Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2007

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙΟΘ ΧΘΕΣ!!!

Τι περιμένεις; Φώναξέ τον, δώστου ό,τι ζητάει και κλείσε συμβόλαιο, ΤΩΡΑ!

Απορώ γιατί δεν βλέπω την είδηση περί συμφωνίας σήμερα κιόλας... Και μην ακούω ότι είναι δύσκολο, ότι δεν ξέρουμε τι θέλει και ο Μουνιόθ κλπ. Το πράγμα είναι απλό. Σκάστου τα λεφτά που θέλει και διαβεβαίωσέ τον ότι οι εισηγήσεις του (στα πλαίσια του εφικτού και του ρεαλιστικού) θα εισακουσθούν. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Τι περιμένεις για να καταλάβεις ότι παρά την ασχετοσύνη σου χτύπησες και συ ΜΙΑ ΦΟΡΑ φλέβα χρυσού;

Μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Μην ξαναρισκάρεις τώρα που όλες οι προοπτικές είναι ευοίωνες.
Μην ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή το καλοκαίρι.
Μην απεμπολήσεις το momentum που έχει η ομάδα.
Μη φέρεις τον πρίγκιπα, δεν τον χρειαζόμαστε.
Μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος.
Μην τσιγκουνευτείς, άλλωστε τελευταία δεν φείδεσαι χρημάτων, να η ευκαιρία και για μια καλή (επιτέλους) επένδυση!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τί έχουν πάθει σήμερα τα γαυρόφωνα και οι θρηνοφυλλάδες. Όλη τους η αγωνία είναι να απαξιώσουν τη συμβολή του Μουνιόθ - αρχής γενομένης απ΄ αυτό το κομπλεξικό φλωροχουλιγκάνι που παριστάνει τον προπονητή της γαβριέλας.

ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ με την προοπτική παραμονής του Ισπανού, γιατί καταλαβαίνουν ότι, αν ξυπνήσει ο ραλίστας και ενισχυθεί στοιχειωδώς η ομάδα, οι Κασναφέρηδες και οι Μπριάκοι και οι "Τέρορ" δεν τους φτάνουν...

Ρε Τζίγκερ, κάνε την έκπληξη και τελείωνε το θέμα "προπονητής" όσο είναι καιρός. Έχεις μοναδική ευκαιρία να "σβήσεις πολλά βερεσέδια".

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια...

Το ξέρω ότι μπορεί να ακούσω και κανένα μπινελίκι, αλλά - για λόγους που αγνοώ...ίσως και να είναι για το καλό της ομάδας- κανένας δημοσιογράφος δεν έχει κάνει μία πολή απλή ερώτηση στον Μουνιόθ...

"Κύριε Μουνιόθ, ΘΕΛΕΤΕ να ανανεώσετε τη συνεργασίας σας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;"

ή έστω

"Κύριε Μουνιόθ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ θα ανανεώνατε την συνεργασία σας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;"

Δεν θέλω να ακουστώ σε μία τέτοια μέρα "κάπως" αλλά πάλι πάμε να δημιουργήσουμε θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Έχουμε όλοι εκ των προτέρων "χρεώσει" στον Τζίγκερ την ευθύνη παραμονής ενός προπονητή που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

Προς Θεού, θέλω Μουνιόθ σαν τρελός... κι εγώ και οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - οι εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφοί και προφανώς και ο Τζίγγερ. Το θέμα είναι Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ;

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

warzycha είπε...

Μα νομίζω εν παναθηναϊκώ αδελφέ ότι μέσες άκρες σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι τον ενδιαφέρει να μείνει, ή κάτι τέτοιο. Ίσως όχι ευθέως, αλλά εγώ έμεινα με την εντύπωση ότι πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

Διορθώστε με αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.

warzycha είπε...

Και επανέρχομαι αλιεύοντας το ακόλουθο απόσπασμα από το sport24:

Eίμαι καλά στον Παναθηναϊκό και εγώ και οι συνεργάτες μου. Δουλεύουμε καλά εδώ και προσπαθούμε να έχει επιτυχίες η ομάδα. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για το θέμα της συνεργασίας με την ομάδα. Αυτή την στιγμή δεν με απασχολεί. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Θα μιλήσουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες όπως ορίζει το συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα πρέπει να συζητήσουμε για ειδικά θέματα για συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Περισσότερα εδώ: http://www.sport24.gr/html
/ent/828/ent.166828.asp

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ αδελφέ,

Θα εστιαστώ στο "υπάρχει καλή διάθεση και από τις 2 πλευρές" και στο "κάτι λεπτομέρειες"...

όπως λέει και το άσμα...

"...μ' αυτές τις λεπτομέρειες, αγάπησα σ' εσένα..."

Άρα; Η διοίκηση έχει δείξει καλή διάθεση πράγμα που σημαίνει ότι ήδη έχει γίνει μία πρώτη βολιδοσκόπηση έστω εγώ αυτό καταλαβαίνω. Το μπαλάκι των "λεπτομερειών" δεν νομίζω ότι το έριξε στη διοίκηση... αυτό καταλαβαίνω. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Έχω λαλήσει λίγο από εχθές... δεν έχω κοιμηθεί και μετα την Παιανία έφαγα κι ένα βρώμικο εκεί πριν τον Γέρακα και με πείραξε...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΑ ΟΣΟ ΠΕΙΡΑΞΕ 33.000 ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΗΓΑΝΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΜΥΤΟΓΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ....

ΜΟΥΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ... ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ....

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

warzycha είπε...

Όπως πιθανότατα είδατε σήμερα στα πρωτοσέλιδα, πιθανολογείται ότι ο Τζίγγερ θα καλέσει τον Μουνιόθ για να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του. Αντιγράφω από sport24:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα θα καλέσει τον Βίκτορ Μουνιόθ να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους, ο ''Τζίγγερ'' θα πει καταθέσει την πρόταση και απο εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός θα θέσει τις προυποθέσεις που επιθυμεί, συνυπολογίζοντας και τις προτάσεις απο ισπανικούς συλλόγους που μπορεί να έχει εκείνη τη στιγμή στα χέρια του.

Μακάρι...

Ανώνυμος είπε...

Έως τώρα ο Τζίγγερ έχει αποδείξει ότι αυτόν που θέλει τον κρατάει. Το ότι ενίοτε θέλει να κρατήσει μπάζα και δεν θέλει να κρατήσει παικταράδες είναι άλλο θέμα.

Για να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Το Ντέρμπυ πάντως δεν λέει τίποτα εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ, πράγμα που σημαίνει ότι η είδηση ελέγχεται ως ανακριβής. Μάλλον μας πουλάνε χαρά για να μας την πάρουν μετά πίσω και να το πιστώσουν στη διοίκηση.

Τα συνιθισμένα δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια... επίσης σαν να μου "μυρίζει" λίγο και ο χρόνος και το ύφος της είδησης.

Σαν πολύ συντονισμένα σε πρωτοσέλιδο το είχαν οι γνωστές "ναυαρχίδες της αντικειμενικότητας".

Αλλά το βασικότερον, κατά τη γνώμη μου, ΕΧΩ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ 1Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ;

Την ώρα που ο άλλος για άλλη μία φορά τάζει χάντρες στους κάφρους ιθαγενείς οπαδούς του, οι "αντικειμενικές" καταπιάνονται με το θέμα της ανανέωσης του Μουνιόθ που ξέρουν ότι "πονάει" τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κόσμο. Και μετά - εξ απαλών ονύχων - πετάνε και τη σπόντα "... ο Ισπανός τεχνικός θα θέσει τις προυποθέσεις που επιθυμεί..." ώστε στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης μετά από την επόμενη εβδομάδα (μία επόμενη εβδομάδα που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από καμία από τις 2 πλευρές) να αρχίσουν τα σχολιάκια του στύλ "έλα μωρέ... ζήτησε παίκτες ο άνθρωπος και ο "καβούριας" δεν του παίρνει... σιγά μη μείνει..." και το γυρίσουμε πάλι στην μουρμούρα.


Άντε με τις κουφάλες. 8 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΡΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ....

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@Μιχάλης et al.

Παππά μου, το Derby "μίλησε" δημοσιεύοντας τη συνένετυξη του Μουνιόθ πριν από το ματς με τον γαύρο. Αν δεν υπήρχει πρόθεση για συνεργασία από την πλευρά της διοίκησης, μάλλον δεν θα το είχε κάνει...

Ανώνυμος είπε...

ενα ψαγμενο σχολιο του Τσοχου σημερα σχετικα με τις(κρυφες )προθεσεις του Μουνιοθ
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77333
εν συντομια,λεει οτι στελνει μηνυμα και στον ιδιοκτητη,για τις αναγκαιες κινησεις ενισχυσης(και οι οποιες θα προσμετρησουν-φυσικα-στην αποφαση του)ωστε να μη βρισκεται στη θεση να δηλωνει οτι πηρε το ντερμπυ βασικα απο ευνοια της τυχης...νομιζω οτι εχει δικιο ο Τσοχος εδω.