή δεν μας κάνει για στόπερ ο Μπαρκαουάν? Ήταν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, η μετεγγραφή του θα ήταν πολύ λογική, αφού δείξαμε ότι κινούμαστε σε παρόμοια λογική με την μετεγγραφή Μάλαρτζ (αν και ο Τζόνυ θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για τον Μάλαρτζ, μετά από τα όσα έχει πει για Τοροσίδη και λοιπούς). Και από ότι φαίνεται η απόκτησή του θα ήταν πολύ εύκολη και φτηνή (αυτό τους νοιάζει κυρίως) αφού τον αγόρασε ο ΟΦΗ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου, σε χαλεπότερους αγωνιστικούς, ακόμα και από τους σημερινούς καιρούς, οι οπαδοί μας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν σχετικά ακριβό εισιτήριο και να πάνε στο γήπεδο να απολαύσουν πράσινο ποδόσφαιρο. Ομιλώ για το 1966-1967, όταν ο κατ΄εμέ μεγάλος παράγων Α. Μαντζαβελάκης έδωσε εντολή στον Στέφαν Μπόμπεκ να κάνει την περίφημη "ΑΝΑΝΕΩΣΗ". Εκείνη την εποχή ο Παναθηναικός έδιωξε από τις τάξεις του παίκτες που επί πέντε συνεχόμενα χρόνια κατακτούσαν πρωτάθλημα (1960-1965)και μάλιστα τη μία χρονιά αήττητοι. Πρέπει να σας πω ότι, όπως κάθε καινούργιο, έτσι και με την ανανέωση υπήρχαν πολλοί που αντέδρασαν. Μεταξύ αυτών και ο Α. Καμάρας, ο οποίος εντάχθηκε αργότερα στην ομάδα. Η Διοίκηση όμως του ΠΑΟ έδωσε στο κόσμο "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" και ειδικά σε μας τους νέους. Μας έδωσε τη προοπτική, την ελπίδα, τη προσδοκία. Στην αρχή ο Παναθηναικός πήγαινε από ήττα σε ήττα, όμως κάθε Κυριακή μία πράσινη λαοθάλασσα που ξεκίναγε από όλες τις γειτονιές της Αθήνας επάλλετο στις εξέδρες και έδινε φτερά στα νέα παιδιά που μόλις είχαν έρθει. Πανουσάκης, Γραμμός, Αθανασόπουλος, Μητρόπουλος κ.α. παντελώς άγνωστοι τότε με τη καθοδήγηση του καθηγητή Μπόμπεκ,του Πετρόπουλου και αργότερα του Πούσκας μπαίνανε στο γήπεδο και μασάγανε σίδερα. Συνέπεια όλων αυτών ήταν η συμμετοχή της ομάδας μας, του ΠΑΟ μας, που το πυρήνα της αποτελούσαν οι άγνωστοι του 1967, στο τελικό Πρωταθλητριών το 1971.
Όπως τοτε, έτσι και τώρα διώξαμε μία δεκαπεντάδα παίκτες-δικά μας παιδιά, που όλοι οι "λεγεωνάριοι προπονητές" τους βγάλανε άχρηστους. Αυτό όμως δεν ήταν απόρροια ενός μελετημένου και πειθαρχημένα εφαρμόσιμου προγραμματισμού, αλλά ήταν ένα καπρίτσιο της Διοίκησης. Το αποτέλεσμα ήταν ότι, όλοι οι διωγμένοι, λίγο ως πολύ, να μας έχουν αποδείξει αγωνιστικά ότι, όχι μόνο δεν άξιζαν τέτοια μεταχείρηση και συμπεριφορά, αλλά και εκτός λίγων εξαιρέσεων δεν θέλουν να συζητούν καν τη προοπτική επανόδου και ν' ακούν τη λέξη Παναθηναικός.
Όλα αυτά έχουν σαν συνέπεια τη διάρρηξη της συνοχής του Παναθηναικού Λαού, ο οποίος βλέπει ότι, κάθε χρόνο με προχειρότητες και εμπορικά τρυκ, η Διοίκηση προσπαθεί να πουλήσει ένα αμφισβητουμένης αξίας προιόν, περιτυλιγμένο σε σελοφάν με προσδοκίες και ελπίδες.
Δυστυχώς όμως Ο Λαός μας δεν άγεται και δε φέρεται, αλλά εν αντιθέσει με αυτο του γάβρου, ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.
Υ.Γ. Αγαπητέ φίλε Τζόνυ, παρόλο που έχω σαν αρχή να μήν απαντώ προσωπικά, το κάνω για πρώτη και τελευταία φορά για να σου συστήσω να διαβάζεις και σύ και όλοι οι φίλοι καλύτερα τα σχόλιά μου. Θα διαπιστώσεις ότι, εκφέρω γνώμη,αναφέρω τι κάνω εγώ και προς Θεού (δεδομένου του ιερατικού πνεύματος που διέπει τα σχόλια όλων), δε προτρέπω και ούτε θα προτρέψω ποτέ κανέναν να κάνει το ίδιο. Αυτό γιατί θεωρώ ότι όλοι μας είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες και πράττομε αυτοβούλως.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen

Ε, όχι και να μας κάνει ο Μπαρκαουάν! Ο τύπος δεν στρίβει ούτε με υδραυλικό τιμόνι. Από τέτοιους έχουμε, κάναν γρήγορο πρέπει να πάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εννοείται θα προτιμούσα κάποιον άλλο (τον Λεάντρο Χιόδα ας πούμε, μιας και ξέρεις από Αργεντινή!) αλλά έχουμε μείνει μόνο με τον πολύ ασταθή (επιεικώς) Μορις και τον γερομπαρμπαΓιάννη, που έχασε και το αντίπαλο δέος του, τον μπαρμπαΓιώργο Ανατόλ. Με έναν καλό στόπερ(ακριβο δλδ?) και τον Μπαρκαουάν πιστεύω την παλεύαμε

Ανώνυμος είπε...

latin, να και ένα άρθρο σε συνέχεια του "άρεσε στον Ίβιτς ο Αγουέρο"..


http://www.sportime.gr/
football_inside.asp?article_id=52027

θα μας τρελάνουν οι γαύροι... Μα καλά τι παραμύθι έχουν φάει 3 μήνες τώρα?

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen

Κοίταξε να δεις, με μπόλικο χρήμα, όλοι έρχονται. Ο Σάρατε της Βελέζ με 22 εκ. δολάρια πάει στο Κατάρ και είναι μόνο 20 χρονών. Οι περισσότεροι απ' όσους αναφέρονται στο ρεπορτάζ, πάντως, είναι αξιόλογοι.

Ανώνυμος είπε...

@ Αγαπητέ Κρίτων,

ασφαλώς εκτιμώ το ότι για χάρη μου παρέβης, για πρώτη φορά, την αρχή σου να μην απαντάς προσωπικά.

Πλην όμως είναι εντελώς ακατανόητη η απάντησή σου και ως προς το ύφος και ως προς το περιεχόμενο!

Ως προς το ύφος: Προς τι οι συστάσεις αγαπητέ; Και μάλιστα δεδομένου ότι δεν έκρινα καν το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ σχόλιό σου, με το οποίο μας συστήθηκες (ίσα ίσα δήλωσα ότι κατανοώ και σέβομαι απόλυτα την άποψή σου), αλλά απλώς σε ρώτησα από πού συμπεραίνεις προκαταβολικά για την αποτυχία της ερχόμενης χρονιάς.

Ως προς το περιεχόμενο: Προς τι τα όσα μου λες περί "προτροπών", δεδομένου ότι ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που σου έγραψα και σε ρώτησα;

Εν πάση περιπτώσει, δεν ζητώ να ξαναπαραβείς την αρχή σου. Μάλιστα δεν βλέπω και τι νόημα θα είχε να μου απαντήσεις "προσωπικά", αν κρίνω από την ενθάδε κειμένη απάντησή σου.

Κατανοώ άλλωστε και σέβομαι την δεδηλωμένη πλέον επιθυμία σου να κάνεις ΜΟΝΟΛΟΓΟ.

Χαίρετε.

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen ex-a,

βαβαί, παπαί, ουαί! Τι σχέση έχει ο καλύτερος γκολκήπερ της περσινής σεζόν, Μάλαρτζ, με τον Τοροσιδέλο;

Με την ευκαιρία, έχω γράψει σε βίντεο κι επομένως ξαναδεί το ματσάκι μας στο Καρατηγάνι (0-1): ο Τοροσίδης ήτανε χωνίίίί και γενικώς αλλού γι' αλλού παρέα με την κουρελού!

Ακόμα και το κλέψιμο του Σάλπι από το μπαρμπα-Γιώργο, χάρη στο οποίο σκοράραμε με τον Παπ, έγινε ακριβώς στην πλευρά που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι κάλυπτε το σαϊνι που μερικοί εδωμέσα .. κλαίτε που δεν πήραμε στην Πανάθα μας! Αχαχούχα!

Ρε σεις, μη μασάτε στην ερυθρόλευκη αντικειμενική προπαγάνδα, που όποιον παιχτάκο παίρνει η Γαβρούλα τον αναγορεύει πάραυτα "παιχταρά".

Υ.Γ. ΤΩΡΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ. ΤΟ ΤΡΕΜΠΛ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ για τότε που έλεγες σιγά μην έχουμε ανάγκη και να κλαίμε για τον Τοροσίδη της Ξάνθης και τον Πετκάκη της Καλαμαριάς. Και λέω ότι και ο Μάλαρτζ είναι από την ξάνθη, και ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος (όπως και ο Τοροσίδης ήταν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ πριν πάει στον γαύρο). Δεν κολλάω με τον Τοροσίδη συγκεκριμένα απλά λέω ότι πολλές τέτοιες μετεγγραφές, ειδικά τώρα που δεν παίζουν λεφτά ,είναι πολύ χρήσιμες, ειδικά αν πλαισιώνονται από έμπειρους καταξιωμένους. Εννοώ μετεγγραφές στυλ Μόρις από Άρη, Γκέκα από Καλλιθέα, Μάλαρτζ κτλ. Βέβαια μπορεί να μην βγουν κιόλας, βλεπε Παππά. Αλλά γενικά λέω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να αποκτά τους καλύτερους ποδοσφαιριστές εκτός ΠΟΚ, όπως έκανε με τον Μάλαρτζ.

Με τον Τοροσίδη συγκεκριμένα δεν έχω κόλλημα, τον θεωρώ καλύτερο του Βύντρα (φυσικά) αλλά και του Λεοντίου στο κέντρο, όμως στον ΠΑΟ θα προτιμούσα τον ΜΑΚΟ. Πολύ χάρηκα που είδα ενδιαφέρον αλλά δεν βλέπω τον Τσακίρη να πουλάει, για τον Σπυρόπουλο ζήτησε 3εκ.

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,
η δική μου ένσταση τότε που ειπώθηκαν εδώ τα περί Τοροσίδη ήταν στην ΥΠΕΡΒΟΛΗ περί "νεαρών
εγχώριων ταλέντων" - και ειδικότερα μιας και μιλούσαμε για μια ομάδα, την ομαδάρα μας, που αυτή κι αν έχει διαχρονικά επενδύσει στα νεαρά εγχώρια ταλέντα περισσότερο από κάθε άλλη.

Η άποψη που είχα τότε διατυπώσει, και εξακολουθώ να την υποστηρίζω και τώρα, είναι ότι η ομάδα μας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ και ότι έχει ανάγκη 2-3 ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, που θα κάνουν αυτό που περιμέναμε να κάνουν (αλλά δεν έκαναν δυστυχώς) οι Κονσεϊσάο, Μπίσκαν και Β. Σάντσεθ.

Τέτοιους παίκτες περιμένω κι ελπίζω εγώ να έρθουν. Δεν εννοώ καθόλου να "σνομπάρουμε" τα νεαρά εγχώρια (ή μη) ταλέντα, αλλά πιστεύω ότι τη μεγαλύτερη ανάγκη την έχουμε σε δυο τομείς: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΥΓΜΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Γράφω και το θερμόμετρο δείχνει 30ο. Τα έχω παίξει.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Αδέλφια,

Είμαι Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους. Τις τελευταίες μέρες πολλές φίλιες γαβριέλες άρχισαν να ασχολούνται με το μπάσκετ, αφήνοντας κατά μέρους επιχειρήματα του στυλ "ό,τι παίζετε με τα χέρια..."

Σήμερα έστειλα 18 μηνύματα. Δεν με νοιάζει πόσα χρεώθηκα αλλά με ενοχλεί που δεν παραδόθηκε κανένα.

ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ...

ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ... ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

tzonakos είπε...

Ξεφτίλα ρε παιδιά να ζητάει τόσα λεφτά ! Ελεος !
Δηλαδή ο Γιαννακόπουλος με την σούπερ ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ, πόσα θα μπορούσε να ζητήσει αν ήθελε ;;;
Ποιός θα δώσει 800 ευρώ ;
Εγω όχι.
Θεωρώ ετσι κι αλλιώς υπερτιμημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
αλλο να ψάχνει ενας Σύλλογος για πελάτες και άλλο για οπαδούς και άλλο για αγνούς φιλάθλους.
Ουτε καν Συνδρομητικό κανάλι θα βάλω, απλά ΔΕΝ θα βλέπω καν.
Ραδιόφωνο και Ιντερνετ μόνο.
Τι να βλέπω ;
Την επίθεση πυγμαίων ;

Μου άρεσε το σχόλιο απο τον kriton :
" Δυστυχώς όμως Ο Λαός μας δεν άγεται και δε φέρεται, αλλά εν αντιθέσει με αυτο του γάβρου, ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ. " !!!

Πιστεύω ακράδαντα οτι αυτό περίπου μας διαφοροποιεί απο τις γαβριέλες και ναι, τελικά θεωρώ δίκαιη την αγανάκτηση πολλών απο εδω μεσα με τον ραλλίστα.
Η αγάπη των Παναθηναϊκών για την ομάδα τους είναι πάνω απο καφρίλες αλλα αυτό πρέπει να το εκτιμήσουν οι διοικούντες και να επιβραβεύσουν την αγάπη του κόσμου που στηρίζει την ομάδα, ειτε παίζει ο Σάλπι κι ο Μπίσκαν είτε ο Κακά κι ο Γκέρραρντ.

Καλημέρα σας :)

YΓ. Πανηγυρίζουμε το τρέμπλ του μπάσκετ κι ακόμα τραγουδάμε !

Thrass είπε...

Σύμφωνα με το εξώφυλλο του σημερινού Φιλάθλου, "έφυγαν" τα 4'000 διαρκείας. Επιχειρηματικά μιλώντας, αυτό βέβαια σημαίνει ότι τελικά δεν ήταν "ακριβά".

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ σήμερα τα αθλητικά ραδιόφωνα... Οι γαβριάδες λένε κάτι τρελά περί διαιτησίας. Αυτούς τους καταλαβαίνω, γιατί μιλάνε οπαδικά.

Εκείνους που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, είναι γι' άλλη μια φορά ΟΛΑ τα λαμόγια της "αντικειμενικότητας". Κοιτάξτε τι παιχνιδάκι παίζουνε ΤΑ ΚΑΘΗΚΑΚΙΑ: προσπαθούν, με ύφος αθώου παντογνώστη, να περάσουν για το χτεσινό ματς ότι μόνο "στο α' ημίχρονο παίχτηκε μπάσκετ υψηλού επιπέδου"!!!

Εντελώς ... τυχαία, το α' ημίχρονο έληξε με τη Γαβρούλα να προηγείται. Επομένως: ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ;

Λοιπόν απλά: μπάσκετ όχι απλά υψηλού, αλλά ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου, παίχτηκε ΣΤΟ 3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. Όταν ο ΖΟΤΣ με μαεστρία σκακιστή παγκόσμιας κλάσης, και οι παίχτες μας ακολουθωντας άψογα τις οδηγίες του και παίζοντας με ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, αποσυντόνισαν εντελώς τον αντίπαλο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ
ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Τζόνυ,

Εδώ ρε μαν εστιάζονται στις 2 τεχνικές ποινές στις γαβριέλες και αγνωούν τελείως τις δικές μας που - στην τελική - έφεραν τις γαβριέλες με 2 πόντους μπροστά αντί για 4 πίσω στην λήξη του ημιχρόνου.

Δεν πειράζει... του χρόνου πάλι "αντικειμενικάρες μου". Για φέτος βολεύεστε και με το παγωτάκι στο κωλαράκι...

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Με εκτίμιση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Εχω πιάσει καλή σειρά προτεραιότητας για τα διαρκείας της Νέας Περιόδου. Ελπίζω να μη μου κάνουν καμία "λαδιά".

Υ.Γ.2 Για άλλη μία φορά δεν είμαι, ούτε αισθάνομαι πελάτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Είμαι ΟΠΑΔΟΣ του. Αν μπορώ παίρνω διαρκείας και τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας παρακολουθήσει την μπασκετική ΟΜΑΔΑΡΑ από κοντά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχω να πω ένα πράγμα:

Η ομάδα με τα πράσινα που εμφανίστηκε στα παρκέ φέτος, είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σύνολα σε συλλογικό επίπεδο που εμφανίστηκαν ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η συνοχή, η χημεία, ο αυτοματισμός, η πληρότητα - και πάνω απ΄ όλα, τα απίστευτα ψυχικά αποθέματα, κινούνται σε άλλες σφαίρες. Συντάσσομαι με μερικούς ειδικούς του αθλήματος που ισχυρίζονται ότι, αυτή η ομάδα, στέκεται με μεγάλες αξιώσεις στο ΝΒΑ.

Αυτή η ομάδα εκφράζει τον "δικό" μου Παναθηναϊκό - και σας διαβεβαιώνω ότι θα έλεγα ακριβώς το ίδιο αν είχε χάσει προχθές.

Συμφωνώ απολύτως με τον Τζόνυ για το τρίτο δεκάλπεπτο, όπως επίσης για τη διαιτησία.

Δεν ξέρω πόσοι από σας βρεθήκατε στο ΟΑΚΑ: εμείς που ήμασταν παρόντες, στο 1ο ημίχρονο είδαμε μια πολύ περίεργη διαιτησία. Η τεχνική ποινή του Βούγιανιτς είναι απίστευτο σφύριγμα, ενώ η τεχνική πόινή στον πάγκο, 7'' πριν το τέλος του ημιχρόνου και με τη μπάλα στα χέρια μας, είναι ένα 100% εσκεμμένο σφύριγμα.

Έχω ξαναπεί ότι αγαπώ πολύ τους Γιαννακόπουλους, σέβομαι βαθύτατα το γνήσιο πάθος τους για την ομάδα, αλλά μερικές φορές διαφωνώ με τις εκρήξεις τους. Όμως, η προχθεσινή τους έκρηξη μετά τα περίεργα σφυρίγματα, έκανε τους "γκρίζους" να καταλάβουν ότι "εδώ, δεν παίζουμε"... Ως προς αυτό, τους βγάζω το καπέλο - για άλλη μια φορά!

Ανώνυμος είπε...

OLD BOY, συ που είσαι πολύ καλός σ' αυτά, ανέβασε κανένα post για το TREBLE σε παρακαλώ - τι λες;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους μας!Επειδή αναφέρθηκε σε παλαιότερα σχόλια εδώ ότι υπάρχει περίπτωση ο Δημήτρης Σαραβάκος να ασχοληθεί -από οιανδήποτε θέση- με τα Διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο ίδιος, το διαψεύδει κατηγορηματικά. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο 1.000.000 να αφήσει τις πολυ επιτυχημένες επιχειρηματικές του δραστηριότητες και να μπλέξει με τον Τζιγγερ. Δεν θα ρισκάρει τον μύθο του, και, επίσης, ανησυχεί...........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "θ.13-ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ";

Ανώνυμος είπε...

latin για πες μας για τον Νούνιεζ που πήρε ο γαύρος! Δεν τον ξέρω αλλά περσινά στατιστικά και highlights στο youtube ειναι εντυπωσιακά. Θα μου πεις και του Μπόρχα ήταν. Φοβάμαι όμως λίγο αυτή τη μετεγγραφή. Κρίμα πάντως για τον Μήτρογλου γιατί με Καστίγιο,Νούνιεζ, Μιχαλάκη και Καγκουρώ δεν πρόκειται να παίξει. Εκτός και αν πάνε να πουλήσουν και τον Μεξικανοουρουγουανελληνοισπανό μάγο, και πέσουν οι γαυριέλλες δε διπλή ριμποϊκή κατάθλιψη!

υγ.Η ανακοίνωση της Θ-13 πολύ καλύτερη από την (επιθετική) περσινή, αλλά δυστυχώς σε αυτό συνέβαλε ο χαμός ενός παιδιού

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen

Δυστυχώς, ο γαύρος πήρε έναν πολύ καλό παίκτη, που ξέρει μπάλα (καμία σχέση με Μπόρχα, δηλαδή). Κάπου διάβασα ότι δεν έχει ντρίμπλα. Κι όμως, τον έχω δει να «χορεύει» αντίπαλους αμυντικούς. Επίσης, σουτάρει πολύ καλά φάουλ. Σφαίρα δεν είναι, αλλά ούτε και μπορείς να τον πεις αργό.

Στην Αργεντινή μπορείς να βρεις καλούς παίκτες, αν πληρώσεις. Εμείς από κει μάλλον θα τη βγάλουμε μόνο με τον Σάντσες, ένα στόπερ της Νουέβα Σικάγο που υποβιβάζεται, με συνολικό κόστος μεταγραφής 500.000 ευρώ.

Ετσι είναι αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Γράφει το Sportime, για τα 500 χιλιάρικα της μεταγραφής του Σάντσες:

Το μοναδικό πρόβλημα ωστόσο που δείχνει να υπάρχει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει το παραπάνω ποσό σε δόσεις ενώ οι Αργεντίνοι, ζητούν να τους καταβληθεί όλο το ποσό μπροστά.

Ανευ σχολίων.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια...

Αφού το γράφει το Sportime τότε 100% έτσι είναι.

Τώρα τι να σας πω γαμώ την τρέλα μου... άκου Sportime.

Καλά ρε ακόμα να πάρετε χαμπάρι τι πουστοφυλλάδες είναι αυτές οι "αντικειμενικές" των καραπουστόπουλων και λοιπων???

Ρε Ξυπνάτε ρε γαμώ τον Μπελά μου. Ξυπνάτε και μη πιστεύετε το αντιπαναθηναϊκό παραμύθι που σας σερβίρουν ρε παιδιά. Ποιός είναι ο Νούνιες μωρέ που βγήκε και παιχταράς;

Εδώ ρε δεν την τρώνε οι γαβριέλες ρε την παραμύθα και την τρώτε εσείς μωρέ?

Τι να πω ρε γαμώτο....

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ pappas10

Τον Νούνιες τον έχω δει πολλές φορές με τα μάτια μου και μπορώ πιστεύω να πω αν είναι καλός παίχτης ή όχι. Δεν είπα ότι είναι "παιχταράς", είπα ότι είναι πολύ καλός παίκτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνωθι ανώνυμος είμαι εγώ.

ΥΓ. Και τον έχω δει σε ολόκληρα παιχνίδια, όχι στο youtube.

Ανώνυμος είπε...

Πάει, τέλειωσε το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει. Αφού οι απέναντι πήρανε τον Νούνιες από τις κούνιες, τι να λέμε εμείς τώρα; Άσε που τέτοιον παικταρά θα τον καθοδηγεί κι ο προπονηταράς Sir Ουάου Takis... Πάμε για τάβλι από τώρα.

ΥΓ Για να μη χάνουμε και το χιούμορ μας σ' αυτές τις δύσκολες και σκληρές στιγμές: περιμένω από τον Κουτόχορτον νέον post με το λιτό τίτλο "ΝΟΥΝΙΕΣ" σε αντικατάσταση του παλαιοτέρου "ΡΟΜΕΝΤΑΛ". Χαχαχαχά!

Ανώνυμος είπε...

@ Τζόνι Τουρτούρας

Ορθώς πράττεις και υποβαθμίζεις τη μεταγραφή του γαύρου. Για να παρηγοριόμαστε, όχι τίποτε άλλο.

Εμπαινε Δημούτσο.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Λάτιν,

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίχτης από Αργεντινή και γενικότερα λατινική Αμερική που να έρχεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα - και δη στις γαβριέλες - σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει εκτός και αν κοιμήθηκε ο θεός.

Εγώ δεν παρακολουθώ Αργεντίνικο Πρωτάθλημα αλλά δεν πιστεύω ότι οι γαβριέλες έχουν τμήμα σκάουτινγ ικανό να ανιχνεύεσει "κελεπούρι" στην Αργεντινή και να το πάρει και δη από την Α εθνική και σε καλή ηλικία σχετικά.

Οπότε κάποιος τους τον "πάσαρε". Και στις γαβριέλες - αλλά και στις Ελληνικές ομάδε γενικότερα - "πασάρεται" 3ης διαλογής Λατινοαμερικάνος μα μεν.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Πέρισυ μας λέγαν για τον Μπόρχα, πάραπρόπερσι για τον Μπερμούδες και δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον...

Εμένα ο Μάτζιος και ο Σάλπι μ' αρέσουν πολύ περισσότερο από τον Νούνιες. Και σαν χαφ - εξτρέμ (που λένε ότι επίσης παίζει) θέλω δίδυμο Νίνη - Γκάντσεφ.

Τώρα αν εσύ θεωρείς τον Νούνιες πολύ καλό παίκτη (και καλύτερο από τους δικούς μας) και τον έχεις δει κι όλας όπως ισχυρίζεσαι, καλά κάνεις. Εγώ με τα δικά μου δεδομένα και χωρίς να τον έχω δει πέρα από όσα μπόρεσα να βρώ στο Νετ, πιστεύω ότι είναι κάτι μέτριο. Την αλήθεια θα τη δούμε στο γήπεδο.

Α... και δεν χρειάζεται να παρηγορηθώ... απλά δεν μιζεριάζω και δεν ζηλεύω τις γαβριέλες. Μία ζωή ο Καλύτερος τους παίκτης είναι ο διαιτητής.... αν πάρει κάναν τέτοιον ο Τζίγγερ κάτι μπορεί να γίνει.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Η sportime θα έλεγα ότι έχει πράσινη γραμμή, μην ξεχνάτε ότι είναι ο ίδιος εκδότης με την Αθλητική ηχώ.

Για τον Νούνιες μακάρι να έχετε δίκιο και να μην είναι καλός, αλλά λέω ότι φοβάμαι μην τους βγει. Δεν φαίνεται τόσο απάτη όσο ο Μπόρχα. Ούτε εγώ ούτε ο λάτιν είπαμε ότι ο γαύρος κάνει μετεγγραφάρες, μην πέσετε να μας φάτε. Και στην τελική από τύπου Εντιογέ φαίνεται λιγότερο λαχείο. Για τον Ρόμενταλ για να τον φτύσανε έτσι μάλλον είναι πολύ αισιόδοξοι (βλέπε Γκαλέττι). Μακάρι να επαληθευτούμε και να πάρουν κανά παλτό.

Το θέμα είναι εμείς ποιους θα πάρουμε. Μες στη βδομάδα κάτι θα γίνει λογικά

Ανώνυμος είπε...

@ Παππάς

Τμήμα σκάουτινγκ προφανώς και δεν έχει ο γαύρος. Αν είχε, δεν θα 'χαν φέρει τον Μπόρχα.

Εχει όμως τον Ιβιτς, που είχε δει (και όχι μια φορά) τον Νούνιες για λογαριασμό του ΑΕΚακιού.

Παίχτης σε καλή ηλικία δύναται να έρθει στην Ελλάδα, αρκεί να πληρώσεις. Θα επαναλάβω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή, ο Μάουρο Σάρατε, πήγε στα 20 του χρόνια στο Κατάρ. Δώσανε 22 εκ. δολάρια οι άνθρωποι.

Εγώ έχω δει τον Νούνιες και λέω ότι είναι πολύ καλός παίχτης. Εσύ δεν τον έχεις δει και λες ότι είναι μέτριος.

Είναι προφανές ότι έχεις δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Latin,

Τίποτα δεν είναι προφανές, πέρα από το ότι άλλο 22 εκατομμύρια κι άλλο 2,2. Τα 2,2 είναι λίγα για έναν πραγματικά πολύ καλό παίκτη. Τα 22 πολλά ακόμα και για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη.

Και χωρίς να θέλω να σε θίξω ή ό,τι άλλο - προς Θεού έτσι; κουβέντα κάνουμε - αλλά το "τον έχω δει" είναι υποκειμενικό και ως προς το πόσο τον έχεις δει και ως προς το πόσο καταλαβαίνεις (όχι εσύ... όλοι μας) την αξία ενός παίκτη μέσα από την τηλεόραση.

Αυτό και τέλος.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.