Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2007

Τουπέ

Όπως ακριβώς και πέρσι, η «ΗΧΩ» έχει ξεκινήσει τα υπεραισιόδοξα πρωτοσέλιδα για το ματς στο Καραϊσκάκη.
Αν κάτι θα ήθελα να λείπει από την ομάδα την Κυριακή είναι η νοοτροπία του στυλ «πάμε να τους πατήσουμε, δεν είναι τίποτα, ένα ψέμμα είναι, τους έχουμε χαλαρά».
Είμαστε 11 βαθμούς πίσω από τον γάβρο που έχει πάρει 10 στα 11 κι έχουμε να τον κερδίσουμε εκτός 10 χρόνια.
Αν θέλουμε να αρχίσουμε, όπως με το ματς την ΑΕΚ, να εγκαθιδρύουμε μια βασιλεία τρόμου, γνώμη μου είναι ότι η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να μπει στο γήπεδο σκεπτόμενη «όχι πάλι, να μην μας κερδίσουν πάλι, να μην μας κερδίσει για μία ακόμη φορά ο Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Ριβάλντο κι ο Ανατολάκης».
Το τουπέ οφείλεις να το κατακτάς στο γήπεδο. Μπαίνοντας αφ' υψηλού και βλέποντας τα σκούρα καταρρέεις. Μπαίνοντας προετοιμασμένος για τα σκούρα τότε ίσως αντιδράς πιο αποτελεσματικά.
Ο Ζαγοράκης έλεγε στα αποδυτήρια πριν τα ματς της εθνικής στο ΕURO «να προσέξουμε μην ξεφτιλιστούμε». Όχι ότι είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη ούτε ότι ο γάβρος είναι ας πούμε η Γαλλία κι εμείς η Ελλάδα.
Αλλά αναλογικά μιλώντας εξευτελισμός θα είναι μια ακόμη ήττα από τους 35χρονους, εξευτελισμός που μπορεί και πρέπει να αποφευχθεί, καθώς οι δυνατότητες για διπλό είναι εντελώς ρεαλιστικές, με την προϋπόθεση ότι θα παίξουν όλοι όχι με τα μυαλά πάνω απ΄ τα κεφάλια αλλά με τα μυαλά μέσα σε αυτά.
Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, αν μπούμε φοβούμενοι το χειρότερο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε το καλύτερο.
Χάβιγκ σεντ δατ, ρίχνω το επίπεδο δυο σκάλες (μπορεί και τρεις) αναφωνώντας βροντερά «Συνουσιάστε τον ομοφυλόφιλο τον Ολυμπιακό».
ΥΓ Παίζουμε κι ημιτελικό αύριο, αλλά δεν βαριέσαι, έχουμε χορτάσει από τίτλους, γι΄αυτό και πήγα απευθείας στο επόμενο παιχνίδι.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Old boy συνυπογράφω όσα λες εδώ! Το ματς ΔΕΝ θα είναι εύκολο, αυτό είναι δεδομένο. Ας μην ξεχνάμε κιόλας πως, αντίθετα από τις ψαροκασέλες, η δική μας ομάδα εδώ και δυο περίπου μήνες παίζει Τετάρτη-Κυριακή (πρωτάθλημα, κύπελο, Uefa) και βέβαια ότι μετά το αυριανό με Ξάνθη θα πάμε στο τηγάνι με μόλις μια μέρας προπόνηση (Πέμπτη πάει στην αποθεραπεία και Σάββατο χαλάρωση).

Όταν π.χ. οι ερυθρόκωλοι ... φιλομόφυλοι παππούδες έπαιξαν πριν λίγα χρόνια ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ φορά στην ιστορία τους σε τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες (πρόπερσι, που παίξανε Ουέφα κι έφυγαν με 7 γκολάκια από την Μπλάκμπερν, αν θυμάμαι καλά) πήγανε στο πρωτάθλημα από +7 στους -3 μέσα σ' ένα μήνα.

Τελοσπάντων, ας πάμε με σοβαρότητα και έτσι θα τους κάνουμε να υποβάλλουν και στην ΕΠΟ την αίτηση που έχουν ήδη υποβάλλει στην UEFA για αλλαγή του σήματός τους.

Ανώνυμος είπε...

poli kalo to blog sas.oi panathinaikoi ehoyme anagi apo kala blogs gia tin omada. deite kai to medousa21.blogspot.com. einai poli kalo blog gia ton panathinaiko.anoixte kanena thema gia tin euroleague. goustaroyme poli emeis oi vazeloi to basket

Ανώνυμος είπε...

και στα 2 ματς θα πάμε καλά. Μην ανησυχείτε (μου το έβγαλε το κληρονομικό χάρισμα της αυτόματης γραφής).
Για άλλα να θέματα-comments να προβληματίζεστε.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχεις αδικο φιλε!κακως ο τζιγγερ απαντησε σημερα στις γνωστες παπαριες Κοκκαλη.Καμια απαντηση προς τα εξω,κοντα στην ομαδα, να περασει το μηνυμα"απαντησεις μεσα στο γηπεδο!"

αληθευει οτι διαιτητευει ο Κασναφερης?ε,οχι κι ετσι...

ελπιζω επισης να ειναι σε θεση να παιξει το Νινι,να κανει το Ντομι να θελει δραμαμινες!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ή κακώς, στη φάση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα, αγωνίζεται καλύτερα όταν θεωρείται αουτσάϊντερ. Πιο συγκεντρωμένη, πιο αποφασιστική, πιο συσπειρωμένη, πιο "σφικτή".

Αυτή είναι η αγωνιστική ταυτότητα που μας ταιριάζει αυτή την εποχή, αυτό είναι το στυλ που θέλει να δώσει ο Μουνιόθ στην ομάδα, δεδομένου και του υλικού που διαθέτει - πάμε γερά να τους ξεσκίσουμε, να τελειώνει πια αυτή η μαλακία με το Καραϊσκάκη.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο: τι έγινε ο αγαπητός Κουτόχορτος; Ειδικά μετά τα περί "τσιμεντώματος", που είπε ο Old Mafioso Boy, ανησυχώ. Τι τον κάνατε; Θα ξαναεμφανιστεί; Πότε; Ν' αρχίσω να παρακαλάω να γκελάρει η ομάδα απόψε;

SniperAthens είπε...

@square: Έτσι έγραψε ο Ερπετόπουλος εχθές και το είπε και στο ραδιόφωνο. Του προκύπτει επαγωγικά. Αν βγει αληθινός είναι σκάνδαλο καραμπινάτο.

Πάντως πρέπει να το πάμε στα "μουγγά". Όχι μεγαλοστομίες από Α.Ε. και εφημερίδες.

Ανώνυμος είπε...

simasia exei prwta na nikisoume tin Xanthi ...kai an ginetai me skor prokrisis (opws ena 2-0 as poume....) gia mena einai poly simantiko ....min 3exname pws an perasoume tin Xanthi ousiastika pernoume to Kypello !!!
Oso gia ton Olympiako symfwnw apolyta pws prepei na eimaste iremoi kai na min leme polla logia...oute gia diaaitisies oute oti pame gia diplo....den einai thema fovias ...apla einai stasi pou prepei na exei mia megali omada opws einai o Panathinaikos....

....apla sto Karaiskaki oi paixtes prepei na deixoun oti mporoun na ta kataferoun

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ ΣΚΙΖΩ ΤΟ DERBY και παρακαλώ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Για να ξαναεμφανιστεί ο Κουτόχορτος.

Ανώνυμος είπε...

τι ωρα ειναι στις 7?

SniperAthens είπε...

Μόλις προέκυψε Κασναφέρης στο παιχνίδι. To είπε ο Ερπετό στο ραδιόφωνο 13.43.

Περιμένετε την απόφαση της "αθλητικής δικαιοσύνης" για το μικρό αλήτη. Ξεκινάει στις 15.00 η εκδίκαση της έφεσης στην οποία ενδέχεται να παραστεί ο Κρόκους.

Άρα? Άρα έχουνε χεστεί πάνω τους οι γέροι. Ένας ακόμη λόγος να το "πάμε στα μουγγά".

@petrosskl είπε...

δεν χρειάζεται να παίξει ο Καστίγιο...
Κασναφέρης... no further comments

Ανώνυμος είπε...

"προεκυψε?"
περι ορισμου δεν προκειται?
αρα ο δικος μας φωστηρας τον δεχτηκε.

Για Νερι το ξερει ολη η ελλαδα απο την πρωτοδικη αποφαση οτι θα πεσει στη 1 αγωνιστικη και θα παιξει μαζι μας.Εδω ο προταθεις απο μας Πετρακης "ξεχασε" το θεσμικο του ρολο και τον υπερασπιστηκε κανονικα.
Εχει αδικο μετα ο κουτοχορτος να λεει οτι ο δικος μας συνεργαζεται ευχαριστως με τους σφαγεις του?

και μια απορια.
Ο ραλιστας θα ηγηθει της ομαδας,θα ειναι στο γηπεδο ωστε να τα πει ενα χερακι στο"συνεταιρο"του αν τα πραγματα παρουν την τροπη που νομιζω οτι θα παρουν?

αντι να ειναι κοντα στην ομαδα,να προσπαθει να διασφαλισει το fair play εξωαγων/κα ενω σιωπηλα θα πορωνει τους παικτες,να ηγηθει της αποστολης τονωνοντας το ηθικο των παικτων και λειτουργωντας αποτρεπτικα για φαινομενα τυπου Ριζουπολης,κανει αστοχες προληπτικες δηλωσεις για τη διαιτησια,προκαλωντας τη θυμηδια ολων.The man will do what is worse in any case!

Ανώνυμος είπε...

@greenhert re;Αλωνευτης

Δεν θα επαιρνα Αλωνευτη,γιατι
1)κανενας τζυπριος μεχρι τωρα δεν εχει κανει μεγαλη καριερα.Εδω το πιο ακριβοπληρωμενο βιζον και καλυτερος παικτης τους(Μιχαλακης)τον περιφεραμε ανα τας Ευρωπας 4 χρονια και δε βρεθηκε κανεις να τον παρει ουτε σαν ελευθερο!
2)10 φορες παραπανω δεν θαπαιρνα Κυπριο που εχει μανατζερ τον Μποτο!
Ο τυπος βαζει παντα φιτιλια στις ομαδες που παιζουν τα "προιοντα του".Σκοπος διττος:απ τη μια να παρουν μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης για να τους δει κανενα ματι,ενω αν η ομαδα δυσαρεστηθει ανοιγει ο δρομος για μια ακομα μεταγραφη(και νεα ποσοστα...).Ο Μποτος δε ψαχνει μια καλη ομαδα να τακτοποιησει το προιον για χρονια-θα προτιμουσε καθε χρονο μια νεα μεταγραφη.
Μετα το να διαπραγματευθεις με τον Μποτο ειναι αδιεξοδο γιατι στο μυαλο του υπαρχει βαθια ριζωμενη η πεποιθηση οτι ΑΥΤΟΣ εχει παντα 100%δικιο.Συνηθως καποιος που προσερχεται σε μια διαπραγματευση ειναι διατεθειμενος να κανει καποιες υποχωρησεις για να πετυχει τη συναινεση του αλλου σε καποια βασικα γι'αυτον σημεια.Με τον Μποτο αυτο απλα δεν υφισταται...

αρα αφηστε να τον παρει η ΑΕΚ να δουμε που θα τον βολεψει(παρουσια Μαντουκα,Λαγου,Τοζερ,Σεζαρ)και να ακουνε αυτοι...τον Μποτο!
square

dr.tzigerologist-mpotologist

SniperAthens είπε...

@square: το προέκυψε που έγραψα ήταν ειρωνικό, ξέχασα τα "". Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Έρπετ ξέρει όσο λίγοι το παρασκήνιο ΟΔΠΕ-ΚΕΔ-ΕΠΟ.

Φυσικά και πρόκειται περί ορισμού. Αναφέρεται ρητά στην προκύρηξη του πρωταθλήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει η δικαιολογία ότι επειδή ο κόρακας (Ρωμανός Κοντογιαννίδης) που μας έπαιξε με την ΑΕΚ δε θα ήταν πρέπον να μας ξαναπαίξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, "προέκυψε" Κασναφέρης. Οι υπόλοιποι διεθνείς και "μεγάλης εμπειρίας" είναι Βασσάρας, Φινοκαλιώτης (χρεωμένος κακώς σε εμάς), Τερρορ-βίτσας (που κι αυτός μας σφύριξε πρόσφατα) και Κάκος.

Στο επιχείρημα "ο προταθείς από εμάς Πετράκης" να πώ ότι δυστυχώς η ύπαρξη του Gay-ρου είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ κακό αν πρόκειται ποτέ να φτιάξει αυτό το ποδόσφαιρο. Η νοοτροπία με την οποία συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, έχει να κάνει με τις αντιδράσεις της Α.Ε. Εδώ απάντησε στον οπαδό Κρόκους ο Τζίγκερ κι αμέσως τα άκουσε (κι από μένα). Το έχω ξαναπεί, χρειαζόμαστε μουτζαχεντίν που θα κάνουν ΒΙΑΙΟ outing.

Σε ό,τι αφορά στο "κλίμα" του συγκεκριμένου παιχνιδιού, να πω μόνο έχω την εντύπωση/αίσθηση ότι τα θέματα ασφαλείας που απασχολούν την ομάδα είναι πολύ μεγάλα. Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Δοξολογώ τον Παντοδύναμο που εισάκουσε τις προσευχές μου και γκελάραμε απόψε με την ΞΑΝΘΗ! Επιτέλους θα επανεμφανιστεί ο αγαπητός μου Κουτόχορτος! Άντε γιατί πολύ χαλαρώσαμε :-)

Αν και διαπιστώνω ότι ο φίλτατος Squarelog έρριξε ήδη τις ομοβροντίες του [προετοιμάζοντας ελπίζω τη θριαμβευτική επιστροφή του Κουτ. στη σκηνή;]! Ο τρισάθλιος καβούριας-ραλίστας ΦΤΑΙΕΙ για τον ορισμό του Κασναφέρη στο κυριακάτικο ντέρμπι! Μέγιστε Square είσαι άπαιχτος! Αρπάζεις κάθε ευκαιρία, κι αν δεν υπάρχει ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ εσύ αδερφέ μου! Μια απορία: δηλαδή αν οριζόταν ΠΟΙΟΣ εκ των υποψηφίων διαιτητών εσύ ΔΕΝ θα πιανόσουν από κάπου να τα χώσεις στον καβ-ραλ;

Αυτά όμως είναι τα ωραία εδωμέσα, που μας ανεβάζουν όλους μας! Rock the Kasbah men!

ΥΓ Προς Ολδ Βόι: αν δεν επανεμφανιστεί ούτε σήμερα ο Κουτόχορτος ...;;;

Ανώνυμος είπε...

ερωτω μεγιστε ΤΤ
ο Κασναφερης γιατι ΔΕΝ ειναι χρεωμενος στο γαυρο,οπως ο Φινοκαλιωτης σε εμας?και πως ο Καρπετ εχει απο χθες γραψει οτι αυτος θαναι ο διαιτητης?γιατι στο φιναλε ο ΤΖ.δεν παταει ποδι να πει οτι "οι κοινα αποδεκτοι απο μενα ειναι πχΚοντογιανιδης,Τερορ,Φινοκαλιωτης,Βασαρας"?γιατι αφηνεις να σε διαιτητευσει καποιος που σε εχει σφαξει επιστημονικα επανειλημμενα?Ακομα και στον προ 2ετιας τελικο κυπελου που ξεβρακωσαμε το θρυλο αν θυμασαι,σε 2 φασεις ο αλητης Γεωργατος κοντεψε να κοψει στα 2 τον ΠΑΠ και δεν τουδωσε ουτε κιτρινη...Αν δεν πληρωνεσαι απ τον Τζιγγερ για τη στηριξη που παρεχεις παντα,ισως θαπρεπε να κανεις αιτηση..-)

ΥΓ.αν απαντησεις φροντισε ναναι πανω στα συγκεκριμενα ερωτηματα κι οχι στο ειρωνικο στυλ.θενκς.

sniper τι εννοεις μας απασχολουν μεγαλα θεματα ασφαλειας?

παντως παιδες τα πραγματα εχουν δρομολογηθει οπως βολευουν τον μονιμο επιβητορα των ελλην.ομαδων.Αθωωθηκε ο αλητακος,ορισανε τον διαιτητη που θα ευχονταν,μας εκανε και την αισχρη πλακιτσα του ο αθωωθεις πρακτορας,ε,κουτσα στραβα θα το παρει το αποτελεσματακι ο αδιαφορος Θρηνος.

Ανώνυμος είπε...

ερωτω μεγιστε ΤΤ
ο Κασναφερης γιατι ΔΕΝ ειναι χρεωμενος στο γαυρο,οπως ο Φινοκαλιωτης σε εμας?και πως ο Καρπετ εχει απο χθες γραψει οτι αυτος θαναι ο διαιτητης?γιατι στο φιναλε ο ΤΖ.δεν παταει ποδι να πει οτι "οι κοινα αποδεκτοι απο μενα ειναι πχΚοντογιανιδης,Τερορ,Φινοκαλιωτης,Βασαρας"?γιατι αφηνεις να σε διαιτητευσει καποιος που σε εχει σφαξει επιστημονικα επανειλημμενα?Ακομα και στον προ 2ετιας τελικο κυπελου που ξεβρακωσαμε το θρυλο αν θυμασαι,σε 2 φασεις ο αλητης Γεωργατος κοντεψε να κοψει στα 2 τον ΠΑΠ και δεν τουδωσε ουτε κιτρινη...Αν δεν πληρωνεσαι απ τον Τζιγγερ για τη στηριξη που παρεχεις παντα,ισως θαπρεπε να κανεις αιτηση..-)

ΥΓ.αν απαντησεις φροντισε ναναι πανω στα συγκεκριμενα ερωτηματα κι οχι στο ειρωνικο στυλ.θενκς.

sniper τι εννοεις μας απασχολουν μεγαλα θεματα ασφαλειας?

παντως παιδες τα πραγματα εχουν δρομολογηθει οπως βολευουν τον μονιμο επιβητορα των ελλην.ομαδων.Αθωωθηκε ο αλητακος,ορισανε τον διαιτητη που θα ευχονταν,μας εκανε και την αισχρη πλακιτσα του ο αθωωθεις πρακτορας,ε,κουτσα στραβα θα το παρει το αποτελεσματακι ο αδιαφορος Θρηνος.

Ανώνυμος είπε...

Squarelog υπάρχει κανείς από τους διαιτητές που ανέφερες (Τέρορ, Φινοκαλ, Βασσάρας, Κοντογιαν) που να ΜΗΝ μας έχει ψιλοσφάξει ή έστω χοντροαδικήσει ΟΤΑΝ σε κάποιο παιχνίδι μας διακυβεύονται άμεσα ή έμμεσα τα συμφέροντα του λιμενοφιλομόφυλου;

Επομένως, όποιον και να ορίζανε, δεδομένο είναι ότι θα ήταν από ... μη-φιλικός έως κάργα εχθρικός απέναντί μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κάρπετ το είχε πει από την προηγούμενη βδομάδα για Cashναφέρη. Και βασικά είχε πει από την αρχή της χρονιάς ότι έχει υποσχεθεί στον Γκαγκα να παίξει όλα τα δύσκολα φετινά ματς. Αλλά δεν πιστεύω να μας σφάξουν φέτος-έτσι για ξεκάρφωμα δλδ, το πρωτάθλημα έχει κριθεί. Και πέρυσι πήραμε το πεναλτάκι μας-στάχτη στα μάτια

Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμός του Κασναφέρη ήταν πάντως αναμενόμενος, διότι σύμφωνα πάντως με καλώς πληροφορημένες πηγές αυτός λύνει και δένει μέσα στην ΚΕΔ και ταυτόχρονα γουστάρει αφάνταστα να προβάλλεται και δουλεύει άριστα τις δημόσιες σχέσεις.

Thrass είπε...

Δεν ξέρω τι έχετε πάθει όλοι με τον Κασναφέρη. Από τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα και μετά, μια χαρά τον θυμάμαι να σφυρίζει. Είναι ικανότατος διαιτητής και θα κάνει ακριβώς ό,τι τού έχουν πει Κόκκαλης και Τζίγγερ από κοινού. Θα δούμε, λοιπόν.

Προσωπικά θα είμαι τρισευτυχισμένος και με ισοπαλία, καθώς το φοβάμαι το ματς.

Τζόνυ, αμαρτία να τσουβαλιάζεις το Βασσάρα με τούς υπόλοιπους εκεί...

Ανώνυμος είπε...

@ Thrass ο Βασσάρας δεν είναι της "Παράγκας" μεν, αλλά είναι φανερό ότι απέκτησε πρόβλημα από τη στιγμή που οι απέναντι μαζί με τις χανούμες τον ανεβοκατέβαζαν βάζελο - και προσπάθησε ν' αποβάλλει αυτή τη "ρετσινιά" παίζοντάς μας άσχημα σε μια σειρά παιχνιδιών.