Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007

Ρίμπο

Η απόδειξη ότι η ΑΕΚ είναι αυτήν τη στιγμή η μοναδική σοβαρή ομάδα στην Ελλάδα: ο Ριβάλντο μένει ελεύθερος και εμείς δεν έχουμε προπονητή για να μάς πει αν τον θέλει.

30 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι έγινε, πήρε ο ραλλίστας το Γαύρο;

tolisM είπε...

Μισο λεπτο ρε thrass. Ειναι καλο αυτο για την ΑΕΚ? Μηπως το κανουν για λογους εντυπωσιασμου? Και στην τελικη, αν παρουν τον Ριμπο, να δουμε πως θα παιζουν με Εμερσον, Ζηκο και λοιπους στο κεντρο. Καταρεει αμεσως το παραμυθι της νεανικης ομαδας που τοσο εντεχνα καλλιεργουσαν ολη τη χρονια.
Ο Τζιγκερ εχει ενα οραμα και το ακολουθει πιστα. Προσπαθει να χτισει τον Παναθηναικο της επομενης δεκαετιας. Πρωταρχικος του σκοπος ειναι να χτισει τις υποδομες, το προπονητικο και το διοικητικο team. Οι καλοι παιχτες θα ερθουν, μαζι και οι επιτυχιες. Απλα θελει λιγο πιστωση χρονου ωστε να δουμε ολοι τον Παναθηναικο πρωταγωνιστη σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Λιγο υπομονη και στηριξη στην ομαδα πανω απ'ολα.

Ανώνυμος είπε...

re tolisM ta pisteueis pragmatika auta pou les gia ton tzigger i mas douleveis?

squarelogic είπε...

νομιζω οτι ο τολης αλλαξε ομαδα!
θα γινεις ο διοσκουρος του ΤΤ!

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Ο Τόλης ήταν πάντα Παναθηναϊκός... Μην κοιτάτε που έκανε τον "εισοδισμό" του παριστάνοντας τον γαύρο...

Τόλη, για πες μας: ποιον προπονητή να "στηρίξουμε";

Thrass είπε...

tolism,
Δεν το δέχομαι αυτό για το όραμα. Αν ήταν έτσι, δε θα ξήλωνε κάθε καλοκαίρι τη μισή ομάδα. Μάλλον το όραμα της Πηνελόπης έχει.

Για το Ριβάλντο δε λέω ότι πρέπει να τον διεκδικήσουμε ούτε ότι δεν πρέπει. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Λέω ότι έπρεπε να έχουμε προπονητή, για να μάς πει αν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

tolisM είπε...

@greenheart

στη δικη σας περιπτωση θα στηριζα τον ...Λεμονη! Θα τον διαλυσει τον γαυρο, εχει ταλεντο.

@echo

βασικα ετσι πειραζομαστε με ενα κολληταρι παναθηναικο. Αυτος μου εφαγε τα αυτια με το Ch.L και γω του λεω για τον Τζιγκερ.

Old Boy είπε...

Thrass, και συμφωνώ και διαφωνώ. Εάν υπήρχε αυτή τη στιγμή κάτι υγιές στην Παιανία, ένα ποδοσφαιρικός οργανισμός που λειτουργούσε και απλά χρειαζόταν όπως όλες οι ομάδες κάποιες μεταγραφές, τότε πράγματι η αναγκαιότητα ή όχι απόκτησης του Ριβάλντο θα ήταν θέμα προπονητή (ή τεχνικού διευθυντή). Από τη στιγμή όμως που υπάρχει αυτή η διαλυμένη διαδήλωση, θα έπρεπε την επόμενη στιγμή να κάνει πρόταση στον Ριβάλντο ο Τζίγγερ, μόνο και μόνο για να πορώσει λίγο τον κόσμο ώστε να μπορεί να την λέει στους γάβρους. Ο Ριβάλντο θα τους έτσουζε, ο Κόκκαλης θα είχε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα και θα γελούσε λίγο και το ποδοσφαιρικό χειλάκι μας. Αφού δηλαδή δεν μπορεί να γελάσει καθαρά ποδοσφαιρικά, με το ποδόσφαιρο στην ουσία του, ας γελούσε τουλάχιστον λίγο σημειολογικά ποδοσφαιρικά, ας γελούσε τουλάχιστον λίγο σε επίπεδο εντυπώσεων.

Thrass είπε...

Old Boy, θα συμφωνούσα σίγουρα αν είχαμε καπαρωμένη μια θέση στο CL. Από τη στιγμή που δεν την έχουμε όμως, εδώ και δύο χρόνια, αναρωτιέμαι πόσο μπορούμε να θυσιάσουμε την ουσία για εντάξουμε ένα Ριβάλντο (για ΟΛΑ αυτά που συμβολίζει, είτε λόγω Ολυμπιακού είτε από μόνος του) στον κορμό μας.

Είναι ρίσκο όμως; Είναι, αν δεν υπάρχει προπονητής για να γίνει σωστός σχεδιασμός.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, η γνώμη μου είναι ότι ο Ριβάλντο αποτέλεσε Μεγάλη Κίνηση του Γαύρου, προ τριετίας. Η κίνηση αυτή δικαιώθηκε κατ΄ αρχήν εμπορικά, κυρίως όμως δικαιώθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου. Δεν θέλω να επαναλάβω πράγματα χιλιοειπωμένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι αγωνιστικά, τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρχε κανένας Ολυμπιακός. Υπήρχε, όταν χρειάστηκε, ο Ριβάλντο. Ακόμα και την προπέρσινη χρονιά, που παραλίγο να γίνει η "ευρωπαϊκή υπέρβαση της γαβριέλας" (κούφια η ώρα...), αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής.

Όμως: ο άθλιος τρόπος με τον οποίο "τελειώνει" ο Ρίμπο, είναι πρόβλημα του γαύρου. Δεν είναι δικό μας. Η ενδεχόμενη απόκτησή του από τον ΠΑΟ, για μένα, αποτελεί πισωγύρισμα και μια ακόμα παραδοχή ήττας. Ο Ρίμπο, σ΄ αυτή τη φάση της καριέρας του, θα είχε νόημα για έναν ΠΑΟ έτοιμο, ώριμο, δομημένο, από τον οποίο θα έλειπε μόνο μία "λεπτομέρεια", μια πινελιά πολυτελείας - έστω και για "πικάρισμα" του θρήνου. Είναι αυτή η περίπτωσή μας; Όχι βέβαια...

Το ζήτημα που πρέπει να μας απασχολεί, είναι να βρούμε τον δικό μας "προ τριετίας Ριβάλντο". Τον σταρ των 31-32 ετών, που θα έχει ορίζοντα δυο-τριών χρόνων ποιοτικής μπάλας και θα τραβήξει και τους υπόλοιπους μπροστά. Και ο οποίος βέβαια θα είναι υγιής και δεν θα περνάει τη χρονιά στα χειρουργεία του προέδρου (μπρρρρ...) ή στα κρεβάτια της φυσιοθεραπείας.

Αλλά, θα μου πείτε, τί ψάχνω τώρα... Ποιος να κάνει τις απαραίτητες έρευνες και εισηγήσεις, ποιος να πάρει τις αποφάσεις με βάση κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο - και κυρίως ποιος να πείσει και να εμπνεύσει έναν "Ριβάλντο" να έρθει στον Παναθηναϊκό και να μην πάει, ας πούμε, στη Γουεστ Χαμ ή, ακόμα χειρότερα, στη Μπεσίκτας...

Όνειρα θερινής νυκτός...

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass ε, δεν νομίζω να χρειάζεται ο Παναθηναϊκός προπονητή για να του πει ότι ΔΕΝ θέλει έναν παίχτη 36 χρονών!!!

ΥΓ Γειά σου Τolism παιχνιδιάρη.

ΥΓ Γειά σου και σένα Squarlegc που σε ... ξάφνιασε (χαχαχαχαχαχά) η μεταστροφή του Tolism.

Ανώνυμος είπε...

... (συνέχεια του προηγουμένου)...
36 χρόνων για μια θέση - επιτελικός μέσος - όπου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο παίκτης της πρέπει να τρέχει 10-12 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι.

Από την άλλη, εάν (ο μη γένοιτο) είχαμε προπονητή που θα έλεγε ότι θέλει τον 36άρη Ρίμπο, τότε θα ήμασταν βέβαιοι ότι είτε είναι μέγας χιουμορίστας, είτε δουλεύει για την Πούμα, είτε είναι δεινόσαυρος ...

ΥΓ Είπαμε, κριτική στην ΠΑΕ αλλά όχι και τέτοιου επιπέδου.

Old Boy είπε...

«ΥΓ Είπαμε, κριτική στην ΠΑΕ αλλά όχι και τέτοιου επιπέδου».
Τι εννοείς Τζόνυ;

SniperAthens είπε...

γρήγορα στα aircondition όλη η γερουσία.....

αν υποθέσουμε ότι η ΑΕ έκανε την κίνηση να του κάνει πρόταση έστω για τη δημιουργία εντυπώσεων, ξέρετε τι θα λέγατε??? o Τζίγγερ που πάει να την βγάλει με τα αποφάγια του Κόκκαλη, τι να τον κάνει τον παππού τώρα πιά, έτσι θα χτίσει ομάδα μέλλοντος, κλπ...

πουθενά δε σας βρίσκει κανείς...

Thrass είπε...

Greenheart,
καταλαβαινόμαστε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ ούτε με το άκρο "με τίποτα ο Ρίμπο σε εμάς". Δες παρακάτω.

Greenheart και Τζόνυ,
Κι όμως, αυτήν τη στιγμή το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έχουν οι περισσότερες ομάδες: δεν έχουμε εμπειρία! Ένα μάτσο παιδαρέλια με μέλλον έχουμε. Οπότε εκεί χρειάζεσαι τον έμπειρο. Ο Φλάβιο δεν έπιασε, ο Μπίστσαν (που είναι και σχετικά νεαρός) δεν έχει πιάσει, οπότε...

Κι εγώ θα προτιμούσα κάποιον 31-32 γενικά, αλλά όταν υπάρχει ένας Ριβάλντο που ψάχνει ομάδα στην Αθήνα, η υπόθεση σε αφορά! Ρίσκο; Ναι. Πόσο μεγάλο ρίσκο; Εξαρτάται από τον προπονητή. Που δεν έχουμε.

Sniper,
Όχι, προσωπικά δε θα έλεγα κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει λόγος να πρέπει να συμφωνούμε όλοι σε όλα εδώ μέσα, αλλιώς τι συζήτηση να κάνουμε;

Thrass είπε...

Sniper, και κάτι ακόμα: αν κάναμε πρόταση στο Γεωργάτο, τότε ναι, ακριβώς αυτό που λες θα σκεφτόμουν. Αλλά εδώ μιλάμε για ολόκληρο Ριβάλντο, έστω και σ' αυτήν την ηλικία.

SniperAthens είπε...

@thrass: "τι θα λέγατε" είναι μία έκφραση γενικής χρήσεως - θα μπορούσε εξίσου να μην αφορά σε κανέναν εδωμέσα και να αφορά σε άλλους (κερκίδα, τύπο, κλπ) ή και αντίστροφα.

Δεν έχω πεί επίσης ποτέ ότι πρέπει να συμφωνούμε όλοι σε όλα - αδύνατον άλλωστε - τι δουλειά έχω εγώ με τη γερουσία (btw για δώσε στίγμα ηλικίας να σε κατατάξουμε κι εσένα)

Ριβάλντο/γεωργάτος/ανατολάκης: το πάω παραπέρα για να δείξω ότι εμένα μου είναι αδιάφορο ποιός είναι ο παίκτης. Με ποιά έννοια? Μου είναι αδιάφορο αν μας έχει κάνει κωλοδάχτυλα, αν μας κέρδισε μόνος του κλπ. Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται μόνο στην ηλικία και όσο αυτή διασφαλίζει τη δίψα για διάκριση, σε συνάρτηση με την (προσδοκώμενη) προσφορά του. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και δεν πιστεύω ότι χωρούν συναισθηματισμοί σε αυτά. Με τον ίδιο τρόπο άλλωστε και η όποια ΑΕ οφείλει να αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της.

Ανώνυμος είπε...

@ Old boy, εννοώ ότι παραείναι ευκαιριακό και πρόχειρο το να τα χώνουμε στην ΠΑΕ με αφορμή το ότι ο Ριβάλντο έμεινε ελεύθερος και τ' ότι υπάρχει φήμη ότι τον θέλει η ΑΕΚ.

@ Thrass συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι στην ομάδα μας έλειψαν 1-2 έμπειροι παίκτες. Όμως από εδώ μέχρι τον 36χρονο Ριβάλντο για μια θέση που θέλει να τρέχεις 12χλμ ανά ματς, ε, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Γεγονός είναι ότι η Σατανική ΠΑΕ, μέσα στην αγαρμποσύνη της - επαναλαμβάνω: εγώ της καταμαρτυρώ ουσιαστικά ένα πράγμα, με πολλά παρακλάδια βεβαίως, το ότι διέλυσε την ομάδα ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ κι έτσι έβγαλε μόνη της τα μάτια της -, η Σατανική ΠΑΕ λοιπόν θέλησε να πλαισιώσει την (αναγκαία!) ανανέωση της ομάδας με έμπειρους παίχτες όταν πρόπερσι (που έκανε την ανανέωση) πήρε - όπως το λες - Μπίσκαν και Κονσεϊσάο. Δεν της βγήκαν αυτά τα δυο βασικά χαρτιά, στα οποία πόνταρε. Και φέτος πήρε τον Βίκτορ Σάντσεθ, πάλι για τον ίδιο λόγο ... και πάλι άσ' τα να πάνε. Όπως και χτύπησε κατά Σαβιόλα μεριά, αλλά δεν της βγήκε. Αλλά η λύση στο πρόβλημα αυτό δεν είναι ο γέρο-Ριβάλντο. Με τίποτα! Αν ήταν τερματοφύλακας, θα το σκεφτόμουνα. Αν μάλιστα τον έλεγαν Φαν ντε Σάαρ, θα έλεγα ναι! Αλλά όχι μέσος. ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ, που ΗΔΗ κοιμάται - εννοώ ότι ΔΕΝ τρέχει όπως πρέπει, βασικά επειδή το κέντρο της δεν τρέχει όπως πρέπει.

@ Sniper το dvd είναι έτοιμο! Να συννενοηθούμε για να σου το δώσω;

squarelogic είπε...

Ε,δε μιλατε σοβαρά τωρα να φορτωθουμε αλλον ενα περιπατητη,εστω και της κλασεως Ριβαλντο(...κλαση ποδοσφαιρικα και ηλικιακα).

Τις πιο σωστες κουβεντες εγραψε ο γκρην(παγια θεση μου...).Επιπλεον θα ειχαμε και τη γκρινια και την εναντιωση στον προπονητη όποτε θα τον εβγαζαν πριν το 90.
Απ'αυτη την αποψη οι γαυροι ισως δεν επραξαν λαθος-απλατο χειριστηκαν ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ!

sniper,φιλε μου,οχι και Γεωργατο-Ανατολακη!πανε αυτα που γραφαμε για τις διαφορες νοτροπιας των 2 ομαδων!Μην τα κανουμε ολα μαζι ροζ!

ΤΤ γιατι χαχαχαχα που με ξαφνιασε η μεταστροφη του τολη?

Ανώνυμος είπε...

Παίκτης που κανονίζει συνέντευξη τύπου όποτε γουστάρει και αδειάζει προπονητή 3 φορές τον χρόνο και δεν στέκεται σούζα στην διοίκηση δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στον ΠΑΟ, δεν πα να ναι και ο Κακά.

Αποκλειστικά και μόνο για πικάρισμα γαύρων θα έπρεπε να έρθει. Για λόγους πρεστίζ. Αγωνιστικά δεν θα ήταν η απίστευτη προσθήκη που θα ήταν 3 χρόνια πριν. Τα 36 είναι πολλά, όπως και η δικτατορία του στο αγωνιστικό σύστημα. Αλλά δε νομίζω να ενδιαφερόταν για 2 λόγους: Τσ-Λου και λαικισμός, η ΑΕΚ είναι πιο λάιτ. Οι γαύροι θα τα έπαιρναν με τον Κρόκους αλλά όχι με τον Ρίμπο. Αλλά αν πήγαινε στον ΠΑΟ θα έπαιρνε και αυτόν η μπάλα.

Πάντως ούτε στην ΑΕΚ ταιριάζει, έτσι όπως την χτίζουν, αλλά ένας κορυφαίος παίκτης παραμένει κορυφαίος, οπότε η προσθήκη δεν θα ήταν κακή σε καμία περίπρωση για καμία ομάδα.

ΤΤ, πες μας για να σχολιάσουμε μετά, η θέση σου στο θέμα Κόκκαλης-Ριβάλντο είναι ίδια με την θέση σου στο Τζίγγερ-Παπ, τηρουμένων των αναλογιών?

Thrass είπε...

Τζόνυ,
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά πρέπει πρώτα να αναρωτηθούμε το εξής: στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι να γαμούμε και να δέρνουμε ή να φτάσουμε πάλι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο; Κανονικά, στόχος μας θα έπρεπε να είναι το πρώτο, αλλά μετά τη φετινή χρονιά...

Οπότε υποστηρίζω το εξής: Φέτος στον Παναθηναϊκό έλειπε η εμπειρία και ένας στάνταρ τρόπος να ανοίγει τις κλειστές άμυνες. Ε, αυτά τα δυο είναι ακριβώς τα όπλα τού Ριβάλντο!
Σκέψου δηλαδή να είχες το Ριβάλντο μέσα σε όλα αυτά τα ματς με τις "μικρές" ομάδες που φέτος έχασες πόντους. Θα τα είχες πάρει όλα!

Οπότε ναι, ο Ριβάλντο δε θα μάς μεταμορφώσει σε διαστημική ομάδα, αλλά σίγουρα έχει να μάς δώσει. Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο με τα προβλήματα που θα δημιουργήσει (όπως λέει και παραπάνω ο henriksen) ή αν μπορούμε να βρούμε κάτι πιο συμφερτικό...

SniperAthens είπε...

@square: καθ' υπερβολή σχήμα λόγου. Σαν ηθική ποτέ.

Κι όπως λέει κι ο henriksen, ποδοσφαιριστές να πατσαβουριάζουν και να πριονίζουν τον προπονητή έχουμε, δε θέλουμε άλλους.

@ττ: μια χαρά. Γράψε μου ένα mail σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το πρόβλημά μας είναι εάν το κόκκαλο του Κόκκαλη πέσει στο δικό μας μίζερο σκυλίσιο πιάτο? Σαφέστατα και είναι άχρηστος ένας 36ρης ποδοσφαιριστής, όσο κυνικό και αν ακούγεται. Με αυτήν τη λογική θα συνεχίσουμε να γλύφουμε τα κόκκαλα για αρκετές δεκαετίες, αυτά θέλουμε, αυτά θα έχουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο γερο-ριμπος σχεδόν σίγουρα δε θα ερχόταν λόγω του συμβολαίου του με την πούμα.
Έστω ότι ερχόταν... θα μπορούσαν από την παε να το διαχειριστούν το θέμα επικοινωνιακά με τέτοιο τρόπο ώστε να τους βάζαμε σε ένα τριπάκι από το οποίο για να βγουν θα έχαναν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο; Άποψή μου είναι ότι όχι... οπότε να ΄χαμε να λέγαμε.

greenheart τι γίνεται;
Κάποιοι που λένε ότι είναι παναθηναϊκοι μπαίνουν και κάνουν comments σαν γαύροι για να δώσουν το "δικαίωμα" σε άλλους χρήστες να πουν ότι η γνώμη του "Δεν τρώμε κουτόχορτο" ταυτίζεται με αυτή του γαύρου;
το παιχνίδι είναι στημένο;

Πάντως, πόλλα ανώνυμα comments και τα πιο πόλλά είναι συντονισμένα με τη γραμμή του γκόντζου-τζίγκερ-αθανασόπουλου. Ως μηχανικός μιλάω πάντα.

Ανώνυμος είπε...

@counter-sniper

Εγώ τάχω πει, ο square τάχει πει κι άλλοι πολλοί τάχουν σχολιάσει:

Το blog έχει γίνει στόχος "εισοδισμού" (που λένε και οι αριστεροί...), πράγμα που τελικά σημαίνει ότι οι -συχνά αντικρουόμενες- απόψεις που διατυπώνονται εδώ έχουν ειδικό βάρος...

Οι προβοκάτορες, αν νομίζουν ότι μας δουλεύουν, απλώς μας υποτιμούν...

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass συμφωνούμε στην ουσία, δηλαδή ότι η πολύ νεανική ομάδα μας (26 χρόνια ο μέσος όρος!) χρειάζεται 1-2 έμπειρους παίκτες. Να διευκρινίσω ότι "έμπειρος" δεν σημαίνει κατ' ανάγκην 32άρης και άνω. Ο 27χρονος Μπίσκαν λ.χ. είναι έμπειρος παίχτης διότι έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο πρωταθλήματος και στο Τσ-Λ. ... άλλο αν εμείς τον κάναμε χόρτο.

Τώρα, ειδικά για τον Ριβάλντο: γνώμη μου είναι ότι τον βοήθησε πολύ και η ντόπια διαιτησία, διότι δεν τον σφύριζε φάουλ ό,τι κι αν έκανε ενώ έδινε πανεύκολα φάουλ υπέρ του. Έτσι το ξεκλείδωμα μιας κλειστής άμυνας γίνεται πολύ πιο εύκολο απ' ότι όταν - όπως συμβαίνει μ' εμάς - ο κόρακας αφήνει την "κλειστή άμυνα" να σε σφάζει (θυμήσου π.χ. τι τράβηξε και φέτος ο Παπ ή ο Ίβανσιτς) χωρίς να σφυρίζει τίποτε. Συν τοις άλλοις λοιπόν (δηλαδή μαζί με τ'ότι ο γερο-βραζιλιάνος και θα μας φρενάρει την ταχύτητα αλλά και θα μας τα κάνει πιο μπάχαλο ακόμα τ' αποδυτήρια) δεν υπ'αρχει περίπτωση να παίζουν οι κόρακες τον Ριβάλντο έτσι φιλικά ΕΑΝ ερχόταν σ' εμάς.

Πάντως, ναι, θέλουμε σίγουρα έμπειρο επιτελικό χαφ ειδικά τώρα που ο ΕΚΙ θ' αργήσει να γυρίσει.

@ Squarelog: επειδή ο Τolis είχε και παλιότερα μπει σαν γαύρος και μετά έκανε αποκαλυπτήρια.

@ Henriksen, νομίζω ότι μου ζητάς να συγκρίνω εντελώς ανόμοια πράγματα. Ποιών αναλογιών "τηρουμένων"; Ο ΠΑΠ π.χ. δεν είχε προσφέρει κάτι στην ομάδα επί 2 χρόνια και ζήτησε υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα είχε αποτύχει βγαίνοντας 3η. Ο Ριβάλντο είχε προσφέρει πάμπολλα στην ομάδα του και τα 3 προηγούμενα χρόνια, και ζήτησε απλά να παίρνει τα ίδια τη στιγμή που η ομάδα του είχε ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Τι να συγκρίνω λοιπόν και τι είδους "θέση" να διατυπώσω ώστε να ... σχολιάσετε; Εκτός κι αν το κάνουμε πορτοκαλομανταρινάδα! Δεν ξέρω.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ θέση εν προκειμένω ποιά είναι, να τη σχολιάσουμε κι αυτήν;

@ Sniper εδώ να γράψω το ιμέιλ μου ή αλλαχού (στο μπλόγκι σου αν έχεις πχ);

SniperAthens είπε...

@ττ: γράψτο στο blog του squarelogic (κάνε κλικ να μπείς στο profile του και το έχει εκεί) για να το σβήσει μετά

Ανώνυμος είπε...

Done Snip!

squarelogic είπε...

Παιδια σημερα αποχωρησε σαν κυριος ο Μουνιοθ και ουτε ενα σχόλιο εδώ,δε μου κανει καρδια...

Κυριος ηρθε,κυριος εφυγε...
και αν και το φιναλε δεν ηταν αυτο που ονειρευοταν κι αυτος κι εμεις,εχω την αισθηση οτι ΑΛΛΟΙ πρεπει να κριθουν για τα γεγονότα του τελευταιου 1,5 μηνα!

Κι επειδη οι ΑΛΛΟΙ δυστυχως παραμένουν,πολυ φοβουμαι οτι στη θεση του Μουνιοθ θα βρεθει sooner or later κι ο οποιος Πεσειρο.
Καλα ειχε γραψει(ο γκρην νομιζω..)για τη μερα της Μαρμοτας.

Μια προσωπικη μου υποκλιση στον κ.Μουνιοθ κι ενα ευχαριστω απο καρδιας για τις ελπιδες που μας γεννησε,για το Νινη και για την τιμη που μας εκανε να εργαστει στο χαμηλοτατου επιπεδου ελλην.πρωταθλημα χωρις ποτε να δειξει υπεροψια ή δυσανεξια.

Να ειναι καλά και ευχομαι να τον ξαναδω συντομα με πρασινη γραβατα!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με το τι πιστεύουμε εμείς, δε νομίζω ότι ο Ριβάλντο θα ερχόταν στον Παναθηναϊκό αυτή τη χρονιά απλά και μόνο επειδή δεν πάμε CL...