Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

Προγραμματικές Δηλώσεις

Δεν ξέρω αν είναι ευσεβής πόθος ή όχι, αλλά θα ήθελα να παραλληλίσω το χθεσινό ματς με το ματς με την Κορούνια επί Κυράστα στα νοκ άουτ του ουέφα, το 99 αν δεν κάνω λάθος. Δεν συγκρίνω αποδόσεις, τότε είχαμε παίξει πολύ καλύτερα. Θα θελα να πιστεύω όμως, ότι όπως εκείνη η ομάδα που τότε ξεκινούσε έκανε μετά τρεις συνεχείς μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, έτσι ίσως και σε αυτήν έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλό.
Για να ελπίζω όμως ότι οι βάσεις αυτές δεν θα μείνουν βάσεις, θα ήθελα να δω:
1) Παραμονή Μουνιόθ χωρίς μα και μου, χωρίς να περιμένουμε να δούμε αν θα βγούμε τσάμπιονς λιγκ ή αν θα πάρουμε το κύπελλο.
2) Αν υποτεθεί ότι στις πιο «ακριβές» θέσεις έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ποδοσφαιριστές, ας δοθούν καλά λεφτά για να πάρουμε δυο ακραία μπακ αξίας, δυο ακραία μπακ που αφενός δεν θα τρέμει ο κώλος μας για τις γκάφες τους και αφετέρου -και το βασικότερο- θα κατεβαίνουν, θα έχουν μια υποτυπωδώς καλή σέντρα και θα παίζουν το γαμημένο ένα - δύο με τα ποιοτικά εξτρέμ που έχουμε, ώστε η ομάδα να επιτίθεται 40% καλύτερα από τώρα. Όχι ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτες και σε άλλες θέσεις (λ.χ. ένα σέντερ μπακ, έναν επιθετικό ακόμη, ένα αμυντικό χαφ), αλλά επιτακτικό είναι να πάρουμε δυο καλά ακραία μπακ.
3) Επιμονή στο μοντέλο «Νίνη». Όχι ότι θα 'ναι όλοι Νίνηδες, αλλά από τις παροιμιωδώς κακές επιλογές ξένων παικτών που κάνουμε, είναι προτιμότερο να υποστηριχθούν παίκτες τύπου Γκάντσεφ. Ούτως ή άλλως και στους έξι ξένους που παίρνουμε να βγει ο ένας, οπότε δεν βλέπω πώς το ποσοστό από τους πιτσιρικάδες θα είναι χειρότερο.
4) Επιτέλους να κοπούν κεφάλια στο ιατρικό επιτελείο για να σταματήσει αυτή η ιστορία.
5) «Τσιμέντωμα» του Κουτόχορτου για να σταματήσει να σπέρνει ζιζάνια.
6) Ανάθεση της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο δίδυμο Μπάκε - Τσάλιγκερ.
7) Ειρήνη, αγάπη, παγκόσμια συναδέλφωση, Δήμος Δάφνης Αποπυρηνικοποιημένη Ζώνη.

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Panathinaikos xtes den itan kakos, apla i apousia akraion mpak itan polu faneri, opos kai i apousia mas sto kentro (se antithesi me to proto imixrono tou proigoumenou agona pou pressarame sinexeia kai polu psila).

To gipedo gemise kai prospathisame oloi na entharinoume gia ena grigoro gkol, distixos den mas ekatse kai i kolompala edeikse oti dn ithele na mpei)

Leontiou, Vidra, Tsiolis, Nilson malakizontan katholi ti diarkeia tou agona distyixos!

Xreiazomaste sovaro termatofilaka episis!

O Ninis gamise kiriolektikaa kai itan gia mia akomi fora o kaliteros tis panatha.

Gia na doume ti tha ginei se duo vdomades me to gavro...

Ανώνυμος είπε...

oti nanai

hopkins είπε...

Τι μου θύμισες τώρα ρε φιλαράκι. Ήμουνα μέσα στο παιχίδι με την κορούνια όπου είχαμε παίξει και γαμώ τις μπάλες. Αν είχαμε έναν επιθετικό της προκοπής και όχι τον καρχαρία, θα τους ρίχναμε 5 γκολ. Και δυστυχώς εκείνο το ματς δεν το είχε δείξει η τηλεόραση και γι' αυτό δεν έχει μείνει και στην ιστορία. Το θυμούνται μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο.
Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το θέμα αυτή τη στιγμή για μένα, είναι είτε να μείνει ο Μουνιόθ, είτε να πάρουμε εγκαίρως κάποιον καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

τι καλυτερο ρε hopkins?εχεις δει καλυτερο προπονητη τα τελευταια 30 χρονια?ρωτα και μας τους λιγο.. μεγαλυτερους.Πλακα κανετε?καλυτερος του Μουνιοθ και θαρθει στη σουπερ μποχα στο Βαρδινογιανναικο?

old boy τι σε τσιμπησε κι εκει που εγραφες σοβαρα ως το 4,το γυρισες στην πλακα απο το 5 και μετα?-)

παντως δε γινεται σοβαρη ομαδα με συνολικη δαπανη 2 εκ για μεταγραφες-Η ΛΑΝΣ πληρωσε 4,5εκ για το CD KEITA(και που ναπαιρνε τον dvd KEΙTA)kι εμεις δε μπορουμε να δωσουμε 6 εκ για να παρουμε 4 παικτρονια στις θεσεις που ποναμε?
ασε που τα μισα θα προερθουν απο τα συμβολαια των παλτων που θα φυγουν(Μπισκαν,Σεριτς,Αντριτς,ισως Νιλσον,ισως Βικτορ)

σχολιαστής είπε...

Μεταφέρω τη γνώμη της μαμάς του ιδιοκτήτη για τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες του γιού της.

"Του λέω συνέχεια να σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα γιατί στεναχωριέται". "Θέμα" της προηγούμενης Κυριακής.

Γι' αυτό κάνει διάφορες μαλακίες, είναι στενοχωρημένο το παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λένε ο "Σχολιαστής" κι ο "Squarelogic". O Τζίγκερ φταίει που αποκλειστήκαμε απο τη μικρομεσαία Λανς. Αν είχε πάρει απο την αρχή τον Μουνιόθ κι αν είχε δώσει 6-7 εκ ευρώ για μεταγραφές, διώχνωντας παράλληλα τους ανίκανους Βίντρα, Μπίστσαν, Νίλσον, Κώτσιο, Δάρλα, Τζιώλη, Σέριτς, Γκαφίνοβιτς, Λεοντίου, Θεοδωρίδη, τώρα θα πηγαίναμε τρένο για τον τελικό και φυσικά θα είχαμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα με +15 βαθμούς διαφορά από το Θρήνο. Αν δεν φύγει ο Βαρδινογιάννης, τίποτα δε θα αλλάξει ακόμα κι αν μείνει ο Μουνιόθ, που δεν το βλέπω γιατί ο ραλίστας είναι και καβούριας. Κρίμα στον κόσμο που χειροκρότησε το "Βαρδινογιαννικό", αυτό το συνοθύλευμα 2-3 ταλέντων με 8-9 παλτά που μας παρουσιάζουν σαν ΠΑΟ. Αντί να του κρατήσουν γυρισμένη την πλάτη. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Για διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό από την αστεία Λανς, να μην πατήσει κανένας στο γήπεδο την Κυριακή. Μόνο αυτό θα πονέσει το Τζίγκερ και θα τον σπρώξει να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ δεν ξερω αν ο τονος ειναι σοβαρος,αλλα αν ειναι μαζι με τα ξερα(Μπισκαν,Σεριτς,Αντριτς)καις και τα χλωρα(Λεοντιου,Τζιολη,Δαρλα).Οχι οτι τους θεωρω παικταραδες αλλα πιστευω οτι συνεχιζοντας να δουλευουν με τον σπουδαιο Ισπανο μπορει να ειναι χρησιμες μοναδες σε μια ομαδα που δε συνηθιζει και να αγοραζει σουπερ παικτες με το κιλο.Για αυτο ας εχουμε λιγο μετρο-παικτες με το ταλεντο του Νινη δε βρισκεις καθε μερα...

Ανώνυμος είπε...

Old boy πέραν από καλούς ακραίους, η ομάδα χρειάζεται ,πρωτίστως κατά τη γνώμη μου, δύο πολύ καλά αμυντικά χαφ και όχι έναν όπως λες. Και φυσικά ένα τουλάχιστον παίκτη στην άμυνα.

Τα αμυντικά χαφ είναι κρισιμότερη θέση ίσως και από άμυνα, με τη προυπόθεση βέβαια ότι δεν έχεις τίποτα τρίπαλτα πίσω.

Δε ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά ο Μπόβιο είναι το βαρόμετρο της ομάδας.

Κατά διαστήματα σου δίνει την εντύπωση ότι είναι το ιδανικό αμυντικό χαφ, αλλά σε πολλά ματς περπατάει. Από τη στιγμή που πέφτει έχεις την εντύπωση ότι κόβεται η ομάδα στα δύο.
Μέχρι το 30΄με τη Λανς ήταν καλός και η ομάδα έτρεχε. Από κει και πέρα οι Γάλλοι πήραν το κέντρο.

Ούτε αυτός, ούτε ο τζιώλης μου δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να βασιστείς πάνως τους για να δημιουργήσεις ομάδα επιπέδου Champions League.

Ανώνυμος είπε...

Από που κι ως που "χλωρό" η δασκάλα με τα χρυσά μαλιά (Λεοντίου), ο κορδελίνος κι ο φιλιπάκος "Squarelogic"; Και ποιός Ισπανός θα τους δουλέψει; Αυτός που θα φύγει τρέχοντας γιατί ο καβουροραλίστας τον θέλει με ψίχουλα; Μη γελιόμαστε. Ο κόσμος του ΠΑΟ κατάντησε να χειροκροτάει την ομάδα σ' ενα αποκλεισμό απο μια αστεία μικρομεσαία ομαδούλα της Γαλλίας, που άλλοτε θα την είχαμε σκίσει. Κατάντησε να χαίρεται επειδή αποκλείσαμε από το κύπελο τη παραπροτελευταία Καλαμαριά και το διαλυμένο Παοκ! Η απόλυτη κατάντια, δε συμφωνείς; Άμα δε φύγει ο καβουροραλίστας, τίποτα δε γίνεται. Θα μείνουμε "Βαρδινογιαννικός Α.Ο.". Τζίγκερ πούλα!

Old Boy είπε...

Παιδιά εμένα ο Τζιώλης μου κάνει. Δεν νομίζω ότι ο Μπασινάς στην ηλικία του ήταν καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ γενικα δεν διαφωνω με αυτα που λες-υπαρχουν και στα αρχεια του μπλογκ και οι δικες μου ταυτοσημες αποψεις-επειδη ομως το "πουλα"δε φαινεται στον οριζοντα και δεν εξαρταται ιδιαιτερα απο μας(καθως δεν ειμαστε οι φανατικοι που θα προπηλακισουν τον αντιπαθη ιδιοκτητη-και αυτο οπου εγινε δεν ειχε καλα αποτελεσματα),εχουμε αρκεστει στο να προσπαθουμε να τονιζουμε τα ΚΑΛΑ και να επισημαινουμε ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ με την ελπιδα οτι μπορει να υυπαρξει ευηκοον ους.

Και η ουσια ειναι οτι με 4-5 καλες μεταγραφες φτιαχνουμε ομαδαρα 5ετιας,ενω ο γαυρος πρεπει να ξαναχτισει απ την αρχη,και ολο το αναβαλλει...Ας ελπισουμε οτι θα γινει η αρχη απ το Μουνιοθ.Μην υποτιμας οτι ο Ισπανος εχει μεγαλυτερη συναισθηση του πρεστιζ του κλαμπ απ την ιδιοκτησια,και αν του δοθουν οι προυποθεσεις για μια σοβαρη ανοδικη πορεια,ειναι ικανος να αρνηθει τα κελευσματα μικρομεσαιων ισπαν.ομαδων,για να κανει την εκπληξη με τον ΠΑΟ(κατι τετοιο θα μπορουσε να τον φερει υποψηφιο για τον παγκο πρωτοκλασατων ισπαν.ομαδων)

Ανώνυμος είπε...

old boy, μετά την αυτοδυναμία και τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή περιμένουμε και το "state of the union" στη γερουσία.

Ο μουνιόθ πρέπει να μείνει και είμαστε υποχρέωμενοι να τον κάνουμε να το θελήσει.

υγ. μάθετε να ζείτε ανάμεσα σε στημένα ατομάκια. Είναι πολύ της μόδας τελευταία ;-)

SniperAthens είπε...

Κ.κ. square & green: Πως αισθάνεστε που έχασε ο... ΓΗΡΑΙΟΣ?

:-pp

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Ως γνήσιοι "πουρέϊτζερς", ενδιαφερόμαστε μόνο για πιπίνια και δεν μας απασχολούν οι ΓΡΙΕΣ...

SniperAthens είπε...

@green: Το ξέρω, απλά δοκίμαζα την ετοιμότητά σου!! Σου απάντησα και στο παλαιότερο comment σου περί Μπάρτσα.

@old boy:
Σημείο 4: προκειμένου να δοκιμάσουμε τις πραγματικές δυνατότητες του ιατρικού επιτελείου, αλλά και σαν τιμωρία, προτείνω να τους αναθέσουμε την ιατρική παρακολούθηση των κ.κ. square, green κι εμού.

Σημείο 5: Μπας και τον τσιμέντωσες ήδη? Btw, που είναι?

Τζιόλης-Μπασινάς: Ο Μπασινάς, σα παιδί της Παιανίας ήταν πολύ καλύτερα δουλεμένος. Αν εννοείς προοπτικά, δώστου 2 χρόνια, όπως άλλωστε και στο Μπασινά.

@σχεδιαστής: δεν είναι λύση το να μην πάει κανείς στο γήπεδο. Δεν "πονάει" η ΑΕ από αυτά τα έσοδα.

Μετά λες: "Λανς...αστεία μικρομεσαία ομαδούλα της Γαλλίας"... με πολλαπλάσιο budget, δεύτερη σε ένα πρωτάθλημα πολλές φορές ακριβότερο και εμπορικότερο από το δικό μας. Λάθος κριτήριο έχεις νομίζω.

τέλος, σε ό,τι αφορά στα χλωρά που λέει ο square κι επειδή έχω γράψει για το Μουνιόθ ότι τους ανασταίνει, εννοώ το εξής απλό. Αν ένας παίκτης είναι του 6 και παίζει για 3, απαιτώ ο προπονητής μου να του πάρει το 6. Κι αυτό το κάνει ο Μουνιόθ. Και θα σου κάνει το 6, 6.5.

Ανώνυμος είπε...

οτι πρεπει για μενα ειναι το ιατρικο επιτελειο της ομαδας:απο υποτροπη σε υποτροπη παω,σαν τον Γκονζαλες ενα πραγμα...σημερα προστεθηκε και φοβερο συναχι(που δεν ειχα)-φανταζομαι σειρα αυριο θαχει η...πλατυποδια!

Μ'αυτα και αυτα,καταφερα να ανεβασω ενα ποστ που με παιδευε μετα τις ιστοριες που γραψατε στο αφιερωμα μου στο Νινη.-)

Old Boy είπε...

Sniper, πληροφορούμαι ότι ο Κουτόχορτος ανέλαβε προσωπικός κολαούζος του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

SniperAthens είπε...

@oldboy: Τελικά, όσο και να αργήσει, το ταλέντο αναγνωρίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με καλώς πληροφορημένες πηγές ο ΟΣΦΠ κατέθεσε αίτηση στην UEFA, ζητώντας να του επιτραπεί να προσθέσει ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ δαφνοστεφανωμένο κεφάλι στο σήμα του. Ο λόγος; Με ένα κεφάλι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ :-)

Μετά την ερχόμενη Κυριακή προβλέπεται να καταθέσει την ίδια αίτηση και στην ΕΠΟ;

SniperAthens είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SniperAthens είπε...

http://www.contra.gr/Soccer
/Hellas/Superleague
/Olympiacos/143950.html

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=76226

http://www.contra.gr/Soccer
/Hellas/Superleague
/Olympiacos/144007.html

Ανώνυμος είπε...

Τα διάβασα Snip. Προφανώς δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για την αίτηση του θρήνου στην Uefa ... κι εννοώ για το σήμα.

Υ.Γ. Πάντως απ' ό,τι λένε η ποινή των 3 αγωνιστικών στο θρασίμι είναι μεγάάάλη μούφα. Κι αυτό διότι σ' αυτή την ποινή επιτρέπεται να γίνει έφεση (και να πέσει στη 1 αγωνιστική), ενώ στην ποινή των 2 αγωνιστικών έφεση δεν επιτρέπεται.

Υ.Γ. Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε κι εμείς ΝΕΡΙ! Σαν τα κρύα τα νερά! Την κουκλάρα ΝΕΡΙ ΝΙΑΓΟΥΑΡΑ, στην κολύμβηση :-)

Ανώνυμος είπε...

Νερι Νιαγουαρα,Νεχαντε(στο 50/50..)γεμισαμε εξωτικες καλλονες!Το προτυπο της διμετρης Ουκρανης του sniper δεχεται αμφισβητηση!ΤΤ μου φαινεται ανηκεις κι εσυ στο κλαμπ των nearly 40,κι ας κανεις την παπια στο θεμα...

Κι επειδη οι επιτυχιες ριχνουν αποδεδειγμενα την προσελευση στο μπλογκ(αφου δε βρισκουν γιατι να γκρινιαξουν ή το αναβαλλουν για να μη χαλασουν το κλιμα)οριστε ενα αποφθεγμα της πειρας για να μαθαινουν οι νεωτεροι:

"Παιδια στα μπροστινα καθισματα προκαλουν ατυχηματα.
Ατυχηματα στα πισω καθισματα προκαλουν...παιδια!"

Ανώνυμος είπε...

Square πράγματι, με τις επιτυχίες έπεσε η προσέλευση στο μπλογκ! Επειγόντως να βρεθεί υλικό ... διαμαρτυρίας!

ΥΓ Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση! Η αλήθεια είναι πως είμαι στο κλαμπ over fifties.

SniperAthens είπε...

@square: ...στα αισθητικά αυτά πρότυπα "κολλάνε" κι άλλες ράτσες, π.χ. πέραν του Ατλαντικού, στη Βόρεια Ευρώπη, κλπ.

Η μονοσήμαντη οπτική σας με αναγκάζει να σας προτείνω να αλλάξετε οφθαλμίατρο πάραυτα. Aνατρέξατε στην πρότασή μου παραπάνω για τους γιατρούς σας. Κι αν δε βλέπετε να πάτε, να σας πάει το άλλο 1/2 σας. (btw, που είναι? του γρασσάρανε το πι στην κατηφόρα??)

@Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Don't worry. Kι αυτός των fifties είναι... των nineteen fifties όμως...Δε διάβασες το παραμύθι του?? (ωραιότατο ομολογουμένως)

Baby boomer ο άτιμος!!!

*******AΠΟΓΕΡΟΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ*******

Ανώνυμος είπε...

Square, μην τον ακούς. Θα σε πάω εγώ σε οφθαλμίατρο σούπερ, που κάνει εγχειρίσεις καταπληκτικές. Αετός θα γίνεις! Και μετά θα παίζεις και ανατολικό μπλοκ και Αφρική και Εγγύς Ανατολή! ΄Ο,τι γουστάρεις!

Μήπως, αφού δεν υπάρχει αντικείμενο γκρίνιας, να ξαναπιάσουμε τα μεταγραφικά για να ξανανέβει το traffic; Που είναι o latin, να μας μιλήσει για λαβράκια; Ή μήπως να ξανατσακωθούμε για τον Τοροσίδη; Ή για τον Αλωνεύτη; Tον θέλει κανείς τον Αλωνεύτη;

SniperAthens είπε...

(Χχχμμμ... Ώρες-ώρες έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο πρόσωπο... κι αν είναι, πόσων ετών είναι? 120?) - Μη ξεχάσεις να αλλάξεις τα τακάκια στο πι.

Και Αλωνεύτη έχω λέγετε... 100,000 η ρήτρα του για Ελλάδα, 200,000 για Ευρώπη. Τάδε έφη Μπότος.

SniperAthens είπε...

Είπε επίσης ο Μπότος ότι εκτός από το ΑΕΚ που τον έχει προσεγγίσει, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Κι ότι "ο πελάτης μου θα πάει όπου παίζει περισσότερο" και "ο κύριος Μουνιόθ είναι πολύ καλός προπονητής".

SniperAthens είπε...

Και κάτι γελαστικό:
Η ιστορία του κεφτέ "προπονητή" στο ένα από τα παραμάγαζα της Γαβριέλλας

Ο Αλέξης Κούγιας δεν έμεινε στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε κατά του Νίκου Αναστόπουλου. Σε λεπτομερή συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία επηρέασαν τη σχέση του με τον έμπειρο τεχνικό κι οδήγησαν εν τέλει στο διαζύγιο. Αναφέρθηκε δε στον περιβόητο πλέον ξυλοδαρμό, ο οποίος -όπως υποστήριξε- δεν ήταν ο πρώτος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης...

-"Θα τα πάρουμε ένα ένα και θα καταλάβουν όλοι. Ο Αναστόπουλος δεν απολύθηκε επειδή εμείς τον απολύσαμε, ο ίδιος προκάλεσε την απόλυσή του! Κατ' αρχάς όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε τρομερά ενοχλημένοι με τη συνέντευξή του, η οποία ήταν όλη ένα ψέμα".

-"Ο ΠΑΣ όσο είμαι εγώ ιδιοκτήτης δεν χρεωστάει σε παίκτες, προπονητές και υπαλλήλους, έχει ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, έχει ιδιόκτητα γραφεία, ιδιόκτητο πούλμαν, έχει οργανωμένο τμήμα μάρκετινγκ και έχει προπονητικό τιμ που διαθέτει προπονητή, βοηθό προπονητή, δύο γυμναστές, φυσιοθεραπευτή, μασέρ, δύο γιατρούς, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο! Ο Αναστόπουλος με το που ήρθε ζήτησε να φύγουν ο Παέζ, ο αρχηγός της Εθνικής Βενεζουέλας, ο Καούνος, ο Βιλανάκης, ο Κοντέων, ο Τσαγκάρης, ο Σάμπο, ο Σάκης Δημόπουλος και η θέλησή του έγινε αμέσως πράξη, αναγκαζόμενοι να πληρώσουμε 120.000 ευρώ για τους αποζημιώσουμε".

"Ο Αναστόπουλος προσελήφθη στον ΠΑΣ με μισθό 50.000 ευρώ τον χρόνο και με πριμ, αν κατάφερνε να ανεβάσει την ομάδα στην Α' Εθνική, να πάρει άλλες 50.000 ευρώ. Όταν απολύθηκε, η ομάδα βρισκόταν στην έκτη θέση της βαθμολογίας".

"Ο Αναστόπουλος δεν είπε στη συνέντευξή του ότι ενώ συμφωνήσαμε και υπογράψαμε και εισέπραξε προκαταβολή 30.000 ευρώ, με το που εισέπραξε τα λεφτά και η ομάδα είχε αρχίσει προετοιμασία, ενώ τον είχαμε ήδη ανακοινώσει και παρουσιάσει, μου λέει «εγώ πρέπει να φύγω μια εβδομάδα στην Ιταλία, να πάω να παρακολουθήσω την προετοιμασία του Σπαλέτι στη Ρόμα»! Και αντί να λείψει μία εβδομάδα, έλειψε δεκαπέντε μέρες! Και το χειρότερο; Την προετοιμασία του ΠΑΣ έκανε ένας νεαρός γυμναστής, τον οποίο εμείς δεν γνωρίζαμε. (...) Η ομάδα επίσης έκανε την προετοιμασία χωρίς προπονητή τερματοφυλάκων! Αφού για λόγους που δεν ξέραμε, δεν ήρθε ο Χρήστος Αρβανίτης που μας είχε πει ο Αναστόπουλος ότι θα φέρει. Στον οποίο μάλιστα έμαθα εκ των υστέρων ότι ο ίδιος ο Αναστόπουλος του ακύρωσε την πρόσληψη, λέγοντάς του ψέματα -όπως έμαθα από τον ίδιο τον Αρβανίτη- ότι δεν τον δέχθηκα εγώ, διότι είχε μακριά μαλλιά!"

"Ακόμη δεν έχω αρχίσει! Η ομάδα επίσης έκανε προετοιμασία χωρίς γιατρό, διότι ο Αναστόπουλος ζήτησε την απόλυση του γιατρού Άκη Οικονόμου με το αιτιολογικό ότι ήταν... γρουσούζης. Η ομάδα επίσης έκανε προετοιμασία χωρίς τους φροντιστές που είχε επί 20 χρόνια και προσέλαβε άλλους ο Αναστόπουλος με το αιτιολογικό ότι οι προηγούμενοι ήταν... ρουφιάνοι! Με τη διαφορά όμως ότι σε μια εβδομάδα τούς απέλυσε και αυτούς που προσέλαβε! Διότι έβρισκε και τον καινούριο φροντιστή γρουσούζη!"

"Άλλο ψέμα που είπε ο Αναστόπουλος είναι ότι η ομάδα αυτή ήταν καλή επειδή δούλευε εκείνος από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι εκτός από ένα πρωινό την εβδομάδα, που είχε πρωινή προπόνηση, η ομάδα έκανε μόνο απογευματινές προπονήσεις. Διότι είναι γνωστό σε όλα τα Γιάννινα ότι το πρωινό του Αναστόπουλου δεν ήταν στο γήπεδο, ούτε στα γραφεία του συλλόγου, αλλά ήταν η επί τετράωρο παραμονή του στο 'Le cafe'".

"Όχι μόνο δεν θα πάρει ούτε δραχμή αλλά θα μας επιστρέψει και 17.000 ευρώ. Διότι ο Αναστόπουλος είχε εισπράξει 42.000 ευρώ και έχουμε δαπάνησε ακόμη για ενοίκια της μονοκατοικίας όπου έμενε και για την πολυτελή επίπλωσή της περισσότερα από 15.000 ευρώ!"

"Μας έφερε προπονητή τερματοφυλάκων από τη Βραζιλία κάποια στιγμή, τον οποίο έδιωξε μετά από δεκαπέντε ημέρες κι έφερε προπονητή τερματοφυλάκων από τα Σκόπια. Τον οποίο ήθελε μετά πάλι να διώξουμε για να φέρει πίσω εκείνο από τη Βραζιλία! Επειδή τα είχε ξαναβρεί με τον μάνατζέρ του, με τον οποίο είχε τσακωθεί! Να σου πω επίσης ότι στο συμβόλαιο του είχαμε περιλάβει όρο να του πληρώνουμε τα ρούχα που αγοράζει! Τα πολιτικά του ρούχα".

"Άρχισα να συνειδητοποιώ όμως ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ σοβαρά για τον ΠΑΣ, όταν μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων μού ζήτησε να αποκτήσουμε τρεις συγκεκριμένους παίκτες από το εξωτερικό, εκ των οποίων ο μικρότερος ήταν σε ηλικία 33 χρόνων!"

-"Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ποδοσφαιριστών, των ανθρώπων του προπονητικού τιμ και των φυλάκων του γηπέδου, επαγγελματίες μπράβοι δολοφόνοι προσπάθησαν στην κυριολεξία να σκοτώσουν τον Αναστόπουλο. Πράγμα το οποίο θα κατάφερναν, αν δεν παρενέβαιναν κάποιοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο Καραβελίδης και νομίζω ο Λιαπάκης. Είχε ήδη δύο φορές πριν χτυπηθεί ο Αναστόπουλος από μπράβους σε άλλα μέρη των Ιωαννίνων! Τη μία μάλιστα στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου! Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς παρά μόνο οι φύλακες. Αυτή τη φορά όμως το ξύλο ήταν τόσο πολύ που ο Αναστόπουλος έχασε τις αισθήσεις του! Παρ' όλα αυτά ο Αναστόπουλος πήγε με την ομάδα στην Καλαμάτα, αλλά επειδή τα χτυπήματα ήταν εμφανή, μακιγιαρίστηκε σε όλο του το πρόσωπο! Για να μπορέσει να παρουσιαστεί στο γήπεδο και στη συνέντευξη Τύπου".

"Παρ' όλα αυτά είχα σκοπό να συνεχίσω να τον στηρίζω και να τον κρατήσω. Μέχρι που έγινε κάτι ακόμα. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα στο κινητό μου, όπου ένας άγνωστος μου εξήγησε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους, όπως μου είπε, έγιναν οι τρομερές επιθέσεις εναντίον του Αναστόπουλου. Και τους οποίους δεν θα κοινοποιήσω. Το ίδιο πρόσωπο μάλιστα μου είπε ότι πάλι στον Αναστόπουλο είχαν γίνει επιθέσεις και στη Θεσσαλονίκη, όταν δούλευε στον Άρη! Ευθύς είπα στον Αναστόπουλο για το τηλέφωνο που δέχθηκα και επειδή το θέμα του ξυλοδαρμού του είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις και να μαθαίνεται στα ΜΜΕ, τον προέτρεψα να κάνουμε μια καταγγελία στην αστυνομία και στον εισαγγελέα, αλλά αυτός αρνήθηκε! Μου ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για μία γυναίκα... Εμένα πάντως άντρας μού είχε τηλεφωνήσει".

-"Ο Αναστόπουλος πρέπει να μάθει στην ηλικία του στην οποία βρίσκεται ότι το χειρότερο 'ποινικό' αδίκημα είναι η αχαριστία. Αυτά και δεν θα επανέλθω ποτέ, ό,τι άλλο κι αν πει".

http://www.contra.gr/Soccer
/Hellas/BEth/PASGiannina
/144078.html

ΦΥΣΙΚΑ, το site του Sport-fm, την πνίγει την είδηση.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα πράγματα!

Χαρακτηριστικά του επιπέδου στο οποίο κινείται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο Καρπετόπουλος, επί σειρά ετών, παρουσιάζει αυτό το απερίγραπτο "νούμερο" ως "μεγάλο προπονητή" και του δίνει βήμα για κριτική.

Ο δε ΑΝΤ1, όπως πολλοί θα παρατηρήσατε ή θα ακούσατε, έδωσε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ στον καραγκιόζη μέντορα του μουστάκια - τον Αλέφαντο! Ο οποίος, πέρα από τους γνωστούς λιβανωτούς για τον "Μεγάλο Πρόεδρο", φρόντισε να θάψει Φερέρ και Μουνιόθ με το γνωστό στυλάκι... Και το κανάλι του κυρίου Κυριακού, αναπαρήγαγε τη μαλακία επί ένα 24ωρο στα δελτία!

Φτηνά επικοινωνιακά κόλπα, δε μασάμε βεβαίως, αλλά πρέπει πάντα να τα επισημαίνουμε και να τους ξεμπροστιάζουμε.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, στη χώρα του Αλέ και του Μουστάκια, εμάς μας έτυχε εξ ουρανού ο Μουνιόθ και μεις το σκεφτόμαστε - και καλά, μπορεί και να μη μας κάνει, θα "κριθεί στο τέλος, όταν θα κάνουμε ταμείο"! Θα το πάρει το κύπελλο, δεν θα το πάρει...

SniperAthens είπε...

Το..απίθανο..:

Όταν ο κεφτές προσελήφθη σαν προπονητής στον ΠΑΣ την πρώτη φορά, έκανε μία συμφωνία με τον Αλέφαντο (πνευματικό του παιδί γαρ). Η συμφωνία έλεγε ότι κάθε μήνα ο κεφτές θα στέλνει στον παρανοϊκό 400,000 δραχμές για να τον συμβουλεύει.

Η επικοινωνία ήταν σε καθημερινή βάση. Ο κεφτές τηλεφωνούσε άπειρες φορές την ημέρα σε σημείο που ο παρανοϊκός του είπε "Αφού είσαι βλάκας και δε καταλαβαίνεις, πάρε ένα κασετόφωνο να τα γράφεις να μη με ζαλίζεις τηλεφωνόντας μου".

Η συμφωνία έληξε άδοξα, διότι ο κεφτές τον πρώτο μήνα του έστειλε 200,000, το δεύτερο 100,000 τον τρίτο τίποτε.

Ο δε κεφτές σε όλη του την καριέρα δεν έχει αφήσει άνθρωπο "αδάγκωτο" για χρήματα και αγύριστα. Άλλωστε αυτό προκύπτει κι από την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

γκρην τι ασχολειστε με την "ελλην.τηλεοραση"?δεν εχετε δει που τελευταια κανουν εκπομπες με περισπουδαστο υφος με ψωνια που ισχυριζονται οτι κανουν παρεα με εξωγηινους?καποιο μπλογκ ειδα χτες που ειχε βιντεακι απο τετοια εκπομπη -τρομερο γελιο,ειδικα αν βλεπατε ποσο σοβαρα τον κοιτουσαν οι παρουσιαστες.Ο Αλε κι ο μουστακιας σας ξενιζουν?Οσο πιο κατω,οσο πιο trash τοσο καλυτερα για τους "φωτισμενους καναλαρχαι".Μουντζωστε τους ολους-TV μονο για μπαλλα!(αντε και 50/50 που μ'αρεσει,κι ας μην ειμαι σαν τον ΤΤ!).Πλεον μονο dvd+internet!
sniper ειμαστε νεουδια!!ειδες,υπαρχουν και χειροτερα!
Toν Μποτο τον ξερω!δεν του παιρνεις κουβεντα με τιποτε-στην κοσμαρα του!ελπιζω να κρατηθει μακρια απ το Νινη!

Ανώνυμος είπε...

demasamere.blogspot.com,ποστ 21/9
για το βιντεο με...τον εκλεκτο των εξωγηινων.Καλα γελια(με τα χαλια μας).
Οσοι εχουμε/ετε παιδια κλειδωστε το κουτι γιατι θα μας τα κανουν UFO!

Ανώνυμος είπε...

@square

Δυστυχώς ασχολούμαι και θα ασχολούμαι - επαγγελματική διαστροφή γαρ.

Κι εγώ έχω γνωρίσει τον Μπότο. Και, για να συνεχίσω τη συζήτηση που ξεκίνησες, από τότε, έχω να λέω ότι είδα UFO... live!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες, όποιος ξέρει τον ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ας τον παρακινήσει να κάνει μια σειρά εκπομπών στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ με τους κκ Μουστάκια, Αλέφαντο, Σάββα Θεοδωρίδη και Ερπετόπουλο να αναπτύσσουν τα οράματά τους! Θα σπάσει τα ταμεία!

ΥΓ Square και λοιπά νεούδια, εκεί που ήμουν είσαστε κι εδώ που είμαι θα 'στε. :-) :-)) Ξέρετε ωρέ τι είναι να γεννιέσαι καταμεσής στα Fifties την ώρα που μπουμπούκιαζε το rock an' roll; Να σας πω εγώ τι είναι: έχεις το shaking της Πάρκισον εξασφαλισμένο. :-)))

SniperAthens είπε...

Άντε πάλι με τα μαθηματικά...

If (square+green+ττ) > (αντώνης μέλος+γερο-ρίμπο+τζόρτζεβιτς) and Εzequiel Gonzales = 2 γερο-ρίμπο,

then

a)how old would Εlvis be had he lived today?
b)πόσων ετών είναι ο Mήτσου?
c)που είναι ο κουτόχορτος, οέο?
d)(μόνο για το green): Mπας και σε λένε Σοφοκλή?

"Παίζει" και βοήθεια του κοινού

Ανώνυμος είπε...

@ Snip εγώ ένα ξέρω: ο Έλβις ζει! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του έγκυρου National Equirer τον έχουν δει (παρέα με εξωγήινους βεβαίως βεβαίως) τουλάχιστον 15 φορές από την αρχή του χρόνου.

Τον Κουτόχορτο τον αναζητώ κι εγώ - δεν βλέπω να λέει κάτι επ' αυτού ο έγκυρος National Enquirer κι ανησυχώ τρίδιπλα. Ελπίζω να γκελάρουμε με την ΞΑΝΘΗ για να ξαναεμφανιστεί. Αν δεν δώσει σήμα ούτε και σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό θα σημαίνει ότι ο Old Boy πραγμάτωσε τη μαφιόζικη απειλή του...

Ο Μήτσου είναι όσο κι ο Δανιήλ; - όχι ο προφήτης, ο 100 χρόνια μπροστά προπονητής.

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Τί εννοείς; Ότι είμαι "αρχαίος";

Θα ήθελα, ενδεχομένως, να με λένε Σοφοκλή (γιατί μια αρχαιοπρέπεια την έχω...), αλλά δυστυχώς, όχι...

SniperAthens είπε...

@green: Τσκ, τσκ, τσκ... δε θα τόνιζα το αυτονόητο σε εσένα, ούτε κάτι το οποίο το έχουμε τεκμηριώσει ήδη :-pppppp

Απλά έκανα μία υπόθεση περί του ονόματος από διάσπαρτα στοιχεία. Αν (υποθέσουμε ότι) ήσουν ο εν λόγω Σοφοκλής, δύσκολα θα το ομολογούσες δημόσια και λογικό είναι άλλωστε. Οπότε άτοπον.

@συνδρομητή του National Enquirer: εθεάθη ΚΑΙ σε βενζινάδικο ΚΑΙ σε supermarket. Aκριβώς το αντίθετο από τον "κοιμάμαι με τα ψάρια" Κουτόχορτο. Όταν λάβεις το ψάρι τυλιγμένο σε χαρτί, θα καταλάβεις...

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Κατάλαβα από την αρχή ποιον Σοφοκλή εννοείς. Όχι, δεν είμαι τόσο "επώνυμος" -χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Snip ψάρι σε χαρτί δεν με πολυανησυχεί - μην αρχίσω και λαβαίνω τίποτε ... δάχτυλα σε λαδόκολλα φοβάμαι :-)

Ανώνυμος είπε...

桐城的历史与旗袍文化
桐城位于安徽省中部偏西南,地处长江经济协作区腹地,全市总人口75万,市区常住人口12万。国土面积1644平方公里,耕地面积52.3万亩,其中水田47万亩,旱地5.3万亩,湖泊水面16.7万亩。地势自西北向东南,山地、丘陵、平原依次呈阶梯分布,属亚热带气候区,气候温和,雨水充沛,四季分明,宜林、宜农、宜牧、宜渔。境内矿藏丰富,初步探明的有石墨、矾、花岗石、大理石、铜、铁等10余种,受国家保护的珍稀动物有金钱豹、穿山甲、水灵猫、水獭、江豚、白鹤、巨晰等,珍稀植物有银杏、金钱松、鹅掌楸、杜仲等,药用植物多达200余种。桐城,桐城人,尿液分析仪,血液细胞分析仪,桐城历史悠久,文风昌盛,为江淮文化圈的发祥地和集中地。早在春秋时代,即称桐国;公元757年正式建县,公元1996年撤县设市,历时1200余年。其间人文勃兴, 代有英才。唐宋两代的曹松、李公麟,一以诗名,一以画显。明清时期中进士者就达240余人。其中,明末大思想家、科学家方以智堪称“十七世纪罕无伦比的百科全书式”的大学者;特别是以戴名世、方苞、刘大櫆、姚鼐为代表的"桐城派",雄霸文坛200余年,拥有作家1200余人,创作传世作品2000余种,是中国文学史上迄今为止时间最长、作家最多、影响最大的散文流派。近现代桐城名人有美学宗师朱光潜,一代大哲方东美,革命家、外交家黄镇,农工民主党创建人章伯钧,计算机之父慈云桂。cheong-sam,cheongsam,杭州网站建设,杭州seo优化京师大学堂首任总教习吴汝纶先生创办的桐城中学已是百年名校,目前全市每年向高校输送新生2000多人,高考达线率保持全省领先水平。桐城是黄梅戏之乡,孕育了以严凤英为代表的一代黄梅戏表演艺术家。桐城也因此而成为安徽省历史文化名城,享有“文都”盛誉。