Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2007

ΤΙΜΩΡΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89'

Λουκάς Βύντρα

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο σούπερ Μάριο πότε θα το αφήσει το άθλημα για να πάει να χτίσει τουβλάκια;

Ανώνυμος είπε...

κριμα ρε παιδια-κι ο Βυντρα σημερα ηταν πραγματικα καλος!τι τοθελε αυτο στο 89?

ο Γκαφινοβιτς φανηκε οτι θα την εκανε, στο γυρισμα του 1ου ημιχρ.που του κανει καποιος δικος μας με τη μπαλλα να περναει κατω απ το ποδι του(παροτι την παρακολουθουσε κανα 3 λεπτο να τουρχεται..).Αν ειχε παιξει ο Εμπεντε πιστευω οτι θαταν πολυ καλυτερα(ενταξει,κατοπιν εορτης πολλα τραγουδια λεμε,αλλα ο Μουνιοθ ρισκαρε για να μη ριξει ψυχολογικα τον Κροατη,και το πληρωσαμε).
Παντως καλυτερη εμφανιση απ'οτι περιμενα και για αυτο μπραβο στα παιδια.

warzycha είπε...

Κρίμα δε λέτε τίποτα. Πολύ καλή εμφάνιση που θύμισε παλιές καλές εμφανίσεις για Χ ή και διπλό ακόμα. Πολύ πικρή γεύση στο τέλος. Όλοι ήταν καλοί, πλην Λεοντίου και Ρομέρο θα έλεγα. Αυτά τα δύο λάθη να μη γίνονταν και το Χ θα ερχόταν φυσιολογικά. Τώρα τι να λέμε, δύσκολη η ρεβάνς, πιστεύω με λίγη τύχη θα το παλέψουμε... Ο Μουνιόθ καλά έκανε και έδωσε την ευκαιρία (τελευταία;) στο Γκαλίνοβιτς, δεν του βγήκε το ρίσκο. Ίσως μόνο να έπρεπε να βάλει το Νίνη λίγο νωρίτερα, άλλωστε ο Ρομέρο ήταν αρνητικός... Συμφωνώ όμως που προφυλάσσει το μικρό και δεν τον βάζει από την αρχή...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον πάει με τίποτα τον Βύντρα.
ΓΜ την τύχη του δηλαδή.
Με τον Μάριο τι θα γίνει ρε μγτ???

Ανώνυμος είπε...

κι ομως ο Ρομερο ετρεξε πολυ κι εδωσε παρα πολλες βοηθειες ειδικα στο 1ο ημ-κι ο Λεοντιου εβγαλε 2-3 καλες καθετες μπαλες-με χαλασε μονο πυ αλλη μια φορα σε θεση βολης δηλωνει "απελθετω απ εμου το ποτηριο τουτο".Ετσι δε γινεσαι πρωταθλητης...

@petrosskl είπε...

άδικο... συμβαίνει το πέναλτυ...
ο Γκάφας τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή; γαμώ τη Κροατία ρε πούστη!

Old Boy είπε...

Στα 3 γκολ τα 2 δώρο. Τόσα τσάμπα γκολ δεν αντέχει καμία ομάδα στον κόσμο.
Squarelogic, και ο Ρομέρο και ο Λεοντίου ήταν λίγοι, πόλυ λίγοι.
Σε τελική ανάλυση όσο ποδόσφαιρο και αν παράγεις και όσο θετικά και αν αμύνεσαι όλα κρίνονται μπροστά στις δύο εστίες. Εμείς σπαταλάμε ευκαιρίες από επιπολαιότητα ή ανικανότητα και πάνω απ' όλα χαρίζουμε γκολ από το πουθενά.
Κρίμα και παίξαμε ξανά καλά και ξανά ένα καλό παιχνίδι μας πήγε στράφι.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική εμφάνιση με την ομάδα να μαρκάρει ξανά (μετά το πρώτο 2μηνο του Μουνιόθ) σε όλες τις γραμμές.

Λάθος του Γκαλίνοβιτς καραμπινάτο, είτε του έκανε φάουλ είτε όχι ο Γάλλος, ήταν ήδη κρεμασμένος χοντρά από τη μπάλα. Κρίμα, γιατί ήταν καλός στις εξόδους και στα ψηλά ο Μάριο.

Για του Βύντρα, τι να λέμε; Ενώ ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς, το γμσε στο 90'...

Λεοντίου: δυστυχώς το παλικάρι είναι μάλλον πολύ αργόστροφο, μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει την μπάλα έχει τελειώσει το ματς. Ο ΜΠΟΒΙΟ είναι κλάσεις ανώτερός του, όπως και να το κάνουμε.

Παπαδόπουλος: φιλότιμος αλλά ντεφορμέ, ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ κλάσεις ανώτερός του αυτό τον καιρό.

ΚΥΡΙΩΣ: δημιουργικό παιχνίδι έκανε ουσιαστικά ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ. Σπουδαίος παίχτης! Ούτε ο Τζιώλης, ούτε φυσικά ο Λεοντίου. Θα το ξαναπω: η απουσία του ΕΚΙ σ' αυτό τον τομέα είναι ολοφάνερη και σχετική με την "αφλογιστία" μας στο σκοράρισμα.

Πάντως η χτεσινή εμφάνιση δίνει ελπίδες για πρόκριση στο ΟΑΚΑ, εάν βεβαίως παίξουμε έτσι και καλύτερα στο δημιουργικό κομμάτι. Και το λέω αυτό, διότι χτες όταν άνοιξε το παιχνίδι (και στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτό σίγουρα) τις περισσότερες ευκαιρίες τις κάναμε εμείς κι όχι η Λανς.

ΑΝΤΕ, και ΝΑ ΚΆΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ-ΑΕΚ* ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

* ε, δεν ήταν άκρως αντιπαθητικό, μικρό και φτηνό αυτό που έκανε, να φτύσει το ματς με την Παρί (που σημαίνει και βαθμούς για την Ελλάδα) ώστε να προφυλάξει παίχτες της για το ντέρμπι μαζί μας;

warzycha είπε...

Ο Ίβανσιτς για μένα ήταν ο κορυφαίος. Έδωσε μάχες, πέρασε μπαλιές, μπήκε μετωπικά, σέρβιρε ιδανικά σε θέση για γκολ, ήταν όλα τα λεφτά... Και δεν δείχνει να είναι τόσο 'ντελικάτος' όσο νόμιζα. Δεν μάσησε με τίποτα. Ο Ρομέρο, ειδικά στο β' ημίχρονο, δεν νομίζω ότι ακούμπησε μπάλα μέχρι τη βλακεία που έκανε στην πάσα του Ίβανσιτς και δεν έδωσε στο Μάντζιο. Πράγματι, η ομάδα μάρκαρε μετά από καιρό και δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα στην άμυνα. Γιαυτό και το σκορ είναι μαγική εικόνα και μας πονάει. Αν παίζαμε καλύτερα στο δημιουργικό τομέα (αλλά πώς όταν ο Λεοντίου και Τζιώλης δεν μπορούν να περάσουν μία πάσα ή να κρατήσουν τη μπάλα πάνω από ένα δευτερόλεπτο) θα μιλούσαμε ίσως για διπλό.
Και συμφωνώ ότι αυτό που έκανε η ΑΕΚ ήταν ξεφτίλα. Φροντίζεις δηλαδή για την Ευρωπαϊκή σου συμμετοχή του χρόνου, ενώ φέτος που ΕΙΣΑΙ στην Ευρώπη, παραδίδεσαι αμαχητί. Να τσακώσουμε δηλαδή τα φράγκα και του χρόνου, καλά είμαστε ως εδώ, οπότε αστο καλύτερα...

kornass είπε...

NAI HTAN ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ...

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η καλύτερη εμφάνιση για φέτος κόντρα σε μια πιο φορμαρισμένη ομάδα.
Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την Κυριακή δεν έχουν καμία ελπίδα τα αεκάκια.
Ακομη κι αυτός ο Βύντρα ήταν εξαιρετικός, αν εξαιρέσουμε το ηλίθιο πέναλτι.
Ο Γκαλίνοβιτς έχει εντελώς κατεστραμένη ψυχολογία και κακώς πιστεύω τον χρησιμοποίησε. Τρίτο μάτς που χάνεται απο δικό του λάθος.

kornass είπε...

Στα παπάρια μου το ελληνικό πρωτάθλημα και το αεκάκι....Καλά παίξαμε και φάγαμε 3, φαντάσου δηλαδή να μην παίζαμε καλά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι ότι, ακόμα και με την παρουσία κάποιων παλτών, η ομάδα έχει αρχίσει και παίζει μπάλα! Κάτι βλέπουμε πάνω στο χορτάρι βρε αδερφέ!

Δυστυχώς, δεν μας κάθονται ένα-δυο καλά αποτελέσματα "σερί". Μακάρι να ξεκινήσουμε την Κυριακή με το αεκάκι.

Πάντως, "μαγιά" για κάτι καλύτερο υπάρχει, η δουλειά του Ισπανού αρχίζει να φαίνεται και μακάρι αυτή τη φορά ο ραλίστας να πάρει σωστές αποφάσεις...

Κατά τα άλλα, η πιάτσα "βρωμάει" ότι ο πρίγκηπας ετοιμάζει βαλίτσες...

Kolka είπε...

Προσωπικές απόψεις: Ο Ρομέρο έπαιξε καλούτσικη μπάλα, μην πάμε σώνει και καλά να τον φάμε επειδή ο Νίνης είναι από τώρα, από τα 17 του, καλύτερος παίκτης. Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα λίγα λεπτάκια που έπαιξε ο Σωτήρης ήταν πολύ, μα πάρα πολύ τρακαρισμένος.
Ο Γκαλίνοβιτς απώλεσε και την τελευταία σταγόνα ασυλίας. Να πάει αλλού.
Για όσους λησμονούν, να θυμίσω ότι κάπως έτσι μας την είχε κάνει ο Βύντρα με το πέναλτυ στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη. Εκεί βέβαια είχε φάει την τρίπλα από παίκτη που πήγαινε προς το τέρμα, ενώ εδώ ο αθλητής της Λανς έβγαινε από την περιοχή.
Μπράβο στον Ιβανσιτς, μαχητικός ο Τζιόλης αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αφηρημένος με την μπάλα, ρηχά νερά αλλά τσαμπουκάς ο Λεοντίου, τον Νίλσον όταν τον πήραν χαμπάρι άρχισαν να τον παρτουζώνουν οι Γάλλοι, κύριος ο Σαλπιγγίδης, τα γνωστά (γιγαντιαίο ταλέντο + περιοδική απώλεια σκέψεως) από τον Μάντζιο, πολύ κο κο κο και από αυγό τίποτε ο Παπαδόπουλος. Καλές οι αλλαγές του Μουνιόθ.
Και ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μας που έπαιξε για την μεγάλη φανέλα και ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟ και δεν πούλησε το ματσάκι για να είναι "φρέσκια" στο "ντέρμπυ" με την ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

@ Kornass να 'ξερες πόσο σε νιώθω! Κι εγώ, λόγω και ηλικίας, έχω σιχαθεί κι αηδιάσει με τα βιζόν που έχουνε πλακώσει στην ομάδα μας ΕΔΩ ΚΑΙ ... 36 ΧΡΟΝΙΑ, ω ναι!

Γιατί, μετά την ένδοξη παρουσία μας στον Τελικό Πρωταθλητριών το 1971, ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατορθώσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά, ενώ - φυσικά φυσικά - ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και τίποτε λιγότερο.

Μας κοροϊδέψανε και μας κοροϊδεύουνε χρόνια και χρονάκια με κάτι ψωροπρωταθλήματα, με κάτι ψιλοκύπελα και με κάποιες δήθεν φοβερές ευρωπαϊκές "πορείες" ... τη στιγμή που ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε ήδη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ κύπελλο Champions League και 2-3 Uefa στο παλμαρέ της Λεωφόρου - αμ πώς;

Στ' αλήθεια αδέρφια: είναι ή δεν είναι πτώση και ... κατάντια να έχεις 36 χρόνια να πας τόσο ψηλά;

Αλλά δεν τρώμε άλλο κουτόχορτο! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΟΥΕΦΑ ΤΩΡΑ, ειδεμή δεν ξαναπατάμε γήπεδο!

Προσωπικά μάλιστα δηλώνω ότι θα βαστήξω την ανάσα μου μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο και λογικό αυτό αίτημά μου.

Αμπφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :-)

warzycha είπε...

Δεν έχω καμιά εμπάθεια με τον Ρομέρο, αντιθέτως στην προετοιμασία μου άρεσε (άσχετο αν η προετοιμασία δίνει συνήθως λανθασμένη εικόνα). Είναι πολύ αργός και δεν έχει ντρίμπλα όμως. Δεν θα έλεγα να τον 'φάμε', ούτε και πρέπει να παίζει ο Νίνης συνεχώς, ελπίζω να είναι απλά ντεφορμέ ο άνθρωπος. Όμως χθες ήταν (και πάλι) λίγος, πολύ λίγος. Στα συν του ότι έτρεξε, βοήθησε ανασταλτικά και έχει φιλότιμο. Όμως από ένα τέτοιο παίκτη περιμένεις να πατάει περιοχή, να βγάζει σέντρες κλπ κλπ. Στην αρχή όταν πολλοί τον έκραζαν στο παρόν blog διαφωνούσα και ήμουν πολύ επιφυλακτικός, τείνω όμως πλέον σε πολλά να συμφωνήσω. Μακάρι να πάρει τα πάνω του γιατί νομίζω ότι μπάλα ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

YΓ του προηγούμενου: θα κατέγραφα σαν ενδεικτικό της αργόσυρτης κατάντιας στην οποία έχει περιέσει η ομάδα μας ΚΑΙ το γεγονός ότι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα ΑΗΤΤΗΤΟΙ από το 1964, ήτοι εδώ και 43 χρόνια! Ωστόσο υπήρξε η αναλαμπή του ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ που όχι μόνον έσωσε προς στιγμήν τα προσχήματα, αλλά έθεσε και το πραγματικό στοίχημα.

Επομένως το αίτημά μου είναι: ΚΥΠΕΛΟ CHAMPIONS LEAGUE, ΚΥΠΕΛΑ UEFA ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΗΤΤΗΤΟΙ, ειδεμή δεν ξαναπατάμε γήπεδο!!!

Όλε!

Ξαναβαστάω την ανάσα μου... αμπφφφφ!

σχολιαστής είπε...

Δεν πρέπει να μας φαίνεται περίεργο το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι μικρομεσαία, και για να αλλάξει επίπεδο θέλει γενική επισκευή.

Και μόνο τον τρόπο με τον οποίο κυνηγήσαμε τόσους καλούς τερματοφύλακες (που διαπρέπουν σε άλλες ομάδες και στις εθνικές) να δει κανείς, καταλαβαίνει γιατί μας έχει πάρει ο διάβολος. Τουλάχιστον, οσο ελέγχει ο όμιλος τον ΟΦΗ ας πάρει το Σηφάκη. Eτσι κι αλλοιώς ξένο πρωτοκλασσάτο τερματοφύλακα δεν παίρνουμε.

Μεγάλος παίχτης αυτός ο Βύντρα. Να τον χαιρόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

(Χε, χε, χε...

Τον σκάσαμε τον έναν, πάμε για τους άλλους τώρα... που είναι πιό εύκολα θύματα γιατί σα γέροι περπατάνε με το πι και δε βλέπουνε κιόλας....


χε, χε, χε.....)

Ανώνυμος είπε...

σε σχεση με αλλες φετινες εμφανισεις η χθεσινη ηταν σαφως καλυτερη.
στο α ημιχρονο κρατησαμε μακρια απο την περιοχη μας τος Γαλλους και μετα το 35 καναμε και δυο φασουλες.
στο β ημιχρονο ανεβηκε πολυ ο ιβανσιτς και μαζι του ολη η ομαδα εκτος του λεοντιου, που σωστα βγηκε, και του ρομερο που κουραστηκε.ο νιλσον αμυντικα δεν ειχε τυχη με τον θηριωδη ντινταν αλλα συνεργαστηκε καλα με τον ιβανσιτς και απο αριστερα βγαιναμε μπροστα με αξιωσεις.
μορις και γκουμας επιτελους καναν και οι δυο μαζι καλο παιχνιδι.
ο σαλπιγγιδης μαχητης οπως παντα και με τη γκολαρα στο ενεργητικο του,σαφως η καλυτερη φετινη μεταγραφη.
μας λειπει οπως ολοι εχουμε καταλαβει ενας ανθρωπος να δωσει μια καθετη απο τον αξονα, ο οποιος δεν νομιζω οτι ειναι ο εκι.πρωσοπικα τον θεωρω λιγο.
βυντρα,γκαλινοβιτς δεν θελω να σχολιασω γιατι θα μας λογοκρινουν.
παναθηναικους χαιρετισμους σε ολους και καλο 3ημερο.

kornass είπε...

ΟΚ ρε Τουρτούρα. Point taken. Εγώ μικρότερος σου αλλά έχω απαιτήσεις από την ομάδα. Τι να το κάνω αν παίζουμε καλά όπως παίξαμε χτες, αλλά εξαιτίας της ηλιθιότητας και της ανικανότητας μερικών παλτών που μας κουβαλάει χρόνια τώρα η διοίκηση Βαρδινογιάννη δεν μπορούμε εδώ και 11 χρόνια τώρα να ξεφύγουμε από την μετριότητα και την μιζέρια;

1 παιχνίδι καλο (τρώμε 3) και 10 χάλια είμαστε συνεχώς. Δεν έχω να προτείνω λύση. Αλλά ας μην εθελοτυφλούμε

Ανώνυμος είπε...

@ antikoala μου, δεν την πονάς την ομάδα μου φαίνεται :-) Και βέβαια ... εθελοτυφλείς :-))

Άκου ΄96, '01, '02! Σε λίγο θα μου πεις και για '86 και κάτι άλλα ... φαιδρά. Ας μην εθελοτυφλούμε, που λέει κι ο Kornass, σε εθνικό επίπεδο μετά το αήττητο πρωτάθλημα του '64 και σε διεθνές μετά το Γουέμπλεϊ του '71 η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο! Μια ατέλειωτη κατηφόρα! Μια ντουλάπα γιομάτη βιζόν!

Όπως το λέει ο αγαπητός ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ: μικρομεσαίοι είμαστε που, ω ναι, θα μας ανεβάσει ποιοτικά ο ... Σηφάκης!!! Έως τότε, όπως ξανάπε ο σοφός Σχολιαστής, δεν έχουμε δικαίωμα να χαιρόμαστε π.χ. επειδή αποκλείσαμε το μΠαοκ στο κύπελο!

Ναι, έτσι είναι. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΟΥΠΑ CHAMPIONS LEAGUE, ΚΟΥΠΕΣ UEFA ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (εννοείται με αντίστοιχα Νταμπλ)!

Κικιρίκουουουουουου :-)