Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2007

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ..........ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

Αν έτσι πάει, υποκλίνομαι. Μας έπιασαν όλους μαλάκες.
Αν δεν πάει έτσι, πάλι υποκλίνομαι. Απο το πουθενά θέμα πριμ, "τρίξιμο δοντιών", μη βλέπετε την ΠΑΕ ως ευρώ-εννοούσε "αφήστε εμένα να το κάνω αυτό".
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Μα ρε μεγάλε σου είπε κανένας-αν πάρουμε την ελαφριά εκδοχή-οτι ο Ροναλντίνιο είναι Καταλανός και παίζει για την φανέλα??????? Οτι ο πατέρας του ήταν ταξιθέτης στου Καμπ Νου και μεγάλωσε με την αφίσα του Κρόιφ??? Επαγγελματίας είναι και παίζει εκεί που τον πληρώνουν και μάλιστα αδρά. Αλλά δεν σου άρεσε να είσαι τυπικός και ωραίος. Εσείς τα λεφτά σας, εγώ τα δικά μου και η ομάδα σφαίρα. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Όχι, όχι. Αυτός ήθελε τα δικά του-δικά του και οι παίκτες για την ψυχή της ανάπηρης αδερφής τους. Να βλέπουν την ομάδα ως όπιο, ως ιδέα. Όπως την βλέπεις εσύ και την έχεις τριτο-δεύτερη με αστέρες τον Μίτου, τον Γκαλίνοβιτς, τον Άντριτς και τον Μπάκε???? Δηλαδή αν δεν ήσουν και Παναθηναϊκός, ποιόν θα έφερνες τον "πληρώνω για να παίζω" ή θα ήταν η ομάδα στο ερασιτεχνικό???

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωπς! Αδερφέ διαφωνώ!
Για αυτά που λες υπάρχει ο μισθός και το συμβόλαιο.
Το bonus είναι στοίχημα. Είναι επιβράβευση.

Θα συνεχίζω να λέω όμως και για τον κόσμο όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι.
Ποιόν αγώνα άραγε πήρε εφέτος ο κόσμος;
Ή να το πω διαφορετικά. Αν εχθές είχε 25.000 κόσμο θα το χάναμε;
Μετά την νίκη επί του γαύρου και δεν είμαστε ούτε 10.000.
Έχω δει παίχτες να παίζουν χωρίς χρήματα αλλά δύσκολα παίζουν χωρίς τον κόσμο δίπλα τους.

Ανώνυμος είπε...

ναι θα το χαναμε γιαννη-ετσι οπως παιζαμε-αταβιστικα με σεντρες-μονο απο τυχη θαμπαινε μεσα.Σ'αυτο τον τροπο παιχνιδιου καταφευγουν οι παικτες οταν ειναι θολωμενοι,οταν το μυαλο τους δεν ειναι 100% στο γηπεδο και δεν τους βγαινει το ματς.Επειτα μην ξεχνας οτι χτες ηταν μια ιδιαιτερα κρυα μερα,ενω η γριππη εχει θερισει τη μιση Αθηνα.Ενταξει αυτο ειναι ΜΕΡΙΚΗ δικαιολογια,ξερω ομως πολλους γνωστους παναθηναικους που λενε 'τι να παω στο πποδοσφαιρο,να δωδω λεφτα σάυτον τον μ..."και προτιμανε χιλιες φορες την επιβραβευση του μπασκετ.Τους αδικεις?οταν η ιστορια εχει αποδειξει οτι αυτος κοπτεται μονο για την τσεπη του και η προοπτικη του τσαμπιονς ληγκ τον συγκινει μονο στο βαθμο που του εξασφαλιζει παραπανω εσοδα γιατι ρε φιλε να παω να παγωσω στο ΟΑΚΑ?

ειδικα χτες δεν θα πηγαινα γιατι ταχα παρει και με τους μεν και με τον δε,και γιατι ημουν σχεδον πεπεισμενος οτι θα γινει γκελα.Κριμα για τον ανηψιο σου!

Ανώνυμος είπε...

"Επειτα μην ξεχνας οτι χτες ηταν μια ιδιαιτερα κρυα μερα,ενω η γριππη εχει θερισει τη μιση Αθηνα"

...κι εγώ λέω ότι αν ήταν ο γαύρος στη θέση μας, ακόμα και στο οακα και στερημένος από πρωταθλήματα, θα είχε 30.000 κόσμο τουλάχιστον μετά από μία τέτοια νίκη, σε ένα τέτοιο ντέρμπι...

ΥΓ Ασχετο, αλλά θυμηθείτε το: το κόκκινο πανί των επόμενων χρόνων βρέθηκε και λέγεται Τοροσίδης. "Γαμώ τα χωριά σας, θέλετε να κερδίσετε και τον Ολυμπιακό" είπε ο βέρος Πειραιώτης σε έναν της Καλαμαριάς χθες, ενώ με τα Γιάννενα είχε για πιπίλα στο στόμα "τα λεφτά που βγάζεις σε όλη σου τη ζωή, εγώ τα παίρνω σε ένα μήνα". Απλά, θυμηθείτε το και κρατήστε στο αρχείο την πρώτη του δήλωση όταν πήρε μεταγραφή στο Γαύρο: "Τι Ολυμπιακός, τι Παναθηναϊκός, τι ΑΕΚ, το ίδιο πράγμα είναι, δεν είχα καμία προτίμηση".

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το γραμμόφωνο του Stupidgrass είναι μονίμως κολλημένο, οπότε απευθύνομαι στους υπόλοιπους :-) Άνευ παρεξηγήσεως Κουτ, έτσι;

Square σου το λέω και στο προηγούμενο ποστ: ΚΑΜΜΙΑ απολύτως σχέση τα περί πριμ με τη χτεσινή εμφάνιση! Καταρχήν, οι αταβιστικές σέντρες ξεκίνησαν ΑΦΟΤΟΥ φάγαμε το γκολάκι και κυρίως ΣΤΟ Β' ημίχρονο, όταν πέρναγε ο χρόνος και γκολ δεν βάζαμε. ΤΟΤΕ πράγματι θολώνει το μυαλό ... όχι όμως από το πριμ, αλλά από το άγχος και μόνο που βρίσκεσαι με 0-1 στην έδρα από το Εργοτελάτσι, ειδικά όταν έχεις καλέσει τον κόσμο σου για να περάσει ένα ευχάριστο βράδυ μετά τη νίκη στο Τηγάνι. Δλδ και πριμ να μην έπαιζε, το ίδιο θόλωμα θα είχανε τότε - και το λέω με σιγουριά γιατί ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ σε ματς που δεν υπήρχε σκηνικό με πριμ.

Οπότε το θέμα είναι ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΚΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 20-30λεπτο. Από εκεί θα καταλάβεις εάν έπαιζε στο μυαλό του το πριμ στόρυ. Ε, αν τους είδες, μπήκανε σαν ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ με ύφος 1000 καρδιναλίων, μπλαζέ, λες κι είχανε το ματς στην κωλότσεπη!!!

Τέτοιο ύφος δεν προέρχεται από το πριμ στόρυ φίλε μου. Γιατί δείχνει απλώς ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΑ!

Και για να το εξειδικεύσω: ΝΕΑΝΙΚΟ καλαμοκαβάλημα, όχι π.χ. σαν του Μπασινά ή του Τσιάρτα το γεροντίστικο, αλλά νεανικό. Δηλαδή αυθόρμητο όσο και ανόητο, που οδηγεί κατευθείαν σε ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ άπαξ και στραβώσει το πράγμα που είχες κατά φαντασίαν.

Αυτό είναι όλο.

Συν η λάθος διαχείριση του ματς από εκείνον που, σαν εμπειρότερος και μεγαλύτερος, ώφειλε να το διαχειριστεί καλύτερα, ήτοι τον ΜΟΥΝΙΟΘ.

Για τον οποίον επιμένω ωστόσο ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ. Γιατί αλίμονο αν περνάμε από το ένα άκρο ("ιερή αγελάδα") στο άλλο ("σφάξτε τον"), όπως το συνηθίζουμε.

ΜΕΤΡΟ σε όλα! Και κριτική αλλά και αγάπη και συμπαράσταση. Και φανέρωμα των λαθών αλλά και αυθόρμητες ζητωκραυγές για τα καλά.

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Εικασίες και μαντεψιές. Φταίει η ιστορία με το πριμ ή όχι; Άκρη δε βγαίνει και έχω την εντύπωση ότι η κουβέντα δε βγάζει πουθενά. Ο ένας λέει ότι γιατί είμασταν 10.000 και όχι 25.000 (ναι ο κόσμος φταίει!!!) και κάποιοι για τη νοοτροπία της ομάδας όπως διάβασα σε προηγούμενα comments

Αυτό το τελευταίο έχει μια βάση... αλλά τι νοοτροπία να έχουν οι παίχτες όταν ο τζίγκερ τους λεει να μην βλέπουν τον ΠΑΟ σαν ευρώ ενώ πέρσυ αναφερόταν σε συνεντευξη τύπου στον κυριάκο σαν περιουσιακό του στοιχείο;
θα έχουν τη νοοτροπία του λεοντίου που λέει στο match program ότι όνειρό του είναι να πάρει κούπες με τον ΠΑΟ και να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Δηλαδή βλέπει την ομάδα σαν εφαλτήριο για να πάει κάπου αλλού με περισσότερα λεφτά και δεν ντρέπεται να το δηλώσει κιόλας. Θα έχει/έχουν τη συμπεριφορά "πριμαντόνας" όταν τους παίρνει.