Τρίτη, Μαρτίου 06, 2007

Better than sex

Θα ήθελα εδώ αγαπητοί Παναθηναϊκοί να ανοίξουμε μια βαθιά φιλοσοφική συζήτηση για ένα καυτό θέμα. Αμέσως μετά απ' το ντέρμπυ επικοινώνησα με ένα φίλο βάζελο και του ζήτησα την εκτίμησή του. Η απάντησή του με εντυπωσίασε: «Τώρα που το είδα κι αυτό, συμφωνώ με όσους λένε ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο!» Συμφωνείτε η διαφωνείτε;

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φθάνει πολύ κοντά (η μπάλα στο σεξ) :)

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μια καλή περίπτωση είναι η τηλεθέαση νικηφόρου ντέρμπυ -σε συνδυασμό με ταυτόχρονο σεξ (ολίγον παθητικό από την πλευρά μας, για να μην χάνουμε και τις φάσεις, αν μ΄ εννοείτε...)

O sniper τί λέει; Του το επιτρέπει ο γιατρός;

Ανώνυμος είπε...

Το σεξ με μια επαγγελματία δεν το φχαριστιέσαι (if you know what I mean)!

SniperAthens είπε...

@greenheart: Xρειάζεται να σου θυμίσω ποιός είναι ο νοσοκομοκράτορας του blog και ποιός παρακάλαγε για πρόσκληση?

Πριν έρθεις, στείλε μου τις εξετάσεις σου - μη μας μείνεις και στο σαλόνι και αναγκαστούμε να σε τυλίξουμε στο περσικό χαλί για να σε βγάλουμε έξω...

;-pppppppppppppppppppppppppppppppp

Ανώνυμος είπε...

sniper, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ?

Old Boy είπε...

Aληθινή ιστορία που μου έχει διηγηθεί φίλος που δεν είναι τύπος που λέει ψέμματα ή υπερβολές:
Λίβερπουλ - Ολυμπιακός. Ημίχρονο. 0-1. Το χειρότερο δυνατό σενάριο. Όχι μόνο (σχεδόν σίγουρη) πρόκριση, αλλά ίσως και το καταραμένο διπλό. Για να ξεχάσει ρίχνεται στη γυναίκα του. Με το που αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο γκολ. Ένα σαρδόνιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό του. Το σεξ διακόπτεται άρον άρον, η μέρα έχει φύγει κι ο Τζέραρντ έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, είσαι λάθος! Ποιος να διανοηθεί να περιγελάσει τον ηγέτη μας, τον "γκουρού" μας σε θέματα νοσοκομειακής περίθαλψης;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Χωρίς να υποτιμώ την σπουδαιότητα τις νίκης, αν ερχόταν σε αγώνα αντίστοιχης κρισιμότητας με εκείνο της Ριζούπολης τότε σίγουρα το sex θα ήταν πολύ λίγο για να ισοσταθμίσει την ηδονή...Βέβαια αν ήταν τέτοιας κρισιμότητας ο Κασναφέρης θα είχε αποβάλει και 2 παίκτες, θα είχε δώσει κανά πέναλτι στο κέντρο, εκτός αυτού που έπνιξε για μας, και τα καρότα θα είχαν αντικατασταθεί απο ρουκέτες, υγρό πυρ κτλ θα είχαμε 5 νεκρούς, 10 τυφλούς και 20 παράλυτους. Στο τέλος θα τρώγαμε και μια τιμωρία 10 αγωνιστικών γιατί ξεχάσαμε να πούμε ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

εξαρτάται και με ποια κάνεις σεξ ρε παιδιά..

Ανώνυμος είπε...

και για μενα πιο ηδονικη ηταν η επιβλητικη εμφανιση και καθολικη επικρατηση σε βαρος της ΑΕΚ(κι ας μην την εχω αχτι οπως τον γαυρο),για το μηνυμα της απολυτης επιβολης και του σαρωτικου μομεντουμ που εβγαζε...Μια τετοια εμφανιση μεσα στο Τηγανι,σε αγωνα που θα κρινει τον τιτλο,ναι ,κι εγω θα την θεωρουσα καλυτερη απο σεξ...εκτος κι αν μιλαμε για τη Μονικα Μπελουτσι!!!
sniper τι λες,αντεχουν τα ποδια μας,για κατι τετοιο?
-pppppppppp

Ανώνυμος είπε...

από τα καλύτερα διεγερτικά την ώρα του σεξ είναι το άκουσμα αποτελέσματος αγώνα CL του γαύρου.

εύχομαι να σας τύχει.

SniperAthens είπε...

φυσικά κύριε γενικέ αρχηγέ!!!

είμεθα πάντα στις επάλξεις και έτοιμοι!!!

SniperAthens είπε...

counter: been there, done that..

άψογο!!!

Ανώνυμος είπε...

@sniper

"been there, done that.."

Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στην εποχή του Κυπέλλου Εκθέσεων!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια...

Ως ιερωμένος - και ολίγον γκαγκάουλας στο μυαλό και ασχημομούρης και μικροτσούτσουνος - το σεξ απαγορεύεται (ή μου το απαγορεύουν).

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

SniperAthens είπε...

@greenheart: Σας παρακαλώ κύριε. Τι λέτε τώρα. Φυσικά όχι. Αναφέρομαι στην εποχή προ ιδρύσεως της Α' Εθνικής όπου ακόμη και τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη θεωρούνταν παιχνίδια εξωτερικού.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Όποιος πάντως είδε το πρωτοσέλιδο του "Φωτός".... θα είδε ότι δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται το σεναριάκι.

Το πρωτάθλημα για εμένα δεν έχει τελειώσει.... είναι ΠΟΛΥ μπουρδέλο η γαβριέλα. Αν δεν του δώσουν δεκανίκι το χάνει και εύκολα μάλιστα.

Και κάτι άλλο. Επειδή μας πρήξανε τ' αποτέτοια ότι το παιχνίδι το έχασε η γαβριέλα και δεν το κέρδισε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μήπως το γεγονός ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τον έχει τον πειραιόπουστα στο 6-0 πόντους στο πρωτάθλημα συνειγορεί στο ότι το Πρωτάθλημα το έχασε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Και δεν το κέρδισε η γαβριέλα;

Λέω εγώ τώρα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

tolisM είπε...

Το οτι ειστε μικρη ομαδα το δειχνει η νοοτροπια σας και τα σχολια σας. 10/11 και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤόληςΜ...

Αντίθετα, το ότι χάσατε 2 φορές μόνο με 1-0 από την ομάδα αυτή, εσάς σας κάνει μεγάλη ομάδα.

Ξυδάκι... έχουμε και μπαλσάμικο.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα....πανηγυρίστε ρε το πέτσινο πάλι.

Τώρα το τουλουμπάκι σου και δρόμο μα μεν...

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε tolisM ακάθεκτοι! Κάθε προηγούμενο ρεκόρ (7-0) παίρνει ακόμα να καταρριφθεί!

SniperAthens είπε...

Copy-paste από το blogger profile:

Tolis M
Age: 34
Gender: Male
Astrological Sign: Aries
Zodiac Year: Rat

Αυτό το τελευταίο γιατί ΔΕΝ μου κάνει εντύπωση???

tolisM είπε...

@anonymous, ειστε ακομα στα ορια του στατιστικου λαθους. κατσε να δεις το μαη τι ωραια θα ειναι με την κουπα στον περαια.

@sunglasses, ειμαστε ικανοι για το καλυτερο και για το χειροτερο. αυτο ειναι ιδιον μεγαλης ομαδας. μια μετρια ομαδα εχει μια μετρια παρουσια. δευτεροτριτοι.

@sniper, ξερεις ποσοι δευτεροτριτοι σαν και σενα ειναι zodiac year rat? αλλα μια ζωη ψεματα και παραπληροφορηση, αυτο ειναι ο παναθηναικος. ενα ψεμα απο την αρχη μεχρι το οποιο τελος. ακομα και το ποτε ιδρυθηκε σαν σωματιο ψεμα ειναι.

SniperAthens είπε...

Ακόμη κι αν ήταν έτσι, ΔΕΝ αναιρείται το γεγονός ότι είσαι και στη νοοτροπία ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ.

Και γιαυτό ΔΕΝ με εντυπωσιάζει το "ποιόν" σου.

ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ

tolisM είπε...

@sniper, οταν τα επιχειρηματα στερευουν πεφτουν οι μασκες. μια δεκαετια δευτεροτριτοι οδηγει σε παρακρουση. ενα εχω να πω, στην υγεια του Τζιγκερ!

SniperAthens είπε...

Βάλε τώρα τη μάσκα του κατ' απονομή "πρώτου" και έλα το Σεπτέμβριο να σου ξαναφορέσουμε τη φουστανέλα.

(Ενδιάμεσα, πέρνα να μας πείς τη γνώμη σου για τη Euroleague. Eκεί τι μάσκα θα βάλεις?)

Ανώνυμος είπε...

Sniper, μην ασχολείσαι, please...

tolisM είπε...

greenheart: smart
:)

SniperAthens είπε...

@greenheart: I hear you ΣΟΦέ παππού. Tέλος.

(FYI έσω υποψιασμένος όταν σε καλοπιάνουν οι κλακαδόροι & χειροκροτητές-τακτική Goebbels)

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς sniper, "Γκέμπελς" είναι η δουλειά μου. Κάτι τέτοια προβοκατοράκια τα έχω για πρωϊνό.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Βλάκα γαυράκο, δεν πάς σε κανένα απο τα γνωστά καφρο-site που έχετε να κλάψεις με τους ομοίους σου, να σχεδιάσετε νέες μεγαλοπρεπείς φιλοξενίες ομάδων, να πείτε τα ανεκδοτάκια που σας μαθαίνουν για ευρωπαϊκές πορείες και μεγάλες μεταγραφές, να αυτο-υμνήσετε τα πέτσινα πρωταθλήματα με τα οποία γελάειη Ελλάδα κτλ και άσε εμάς του νοήμονες δευτεροτρίτους στη ησυχία μας. Ούτως ή αλλιώς εσείς ζείτε σε παράλληλο σύμπαν, στο κουτόχορτο που σας ταΐζουν αφού είστε ανεγκέφαλα πρόβατα, και προκαλείτε την αηδία στο σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων. Παρεπιπτόντως ο Παπαδόπουλος έβαλε αυτογκόλ γιατί όλοι εσείς οι βλάκες τον είχατε για παίκτη σας, red believer και συναφή τραγελαφικά. Ρούφα το μπαλάκι τώρα και παρηγορήσου με τις ρωμαϊκές φιέστες των κάλπικων πρωταθλημάτων.

Ανώνυμος είπε...

ΤόληςΜ... Κατ' αρχάς είμαι ο Μιχάλης και το νικ μου είναι Παππάς10 αλλά δεν μπορώ λόγο τεχνικού προβλήματος να κάνω εδώ εισαγωγή.

Όσο για την απάντηση σου, είναι τόσο άσχετη όσο και η γνώση σου περί μεγάλης και μικρής ομάδας.

Το ότι σας νικήσαμε - στατιστικά ή όχι - με 1-0 σας τιμά.

Όσο για την κούπα, είναι τόσο πέτσινη όσο και η στατιστική και ουσιαστική συγκομιδή σας έξω από τα όρια του κράτους προστασίας σας.

Όπως είπε και ο Λίνεκερ..."if they are the champions of Greece then there's something wrong with the Greek league"... I'll tell you Gary. The Greek league is "πέτσινη".

Άντε αγόρι μου... πάρ' το κουβαδάκι σου και γύρνα στο κοτέτσι σου.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, αν θέλετε εκτόνωση, αφήστε το θλιβερό γαυράκι και διαβάστε τί έγραψε ο γελοίος τριραντοφόρος καροφλόγαυρος σήμερα στη Sportday:

"Ο κερδισμένος δεν είναι υποχρεωμένος να κυκλοφορεί ονόματα και ο Παναθηναϊκός -αντίθετα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ- ειδησεογραφικά βολεύτηκε με τις φράσεις που έλεγαν οι παίκτες στα αποδυτήρια, το γλέντι στον Κουρκούλη και τις προοπτικές του Μουνιόθ στην Παιανία. Τώρα, να έχεις κερδίσει με 1-0 σε ένα ματς που ο προπονητής σου δεν είπε ότι ήσουν καλύτερος, να έχει κάνει δήλωση ο Ρεχάγκελ ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα και να βρίσκεσαι οκτώ βαθμούς πίσω από την ομάδα που κέρδισες θυμίζει όχι ΠΑΟ, αλλά ΠΑΟΚ της δεκαετίας '70 και του '80, που όταν νικούσε τον Ολυμπιακό η χρονιά ήταν επιτυχημένη. Μία νίκη ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι λογικό να πανηγυρίζεται, αλλά τέτοια υστερία δείχνει περισσότερο την αγωνία από πλευράς Παναθηναϊκού να τελειώσει η ομάδα του Ολυμπιακού που πήρε τα 10 πρωταθλήματα, παρά ικανοποίηση για τη δική του".

Αυτά τα αρχίδια, νομίζουν ότι δεν του παίρνουμε χαμπάρι. Τόσο μαλάκες είναι γι αυτό σε μερικά χρόνια, από τα "ψηλά" των Μπαμποχελάκηδων και του Mega, θα παρακαλάνε για καμιά εκπομπούλα στο TV Magic...

Kolka είπε...

Εγώ θα φαώ πολιτισμένος, ως Παναθηναϊκός, απέναντι στο γαβράκι: ΨΟΦΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!

tolisM είπε...

@anonymous Michael, Μιχαλη τουλαχιστο εμεις δεν κανουμε κηδειες με ξενα κολυβα. Ειμαστε πολυασχολοι να σηκωνουμε κουπες καθε Μαη στο Φαληρο. Κατα τα αλλα, καλη συνεχεια στην πορεια σας στην Ευρωπη, θαμπωσατε τον κοσμο παλι.

@ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ισως δεν αξιζει καν να σε απαντησω. Το μονο που μπορω να εκφρασω ειναι τον θαυμασμο μου στην ευγλωττια σου. Συνεχισε ετσι.

@greenheart, καλα τα λεει ο Χελακης. Ξερεις κατι? Πιο πολυ θα πειραζε τους ολυμπιακους αν αντιμετωπιζατε το θεμα με στυλ και καλα τι εγινε, τον ολυμπιακο κερδσαμε οχι τη Μπαρτσελονα κλπ κλπ.

tolisM είπε...

@kolka, και γω πολιτισμενα θα σου απαντησω. Χρειαζεσαι ψυχιατρο.

Ανώνυμος είπε...

Tolis,

WHO'S YOUR DADDY?

Ανώνυμος είπε...

http://www.usnavy.com/

tolisM είπε...

Η καταγωγη μου ειναι το προβλημα η οτι ειστε δευτεροτριτοι τοσο χρονια που πλεον σας εχει γινει συνηθεια?
Αντε στο λαγουμι που σκαβει ο Νινης. Τερμα το διαλειμμα.

Ανώνυμος είπε...

toli,

de ftais esy agori mou... egw ftaiw pou se afhsa mikro... ex' ou kai to m sto epi8eto sou shmainei MOULOS

filia sth mama sou - xerei afth

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε την αποστολή της inter πως "ένιωσε" όταν στον πάγκο τους αντί για το σήμα τους, η βαλένθια τους έβαλε το δαφνοστεφανωμένο.

tolism, το οτί μπαίνεις για να μας την πεις δείχνει και το πόσο σε πείραξε.
...και αν κάνετε φιέστα μην τη χάσεις γιατί θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναπάς.
Όπως είπε και ο γαύρος βερνίκος "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα"

tolisM είπε...

ρε αμερικανε, αντε στο ιρακ που σε φωναζουν.
12 χρονια ηταν πολλα παντως. τωρα ποιος ξερει ποτε θα ξαναδεις χαρα, ισως οι μελλοντικες γεννιες αν και δε βλεπω να γινονται αλλοι παναθηναικοι. με τους δευτεροτριτους α πανε?

Ανώνυμος είπε...

re koroido,

xara vlepw ka8e mera pou kavalaw th mama sou. Kai ama de katseis fronima 8a sou kanw polla aderfia pana8hnaika...

tolisM είπε...

counter-sniper δεν σας τη λεω, για ποιο λογο αλλωστε. απλα λεω μια διαπιστωση. Αυτο το ξεσπασμα για μια νικη θυμιζει ξεσπασμα μικρης ομαδας που κερδισε το θηριο. Τοσο απλα. Αν αδιαφορουσατε πιο πολυ θα πειραζε τους γαυρους.

Ανώνυμος είπε...

Τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη,

κάτσε φρόνιμα γιατί θα την πραγματοποιήσει την απειλή του ο Αμερικάνος.

Ξέρω που σου λέω.

tolisM είπε...

ενταξει, εχετε ριξει το επιπεδο πιο κατω και απο τα λαγουμια που σκαβετε να κρυφτειτε.
δεν πειραζει. καταλαβαινω τον πονο σας, 12 χρονια ειναι πολλα. και το χειροτερο, τα επομενα που ερχονται θα ειναι ακομα περισσοτερα

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ ΤΗΝ 7

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ξέσπασμα είναι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό που σε φοβίζει ειναι ότι ΔΕ θα μείνουμε μόνο σε αυτή τη νική (ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ) ενώ ταυτόχρονα η δική σου ομάδα έχει καταρΡεύσει (ουσιαστικά από την αρχή της χρονιάς) και πλέον δεν έχετε τη σιγουριά που είχατε. Το πως νιώθετε το είπε ο γαυροβερνίκος.

Να δω τι θα δείξετε στη φιέστα που σχεδιάζετε. Ειμαι πραγματικά περίεργοε. Τις νικές σας επί των μικρών ομάδων.... ( ΚΑΙ με τη βοήθεια ζωγράφων, μουσικών και λοιπών καλλιτεχνών) γιατί απο τις μεγάλες ΚΑΜΙΑ δεν κερδίσατε φέτος.
Κ-Α-Μ-Ι-Α.

tolisM είπε...

counter sniper ελπιζω το καλοκαιρι να γινουν κινησεις και να μη καταρευσουμε οπως ισχυριζεσαι. Παντως περυσι ο ολυμπιακος κερδισε και τα 4 ντερμπυ, φετος μονο ενα και αυτο δυσκολα. Αλλα δεν λεει τιποτα, του χρονου δεν ξερει κανεις που μπορει να γυρει η πλαστιγγα. Απλα πιστευω πως το ταρακουνημα εκανε πολυ καλο και δεν θα εχουμε το ιδιο προσωπο του χρονου. Αντθετως, ο ΠΑΟ συνεχως κανει μεταγραφες και συνεχως ειναι σε κατασταση εκκινησης.

Thrass είπε...

"Σε μια ξένη γλώσσα, χρησιμοποιούμε αισχρολογίες, αλλά δεν τις αισθανόμαστε ως αισχρολογίες. Δύσκολο να είσαι βωμολόχος με μια ξένη γυναίκα. Αισχρολογία: η βαθύτερη ρίζα που μας συνδέεει με την πατρίδα μας"
Μίλαν Κούντερα

"ΠΟΥ-ΤΣΑ!"
Thrass

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Για ποιό επίπεδο μιλάς ρε φίλε. Αν είχες επίπεδο, δεν θα ήσουν Ολυμπιακός. Δεν θα πανηγύριζες τα πέτσινα πρωταθλήματα με τα μαϊμουδένια πέναλτι, δεν θα έλεγες αυτές τις τετριμμένες ανοησίες που λές και θα καταλάβαινες δύσμοιρε οτο μειώνοντας αυτούς που σε νίκησαν ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ-παρότι ο συνδεσμίτης Κασναφέρης πάλι σε ευνόησε μη δίνοντας κραυγαλέο πέναλτι-δείχνεις ακόμα μικρότερος. Αν βρε υπάνθρωπε δεν δινόταν σε εσάς τέτοιο καταφανέστατο πέναλτι, θα βγαίνατε στους δρόμους με θεωρίες συνομωσίας, κυβερνητικές παρεμβάσεις και λοιπά αστεία που έχετε πεί κατά το παρελθόν. Μάθε να χάνεις αγόρι μου. Αλλά τι λέω αν είχες τα ελάχιστα αθλητικά ιδεώδη-όπως και οι όμοιοι σου-θα έλεγες αυτές τις ασυναρτησίες???Αφού βρε τριμάλακα είσαι τόσο καλύτερος και πρωταθλητής (10 στα 11 και 49 στα 50)τι ασχολείσαι με μας? Δεν καταλαβαίνεις οτι γελοιοποιείσαι? Αλλά είπαμε...αν μπορούσες να τα αντιληφθείς όλα αυτά δεν θα ήσουν γαύρος...

Ανώνυμος είπε...

'Εχει πλάκα άλλα να σου λέω και άλλα να μου απαντάς.
Το ότι όλες οι φυλλάδες σήμερα έχουν φέρει στην ομάδα σου όλη τη λατινική αμερική είναι ένα ασφαλές δείγμα ότι κανένας δεν ταρακουνήθηκε όπως λες, άλλα έγινε το ξεκίνημα του τάισματος κουτόχορτου.
Μην εθελοτυφλείς.

Τώρα είναι τα δύσκολα. (κ. Βερνίκος)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις γιατί απο επιχειρήματα πάσχεις. Πες πάλι τα γνωστά συνθηματάκια, παραμυθάκια που σας μαθαίνουν και βρές έναν πιο δημιουργικό τρόπο να περάσεις τον χρόνο. Αν σε όσα είπα έχεις άγνωστες λέξεις, μικρέ μου και αγράμματε κάφρε, μην διστάσεις να ρωτήσεις.

tolisM είπε...

παντως με αποστομωσατε κι εσεις με τα επιχειρηματα σας. ειστε η ανερχομενη δυναμη, σε καμια 100στη χρονακια θα εχετε καθιερωθει στη 2η θεση.

Ανώνυμος είπε...

ΤόλιςΜ, Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης εδώ,

Κατ' αρχάς μα μεν καραδικά μας ήταν τα κόλυβα, φτιαγμένα από τον Σάλπι και σερβιρισμένα από τον Παπαδόπουλο. Αν και δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι, λογικά θα έχεις ακούσει για το χρώμα που είχαν τα κασκόλ αυτών που πανηγύριζαν στο Πασαλιμάνι το 96 τον αποκλεισμό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από τον Άγιαξ.

Οπότε άσε την Παραμύθα για το ποιος κάνει κηδείες και με τι.

Η ατάκα που σου έγραψα ήταν από το ΙΤV και την εκπομπή τους για το Τσου-λου. Ο Λίνεκερ έκανε τον Σχολιασμό. Ήμουν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς και κυκλοφορεί και στο Νετ.

Από εκεί και πέρα, είτε σου αρέσει είτε όχι, είσαι 3ος (ούτε καν 2ος... 3ος!!!!) από τις Ελληνικές ομάδες διεθνώς. Έχεις αναρρωτηθεί γιατί;

Όχι δεν είναι ο Χαμηλός ανταγωνισμός της Ελλάδος... και οι υπόλοιπες ομάδες που σε ξεπερνούν στην Ευρώπη συναγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα παίζουν με τους ίδιους αντιπάλους.

Ούτε βέβαια είναι το χαμηλό μπάτζετ μιας και επαίρεσε τόσα χρόνια για τις "επενδύσεις" σου σε έμψυχο υλικό. Άρα...

... με τις ίδιες συνθήκες ανταγωνισμού και λιγότερα χρήματα υπάρχουν 2 ομάδες καλύτερες από εσένα. Το πρόβλημα λοιπόν είναι οι συνθήκες ανταγωνισμού. Αλλά αυτό δεν είναι απόρρεια γενικότερα χαμηλού ανταγωνισμού, αφού και οι άλλοι στο ίδιο πρωτάθλημα παίζουν, αλλά ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1Η ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ 3 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΄

Για να στο κάνω λιανά, ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει η ομάδα σου ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να κερδίζει μέσα στο γήπεδο σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού. Γι' αυτό και έξω από τα σύνορα τρώει τη μία φάπα μετά την άλλη αφού δεν υπάρχουν οι "προστάτες" που την ανακυρήσουν "πρωταθλητή" εντός συνόρων.

Το πιάνεις; Ή αρέσκεσαι στο να παραμένεις αυτιστικά κλεισμένος στον μικρόκοσμο της φιέστας σου τον Μάη;

Άντε αγόρι μου... όταν μάθεις από ποδόσφαιρο θα γίνεις ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τόλη,

θα σου έγραφα κάτι να σε υπερασπιστώ αλλά με έχει μπουκώσει ο daddy σου

Ανώνυμος είπε...

@Μιχάλη: Σφάλλεις τα μάλλα αγαπητέ. Δεν ήταν κόλυβα. Παστέλι ήταν. Οδηγίες βρίσκεις εδώ:

http://sportsouting.blogspot.com/
2007/03/blog-post_06.html

Ανώνυμος είπε...

Αποστομωμένος δεν είσαι. Μπουκωμένος είσαι αλλά το παίζεις οτί δε μασάς. Και πως να μασήσεις όταν το στόμα δεν κλείνει. Έτσι παραμένεις μπουκωμένος.*

Σε αυτό το αδιέξοδο έχεις περιέλθει εσύ και η ομάδα σου.

* Τώρα είναι τα δύσκολα. (Βερνίκος Κ.)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε πάτερ,
άδικα κουράζεσαι, όπως και οι υπόλοιποι(και εμού συμπεριλαμβανομένου). Ο άνθρωπος-λέμε τώρα- πρώτον είναι αδύνατον να αντιληφθεί αυτά που λές καθότι δεν ομιλείς την "λιμανίσια"-δηλ. θα τον εγαμήσουμε ναούμε, ελάτε ρε βρωμολαγοί να τα πούμε και λοιπές ατάκες. Χρειάζεται λεξικό, αν όχι να καθήσει ξανά στα θρανία και μάλιστα του δημοτικού. Επίσης βλέπεις οτι αδυνατεί να αντιπαραθέσει επιχειρήματα, γιατί πολύ απλά δεν έχει. Τέλος, είναι γνωστό οτο οι φίλαθλοι όλων των ομάδων μπορούν να συζητήσουν και να συνεννοηθούν μεταξύ τους, εκτός απο αυτούς τους αχρείους. Γι'αυτό και κανένας δεν τους λαμβάνει σοβαρά υπ'όψιν και είναι πανελλαδικά αντιπαθείς. Βέβαια μέσα στο ωκεανό της βλακείας που ζούνε, νομίζουν οτι αυτό είναι λόγω ζήλειας. Δεν αντιλαμβάνονται οτι όχι μόνο κανείς δεν τους ζηλεύει-γιατί δεν υπάρχει τίποτα αξιοζήλευτο σε αυτούς και τον μικρόκοσμό τους-αλλά αποτελούν υβριστικό επιθετικό προσδιορισμό.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μαζόχας - του αρέσει να τον γαμάνε. Λυπηθείτε το παιδί μου. Είναι βλάκας. Δε το πήρατε χαμπάρι?

tolisM είπε...

ωραια επιχειρηματα εχετε κι εσεις

Ανώνυμος είπε...

Στην κουβέντα δεν απαντάς, στα
μπινελίκια δεν απαντάς.
Διάλεξε.
Θα κάνουμε κουβέντα ή να ξεκινήσουμε τα μπινελίκια;

όπως βλέπεις η φιλοξενία είναι άριστη
και περιμένω και σχετική ανακοίνωση αύριο από το blog σου.

To μόνο σίγουρο είναι ότι:
Τώρα είναι τα δύσκολα, τάδε έφη Κ. Βερνίκος.

Ανώνυμος είπε...

ΤόληςΜ,

Νομίζω ότι επιχειρήματα σου παρουσιάστηκαν αρκετά. Αν επιμένεις να μη τα αντιλαμβάνεσαι, προφανώς, πέρα από την αθλητική σου παιδεία, αντιμετωπίζεις προβλήματα και με αυτή καθεαυτή την αντίληψη σου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Πάντως καλό μας κάνεις. Έφτασα στο σημείο να συμφωνώ και να είμαι απόλυτα αλληλέγγυος και σύμμαχος με τον εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Κουτόχορτο αδελφό.

Να ξέρεις ότι αυτό σαν επίτευγμα είναι απείρως πιο δύσκολο από το να σας νικήσουμε στο Κοκκαλισκάκη με κόντρα διαιτησία. (όπως κάναμε δηλαδή).

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΛΗ ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:

1. Μεγάλη ομάδα ο ΟΣΦΠ ασφαλώς, μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, ΟΜΩΣ το πόσο μεγάλη είναι, πόσα καντάρια ζυγίζει πραγματικά, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, εκεί δηλαδή που όπως και να το κάνουμε κάθε ομάδα κάθε πρωταθλήματος περνάει ΤΟ ΤΕΣΤ 'ΚΟΠΩΣΕΩΣ', που δείχνει την αξία της ... γιατί κι η Φλαμουρτάρι βγαίνει 15 χρόνια σερί πρωταθλήτριας Αλβανίας ή η Ντιναμό Βεριλίνου έβγαινε άλλα τόσα επί "υπαρκτού", αλλά όπως καταλαβαίνεις, ε τι να λέμε τώρα.

2. ΚΥΡΙΩΣ όμως η διαχρονική (από τότε που ιδρύθηκε έως και σήμερα!!!) ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ αποτυχία του ΟΣΦΠ να δείξει τα όποια καρούμπαλά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σοβαρή συνέπεια, που δυστυχώς κανένας οπαδός του δεν την έχει ψυλλιαστεί, ούτε κι εσύ. Ποιά είναι αυτή η συνέπεια;

Δώσε βάση και βάστα σημειώσεις: Ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ο ΟΣΦΠ δεν κατόρθωσε να γίνει αποδεκτός και συμπαθής σε ένα ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ φίλαθλο-ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Ποτέ μα ποτέ δεν βρήκαν οι αγώνες του απήχηση και συμπάθεια πέρα από τους οπαδούς του.

Τι σημαίνει αυτό; Θα το καταλάβεις άμα συγκρίνεις τι τρέχει εν προκειμένω με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

3. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ λοιπόν, ακριβώς επειδή εδώ και 4 δεκαετίες κατόρθωσε (εκτός από τους εγχώριους τίτλους του, που ικανοποιούν ΜΟΝΟ τους οπαδούς του) να κάνει μια σειρά από εξαιρετικές πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καταγράφτηκε ΘΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ στο μυαλό ενός ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ των οπαδών του κοινού ... σαν ένας "εθνικός εκπρόσωπος" ας πούμε.

Για σκέψου πόσες φορές έχεις ακούσει από οπαδούς άλλων ομάδων, όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ παίζει Ευρώπη να λένε σε οπαδούς του ΠΑΟ: "΄Αντε, κάνετε εσείς κάτι εκεί στα δύσκολα, γιατί μόνον εσείς τα καταφέρνετε";

4. Όσους μα όσους λοιπόν εγχώριους τίτλους κι αν πάρετε, όπως και να τους πάρετε ΤΟΛΗ μου, αυτή την ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ που έχει κερδίσει πανάξια ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ παίζοντας στα πραγματικά δύσκολα ευρωπαϊκά τερέν, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ - και λέω "ποτέ" γιατί η 10ετία που πέρασε ήταν η μεγάλη σας ευκαιρία να κάνετε την πολυπόθητη για εσάς "ευρωπαϊκή υπέρβαση" κι άπαξ και δεν την κάνατε, τέρμα, το τρένο έφυγε, το πουλάκι πέταξε.

Να 'σαι καλά και μακάρι να τα σκεφτείς αυτά.

---

αυτό το comment το έβαλα και στο νέο post του Old boy - αν θέλετε, απαντήστε του εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, είμαι οπαδός του Εργοτέλη και συμφωνώ με τον τίτλο του ποστ.

;)

RENA MANIOU είπε...

Ο ΓΑΥΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!!
ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΔΙΩΧΝΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ...ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!
Υ.Γ
ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΧΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ..

renamaniou@gmail.com

http://renamaniou.blogspot.com