Τρίτη, Μαρτίου 13, 2007

Άρχισαν τα όργανα...

Απολαύστε ένα 'αντικειμενικό' ρεπορτάζ περί Μουνιόθ. Είναι από το contra.gr και το Δημήτρη Κριτή. Το αφήνω ασχολίαστο. Θα ήθελα καταρχήν τη δική σας γνώμη.

'Είναι απίστευτο τελικά πως μπορεί μία ήττα, να αλλάξει τόσο δραματικά την εικόνα. Δεν πέρασε καλά καλά μια βδομάδα από την άλωση του γηπέδου Καραϊσκάκη και ελάχιστες μόνο ώρες από το πανό που ανήρτησαν φίλοι του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εργοτέλη και το περιεχόμενο «μείνε μαζί μας. Σε χρειαζόμαστε».

Κι όμως το κλίμα για Μουνιόθ έχει αντιστραφεί για τα καλά. Στους διαλόγους του με τους ποδοσφαιριστές το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας εισέπραξε διακριτική κριτική για τις επιλογές του, ενώ ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε σε αυστριακά ΜΜΕ, ότι θα ήθελε να δει τον Ίβανσιτς σε περισσότερο οργανωτικό ρόλο…

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Το μεσημέρι ο Μουνιόθ ζήτησε από τους παίκτες του τη δική τους γνώμη για το τι έφταιξε την Κυριακή και γεύτηκαν την οδυνηρή ήττα που έφερε τον Παναθηναϊκό ξανά σε μειονεκτική θέση στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Και ουκ ολίγοι προσφέρθηκαν να τον… βοηθήσουν.

Ο Βίκτορ υποστήριξε ότι «δεν είναι καθόλου παράξενο, που ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες, αφού απουσιάζει από το παιχνίδι του η κίνηση χωρίς τη μπάλα».

Ο Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι «ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα κόντρα σε πολυπρόσωπες άμυνες και δεν βρίσκει λύσεις. Το χειρότερο είναι ότι ενώ ξέρουμε το πρόβλημα, κάνουμε διαρκώς τα ίδια λάθη».

Ο Μάντζιος τόνισε ότι «απέναντι σε ομάδες όπως ο Εργοτέλης, με κλειστές άμυνες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως θα έπρεπε και να ρισκάρουμε περισσότερο σαν ομάδα…».

Το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ο Μπίσκαν: «Δεν ρισκάραμε, ακόμη κι όταν δεν είχαμε πλέον κάτι να χάσουμε. Στην αλλαγή του Ρομέρο, θα μπορούσε να παραμείνει στο γήπεδο ο Νίνης και να βγει κάποιος αμυντικός…».

Ο Ρεχάγκελ

Αν δεν ήταν αρκετά τα παραπάνω, διαβάστε και την τοποθέτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ότο Ρεχάγκελ, σε αυστριακά ΜΜΕ, που ζήτησαν τη γνώμη του:

«Είναι σχεδόν τέλειος από πλευράς τεχνικής κατάρτισης, αλλά θα ήθελα να τον δω σε περισσότερο οργανωτικό ρόλο, να συμμετέχει δηλαδή πιο πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Βεβαίως είπε το αυτονόητο και κάτι που ουκ ολίγες φορές έχετε διαβάσει σε αυτή την ιστοσελίδα. Έναν παίκτη που αποκτήθηκε στο… παραπέντε, ως αντι-Γκονζάλες, ουδέποτε τον είδαμε στο χορτάρι σε αυτό τον ρόλο! Ιδιαίτερα, κόντρα σε κλειστές άμυνες, είναι ανυπόφορη πολυτέλεια να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με δύο αμυντικά χαφ στον άξονα και αντί να ζητήσει την πάσα του «Ίβα», να τον χαραμίζει στο αριστερό άκρο…

Μέσα σε όλα αυτά, ο Βίκτορ Μουνιόθ έδωσε ρεπό για την Τρίτη και μετέθεσε από πρωινή σε απογευματινή την προπόνηση της Τετάρτης, ώστε να κάνει ένα ταξίδι-εξπρές στην Ισπανία. Δεν ήταν παρών ούτε στο φιλικό παιχνίδι των Νέων, κόντρα σε ομάδα Αμερικανικού Κολλεγίου, στο οποίο δοκιμάστηκε ο 15χρονος (γεννηθείς το 1992) Βασίλης Σκούρτης, από τα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και στην Ολλανδία όπου πήρε μέρος σε προπονήσεις της Αίντχόβεν.

Στο παραπάνω παζλ, προσθέστε και το κομμάτι του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που από το βράδυ της Κυριακής σεργιανίζει πλέον στην Αθήνα, έχοντας παραιτηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα, για να φανταστείτε την εικόνα, που θα μας συνοδεύσει τους δύο επόμενους μήνες, αν δεν υπάρξει καταλυτική επέμβαση…'

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν είναι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ αυτά που επισήμαναν οι παίκτες - τα έχω πει κι εγώ εδώ από προχτές, όχι λόγω σοφίας αλλά επειδή είναι προφανή πράγματα.

ΑΛΛΑ εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι πως στην Ισπανία ο ΜΟΥΝΙΟΘ ήταν γνωστός σαν ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ προπονητής και σίγουρα ΚΑΘΟΛΟΥ "ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ".

Γιατί λοιπόν εδώ παρουσιάζεται σαν αμυντικών προσανατολισμών τύπος; Νομίζω ότι συμβαίνει το εξής:

1. Όταν παρέλαβε την ομάδα-χάος, σκέφτηκε ΣΟΦΑ να τη συμμαζέψει, να τη δέσει και φυσικά η πρώτη, δεδομένη και πιο εύκολη κίνηση γι' αυτό ήταν να στρώσει τη συνολική αμυντική λειτουργία της - πράγμα που σαφέστατα, σαν ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ προπονηταράς, το κατάφερε σε χρόνο μηδέν.
2. Το επόμενο βήμα ήταν να διδάξει την ΠΛΗΡΗ ανάπτυξη της ομάδας στο γήπεδο: δημιουργία παιχνιδιού και πολυπρόσωπο σκοράρισμα. Κι εδώ, σαν ικανότατος προπονηταράς, έκανε ΘΑΥΜΑΤΑ στον τομέα της δημιουργίας φάσεων - θα έχετε προσέξει ότι από εκεί που κάναμε 1-2 φάσεις σε κάθε μάτς, τώρα (ακόμα και προχτές) κάνουμε πάνω από 5-6 (αλλά δυστυχώς χάνουμε τις περισσότερες).
3. Ωστόσο ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ στην ομάδα. Γιατί; Το πιθανότερο, επειδή η μπάλα που διδάσκει ο ΜΟΥΝΙΟΘ απαιτεί ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ... πράγμα που τα μανάρια μας δείχνουν να κατακτούν με το περίφημο "νόμο" του "1 βήμα μπρος, 2 βήματα πίσω" - ή στην καλύτερη περίπτωση (από το Γενάρη κι έπειτα) "2 βήματα μπρος, 1 βημα πίσω".
4. Όποτε η ομάδα, και πιο συγκεκριμένα το ΓΑΜΜΩΚΕΝΤΡΟ μας, έχει τρέξει με νεύρο, τα ματσάκια τα έχουμε καθαρίσει ά-νε-τα. Όποτε σέρνεται, όπως προχτές, τον πίνουμε.
5. Δια ταύτα: Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Υ.Γ. Ο Μπάγιεβιτς δεν πρόκειται να έρθει στον Παναθηναϊκό.

warzycha είπε...

Συμφωνώ σε όλα. Με προβληματίζει όμως που έμπειροι συντάκτες -και υποτίθεται Παναθηναϊκοί- καλλιεργούν τεχνηέντως τέτοιο κλίμα ενώ θα έπρεπε να αντιλαμβάνονται ότι συμφέρον του Παναθηναϊκού είναι να μείνει ο Μουνιόθ. Άρα, κατ' εμέ, κάτι ύποπτο υπάρχει. Μήπως προωθούν τον Μπάγεβιτς; Τι μήπως δηλαδή, είναι μάλλον προφανές.

Ανώνυμος είπε...

o Bayevic δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟ. Ίσως τον δούμε κάποτε στην εθνική, αλλά στον ΠΑΟ ποτέ. Αν και με τον ραλίστα ποτέ δεν ξέρεις..

warzycha είπε...

Πολύ σίγουροι είστε. Μακάρι. Η λογική αυτό λέει άλλωστε. Το είπες όμως και συ henriksen, με το ραλίστα ποτέ δεν ξέρεις.

Gordon είπε...

Όντως θέμα Μπάγιεβιτς δεν υπάρχει κι ας γράφουν οι φυλλάδες.
Πιστεύω πως η παραμονή ή οχι του Μουνιόθ θα είναι αποκλειστικά δική του απόφαση λαμβάνοντας υπ οψιν τα οσα εχει διαρεύσει η διοίκηση περί ανανέωσης.
Κατά τα άλλα εμένα σαν οπαδό με αφήνει αδιάφορο αν τερματίσει στη δεύτερη θέση ή στην έκτη θέση η ομάδα, εγώ την ήθελα πρωταθλήτρια.
Τα περι δεύτερης θέσης αφορούν το Τζιγγερ και το ταμείο του.

Ανώνυμος είπε...

@ Gordon σίγουρα όλοι θέλουμε την ομάδα πρωταθλήτρια, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο του "όλα ή τίποτα". Γιατί η παρουσία αυτής ειδικά της νεανικής ομάδας στα ευρωπαϊκά γήπεδα νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντική για την ίδια, για το ψήσιμο που χρειάζεται ώστε αυτοί οι παίκτες των 17, 21, 22 ή 23 χρόνων να βγάλουν ό,τι καλύτερο έχουνε ... κι έτσι να ωριμάσει μια νέα ομαδάρα, πολύ καλύτερη κι από εκείνη που μας ταξίδεψε τρελά και που έδωσε τον κορμό της Εθνικης του Euro.

Πράγματα που δεν έχουνε πολλή σχέση με αυτό που λες για το "ταμείο του Τζίγκερ" - άλλωστε πέρσι, που ήρθαμε μόλις 3οι, έρριξε πολύ χρήμα στην ομάδα, πολύ περισσότερο απ' όταν πήραμε το Νταμπλ.

Επομένως, εγώ θα ήθελα πολύ -έτσι όπως πήγε η γαμμωχρονιά - να έρθουμε 2οι και δεν ... ντρέπομαι να το λέω.

Άσε που καβλώνω όταν βλέπω ξένες ομαδάρες στο γήπεδό μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος λόγος που πρέπει να έρθουμε δεύτεροι φέτος είναι για να υπάρχει ένα παραπάνω κίνητρο στον μουνιόθ να παραμείνει. Επιπροσθέτως θα το βουλώσουν όσοι πάνε να πριονίσουν τη θέση του και όσοι προμοτάρουν τον πρίγκιπα/βάτραχο (ένα φιλί κάνει τη διαφορά)

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα counter sniper,συν το οτι η παρουσια στο Τσ.Ληγκ διευκολυνει πολυ τις μεταγραφικες επιλογες.Περσι φαγαμε πολλες πορτες επειδη δεν αγωνιζομασταν εκει.
Τωρα για Κριτη,δεν ξερω αν ειναι υπαλληλος τυπου Γκοντζου,αλλα η λογικη λεει οτι το κλειστο κλαμπ των παναθ/κων συντακτων ελεγχεται στενα απ τη διοικηση(αλλιως δεν παιρνει αποκλειστικοτητες,μεταγρ.νεα κλπ)
και αρα αρχισε η επιχειρηση "κοντυμα Μουνιοθ".
Παροτι μεχρι και Σεπτεμβρη (ελλειψει καλυτερου στον οριζοντα)υποστηριζα οτι ο Μπαγεβιτς ηταν ο καταλληλος μακροπνοος προπονητης για μας,παρα τα δεδομενα μειονεκτηματα του,η συνολικη εικονα απ τον Μουνιοθ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ και επιπλεον δεν ξυπνα αρνητικα συναισθηματα στον κοσμο.Επισης μεταδιδει σε παικτες και οπαδους ενα ΘΕΤΙΚΟ συναισθημα,ΑΥΡΑ,γεγονος πολυ σημαντικο στην ψυχολογια σε αντιθεση με τον ολο και πιο κατηφη Ντουσκο,που κοντευει και τα 60,μην το ξεχναμε(για μενα συνηθως το οριο ληξης της οποιας δημιουργικοτητας).Για αυτο,εμεις ο κοσμος πρεπει να δειξουμε ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ σε τετοια σχεδια και την αγαπη μας για τον Ισπανο(μπραβο για το πανο),ωστε να μεγιστοποιησουμε τις οποιες πιθανοτητες να ΜΕΙΝΕΙ.

Δυστυχως δεν συμμεριζομαι την αισιοδοξια του ΤΤ+Χενρικσεν...ασε που και κεινος δεν εχει παρει την αποφαση του και σιγουρα θα μετρησει και αλλα πραγματα:
-αν θα εχει λογο στις μεταγραφες
-ποιο το μπατζετ για ουσιαστικη ενισχυση
-τι προτασεις θαχουν προκυψει τοτε απο Ισπανια

γενικως οσο καθυστερει το θεμα,με ζωνουν τα φιδια!
οσο για την επιθετικη λειτουργια της ομαδας,με τις καταλληλες προσθηκες και την εξ αρχης προετοιμασια της ομαδας απ τον Ισπανο,θα τριβουμε τα ματια μας του χρονου.

Ανώνυμος είπε...

@Τζονυ, το ευρωπαικό ψήσιμο που αναφέρεις μπορεί να γίνει και στο UEFA, στo CL είναι άλλο το επίπεδο, σύμφωνοι, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με τις προσωπικές φιλοδοξίες των παικτών και την καριέρα τους, παρά με την ομάδα.
Μιλάμε για τον Παναθηναικό, οχι για την Μπαρτσελόνα έτσι;
Eγω σαν οπαδός τι να το κάνω όταν περνάει στη δεύτερη φάση των ομίλων στην Ευρώπη και έρχεται εδω και χάνει εντός απο τον Εργοτέλη ας πούμε.
Το μόνο που μου προσφέρει αυτή η πορεία είναι ενα στατιστικό στοιχείο για να τη λέω στους γάβρους και να ξεγελάω την πίκρα μου για το πρωτάθλημα.

warzycha είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με square. Δεν σημαίνει ότι αν θέλει η διοίκηση θα μείνει σώνει και καλά ο Μουνιόθ. Θα εξαρτηθεί και από τους παράγοντες που αναφέρθηκαν. Και πολύ φοβάμαι ότι αν δεν βγούμε CL οι πιθανότητες παραμονής του θα λιγοστέψουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με την τοποθέτηση του square - τον καταγγέλω όμως για την ανιστόρητη θέση του περί λήξης της δημιουργικότητας στα 60!

H "σειρά" μου ο sniper θα τον κατακεραυνώσει, είμαι βέβαιος!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αν έρθει ο Μπάγιεβιτς είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στην πρώτη στραβή (και ούτε καν) θα γίνει της πουτάνας. Θα πλακωθεί ο κόσμος μεταξύ τους, κάποιοι παίκτες με τον Ντούσαν, κάποιοι παίκτες μεταξύ τους (μπαγεβιτσικοί-αντιμπαγεβιτσικοί), αυτή η κόντρα θα μεταφερθεί στον τύπο, θα θάβονται/προωθούνται παίκτες, και το κυριότερο, θα συσπειρωθούν άπαντες εναντίον μας. Γαύροι, χανούμια, μπαόκια και οι μισοί παναθηναικοί.

Ειλικρινά, αξίζει τον κόπο?

Θα χαθεί ένας προπονητής που έχει βάλει τον ΠΑΟ σε μια σειρά. Αν αλλάξει προπονητής θα πάμε πάλι πίσω, και αν έρθει ο "Ντούσκο", πολύ πίσω.

Βέβαια τον Μπάγεβιτς τον έχω ικανό να φτιάξει ομάδα με αυτούς τους Έλληνες μείον τους λάτιν συν τους "μιζογόνους" Σέρβοαφρικάνους του.

Ετοιμαστείτε να αγοράσετε φανέλα Αμπονσά.. Ε ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

@Ρενέ

Πολύ σωστός!

Έγραψα και τις προάλλες, ότι η παρουσία του Μπάγεβιτς σε οποιονδήποτε πάγκο συνδέεται νομοτελειακά με έριδες, διχασμούς, γκρίνιες, ξύλο, κ.ο.κ. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος για τον οποίο τα ΜΜΕ προωθούν αυτή τη λύση, δεδομένου ότι θα υπάρχει εγγυημένη βαβούρα τουλάχιστον για ένα εξάμηνο!

Δεν παραγνωρίζω κάποιες θετικές πλευρές του Ντούσκο, αλλά πιστεύω ότι η επιλογή του θα είναι πισωγύρισμα και ευθεία παραδοχή ήττας σε όλα τα επίπεδα.

Ψηφίζω Μουνιόθ "δαγκωτό" - η προοπτική των δύο λύσεων δεν συγκρίνεται...

Ανώνυμος είπε...

@ All here, εξαρχής έχουμε πει ότι το αν θα μείνει ή όχι ο Μουνιόθ εξαρτάται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ.

Δεδομένα είναι:
(1) ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί μας λέει 6μήνες+οψιόν ανανέωσης για 1 επιπλέον χρόνο αν τον θέλει η ΠΑΕ, και
(2) ότι ο Τζίγκερ τον θέλει, αυτό έχει αφήσει όχι απλώς να υπονοείται αλλά να λέγεται ανοιχτά εδώ και κανα δίμηνο.

Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας ... εκτός εάν πάρει κάποια πολύ πολύ δελεαστική πρόταση από την πατρίδα του.

ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ: λάβετε υπόψη πως το ισπανικό πρωτάθλημα τελειώνει σχεδόν ένα μήνα ΜΕΤΑ από το δικό μας. Κι αυτό έχει τη σημασία του νομίζω.

Squarelogic χαίρομαι που άλλαξες γνώμη για τον τρισαπαίσιο Βάτραχο.

Ανώνυμος είπε...

green αφου εχεις 30 χρονια μπροστα σου για να φτασεις τα 60!-)

Χενρικσεν ανατριχιασα στην ιδεα της πρασινης φανελας Αμπονσα!συμφωνω οτι Μπαγεβιτς πλεον σημαινει πισωγυρισμα,και σιγουρα προβληματα στον οριζοντα.Επιπλεον υστερει πολυ εναντι του Μουνιοθ σε
-ευρωπαικη εμπειρια
-παραστασεις απο δυνατα πρωταθληματα
-ικανοτητα στο κοουτσαρισμα μεσα στον αγωνα
Ηταν αποδεδειγμενα ικανος στο να δινει εναν επιθετικο τονο παιχνιδιου στις ομαδες του.Τωρα που το σκεφτομαι ο συνδυασμος των 2 θα ηταν ιδανικος.Μπαγεβιτς για διδασκαλια τροπου αναπτυξης και development παικτων και Μουνιοθ για coaching-general planning.Μηπως να το σκεφτουμε?(λεμε τωρα...)

Ανώνυμος είπε...

Squarelog εγώ θα φανταζόμουν ευχαρίστως ένα συνδυασμό Μπάγιεβιτς-Μουνιόθ στην ομάδα μας υπό το ακόλουθο σχήμα: ο Μουνιόθ προπονητής, κόουτς, δάσκαλος κι ο Μπάγιεβιτς ... κηπουρός ή φροντιστής πάγκων, αλλά πάντως σίγουρα μακριά από την ομάδα, απλά και μόνο ν' ακούγεται ώστε να πάψουνε μερικά βρωμόσκυλα των μμε να κάνουνε το σκατοπαίχνιδό τους για πάρτη του. :-) :-))

Ανώνυμος είπε...

poios mpagevits re magkes...o Mounioth prepei na meinei...o anthrwpos oute proetoimasia den ekane me tin omada..oute metegrafes...kai irthe kai DIAXEIRISTIKE swsta mia katastasi ....!!


...makria o Mpagevits...olute ston Erythro Astera den emeine!! ELEOS !!!!

THE NIVA είπε...

Βλέπω ότι συμφωνείτε όλοι ότι ΠΡΕΠΕι να μείνει ο Μουνιόθ και να ΜΗΝ έρθει ο βάτραχος. Συμφωνώ κι εγώ 100%. Αναρωτιέμαι μάλιστα αν υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ που να μη συμφωνεί.
Τα πράγματα ωστόσο είναι κρίσιμα και νομίζω ότι κινήσεις υποστήριξης (βλ. πανό στα ισπανικά) ίσως πρέπει να ενταθούν από δω και πέρα - εννοείται ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ή θέσης...
Τα σέβη μου.

Ανώνυμος είπε...

μεταφερω ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ(γιατι δεν εχω τροπο επαληθευσης) μια πληροφορια που εφτασε στα αυτια μου.
Παιχτηκαν πολυ μεγαλα ποσα,λεει,ιδιως στην Κυπρο,για το 1-2(ημιχρ/τελικο)του ΟΣΦΠ και για το διπλο του Εργοτελη.ΛΕΤΕ?

απο τοτε που μπηκε το στοιχημα στη μεση,ανοιξαμε το αυγο του φιδιου.Ιδιοκτητης,παικτες,προπονητες,μπορουν να βγαλουν πολυ περισσοτερα χανοντας εναν αγωνα,παρα κερδιζοντας!Κι επειδη εδω ειναι Ελλαντα κι οχι Ιταλια,κανεις εισαγγελεας δεν θα παρακολουθησει τηλεφωνα διαιτητων,παραγοντων,παικτων για να βρει μια ακρη...η αμερικ.πρεσβεια μπορει!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic σχετικά με την πληροφορία που ανέφερες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να θυμηθούμε πόσα ματς φέτος καθάρισαν οι ψαροκασέλες με 1 ημίχρονο-2τελικό ΕΚΤΟΣ και με 2 ημίχρονο-1 τελικό ΕΝΤΟΣ! Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ φίλε, μα πάρα πολλά!

Ανώνυμος είπε...

apla ta pragmata h Munoz h Bayevic den yparxei trith lysh

Ανώνυμος είπε...

η τρίτη λύση είναι η mitsubishi;
τα γιαπώνια βγάζουν και προπονητές;
οι παίχτες τους είναι duracell;
o βάτραχος με πόσα φιλιά γίνεται πρίγκιπας;
παίζει ρόλο το χρώμα του κραγιόν της πριγκιπέσας;
ήταν στημένη η δοκιμασία με το φασόλι κάτω από το στρώμα της wannabe πριγκιπέσας;
τι είχε η κοκκινοσκουφίτσα στο καλάθι της;
φοβού τους Τρώες και καλάθια φέροντες;

Ανώνυμος είπε...

επειδη μου τη δινει να βλεπω κολλημενο το μετρητη στα 22 σχολια(τι εγινε,κοιτατε ολοι τα του οικου σας?),ειπα να ποσταρω καποιες δίαιτες για τη γερουσια του μπλογκ.
εχουμε και λεμε,

H δίαιτα της πάπιας: Τρώτε ό,τι θέλετε και ύστερα κάνετε την πάπια.
>
> Η δίαιτα του ανανά: Τρώτε τα πάντα εκτός από ανανά.
>
> Η δίαιτα της φόρμας: Τρώτε ό,τι θέλετε. Μετά από λίγο διάστημα θα φοράτε
> μόνο φόρμες γιατί δεν θα χωράτε σε άλλα ρούχα.
>
> Η δίαιτα του αιώνα: Κάνετε μία από τις παραπάνω δίαιτες, μία φορά ανά 100
> χρόνια.
>
> Δίαιτα της Παναγίας: Τρώτε του σκασμού και στη συνέχεια αναφωνείτε: «Ωχ
> Παναγιά μου!».
>
> Δίαιτα της μπανάνας: Δύο μπανάνες το πρωί, μία μπανάνα για κολατσιό, δύο
> μπανάνες για μεσημέρι, δύο μπανάνες το απόγευμα για γλυκό και μία
> μπανάνα για βραδινό. Σε αυτή τη δίαιτα σας συμφέρει να αγοράσετε
> μπανανιές, θα σας κοστίσει λιγότερο και επιπλέον θα μπορείτε να
> σκαρφαλώνετε στα δέντρα, αφού θα αρχίσετε να νιώθετε σαν μαϊμού.
>
> Δίαιτα της ιππασίας: Το πρωί τρώτε ένα πλούσιο πρωινό που αποτελείται από
> αυγά τηγανιτά, λουκάνικα, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα, κρουασάν, γάλα,
> καφέ, τσάι, σοκολάτα, φρούτα, δημητριακά. Στη συνέχεια κάνετε τρεις ώρες
> ιππασία. Το μεσημέρι τρώτε ένα αρνί ψητό της σούβλας μαζί με ένα ολόκληρο
> γουρουνόπουλο με πατάτες, και για γλυκό τούρτα σοκολάτα και σαντιγί.
> Αμέσως
> μετά κάνετε τέσσερις ώρες ιππασία. Το βράδυ τρώτε λίγο πιο ελαφριά.
> Προτιμήστε οχτώ σουβλάκια απ΄ όλα μαζί με τέσσερις μερίδες πατάτες και
> ακολουθούν άλλες τρεις ώρες ιππασία.
> Εάν κάνετε αυτό το πρόγραμμα για μια εβδομάδα, το άλογο θα έχει χάσει
> τουλάχιστον είκοσι κιλά.
>
> Χημική δίαιτα: Τρώτε έναν χημικό (σκέτο ή Μηχανικό δεν έχει σημασία).
>
> Σύγχρονη ελληνική δίαιτα: Αρχίζετε τη Δευτέρα το πρωί με ένα σκέτο καφέ.
> Το μεσημέρι τρώτε στη δουλειά ένα σκέτο σάντουιτς με γαλοπούλα. Η
> δίαιτα τελειώνει το ίδιο βράδυ. Έπειτα από ώριμη σκέψη ότι δεν αντέχετε
> επισκέπτεστε ταβέρνα και του δίνετε να καταλάβει.
>
> Δίαιτα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ:
> Παντρευόμαστε τον διαιτολόγο.
>
> Και τέλος, η πιο αγαπημένη και διαδεδομένη δίαιτα στον κόσμο:
>
> Η δίαιτα του τόνου! Μπορείτε να φάτε οτιδήποτε θέλετε ελεύθερα. Μόλις η
> ζυγαριά σας δείξει έναν τόνο, σταματάτε.

τα εμβασματα σας @ dr.Square,-)

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ μου, ό,τι πείτε!

By the way, που είναι ο sniper? Αληθεύει ότι έχει πάει σε ειδικό rejuvenation center στις ελβετικές Άλπεις και θα επιστρέψει "τεκνό";

Ανώνυμος είπε...

ετσι νομιζω και γω-spa,λασπολουτρα,ειδικες κρεμες,botox-προσπαθει να περασει για Νινης!

Ανώνυμος είπε...

by the way,
τι ευτυχια θα ειναι να ειναι κανεις Ολυμπιακος τωρα!πρωταθλημα σιγουρο και αφθονο υλικο για φαντασιωσεις-Ρομπερτο Καρλος,Ντουντου,Τομασον,Ζε Ρομπερτο και καθε μερα και αλλο ενα λαμπρο ονομα...μεχρι να αγοραστουν τα νεα τριετη διαρκειας.Μετα θα προσγειωθουν με τιποτε Γκουσταβους.
Την ιδια ωρα εμεις ψειριζουμε τη μαιμου αν θα μεινει ο Μποβιο.Ακομα και στις φαντασιωσεις δευτεροι!Και το ΑΕΚ,εχει καθιερωσει ειδικη κατηγορια παικτων απ την οποια ψωνιζει-ψαχνει για κελεπουρια στους ανυποληπτους του ποδοσφαιρ.κοσμου-ή εχει πολυ ψαγμενο σκαουτινκ ή οι μανατζερ εχουν μυριστει τι συγκινει τον Ντεμη και του προσφερουν αναλογα...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πέρα από τις φαντασιώσεις όμως, υπάρχουν και τα πρωταθλήματά μας, όπως το φετινό, που είναι υπαρκτά.

Ισοφαρίστε πρώτα τον Ατρόμητο και μετά τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ CONTRA ΠΑΛΙ...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε γαυρουλη,
το σχολιο μου συμφωνει μαζι σου-λεω οτι ακομα και οι φαντασιωσεις σας ειναι πρωτοκλασατες-αλλο αν ξεμπροστιαζω το παραμυθι του προεδρου σας με οριζοντα τα διαρκειας.

για το πρωταθλημα,επισης δε μπορω παρα να συμφωνησω-χωρις ενα ματς της προκοπης,το παιρνετε δικαια ελλειψει αντιπαλου!δε φταιτε εσεις για αυτο...

για το σημερινο χμφφφφφφφφφφφφφ!
(κρατιεμαι για να μη μιλησω!)

Ανώνυμος είπε...

Δέχομαι πλάκα από οπαδούς του Ιωνικού, του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του Ατρόμητου, που μας έκοψαν βαθμούς στην έδρα μας.

Από οπαδούς ομάδας που τη σκίσαμε 2 φορές χαλαρά ... κουβέντα.

Στα δικά μας τώρα.

ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΤΕΣ!

Έτσι σαν πρώτο μέτρο ... αργότερα θα σας πω τα υπόλοιπα.

tolisM είπε...

κατι ηξερε ο τζιγκερ και δεν εδωσε το πριμ. βλεπει μπροστα ο προεδρας...

Ανώνυμος είπε...

pappas 10 said:
"Για να το δούμε... παίζει?



Είμαστε στους - 8..και συνεχίζουμε με τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

25η αγωνιστική: Καλαμαριά-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-Εργοτέλης

Ήττα της Γαβριέλας και νίκη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Η Καλαμαριά καίγεται για βαθμούς. Δεν παίζει άσχημα και ή γαβριέλα είναι αρκετά "φιλική" απέναντι τους.



Στους - 5


26η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Άρης, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Ο Άρης είναι καλή ομάδα. Το πρώτο παιχνίδι μετά την "άλλωση" παίζει για γκέλα.

Στους -3


27η αγωνιστική: Λάρισα-Ολυμπιακός, Καλαμαριά-Παναθηναϊκός

Δύσκολο παιχνίδι και για τους 2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει και περνάει. Η γαβριέλα καταφέρνει να πάρει το Χ

Στον -1"

παππα μου,εχετε την καλοσυνη να μου πειτε 43 αριθμους για το λοττο?
:pppppppp

tolisM είπε...

Ο Μουνιοθ αρχισε τα καλα του Σολιντ. "Εχουμε ακομα 15 βαθμους να κυνηγησουμε, εχουμε ακομα 12 βαθμους να κυνηγησουμε, εχουμε ακομα..."
Αυτο που με συγχιζει παντως ειναι το χαμογελο του βατραχου απο Σερβια πλευρα. Ολο και πιο κοντα στην Παιανια.

Ανώνυμος είπε...

Το Βάτραχο θα τον φέρουν, αν τον φέρουν, οι ίδιοι που λύσσαξαν να κρατήσουμε αυτό το μπάζο ονόματι Παπαδόπουλος - τον άνθρωπο που χωρίς να προσφέρει τίποτα πρόπερσι και πέρσι, καπάρωσε διπλάσιες αποδοχές φέτος συν το περιβραχιόνιο του αρχηγού (=μέσα βέξει χιονίσει), για να συνεχίσει όχι μόνο να μην προσφέρει τίποτα, όχι μόνο να καταστρέφει με την αμπαλοσύνη του τις 90 από τις 100 επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, αλλά και - το τρισχειρότερο - να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ, ΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ: π.χ. μάγκας να τη βγει για το πριμ, αλλά χέστης όταν οι κόρακες μας γμούν τον αδόξαστο ("δηλαδή τι λέτε κύριε Μουνιόθ, να διαμαρτυρηθούμε στον διαιτητή; γίνονται αυτά τα πράγματα;").

ΑΛΛΑ βέβαια, φταίει πάνω απ' όλους ο ΛΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ που υποχώρησε στις υστερίες όλων εκείνων των λαμόγιων και των ηλιθίων, και τον κράτησε στην ομάδα.

Όπως επίσης φταίει πρώτος απ' όλους ο ΛΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ που πήγε να τους δώσει πριμ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ από τη 2η αγωνιστική κι έπειτα.

warzycha είπε...

Να σου θυμίσω απλά αγαπητέ Τουρτούρα ότι το blog αυτό το ανοίξαμε για να κρατήσουμε τον ΠΑΠ. Και δεν ξέρω αν είμαστε υστερικοί, λαμόγια και ηλίθιοι, θα σου πω όμως δύο πράγματα.
α) Επιτέλους, πάψτε να ψάχνετε εύκολα εξιλαστήρια θύματα. Επειδή είναι ντεφορμέ δεν σημαίνει ότι είναι και εντελώς άμπαλος. Έλεος πια. Είμαι ο πρώτος που φωνάζω να κάτσει στον πάγκο, αν όμως νομίζεις ότι αυτό θα λύσει όλα μας τα προβλήματα, φοβάμαι κάνεις λάθος.
β) Και παρότι λυσάξαμε να κρατήσουν αυτό το 'μπάζο' τον Παπαδόπουλο, ΟΧΙ, τον Μπάγεβιτς δεν τον θέλουμε. Μη γενικεύεις λοιπόν, και μην το παίζεις παντογνώστης και τιμητής των πάντων. Έτσι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με warzycha. Η κατάσταση είναι τόσο σάπια, που ο Μπάγεβιτς της λείπει για να γίνουμε κομπλέ.. Εκεί θα δούμε γλέντια..
Το θέμα είναι ότι η σφαλιάρα από τον Εργοτέλη δεν τους συγκίνησε καθόλου, δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ! Τόσο στα αρχίδια τους? Αφού έχουν δείξει ότι μπορούν καλύτερα (θα μου πεις μόνο όταν πάιζουμε αμυντικά, αλλά έλεος αν δεν μπορείς να παίξεις επιθετικά με Εργοτέλη και Ατρόμητο μέσα. Τι επιθετικά δηλαδή, 3 πάσες ζητάω να αλλαχθούν!). Και σε αυτό εκτός από τους παίκτες (που μερικοί χρειάζονται έως και διακοπή συμβολαίου) έχει ευθύνη και ο Μουνιόθ.

υγ.Μην καταντήσουμε σαν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ του '90, να έχουμε ως στόχο απλά να νικάμε τον γαύρο. Δε λέω ως οπαδοί, ως παίκτες/ομάδα εννοώ. Και ειδικά αυτόν τον πεθαμένο γαύρο. (που στην τελική δε νικήσαμε χαλαρά, να ναι καλά ο μπαρμπαγιώργος και ο κωστούλας, αλλιώς δυό Χ θα ήταν)


Μείνετε κοντά μας: ακολουθεί νέο σόου στα Πηγάδια Ξάνθης, ή στην καλύτερη στο Πανθεσσαλικό

Ανώνυμος είπε...

@ Warzucha καταρχήν είμαι σχετικά καινούργιος επισκέπτης εδώ και πράγματι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ότι ανοίξατε αυτό το μπλογκ για τα μάτια του Μυτόγκα - παναθεμά σας!

Ζητώ συγγνώμη αν σας πήραν κι εσάς τα σκάγια μου. Πιστεύω όμως ακράδαντα πως στην όλη φάση με τον ΠΑΠ αυτό το καλοκαίρι, παίχτηκε το ίδιο σκηνικό που ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ στην ομάδα μας - το σκηνικό που παλιότερα εκφράστηκε με τα αδιανοήτως ηλίθια "Αντώνη ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα", μόνο που αυτή τη φορά, με το ανεκδιήγητο ΜΠΑΖΟ Μυτόγκα, ο ΛΑΛΑΚΑΣ ΤΖΙΓΓΕΡ μάσησε ... δυστυχώς.

Αλλά ας μιλήσουμε για την ουσία των όσων είπα.

Ένα παίκτη που δεν μπορεί να κοντρολάρει τη μπάλα, δεν έχει πάσα, δεν έχει αντοχή, πέφτει στα τρία βήματα, έχει μηδενική ντρίμπλα ... ένα τέτοιο παίκτη, που σαν μοναδικό του προσόν μπορεί να καταγραφτεί η εκρηκτικότητα (μέχρι 5-10 μέτρα το πολύ), τον θεωρείς ή όχι ΑΜΠΑΛΟ;

Ένα παίκτη που, λόγω αυτών των μη-προσόντων του, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ με την παρουσία του στον άξονα την όποια πιθανή γέφυρα μεταξύ χαφ κι επιθετικών, τον θεωρείς ή όχι ΜΠΑΖΟ;

Ένα παίκτη που, αν και αρχηγός, απορεί, διαμαρτύρεται κι εξίσταται δημοσίως όταν ο προπονητής του λέει να διαμαρτύρονται στους διαιτητές όταν αδικούνται κατάφωρα, και που ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ μέσα στ' αποδυτήρια ... ένα τέτοιον παίκτη, θα τον έλεγες ή όχι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;

Ένα παίκτη που, όντας αρχηγός (τρομάρα του και τρομάρα μας), εκτός από τα παραπάνω, βγαίνει δημόσια και ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ "παραείναι αμυντικός" και έτσι ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ένα τέτοια παίκτη θα τον ονόμαζες ή όχι ΣΚΑΤΟ;

Ένα παίκτη που, με την ιδιότητα μάλιστα του αρχηγού, δημιουργεί εκτός όλων των ανωτέρω σκηνικό γύρω από ένα πριμ (το οποίο κανένας δεν τους έταξε, ούτε κι είχε καμμιά απολύτως υποχρέωση να δώσει) κι έτσι ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, πώς θα τον αποκαλούσες;

Υπάρχει στ' αλήθεια ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ παίκτης από τον ΠΑΠ φέτος σ' αυτή την ομάδα - χειρότερος και αγωνιστικά, και ηθικά και από άποψη σθένους και στυλ;

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ σε παρακαλώ, κι έπειτα πες μου ότι ψάχνω εγώ για ... εξιλαστήρια θύματα.

warzycha είπε...

Δεν διαφωνώ με την ουσία αυτών που λες, συμφωνώ και εγώ ότι φέτος είναι μια απογοήτευση ο ΠΑΠ. Δεν νομίζω όμως ότι είναι άμπαλος, άλλωστε κάποια θετικά είχαμε δει στο παιχνίδι του όταν ουρλιάζαμε να τον κρατήσουν το Καλοκαίρι. Ο παίκτης αυτός από τον πρώτη εμφάνισή του έδειξε ότι είχε τα φόντα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Και νομίζω ότι η πλειοψηφία θα συμφωνήσει με αυτό.

Πιστεύω ότι έχει φορτωθεί πολύ άγχος, συν το αρχηγηλίκι, και δεν του βγαίνει σε καλό. Τέλος, και γω μαζί σου, αν έχει τέτοια απόδοση, να κάθεται στον πάγκο, δεν τον θεωρώ ιερή αγελάδα. Και ίσως είναι λάθος του Μουνιόθ που τον χρησιμοποιεί τόσο πολύ.

Όμως οι λόγοι υπέρ της παραμονής του δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί αγαπητέ. Πιστεύεις ότι θα έκανε καλό στον ΠΑΟ να τον άφηνε (και αυτόν) να πάει στο Γάβρο; Υπάρχει και ένα θέμα πρεστίζ, ειδικά όταν γίνεται κουβέντα ότι είναι λόγω τσιγκουνιάς και νοοτροπίας 'μοναστηριού'. Εκ των υστέρων, ίσως να ήταν καλό. Είναι όμως εύκολο να γινόμαστε μετά Χριστόν προφήτες, δεν νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπ φέτος ήταν απογοητευτικός, αλλά μιλώντας για τους παίκτες της αρχικής εντεκάδας, έχω βαρεθεί να βλέπω τον Μορίς να είναι μέσα στα 17 από τα 20 γκολ που δεχόμαστε. Και δε μετράω αυτά που τον αφήνουν εκτεθειμένο οι χαφάρες μας.

Για τον Παπ συμφωνώ με warzycha

Ανώνυμος είπε...

@ Warzycha και Herniksen [πλάκα έχει να συνομιλώ με δυο θρυλικές μορφές του τριφυλλιού :-)], μην με τρελαίνετε με την ... προσφορά του Μυτόγκα ρε σεις! Λίγη αλήθεια δεν βλάπτει.

Λοιπόν, είναι δεδομένο κι ευκόλως αποδείξιμο σε όποιον δεν το ξέρει ότι ο ΠΑΠ προσέφερε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην πρώτη σεζόν, πριν από 3 και βάλε χρόνια.

Έκτοτε η προσφορά του ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΗ έως το πολύ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

Φέτος ειδικά, είναι ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της επιθετικης ανάπτυξης της ομάδας από τον άξονα. Οπότε η συνεισφορά του κυμαίνεται από σχεδόν μηδενική σε ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Για τα υπόλοιπα, και ειδικά το ρόλο του στην ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΘ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, δείτε το σχόλιό μου στο νέο ποστ του Βαζέχα μας.

υγ μ' αρέσει κιόλας βρε Χένρικσεν που έβριζες τον ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ... τι να πω; ελπίζω να έχεις μετανιώσει.

Ανώνυμος είπε...

Φέτος ο Παπ ήταν ο καταστροφέας της επιθετικής προσπάθειας αλλά και πάλι έβαλε 10 γκολ, τα μισά πέναλτυ αλλά τέλος πάντων. Έχεις δίκιο ότι προσέφερε ουσιαστικά μόνο την 1η χρονιά όπου είχε δίπλα του τον Κωνσταντίνου. Τα σαίνια Τζίγγερ, Λιβαθηνός και σία (γιατι σταθερός προπονητής δεν υπήρχε και ούτε έμεινε για να βγάλει χρήσιμο συμπέρασμα) δεν μπορούσαν να κάνουν ένα σχεδιασμό, να πάρουν ένα βαρύ φορ? Κάηκε και από τουςς τραυματισμούς, του έκατσε και το αρχηγιλίκι στραβά, αλλα ρε πούστη μου ούτε μισό κοντρόλ??!!

Για τον Γκονζάλεζ, αν και ισχύει ότι αυτός που λείπει είναι ο καλύτερος πιστεύω θα είχε βοηθήσει τόσο αγωνιστικά, και κυρίως ψυχολογικά. Να τους έριχνε καμιά φάπα να τους έλεγε "ρε μαλακισμένα στον Παναθηναϊκό παίζετε".
Αγωνιστικά πάντως τον Ίβανσιτς δεν υποτίθεται ότι τον πήρανε για αντικαταστάτη του? Γιατί δεν έπαιξε μια φορά άξονα? Έλεος