Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2007

Καλή επιτυχία!

Έφτασε η μέρα του επαναληπτικού αγώνα με τη Λανς. Ας ευχηθούμε να έχουμε τουλάχιστο τη μισή αποτελεσματικότητα από αυτή που είχαμε στο ματς με την ΑΕΚ, το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος και γενικά να πιάσουμε τα επίπεδα απόδοσης των τελευταίων αγώνων. Αν έχουμε λίγη τύχη παραπάνω σε σχέση με το πρώτο ματς και αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε γερά!

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΕΙΝ' ΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ
(sic)ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ... ΣΕ ΑΓΑΠΩ
ΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΟΟΟΟ
ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ.. ΤΟ ΕΛ ΕΣ ΝΤΙ
ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ ΠΑΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ


ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ
ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ
ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ
ΜΟΝΑΧΑ... ΠΑΟ ΕΣΥ....
ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕΟΟΟ...

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ....
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΩ
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ.. ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΔΕΝ ΤΟ' ΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ... ΟΝΕΙΡΟ

ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΠΑΟ

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

ΠΑΟ ΟΛΕΟ... ΠΑΟ ΟΛΕΟ... ΕΙΣ' ΕΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ... ΠΑΟ ΟΛΕΟ... ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ.. ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ....

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ....

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια....

... και μετά το 4-0 (στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα δηλαδή - λέω εγώ τώρα μη με παίρνει κανεις στα σοβαρά παρακαλώ) να μην ξεχάσουμε να ζητήσουμε για την μεθεπόμενη αγωνιστική

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Και δεν περνάει και η ώρα να πάμε μέσα ρε γαμώτο!

SniperAthens είπε...

μέσα στους πανηγυρισμούς να προσέχεις βρε μη μπουρδουκλωθείς με το πι...

...γιατί οι νοσοκόμες είναι αγκαζέ και σήμερα... για τα μεθεόρτια...

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Μήπως να πετάξω το πι στο κοράκι, άμα δε σφυράει καλά;

SniperAthens είπε...

Είσαι πονηρός... σκέφτεσαι ότι αν πετάξεις το πι, θα σε πλακώσουνε τα ΜΑΤ, οπότε... οπότε νοσοκόμες..

Green γερά, το πι κράτα σφιχτά!!!!

(Τη γνώμη μου για τα συστήματα, στο προηγούμενο post. Αυτό είναι post χαράς, όχι προβληματισμού.)

Ανώνυμος είπε...

Καθηλωμενος απο την ιωση στον...καναπε,γραφω το 1ο μετα αποκλεισμον σχολιο.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!(μαλλον πειραζει διοτι 2 ανοητα ατομικα λαθη στη Γαλλια στοιχισαν μια σπουδαια προκριση,αλλα η συνολικη εμφανιση ηταν παραπανω απο ικανοποιητικη)

Παιξαμε προσεκτικα,οπως επιβαλλοταν,απλα δεν ειχαμε τυχη...
Βεβαια μπροστα δεν καναμε και πολλα-ο Σαλπι μου φανηκε "σκασμενος" και δεν ειχε σωστες τοποθετησεις σωματος,ο ΠΑΠ αγωνιστικος αλλα ακομα μακρια απ την ουσια.Κορυφαιοι οι Ιβανσιτς(καταπληκτικος),Μορις(αλανθαστος),Γκουμας(το ιδιο),Νινης(για τον τροπο που καλυπτε τη μπαλλα και για την αμυντικη του επιμονη),νιλσον.
Το θεμα ειναι οτι αν κοιταξει κανεις τον παγκο της ομαδας δεν υπηρχε τιποτε αλλο που να μπορουσε να κανει ο ΜΟΥΝΙΟΘ να αλλαξει τον ρου του αγωνα.Κι αυτο δεν ειναι δικη του ευθυνη-αλλοι αφησαν την ομαδα χωρις ενισχυση τον Γεναρη.

Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια επαιξαν οσο καλυτερα μπορουσαν-απλα χρειαζονται ενεσεις ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για να ανεβουν επιπεδο.

ΥΓ.για ΜΑΝΤΖΙΟ.
καποτε πρεπει να μαθει να κανει και κατι αλλο εκτος απ το να κρατα την μπαλλα με πλατη και να τη "σπαει"...σημερα,ξεκουραστος,κατεστρεψε 3-4 επιθεσεις με πασες σε λανθασμενο χρονο/θεση,κρεμωντας τους συμπαικτες του.Κι ειναι κριμα γιατι αλλιως θαναι παντα λυση απ τον παγκο.Ειχε δικιο ο Μουνιοθ που ηθελε κι εναν εμπειρο επιθετικο.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΟΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙΟΘ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

και κατι ακομα!

ομαδα που κανει καθυστερησεις απο το 20ο λεπτο ΔΕΝ ειναι μεγαλη ομαδα!
Μας ζαλισαν οι μαυρουκοι με τις πτωσεις τους.Μηπως ειχαν δει προηγουμενως παιχνιδια του γαυρου?

SniperAthens είπε...

Σε γενικές γραμμές, καλή η ομάδα. Αλλά: τα βασικά ατού τραβήξανε όσο αντέξανε λόγω κούρασης (λογικό-κι ας είπε ο Τότης ότι δεν "παίζει" κούραση-π.χ. δεν είχαμε πολλές κούρσες και πίεση ψηλά), τα αμυντικά χαφ μακριά από το επιθετικό γίγνεσθαι (δεν ανέβαιναν να βοηθήσουν στην αύξηση της πίεσης-θεωρώ λόγω φόβου των μετόπισθεν).

Παίξαμε 4-4-1-1, ήτοι παραλαγή 4-4-2, όπου αν η ομάδα είναι ξεκούραστη, μας πάει (όπως και η παραλλαγή «Μαλεζάνιο εύρημα» 4-1-3-2 - προηγούμενο post). Με δεδομένη την ποιότητα των Ίβανσιτς-Νίνη (και του Έκι), άμα οι αργοί Τζιώλης-Μπόβιο είναι κουρασμένοι/φοβισμένοι, δεν μπορούμε να πιέσουμε ψηλά που ήταν το ζητούμενο σήμερα. Παραπαίξαμε προσεκτικά, αλλά δεν ήταν τεχνική οδηγία.

Γιατί έτσι θα κάνανε οι πουρκουάδες πιό πολλά τσαφ στο κέντρο της άμυνάς τους και θα είχαμε άλλη εξέλιξη μάλλον.

Δίκαιη η αποβολή του Μόρρις (μεγάλο παιχνίδι). Για τους άλλους που λέει ο ασθενής συμφωνώ. Επίσης καλός ο Βύντρα.

Νίνης: Ποιότητα χαρακτήρα. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που χαιρέτησε πριν τον αγώνα τον coach πουρκουά. Και το είπε ο πουρκουά στη συνέντευξη τύπου. Μπράβο και πάλι μπράβο. Ευγένεια, δόμηση προσωπικότητας, ωριμότητα ασυνήθης για τα χρόνια του και χαρακτήρας. Όσο "πατάει" σε αυτά, μη φοβάστε τίποτε. Κάθε αγώμα μας κάνει κι από ένα τέτοιο ωραίο.

SniperAthens είπε...

Επίσης νομίζω ότι (όπως εύστοχα παρατήρησε παρά τον πυρετό του και ο ασθενής) αποδείχθηκε σήμερα τι ακριβώς επιθετικό (με τι χαρακτηριστικά δηλαδή) ζητούσε ο Μουνιόθ. Φορ "περιοχάτο".

Και κάτι ακόμη, μιας και πλέον παίζει ο Νίλσον. Λέγοντας παίζει, όχι απλά συμμετέχει, αλλά παίζει καλά. Ο Μουνιόθ τον ανέστησε.

Μεγάλο πράγμα η ψυχολογία του αθλητού....

Και περιμένουμε και το Βίκτορ.

Ανώνυμος είπε...

Μπα,ο Βικτορ ειναι μεν κλαση,αλλα νομιζω θα αποδειχθει "καμμενος"ιατρικως...αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να μην εβρισκε ομαδα στην Ιβηρικη..

ακομα περιμενω καποια απ τις νοσοκομες σου.Δε λυπασαι τον παλιο σου συμπολεμιστη στο Σαγγαριο? -)

SniperAthens είπε...

Γ@μώ τα γηρατειά μου - ένα-ένα τα θυμάμαι.

Και τον Ίβανσιτς ανέστησε ο Μουνιόθ. Κι οι Μάγκατ-Τραπατόνι τρώνε τα καπέλλα τους.

Βίκτορ: ίσως, αλλά για όσο μπορεί θα το παίξει - κι αυτός ελέω Μουνιόθ.

Και κάτι ακόμη για το Μουνιόθ. Εαν μείνει (που όλοι το θέλουμε) ότι ζητήσει το καλοκαίρι θα ξέρω με σιγουριά και ασφάλεια ότι θα ξέρει τι θέλει.

(Oι νοσοκόμες είναι για μεγάλες συγκινήσεις. Αντέχεις γεροντάρα μου??)

Ανώνυμος είπε...

Παράξενο το αίσθημα μετά το ματς χτες βράδυ. Απογοήτευση αλλά και πραγματικά αυθόρμητο το χειροκρότημα στην ομάδα απ' όλους μας.

Η ομάδα συνεχίζει την καλή κι ανοδική πορεία με την οποία ξεκίνησε το 2007. Σίγουρα έχει ακόμα δρόμο αλλά προχωράει σωστά σαν ομάδα. ΑΝ παίξουμε με τη Γαβριέλα έτσι όπως παίξαμε χτες, ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΗΓΑΝΙ!!! Τρέμετε ψαροκασέλες!!!

Χτες φάνηκε και πάλι ότι η ομάδα ΔΕΝ πάσχει από άμυνα, όπου γι' αλλο ένα παιχνίδι η λειτουργία της ήταν πάρα πολύ καλή.

Θα διαφωνήσω με τους Square και Sniper για το ότι το χτεσινό ματς έδειξε πως μας λείπει φορ περιοχής. Ειδικά χτες μας έλειψε Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ.

Οι ΜΠΟΒΙΟ-ΤΖΙΩΛΗΣ, δυο παίκτες-δίδυμοι σε στυλ, είναι μεν καλοί σαν αμυντικά χαφ αλλά ελάχιστα κινητικοί και κακοί στην πάσα. Χτες μάλιστα ο ΤΖΙΩΛΗΣ δεν έκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τάκλιν ρε παιδιά, τέτοιο ΑΝΕΥΡΟ παίξιμο δεν έχω ματαδεί (λέμε τώρα).

Η απουσία του ΕΚΙ λοιπόν ήταν (και) χτες ολοφάνερη. Η ομάδα δεν τα πήγε καλά στο κέντρο και ειδικά στο δημιουργικό παιχνίδι στον άξονα. Ο απλά φιλότιμος αλλά τελείως ντεφορμαρισμένος ΠΑΠ, δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι ανάλογο με τον ΕΚΙ στη θέση που έπαιξε και χτες, στον άξονα πίσω από ΣΑΛΠΙ. Το μοναδικό προτέρημά του είναι η εκρηκτικότητα, ότι πετάγεται σαν βέλος, αλλά ούτε κοντρόλ κάνει, ούτε μπορεί να βαστήξει τη μπάλα, ούτε και να τη σπάσει σωστά. Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ έπρεπε να παίξει σ' αυτή τη θέση από την αρχή χτες, έστω κι αν δεν έχει την εκρηκτικότητα του ΠΑΠ.

Έτσι η ομάδα πάλεψε να κάνει και έκανε παιχνίδι από τα πλάγια, με κορυφαίους παίκτες της τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ κκ ΝΙΝΗ και ΙΒΑΝΣΙΤΣ.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Η ομάδα έχει αρχίσει να εμπνέει έντονα το ΣΕΒΑΣΜΟ - απομένει να εμπνεύσει και το ΔΕΟΣ!

Πάμε λοιπόν πρώτα να διαλύσουμε την γρια-ΗΡΑ κι έπειτα τις ψαροκασέλες!

Ανώνυμος είπε...

Nikita ras

Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον χθεσινό Παναθηναϊκό, κατάφερα μετά από πολλά χρόνια να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο ,υπήρχε αγωνία μέχρι το τελευταίο ποπ κορν, καταπληκτικός ο Νίνης και ας τον έχει κάψει ο Μουνιόθ
βάζοντάς τον παντού! Χελόου,είναι μόνο δεκαέξι μην τον καις έτσι κόουτς, δεν είναι ο Χάρυ Πότερ! :)

warzycha είπε...

Γενικά χθες είχα την αίσθηση (όπως και σε άλλα φετινά ματς) ότι όση ώρα και να παίζαμε, γκολ δεν θα βάζαμε. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε πολύ στην επίθεση ούτε και να βρούμε ορθόδοξους τρόπους να περάσουμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Θες ο Παπ, που δεν ήταν πάλι καλός, θες στο πρώτο ημίχρονο που η μπάλα σπάνια έφτανε δεξιά στο Νίνη, θες η αδυναμία Τζιόλη, Μπόβιο, Νίλσον να κάνουν κάτι θετικό πέραν των ανασταλτικών καθηκόντων τους, θες η κούραση Σαλπιγγίδη, όλα αυτά νομίζω ότι έπαιξαν το ρόλο τους. Και κοιτώντας τον πάγκο έβλεπες ότι ελάχιστες λύσεις υπήρχαν για το Μουνιόθ (1-2 μεταγραφές το Δεκέμβρη μήπως θα είχαν ενισχύσει την ομάδα;)

Τα παιδιά προσπάθησαν βέβαια πολύ και μπράβο τους. Νομίζω τους έλειπε (πολύ δικαιολογημένα άλλωστε) η φρεσκάδα. Υπήρχε κούραση, ενώ από την άλλη η Λανς έδειχνε τα δόντια της στις αντεπιθέσεις, αναγκάζοντάς μας να είμαστε υπέρ του δέοντος επιφυλακτικοί. Παρόλα αυτά δεν μας βοήθησε και η τύχη. Αν είχε μπει γκολ στη φάση του 75' ίσως όλα να άλλαζαν. Τελικά όμως φάνηκε ότι πληρώσαμε τα τραγικά λάθη του πρώτου αγώνα.

Εν κατακλείδι: Παίξαμε και χάσαμε. Σταθήκαμε στο ύψος μας απέναντι σε μια ισχυρή και επικίνδυνη ομάδα, δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τελικά όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι Γάλλοι δεν υπέπεσαν σε λάθη σαν τα δικά μας και δίκαια προκρίθηκαν. Τώρα ας κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να δούμε το παιχνίδι με ΟΣΦΠ.

Και το κυριότερο: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αθληταί ήτο εξαιρετικοί αν και αποκαμωμένοι απο την υπερπροσπάθεια της προκρίσεως δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη θερμή συμπαράστασιν.
Ο δε κόσμος παρά την απογοήτευσιν χειροκρότησεν θερμώς και αναφώνησε με ένα στόμα μια φωνή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ
ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι και γω ικανοποιημένος από τη χθεσινή προσπάθεια. Πράγματι, αυτό που πλέον βλέπουμε στο γήπεδο είναι ΟΜΑΔΑ, όσο κι αν υπάρχουν συγκεκριμένες, εμφανείς ελλείψεις στο ρόστερ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, θα συμφωνήσω με τον Τζόνυ - αν Τζιόλης και Μπόβιο ανταποκρίνονταν στοιχειωδώς, θα είχαμε πολύ καλύτερη τύχη... Ειδικά ο Τζιόλης, χθες μου φάνηκε "νεκρός". Αμυντικά λίγος, τακτικά ανεπαρκής, επιθετικά απών. Προφανώς τα "έχει παίξει" από τα συνεχή παιχνίδια - ας όψονται οι μαλακίες της καλοκαιρινής "προετοιμασίας"...

Κατανοώ τη γκρίνια για κάποιες επιλογές του Μάντζιου, είναι όμως τόσο μεγάλη η ποιοτική του διαφορά με τον ΠΑΠ, που δυο-τρεις ενέργειές του μπορούν πραγματικά να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Ειδικά για τον ΠΑΠ, χρειάζεται ξεχωριστό ποστ. Πρόκειται πραγματικά για "σημείο-κλειδί" στο σημερινό Παναθηναϊκό, υπό την έννοια ότι, στην τραγική -κατά τη γνώμη μου- κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με δεδομένο το άγχος του λόγω αρχηγίας και καλοκαιρινών ιστοριών "μένει-φεύγει, είναι-δεν είναι προδότης" κ.λπ., αυτή τη στιγμή αποτελεί βάρος για την ομάδα.

Κατά τα άλλα, για Νίνη & Ίβανσιτς τα είπατε, Μόρις σε πολύ καλό επίπεδο, Γκούμας σούπερ (ήμαρτον...), όσο για τον Νίλσον, που είναι και "πουλέν" μου και τον έχω υπερασπιστεί, είναι πολύ ανεβασμένος, αλλά μερικά αβίαστα λάθη του (απαράδεκτα για Σκανδιναβό αμυντικό) με απογοήτευσαν...

Η "δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά" εξελίσσεται σε case study! Το παιδί θέλει therapy! Μπήκε, έδωσε πνοή και ρυθμό, τεχνικά είναι σε υψηλό επίπεδο και ξαφνικά "κολλάει". Το βλέπεις ότι μπορεί, αλλά του λείπει η "ψυχή"! Πιστεύω ότι αν παραμείνει ο Ισπανός, του χρόνου θα δούμε "άλλον Λεοντίου". Και σαν να μου φαίνεται ότι η θέση του αριστερού μπακ του πηγαίνει (μη ξεχνάτε ότι εκεί τον πρωτο-έβαλε ο φίλος μου ο Αλμπέρτο...), όσο κι να χρειάζεται πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομεά.

Για τα περί Μουνιόθ τα έχουμε πει. Μόνο τυφλοί (όχι πρεσβύωπες, sniper...) δεν βλέπουν τη δουλειά του και τα αποτελέσματά της. Ο Τζίγγερ χτύπησε φλέβα χρυσού και μακάρι να τη διαχειριστεί σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Τον Λεοντίου τον έβαλε πρώτος αριστερό μπακ ο παμμέγιστος Σούλης Μαρκόπουλος!! Αλλά και στις Ελπίδες έπαιζε και πίσω.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ο Ίβανσιτς έχει ανέβει τρελά, και ας έχουμε λίγη υπομονή με τον Παπ.. Μην ξεχνάτε ένα πρωτάθλημα έχουμε δει 11 χρόνια τώρα και είχε βάλει 17 γκολ τότε. Ούτως ή άλλως ο Μάντζιος αν δεν αλλάξει τακτική θα καταλήξει να τον βάζει μόνο αν προη γούμαστε για να κρατάει εκνευριστικά την μπάλα. Κρίμα, μπορεί πολλά.
Στο Καραισκάκη θέλει τακτική α'γύρου: πίσω από την σέντρα σφιχτή άμυνα και μπροστά ΤΑΧΥΤΗΤΑ: με Νίνη, Σάλπι, Παπ αλλά και Ίβανσιτς υπερτερούμε κατά πολύ σε αυτόν τον τομέα, πίσω αν δεν κάνουμε καμιά μαλακία δε μας φοβάμαι στην παρούσα φάση. Πιθανά σκορ 0-1 και 1-1 και 1-2. Είναι και μισός ο γαύρος: εκτός οι Τζόλε,Κύπριος,Καστίγιο(?), Νε, Πατσατζόγλου, και Ριβάλντο, Σέζαρ,Τοροσίδης, Στολτίδης, με προβλήματα. Θα τους σκάσουμε!

Αλλά όλα αυτά πραγματικά δε μου λένε τπτ, κι ας χάσουμε, κι ας βγούμε 3οι (που δεν το βλέπω, η ΑΕΚ έχει 5 εκτός και εμείς 3). Το πιο σημαντικό πράγμα είναι:

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ!!

Να του γίνει πρόταση τώρα! Τι άλλο περιμένει?

Ανώνυμος είπε...

Σούλης Παπαδόπουλος εννοούσα...

η νύστα βλέπετε..

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια...

Επιλέγω και προσυπογράφω από τους προλαλλήσαντες.

1 Η ομάδα έπαιξε και πάλι καλά. Ήμασταν και αρκετά άτυχοι (αν το δοκάρι πήγαινε μέσα το 2ο θα το έβαζε ο κόσμος). Δίκαια κέρδισε το χειροκρότημα στο τέλος. Κάτι φαίνεται ν' αλλάζει προς το καλύτερο και στην ομάδα και στη συμπεριφορά των οπαδών.

2. Ο Μουνιόθ είναι καλός προπονητής και καλό θα ήταν να παραμείνει.

3. ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΚΙ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

4. Μπόβιο - Τζιόλης χρειάζονται ένα καλό χαφ μπροστά τους. Δεν μπορούν να κατεβάσουν μπάλα και δεν έχουν μεταβίβαση.

5. Ο Λεοντίου πρέπει να καθιερωθέι ως Μπακ μεζί με τον Γκάντσεφ (το πουλέν μου). Πρέπει όμως να μάθει να μαρκάρει καλύτερα και να μειώσει τις επιπόλαιες ενέργειες ( Ο Λεοντίου).

6. Ο Νίνης δεν είναι Μέσι όσο κι αν θα το θέλαμε. Είναι λίγο καλύτερος... αρκεί να μείνει προσγειωμένος. Φοβερή σκηνή που του δίνει το χέρι ο γάλλος μετά την τρίπλα που του έσκασε με το σώμα στο 1ο ημίχρονο. Το παιδάκι είναι από άλλο πλανήτη....

7. Ο Μπόβιο.... χμμμμ... μάλλον ζητάμε περισότερα απ' όσα ξέρει να κάνει. Είναι καλός όταν δεν έχει να σκέφτεται οργανωτικά για το παιχνίδι.

8. Ο Γιαννάκης είναι Σημαία και το δείχνει.

9. Ο Παπ ΔΕΝ είναι σημαία και φαίνεται.

10. Ο Μόρις θα μας λείψει από το πρώτο Ευρωπαϊκο παιχνίδι του χρόνου.

11. Ο Βύντρα έχει βελτιωθεί πολύ (θέμα Μουνιόθ μάλλον)

12. Ο Νίλσον το ίδιο (και για τον ίδιο λόγο).

13. Ο Ιβανσιτς είναι εγγύηση αλλά μου φαίνεται ότι ψάχνει ακόμα λίγο τη θέση στα άκρα.

14. Η ομάδα είναι κουρασμένη. Ευτυχώς τελείωσε η Ευρώπη.

15. Στοχειωδώς καλά να παίξει (με βάση το τι έχει δείξει μέχρι τώρα) η ομάδα στο Κοκκαλισκάκη, θα κλάψουν ψαροκασελιακές μανούλες... και όχι μόνο.

16. Στην Διανομή για τις νοσοκόμες θέλω κι εγώ νουμεράκι γιατί λόγο επαγγέλματος μ' έχει φάει η αγαμία αδέλφια. Απαραίτητη προϋπόθεση η εχεμύθεια και η διακριτικότητα, μην πάει τίποτα στ' αυτιά του Αρχιμανδρίτη και φάω αφορισμό και χάσω τη σύνταξη...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή Κατά Κόσμον Μιχάλης.

warzycha είπε...

Εμένα πάλι ρε παιδιά γιατί ο Νίλσον συνεχίζει να μου φαίνεται μέτριος; Εντάξει πάλεψε, έδωσε μάχες, όμως πολλές οι λάθος μεταβιβάσεις. Το θέμα είναι: Κάνει τη διαφορά; Νομίζω για την ώρα όχι... Σαφώς όμως έχει βελτιωθεί οπότε κρατάω μια πισινή μήπως τον δω ακόμα καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ, μείνε ήσυχος σε σχέση με το "σημείο 16". O sniper είναι επαγγελματίας σε τέτοια θέματα. Εσύ κοίταξε μόνο να περιποιηθείς το γένι και να βγάλεις το ράσο - μην καρφωθούμε.

SniperAthens είπε...

@tτζόνυ: Σαν παίκτες, όντως ο Τζιώλης και ο Μπόβιο δεν έχουν καμμία διαφορά. Ούτε στα δυνατά, ούτε στα αδύνατά τους σημεία.

Θα διαφωνήσω στην έλλειψη του παιχνιδιού από τον άξονα. Όντως ο Έκι τη θέση την παίζει καλά. Δες το προηγούμενο post όμως όπου ψάχνουμε να του βρούμε θέση. Σήμερα, ελλείψη Έκι, την τρύπα κλείνουν οι δύο καλοί ακραίοι χαφ (Ίβανσιτς & Νίνης) που συγκλίνουν άριστα. Άρα και πάλι το ερώτημα για μένα είναι στα αμυντικά χαφ.

@green: "Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά" ακόμη θυμάται το κράξιμο που έφαγε για τα κόκκινα παπούτσια. Θα τον στρώσει όμως κι αυτόν ο Ισπανός.

@πάτερ: σημείο 4 ομοίως όπως παραπάνω - παλαιότερο post. Σημείο 16: Θα πρέπει να περιμένετε, προηγούνται οι γεροντότεροι.

Ανώνυμος είπε...

@ Sniper δεν νομίζω ότι οι χαφ-εξτρέμ (Ίβανσιτς-Νίνης) καλύπτουν την ανάπτυξη από τον άξονα, επομένως και τη φυσική θέση του Έκι.

Π.χ. ο Νίνης. Σαν παιδί που έχει μάθει σωστά τη μπάλα, είναι έξυπνος και δεν έχουν πάρει αέρα τα μυαλά του, ΒΑΣΤΑΕΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ τη θέση του στο γήπεδο που του καθορίζει ο Μουνιόθ, δλδ κυρίως πάνω στη γραμμή. Από εκεί κάνει θαύματα αλλά δεν γίνεται να συνεισφέρει στην από τον άξονα δημιουργία φάσεων.

Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα αν χωράει ο ΕΚΙ. Χωράει ακριβώς εκεί που παίζει τώρα ο ΠΑΠ, στον άξονα πίσω από τον Σάλπι.