Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007

Τυπογραφικό λάθος?

Στις δηλώσεις του, ο κ.Βαρδινογιάννης δεσμεύτηκε να κάνει τις κινήσεις εκείνες ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός μια ισχυρή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο.

"Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ενισχύσουμε την ομάδα σε τέτοιο βαθμό ώστε να πετύχει τα επόμενα χρόνια πολύ σημαντικά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βέβαια θέλουμε να έχουμε έτοιμο και το νέο μας γήπεδο το αργότερο το 2009", υπογράμμισε.

2009!!! 2009!!! Τα 100 χρόνια έγιναν 101 και βλέπω να γίνονται 201...και όλα αυτά χωρίς συνέντευξη Τύπου και επίσημη τοποθέτηση...στα κλεφτά...στο χαλαρό.

7 σχόλια:

Kolka είπε...

Αντε μετά να του πεις του Κουτόχορτου ότι υφαίνει θεωρίες συνομωσίας.

SniperAthens είπε...

Αυτά λέει το contra.gr. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το sportfm.gr, θα διάβαζες ότι: "...Δουλεύουμε νύχτα μέρα στον Παναθηναϊκό για να πετύχουμε κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει ο Παναθηναϊκός μεγάλα πράγματα στην Ελλάδα και ακόμα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι το 2009 να είμαστε στο νέο μας γήπεδο, να έχουμε τη νέα μας στέγη, την οποία έπρεπε να έχουμε εδώ και πολλά χρόνια...".

άλλη άποψη - τι να πιστέψει κανείς?

Πάντως απαιτείται υπομονή μέχρι την επίσημη γραπτή τοποθέτηση και όχι συμπερασματολογία από αντικρουόμενα γραπτά δημοσιογράφων.

kornass είπε...

Ναι ρε παιδιά τον αδικείται τον Τζίγγερ...αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω ότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Τζίγγερ ξερόβηξε όταν τα έλεγε αυτά - πράγμα που κατά τους ειδικούς ψυχολόγους (κα Τένια) σημαίνει ότι κορόιδευε το ακροατήριό του.

Το δε γεγονός ότι έπαιξε το δεξί του φρύδι 4 φορές καθώς ξερόβηχε, σημαίνει πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο 4 χρόνια μετά το 2009, ήτοι το 2013. Πιθανώς, για να τιμηθεί η Θύρα 13; Άγνωστον.

Όπως και να έχει, αφού το γήπεδο δεν θα είναι στη Λεωφόρο, δεν μας νοιάζει αν δεν γίνει και ποτέ! Πριτς που θα σκάσουμε για να τσεπώνει φράγκα ο ραλίστας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=41230

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=41238

Ανώνυμος είπε...

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=
41230

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=
41238

Ανώνυμος είπε...

TZIGGER PSOFA