Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2007

Ρόμενταλ

Είναι ο ίδιος που πέρσι δεν ερχόταν λόγω ποιότητας του πρωταθλήματος? Είναι ο ίδιος που πέρσι ευχόμασταν να έρθει, γιατί ο άνθρωπος είναι παικταράς? Είναι ο ίδιος που υπογράφει στον Γαύρο? Τελικά το πρωτάθλημα ήταν το πρόβλημα??? Μπράβο...

29 σχόλια:

Old Boy είπε...

Κάτσε λίγο ρε μεγάλε. Τους τελευταίους 4 μήνες έχουν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό γύρω στα 150 κορυφαία ονόματα. Μόνο για Ροναλντίνιο, Μέσι και Κακά δεν έγραψαν ότι χτυπάει ο πρόεδρας. Από πού κι ως πού «υπογράφει ο Ρόμενταλ»; Κι αν τελικά υπογράψει τι έγινε δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι ετέθη ποτέ θέμα "ποιότητας πρωταθλήματος". Το πρόβλημα ήταν καθαρά οικονομικό. Ζητούσε πολλά, εμείς δεν τα δίναμε.

Ανεξαρτήτως αυτού, είναι γενικώς καλός παίκτης. Ο γαύρος δεν έχει ούτε είχε στο πρόσφατο παρελθόν κάτι ανάλογο. Η πιο συναφής περίπτωση ήταν ο Stelios, αλλά θεωρώ ότι ο Ρόμενταλ είναι πολύ πιο πλήρης.

Θα συμφωνήσω όμως με τον old boy ότι δεν είναι και κάτι συγκλονιστικό, που θα "αλλάξει ισορροπίες". Πιο πολύ απεύχομαι τη μεταγραφή του Τόμασον στον γαύρο - πολύ έμπειρος, "δολοφόνος", δεν θα γούσταρα να τον δω απέναντι.

Όσο για το παραμύθι που τρώνε οι γαβριέλλες σε καθημερινή βάση, είναι πραγματικά απίστευτο!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, έπειτα κι από το σημερινό αποκαλυπτικό post του Κουτόχορτου, πρέπει να ομολογήσουμε με σκυμμένο κεφάλι ότι ο ΣΩΚΡΟΚΟΥΣ και πονάει την ομάδα του και γνωρίζει από ποδόσφαιρο ...

... όπως άλλωστε κι ο ΝΤΕΜΑΚΟΣ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, που δεν δίστασε να διώξει τους άχρηστους Τσιρίλο, Σορεντίνο και Καπάνταη για να φέρει τον παικταρά-μπρατσαρά-φωτομοντελάρα ΛΑΡΙΒΕϊ,
που και καλά εμάς (άκου τα κύριε Greenheart!) μας ξύνιζε.

Πού θα πάμε εμείς με τον μανταλάκια Πολωνό τερματοφύλακα και υπόλοιπα τα σαπάκια-παλτά-βιζόν που θα φέρει ο Ακατανόμαστος;

Α, ναι, το προσδιόρισε με θαυμαστή ακρίβεια ο "Σχολιαστής" (καμμιά σχέση με το παλιό καλό περιοδικό που έβγαζαν οι Βουπανελλαδικάριοι;): ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ - ποιά από τις δύο, μη με ρωτάτε, άλλωστε δεν έχει και σημασία.

Θρηνώ. Θρηνώ. Θρηνώ.

Και σφίξανε κι οι ζέστες.

Ιδρώνω και θρηνώ, θρηνώ κι ιδρώνω.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

TZIGGER TOURTOURA DEN ME NOIAZI OUTE O DEMIS OUTE O KROKOUS EGO VLEPO TI KANEI O DIKOS MOU PROEDROS.
TA 3INI O KABOURAS.KAI MIA EROTISI.PISTEYEIS OTI THA DIATHESI TA 15 EKATOMYRIA POU PIRE APO TIN ERT GIA METAGRAFES?

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Εντάξει παιδιά αφού έχετε καλύτερο παίκτη δεξιά και σαν όνομα και σαν κλάση...πάω πάσο. Και αφού προτιμάτε Εντογιέδες και λοιπούς παγκοσμίως άγνωστους απο παίκτες με προσωπικότητα και όνομα-ΜΗ ΚΟΥΤΣΟΥΣ-κανένα πρόβλημα. Δυο απο αυτούς που ακούγονται να πάρει ο γαύρος, τα σχόλια είναι περιττά. Και δεν μίλησα για τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά για παίκταράδες που όντως παίζει να έρθουν (Τόμασον, Λέκι, Κοντρέρας) ή άλλους που έχουν κλείσει (Ρόμενταλ)...τον οποίο απο αριστερά θα πιάνει ο Σέριτς με τον Δάρλα...

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε λίγο υπομονή παιδιά. Είπαμε οι ενδείξεις είναι πολύ απαισιόδοξες αλλά ας περιμένουμε λίγο. Επίσης είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιον καλό θα φέρει ο γαύρος (έχει μείνει με 16 παίκτες και έχασε και Ρίμπο) αλλά ας δούμε ποιους θα φέρει πρώτα, έχουνε φάει τρελό παραμύθι μέχρι σήμερα.

Για μας πιστεύω πως θα αγοραστεί ένα αριστερό μπακ, ο Δάρλας πάει για δανεικός. Το θέμα είναι ότι πάνε για λαχεία, και το πολύ πολύ να φέρει ένα όνομα στο τέλος στυλ Βίκτορ, να φανεί πως έκανε και κάτι...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και Τζόνυ...πρέπει να έχεις μανία καταδιώξεως αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή σου με τον Ντέμη, στον οποίο κανείς δεν αναφέρθηκε. Επίσης, είμαι Παναθηναϊκός και όντως ξεχωρίζω απο τους ανεγκέφαλους γαύρους και μόνο απο αυτή μου την επιλογή. Όμως δεν είμαι πρόβατο και προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός. Αν λοιπόν εσύ, πέρα απο τις γνωστές πρακτικές(παράγκες κτλ, είχες την χαρά να απολαύσεις παίκτες σαν Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ και δεν το θυμάμαι...εντάξει. Ο Κρόκους φίλε τους δουλεύει μεν, αλλά τους δίνει και τυράκι και μάλιστα εκλεκτό. Εσένα σε δουλεύουν ενώ σου σερβίρουν σκουπίδια. Και ειδικά τελευταία....ούτε το αποκούμπι της Ευρώπης έχεις πλέον, όπου και εκεί ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ σταθερά...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε Τζόνυ, τί μου θύμησες με τον "Σχολιαστή"....

Για τις μεταγραφές του γαύρου, έχω άποψη, θα περιμένω να "πέσουν" οι όποιες υπογραφές και θα την καταθέσω... Για το πρόσφατο παρελθόν, πάντως, ο Κουτόχορτος έχει point...

Ανώνυμος είπε...

Πέρσι η Τσάρλτον δεν έδινε τον Ρόμενταλ με την ευκολία που τον δίνει φέτος. Που η ομαδάρα κινδύνεψε να πέσει και ο Δανός δεν υπήρχε.
ΥΓ. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός, ή δεν θα τον ήθελα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κινδύνεψε να πέσει η Τσάρλτον, έπεσε.

Ανώνυμος είπε...

@ αγαπητέ μου Κουτόχορτε,
εγώ ξέρω ότι εμείς, με τα σαπάκια-παλτά-βιζόν-αμεα, την ΡΙΞΑΜΕ ΤΕΖΑ τη Γαβριέλα με τα υπερηχητικά-πυραυλοκίνητα-δαντελωτά ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΣΙ. Remember?

Αλλά να εξηγηθώ καλύτερα, για να κάνουμε και λίγη κουβεντούλα αλλά και γιατί έχω την αίσθηση ότι με τα χρόνια έχει επικρατήσει μια ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ αντίληψη του ποδοσφαίρου, η οποία -όπως ακριβώς κάνουν οι κάμερες της τουβού, αναγκαστικά, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ -επικεντρώνει στις μονάδες και χάνει το σύνολο.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ. Μια ομάδα που δουλεύει όμορφα ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ μέσα στο τερέν, προσωπικά (και ως παναθηναϊκό θα έλεγα) μού αρέσει απείρως περισσότερο από κάποιες πραγματικά εξαιρετικές μονάδες. Σίγουρα είναι πανέμορφες κάποιες ατομικές στιγμές όπως το γκολ του ΜΕΣΙ στη Χετάφε ή κάποιες ωραίες ντρίμπλες και ξεγελάσματα που οφείλονται στο ατομικό ταλέντο κάποιων παιχταράδων. Καμμιά αντίρρηση!

Όμως βρίσκω και ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ αλλά και ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ το όμορφο ομαδικό παίξιμο, τις αλληλοκαλύψεις, τα ξεμαρκαρίσματα, την κίνηση όλων με και χωρίς τη μπάλα, τη συνεννόηση και τις αλλαγές της μπάλας με κλειστά μάτια, τα γκολ που έρχονται από συνδυασμούς και ομαδικά κόλπα. Για μένα μια ομάδα με τέτοιες αρετές είναι το ζητούμενο - όπως, φυσικά, το ΤΕΛΕΙΟ είναι μια ομάδα να έχει και τα δυο, και κάποιες εξαιρετικές μονάδες αλλά και ομαδικότητα.

Τώρα, στα ιστορικά χαρακτηριστικά ας πούμε του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και της Γαβριέλας υπάρχει νομίζω και η εξής διαφορά: η ομαδάρα μας ήταν διαχρονικά προσανατολισμένη στο ΟΜΑΔΙΚΟ παιχνίδι (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε στις τάξεις της παι-χτα-ρά-δες), ενώ η Γάβρω ήταν προσανατολισμένη στις ΜΟΝΑΔΕΣ.

Θυμάμαι πως ανέκαθεν, όταν έβλεπα τον ΟΣΦΠ, είχα την αίσθηση ότι είναι ΟΜΑΔΑ-ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ με 1-2 παιχταράδες να κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα, η πρώτη φορά που είδα με έκπληξή μου τη Γαβριέλα να παίζει ομαδικά, σαν ένα σύνολο, ήταν όταν πήρε προπονητή τον ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ προ 10ετίας.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι άλλου στιλ ομάδα, όπως είπα. Και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ αν θα έρθουν ή όχι "μεγάλα ονόματα". ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ-ΣΥΝΟΛΟ.

Κι εδώ είχα πει λίγο παλιότερα ότι ένα άπο τα ντεζαβαντάζ της ομάδας μας είναι ότι είναι πολύ ΝΕΑΝΙΚΗ και αυτό της στοιχίζει σε σκαμπανεβάσματα κι εφηβικές μεταπτώσεις - άρα, είχα πει, χρειαζόμαστε σίγουρα 1-2 ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ παίκτες, παίκτες που να ξέρουν από πρωταθλητισμό.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ!

Α, άρχισα τα μπλα-μπλα και ξεχάστηκα: για την ΑΕΚ και το Ντέμη τα λέω, επειδή πρόσφατα λέγανε εδώ κάποιοι φίλοι ότι είναι υποδειγματικά οργανωμένη ... ως γνωστόν "αντίθετα από εμάς". Ε, κάνω πλάκα λοιπόν, αυτό είναι όλο.

ΥΠΟΜΟΝΗ, όπως λέει κι ο Χένρικσεν - υπομονή και εν αναμονή των απόψεων για τις μεταγραφές του Γάβρου, που θα μας πει ο Greenhrt και τις οποίες σοβαρά περιμένω με ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι,
δεν μπορώ να μη σας συγχαρώ για το υψηλό επίπεδο προβληματισμού που αναπτύσσετε ενίοτε, αλλά πολλάκις αναπτύσσονται απόψεις και προβληματισμοί που κατά τη γνώμη μου, πρέπει να αποφεύγονται. Όπως αυτοί που έχουν τεθεί με τη κάθοδο των Rohmenthal και Thomasson στο "θρήνο του λιμένος". Διότι κρίνω ως αυτονόητο το γεγονός ότι, ο Ολι δεν απολαμβάνει ουδεμίας διεθνούς αναγνωρίσεως και είναι γνωστός στο εξωτερικό μόνο από τις εγχώριες κατακτήσεις τίτλων. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σε διεθνές επίπεδο στην θρυλική ιστορία του για το μόνο το οποίο μπορεί να επαίρεται, είναι η κατάκτηση του Βαλκανικού κυπέλλου τη δεκαετία του '60. Έτερον ουδέν. Συνεπώς κατ' εμέ, περισσότερες ελπίδες έχει ο Ολυμπιακός να πάρει το Champion League παρά τους δύο αυτούς παίκτες. Ο προβληματισμός όμως που αναπτύξατε τη προηγούμενη φορά, όσον αφορά τη κατάσταση του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, δε σας κρύβω ότι με προκάλεσε να γίνω blogger του χώρου σας που ευελπιστώ ότι είναι φιλόξενος και καταδεκτικός. Αντί για προβληματισμό θα σας καταθέσω μία πραγματική ιστορία. Η γειτονιά του πατέρα μου ήταν το Χατζηκυριάκειο του Πειραιά. Ο θείος μου ταμίας στον Ολι και προσωπικός φίλος των Ανδριανοπουλαίων. Ο πρώτος μεγάλος αγώνας που παρακολούθησα στη ζωή μου ήταν σε ηλικία 10 ετών το 1961 ΠΑΟ-Γιούβε 1-1. Από τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι ΠΑΟ. Φοιτητής στην Αγγλια το τελικό του 1971 κ.ο.κ. Τα λέω όλα αυτά για να σας δώσω να καταλάβετε εσάς των νέων τι εστί Παναθηναικός για μένα. Όμως υπάρχει στη ζωή κάτι που δεν ανέχομαι. Τη κοροιδία. Αυτή τη χρονιά δε θα πάρω διαρκείας στο ποδόσφαιρο μετά από πολλά πολλά χρόνια. Είναι θέμα αρχής. Δε ξέρω τι φταίει και με αφήνει παγερά αδιάφορο ο υπαίτιος. Στο Show business πληρώνεις να δείς θέαμα.Αν το θέαμα δεν αξίζει τα λεφτά του τότε καλύτερα να μη δείς το έργο δεύτερη φορά. Αισθάνομαι πανηλιθιοδέστατος που το ίδιο κακό έργο το έχω δεί περισσότερες από δύο φορές τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι φέτος ο ΠΑΟ μας να κερδίζει στούς αγωνιστικούς χώρους, όπως ονειρεύομαι και γώ και σείς. Σίγουρα είναι για φέτος ηττημένος στη συνείδησή μου,πριν καν μπεί στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Τον πήρε τον Ρόμενταλ η γαβριέλα?

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ βλέπω το DVD με τον τελικό του 2004 και "φτιάχνομαι".

ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ... ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ ΛΕΜΕ....

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεε

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10.

Ανώνυμος είπε...

Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω την επανεμφάνιση του latin γι αυτό τον ρωτάω κατευθείαν ποια είναι η άποψη του για τον μετεγγραφικό στόχο από την Σαν Λορέντζο, τον Σαντιάγκο Χίρσινγκ. Έχω ακούσει τα καλύτερα, άρα είναι ακριβός...

υγ.Συμφωνείς ότι ο συμπαίκτης του "μικρού μάγου" Νέρι, Αντρές Γκουαρδάδο είναι απίστευτος παίκτης?

Ανώνυμος είπε...

@ αγαπητέ Κρίτωνα,

κατανοητή πλήρως - κοινή άλλωστε μεταξύ όλων ημών των παναθηναϊκών -η απογοήτευσή σου για τις 2 τελευταίες χρονιές της ομάδας μας ... και ασφαλώς απολύτως θεμιτό και σεβαστό το δικαίωμά σου να μην αισθάνεσαι "κορόιδο" αγοράζοντας και φέτος διαρκείας.

Θα ήθελα όμως να μου πεις, εάν θέλεις, πού στηρίζεις την "προκαταβολική" απογοήτευσή σου και για την επερχόμενη σεζόν και τι εννοείς λέγοντας ότι, για σένα, ο Παναθηναϊκός μας είναι ηττημένος στη συνείδησή σου πριν καν μπει στους αγωνιστικούς χώρους.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην θεωρείς "κορόιδο" κάποιον που, παρά την απογοήτευσή του, σκοπεύει ν' αγοράσει διαρκείας ευχόμενος, όπως κι εσύ, η ερχόμενη χρονιά να γιατρέψει τις πληγές των δυο προηγούμενων.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Βγήκαν τα διαρκείας. Πάω να πάρω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Τον πήρε τελικά ο "Κρόκους"???
Υ.Γ.2 ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να μιλήσω κι εγώ λοιπόν, που είχα ανέκαθεν διαρκείας και παρά το ότι κατανοώ απολύτως τον Κρίτωνα, προτίθεμαι να ξαναπάρω και φέτος!

Διαβάζω λοιπόν τις σχετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ και διαπιστώνω ότι:

Εγώ, ο μαλάκας, που "στις χαρές και στις λύπες" τρέχω από τους πρώτους και παίρνω διαρκείας, φέτος, στη θλιβερή Λεωφόρο, σε χρονιά χωρίς Champions League, μετά από μια αισχρή χρονιά, δεν έχω καμία προτεραιότητα και καμία έκπτωση ως κάτοχος διαρκείας!

Εγώ, ο μαλάκας, δεν μπορώ να πάω στη Θύρα 2, όπως επί σειρά ετών, γιατί αυτή μετατρέπεται σε family και δυστυχώς είμαι άτεκνος.

Εγώ ο μαλάκας, που δίνω κάθε χρόνο 500 ευρώ, πρέπει να πάω με αυτή την τιμή στη γωνία (8Α ή 12Α). Αν θέλω να πάω σε θέση αντίστοιχη με αυτή της Θύρας 2 (ή της 11 στο ΟΑΚΑ), πρέπει να δώσω 800 ευρώ (9 και 11), ή 1200 (10).

Και ρωτώ: ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ είναι αυτοί που πήραν αυτές τις αποφάσεις; Εκτός κι αν έχουν κλείσει πακέτο Ετό και Μέσι, οπότε είναι σίγουροι...

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen

Καλός παίκτης είναι ο Ιρσίγκ, αναμφίβολα. Οχι όμως παίκτης που θα πάρει τη δεξιά πλευρά και θα την οργώσει, γιατί δεν είναι τόσο γρήγορος. Στη Σαν Λορέντζο φέτος έπαιζε κεντρικά και δεν έκανε σούπερ χρονιά, παρότι η ομάδα του πήρε το πρωτάθλημα. Οσο για τον Γουαρδάδο, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Αλλά, είναι απλησίαστος για ελληνικά δεδομένα και απ' όσο ξέρω, βρίσκεται υπό τη στενή επιτήρηση της Τσέλσι.

Οσο για Ρόμενταλ, διαβάστε κάτι στη σημερινή αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής Σαμπάχ: http://english.sabah.com.tr/D9884ECA77A949D58F630258B7932A61.html

Θα πέσει πολύ γέλιο έτσι και τον χάσουν κι αυτόν οι γάβροι.

squarelogic είπε...

latin και γω χαιρετιζω την επιστροφη σου,αν και τα ονοματα που ακουγονται δεν θα 'παιξουν" αφου κοστιζουν αρκετα και απ οτι φαινεται φετος θα παρουμε μονο 'λαχεια" των 300 χιλ.

Green θαυμαζω την υπομονη σου!
μηπως να "υιοθετησεις" ενα παιδι ωστε να μπορειςνα πηγαινεις στη θυρα σου?

Πρασινε ιερωμενε,παλι στις παραισθησιογονες ουσιες το ριξαμε?
αν σε χαλαει,μην τις παιρνεις.
αν φτιαχνεσαι με αυτες τις φαντασιωσεις μην τις δημοσιοποιεις και γινομαστε ρεζιλι μετα...
(ειπα να σε πειραξω λιγο).

παντως για να κατανοησουμε την καθολικη σμικρυνση της ομαδας ενω πριν 4-5 χρονια ο Παναθηναικος επαιζε στα ισια την Πορτο και οι 2 ομαδες φαινονταν ισοδυναμες,τωρα ο αναπληρωματικος και κομμενος απ την Πορτο Ιμπσον ουτε που θελει ν'ακουσει για Παναθηναικο!σα να λεμε,ερχεται η Πορτο και ζηταει τον..Αντριτς κι αυτος της γυριζει την πλατη και παρακαλει για μια ακομα ευκαιρια στην Παιανια!

Ανώνυμος είπε...

@Square

Μεθοδεύω παρόμοια λύση!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια....

Όπως παλιάαααααααα
με μακριά μαλιάαααααααα
μακριά μαλιά, σκουλαρίκια στ' αυτιά
και ναρκωτικάααααααααααα

Και να μεθώωωωωωωωωωωωωω
για σενα να τραγουδώωωωωωωωωω
ΠΑΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΑΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΑΟ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

παντως για να κατανοησουμε την καθολικη σμικρυνση της ομαδας ενω πριν 4-5 χρονια ο Παναθηναικος επαιζε στα ισια την Πορτο και οι 2 ομαδες φαινονταν ισοδυναμες,τωρα ο αναπληρωματικος και κομμενος απ την Πορτο Ιμπσον ουτε που θελει ν'ακουσει για Παναθηναικο!σα να λεμε,ερχεται η Πορτο και ζηταει τον..Αντριτς κι αυτος της γυριζει την πλατη και παρακαλει για μια ακομα ευκαιρια στην Παιανια!

Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα για να μας κάνει να σκεφτούμε η αλήθεια είναι. Αλλά διαρκείας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην πάρω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Εγώ λόγο γηπέδου δεν περιμένω να δώσει χοντρά φράγγα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Παπά μου,

Κι εγώ δεν γίνεται να μην πάρω - πες το βίτσιο, πες το διαστροφή (ήμαρτον, είσαι και άγιος άνθρωπος)...

Αλλά είναι δυνατόν, τη χρονιά που, όπως λες, δεν φαίνεται να τα "χώνει", να διπλασιάζει πρακτικά τις τιμές στα διαρκείας; ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! Δεν είναι τα 300-400 ευρώ παραπάνω (που για πολύ κόσμο είναι και παραείναι...), αλλά η πρόκληση!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ρε Γκριν αλλά η Λεωφόρος είναι μικρή...

Τώρα θα μου πεις για ληγμένα αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι αυτή η χρονιά είναι δικιά μας... όχι ότι έχω κάποιο λογικό επιχείρημα... έτσι από ένστικτο... και το ίδιο ένστικτο είχα τότε το 84 με τον Γκμόχ...

Μπορεί να λέω και Μαλακίες...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια το 84 δεν είχα αρχίσει τα ληγμένα ακόμα.... :ρ

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε ρε πάτερ...

Ανώνυμος είπε...

«"Αρεσε" στον Λεμονή ο Γουαρδάδο», λένε στο σπορ εφ εμ. Αυτό μου θυμίζει ένα αλησμόνητο ρεπορτάζ ΑΕΚ στο Goal. Ο τίτλος ήταν «Αρεσε στον Ιβιτς ο Αγουέρο». Ο οποίος πήγε αντί 15 εκ. ευρώ στην Ατλέτικο. Αρέσω παιδί μου, αρέσω.

SniperAthens είπε...

Παρακαλούνται οι άτεκνοι παππούδες να μη με ξεχάσουν - τους (σας)παρακολουθώ κι ας μη συμμετάσχω

Ανώνυμος είπε...

Παίδες,

τελικά το χτεσινό στο μπάσκετ ωφειόταν στην απληστεία του ΠΑΥΛΟΥ: δεν φτάνει που έκανε solg out, ήθελε να πουλήσει και 10000 υπογλώσσια και αντι-υπερτασικά μονομιάς :-) :-))

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ
ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!!!

Επίσης: πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ με τις τιμές των διαρκείας! Πολύ ακριβότερα σ' ένα γήπεδο χειρότερο του ΟΑΚΑ. Συν όλα τα ντεζαβαντάζ που περιγράφει ο Greenheart - να προσθέσω σ' αυτά και το ότι φέτος δεν θα υπάρξουν τα (φτηνά) συνδεσμιακά.

Μάλλον η """""λογική""""" είναι να βγάλουνε με τα 4000 διαρκείας της Λεωφόρου τα ίδια που βγάλανε με τα 10000τόσα του ΟΑΚΑ.

Υ.Γ. Sniper παιδάκι μου, πάνω που νόμιζα ότι είχες ξεχάσει τα περήφανα γηρατειά και βίωνα το σύνδρομο της εγκατάλειψης σε μπλογκογηροκομείο!