Κυριακή, Μαρτίου 04, 2007

Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα...

Παρά το γεγονός οτι δυσάρεστες καταστάσεις και συγκυρίες με κράτησαν μακριά απο το blog για κάποιες μέρες, δεν θα ήταν δυνατόν να με καθηλώσουν εν'όψει ντέρμπι με τους απόγονους του στόλου...Έχουμε ματς σήμερα κύριοι. Σήμερα στις 19:00 η περήφανη ομάδα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς μπαίνει στο γήπεδο των παρακρατικών για να αντιπαρατεθεί σε ένα ολόκληρο σύστημα...Στο σύστημα που παραχώρησε κρατική περιουσία σε ιδιώτες. Στο σύστημα που κάνει απονομές πρωταθλημάτων μαϊμού εδώ και δέκα χρόνια. Στο σύστημα που χάρισε χρήματα που υπεξαιρέθηκαν απο τον Ελληνικό λαό, προκειμένου οι λιμενεργάτες να πάρουν ποδοσφαιριστές, αρνούμενοι μετά κάθε σχέση με τον χοντρούλη ευεργέτη, γνωστό και ως "Τάμπυ"...Στο σύστημα που αθωώνει κατασκόπους και διαφθορείς...Στο σύστημα που βάφτισε τις κουτουλιές ως απωθήσεις και τις τιμωρίες 5 αγωνιστικών σε 1 λόγω ντέρμπι...Στο σύστημα που αθώωσε τον σεσημασμένο αληταρά μικρό-μάγο για τον ίδιο λόγο...Στο σύστημα που το φύσημα του αέρα ονομάστηκε πέναλτι...Στο σύστημα που επέκτεινε κατά περίπτωση τα όρια της μεγάλης περιοχής για να εκτελεί πέναλτι ο καραφλός προβοκάτορας...Στο σύστημα ανέγερσης παραγκών και λοιπών κτισμάτων...Στο σύστημα που επιτρέπει σε τηλε-χούλιγκαν να σουλατσάρουν στον αγωνιστικό χώρο...Στο σύστημα που μετατρέπει τα θύματα σε θύτες...Στο σύστημα που όρισε ως υπέρτατη αξία το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"...Στο σύστημα που έκανε βίωμα το απόφθεγμα "στο 90 με πέτσινο πέναλτι για να πονάει πιο πολύ"....Στο σύστημα πλουτισμού άθλιων, τυχάρπαστων διαιτητάκων που διχάζουν τους φιλάθλους κάθε Κυριακή και προωθούν την βία στον βωμό του μεγαλείου του Θρύλου...Στο σύστημα των εγκάθετων δημοσιογράφων-οπαδών που κάθε Κυριακή πάσχουν απο εθελουσία τύφλωση και κώφωση...Στο σύστημα που ομορφαίνει τις χειμερινές μας Τρίτες/Τετάρτες παρακολουθώντας τους ευρωπαϊκούς διασυρμούς του ερυθρόλευκου, ψευτο-πρωταθλητή παλιάτσου...Στο σύστημα που αποθεώνει τον εγχώριο νταβατζή καταπατώντας νόμους και κανονισμούς, όταν στην Ευρώπη τέτοιες μαγκιές δεν περνάνε και αίφνης μετατρέπονται σε καρπαζοεισπράκτορες λέγοντας και ευχαριστώ...Στο σύστημα που ευνοεί την δημιουργία παραρτημάτων με παίκτες, προπονητές, παράγοντες "Διπλούς πράκτορες" και μετρ των αυτογκόλ σε όλα τα πεδία...Στο σύστημα που κάποιοι βλακωδώς νομιμοποίησαν, συμμαχώντας με τους εμπνευστές του.
Για όλα αυτά θέλω να δώ πάθος, δύναμη, αυταπάρνηση και πίστη. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα καθώς ξέρω οτι δεν εξαρτάται αποκλειστικά απο εμάς. Θέλω να δώ μια ομάδα ενωμένη και αποφασισμένη, που θα εκθέσει τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κασναφέρη, που θα κάνει- όπως πάντα- οτι μπορεί για να διασώσει το μεγαλείο των ανύπαρκτων...Θέλω να δω μια ομάδα που θα τρελαίνεται με τα καφριλίκια οπαδών, διαιτητή και εποπτών...Θέλω να δω τον Παπαδόπουλο να ποδοπατάει τον αναίσχυντο κολλητό του, το πουλητάρι της χιλιετίας, τον σύγχρονο Εφιάλτη...Θέλω να δώ τον Μουνιόθ να διδάσκει προπονητική απέναντι στον τραγέλαφο Sir Takis...Θέλω να δώ τρέξιμο 90 λεπτά, που θα σκάσει τα γερόντια του Θρήνου...Θέλω να δώ όλο το "είναι" των παικτών στο γήπεδο, θέλω να δώ Παναθηναϊκό φρόνημα...Θέλω να δώ τον Νίνη να σηκώνεται μετά τις απανωτές δολοφονικές κλωτσιές που θα του ρίξουν μανιασμένα απο το πρώτο λεπτό...Θέλω να δω τάκλιν με τα 2 πόδια, θέλω ψυχή, θέλω τον νέο Καπουράνη...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...

Υ.Γ Δεν χρειάζομαι άλλες αποδείξεις, ούτε αποτελέσματα...Είδα την παρέλαση των ασχέτων τόσα χρόνια. Είδα τον εξευτελισμό και την σμίκρυνση της ομάδας. Είδα τις καραβιές των ανίκανων για ένα κομμάτι ψωμί...ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ ΤΩΡΑ. Είναι πραγματικά αναξιοπρεπές να είναι υπό κρίση για λάθη και παραλείψεις άλλων. Ο άνθρωπος έχει μεταμορφώσει με κόπο την ομάδα και πρέπει να μείνει. Η παρουσία του κόσμου, η ελπίδα για το αύριο και η στήριξη προέκυψε λόγω Μουνιόθ. Αυτόν πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε, όχι την αποτυχημένη διοίκηση. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ...Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος....ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

Υ.Γ2 Είμαι wise guy. Δεν τρώγομαι έτσι εύκολα.

40 σχόλια:

SniperAthens είπε...

Να τι έγινε εχθές...

Το ντέρμπι άρχισε νωρίτερα. Μία ημέρα πριν το παιχνίδι του σταδίου Καραϊσκάκη, ένα τσούρμο ανεγκεφάλων μετέτρεψε σε αρένα το βοηθητικό γήπεδο του Ρέντη, όπου αναμετρήθηκαν οι ομάδες των Νέων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Εκτός των αμέτρητων μπουκαλιών που προσγειώνονταν καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου στον πάγκο των φιλοξενουμένων και τον Κώστα Ταράση, που προσπαθούσε να κατευθύνει τους ποδοσφαιριστές του, είχαμε και είσοδο θερμόαιμου (υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από νεαρό ποδοσφαιριστή των "πρασίνων"), ο οποίος προπηλάκισε τον Νταντάμη του Παναθηναϊκού, πριν πέσουν επάνω του με μεγάλη καθυστέρηση άνδρες της ασφαλείας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη των Νέων του Ολυμπιακού, με σκορ 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Φακίνος (43'), Ματσούκας (51' με πέναλτι), και Νταντάμης (40').

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα πρώτα καλημερίζω και χαιρετίζω με ειλικρινή χαρά την επιστροφή του αγαπητού μου/μας Κουτόχορτου.

Δεύτερον, παίζουμε ΠΟΛΥ καλύτερη μπαλα από τα ΚΑΠΗ του επινείου Πρωτευτούσης ... και αυτό πρέπει να το ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ μέσα στη σφηκοφωλιά τους.

Τρίτον, τα χτεσινά αίσχη στο Νέων δεν πρέπει να περάσουν ατιμώρητα. Ελπίζω να γινουν οι πρέπουσες κινήσεις από τους υπεύθυνους ώστε οι αρουραίοι να τρέχουν να κρυφτούν.

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΔΙΑ!

SniperAthens είπε...

@σεβάσμιε γέροντα: παρατηρώ μετά χαράς υψηλό αγωνιστικό φρόνημα. Να υποθέσω ότι ρομαντσάρατε αρκούντως εχθές την εσπέραν και είστε έτοιμος για "αγάπη" σήμερα?

YΓ Είδα και την παρατήρησή σας στη ΔΙΚΑΙΗ παράκλησή μου,

Ανώνυμος είπε...

welcome back dumbgrass!

ημουν σιγουρος οτι διεφυγες το "τσιμεντωμα" και σε περιμενα να εμφανιστεις ΜΕΤΑ το ματς!Απολυτα σωστα οσα γραφεις-μονο που ο Τζιγγερ,ερωτηθεις προχτες αν θα ειναι στο γηπεδο απαντησε"δεν ξερω,δεν τοχω σκεφτει,αν και μ'εχουν καλεσει".Τι να σκεφτεις παλληκαρι μου?αν εισαι αληθινος στρατηγος και Κρητικος θασαι μεσα(με τους φουσκωτους σου,οχι μονος),και στα πρωτα παρατραγουδα ή καθαριζεις με τον Πετρακη ή παιρνεις την ομαδα και φευγεις,
και μεις μαζι σου!Αν χασεις και σημερα με το γνωστο τροπο εισαι αξιος της τυχης σου!

αντε να τελειωνουμε με τα θρασιμια!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Εμφανίστηκα πριν το ματς για να κάνω γνωστό εκ των προτέρων τι περιμένω να δώ, και για να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον προπονητή με Κύπελλο ή χωρίς, με νίκη στο ντέρμπι ή χωρίς, με 2η ή 3η θέση. Το θέμα προπονητή είναι θεμελιώδες και πολύ σημαντικότερο απο μια εφήμερη χαρά. Η νοοτροπία χαρακτηρίζει μια ομάδα, όχι τα αποτελέσματα. Απλά θυμηθείτε το σκορποχώρι στην αρχή της σεζόν, την χαρακτηριστική αδυναμία να παράγουν παιχνίδι, την μηδαμινή αντοχή, την ανυπαρξία ρόλων και θέσεων, τα τραγικά αποτελέσματα, την παντελή έλλειψη οράματος και ελπίδας....και συγκρίνετέ τα με το τώρα. Υπάρχει καμία σχέση???Γι'αυτό λοιπόν ξαναλέω. Δεν με νοιάζει τίποτα παρά να μείνει ο Μουνιόθ. Όλα τα άλλα θα έρθουν και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία.

SniperAthens είπε...

Αυτά που θέλει ο Κουτόχορτος, θα τα δεί.

Αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ όχι και σήμερα ΕΙΔΙΚΑ γκρίνια.

Αν παιχτεί καθαρά, έχω την αίσθηση ότι θα κερδίσουμε.

SniperAthens είπε...

Τι είδα στο ημίχρονο:
1. Παίζουμε 3-5-2.
2. Η ομάδα έχει άγχος. Διώχνουμε, δεν κρατάμε μπάλλα για να κάνουμε παιχνίδι.
3. Δεν παίζουμε καθόλου από τα δεξιά.
4. Έχουμε μαζέψει πολλούς στο κέντρο αλλά ανασταλτικά. Προκύπτει από/στο game plan. Βγαίνουμε με ένα χαφ στην επίθεση (συνήθως Ίβανσιτς) και κλείνει πίσω ο Νίνης. Πρέπει να ανέβουμε ψηλότερα για να τους περάσουμε την πίεση.
5. Το γεγονός ότι ο Καζναφέρης έπαιξε μέχρι στιγμής 50-50%, εμένα με υποψιάζει γιατί έχω δεί πολλές πονηρές διαιτησίες που ξεκινάνε έτσι για να βουλώνουνε στόματα.

SniperAthens είπε...

ΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ:

90+1' Λήξη του αγώνα

90' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης στην θέση του Μάντζιου.

88' Γκολ για τον Παναθηναϊκό!! 1-0! Τραγικό λάθος από τον Ανατολάκη, ο Σαλπιγγίδης έκλεψε την μπάλα, την έστρωσε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-0.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77099

Ανώνυμος είπε...

0-1

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΥΛΑ ΡΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ! ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!

SniperAthens είπε...

Έλεος ρε κουτόχορτε...

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ???

"Δεν έχω συνηθίσει να παίζω χωρίς τον κόσμο της ομάδας μου. Θα ήθελα να βλέπω σε ένα γήπεδο φίλους και των δύο ομάδων. Ενδεχομένως, όμως, κάτι τέτοιο θα προκαλούσε προβλήματα. Aυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να μιλήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου".

;-PPPPPPPPPP

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε είσαι πολύ γουρλής αδερφέ μου. Και έβριζα σε όλο το ματς τον Παπ!

0 - 1

kornass είπε...

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΟΦΩΡΟ ΜΕΡΙΑ....

ενα και να καίει μαλάκες του συστηματος

Ανώνυμος είπε...

ειδα το ματς στο σπιτι φιλου Ολυμπιακου,οχι πολυ συγκεντρωμενα,γιατι ετρεχαν πανω-κατω και 4 μικρα,και στη φαση του γκολ που φαινεται να ελεγχει ο Ανατολακης ελεγα"αντε μπαρμπα-Γιωργο,κανε τη γκελα σου",πιεσε σωστα ο Σαλπι,και να το κλεψιμο,νηφαλια πασα και γκολ!δεν ξερω αν αξιζαμε τοσο σημερα,σταθηκαμε τυχεροι σε 3 τουλαχιστον φασεις,απ οτι ειδα δε μας εδωσαν και πεναλτυ στην ανατροπη του Ανατολακη αλλα τουλαχιστον δεν ειδα τις γνωστες"επιστημονικες"διαιτητικες μαχαιριες...τελος καλο,ολα καλα,και τωρα το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που λεει κι ο Κουτ.,η φροντιδα για την παραμονη του Μουνιοθ για χρονια!
ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!Εχουμε χτυπησει τζακποτ για οποιον δεν τοχει καταλαβει,οχι μονο σαν αξια προπονητη,αλλα και σαν feeling-vibeς που βγαζει προς παικτες και οπαδους!Μπραβο του!

Old Boy είπε...

Παιδιά, εγώ τα γραψα στο δικό μου : http://old-boy.blogspot.com/2007/03/k.html. Εδώ ας γράψει ποστ κανένας συνάδελφος :)
Έλα μωρή αρρώστια.

Ανώνυμος είπε...

ακουσαν καλα τα αυτια μου τον σπηκερ της κρατικης τηλεορασης κι οχι του Ματζικ,στην φαση του γκολ,την ωρα που στρωνει ο Σαλπι στον επερχομενο ΠΑΠ να λεει "και τωρα τα δυσκολα...".Για ποιον μεγαλε?για σενα,για το αφεντικο σου?γλωττα λανθανουσα...

SniperAthens είπε...

Για τους δημοσιογράφους τα έχουμε πει, και θα τα ξαναπούμε, και θα τα ξαναπούμε... μέχρι να γεράσουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΒΛΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΜΕΘΥΣΙ!

ΕΤΣΙ ... ΚΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΟΠΟΥΣΤΕΣ!

ΣΤΟ 90' ΜΑΚΡΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟΟΟΟΟ!

---

Υ.Γ. Αναπάντεχα καλή η διαιτησία του Κασναφέρη, αλλά το ανθρώπινο λάθος της το έκανε και πάλι σε βάρος μας: ο κλώτσος του μπαρμπα-Γιώργου στον ΠΑΠ ήταν ΠΕΝΑΛΤΙ-ΜΑΡΣ κι ο κόρακας δεν το έδωσε αν και ήταν μπροστά.

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΚΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΚΩΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν ξέρεις να χάνεις...
Λέει ο σερ Τάκης πως μπράβο και παίξαμε καλά και τέτοια. Πως εμείς δεν αφήσαμε τον ΠΑΟ να πάιξει όπως ήθελε και άλλα πολλά.
Ρε Τάκη τι μιλάς; Τι στόχο είχες; Τον έφερες; Τον τίτλο στον σημερινό "Πρωταθλητή" πως κερνάτε τον διάβασες;
Αυτή είναι η μπάλλα. Κάνεις λάθη και τα πληρώνεις. Τι αν έκανες 1 τι 100. Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό σας πονάει τώρα, γιατί φέτος προσκύνησες και τις δύο φορές!
Να βγει και ο Μουνιόθ και να πει τότε, πως αν είχα άλλες 3 αγωνιστικές θα έπαιρνα πρωτάθλημα. (Γιατί εγώ αυτό πιστεύω. Θα το καθάριζε χαλαρά και έχει δίκιο ο Κουτόχορτος για το συμβόλαιο)
Ο άνθρωπος όμως είναι σοβαρός και τέτοια δεν λέει.
Καζναφέρης τώρα. Τι να το κάνω το 50-50. Αν δεν έμπαινε το γκολάκι στο 90, θα μου είχε στερήσει τη νίκη επειδή δεν έδωσε πέναλτι; Εκεί είναι το θέμα. Τι θα λέγαμε όλοι τώρα αν είχε έρθει 0-0; Άρα ακόμη και αν έκανε "λάθος" εντελώς τυχαία ΚΑΙ αυτή τη φορά το λάθος του ήταν υπερ του γάβρου.
ΥΓ1. Πολύ θα ήθελα να γνώριζα αντίστοιχο τέτοιο blog γαύρικο να δω τι γράφουν... Ξέρει κανείς;
ΥΓ2. Κουτόχορτε ξαναεξαφανίσου (όχι για άσχημο λόγο αυτή τη φορά) και την Κυριακή γράψε ξανά!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο... Ο ραλλίστας πήγε; Και αν πήγε που ήταν; Στις κερκίδες ή σε σουίτα με το ποτάκι του;

talos είπε...

Την ανατροπή του Παπαδόπουλου θα την δείχνουν σε σχολές διαιτησίας στο μάθημα "πώς είναι το πέναλτι". Το γκολ στο 89' ήταν ακριβώς ο τρόπος που έπρεπε να πάρουμε αυτό το ματς: μπαμ και εγκεφαλικό.

Θέλω επίσης να σημειώσουμε δύο πράγματα:

- Τον Νίνη τον φύλαγε από κοντά ο Ζεβλάκωφ, σε όλο το παιχνίδι, με βοήθειες. Ούτε τον Ροναλντίνιο δεν παίζουν έτσι.

- Το ότι δεν είναι τετριμμένο να βάλεις στο γήπεδο την ποσότητα καπνογόνων και φωτοβολίδων που είδαμε να πέφτουν σήμερα - χωρίς την ανοχή των υπευθύνων

Ανώνυμος είπε...

E, λοιπόν, μετά το ανεπανάληπτο, προφητικό, θριαμβευτικό come-back, θα το πω:

Κουτόχορτε "θεέ",
Πάρε την ΠΑΕ!

Σχόλια θα κάνω αύριο, τώρα πανηγυρίζω με άλλα "πράσινα ΚΑΠΗ!" - όσο κι αν η συνολική μας εμφάνιση επιβεβαιώνει όσα περί ενίσχυσης έχουμε πει κατά καιρούς.

Λυπάμαι μόνο που δεν υπάρχει τρόπος να τους ξανασυναντήσουμε φέτος - σε κανέναν τελικό κυπέλλου, ας πούμε - μόνο και μόνο για να ξαναγαμήσει ο Ισπανός μας αυτόν τον απύθμενο καραγκιόζη που παριστάνει τον προπονητή του γαύρου!

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ ΧΘΕΣ!

Greek Reporter Seymour M. Hersh είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Greek Reporter Seymour M. Hersh είπε...

Παιδιά, χρέος των δημοσιογράφων είναι να μεταφέρουν τα γεγονότα. Μην συνέχεται μαζί τους τον κ. Βερνίκο και λοιπούς πρωταθληκογράγους που μίλησαν για ανωτερότητα των απογόνων στόλου, ε, συγγνώμη γαύρων ήθελα να πω. Αυτοί είναι εκπρόσωποι τύπου. Πιά Όλγα Νικολαιδου τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια καλημέρα σας....

Επανέρχομαι μετά από καιρό λόγο φόρτου εργασίας για να σας πω ότι αν και θεωρώ εαυτόν "άρρωστο" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, δεν αρέσκομαι στο να φοράω παροπίδες. Το χθεσινό ματσάκι ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ.

ΑΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ 5 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΗ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΕΞΗΣ.

"ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Ή ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ, Ή ΘΑ ΦΑΤΕ 5. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΊΤΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ 4"

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αγόρασα τουλουμπάκια σήμερα για το γραφείο.

Όπως είπε και ο Γκόντζος... από την Γαβριέλα πήραμε 6 πόντους και από τον ΟΦΗ 2.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Μιχάλη! Μου λύθηκε ο οφαλός από τα γέλια για το "στημένο"! Τέλειος!

Κερασάκι στην τούρτα: στη σημερινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ "Πρώτη Γραμμή" των γαβρίκουλων Λυριτζή-Οικονόμου, καλεσμένοι ο Κώστας Γκόντζος και η καταπληκτική Λιάνα Κανέλη με κασκόλ της ομαδάρας μας, που φεύγοντας το έκανε δώρο στον (έτοιμο για εγκεφαλικό) Λυριτζή! Απόλαυση! Η Λιάνα τους την έκανε τη μούρη λυώμα.

warzycha είπε...

Το ότι δεν παίξαμε και τόσο καλά κάνει τη νίκη πιο γλυκιά....
Και ας αναλογιστούμε ότι η ομάδα κάθε άλλο παρά φρέσκια εμφανίστηκε, φανταστείτε ότι παίζουμε Τετ-Πέμπτη και Σάββατο/Κυριακή για περίπου 2 μήνες τώρα, πρωτάθλημα, ΟΥΕΦΑ και κύπελλο, ενώ ο ΟΣΦΠ όχι.
Πιστεύω με 3-4 ΚΑΛΕΣ προσθήκες θα βλέπουν την πλάτη μας τους χρόνου.

Και πάνω από όλα: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙΟΘ ΧΘΕΣ!!!!!

warzycha είπε...

Όσο για το πέναλτυ, καλύτερα που δεν το έδωσε, προτιμώ να είμαι αδικημένος παρά ευνοημένος, ειδικά άμα μπορώ να κερδίζω παρόλα αυτά...

talos είπε...

Κ. Βαζέχα: τι ευνοημένος...; Το επόμενο πιο καταφανές πέναλτυ συμπεριλαμβάνει την χρήση τσεκουριού ή/και ξιφολόγχης από τον αμυντικό.

Γουστάρω τρελά που τους βγαίνει το κόμπλεξ και λένε (του προπονητού πρωτοστατούντες) παπαριές περί του ότι ήταν καλύτεροι... Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται και θα έχει πάρτι του χρόνου.

Να τονίσω επί την ευκαιρία ένα και μόνο πράγμα : αυτά χωρίς τους δύο "μπαλαδόρους" σου, χωρίς Έκι και χωρίς Βίκτορ, κάτι που σου περιόριζε (και σου περιορίζει) τους τρόπους ανάπτυξης και τις εναλλακτικές λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Τάλος... υποκλίνομαι.

ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ (ΕΚΙ) ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΑΦ (ΒΙΚΤΟΡ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Ο Έκι λείπει πολύ... πάρα πολύ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει του χρόνου που θα γυρίσει όχι μόνο σιδερένιος αλλά και ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ.

Δεν έχουμε παίκτη να περάσει την μπάλα μπροστά γρήγορα και με ακρίβεια από τον άξονα. Γι' αυτό λείπει ο Έκι μιας και οι Μπόβιο Τζιόλης που παίζουν στο κέντρο των χαφ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και οι πλέον δημιουργικοί παίκτες.

Αναγκαστικά λοιπόν παίζουμε μόνο από τα άκρα - ως προς την Επίθεση. Γι' αυτό και έχουμε προβλήματα μετά αμυντικά γιατί και τα αμυντικά χαφ του Αντιπάλου μπορούν να ανέβουν και να πιέσουν μπροστά από το κέντρο. Βάζουν λοιπόν του πλάγιους μπακ στη μέση και τους παίζουν τριγωνάκι. Αν είχες έναν παίκτη άλα ΕΚΙ να κρατάει έστω έναν λίγο πιο πίσω θα σου έλεγα.

Εγώ δεν θέλω πολούς παίκτες. Ένα καλό και λίγο δημιουργικό αμυντικό χαφ θέλω κι ένα δεξί μπάκ. Ίσως και κάποιον να μπορεί να ξεκουράσει τον Νίνη (αν δεν μας κάνει ο Ρομέρο που για εμένα σαν αλλαγή καλός είναι).

Με εκτίμηση.

Παππάς10 ή Κατά κόσμον Μιχάλης....

Ανώνυμος είπε...

...to pio imantiko einai na ginei symvolaio ston Mounioth....amesa!!!! den xerw ti perimenei o vardinogiannis...

warzycha είπε...

Συμφωνώ, εμείς έχουμε σοβαρότατες απουσίες όλη τη χρονιά. Συνεπώς, ειδικά στην ανάπτυξη από τον άξονα, πάσχουμε καταφανώς. Αυτό μας περιορίζει σε επιλογές, και πάμε συνέχεια από τα πλάγια. Όχι ότι είναι κακό, αλλά μεγάλη διαφορά θα έκανε να μπορούμε να έχουμε και κάθετη πάσα στον άξονα.

Επίσης, για άλλη μια φορά νομίζω Τζιόλης και Λεοντίου δεν πολυμπορούσαν με ψυχραιμία να πασάρουν τη μπάλα μπροστά. Άσε και καναδυό (επικίνδυνα) λάθη που τη γλιτώσαμε φτηνά... Δεν λέω να τους καταδικάσουμε, είναι ελπιδοφόρα τα παιδιά, αλλά στα τελευταία ματς πάσχουμε στον τομέα αυτό.

Κοντολογίς, νομίζω ότι αν επιλυθούν αυτά τα θεματάκια μπορούμε να πάμε ψηλά...

warzycha είπε...

Επίσης σκέφτομαι το εξής: Αν είχαμε ένα καλό αριστερό εξτρέμ δεν θα μπορούσε να παίξει ο (μπαλαδόρος) Ίβανσιτς στον άξονα;;;

warzycha είπε...

και για μην το ξεχάσω:

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙΟΘ ΧΘΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρεα παιδιά κανα γαύρο γνωρίζεται; Να μάθουμε τελικα αν είναι αληθεια αυτό που λενε για τους αντρες με τις μεγάλες μύτες?

Μετά από δυό νύχτες με Παπαλουκά και Παπαδόπουλο είναι οι πλέον αρμόδιοι να δώσουν μια έγκυρη απάντηση για τον αστικο αυτό μύθο.

Να ρωτήσω κάτι ξανά. Κανένα γαύρικο blog ξέρουμε να δούμε σήμερα τι γράφει;

SniperAthens είπε...

@gianni:

http://goalkaixylo.blogspot.com/

http://pulpstories.blogspot.com/

http://thrilikoi7.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Ένα και να καίει στο 90!!!!
Όταν θα παίζουν μαζί μας πλέον θα βλέπουν εφιάλτες όταν θα πλησιάζει το τέλος του αγώνα και θα αναρωτιούνται... μπας και;;;
Άλλη μια φορά να ξαναγίνει και οι συγκρίσεις μεταξύ Παναθηναικού και ομάδων του CL που τους γαμ... στο 90 θα είναι αναπόφευκτες και άκρως τσουχτερές.

1000 Μπράβο σε παίχτες και προπονητή που το πάλεψαν ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ.

[:-)))))

Ανώνυμος είπε...

Το ζουμί της υπόθεσης: ο Λιμενοgay ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Και το πρωτάθλημα να πάρει φέτος, το γυαλί του έσπασε και δεν ξανακολλάει όσο ΣΑΛΙΟ κι αν ξοδεύουν οι γνωστοί γλύφτες του σε κανάλια και ραδιόφωνα.

Δυο φορές τον συναντήσαμε και τον σκίσαμε - κι άμα τον συναντούσαμε και στο Κύπελο, θα τον ξανασκίζαμε!

Και ξέρετε κάτι ακόμα; Ότι τα γαβράκια πάσης απόχρωσης έχουνε χεστεί πάνω τους γιατί ξέρουν καλά ότι ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΟΣ!

Γιατί αν το 2003-2004 τους πήραμε το ΝΤΑΜΠΛ και τους πιπώσαμε με μια 3άρα χαλαρά στο Κύπελο, ωστόσο τότε είχαμε φέρει 2 ισοπαλίες μαζί τους στο πρωτάθλημα (ελέω κοράκων) ... ενώ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΥΟ ΠΙΠΕΣ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ειδικά σε μια χρονιά που ΤΟΥΣ ΠΙΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο Κύπελο και φυσικά ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΕΣ ΓΑΙΔΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Παίδες, ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΑΝ!

Το αύριο ανήκει σε μας!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχει ο τζόνυ τουρτούρας με το "τέλειωσαν"...
Άλλο με χαλάει. Πως τέλειωσαν μόνοι τους. Μπορούσαμε ματά το 2004 να τους έχουμε τελειώσει αλλά...
Και κάτι άλλο. Με τόσους γέρους που ΔΕΝ θα φύγουν έχουν τελειώσει για αρκετά χρόνια. Εμπρός για την Πράσινη 10ετία!!!

SniperAthens είπε...

@gianni: Συμφωνώ. Τόπο στους νέους.

ΑΠΟΓΕΡΟΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ

(Ας ξεκινήσουμε από το blog)