Δευτέρα, Μαΐου 07, 2007

ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ....ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!

Στην θέση κάποιων, θα είχα εξαφανιστεί. Θα είχα ομολογήσει δημόσια την ανικανότητα και αποτυχία μου και θα αποχωρούσα. Βλέπεις αυτά τα δυο αδέρφια να χαίρονται, οχι γι'αυτό που κατάφεραν αλλά για την χαρά που προσέφεραν στον πικραμένο κόσμο της ομάδας. Τους βλέπεις να μην κάνουν μεγαλόστομες δηλώσεις, απλά να μοιράζονται σιωπηρά την έκσταση με μας. Γιατί είναι κομμάτι μας. Είναι όπως εμείς. Και μιλάμε για ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους και την αγάπη τους στην ομάδα. Είναι αυτοί που κρατού ψηλά την καταρακωμένη περηφάνεια της ομάδας. Είναι εκείνοι που δείχνουν έμπρακτα τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Δεν χωρά σύγκριση παιδιά. Οι άνθρωποι έχουν αρρώστεια με την ομάδα, έχουν απόλυτη συναίσθηση ποιον σύλλογο διοικούν. Τι να συζητήσουμε άραγε? Τις τεράστιες επενδύσεις? Την άψογη διαχείριση? Την απίστευτη υπομονή και επιμονή που επέδειξαν στα χρόνια της κόκκινης χούντας? Την οργάνωση? Το ψυχικό δέσιμο με τους φιλάθλους? Τα αποτελέσματα? Τα Κύπελλα? Την παγκόσμια αναγνώριση? Την άδολη συνεισφορά τους σε μια εταιρεία χωρίς κέρδη? Ξαναλέω, σε μια εταιρεία που ΣΤΑΘΕΡΑ είναι ζημιογόνος....Τι να πούμε απορώ...Για το πως τιμάνε τις αξίες? Τους παίκτες που προσέφεραν? Για το πως κρατάνε ΑΝΕΤΑ όποιον παίκτη θέλουν? Για το οτι κανένας πρώην η νυν παίκτης δεν έχει να πεί μισή κακή κουβέντα? Για το πως κάνουν οπαδούς της ομάδας τους παίκτες της? Για το γεγονός οτι οι απανταχού μεγάλοι παίκτες πεθαίνουν να παίξουν για τον Παναθηναϊκό? Για την ποιότητα θεάματος που μας παρέχουν? Μπράβο τους κι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ...

Μετά απο όλα αυτά και πριν ο ραλίστας βάλει για 874 φορά το μαχαίρι στο κόκκαλο...Ας αποφασίσει να εκκαθαρίσει τον εαυτό του για αρχή....ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΑΛΙΣΤΑ...Θα σε ευγνωμονούμε για πάντα...ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...Είναι ντροπή να αυτο-αποκαλείσαι Παναθηναϊκός...ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...Αν θες να κάνεις τον Πρόεδρο, αγόρασε τον ΠΑΟ Ρουφ ή παίξε Championship Manager...ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ....ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!


18 σχόλια:

squarelogic είπε...

Δικο του το μαχαιρι,δικο του και το πεπονι,δυστυχως φιλε Κουτοχορτε...το θεμα ειναι αν μετα αυτο το Σαββ/κο μπορει να κοιταχτει στον καθρεφτη χωρις να ντρεπεται.

Αλλα ποιος εχασε την αιδω για να τη βρει ο Τζιγγερ?
ειπε,θα κανει αυτοκριτικη,και μετα θα ριξει το φταιξιμο στο Μουνιοθ,και αφου εμαθε πολλα φετος,του χρονου θα κανει τα ιδια και περισσοτερα λαθη...Ελεος!

Ενα τεραστιο ευχαριστω στους γραφικους "τρελλους"Παυλο και Θαναση που με τις δικες τους θυσιες μας κανουν ολους υπερηφανους!

Χρήστος Φασούλας είπε...

Φίλε Κουτόχορτε, έχοντας ασχοληθεί κοντά 15 χρόνια με το ρεπορτάζ του -ποδοσφαιρικού- Παναθηναϊκού, ανατρίχιαζα (κάποτε) με το άκουσμα και μόνο του συνθήματος "Παύλο θεέ...".
Έλα, όμως, που έφτασε πια ο κόμος στο χτένι... Και δεν είναι τυχαίο που την Κυριακή, αμέσως μετά την απονομή, το φώναξε σχεδόν όλο το γήπεδο αυτή τη φορά...

(Προς Τζόνι Τουρτούρα: Επεριδή δεν έχω το μέιλ σου, στείλε μου εσύ ένα σε παρακαλώ. Η διεύθυνση υπάρχει στο προφίλ μου. Ψιλοεπείγει!)

tolisM είπε...

Συγχαρητηρια στον μπασκετικο ΠΑΟ για το 4ο ευρωπαικο. Ειναι πραγματι η μεγαλυτερη ευρωπαικη ομαδα.
Εγω ως γαυρος, ενα μονο ευχομαι. Τζιγγερ θεε παρε την ΚΑΕ. Μηπως δουμε λιγο φως και μεις...

hopkins είπε...

Συμφωνώ μαζί σου. Μόνο ένα έχω να πω. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! Όλοι κοντά στο μπάσκετ!

Ανώνυμος είπε...

Ανέκαθεν ξέραμε το τι είναι ομάδα και το τι είναι μαγαζάκι.
Ο ΠΑΟ στο μπάσκετ είναι ομάδα. Και όταν κερδίζει και όταν χάνει.
Ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο είναι μαγαζάκι. Να φτιάξουμε κανά Νίνη, να τον σπρώσουμε να βγάλουμε κανά ευρώ.
Τι περιμένετε με αυτή τη νοοτροπία;
Να σε σέβονται οι προπονητές ή οι παίχτες.
Αν κάνεις εσύ αρπαχτές, αυτοί μαλάκες είναι να μην κάνουν ;
Ενώ στον κυρ Παύλο, ποιός να διανοηθεί να κάνει αρπαχτή ; Θα τον φάει ο κόσμος ζωντανό.
Γι αυτό βγήκε ο άλλος με ένα σωρό προβλήματα - που κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στο παρκέ - και τα γάμησε όλα, λες και ήταν 20 χρονών παιδί.
gs

Ανώνυμος είπε...

E, ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΩ!

Κι αφήνω στο πόστο μου τον στιβαρό και σταθερό στις απόψεις του Κουτόχορτο et alias. Να φέρουν πίσω τον Γκέκα, που δεν τον ήθελαν αλλά τώρα άλλαξαν γνώμη. Να διώξουν τον Παπαδόπουλο, που έσκιζαν τα ρούχα τους να μη φύγει αλλά τώρα τον βρίζουνε επειδή λέει ήθελε να φάει τον Μουνιόθ. Να κρατήσουν τον Μουνιόθ εξηγώντας βέβαια στις αγαπητές τους "Αθλητική" και "Πράσινη", που τον χτυπούσαν έμμεσα και άμεσα από τον Δεκέμβριο ζητώντας να φύγει, ότι είναι προπονηταράς. Να διώξουν επίσης τα νεαρά ταλέντα μας, που τώρα πια τους φαίνονται άμπαλες βεντέτες και να πάρουν στη θέση τους άλλα νεαρά ταλέντα ώστε να έχουν να ξηλώνουν και του χρόνου με τα ίδια "επιχειρήματα".

Α, και να ξαναφέρουν πίσω τους αδικοχαμένους: το Νικοπολίδη αντί του "μπαμπουίνου Εμπέντε" (Κουτόχορτος), το Σώτο-δε-Αλάνι ("πόσο γουστάρω να πάω λιμάνι") και το Μιχαλάκη-Πονάει-ο-Αστράγαλός μου, που εγώ έδιωξα με τόση απονιά.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

@τζίγκερ

Με συγκίνησε η τοποθέτησή σου! Πρώτη φορά είναι τόσο ακριβής και ξεκάθαρος στις απόψεις σου. Τόσο αποφασιστικός. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο με τους απίθανους και τα λαμόγια που έχεις μαζέψει εντός και επί τα αυτά της ταλαίπωρης ΠΑΕ;

Αν πραγματικά μπορείς (γιατί κάποιοι αμφιβάλλουν και με το δίκιο τους), δείξε και κει την ίδια διαύγεια -τα ίδια "αρχίδια", αν προτιμάς- και ΜΕΙΝΕ. Μην πας πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, δεν μένω. Αφήνω σ' εσάς να καθαρίσετε τον τόπο από τα λαμόγια και τους αχρηστους αφου άλλωστε εσεις υποτίθεται πως γνωρίζετε καλά ποιοί είναι. Δε θα σας ειναι και δυσκολο. Το εχετε ξανακάνει. Με το Ζάετς. Τότε βέβαια σας άκουσα και τον σούταρα. Όπως σας άκουσα και με τον Σουμ-γερά- παρτους-τα-λεφτα και τον έδιωξα. Όπως σας άκουσα και για τον Κονσεισάο, όταν λέγατε ότι θα ήμουνα φριχτός καβούριας αν δεν τον έφερνα. Όπως σας άκουσα και με το ρουφιάνο-ιταλιάνο και τον απέλσα. Όπως σας ακουσα και για τον Παπαδόπουλο και τον κράτησα. Σας αφήνω τα κλεισιά κάτω απ' το χαλάκι. Όταν φέρετε τον Ντούσαν, μην ξεχάστε ότι η λιμνούλα είναι πίσω από το ρεστοράν. Θα το καταλάβετε από τα βρεκεκέξ κουαξ κουαξ. Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι κατάλαβα Τζίγγερ είσαι τόσο άσχετος και ανίκανος που ότι σου ελεγαν το έκανες. Προφανώς από μόνος σου δε μπορούσες να αποφασίσεις τίποτα.

Μακάρι να ξεκουμπιζόσουνα αλλά δυστυχώς θα υπομείνουμε και σένα και τα πειράματα και τις σαρωτικές αλλαγές σου...

squarelogic είπε...

τωρα εγω που ειδικευομαι στα σεναρια συνωμοσιας στοιχηματιζω οτι κατα 95% ο ΤΤ επανεφερε τις αποκριες και ντυθηκε Τζιγγερ για τις αναγκες του μπλογκ.
Καθε ενεργεια μπορει να ιδωθει απο 2 πλευρες.Σημασια εχει πως την κρινεις την ωρα που γινεται με βαση τη λογικη κι οχι γνωριζοντας το εκ των υστερων αποτελεσμα.
Αν πχ ο Γκεκας ηταν για καποιους αντιεμπορικος και δεν τους γεμιζε το ματι,αυτος δεν ειναι λογος να τον χαρισεις σχεδον χωρις ανταλλαγματα(κι ας μην ηξερες οτι θα βγει 1ος σκορερ στην Μπουντεσλιγκα).
Μεγαλυτερη σημασια απ'ολα τελικα εχει ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.Ο Μπασκετικος ΠΑΟ αποπνεει υγεια,ομαδικοτητα και δυναμισμο,ο ποδοσφαιρ.ΠΑΟ αποπνεει μιζερια,,φοβο,ασαφεια στοχων και ως εκ τουτου και καλες θεωρητικα επενδυσεις καιγονται.

σχολιαστής είπε...

Σιγά μη φύγει.

SniperAthens είπε...

γεροντάρες μου,

έχετε πέσει στο παραλήρημα. Να πάτε σε κανά γιατρό να σας γράψει τίποτα λέμε?

ΜΕΤΡΟ

(αυτός ο τετράγωνος πολύ με ζηλεύει!)

squarelogic είπε...

και απ'οτι βλεπετε εδω

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=48709

με τα ιδια "παλτα"πανε να τη βγαλουν και φετος-απλα προτιθενται να τα πληρωνουν λιγοτερο.
Ε,αμα εχεις όραμα.....

tolisM είπε...

Παντως ρε παιδια ο προεδρος δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει τα παντα γυρω απο μπαλλα. Για αυτο εχει συμβουλους.
Το λαθος του Τζιγκερ ειναι το επιτελειο που διαλεξε να εμπιστευτει και το οτι δεν εδειξε πυγμη στο κατεστημενο που θελησε να χτυπησει.
Δεν περιμενω απο τον Τζιγκερ να εχει τεχνικες γνωσεις ποδοσφαιρου ή ποδοσφαιρικης αγορας απο διαφορες χωρες. Περιμενω να διοικει το τμημα σωστα, να μην υπαρχουν διοικητικα προβληματα κλπ κλπ.
ενας γαυρος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Τζίγγερ, τον Νίνη πότε θα τον ξεφορτώσεις να ζεσταθεί η τσεπούλα σου να έλθεις στα ίσα σου.

Το 2007 ή το 2008 ;

Ανώνυμος είπε...

μολις ερθει καλη προταση...ως συνήθως!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Επαγγελματικές - κυρίως - αλλά και προσωπικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά σας.

Συνοπτικά η θέση μου:

1. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ένας. Δεν υπάρχει άνθρωπος πλην του Τζίγκερ να αναλάβει τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Συγνώμη... δεν υπάρχει.

2. Ο Τζίγκερ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ κι αυτός την πίστωση χρόνου των ΠΑΥΛΟΥ - ΘΑΝΑΣΗ.

3. Η ομάδα πάει χάλια. Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι φταίει.

4. Δύσκολα έχει παρακάτω. Αυτό και μόνο με κάνει αισιόδοξο για του χρόνου.

5. Και τον Σουμ από ταβερνιάρη μέχρι κουτσό τον λέγαμε και μας πήρε Νταμπλ.

6. Για άλλη μία φορά. Γιουχάρετε όσο θέλετε τον Τζίγγερ αλλά ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Το σύνθημα λέει "ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ"

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

ΥΓ. Εγώ διαρκείας και του χρόνου
ΥΓ2. Για το Μπάσκετ δεν λέω τίποτα... τι να πω δηλαδή... ό,τι μπορεί να ειπωθεί το λένε τα παιδιά μας μέσα στο παρκέ.

Ανώνυμος είπε...

@ ΤΖΙΓΓΕΡ ή ΤΖΙΓΚΕΡ ή κύριε Τσίκερ (Τότης), χαίρομαι που μας επισκέφτηκες αλλά ρε συ, τα έχεις κάνει μαντάρα από τη στιγμή που διέλυσες την ομάδα ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ.

Καλά να πάθεις, που άκουγες τα δήθεν "πράσινα" ΛΑΜΟΓΙΑ που έβριζαν τον Σουμ και τον Ζάετς, και τα άλλλα δήθεν "πράσινα" ΛΑΜΟΓΙΑ που σου έφεραν τον απίθανο Σκάζνι.

Καλά να πάθεις επίσης που άκουσες τα λίγο-πολύ ίδια δήθεν "πράσινα" ΛΑΜΟΓΙΑ που έκαναν ΠΟΥΣΤΙΚΟ πόλεμο στον Μαλεζάνι και τελικά σ' έψησαν να τον σουτάρεις - μπορείς τώρα να τον βλέπεις που πήρε την Ουντινέζε από τη ζώνη του υποβιβασμού και πάει να τη βγάλει ΟΥΕΦΑ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Άντε τώρα να ξαναφτιάξεις αυτά που ο ίδιος γκρέμισες.

ΜΑΛάΚΑ!