Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2007

Έξω άχρηστε Μουνιόθ...

Τώρα μετά το δεύτερο συνεχόμενο στραπάτσο εντός έδρας, φαντάζομαι ότι διευκολύνθηκε πολύ το έργο του Τζίγγερ. Ξεκαθάρισαν όλα τα διλήμματα. Γιατί αν δεν το είχατε καταλάβει, έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να αποφασίσει ο έμπειρος περί τα ποδοσφαιρικά ιδιοκτήτης τι μέλλει γεννέσθαι με το θέμα του προπονητή. Έπρεπε ο άνθρωπος να κρίνει. Άλλωστε μιλάμε για βαρύ πάγκο, απ' όπου έχουν περάσει ονόματα όπως ο Σκάζνι και ο Μπάκε τα τελευταία 3 χρόνια. Επίσης, ολόκληρος Μαλεζάνι.

Βγήκε λοιπόν επιτέλους το συμπέρασμα για το Μουνιόθ.

Αποτυχημένος. Έξω! Δεν κάνει για την ομαδάρα και τους παικταράδες μας, είναι πολύ λίγος.

Κάνει λάθη στο στήσιμο! Δεν εκμεταλλεύεται σωστά το αστείρευτο ταλέντο παικτών όπως ο Ετό, ο Ροναλντίνιο, ο Μέσι και ο Ιμπραήμοβιτς.

Δεν τα πάει καλά με την ψυχολογία! Δεν μπορεί να ανεβάσει το ηθικό των παικταράδων μας ώστε να μπουν μέσα μασώντας σίδερα και να κερδίσουν υπερομάδες τύπου Ατρόμητου, που άλλωστε έχουν τόσα και τόσα Διηπειρωτικά στο παλμαρέ τους. Και αν συνυπολογίσουμε την εχθρική έδρα του Ολυμπιακού Σταδίου, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η σωστή ψυχολογία στα αφιλόξενα αυτά γήπεδα.

Δεν εκμεταλλεύεται σωστά τον πάγκο! Έχει τέτοιες απίστευτες λύσεις, παίκτες που έχουν σηκώσει κούπες Τσάμπιονς Λιγκ (βλ. Μπίσκαν) και δεν μπορεί να τις εκμεταλλευτεί σωστά! Αίσχος και όνειδος!

Δεν μπορεί να κάνει σωστή προετοιμασία! Ολόκληρο Δεκέμβρη και Γενάρη είχε μπροστά του, και προφανώς απέτυχε να προετοιμάσει την ομάδα σωστά.

Δεν είναι αντάξιος του προκατόχου του, του Μέγιστου Μπάκε, ο οποίος έθεσε τις σωστές βάσεις το Καλοκαίρι και φρόντισε να προπονήσει σωστά τους παιχταράδες που επέλεξε.

Τέλος, απέτυχε και στο μεταγραφικό τομέα. Είχε όλο το Γενάρη μπροστά του. Θα του αγοράζαμε ό,τι παίκτη ήθελε. Όποιον γούσταρε. Αλήθεια. Όμως αυτός εκεί, είχει κολλήσει να αγοράσει ψηλό φορ περιοχής. Πού να ξέρει όμως ο άσχετος. Τι να τον κάνουμε εμείς τέτοιο παίκτη; Έχουμε ευχέρεια στο σκοράρισμα, ειδικά από σέντρες, γιατί έχουμε ψηλούς επιθετικούς. Οπότε καλά κάναμε και δεν τον ακούσαμε. Αφού οι εισηγήσεις του ήταν λάθος, και το κυριότερο, δεν ήταν και ακριβώς ανέξοδες, δεν του πήραμε τίποτα. Ακούς εκεί, αξιώσεις ο Ισπανός!

Να φύγει λοιπόν! Να έρθει ο Μέγας Πρίγκιπας του Νερέτβα. Νεαρός, φιλόδοξος, τα έχει πάντα καλά με όλους, και το κυριότερο: Κοουτσάρει τέλεια την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είναι πασίγνωστος για την αρετή του αυτή. Ας έρθει λοιπόν με το καλό! Έξω ο άσχετος Ισπανός, που ήρθε από την κολοπετινίτσα να μας δείξει τι σημαίνει τόπι! Εμπρός για νέα μεγαλεία του χρόνου!

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευφυές το post σου αγαπητέ αλλά θέλω να μου λύσεις μια απορία, που το ίδιο δημιουργεί από τις πρώτες παραγράφους του: ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο Μουνιόθ είναι σκάρτος και πρέπει να φύγει;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ; Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις, ειδεμή φαίνεται σαν να το υποβάλλεις εσύ αυτό το συμπέρασμα, έστω και ρητορική αδεία - πράγμα που ξέρω ότι δεν θέλεις να κάνεις ασφαλώς.

warzycha είπε...

Εγώ φίλε Τουρτούρα πιστεύω ότι αυτοί είναι ο Τζίγγερ και η κουστωδία του, οι συν αυτώ, οι συμβουλάτορές του, αυτοί που ουσιαστικά ευθύνονται για την κατάντια της ομάδας μας... Αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να ξεφορτωθεί, και όχι ο κάθε Παπαδόπουλος, γιατί είναι αποτυχημένοι, κρίνονται δε βάσει των αποφάσεών τους. Δεν ξέρω ποιοί ακριβώς είναι, φαντάζομαι ο Λιβαθηνός είναι ένας από αυτούς.

Όλα αυτά ισχύουν ΑΝ πράγματι σκέφτονται το καλό του Παναθηναϊκού. Γιατί έχω την αίσθηση ότι θέλουν ένα άλλοθι, επειδή έχουν συμφωνήσει με τον Ντούσαν από τότε που δεν μπόρεσε να αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως ανήκει στη σφαίρα των θεωριών συνομωσίας, δεν ξέρω. Όπως επίσης και η θεωρία ότι ΣΤΗΝΟΥΝ τα παιχνίδια για να ωγάζουν τρελά φράγκα στο στοίχημα. Δεν θέλω να τα πιστέψω όλα αυτά και προτιμώ να θεωρήσω ότι είναι ανεπαρκείς.

Βεβαίως νομίζω ότι μειώνω πολύ το Μουνιόθ με όλα αυτά. Ποιός μάς λέει ότι θέλει ο άνθρωπος να μείνει; Ποιός μας λέει ότι δεν συμφώνησαν από την αρχή για μέχρι το Καλοκαίρι; Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω. Όλα είναι εικασίες, άρα μπορεί και όλα να είναι αναληθή.

Απλά μου τη σπάνε οι εύκολοι αφορισμοί που βλέπω σήμερα στον 'αντικειμενικό' Τύπο και διαβλέπω συμπαιγνία για τη μείωση του Μουνιόθ, απλά για να διευκολυνθούν στην ειλημμένη τους απόφαση (οι διοικούντες) επειδή είδαν ότι ο Ισπανός τυγχάνει ευρείας αποδοχής και δεν θα μπορούσαν έτσι εύκολα να τον βγάλουν.

hopkins είπε...

Αυτή η ομάδα μπορεί να σε κάνει πραγματικά να κλαις από τα νεύρα σου. Ο Τζίγκερ πρέπει να καταλάβει πως οι επιλογές που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμες. Αν ξαναλειτουργήσει χωρίς ΚΑΝΕΝΑ προγραμματισμό, τότε θα κόβει 3ψήφιο αριθμό εισιτηρίων.

Ανώνυμος είπε...

Βάσιμοι οι προβληματισμοί σου φίλε Βαζέχα, αλλά ας μείνουμε λιγάκι στο προφανέστατο και μάλιστα στον πιο κρίσιμο τομέα κάθε ομάδας, δηλαδή τα λεγόμενα "αποδυτήρια".

Χωρίς να χανόμαστε σε θεωρίες συνωμοσίας και σε εικασίες, ΠΟΙΟΣ μέσα στ' αποδυτήρια είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ότι έχει συνδράμει στη δημιουργία κλίματος υποτίμησης/αμφισβήτησης του ΜΟΥΝΙΟΘ;

Εύκολο είναι. Απάντηση: ένας παίκτης, που έχει νευραλγική κιόλας θέση (ένας εκ των αρχηγών) που του δίνει επιπλέον κύρος στους συμπαίκτες του, και ο οποίος σε μια πρώτη φάση βγάζει τον Μουνιόθ "λαλάκα" μέσα στ' αποδυτήρια ("μα τι λες; να διαμαρτυρόμαστε στο διαιτητή; αυτά δεν γίνονται") - περνώντας έτσι παράλληλα μια νοοτροπία σούπας στους συμπαίκτες του (είναι βλέπετε και διεθνής, τρομάρα του) - και σε μια δεύτερη φάση βγαίνει δημόσια και τον κράζει ("παραείναι αμυντικός") ρίχνοντας έτσι σε αυτόν ΟΛΗ την ευθύνη για τα στραβά αποτελέσματα ...

Γιατί λοιπόν διάολε να φαντάζομαι σενάρια, όταν είναι το πράγμα φάτσα-κάρτα μπροστά μου: αν ΞΕΡΟΥΜΕ ότι υπάρχει ένας παίκτης με νευραλγικό πόστο στ' αποδυτήρια που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ, αυτός ο παίκτης είναι ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Και μιλάμε για ένα παίκτη με κυριολεκτικά ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορά επί 3 (τρεις! τρεις το κέρατό του!)συνεχόμενες σεζόν, πανάθεμά τον κι αυτόν κι όσους τον βαστήξανε κι εκείνους που τον ψηφίσανε γι' αρχηγό!

Οπότε απλά ξαναλέω: όλα μα όλα όσα παίχτηκαν το καλοκαίρι γύρω από αυτό τον παίχτη (πρωτοστατούσης της ανεκδιήγητης ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ/ΦΩΝΗΣ από πλευρά παναθηναϊκών μμε) απλώς επιβεβαίωσαν την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ που μαστίζει την ομάδα μας, από την κεφαλή της μέχρι τους οπαδούς.

Κι εντάξει, λάθος σας που κάνατε εκστρατεία το καλοκαίρι για να μείνει, αλλά επιτέλους δείτε τα πράγματα ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ και διορθώστε το.

warzycha είπε...

Εσύ νομίζεις ότι θα μείνει ο Μουνιόθ; Είτε ο ίδιος δεν θέλει, με όλα όσα έχει δει, είτε δεν θα τον κρατήσει ο Τζίγγερ, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εμφανίσεις ως άλλοθι. Και ξέρεις ποιός είναι ο λόγος που δεν θα τον κρατήσουν; Οι μεταγραφές, που ως σοβαρός άνθρωπος θα απαιτήσει να γίνουν. Εδώ ένα φορ περιοχής ζήτησε το Γενάρη, δεν τον πήραν και ιδού η κατάληξη.

Ενώ ο Πρίγκιπας θα βολευτεί με όσα διαθέτει ο ιδιοκτήτης... κακά τα ψέμματα.

Τώρα, αν πραγματικά ισχύουν όλα όσα καταλογίζεις στον ΠΑΠ, ας τον διώξουν, κανείς παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα, εγώ δεν είμαι δογματικός σε αυτά. Δεν είμαι όμως τόσο βέβαιος ότι αυτός είναι η πηγή όλων των δεινών... Αν δεν αλλάξει μυαλά ο Τζίγγερ και δεν πάρει καλύτερους συμβουλάτορες την ίδια εικόνα θα παρουσιάζουμε ακόμα και με τον Μουρίνιο στον πάγκο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο... Αν είναι δυνατόν να μην έχουμε έναν προπονητή που να μπορεί να κουμαντάρει τον ΒΥΝΤΡΑ, τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και τον τρισμέγιστο ΑΝΤΡΙΤΣ.........

Δείτε το σχετικό κείμενο στο Http://allsportsblog.gr

Ο "Ραλλίστας" συνεχίζει τα θαύματα...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Η πίκρα είναι μεγάλη και είναι γεγονός ότι η ομάδα δείχνει να καρκινοβατεί. Αυτός ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι άρρωστος και αρρωσταίνει κι τους οπαδούς του.

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη στιγμή για να ψάξουμε και να υποδείξουμε ενόχους. Γενικά οι "εν θερμό" αναζητήσεις και υποδείξεις σπάνια έχουν αξία. Τα γεγονότα όμως δείχνουν τα εξής.

1. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

Δεν εξετάζω αν υπάρχει ήδη μία υπογραφή που πρέπει να "τιμηθεί" ή αν αυτό είναι η αποστολή του γνωστού μπαγεβιτσικού κυκλώματος, αλλά εχθές στο γήπεδο ο Μουνιόθ...μουρμουρίστηκε αρκετά από την εξέδρα.

Μου φαίνεται περίεργο πόσο γρήγορα άλλαξε η στάση της εξέδρας απέναντι στον Μουνιόθ και με προβληματίζει αλλά και πονηρεύει το γεγονός ότι ο μόνος τρόπος για να αμφισβητηθεί ο Μουνιόθ μετά και από την νίκη στο Κοκκαλλισκάκη θα ήταν ένα απίστευτο ντεμαράζ αποτυχιών.

Δεν ξέρω ποιος είναι και αν υπάρχει ένοχος, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο και απότομο για να το χάψω σαν απλή σύμπτωση ρε παιδιά.

2. ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Είναι εμφανές και το έχουν επισημάνει πολλοί. Πιό πρόσφατος ο Αντωνιάδης στο "ΠΑΟ News". Για το "σουρωτήρι" που ονομάζεται "Αποδυτήρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" δεν φταίνε μόνο οι παίκτες. Η Κύρια ευθύνη βαραίνει αυτόν που είναι επιφορτησμένος με την "τήρηση της τάξης" των αποδυτηρίων. Στην Περίπτωση μας αυτός είναι ο Βέλιτς, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν χώνεψα και που τον θεωρώ λίγο και ξένο σώμα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας.

3. ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Νομίζω ότι μόνο τυφλοί δεν μπορούν αν δουν πλέον ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΙ για την ανάπτυξη της ομάδας από τον άξονα. Τα αμυντικά χαφ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (είτε ο Μπόβιο, είτε ο Τζιόλης είτε ο Μπίτσκαν) δεν μπορούν να μοιράσουν παιχνίδι ικανοποιητικά και δεν είναι αυτή η δουλειά τους στην Τελική.

Η έλειψη των 2 (μαζί με τον Βίκτορ) από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κάνει την κατάσταση δύσκολη μιας και αν "μπλοκαριστουν" Ίβανσιτς και Νίνης και δεν κάνει το "κάτι παραπάνω" ο Νίλσον... καληνύχτα σας.

Για εμένα δεν λείπουν παραπάνω από 2 παίκτες ενδεκάδας όπως έχω ξαναεπισημάνει.

4. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΘ. ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΕΛΙΤΣ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

warzycha είπε...

Συμφωνώ Παππά μου, όμως φοβάμαι ότι η απόφαση να φύγει ο Μουνιόθ είναι ελειμμένη...

Ανώνυμος είπε...

Βαζέχα μου, πάλι στα περίπλοκα πήγες τη σκέψη σου και δεν μου απαντάς πάνω στα ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΥΓΛΩΤΤΟ τόσο στο γήπεδο όσο και περί αυτό.

Τον Μουνιόθ λοιπόν, εάν θα φαγωθεί από κάποιους, τον έχουνε φάει καταρχήν είναι ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. Γιατί είναι σαφές από τις 2 αυτές εμφανίσεις τους ότι ΑΥΤΟΙ "ΠΟΥΛΗΣΑΝ" τα ματς.
Κι όταν λέμε οι παίκτες, εννοούμε πρώτο πρώτο τον αρχηγό τους τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, που οι ίδιοι ψήφισαν (το ξεχνάμε) και που πρωτοστατεί στην αμφιβήτηση του Μουνιόθ μέσα στ' αποδυτήρια.

Η σκέψη σου λοιπόν, ότι ο Τζίγκερ θέλει να φάει τον Μουνιόθ (κι ας του στοιχίζει αυτό σερί αγωνιστικές με άδειο ΟΑΚΑ και τα εκατομμύρια του Τσου-Λου), μπορεί να ισχύει και να θεωρηθεί βάσιμη 90% μόνον εάν θεωρείς ότι ο ΠΑΠ είναι εγκάθετος του Τζίγκερ, βαλτός για να φάνε τον Μουνιόθ!

Τι πιστεύεις λοιπόν; Ότι ο ΠΑΠ, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ, είναι βαλτός του Τζίγκερ;

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε τζονυ,δεν ειναι δυνατο να φταιει για ολα ο ΠΑΠ(που και γω συμφωνω οτι ειναι για τον παγκο,και γω ειμαι απογοητευμενος απ τη συμπεριφορα του),δεν ειναι υπευθυνος μονο αυτος που οι πλαγιοι μπακ κανουν μονο σεντρες του 60,που Ιβανσιτς και Νινης μπλοκαρονται σωστα απ τον αντιπαλο και δεν υπαρχει κανεις αλλος να κανει κατι στοιχειωδως απροβλεπτο...μην κανουμε νεες ανθρωποθυσιες τυπου Μπασινα.
Στην προκειμενη περιπτωση επρεπε(το γραφουμε απ τον Δεκεμβρη αυτο)να υπαρχει στη θεση του Βελιτς ενας Καλιτζακης πχ,να τον πιασει παραμερα και να τον συνετισει,να του τα χωσει.Ο ιδιος ανθρωπος επρεπε να εχει την ανεξαρτησια οταν θα του ελεγε ο τζιγγερ τις παπαριες του για το πριμ,να του πει "αυτα δε γινονται-αν θελετε μην κανετε κουβεντα για πριμ-θα χαλασετε μονο την ψυχολογια της ομαδας).

Τωρα και γω φοβαμαι πολυ οτι η χθεσινη 2η ηττα θα μας στοιχισει πολυ περισσοτερα απ τη 2η θεση-και τον ιδιο τον Μουνιοθ και την οποια ακτινα ελπιδας ειχαμε.
Ο Ντουσκο στις δευτερες θητειες του σε ΑΕΚ/ΟΣΦΠ ηταν πολυ βολικος για τους προεδρους,βολευοταν με κατι Αμπονσα και πιτσιρικαδες,οποτε ειναι ταμαμ για τον Τζιγγερ.Δεν υπολογιζει οτι ειναι ανυπαρκτος την ωρα του αγωνα,οτι η (οποια)εξεδρα θα διχαστει και δε θα του δωσει καθολου περιθωριο...καθαρο πισωγυρισμα!Ο θεος να τον φωτισει και να κρατησει τον Μουνιοθ ικανοποιωντας παραλληλα και τις μεταγραφ.εισηγησεις του.Τοσο δυσκολο ειναι να δει οτι το μοντελο που εφαρμοζει τοσα χρονια ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ειναι και ΤΟΥΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ χοντρα?Μονο για τη θεση του Μπασινα εχει ξοδεψει 8-10 εκ,και εφαμιλλο παικτη ακομα δεν εχει!!!Ε,ας δοκιμασει και μια φορα να εμπιστευτει καποιον αλλον εκτος απ το Λιβαθηνο,τον Βελιτς,τον Κλωνοπουλο-και ετσι θαχει και το δικαιωμα να ζητησει μετα τον λογαριασμο απ τον Μουνιοθ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, παίδες:

Συμφωνώ με το πνεύμα του warzycha, συμφωνώ με τον παπα-Μιχάλη τον "πνευματικό" μου - και πάνω απ΄ όλα συμφωνώ με τις εκτιμήσεις του Τζόνυ για τον Παπαδόπουλο.

Είναι γεγονός ότι οι δύο αυτές απίστευτες ήττες βρωμάνε αφόρητα! Όσο μέτριοι -ναι, μέτριοι- και να είναι οι παίκτες του ΠΑΟ στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον ένα Χ από τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο στην έδρα τους μπορούν να το πάρουν. Ειδικά, όταν το κλίμα ήταν θετικό και η ψυχολογία στα ύψη. Ειλικρινά, πολλές θεωρίες συνωμοσίας περνούν από το μυαλό μου. Θέλω όμως να επικεντρωθώ σε αυτά που θεωρώ σημαντικά:

Η κατάντια της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, συμπυκνώνεται στο γεγονός ότι ανέδειξε σε "πρώτο όνομα", αρχηγό, "σημαία" και "παράγοντα επιβίωσης" έναν τόσο "λίγο" ποδοσφαιριστή όσο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Αν είναι δυνατόν! Έναν παίκτη, που, μέχρι πριν μερικές σεζόν, μετά βίας θα περνούσε την πόρτα της 25άδας! Αυτός λοιπόν ο μετριότατος παίκτης, απέκτησε ρόλο στην ομάδα! Έγινε "παράγων των αποδυτηρίων". Εκτιμώ, όπως και ο Τζόνυ, ότι, ανώριμος και απαίδευτος ων, ξαφνικά, την "είδε κάπως"! Βλέπετε, είναι η συμβολαιάρα, είναι το αρχηγηλίκι, είναι και η γνωστή γκομενική σχέση με τη Διευθύντρια του γραφείου του Ρουσόπουλου, κυρία Αμαλία Κυπαρίσση (πρώην δεξί χέρι του "αειμνήστου" Άγγελου Φιλιππίδη, η οποία σίγουρα θα δίνει "επικοινωνιακές κατευθύνσεις"), δεν θέλει πολύ: o Δημητράκης μας, που θέλει το μισό ΟΑΚΑ για να κάνει κοντρόλ, έγινε "ηγέτης"!

Όλα όσα επισημαίνει επ΄ αυτού ο Τζόνυ με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Βρίσκω πολύ σοβαρό το σενάριο κατά το οποίο ο Παπαδόπουλος μεθόδευσε κλίμα αμφισβήτησης του προπονητή, το οποίο εκφράστηκε στον αγωνιστικό χώρο με την απίστευτη νωθρότητα που εγώ, ο μαλάκας θεατής, βίωσα τις δύο τελευταίες Κυριακές.

Όσοι διαβάζετε τα σχόλιά μου, ξέρετε που τον έχω γραμμένο τον Τζίγκερ. Θεωρώ ότι, σε αυτή τη φάση, έχει πιαστεί κορόϊδο. Σύρεται σε αποφάσεις που πιθανότατα δεν είχε σχεδιάσει. Η άποψή μου είναι ότι θα ήθελε να κλείσειτον Μουνιόθ και να ξεμπερδέψει. Όμως, τώρα, με βάση τα αποτελέσματα και το κλίμα που εντέχνως διαμορφώνεται, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Αν ήταν πραγματικός ηγέτης, θα καλούσε σήμερα, μετά από αυτές τις δύο ήττες, τον Μουνιόθ, θα διαπραγματευόταν μαζί του, θα τον "εκλεινε", θα έβγαινε να το ανακοινώσει και θα τελείωναν όλα. Αν πάλι δεν κατέληγαν σε συμφωνία, θα έβγαινε μαζί με τον Ισπανό και θα ανακοίνωναν από κοινού ότι αποφάσισαν να χωρίσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί. Δεν είναι ηγέτης. Του "σφυρίζουν" κάποια λαμόγια στο μπαρ του ΟΑΚΑ ότι "Γιάννη, δεν κάνει αυτός για την ομάδα..." και τσιμπάει. Πάει να παίξει μπάλα στο Κολλέγιο με τον "Πίπη", τον Πετζετάκι, τον Πετράκη τον Κόκκαλη, του λένε διάφορα παρόμοια, ξανατσιμπάει αυτός...

Πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα: o Παναθηναϊκός μας έχει "εκχωρηθεί" σε μια περίεργη παρέα, στην οποία, ναι, πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Λιβαθηνός, ο οποίος, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, έχει στήσει το δικό του "παραμάγαζο" και κάνει "μπίζνες" στην πλάτη του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Αν δεν ανατραπεί αυτή η πραγματικότητα, τότε, το μόνο στο οποίο θα μπορούμε να ελπίζουμε είναι κάποιες αναλαμπές, αν ο δρόμος φέρει προς τα μέρη μας κανέναν Μουνιόθ για κανένα χρόνο. Αλλιώς, προοπτικές σοβαρές, επιστροφή στα σαλόνια και κούπες, ξεχάστε τα. Αυτά δεν γίνονται ούτε με Παπαδόπουλους αρχηγούς, ούτε με Βύντρες, ούτε με σεντερ-μπακ τύπου Μόρις που χαρίζουν σε κάθε παιχνίδι πέντε γκολ στους αντιπάλους.

Αυτά - και ζητώ την κατανόησή σας για το "σεντόνι"...

Υ.Γ. Για τον Βέλιτς, τα έχω ξαναγράψει. Δεν τον ξέρω τον κύριο. Από που κι ως που, από βοηθός του Σάντος, απολυμένος από τον Ντέμη, "γενικός δερβέναγας" στον Παναθηναϊκό; Μου διαφεύγει κάτι; Που είναι ο Βαζέχα, να μπει στα αποδυτήρια και να ραγίσουν οι τοίχοι; Που είναι τόσοι και τόσοι, που ήταν μεγάλες προσωπικότητες, ξέρουν τί θα πει Παναθηναϊκός και έπαιζαν δέκα κλάσεις καλύτερη μπάλα από τους σημερινούς; Τουλάχιστον 10 όνόματα μου έρχονται στο μυαλό...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Ορμόμενος από προηγούμενη θέση, πρόσωπα προτεινόμενα για τη θέση του γενικού αρχηγού αποστολής αντί του αντιπαθητικότατου Βέλιτς.

Καταγραφή των 10 Ονομάτων

1. ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

2. ΖΑΕΤΣ (Το "λαμόγιο" πήρε το Νταμπλ του Σουμ και ΗΤΑΝ στη Ριζούπολη γα όσους θυμούνται)

3. Αντωνίου

4. Ρότσα (ρε φέρ'τε τον Ινδιάνο από εδώ ν' αρχίσει τα Βουντού)

5. Χατζηαθανασίου (Ρε φέρτε τον "τζακ" να κυνηγήσει κανένα λαμόγιο να γελάσουμε)

6. Κωσταντίνου Βασίλης (κι ας έχε πει και μερικές μαλακίες)

7. Δημόπουλος Χρήστος (κι άμα μας πρήξουν και πολύ τους τα δείχνει και μεσ' το Κοκκαλισκάκη)

8. Κώστας Ταράσης (ήδη έχει δείξει την αξία του στους μικρούς)

9. Κώστας Αντωνίου (ήξερε και μπάλα... στα μείων του η Φωτογραφία με τη φανέλα της Γαβριέλας... εγώ δύσκολα το ξεχνάω)

10. Κώστας Μαυρίδης (Τρομερή Δύναμη... αλλά τον έβαλε απρόσεκτα και την πάτησε)

11. Νίκος Καρούλιας (κι αυτός έχει πει κάτι περίεργα αλλά ο "Μπρίγκελ" δεν μασάει)

Πλάκα, πλάκα ας τους βάζει στο 1ο ημίχρονο. Θα κάνουν 4-0 το σκορ και μετά θα μπαίνουν οι κανονικοί.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνλω για Ταράση και Ρότσα. Δυστυχώς έιναι πολύ καλοί άνθρωποι για μια τέτοια θέση. Θέλει πιο πολύ τσαμπουκά. Θα προτεινα Δημόπουλο. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν Βαζέχα-Σαραβάκος


Για το Λιβαθηνό, ξεχάστε το. Η γυναίκα του είναι ιδιαιτέρα του Τζίγγερ. Πιο εύκολα φεύγειο Βαρδής, παρά ο Λιβαθηνός. Να δούμε ποιον Ρομέρο θα μας φέρει του χρόνου..



υγ.. http://www.pao.gr/document.php?
category_id=2&document_id=2684

Ανώνυμος είπε...

«Χαμένα» χαρακτηρίζει ο Φάνης Γκέκας τα δύο χρόνια του στην Παιανία
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=788423&lngDtrID=246

Αυτά συμβαίνουν όταν κανένας δεν είχε εξηγήσει σε αυτόν τον κύριο το βάρος της φανέλας που φορούσε...
Και μην πει κάποιος πως τώρα οι παίκτες παίζουν μόνο για τα χρήματα κτλ.
Θα γράψω ξανά ένα παράδειγμα. Από τους μεγαλύτερους αλήτες των Ελληνικών γηπέδων ήταν ο Γιαννακόπουλος. Όταν έρχεται Ελλάδα πάει για προπόνηση στο Ρέντη. Αν έχει αργία ΣΚ και είναι Ελλάδα θα πάει Καραϊσκάκη.
Ποιός δικός μας πέρασε για καφέ την πόρτα της Παιανίας; Ποιός είδε ένα ταλεντάκι εκεί που είναι και πήρε τηλέφωνο να τον προτείνει στην ομάδα;;;;
Ενδεχομένως να είναι ένας από τους λόγους που αναζητούμε τις τελευταίες 15 ημέρες...

Ανώνυμος είπε...

@ Greenheart χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου, γιατί επιτέλους μιλάμε για το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, για το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, γι' αυτό που ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ρε γαμμώτο κι όχι για σενάρια φαντασίας...

@ Squarelogic λυπάμαι που δεν βλέπεις το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ και μπερδεύεσαι πίσω από συναισθηματισμούς περί "ανθρωποθυσίας". Φίλε μου, δεν υπάρχει τίποτε σαφέστερο από αυτά τα 2 ματσάκια με Εργοτέλη και Ατρόμητο, τίποτε σαφέστερο από αυτά για το ότι ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Όχι απλά "κάτι", αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ. Κάποιοι που τη δηλητηριάζουνε και, για να το πω ωμά αλλά όπως ειλικρινά πιστεύω πως είναι: τη ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ από τα μέσα.

Γιατί μη μου πεις ότι είναι θέμα ποιότητας παικτών, προπονητή, ιατρικού επιτελείου, διεθνούς φήμης σέντερ φορ ή σέντερ μπακ - κι άλλα τέτοια, αφελή στην τελική, που καθόμαστε και συζητάμε - οι 2 σερί ήττες μας εντός έδρας από Εργοτέλη κι Ατρόμητο!!!

Είναι σαφές ότι αυτά τα ματσάκια και γενικά φέτος αυτές οι εξευτελιστικές εμφανίσεις ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ τις νίκες μας πάνω στο Λιμενόπουστα, είναι αποτέλεσμα ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ.

Κάποιοι δηλητηριάζουν τη ομάδα. Και επιτέλους αυτοί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ, διότι θα ήταν τρελό να πούμε ότι αυτός έβαλε την ομάδα του να χάσει και τη 2η θέση. Απλά, όπως το λέει κι ο Green, ο λαλάκας Τζίγκερ πιάστηκε μαλάκας.

Ο ΠΑΠ δεν είναι βέβαια ο μόνος που δηλητηριάζει την ομάδα ΣΤΟ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ, δηλαδή στ' αποδυτήρια. Είναι όμως ο αρχηγός, κι επομένως ο κύριος υπεύθυνος. Και μην αυταπατάσαι ότι θα άλλαζαν τα πράγματα αν ήταν εκειμέσα ο Καλλιτζάκης. Λες τότε τα μανάρια μας να μην ψήφιζαν ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, τον ΠΑΠ, για αρχηγό;;;

Κούνια που μας κούναγε. Δεν κοιτάμε καλύτερα ποιούς έχουνε σπόνσορες και μανατζαρέους κάποιοι παιχταράδες μας; Πολλά περισσότερα θα καταλάβουμε τότε, νομίζω ...

warzycha είπε...

Συμφωνώ πρασινόκαρδε αδελφέ, αλλά έλα που ο Τζίγγερ δεν έχει τη μαγκιά να αγνοήσει τους διάφορους και δεν βλέπω να κρατάει το Μουνιόθ; (Αν υποθέσουμε βέβαια ότι και ο Μουνιόθ θέλει να μείνει..) Δυστυχώς δεν έχει τη μαγκιά να κάνει τις αλλαγές που πρέπει (στο περιβάλλον του) άρα δεν βλέπω φως στο τούνελ. Πρίγκιπα με μειωμένο μπάτζετ βλέπω.

Τέλος, αν ισχύουν όλα αυτά για τον ΠΑΠ και εγώ μαζί σας είμαι, δεν θέλω τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι όλα είναι αληθή. Μου αρκεί η κακή απόδοσή του. Δεν παίζεις; Πάγκο...

Ανώνυμος είπε...

Παπά μου, μόνο και μόνο η παράθεση αυτών των ονομάτων και οι σχετικές αναμνήσεις (για μας τους "νέους"), οδηγούν κατευθείαν στο "...και διηγώντας τα να κλαις".

Και δράττομαι της ευκαιρίας για να πω το εξής: υπήρχε ποτέ περίπτωση οι -κατά τεκμήριο άμπαλοι- Ταράσης και Τζακ (για να μην πιάσω τους "θεούς" και τους "ημίθεους"), να "ανεχτούν" δεύτερη ήττα στο ΟΑΚΑ από μικρή ομάδα; Θα είχαν φάει το χορτάρι, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση! Και θυμίζω: οι συγκεκριμένοι, δεν έπαιζαν στο "κλουβί", έπαιζαν στο ΟΑΚΑ. Και έμπαιναν μέσα οι "Κουτσοσπύροι" της εποχής και χέζονταν μόνο που τους έβλεπαν. Γιατί τότε, στην πραγματική Πανάθα, ακόμα και οι "μπαρμπα-γιώργηδες" είχαν δέκα κιλά αρχίδια ο καθένας. Αλλιώς, φανέλα με τριφύλλι δεν φόραγαν!

Άντε μπράβο, με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει!

SniperAthens είπε...

Αφήστε κάτω τα πι και μη τσακώνεστε. Kαι προσοχή στα σωληνάκια των ορών σας.

Ήμουν κρυολογημένος και είχα πολύ τρέξιμο - ανάγκη να νεάσω δεν έχω - μη κρίνετε εξ ιδιών τα αλλότρια και μη ζηλεύετε (ξέρεις εσύ...)

Πρώτον, ο ΜΟΝΟΣ που δε φταίει που τα καμάρια δε μπορούν να σταυρώσουν μπαλλιά, είναι ο αγαπημένος στόχος του κουτόχορτου (Jigger). Και μη μου πείτε ότι αυτός φταίει που τους έφερε, γιατί θα σας θυμίσω ότι οι ίδιοι είναι που κέρδισαν το gay.
Δεύτερον, ΔΕΝ έχει εκφράσει ξεκάθαρη άποψη ο Μουνιόθ για το τι θέλει. Εικάζω ότι θέλει να μείνει.
Τρίτον, ΠΑΠ είσαι απαράδεκτος και Λυμπεροπουλίζεις.
Τέταρτον, ΔΕΝ βλέπετε τον πόλεμο που γίνεται από τους "αντικειμενικούς"? Και το gay με τις μαϊμού μετεγγραφές τον περνάνε μπάϊ?


ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DVD?

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,τι μπορούμε να διαβάσουμε κι επομένως να πούμε ότι γνωρίζουμε άνευ της συνδρομής φανταστικών σεναρίων, τόσο ο Τζίγκερ (κυρίως) όσο και ο Μουνιόθ (απ' όσα είπε χτες) έχουν εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Προφανώς, απ' όσα επίσης μπορούμε να γνωρίζουμε, με αυτό το ενδεχόμενο διαφωνεί τόσο ο ΠΑΠ όσο κι ένα ολόκληρο κύκλωμα που κοάζει, συν το παρακύκλωμα που το παίζει παναθηναϊκάρα κι έχει αναδειχτεί σε ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟ ολκής - και για να μην έχετε απορία, το λέω ευθέως: αυτά τα ΦΤΗΝΑ τυπάκια που από την ανεκδιήγητη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ ούρλιαζαν "Σουμ γερά παρ' τους τα λεφτά", έπειτα "Διώξτε τον τρελό απατεώνα" (για τον Μαλεζάνι) και τώρα τα χώνουν και στον Μουνιόθ (ψιλοπροσεχτικούλικα μιας και ξέρουν ότι η εξέδρα αγαπάει τον Ισπανό).

Κι επαναλαμβάνω: μην ψάχνεστε με βάση τη φαντασία και τις εμπάθειές σας, δείτε ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ τα πράγματα ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

@ Sniper το DVD ετοιμάζεται - παλεύω να προσθέσω μια έκπληξη (καθότι μιλάμε για λάτρεις του ΠΑΟ και του Μέξικο): τις "3 ταφές του Μελκιάδες Εστράδα"! Λίγη υπομονή ακόμα... τρίβω βλέπεις τα ξυλαράκια για ν' ανάψει σπίθα ώστε να πάρει μπροστά η δουλειά :-)

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πρασινόκαρδε αδελφέ...

Μετά τη Ριζούπολη είχε γυρίσει ένα παληκάρι και είχε πει.

"Η Διαφορά με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ του τότε και του σήμερα είναι ότι ο "τσαμπουκάς" μας σήμερα βλέπει τ' αρχίδια του Άντζα... ο Γιάνναρος τότε θα του τα έδινε να τα φάει".

Δάκρυσα ρε πούστηδες... Πονάω γαμώ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μου...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ... ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΤ έχει δίκιο για τον Παπ, αλλά δε νομίζω να είναι ας πούμε ο "εγκέφαλος" στην προσπάθεια να φύγει ο Μουνιόθ, μεγαλοποιούνται οι πράξεις του (είναι και αρχηγός, άρα ας το περίμενε). Εκτός και αν παίρνει εντολές από το κουμπαράκι του (πλάκα κάνω).

Η πιο σωστή κουβέντα ήταν ότι Λυμπεροπουλίζει, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει το εκτόπισμα του Νικόλα. Δεν συσπειρώνει τους παίκτες. Ας έχουμε υπομονή, ας φάει λίγο έως πολύ πάγκο, να μην γίνει νέος Μπασινάς.
Το σημαντικό τώρα είναι να πάρουμε το Κύπελλο, δεν έχουμε χορτάσει και από τίτλους..

Παππά συμφωνώ ότι δεν υπάρχει τσαμπουκάς καθόλου. Και αυτό εντάσσεται στην όλη προβληματική δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία. Εμένα αυτό με τρέλανε, ότι δεν άλλαξε τίποτα μετά τον Εργοτέλη. ΤΙΠΟΤΑ. Στ αρχίδια τους. 7 μέρες μετά πάλι τα ίδια. Ελπίζω στην Καλαμαριά (που καίγεται και μας έχει καραδυσκολέψει φέτος) να δούμε κάτι πιο υγιές.

Πάντως και στην Ντέρμπυ σήμερα υπήρχε γραμμή κατά Μουνιόθ (βλέπε άρθρο Κοντού), γεγονός ανησυχητικό για τις προθέσεις της διοίκησης..
Όπως και οι φήμες για πρόταση της εθνικής Ισπανίας ή της Ατλέτικο Μαδρίτης..

Ας πάρουμε το Κύπελλο να τονωθώ ψυχολογικά ενόψει Πρίγκηπα...
Κρατήστε μου μία φανέλα Αμπονσά...

@petrosskl είπε...

ωραίες οι αναλύσεις αλλά όπως έχετε καταλάβει από την απουσία μου η ομάδα δεν θέλει ούτε γκρίνια, ούτε μουρμούρα, ούτε κριτική...
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΕΣ!
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...

ps. δεν πήγα την Κυριακή συνειδητά, και ξέρετε τι ωραία που ήταν; και δε λέω να ξαναπηγαίνω φέτος...
αρκετά στήριξα τα παλικάρια μας...ας πάει και κανένας καναπές...
ματς!

Ανώνυμος είπε...

Χένρικσεν δεν λέω ότι ο ΠΑΠ είναι ο "εγκέφαλος" της ιστορίας, απλά λέω ότι η περίπτωσή του δείχνει καθαρά την αρρώστεια της ομάδας - από το πώς ένας τόσο μέτριος παίχτης με μηδενική προσφορά για 2 (τότε) σεζόν κατάφερε ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΌΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ (και πολλών οπαδών μας που πιάστηκαν κορόιδα από την αγάπη τους για την ομάδα) να διπλασιάσει τις αποδοχές του, να ψηφιστεί αρχηγός από τους συμπαίκτες του κι εν συνεχεία να μπει μπροστάρης στην υπόθεση "φάτε τον Μουνιόθ".

Προφανώς λοιπόν λέω ότι η αρρώστεια έχει ΠΟΛΛΑ κεφάλια, ξεκινώντας από την κορφή και φτάνοντας ακόμα και μεταξύ των οπαδών μας.

ΟΛΑ τα άλλα, η αδιαφορία των παικτών, το πούλημα της ομάδας σε ματς-κλειδιά, κ.λπ. ΕΠΟΝΤΑΙ και είναι αποτέλεσμα αυτής της αρρώστειας.

Γιατί σε τελική ανάλυση μην ξεχνάμε και μην κοροϊδεύομαστε: πέραν των άλλων, χάσαμε στην έδρα μας ένα ματς-κλειδί από μια σαφώς μικρότερη ομάδα ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ 4 στην έδρα της!

"Πουλήσανε" λοιπόν ή όχι (και) αυτό το ματς τα μανάρια μας; ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ!

ΥΓ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ: Εναντίον του Μουνιόθ τοποθετήθηκε, και πιο "άγρια" από το Derby, η (γιαννακοπουλική όπως ακούγεται) "Πράσινη"!!!

SniperAthens είπε...

Δεν ακούγεται, ΕΙΝΑΙ. Ανήκει στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γιο του Παύλου.

(κι ο Παύλος έκανε την αμίμητη δήλωση: "δεν έχει σχέση με εμένα" - προφανώς ο γιός τα λεφτά τα βρήκε από αλλού)

Ανώνυμος είπε...

ΤΤ μπορεις να μου εξηγησεις τι συμφερον εχει ο ΠΑΠ να φαει τον Μουνιοθ?

τι εχει να κερδισει?παρα την αθλια φετινη του πορεια δεν τον εχει βγαλει απ την ομαδα!τους πηρε σκορποχωρι και τους εφερε καβαλα στη 2η θεση,μεχρι που ολοι μαζι(διοικηση+παικτες)τα σκατωσανε.

Γιατι δε λες τα ιδια και για τον Μπισκαν πχ,που και μεγαλυτερο συμβολαιο εχει και μηδενικη προσφορα για 2 χρονια,και βγηκε κι αυτος να κανει κριτικη ακομα και στις αλλαγες του προπονητη του.Καμια αυτοκριτικη για τα χαλια τους δεν ακουσα απο κανεναν τους

Και για τους υπολοιπους ΔΕΝ βγαζει νοημα το συνειδητο σαμποταρισμα της κατακτησης της 2ης θεσης:χανουν τα πριμ κατακτησης 2ης θεσης,τα πριμ των αγωνων ΤΣ.ΛΗΓΚ ειναι σαφως μεγαλυτερα απ αυτα του ΟΥΕΦΑ,καποιοι απ'αυτους θα δουν την πορτα της εξοδου,καποιοι αλλοι θα δουν προτασεις ανανεωσης με μικροτερα ποσα....ολοι χαμενοι βγαινουν.

Για μενα ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ολο αυτο ηταν συνειδητο(και θυμιζω οτι ημουν αυτος που σας το ειχε προβλεψει )-μαλλον τεινω στο οτι η εντελως λανθασμενη διαχειρηση(απο ιδιοκτησια αρχικα και παικτες στη συνεχεια) του επιτυχημενου αποτελεσματος εναντι του γαυρου,προκαλεσε την ολιγωρια στο ματς με τον Εργοτελη.Για χθες δεν εχω εξηγηση,εκτος του οτι πληρωνουμε τις χρονιες αδυναμιες μας-οταν δινεις 5 ευκαιριες μεσα στην περιοχη σου στο 1ο 15λεπτο,επομενο ειναι οτι καποια στιγμη θα πληρωσεις.Προσθεστε και την αδυναμια μας να ανοιξουμε ταμπουρωμενες αμυνες,και εχετε τη συνταγη της αποτυχιας.

Πιστευω οτι με ευσχημο τροπο πρεπει να υποδειχθει στον ΠΑΠ οτι δεν τον ωφελει η αρχηγια,οτι πρεπει να ξαναγινει (επιφανης )στρατιωτης στην υπηρεσια της ομαδας,και αν κανεις δει αντιστοιχες συμπεριφορες,δεν τον θυσιαζεις(και να ψαχνεις μετα για αλλον πανακριβο επιθετικο),κοιτας να διαρρευσει στην πιατσα οτι ειναι διαθεσιμος προς πωληση...

ΤΤ περιμενω απαντησεις στα 4 ερωτηματα που εθεσα στην αρχη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλησπέρα.

Ξεκαθαρίζω καταρχήν ότι υποστηρίζω άλλη ομάδα (Αρειανός).

Θεωρώ ότι ο Μουνιόθ έχει δείξει στοιχεία καλού προπονητή - και μόνο που συνέβαλε στην ανάδειξη του Νίνη το αποδεικνύει. Οι τελευταίες δυο ήττες δε νομίζω ότι θα έπρεπε να χρεωθούν σε αυτόν.

Διαβάζω, από αυτά που αναφέρατε, για διάφορες καταστάσεις μέσα στην ομάδα σας, για τις οποία δε γνώριζα.

Εμένα πάντως, (που είμαι απέξω) η «θεωρία» μου ήταν η εξής: Μετά την νίκη στο Καραϊσκάκη, ο Τζίγγερ άλλαξε τα συμφωνημένα και είπε: το μισό πριμ τώρα, το μισό μετά από Εργοτέλη/Ατρόμητο. Και οι παίκτες είπαν: «- Έτσι είσαι;» - και την πλήρωσε και ο Μουνιόθ, χωρίς να ευθύνεται ο άνθρωπος, ούτε για την ιστορία με το πριμ, ούτε για τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Παραδέχομαι ότι δεν παρακολουθώ πολύ στενά τις εξελίξεις και ίσως κάνω λάθος. Πείτε μου όμως αν θεωρείτε την εκδοχή αυτή πιθανή.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Φιλικά, Κώστας

warzycha είπε...

Σίγουρα η ιστορία με τα πριμ δεν βοήθησε... Γενικά κάποιοι λένε ότι δεν ήταν συμφωνημένο άρα δεν υπήρχε λόγος να αντιδράσουν οι παίκτες. Η αλήθεια νομίζω είναι κάπου στη μέση. Σε κάθε περίπτωση, ας έλειπε αυτή η μπακαλίστικη λογική του ιδιοκτήτη. Στο κάτω-κάτω, ας μην τους έδινε τίποτα, το πολύ πολύ να τους χάριζε το πρόστιμο των 100.000 ευρώ και να ήταν και ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω πια, είμαι πεπεισμένος πια πως ό,τι και να συμβαίνει πάντα θα βρει τρόπο ο Τζίγγερ να τα κάνει σκατά. Ακόμη και αν δεν κάνει λάθος, ο επικοινωνιακός χειρισμός του φέρνει αποδεδειγμένα την καταστροφή. Κοιμάμαι ανήσυχος ότι θα κάνει ό,τι χειρότερο στο θέμα που προπονητή. Και ξέρετε ποιό είναι αυτό; Να μη φέρει ΟΥΤΕ καν Μπάγεβιτς αλλά κανένα βετεράνο της κλάσης και του βεληνεκούς του Μπάκε. Πράγμα που απεύχομαι ολόψυχα, όμως αυτό διαισθάνομαι...

Ανώνυμος είπε...

Μια απάντηση πρώτα στον Κώστα τον Αρειανό και μετά στον Squarelg.

1. Κώστα δεν τα ξέρεις καλά για το πριμ. Δεν υπήρξε τίποτε "μισό τώρα και μισό μετά από Εργοτέλη/Ατρόμητο", που λες. Θα το έπαιρναν όλο μόνον εάν καθάριζαν Εργ/Ατρ. Δηλαδή ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ματσάκια. Κι εδώ τρελαίνεται κανείς...

2. Squarelogic αν μου πεις τι συμφέρον έχει ο οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟ να χάσει όχι μόνο ένα πριμ (για τους 2 ακριβώς αγώνες που πήγε κι έχασε!) αλλά και όλα τα οφέλη της 2ης θέσης (έξοδος στο Τσ-Λ κ.α.), θα σου πω τις συμφέρον έχει ο ΠΑΠ να φάει τον Μουνιόθ! Οπότε ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι μιλάμε για ΤΡΕΛΑ, μα εντελώς τρελά πράγματα, έτσι;

Ξεκίνησα λοιπόν τη σκέψη μου από το πασίγνωστο και δεδηλωμένο, ότι ο ΠΑΠ υποσκάπτει το κύρος του Μουνιόθ στ' αποδυτήρια και ταυτόχρονα περνάει μια νοοτροπία σούπας στους συμπαίκτες του. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ωστόσο σίγουρα το κάνει!

Επ' αυτού νιώθω να με επαληθεύει κι αυτό που τους είπε χτες ο Ισπανός: "ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ" (άρα έχει πιάσει ότι ΞΑΦΝΙΚΑ συμπεριφέρονται στο γήπεδο σαν να μην του έχουν) - όπως κι ο διάλογός του με τον ΠΑΠ ... Μουνιόθ: "Σου είχα πει να φυλάς τον Ολιβέιρα στα κόρνερ κι εσύ ήσουν αλλού"-ΠΑΠ: "Μα χάναμε 0-1 και σκέφτηκα ότι έπρεπε να ρισκάρουμε" = απόδειξη ότι δεν σέβεται τις οδηγίες του Μουνιόθ ακριβώς πάνω στη λογική με την οποία τον είχε κριτικάρει (ότι "παραείναι αμυντικός").

Γιατί το κάνει αυτό ο ΠΑΠ; Δεν χρειάζεται να υποθέσουμε κάποιο ειδικό συμφέρον. Ίσως να έχει καβαλήσει το καλάμι! Γιατί όχι; Άμα είσαι ένας τόσο μέτριος παιχτάκος και ξαφνικά, ΧΑΡΗ Σ' ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ (και στην αφέλεια των οπαδών), βρίσκεσαι με διπλάσιες αποδοχές και αρχηγός ... δύσκολο είναι να τη δεις καλύτερος κι από τον Μουνιόθ;

ΜΠΟΡΕΙ όμως να υπάρχει και ειδικότερο συμφέρον. Σχετικό με το ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο., παρουσιάζοντάς τον σαν ... μεσία τρομάρα τους! Αν ξέραμε μάλιστα και τι τρέχει με τους μανατζαρέους από πίσω, πολλοί εκ των οποίων τρέφουν αισθήματα αγάπης για το Βάτραχο, τότε ίσως θα καταλαβαίναμε περισσότερα.

Για τον ΜΠΙΣΚΑΝ, που λες, τι να πω; Ούτε αρχηγός είναι, ούτε έχει φιλικές διασυνδέσεις με μμε, ούτε επηρεάζει τίποτε στ' αποδυτήρια, ούτε καν παίζει! Μα είναι δυνατόν να έχει ΙΣΗ ευθύνη με τον ΠΑΠ;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, που είναι και ο πιο νευραλγικός τομέας κάθε ομάδας. ΟΤΙ, ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ, ΕΚΕΙΜΕΣΑ Ο ΠΑΠ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει και δεν μας αφορούν. ΟΤΙ σίγουρα δεν είναι ο μόνος που δεν παίζει σωστά, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

nikitaras

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας, δεν είδα τον αγώνα, απλά αρκετοί Παναθηναϊκοί πιστεύουμε ότι ήταν στημένο (και αυτό) το παιχνίδι. Τα λεφτά από το πάμε στοίχημα είναι (μπορεί να είναι) πολύ περισσότερα από το Τσάμπιονς Λινγκ.
Για αυτόν τον βασικότατο λόγο ο Τζίγγερ προτιμάει να αποχαιρετήσει με χρυσό μαντίλι την Ευρώπη παρά να κρατήσει το χάλκινο σεντόνι τον Σεπτέμβρη.
Ναι,ο κόσμος μας είναι χτισμένος από καθάρματα.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Το πρόβλημα για εμένα είναι στα αποδυτήρια και η λύση είναι η πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα μπορεί με το κύρος του και την παρουσία του να βάζει τον κάθε "Παπαδόπουλο" στην θέση του.

Συμφωνώ με τον Τουρτούρα. Το παράχεσε ο Μητσάρας. Αλλά όταν ανακυρήσεις "σημαία" έναν παίκτη που είναι μόνο 2 χρόνια στην Ομάδα.... καλά να πάθεις και εσύ διοίκηση και εσύ οπαδέ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μα εκτός του Γκούμα, ο Μορρίς και ο Παπ είναι οι παλαιότεροι! Αυτά γίνονται άμα αλλάζεις 15 παίκτες το χρόνο... Τουλάχιστον είπε φέτος δεν πάμε για ξήλωμα.

Επίσης περί Βέλιτς και τεχνικού διευθυντή/γενικού αρχηγού:

από sport-fm.grQ
"Σε περίπτωση που ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν παραμείνει, σύμφωνα με τη SportDay ο διάδοχός του θα είναι ξένος. Το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να ακούγεται έντονα, ωστόσο χθες ο «Τζίγκερ» έλεγε στους συνεργάτες του «Ξεχάστε το. Δεν υπάρχει θέμα». Μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο πρώην προπονητής ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δεν έχει μάθει να… συνεργάζεται με τεχνικό διευθυντή. Είναι πολύ πιθανό αν δεν συνεχίσει ο Μουνιόθ, ο επόμενος ξένος τεχνικός να είναι επιλογή του Γιάσμινκο Βέλιτς."
όπως και 2-3 μετεγγραφές να προσθέσω..

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον - καθότι από αυτό μπορούμε να εντοπίσουμε πιο καθαρά το πλάτος και το βάθος της αρρώστειας της ομάδας μας - να δούμε ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ έκαναν σημαία αυτό τον μέτριο ποδοσφαιριστή, ειδικά μετά από μια σεζόν με τελείως μηδενική προσφορά.

Ποιοί λ.χ. τον έκαναν πρωτοσέλιδο εργαλείο στον εμπαθή πόλεμό τους εναντίον της ΠΑΕ, παρασέρνοντας κι ένα σωρό οπαδούς μας σ' ένα παρανοϊκό χορό - να ουρλιάζουν τότε μην χάσουμε τον ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ προσφοράς επί 2 συναπτές σεζόν ΠΑΠ, την ίδια στιγμή που και να έφευγε ο Μυτόγκας, στην ομάδα παρέμενε (τότε που γινόταν της τρελής για πάρτη του)ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ της ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ!!! Ναι, αυτός ο "λίγος"...

Να πώς έγινε πριμαντόνα από το τίποτα ο Δημητρός.

Ταυτόχρονα βεβαίως, οφείλουμε να δούμε σ' αυτή την ιστορία και την ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΓΜΗΣ της ΠΑΕ και του ΤΖΙΓΚΕΡ προσωπικά, που αντί να στείλει το Μυτόγκα από εκεί που ήρθε, τον βάστηξε υποχωρώντας στις πιέσεις του Κυκλώματος και των παρασυρμένων οπαδών μας ...

Οπότε, λέω, ναι θέλει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΠΥΓΜΗ στ' αποδυτήρια (σβύσε πάντως τον Καρούλια, είναι υπέρ του Βάτραχου), αλλά πρωτίστως θέλει ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΕ ΠΥΓΜΗ στην κορυφή.

Διότι μαίνεται πόλεμος με δολιοφθορές σερί ...

warzycha είπε...

Υπάρχει σήμερα φημολογία για πρόταση στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αν είναι να φύγει ο Μουνιόθ εγώ πάντως τον προτιμώ από το Μπάγεβιτς. Ποια είναι η γνώμη σας επ΄αυτού;

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα από τον Μπάγεβιτς, αλλά κατά την γνώμη μου είναι τελειωμένος προπονητής. Τον διώξανε από την Μαγιόρκα και είναι άνεργος πόσο καιρό. Δεν τον θέλει καμία σοβαρή ευρωπαική ομάδα. Για να φανταστείς το όνομά του ακούστηκε για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθώ και στηρίζω την επιχειρηματολογία του Τζόνυ.

Έγραψα για το "παραμάγαζο" του Λιβαθηνού και νομίζω ότι εκεί κρύβεται η ουσία. Υπάρχει ένα ισχυρό, κλειστό κύκλωμα που κάνει "μπίζνες" γύρω από τον Παναθηναϊκό. Μάνατζερς παικτών και προπονητών, αφανείς "παράγοντες", έμμισθοι δημοσιογραφίσκοι του κώλου, βγάζουν το ψωμί και το παντεσπάνι τους στην πλάτη της Πανάθας.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δικαιολογηθεί αυτό το απίστευτο ρεκόρ των 50-τόσων παικτών και των 10-τόσων προπονητών σε 4 χρόνια. Όλοι αυτοί, φίλοι μου καλοί, ελλείψει ισχυρού μάνατζμεντ, έχουν τα δικά τους μικρά και μεγάλα συμφέροντα μέσα και γύρω από την ομάδα. Έχουν τους "δικούς" τους μέσα στα αποδυτήρια. Και αναλόγως, προκαλούν και συντηρούν καταστάσεις. Ποιος να τους εμποδίσει άλλωστε; Αφού όλα γίνονται με την ανοχή του ραλίστα (ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο...).

Και φτάσαμε στο σημείο να αποφασίζει, λέει, ο Βέλιτς ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, και ο Μάκης Λιβαθηνός, γιος του "Πίπη", να είναι διευθυντής των "πράσινων ακαδημιών" και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά...

Θα επιμείνω λοιπόν. Η πρόσφατη κρίση, με τις δύο ντροπιαστικές ήττες (νροπιαστικές λόγω της καταφανούς αδιαφορίας και νωθρότητας), είναι στημένη. Μεθοδευμένη από τα παρακυκλωματάκια, στα οποία προφανώς συμμετέχει (ως εργαλείο πιθανότατα) και ο Παπ.

Ειλικρινά, μου προξενούν θλίψη όλα αυτά.

Στα περί Κούπερ, τείνω να συμφωνήσω με τον Ρενέ. Σε κάθε περίπτωση, τον προτιμώ από τον Ντούσκο ή από τον νέο Μπάκε.

Ανώνυμος είπε...

η αναλυση του γκρηνχαρτ μου ακουγεται αρκετα πειστικη.Αντι ομως να μπαινουμε απο τωρα στο τριπακι "ποιος θαναι ο αντικαταστατης του Μουνιοθ"εχουμε ΧΡΕΟΣ να κανουμε οτι περνα απ το χερι μας να μη φυγει ο Ισπανος:
-με πανο και συνθηματα στο γηπεδο

-με συμμετοχη στα ηλεκτρον.γκαλοπ που αφθονουν αυτες τις μερες υπερ του Μουνιοθ(ΠΡΟΣΟΧΗ στο πως ειναι διατυπωμενα-πεφτει πολυ πονηρια!)

-με το να φανει οτι ειναι σχεδον ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ του κοσμου η ανανεωση του Ισπανου ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ(εχει τη σημασια του αυτο)

Τωρα βεβαια γιατι ο Τζιγγερ εν τη απεραντη βλακεια του,επιλεγει να εμπιστευεται τους σκιωδεις συνεργατες του(Βελιτς,Λιβαθηνο κ.α.)αντι για τον ακριβοπληρωμενο Ευρωπαιο προπονητη του για τις μεταγραφικες αναγκες της ομαδας-παρα τα αθλια μεχρι στιγμης πεπραγμενα τους-ξεφευγει της ειδικοτητας μου,ανηκει σαφως στη σφαιρα της ψυχιατρικης.Απ'αυτους δε μπορει καν να ζητησει ολοκληρωμενο απολογισμο γιατι θα επιμερισουν τις ευθυνες στον προπονητη,τη διαιτησια,τον κοσμο...

Και μια υπενθυμιση στον κ.Παπαδοπουλο και τα "υπαλληλακια"που γραφουν οτι ο Μουνιοθ ξερει μονο να στηνει αμυντικα τον ΠΑΟ(λες και ειναι αμυνα ΠΑΟ αυτο το πραγμα που δινει 10 αμαρκαριστα σουτ σε καθε εργοτελη/καλαμαρια).ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ φιλοδωρησε με 6αρα τη ΡΕΑΛ και 4αρα αν θυμαμαι καλα την Μπαρτσα!
Οποτε μαλλον δεν φταιει η διδασκαλια του προπονητη που δεν μπορειτε να κοντρολαρετε στο μισο γηπεδο.ΠΑΓΚΟ μεχρι αλλαγης νοοτροπιας!!!

Ανώνυμος είπε...

O prwin 'Xaramofais' Ralistas

http://www.capital.gr/news.asp?details=262731

Balte to onoma pou thelete, allaxte ligo to telos kai anti gia politiki balte th dismoiri omada mas kai kalinixta mas....

Ανώνυμος είπε...

Square, εννοείται! Πρώτα απ΄ όλα ο Ισπανός! Μουνιόθ και ξερό ψωμί!

Ανώνυμος είπε...

@ Square, Green and all, παρακαώ δώστε εδώ την προσοχή σας γιατί το θεωρώ άκρως σοβαρό και κρίσιμο!

Λοιπόν, νομίζω ότι σε σχέση με τα περί "παραμάγαζου" και "έμμισθων δημοσιογραφίσκων" θα πρέπει να μας προβληματίσει βαθύτατα το γεγονός ότι, ενώ η "κυβερνητική" DERBY, βαστάει ακόμα μια επιφυλακτική στάση για τον ΜΟΥΝΙΟΘ (με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της παραμονής του), τόσο η "αντιπολιτευόμενη" ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ/ΦΩΝΗ όσο και πολλαπλά περισσότερο η "γιαννακουπουλική" ΠΡΑΣΙΝΗ τάσσονται ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ!!!

Σήμερα ειδικά η ΠΡΑΣΙΝΗ ξεσπάθωσε ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΘ! Τόσο στο οπισθόφυλλο, όσο και στο άρθρο για το "Ποιούς θα διώξει ο Τζίγκερ" αλλά και διάσπαρτα εδώ κι εκεί, η φυλλάδα αυτή περνάει πλέον τα όρια της κριτικής στον Ισπανό και ουσιαστικά ΖΗΤΑΕΙ την αποπομπή του!

ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ διάολε είναι λοιπόν ακριβώς το "παραμάγαζο" και τα "υπαλληλάκια" που ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ την ομάδα μας;

Το πράγμα είναι ακόμα πιο κρίσιμο, αν σκεφτούμε ότι τα "Σουμ γερά πάρ' τους τα λεφτά" και "Διώχτε τον τρελό απατεώνα" ΔΕΝ προήλθαν από εκείνους που μάλλον εύκολα έχουν ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ σαν "υπαλληλάκια" και "τσάτσοι"...

Ανώνυμος είπε...

Τζονυ δεν παιρνω αθλητικες πλην του θερους-απλα ειδα το εξωφυλλο της "πρασινης"σημερα και αναρωτιομουν ποιους εννοει.Δεν δυναμαι να φανταστω το λογο για τον οποιο οι Γιαννακ/λοι να ειναι εναντιον του Μουνιοθ-δε νομιζω οτι περιμενουν οτι το μπαχαλο που πιθανοτατα θα επικρατησει μετα μια ενδεχομενη αποπομπη του Μουνιοθ θα οδηγησει σε πωληση της ΠΑΕ(αλλωστε τοσα χρονια επικρατει μπαχαλο χωρις να αμφισβητειται η ιδοκτησια).
Επιπλεον νομιζω οτι η αγαπη τους για την ομαδα ξεπερνα τις προσωπικες τους φιλοδοξιες να 'εχουν"τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ- εχουν αποδειξει επανειλημμενα οτι η αγαπη τους για την ομαδα ειναι η ΜΕΓΙΣΤΗ.ΑΝ βεβαια η νεοτευκτη Πρασινη απηχει τις αποψεις Παυλου+Θαναση...

VIVA MUNOJ!!!

Ανώνυμος είπε...

Squarelg δεν "φωτογράφισα" τους ίδιους τους Γιαννακοπουλαίους αλλά εκείνους τους αθλητικογράφους που στελεχώνουν τη φυλλάδα τους και δώσανε το σύνθημα κατά του Μουνιόθ. Δεν είναι απαραίτητο η δική τους γραμμή να είναι και γραμμή των Γιαννακ. Μπορεί τα παλικάρια να δουλεύουν
"ανεξάρτητα" στο συγκεκριμένο θέμα - βλ. αυτά που λέει ο Green στο νέο post. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω ,γι'αυτο εβαλα το "ΑΝ βεβαια η νεοτευκτη Πρασινη απηχει τις αποψεις Παυλου+Θαναση..."

μπλεκουμε παλι...

το sportime δινει τωρα δυσαρεστημενο και τον ιδιο τον Ισπανο(δε μου κανει εντυπωση γιατι ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος για τετοια καραγκιοζηλικια..)και τον Τζιγγερ αναποφασιστο(ω,τι εκπληξη!).Ο τελευταιος λεει επισης οτι δεν ασχολειται με Μπαγεβιτς.Θα παρει "παλτουδια"απο τον Βελιτς!