Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2007

To τέλος ενός μπλόγκερ

Eπειδή ο σύντροφος Τουρτούρας αποκάλυψε την αληθινή μου ιδιότητα, δεν μου μένει παρά να ομολογήσω κι εγώ, ότι ναι, πράγματι, το πρόβλημα «Κουτόχορτου» διευθετήθηκε και -όπως θα έλεγαν και στο «Νονό»- «Stupidgrass sleeps with the fishes».

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ "καθαρή δουλειά" πάντως Old "Good Fella" Boy :-)

Υ.Γ. Ο τύπος στη φωτό μου φέρνει λίγο από Τζακ (Χ''αθανασίου). Εντυπωσιάζομαι! Είσαι τόσο μέσα στα πράγματα, που τον φωτογράφιζες την ώρα που τον "καθάριζαν" από την Αθλητική Κυριακή; :-))

shogun είπε...

Θα ήθελα να ριξω λίγο λάδι στη φωτιά αποκαλύπτωντας την αλήθεια! Ο ολντ μπου είναι ρουφιάνος του ραλίστα και υπάρχουν αποδείξεις μυστικών συναντήσεων του στην ΠΑΕ με στόχο να βουλώσει το στόμα του κουτόχορτου. Σύντομα θα βγεί στην δημοσιότητα πως ο κουτόχορτος εξαναγκάστηκε να φάει μεγάλες ποσότητες κουτόχορτου προέλευσης Παιανίας, ένα από τα πιό ισχυρά στην παγκόσμια αγορα, απο τους μπράβους του ολντ μπου!
Το σχέδιο σας κύριε μου όμως θα αποτύχει, καθότι ο κουτόχορτος κατάφερε να διαφύγει... Όταν δε ανακάλυψε πως όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνταν με την εξαφάνιση του, φρόντισε να μου αποστείλει quantum cyptographic μήνημα μέσω δορυφορικού internet link που έστειλε αυτοματοποιημένα αφού πρώτα είχε αλλάξει ήπειρο. Στην συνέχεια η συσκευή αυτοκαταστράφηκε για να μην μπορέσει να εντοπιστεί και ο κουτόχορτος ξεκίνησε διαβουλεύσεις με χάκερς ασιατικής προέλευσης για να συνεχισει να γράφει στο μπλογκ απο διάφορα σημεία του πλανήτη χωρίς να μπορεί να εντοπιστεί!.
Ο κουτόχορτος ζεί και βασιλεύει κύριοι και σύντομα θα επιστρέψει με ένα πόστ που θα ανάψει φωτιές!

Old Boy είπε...

Επαναλαμβάνω ότι ο Κουτόχορτος «κοιμάται με τα ψάρια».
Ζήτω ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Αλοίμονο. Διότι όπως έλεγε ο Βολταίρος: "Και να μην υπήρχε ο Κουτόχορτος, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε".

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως επικράτησε η άποψη του Μπακούνιν, που απάντησε στον Βολταίρο: "Και να υπήρχε ο Κουτόχορτος, θα έπρεπε να τον καταστρέψουμε".

:-))

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα, τί θα κάνουμε χωρίς τον Κουτόχορτο;

Ο άνθρωπος αυτός, "ήταν μια κάποια λύσις..."

Ανώνυμος είπε...

Εμ, πες τα Πρασινόκαρδε Καβάφη μου! Πραγματικά αφήνει ένα μεγάλο κενό η ... εκκαθάρισή του. Πάντως μαζί με τον Shogun προσδοκώ ανάστασιν του νεκρού - λέτε μετά το κυριακάτικο ντέρμπι εάν βεβαίως τη φάμε; :-))

SniperAthens είπε...

Για άλλους λόγους έχει εξαφανιστεί ο "κουτόχορτος".

Απορώ πως ακόμη δε το έχετε καταλάβει...

SniperAthens είπε...

"Νίνης" ο μετροπόντικας
02 - 03 - 2007 12:08
Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς εγκαινίασε το πρωί της Παρασκευής (2/3) την έναρξη των εργασιών του μετροπόντικα στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και βάφτισε το μηχάνημα με ένα πρωτότυπο όνομα.

Ο υπουργός, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ονόμασε τον μετροπόντικα "Σωτήρη Νίνη", από το όνομα του γνωστού ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού. "Το μετροπόντικα, τον ονομάζω Νίνη, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, να βάλει γκολ στον Αγιο Δημήτριο", δήλωσε ο κ. Σουφλιάς.

Η διάνοιξη της σήραγγας από το Ελληνικό στον Άγιο Δημήτριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2008. Το τμήμα αυτό αφορά στην επέκταση της γραμμής 2 προς το Ελληνικό, η οποία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως τόνισε ο υπουργός.

http://news.contra.gr/News/144463.html

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα και εγώ και με χάλασε πολύ.
Ονόματα πρέπει να δίνουμε μόνο για κάποιους που έφυγαν από τη ζωή.
Τότε μόνο μπορείς να τιμήσεις κάποιον και είσια και σίγουρος με την προσφορά του.
Θυμάστε πριν τους Ολυμπιακούς που στο τραμ η μία γραμμά ονομάστηκε Κεντέρης και έσκασε η ιστορία την παραμονή της έναρξης;
Από την άλλη μιλάμε για παιδί.
Τον φορτώνεις ψυχολογικά πολύ. Μέσα σε 2 μήνες τα είδε όλα. Φτάνει. Αφήστε τον ήσυχο να δουλέψει και να παίξει την μπάλλα του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον gianni. Πρόκειται για ασύλληπτη ανοησία, αμετροέπεια και ελαφρότητα. Αίσχος.

Να τα βράσω τα "γνωστά παναθηναϊκά αισθήματα του υπουργού..."

SniperAthens είπε...

Κι επειδή κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος.... άντε να ανάψουν τα αίματα

Χαίρομαι που συμφωνείτε με τον εμετικό κατάπτυστο bam.... ή μήπως του δίνετε τροφή?

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=76758

AMA ΛΕΩ OTI XΡEIAZOMAΣTE MOYTZAXENTIN NA KANOYN BIAIO OUTING....

SniperAthens είπε...

Έγραψα ότι οι γέροι έχουνε χεστεί επάνω τους και κάνουν ότι μπορούν για να θωρακιστούν. Ιδού και τα μίσθαρνα υπαλληλάκια:

http://www.sport-fm.gr/
news.jsp?newsID=76742

(Για το "ξεκάρφωμα είπε χθες μιλώντας στον άλλο υπάλληλο και ρεπόρτερ του Gay-ρου Nικολακόπουλο "εσείς έχετε το διαιτητή, ο ΠΑΟ τους επόπτες).

Λεπίδι θα μας περάσει με "πονηρή" διαιτησία. Όποιος ξέρει, βλέπει. Π.χ. ο Ευθυμιάδης στο ματς που άρπαξε τα φαπίδια ΔΕΝ έκανε την ΚΡΑΧΤΗ αρκουδιά. Αρκούσε να μας κλείσει με πονηρά σφυρίγματα στην περιοχή μας τα τελευταία 30 λεπτά. Και μετά σαν πληρωμή για τις καλές του υπηρεσίες, έγινε διεθνής. Αν τώρα ο Κασναφέρης γίνει αρχιδαιτητής, τι θα λέμε?

MOΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, για το κυριακάτικο ντέρμπι γνώμη μου είναι πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η ... τρύπα του όζοντος που εμφάνισε το κέντρο μας στο ματς με την Ξανθούλα. Που σημαίνει καταρχήν ότι ο ΜΠΟΒΙΟ πρέπει οπωσδήποτε να παίξει εξαρχής κι ο ΤΖΙΩΛΗΣ να λυώσει τις σόλες του και να κάνει επιτέλους κανένα τάκλιν γαμμώτο.

Μάλιστα σκέφτομαι το εξής: κέντρο οι ΜΠΟΒΙΟ-ΤΖΙΩΛΗΣ, αριστερά ο ΛΕΟΝΤΙΟΥ, δεξιά ο ΝΙΝΗΣ και ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ στον άξονα πίσω από τον ΣΑΛΠΙ αντί του Παπαδόπουλου. Ή ακόμα και ο Λεοντίου στον άξονα πίσω από τον Σάλπι, κι ο Αντρέας αριστερά στη γραμμή.

Η ομάδα μας σίγουρα θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμα, κάποιοι ρόλοι π.χ. δεν είναι ξεκαθαρισμένοι όσο πρέπει, αλλά εξίσου σίγουρα παίζει πλέον ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερη μπάλα από το ΚΑΠΗ Πασαλιμανίου και Δραπετσώνος. Αν μπει στο ματς με ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕΙ, ο ροζ* συρφετός θα σκορπίσει.


*ροζ: διότι άσπρο+κόκκινο δίνουν ένα ροζάκι μούρλια.

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Ε, μα, δεν φταίει ο bam... Φταίει ο γελοίος υπουργός που πουλάει παναθηναϊκοφροσύνη του κώλου...

@τζόνυ

Κι εγώ θάθελα να το δω κάποια στιγμή αυτό το 4-4-1-1 με τον Αντρέας πίσω από τον Σάλπι...

SniperAthens είπε...

@green: Να δεχτώ ότι έκανε ένα άκαιρο και κρύο αστείο? Άντε να το δεχτώ. Η χοληδόχος αντίδραση των απέναντι? Ο Τραγάκης, αντιπρόεδρος της Βουλής, εκλεγόμενος στον Πειραιά και φόλα γαύρος είπε "έπρεπε να τον πεί Ριβάλντο". Έλεος...

Αλλά όχι ότι ο Σουφλιάς "πουλάει" Παναθηναϊκοφροσύνη. Δεν έχει κανένα όφελος. Εκλεγόταν στη Λάρισσα και στις τελευταίες βγήκε με το Επικρατείας. ΑΝΤΙΘΕΤΑ όοοοοοολοι οι βουλευτές που γλύφουν τον Κρόκους και το κωλοχανείο του, εκλέγονται στον Πειραιά.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν αντιλέγω φίλε μου - και συνομιληκέ μου!- sniper, για τους γλείφτες του γαύρου. Όπως τα λες είναι. Γνωστά πράγματα.

Απλώς, η συγκεκριμένη "έμπνευση" του Σουφλιά ήταν μια τεράστια μαλακία.

SniperAthens είπε...

@green: Μικρέ :-ppppppp παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. Έγραψα παραπάνω ότι "Να δεχτώ ότι έκανε ένα άκαιρο και κρύο αστείο? Άντε να το δεχτώ.".

Το κακό είναι ότι αυτή του η κίνηση, έβαλε "φωτιά" και ξύπνησε (τoυς αφιόνισε) περισσότερο τα αντανακλαστικά των απέναντι. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει - στα "μουγγά" το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Στην ανοησία του υπουργού να βάλουμε και την ψυχολογική πίεση στον μικρό που ονειρεύεται πως του χρόνου θα σηκώνει κούπες σε Ισπανίες και Ιταλίες ή Βρετανίες με αυτά που ακούει και διαβάζει;
Μακάρι να μην διαβάζει αλλά...
Ο μικρός έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα για αύριο. Δεν έχει ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις.
Εδώ έχει φτάσει να εξαρτάται η απόδοση της ομάδας από την απόδοσή του.
Μα είναι δυνατόν να κάνουμε τέτοια λάθη;
Θα καεί ο μικρός και να δω μετά τι θα γράφουν...
Σωστός και ο sniper πως τους ξυπνάς.
Λάθη... Λάθη... Λάθη...

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστες οι επισημανσεις sniper+gianni.Η μονιμη επωδος πρεπει ναναι οτι προκειται για ενα 17χρονο παιδι με πολυ μελλον,το οποιο τωρα ομως πρεπει να συνεχισει να δουλευει προσηλωμενα και το οποιο δεν εχει ακομη τις πλατες να σηκωσει το βαρος της ομαδας.Πρεπει να γινεται συστηματικα downplay του ρολου του,γιατι καθως οι αμυνες θα προσαρμοζονται πανω του,θα ειναι ολο και πιο δυσκολο για τον ιδιο να συνεχισει να δικαιωνει τις προσδοκιες,ενω αυξανει ο κινδυνος να τον τραυματισουν σοβαρα...

Ανώνυμος είπε...

Μου είπαν ότι απόψε έχει ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ, ολική και ορατή! Από τις 12κάτι τη νύχτα θ' αρχίσει η φάση και θα κορυφωθεί κατά τη 1μιση.

Ας ρομαντζάρουμε λοιπόν όσοι θέλουμε και μπορούμε, και ες αύριον τα σπουδαία.

ΥΓ Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για τον Νίνη μας Green, Sniper και Squarelogic.

SniperAthens είπε...

ωραίαααααααα....

αφού συμφωνούμε ότι συμφωνούμε, θα γίνουμε βαρετοί. Σα κάτι γέρους που ξέρω.

Ο άλλος "νεανίας" θέλει να ρομαντσάρει σήμερα για να πηδήξει αύριο μεταξύ 7 και 9. Υπέροχα.

A, και για να τηρήσουμε και τα γούρια, να κρυολογήσει ξανά ο square!!!

SniperAthens είπε...

Κύριε Τουρτούρα,

παράκληση να τηρούνται οι τύποι. Τουτέστιν, όταν συντάσσετε το "Sniper" στην ίδια πρόταση με τα "Greenheart" & "Squarelogic", είτε σε τριάδα, είτε σε δυάδες, παρακαλώ να το συντάσσετε στο τέλος της προτάσεως λόγω αρχαιότητος των άλλων δύο.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος και παράλειψίς μου ολβιότατε Sniper! Σας διαβεβαιώ ότι θα το προσέξω εις το μέλλον.

Διαπρύσιος υμών γεροξεκούτης,
Ιωάννης Τουρτουραιολόγος