Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2007

Έκτακτο Παράρτημα

Έκτακτο παράρτημα: γνωστοποιείται ότι εκτάκτως, κατά την ποδοσφαιρική σαιζόν 2006-07, ο ΟΦΗ δεν είναι παράρτημα του Παναθηναϊκού, όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπου άπαντες οι αθλητικογράφοι κρυφογελούσαν, ειρωνεύονταν, υπονοούσαν και δεν έλεγαν περισσότερα για να μην τους τρέχουν στους εισαγγελείς. Γνωστοποιείται επίσης ότι ο ΟΦΗ θα ξαναγίνει παράρτημα την αμέσως επόμενη χρονιά αποκαθιστώντας την προτεραία τάξη. Εάν όμως παρ' ελπίδα ο ΟΦΗ ξανακόψει στο μέλλον βαθμούς (και μάλιστα 4) από τον Παναθηναϊκό, τότε πάλι θα του απονείμουμε το (έκτακτο πάντα και πάντα υπό αμφισβήτηση) στάτους του μη παραρτήματος. Σε περίπτωση όμως που δεν συμβεί αυτό το απρόοπτο και ο Παναθηναϊκός κερδίσει, επιστρέφουμε και πάλι στα δημοσιογραφικά κρυφογελάκια, ειρωνείες, υπαινιγμούς και «δεν λέμε τίποτα άλλο να μην μας τρέχουν στους εισαγγελείς».
Το μόνο που αποκλείεται να διαβάσουμε ή να ακούσουμε είναι έστω και ένα αθλητικογραφικό «Συγγνώμη για τη λάσπη».
ΥΓ Όσο για τα αγωνιστικά, πολλά δυσοίωνα και οργισμένα θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά τι νόημα έχει τώρα; Αφού χάσαμε το πρωτάθλημα, όλη η υπόλοιπη χρονιά τώρα αρχίζει και τώρα θα κριθεί.

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"το μονο κερδος που ειχε ο ΠΑΟ σημερα είναι οτι αποδειχτηκε οτι δεν εχει και τοσο φιλικες σχεσεις με τον ΟΦΗ όπως λεγονταν " τάδε εφη Σπύρος. Σαν να το βλέπω Βασικό με δωδεκάρι γράμμα Bold στις πρασινόφυλλάδες αύριο...


ΥΓ. Που ειναι ο Τζακ; οεο

Ανώνυμος είπε...

Υπονοείς ότι ο ΟΦΗ είναι τσάτσος των γαύρων ή των χανουμιών? Μπα, κανένα φράγκο θέλανε να βγάλουν οι παίκτες και δεν πλήρωνε ο Βαρδινό! ;-)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΓΚΑΦΙΝΟΒΙΤΣ...Η θέση που δεν έχουμε πρόβλημα. Η άμυνα για γέλια αλλά με τους παικταράδες που πήρε τον Δεκέμβριο θα φτιάξει. Ομάδα που περιμένει προκοπή απο έναν 16χρονο δεν έχει μέλλον. Παικταράς ο μικρός αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να θες αντί να μάθει απο άλλους, ο ίδιος να διδάξει στο υπάρχον ρόστερ...τότε φανταστείτε για τι ρόστερ μιλάμε. Η ομάδα προκαλεί λύπηση. Μπράβο ραλίστα. Χρόνια ο Κρόκους προσπαθούσε να μας αφανίσει και εσυ το κατάφερες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Ένα παράρτημα είχαμε κι εμείς αποκούμπι, πάει κι αυτό. Μπράβο βλάκα ραλίστα. Με σένα όλοι σκίζονται και με άλλους κάνουν πιρουέτες (βλ.Σηφάκης, Αμπάρης κτλ). Μπράβο ραλίστα, κάθε χρόνο λέω "Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ" και κάθε χρόνο ξεπερνάς τον εαυτό σου, παρουσιάζοντας τον ΝΕΟ χεορότερο Παναθηναϊκό της 50ετίας. Μπράβο ραλίστα. ΟΥΕΦΑΚΙ, Λεωφόρο και ντέρμπι με Κέρκυρα που θα χρειαστούμε τον πύρινο κόσμο για να τους πάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για λύπηση...

Βλέπε και εξώφυλλο φίλαθλου: "πού καταντήσανε τον Παναθηναϊκό.. Να μην μπορεί να νικήσει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ"

Και μιας και λέμε για εξώφυλλα, παρακαλώ έναν εκ των σταυροφόρων του Ντέρμπυ που γράφουν στο μπλογκ να μου εξηγήσει ή έστω να μου πει την γνώμη του για το σημερινό πρωτοσέλιδο. Εγώ θα έβαζα φωτογραφία το "οφσάιντ" του Ντρούλιτς στο 88'. Έπρεπε να το αφήσουν να το νιώσει καλά ο ραλίστας μπας και βάλει επιτέλους μυαλό.

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο τραγικός πλέον.. Ο Γκαλίνοβιτς, ο Γκούμας ή εγώ ο μαλάκας που έφαγα την βροχή να πάω να δω το τσίρκουλο.

kornass είπε...

Θες να σου απαντήσω ειλικρινά και χωρίς παρεξήγηση; ΕΣΥ....δυστυχώς. Τους άλλους τους ξέρεις. Το καρκίνωμα το γνωρίζεις. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ???

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Άμα η εφημερίδα φερέφωνο κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδο για ακατανόητη αλλαγή Ίβανσιτς...το πιάσαμε το υπονοούμενο.Πάνε να τον φάνε τον Ισπανό. Γιατί αυτοί γράφουν βάση γραμμής, άρα θα αρχίσουμε με το γάντι το σκάψιμο του Μουνιόθ για να φέρουμε τον βάτραχο ως Μεσσία...Λες και φταίει ο Μουνιόθ που έχει αυτά τα σαπάκια ή που δεν του πήρε 1-ΕΣΤΩ-παίκτη τον Δεκέμβριο ο ραλίστας...

Ανώνυμος είπε...

Το χθεσινό ξέρετε τι μου θύμησε;
Πρόπερσι τελευταία αγωνιστική Β΄Εθνικής παίζει η Καλαμαριά (του Σταύρου Παπαδόπουλου) που θέλει μόνο νίκη με την αδιάφορη Καλαμάτα (την μέχρι δύο χρόνια πριν ομάδα του Σταύρου Παπαδόπουλου).
Όλοι λέγαμε για στημένο κτλ.
Η Καλαμάτα που μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν είχε νίκη νομίζω εκτός έδρας τους έριξε 3 γκολάκια!
Παιδιά δεν υθπάρχει μεγαλύτερη πόρωση για τον παίχτη από τις φήμες για υποκατάστημα.

ΥΓ. Από τις ππαραμονές των γιορτών απλά κρυφοκοίταζα χωρί να γράφω. Τό είχα πει πως δεν έχει νόημα πια.
Εξακολουθώ να το πιστεύω.
Αυθόρμητη παρέμβαση το πιο πάνω...

Χρήστος Φασούλας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χρήστος Φασούλας είπε...

Το "συγνώμη", old boy, είναι μισό χέσιμο -ειδικά στην προκειμένη περίπτωση. Και το άλλο μισό... στην Κίνα βρίσκεται. Ξέρουμε πολύ καλά να παρασταίνουμε τους Κινέζους, όταν το απαιτούν οι -ψευτοεπαγγελματικές- συνθήκες.
Οι πιο παλιοί από μας θυμόμαστε τον Σιδέρη (ολόκληρο πρωτάθλημα είχε στερήσει από τον Παναθηναϊκό). Οι νεότεροι θυμούνται τον Κουτσουπιά. Αλλά ουσιαστικά δε θυμόμαστε τίποτα. Αύριο μεθαύριο θα ξεχάσουμε και τον Ντρούλιτς. Ασθενής γαρ -επιλεκτικά- η μνήμη...

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά σχέση, κατά τη γνώμη μου, τα "σαπάκια" και η απουσία μεταγραφών.

Άλλωστε Square, εσύ μεν ζητούσες αμυντικούς αλλά ο Μουνιόθ ήθελε επιθετικό ... οπότε, αν ήσουν ο τεχνικός διευθυντής, θα είχατε πρόβλημα :-)

Παμ' παρακάτ'. Η άμυνα λοιπόν αυτή, που είναι τώρα χω-νί, είναι η ίδια μ' εκείνη που στο α' δίμηνο του Μουνιόθ δεν την περνούσε τίποτα. Μόνο που τότε, δεν είχαμε επιθετική παραγωγικότητα.

Τώρα, κάνουμε πλέον ένα σωρό ευκαιρίες μπροστά (κάπου 25 τελικές προσπάθειες χτες), αλλά αμυντικά μπάζουμε από παντού. Συν ότι μπροστά δεν μετουσιώνουμε τις ευκαιρίες σε γκολ.

Συμπέρασμα; Η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Κι έτσι δεν έχει ούτε σταθερότητα.

Υ.Γ. Α-πα-ρά-δε-κτο για Παναθηναϊκό αγαπητέ Κουτόχορτε αυτό το "ένα παράρτημα είχαμε κι εμείς αποκούμπι...". ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Η ΦΟΦΗ ποτέ δεν ήτανε παράρτημά μας, το έχουμε ξαναπεί εδώ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τζόνυ για Μουνιόθ, κατάντια ομάδας κτλ δεν βλέπω να λες τίποτα...Ούτε για τον τροχονόμο που αποθεώνατε, βρίζοντάς με, Γκαφίνοβιτς που είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ να είναι τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Αλλά θα μου πείς εδώ φοράνε την τιμημένη φανέλα ακόμα χειρότεροι...Απορώ τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσουν κάποιοι να δικαιολογούν τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...Ομάδα γιοκ, γήπεδο γιοκ, πρωτάθλημα γιοκ, Τσάμπιονς Λιγκ γιοκ...Περίφημα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου την "πέσετε", αλλά εγώ έχω να πω τα εξής:

Η ομάδα χθες έκανε ένα από τα παραγωγικότερα παιχνίδια της. Με στοιχειώδη αποτελεσματικότητα και αυτοσυγκέντρωση, θα είχε βάλει 5 γκολ. Αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει καμία σχέση με την αρχή της χρονιάς.

Το ότι ο Μουνιόθ "ήθελε επιθετικό" και όχι αμυντικό, το ξέρουμε από τα "έγκυρα ρεπορτάζ" των φερέφωνων. Απ΄ ότι θυμάμαι, δεν τον ακούσαμε ποτέ να το λέει ο ίδιος, ε?

Σε σχέση με την άμυνα που παρατάχθηκε χθες, όλοι το ξέρουμε ότι δεν υπήρχε εναλλακτική. Δεν είχαμε άλλους - ελέω φοβερού προγραμματισμού και τραυματισμών/τιμωριών. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν κέρδισε ούτε ΜΙΑ κεφαλιά, έπαιξε ΤΡΑΓΙΚΑ την άμυνα ζώνης και έδωσε δώρο μια-δυο φάσεις.

Αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που κάποιοι λένε εδώ και καιρό σ' αυτό το μπλογκ. Έχουμε ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στη θέση του τερματοφύλακα. Προφανώς, ο Μουνιόθ, εν όψει των διαδοχικών υποχρεώσεων, προσπάθησε να μην κάψει τελείως τον Γκαλίνοβιτς. Επίσης προφανώς, δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Έμπεντε. Ο θεός να μας φυλάει στη συνέχεια...

Όπως έχουμε προβλέψει εδώ και μήνες, η εκστρατεία φθοράς του Μουνιόθ έχει ξεκινήσει. Και μη μου πείτε ότι χθες έκανε λάθη... Μπορεί και να έκανε. Να είχε μια έμπνευση που δεν του βγήκε. Αλλά εδώ βλέπουμε μια ομάδα, η οποία με μέτριο υλικό, πολλούς νέους και μεγάλα κενά σε συγκεκριμένες θέσεις, έχει φτάσει να ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ - άλλο αν την καταδικάζουν συστηματικά τα τραγικά λάθη συγκεκριμένων ανεπαρκών μονάδων, για τις οποίες δεν υπάρχει εναλλακτική στο ρόστερ...

Αν δηλαδή ήμασταν στη θέση των ΑΕΚτζήδων, τί ακριβώς θα κάναμε με τις "τρέλες" του Φερέρ? Με τον οποίο, όπως λέει το ρεπορτάζ, ο Ντέμης ετοιμάζεται να συνάψει 5ετή συμφωνία...

Εν πάση περιπτώσει, αν για μία ακόμα φορά φάμε το παραμύθι ότι "ναι μεν, αλλά τελικώς φταίει ο προπονητής που δεν κατανοεί την ελληνική νοοτροπία, δεν προσαρμόζεται, έχει μάθει αλλιώς, "πούλησε" βαθμούς" και άλλα τέτοια παρόμοια, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Τα περί παραρτήματος τα θεωρώ αστεία και δεν τα συζητώ. Θα τα συζητούσα, αν ο ΟΦΗ είχε σε διάστημα μιας δεκαετίας, διαφορετική στατιστική με τον ΠΑΟ απ΄ ότι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει όμως, οπότε δεν ασχολούμαι...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Αν θέλετε να πουλάτε τρέλα ΟΚ. Όταν μια εταιρεία χαρίζει σε άσχετη-ανεξάρτητη- εταιρεία 800.000€ για να υπαχθεί στο 44 τότε κάτι παίζει. Όταν το πήγαινε-έλα παικτών ανάμεσα στις 2 αυτές εταιρείες είναι συχνότερο και απο το Παγκράτι-Κολιάτσου, πάλι κάτι δεν πάει καλά. Όταν οι 2 εταιρείες κατά το παρελθόν είχαν τον ίδιο κύριο μέτοχο επίσης κάτι δεν πάει καλά. Όταν πλέον το θέμα έγινε πρόσφορο για τα παπαγαλάκια των παραγκιτών, τότε εφαρμόστηκε η μόδα των λεγόμενων "μπροστινών". Εμείς οι ίδιοι θεωρούμε-ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ-παραρτήματα της Γαβριέλας, άλλες ομάδες με λιγότερο προφανείς σχέσεις. Γιατί κάνουμς την παλαβή στο θέμα ΟΦΗ. Εν πάσει περιπτώσει το σχόλιο δεν ήταν καταγγελτικό αλλά κυρίως ειρωνικό και αποσκοπούσε στο να καταδείξει την ολοκληρωτική κυριαρχία της Γαβριέλας σε θέματα προσκείμενων ομάδων, παικτών, προπονητών και διαιτησίας. Ελέγχουν τα πάντα ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ. Ένα κομμάτι φαίνεται οτι ελέγχαμε- ΚΑΚΙΣΤΑ γιατί δεν χρειαζόμαστε ή μάλλον δεν θα πρεπε να χρειαζόμαστε τέτοιες πρακτικές- και πάει και αυτό. ΕΡΜΑΙΑ της Γαβριέλας έχουμε γίνει. Και απο την έκπτωση σε δευτεροτρίτη ομάδα, πάμε φουλ για τριτο-τέταρτη και επιτυχία η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν. Δεν ξέρω αν είμασταν παραγωγικοί και δεν με ενδιαφέρει. Εγώ βλέπω οτι κάποιοι πάνε να φάνε τον ΠΑΝΑΞΙΟ προπονητή ενώ φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα χάλια της ομάδας. Καλός ο Νίνης και οι μικροί αλλά εδώ δεν είναι σχολικό πρωτάθλημα. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουνιόθ είχε παραδεχτεί για Τριστάν δημοσίως. Μην ανησυχείτε όμως, όπως φαίνεται και από το σημερινό πρωτοσέλιδο της κωλοφυλλάδας, δεν θα τον έχουμε και για πολύ ακόμα..

Πλήρης δικαίωση Κουτόχορτου για Γκαφίνοβιτς, αλλά πείτε κάτι και για τον παναθηναικάρα γκούμα

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παρεπιπτόντως που χάθηκε ο pappas???? Να μας πεί κανα ανέκδοτο για πρωτάθλημα, περί ομαδάρας και λοιπά χαρωπά...Χαθήκατε πολλοί τώρα που έκατσε η κέντα...Το πράγμα φώναζε πολύ καιρό τώρα αλλά δεν θέλατε να το δείτε...ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα στηθεί στο απόσπασμα για τα εγκλήματα σε βάρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού...ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Αν νομίζει οτι θα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αδιαμαρτύρητα την διάλυση της ομάδας και την μετατροπή σε συνοικιακή ομαδούλα...πλανάται οικτρά. Σίγουρα δεν είμαι-ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ-επαναστάτης...αλλά δεν είμαι και μαλάκας...Καλά ντέρμπι στην Λεωφόρο με Θρασύβουλους και Κέρκυρες...

Ανώνυμος είπε...

Και ελπίζω να είδατε στο 2-2 τον Πίπη και τον υπόλοιπο πάγκο του ΟΦΗ να έχουν ξεκαρδιστεί με την γρανιτένια μας άμυνα..

Ανέκδοτο καταντήσαμε... Μα2 φορές να τρώνε γκολ στα καπάκια!

Ανώνυμος είπε...

o old boy γραφει οτι η χρονια τωρα αρχιζει,αλλα εμενα μου φαινεται οτι τωρα τελειωνει,οπως σας ελεγα με το τελος των(μη)μεταγραφων.Ομαδα που επιτρεπει σε καθε μικρο αντιπαλο 3-4 κλασικες ευκαιριες θα τιμωρηθει-δεν υπαρχει αμφιβολια.
Τζονυ δεν θυμαμαι φετος αδιαπεραστη αμυνα-ο.κ,κρατησαν το 0 σε καποια παιχνιδια,με εξαιρετικες εμφανισεις των τερματοφυλακων ομως,αλλα παντα εδιναν φασεις στον αντιπαλο.Την Πεμπτη με τη Λανς αυτο θα πληρωθει ακριβα,οπως και με καθε σοβαρη ομαδα.
Οσο για τη 2η θεση στην οποια προφανως αναφερεται ο ολντ μπου,χασαμε την ευκαιρια να παμε με θεση ισχυος στο ματς με την ΑΕΚ,η οποια επιπλεον αποκλειεται να εχει 3η σερι καταδικαστικη διαιτησια...μαντεψτε ποιος θα παρει τα κουκουτσια...δεν τα γραφω ολα αυτα για να κανω τον εξυπνο,απλα εχω ματια,κοινη λογικη και πειρα κτηθεισα απο τα ..χιλιομετρα που λεει κι ο sniper-λοχαγος μου στα βουνα της Πινδου,by the way :-pp

O καπτεν Μαλαξ προδιεγραψε την πορεια της ομαδας αρνουμενος να την ενισχυσει το Γεναρη,περιμενοντας το θειο δωρο απ το πουθενα-Νινη-να του βγαλει τα καστανα απ τη φωτια.Ως συνηθως εμεις οι'διαμαρτυρομενοι"ειχαμε δικιο.
gianni welcome back!

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε, έχεις δίκιο σε όλα για τον ΟΦΗ. Αυτό που -τουλάχιστον εγώ- λέω, είναι ότι αυτή η σχέση, ενώ μας έχει κάνει ρόμπες πανελληνίως, σε αγωνιστικό/βαθμολογικό επίπεδο δεν μας έχει προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα. Άρα, και κερατάδες και δαρμένοι... Και γω, όπως και συ, θα προτιμούσα να μην υπήρχε καμία τέτοιου είδους "συγγένεια"...

Ανώνυμος είπε...

Αναμένουμε τη Λανς πλέον που προέρχεται από δαιμονισμένη εμφάνιση..

Κατάφερε ο Γκούμας στο 2-2 και ο Μόρις στην καθιερωμένη φάση του στο κάθε ματς (πήγε να διώξει την μπάλα με ανάποδο ψαλίδι και έδωσε τετ-α-τετ στο Νουαφόρ) να με κάνει να νοσταλγήσω τον Κώτσιο και τον Μπίστσ(κατ)αν! Ειλικρινά πείτε μου πόσο διαφέρουν αυτοί οι 4 παίκτες μεταξύ τους πλέον? Και πόσο χειρότερος είναι ο Τριποτσέρης και ο Σιοντης?

Δίπλα στον ανυπέρβλητο ΡΕΝΕ όλοι παικταράδες μοιάζανε..

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε μπας και βλέπεις φαντάσματα όταν διαβάζεις "τζόνυ τουρτούρα"; :-)

1. Δεν καταλαβαίνω, τι θέλεις να σου πω για τον Μουνιόθ πέρα απ' όσα έχω ήδη πει; Ότι δλδ θέλω να μείνει, κ.λπ.

2. Πότε ακριβώς ... αποθέωνα τον Γκαλίνοβιτς;

3. Για κατάντια ομάδας: έχω γράψει κάτι άλλο; Ή μήπως επειδή δεν βρίζω σε κάθε υποπαράγραφό μου τον Τζίγγερ σαν και του λόγου σου, φαντάζεσαι ότι θεωρώ την ομάδα μας ... Μπαρτσελόνα;

Ξεκόλλα και διάβαζε τι γράφω χωρίς τα εμμονικά γυαλιά σου.

Υπάρχουνε, σε πληροφορώ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ που βλέπουμε αρκετά καλά την κατάσταση της ομάδας χωρίς να τα ισοπεδώνουν όλα, που βλέπουμε και λέμε ανοιχτά τις ευθύνες της ΠΑΕ αλλά χωρίς να πιστεύουμε, όπως εσύ, ότι η λύση σε όλα είναι να πουλήσει ο Τζίγγερ.

Υ.Γ. Πάντως για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ περί "παραρτήματος" που είπες, γαργάρα βλέπω... Είναι απαράδεκτο φίλε όμως.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τζόνυ τι γαργάρα μου λές??? Όχι μόνο δεν το έκανα γαργάρα αλλά έγραψα και περιατέρω σχόλια απί της θέσης μου. Διαβάζεις τα comments, απορώ...Καθόλου απαράδεκτο. Να κοιτάμε και την καμπούρα μας. Είναι χρήσιμο. Υπάρχουν κάτι παραπάνω απο ενδείξεις για σχέσεις των 2 εταιρειών. Μην τρελαθούμε. Αρέσει-δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια.

SniperAthens είπε...

Χχχμμμ... από εχθές το βράδυ έγραψα στο προηγούμενο post ότι ο Μουνιόθ έκανε αρκουδιά με τις αλλαγές καθώς και την ανεξήγητη επιμονή του σε επιθετικό (ο ίδιος μίλησε και για Σάλβα Μπαγιέστα & Ντιέγκο Τριστάν – αυτά δεν είναι αποκυήματα φαντασίας ή καρποί κοιλίας δημοσιογράφων ή άλλων).


ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ) ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ‘Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΥ

Τα περί παραρτήματος δεν είναι άξια σχολιασμού – φίλα κείμενος ναι – έχω αναπτύξει την επιχειρηματολογία μου παλαιότερα και βαριέμαι να ανατρέχω. Κι επειδή οι αριθμοί ΔΕΝ ψεύδονται, τι έχουμε «πάρει» από τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια???

Αν τουμπάρω το επιχείρημα, και πω ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ παράρτημα – τότε σιγά τα λάχανα. Όλοι έτσι κάνουνε, άρα στα πλαίσια της πραγματικότητας δε τρέχει κάστανο. Αλλά πάλι θα αρχίσει η γκρίνια του τύπου «Μα αφού είναι παράρτημα, τότε ο μκλς ο ραλίστας ούτε αυτούς δε μπορεί να πάρει», ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ πουθενά δεν είναι ευχαριστημένοι οι γκρινιάρηδες...


Τι θα γίνει μεθαύριο? Ρωτήστε τους διαφόρους μάγους που έχουν το κληρονομικό χάρισμα του «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» – δεν έχω ιδέα.


Οι εμμονές και η εμπάθεια πάντως είναι κακοί σύμβουλοι και μακροσκοπικά καταστρέφουν το τεκμήριο της αξιοπιστίας όση καλή διάθεση και δεδομένη Παναθηναϊκή αγάπη κι αν υπάρχει.


Και τέλος πάντων, το έχουμε καταλάβει ότι το κουτόχορτο δεν είναι βρώσιμο – δεν είναι όμως λογικό αυτοί που δε το τρώνε να μη το φουμαίρνουνε (sic) κι’ όλας???
(διαβάζω τουρτούρα μέσα στη μαστούρα ;-pppppppp)

Συμπολεμιστή του Δαβάκη, σφουγγάρισες το blog σου γιατί θα περάσω για επιθεώρηση και θα σε καμπανιάσω....????

Old Boy είπε...

Koυτόχορτε, αν είναι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, δεν έχει νόημα. Υπάρχει έστω και ένας (1) Παναθηναϊκός που να ισχυρίζεται ότι οι δύο ΠΑΕ δεν έχουν στενή διοικητική και οικονομική σχέση; Παράρτημα όμως -στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον- σημαίνει ότι στα μεταξύ μας παιχνίδια ο ΟΦΗ κάθεται να χάσει και άρα κάθε νίκη επί του ΟΦΗ είναι δυσφημισμένη. Και επειδή εμένα με ενοχλεί πιο πολύ απ' όλους αυτή η ιστορία με τον ΟΦΗ γιατί αν κερδίζεις διαβάζεις χαχαχά και χουχουχού και αν δεν κερδίζεις σου γράφει ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» ότι «κατάντησες» να μην μπορείς να κερδίσεις τον ΟΦΗ, έχω γράψει στον πρώτο γύρο ποστ (http://panathinaikoi.blogspot.com/2006/10/blog-post.html) ζητώντας να αφήσει εντελώς τον ΟΦΗ η οικογένεια. Άλλο αυτό όμως και άλλο ότι τα μεταξύ μας ματς είναι σικέ.

Old Boy είπε...

Και για να μη στη λέω μόνο Κουτόχορτε, και όσα λες για το Derby σε σχέση με τον Μουνιόθ βάσιμα μου φαίνονται και για τον Γκαλίνοβιτς είχες δίκιο κι εγώ άδικο. Έχει μεγάλα προσόντα αλλά εντάξει έχει κάνει γκέλες για πέντε ζωές.
Χρήστο Φασούλα, τουλάχιστον από εδώ μπορούμε και τη λέμε λίγο στο συνάφι σας :)

Ανώνυμος είπε...

Mα καλέ μου Κουτόχορτε, γαργάρα είναι ότι δεν παραδέχεσαι πως είναι απαράδεκτο να λες (προς μεγάλη χαρά κάθε γαβρούλη και σία) ότι η ΦΟΦΗ είναι "παράρτημά" μας - και φυσικά γαργάρα καμπανιστή είναι που δεν θέλεις να δεις τι λένε τα μεταξύ μας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ διαχρονικά, διότι από αυτά τεκμηριώνονται ή όχι τα περί "παραρτήματος" (=ανοίγω τα σκέλια μου). Τα έχει πει ο Sniper, μην τα επαναλαμβάνω.

Δυστυχώς φίλε η εμμονική εμπάθειά σου είναι τόση, που προκειμένου να τα χώσεις στην ΠΑΕ με κάθε τίμημα, αναπαράγεις τα ΑΘΛΙΟΤΕΡΑ κλισέ των αντιπάλων μας!

ΞΕΚΟΛΑ αδερφέ!!!

Και κάτι ακόμα, σχετικό με το κόλλημά σου (και μερικών ακόμα εδωμέσα). Αν δηλαδή εγώ πω ότι ο ΜΟΥΝΙΟΘ έκανε κάποια λάθη (και το είπα από χτες το βράδυ - μη νομίζεις δλδ ότι περίμενα να ... πάρω γραμμή από το Derby), αυτό σημαίνει ότι συνωμοτώ εναντίον του παρέα με τον καβούρια;

Έλεος βρε αδερφέ! Μήπως δεν ήταν λάθος του η διαρκής χρησιμοποίηση του 16χρονου ΝΙΝΗ, ο πλήρης παροπλισμός του ΑΝΤΟΝΣΟΝ (που όποτε έπαιξε, στάθηκε μια χαρά, χωρίς γκέλες, παιδί δυνατό, γρήγορο και ψηλό) ή η μη-χρησιμοποίηση του φορμαρισμένου ΙΒΑΝΣΙΤΣ στο ματς του πρωταθλήματος με τον μΠαοκ εκτός;

Πώς ξαφνικά προέκυψε τέτοια κατάσταση, να μην τολμάμε να πούμε λέξη για τις κινήσεις του ΜΟΥΝΙΟΘ χωρίς να θεωρηθούμε ύποπτοι;;;

Υ.Γ. Μήπως λείπει από την ομάδα ο "ρουφιάνος του Τζίγγερ";;; Τρομάρα σας μωρέ!!!!

Old Boy είπε...

Tζόνυ, η στάση όλων μας δεν κρίνεται ευκαιριακά αλλά διαχρονικά. Αν εσύ θεωρείς τη στάση του «Derby» στα θέματα αυτά άμεμπτη και ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα, να σου θυμίσω ότι π.χ. ο Σουμ ήταν ο γαμάω ο ίδιος, μέχρι που όλως συμπτωματικά, όλως τυχαίως μετά από μία ήττα (μετά από άθλια πράγματι εμφάνιση) στο ογδοντατόσο από την μετέπειτα παρολίγον φιναλίστ Αιντχόβεν, ο Γκόντζος ξαναθυμήθηκε την κριτική. Πέντε μέρες μετά και ενώ η ομάδα ήταν νταμπλούχος, πρώτη στο πρωτάθλημα και με μια νίκη σε δύο παιχνίδια στο τσάμπιονς λιγκ ο Σουμ απολύθηκε.
Καλώς - κακώς είναι άλλο θέμα και το συζητάμε. Το θέμα είναι ότι η κριτική Γκόντζου και η απόλυση Σουμ δεν μπορούν να θεωρηθούν συμπτωματικές από οποιονδήποτε καλόπιστο παρατηρητή. Άρα όταν πρωτοσέλιδα το Ντέρμπυ χτυπάει τις λάθος αλλαγές, εγώ δικαιούμαι να πω ότι αυτά είναι καμπανάκια. Όταν όμως εσύ κριτικάρεις τις λάθος αλλαγές, εγώ δεν δικαιούμαι να πω τίποτα συνομωτικό εις βάρος σου γιατί εσύ α) έχεις μια συνέπεια σε όσα λες και β) ούτε καμία σχέση με τους διοικούντες έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Η κριτική, μεταξύ άλλων, είναι συνάρηση κλίμακας και προτεραιοτήτων. Δεν είπε κανείς ότι ο Μουνιόθ -ο οποιοσδήποτε Μουνιόθ- έχει το αλάθητο του Πάπα και πρέπει να "αγιοποιηθεί" για το καλό της ομάδας.

Όμως, όταν η ομάδα πριν από 4 μήνες ήταν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που εγώ ο 40ετής (ε, sniper & squarelogic) οπαδός θυμάμαι, όταν τα κενά στο ρόστερ κάνουν "κρα" από 100 χιλιόμετρα, όταν οι παίκτες έπεφταν κάτω σαν κοτόπουλα από την κούραση στο 60ο λεπτό, ε, τότε, είναι ΓΕΛΟΙΟ να συζητάμε για μια λάθος αλλαγή. Τη στιγμή που, υπό αυτές τις συνθήκες, η ομάδα ξεκίνησε να παίζει μπάλα, προώθησε νέους φερέλπιδες και δείχνει μια σχετική "υγεία" βρε αδερφέ μέσα στο γήπεδο.

Όταν λοιπόν αυτά συμβαίνουν, τα πρωτοσέλιδα "χτυπήματα" των Γκόντζων πραγματικά δικαιώνουν τον old boy...

Ανώνυμος είπε...

@ Old boy + Greenheart, πότε και πού έχω πει ότι η στάση του Derby είναι άμεμπτη; "Προεδρική" φυλλάδα είναι και δεν το κρύβει άλλωστε.

Ωστόσο θεωρώ υπερβολική και παράλογη τη σταθερή και μόνιμη επιθετικότητα εναντίον του Derby και του Γκόντζου. Γιατί ρε παίδες ξεχνάτε ότι ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ εναντίον του Σουμ (αλλά και του Μαλεζάνι) έκανε η "Αθλητική" και θυμόσαστε μόνο τα του Derby; Γιατί ξεχνάτε ποιοί προμόταραν το "Σουμ γερά πάρ' τους τα λεφτά" ή το "Διώχτε τον τρελό" το πρωί ευρωπαϊκού ματς της ομάδας;

Περί ΜΟΥΝΙΟΘ, μην ξαναλέω ότι θέλω να μείνει, ότι αυτός άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας, κ.λπ.

Δείτε όμως τι λέω παραπάνω: βγάζουνε κάποιοι φίλοι εδωμέσα "σαπάκια" π.χ. την άμυνα, τη στιγμή που Η ΙΔΙΑ άμυνα το πρώτο δίμηνο του Μουνιόθ ήταν άτρωτη! Τι λέει αυτό; ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ κι όχι ότι είναι γεμάτη "σαπάκια" κι "άμπαλους".

Ζητάω απλά ένα ΜΕΤΡΟ στην κριτική μας.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δε μου το βγάζεις απ'το μυαλό ότι ο Μουνιόθ το'χει αποφασίσει να την κάνει... Τον βλέπετε πως έχει ηρεμήσει ενώ στην αρχή χτυπιόταν στον πάγκο; Τον βλέπετε που χθες την πέταξε τη σπόντα του που δεν του πήραν ούτε ένα παίκτη το Δεκέμβρη; Και στην τελική τι να κάτσει να κάνει εδώ; Αφού παίζει-δεν παίζει ο Gay-ρος θα το πάρει... Με πλάγιους, Μπριάκους, τσάτσους, γαύρους της Θεσσαλονίκης, Κέρκυρες, κλπ, έτσι δεν είναι;...

Ανώνυμος είπε...

too hard to die ελπιζω να μην ειναι οπως τα λες,αν και μ'εχουν ζωσει και μενα τα φιδια.

Για την αμυνα τζονυ,εγω επιμενω.Κανενας τους δεν ειναι για βασικος του Παναθηναικου!Δεν μ'ενδιαφερει αν για 6 αγωνιστικες κρατησαν το 0-βλεπω τι μπαλα ξερουν,ποσα κραυγαλεα λαθη κανουν,ποσα δωρα στους αντιπαλους...Τωρα,οτι με μακροχρονια τραυματιες τους Κωτσιο,Σεριτς,Δαρλα,ανυπαρκτους αμυντικα τους Νιλσον,Μπισκαν η διοικηση αφησε την ομαδα γυμνη τον μηνα που θα κρινονταν ολα,ειναι εγκληματικο και κανενας δε μπορει να μου αλλαξει γνωμη.
Κι ο κουτοχορτος,κι ο γκρηνχαρτ κι ο βαζεχα κι εγω ΔΕΝ γραφουμε απο εμμονες.Εχοντας στοχαστει πολυ πανω στο ποια ειναι η ουσια του προβληματος στην ομαδα,εχουμε οδηγηθει-ο καθενας χωριστα-στο ιδιο συμπερασμα.Οτι υπαυθυνη ειναι η νοοτροπια και η ανικανοτητα του αφεντικου.Οτι υπαρχουν και καποια θετικα ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ τις ευθυνες-ισως και να μην προλαβε να τα ξηλωσει ολα!-)

Για τον ΟΦΗ η κατασταση συνοψιζεται σε αυτο που εγραψαν τα παιδια"και κεραταδες και δαρμενοι".Προσωπικα οποτε ακουω αυτο το τροπαριο,θυμιζω το 2-5 του 87,το αντιο Ουεφα εδω μεσα τη χρονια του Ζαετς,και τωρα τους 2π.συγκομιδη εναντι 6β.του γαυρου.Επιπλεον θυμιζω οτι η"ανεξαρτητη"Ξανθη δινει παικτες μνο στον Ολυμπιακο(πλην Μαλαδενη)-Τοροσιδης,Αντζας,Βαλλας,Βενετιδης,Πατσα,Λουτσιανο κλπ και μετα παει και παιζει τελευταια αγωνιστικη στην εδρα της με τα τριτα με τον ΟΣΦΠ.Αυτο δεν ειναι παραρτημα?

Viva Munoj και με τις..αρκουδιες σου(αλαθητος κανεις μαγκες και μην ψαχνετε για τετοιους γιατι θα λουστουμε τον επομενο Μπακε...)

ΥΓ.sniper σφουγγαρισα,ξαραχνιασα,ετοιμος για επιθεωρηση.Και στο αλβανικο μετωπο τα ιδια εκανες,εμμονη με τη φασινα
-)

SniperAthens είπε...

Βρε παιδιά,

αδιαμφισβήτητα όλες οι απόψεις εδω μέσα είναι έμπλεες Παναθηναϊκής αγάπης.

Αλλά όπως λέει και ο τ.τ., με μέτρο βρε παιδιά, με μέτρο...

SniperAthens είπε...

Με μέτρο, με μέτρο...


αλλιώς ας αλλάξει ο τίτλος του post και ας γίνει "Έκτακτο Παραλήρημα"...

Old Boy είπε...

Τζόνυ, λες ότι ότι η στάση του Derby δεν είναι άμεμπτη και ότι είναι "Προεδρική" φυλλάδα και δεν το κρύβει. Άρα η κριτική η δική σου δεν μπορεί να μπει στα ίδια στάνταρ με την κριτική εντός ή εκτός εισαγωγικών του Derby.
Όσο για αυτό που λες για τον «ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ εναντίον του Σουμ (αλλά και του Μαλεζάνι) έκανε η "Αθλητική" και θυμόσαστε μόνο τα του Derby; Γιατί ξεχνάτε ποιοί προμόταραν το "Σουμ γερά πάρ' τους τα λεφτά" ή το "Διώχτε τον τρελό" το πρωί ευρωπαϊκού ματς της ομάδας;» δίκιο έχεις, αλλά καλώς ή κακώς η «Ηχώ» είναι νεκρή εδώ και πολλά χρόνια και ως νεκρή λογικό είναι να μην γεννάει πάθη.

Ανώνυμος είπε...

Square συγγνώμη, αλλά όταν βλέπω εδωπέρα ακόμα και posts περί "βούλγαρου Μεσία" βασισμένα σε απίθανες "πηγές", ή πάλι όταν διαβάζω ότι "έχουμε καταντήσει να μη νικάμε ούτε το παράρτημα", μόνο δυο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: ή ότι τα γράφει δημοσιογράφος του "Φίλαθλου" ή ότι τα γράφει πραγματικός φίλος του Παναθηναϊκού αλλά κομματάκι εμπαθής . Προτιμώ να σκέφτομαι το δεύτερο...

Τώρα, για την άμυνα, αν θυμάσαι έχω κι εγώ πει ότι χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό σέντερ-μπακ. Αλλά ας το δούμε σφαιρικότερα. Οι ΙΔΙΟΙ παίκτες (Βύντρα, Γκούμας, Μόρις, Κώτσιος) ήταν η άμυνά μας και πρόπερσι, που δεν τρώγαμε γκολ.

Βλέποντας λοιπόν τι έγινε πέρσι,καθώς και τι έγινε αφ' ενός στο πρώτο δίμηνο του Μουνιόθ (που ξανάγινε φοβερή άμυνα) κι αφ' ετέρου στη συνέχεια (που ξανάγινε χωνί), νομίζω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν σαν αμυντική γραμμή ΟΤΑΝ Η ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. Το είδαμε πέρσι με τον Μαλεζάνι και φέτος, τώρα, με τον Μουνιόθ.

Φυσικά αυτό, το να παίζεις με την άμυνα ψηλά, είναι το σύγχρονο επιθετικό ποδόσφαιρο και δικαίως το έψαχνε ο Μαλεζάνι πέρσι κι ο Μουνιόθ φέτος. Φαίνεται όμως πως δεν μπορούμε να το αφομοιώσουμε. Φταίνε οι παίκτες; Δεν έχουν τα προσόντα γι' αυτό; Μήπως φταίει ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, διότι για να παίξεις με την άμυνα ψηλά θέλεις κι ένα άκρως κινητικό και γρήγορο κέντρο που ΔΕΝ έχουμε;

Το ΕΥΚΟΛΟ πάντως είναι να βγάζεις "σαπάκια" τα 8/11 των παικτών και να ζητάς μεταγραφές (την ίδια στιγμή μάλιστα που λες ότι έχουνε βλάψει την ομάδα οι πολλές αλλαγές προσώπων!!!). Το δύσκολο είναι μια σφαιρική διάγνωση του προβλήματος, που σίγουρα είναι ΟΜΑΔΙΚΟ, αφορά τη λειτουργία ΟΛΩΝ των γραμμών ΜΑΖΙ, ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ (δεν είναι ... μπάντμινγκτον η μπάλα).

Βλέπω π.χ. ότι στη χτεσινή συζήτηση παικτών-Μουνιόθ, κουβεντιάστηκε και το θέμα της άμυνας ψηλά ("10 ή 40 μέτρα από τη μπάλα;").

Τέλος: αν απ' όλη τη σκέψη σου/σας για την ομάδα το συμπέρασμα που βγάλατε είναι ότι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο Τζίγγερ, τι να πω; Ε, ας μάθει να ντριμπλάρει, να τον βάλει ο Μουνιόθ να παίξει, μπας και γίνει τίποτα :-)

Υ.Γ. Α, ρε ΠΑΠ! Σου φάνηκε τρελό να πέσετε και οι 11 πάνω στο διαιτητή ζητώντας κόκκινη για τον Ισά, όπως σας είπε ο Μουνιόθ; ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Υ.Γ. 2 Old Boy, ε τότε να βαράμε τους ζωντανούς μέχρι να τους ... ψοφήσουμε κι αυτούς - κι έπειτα να τρέχουμε να μαθαίνουμε για την ομάδα μας από το XL και τον Φίλαθλο!

warzycha είπε...

Βλέπω σήμερα σχόλια στον Τύπο περί επιλογής Μπάγεβιτς για το Μάιο. Καθόλου δεν θα το ήθελα και ελπίζω να μη γίνει. Με ψυλλιάσατε με το Μουνιόθ γιατί και γω βλέπω να μην χτυπιέται τόσο στον πάγκο, χώρια οι σπόντες περί απουσίας μεταγραφών.

Λέγοντας όλα αυτά, και υπογραμμίζοντας ότι θέλω να μείνει με κάθε κόστος, επιτρέψτε μου να επισημάνω κάποια λάθη του (τα περισσότερα αναφέρθηκαν ήδη).

α)Εμμονή στο Γκαλίνοβιτς στα τελευταία ματς.
β) Αδικαιολόγητος παραγκωνισμός του Άντονσον τη στιγμή μάλιστα που η άμυνά μας είναι για τα μπάζα. Είναι μήπως άνωθεν εντολή; Και αν είναι, κακώς το δέχεται.
γ) Κατ'εμέ και ο Άντριτς πρέπει να παίξει. Πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, όχι απλά ζέσταμα στη βροχή...
δ) Ορθά μεν προφυλάσσει το Νίνη, όμως αφού τον βάζει να παίξει δεν πρέπει να τον βγάλει στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα που είμαστε ακόμα στην ισοπαλία. Κουρασμένος δεν μου φάνηκε.
ε) Παρομοίως με τον Ίβανιτς. Ήταν ο καλύτερος παίκτης, η αλλαγή του ισοδυναμούσε με λευκή πετσέτα, μαζί με του Νίνη. Δεν είχε δείξει σημάδια κούρασης.
στ) ...και μου βάζεις μέσα Χαραλαμπίδη; Με ποια λογική έγινε κάτι τέτοιο; Μήπως θέλει να καταδείξει την γύμνια του ρόστερ στη διοίκηση;

Επαναλαμβάνω δεν είναι μομφή τα παραπάνω, όλοι κάνουν λάθη, όμως και όλοι κρίνονται, ειδικά αν αυτό γίνεται με καλή προαίρεση.

SniperAthens είπε...

Ο Θεοδωρίδης ρε παιδιά που είναι? Δεν είναι μομφή ή σπόντα κατά κανενός, απλά ερώτηση...

@Τ.Τ.: Έχεις δίκιο. Αλλά για θυμήσου πόσο φώναζε το μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών (και όχι μόνο εδωμέσα) ότι ο ραλίστας πρέπει να τα δώσει όλα για να κρατήσει τον ΠΑΠ το καλοκαίρι... Οι ίδιοι που με την ίδια ανάσα και ευκολία θα τα έχωναν στο ραλίστα αν δεν τον κράταγε, αν βγεί ο ΠΑΠ και μιλήσει υπέρ της Α.Ε. θα τον βαφτίσουν "ρουφιάνο". Κανείς δε περίμενε να διαψευσθούν τόσο πολύ οι αγωνιστικές αλλά και οι περί της προσωπικότητάς του προσδοκίες. Γι' αυτό και το ζητούμενο είναι το ΜΕΤΡΟ.

SniperAthens είπε...

Καλά, υπάρχουν και ...χειρότερα.
Yπέροχο διαρκές παραλλήρημα... μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω... πάψε τετράγωνε να γελάς και για τέϊκ α λουκ χίερ:

http://medousa21.blogspot.com/

Old Boy είπε...

Kαταπληκτικό μπλογκ, Sniper :) Καλύτερο ποστ μακράν το «Πουτάνας γιε Μπριάκο»

Ανώνυμος είπε...

eki... telos

SniperAthens είπε...

@old boy: δεν είναι δικό μου. έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

μηπως η ΠΑΕ πρεπει να στειλει με δικη της υποτροφια καποιο ταλαντουχο νεο Ορθοπαιδικο στην Αμερικη μηπως και λυθει το προβλημα?οποιος τραυματιστει σε μας τελευταια δεν ξανασηκωνεται...
Στους Ιταλους γιατρους δεν εχω και κορυφαια εμπιστοσυνη,δηλωνουν παντα λιγο (ή πολυ)παραπανω απ'οτι ειναι.

τζονυ,και τωρα τι θα κανουμε διχως "ρουφιανο"?-)

Ανώνυμος είπε...

Να τον ακούτε με προσοχή τον παππού τετράγωνο. Ξέρει τα πάντα περί ιατρών. Έχει παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις της επιστήμης από την Αναγέννηση.

Να καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη. Μήπως να ζητήσουμε ένα μαέστρο στην ορχήστρα διότι όπως σοφά λέει κι ο Tαχυδρομικός Ταμιευτήριος, μας λείπει το μέτρο?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Λίγο μέτρο.... πρέπει να μπει στις μαλακίες που γίνονται σε μαρούσι και παιανία γιατί και του χρόνου πάλι μια από τα ίδια θα είναι. Δυστυχώς οι κύριοι εκεί δε μαθαίνουν από τα λάθη τους ή τους λένε ότι όλα πάνε κατ΄ευχή ή και τα δύο.

Ανώνυμος είπε...

κι ομως ασεβες παλιοπαιδο(ή μηπως sniper?)για να το γραφω,σημαινει οτι κατι ξερω...δειτε και μονοι σας ενα εξαιρετικο σερι που εχει δημιουργηθει τα τελευταια χρονια:Ολιζαντεμπε,Αντερσον,Σανμαρτεαν,Αλοιζι,Βικτορ Σαντσεθ(μοιαζει περιπτωση Σοουζα),Γκονζαλες τωρα..γιατι νομιζεις ο ΠΑΠ πηγε Ιταλια για ενα απλο μηνισκο?

Σπουδαια περιουσιακα στοιχεια της ομαδας αχρηστευονται απο κακη εκτιμηση/κανη μετεγχειρητικη αποκατασταση...δεν ειναι αστειο,και σημερα θα διαβασετε οτι ο ραλιστας αναζητει 'εξαλλος"τους υπευθυνους.Τουτεστιν το "μετρο"το σεβομαι...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την "ιατρική υποστήριξη" της ομάδας. Είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά τα περιστατικά, που εκφεύγουν από την λογική του στατιστικώς αποδεκτού.

Από τη μια λοιπόν ακούω -με ικανοποίηση- ότι ο ραλίστας θέλει να στήσει ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο τύπου "Μιλανέλο" στην Παιανία, από την άλλη, όποιος τραυματίζεται και χρειάζεται εξειδικευμένη αντιμετώπιση, τον τρώει το μαύρο φίδι...

Στη λίστα που παρέθεσε ο "τετράγωνος", θα προσέθετα και άλλες, λιγότερο πρωτοκλασσάτες περιπτώσεις. Ο Κώτσιος, που έχει να παίξει μπάλα μήνες ολόκληρους. Ο Άντριτς, που, ανεξάρτητα από το αν υπολογίζεται ή όχι, είναι μονίμως τραυματίας. Ο Δάρλας, για τον οποίο έγινε λάθος εκτίμηση και έπαθε υποτροπή στο 10ο λεπτό...

Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις παιδιά. Ειλικρινά ελπίζω να έχω άδικο.

SniperAthens είπε...

Χχχμμμ... Δε διαφωνώ, απλά παρατηρώ και συμπληρώνω. Άλλωστε το σχόλιό μου δεν είχε σκωπτική διάθεση (a tid bit-did not mean to offend you-it was evident it was I)

Ολιζαντεμπε (o οποίος απ' ότι ξέρω είχε εκ γενετής πρόβλημα), Γκονζαλες, Λίμα Αντερσον: Τους χειρούργησε ο Μήτσου, τον τελευταίο την πρώτη φορά μόνο (μετά πήγε Βραζιλία). Για Σανμαρτεάν δε θυμάμαι καλά αλλά μάλλον ναι, αν και αυτός ήθελε εγχείρηση από νευροχειρουργό.

Αλοιζι (ήταν τραυματίας), Βικτορ Σαντσεθ (ομοίως) δε τους ακούμπησε ο Μήτσου.

Αν θυμάμαι καλά, επίσης ο Μήτσου χειρούργησε και το Πφλίπσεν. Και μετά πάπαλα ο παίκτης.

Το record του Μήτσου είναι δεδομένα κακό. Διάβασα κι εγώ περί αντίδρασης της ιδιοκτησίας. Δικαίως αναζητούνται ευθύνες και από Βησσαράκη κλπ team.

Ο Άντριτς απλά δεν υπολογίζεται - δε νομίζω ότι είναι τραυματίας.

Ο Θεοδωρίδης που είναι????

Ανώνυμος είπε...

Aσφαλώς και κάτι δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας! Δεν ξέρω αν το πρόβλημα εντοπίζεται στον τομέα της διάγνωσης-χειρουργικής (Μήτσου) ή της αποκατάστασης, ή και στους δυο τομείς. Πάντως πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ριζικά!!!

Με την ευκαιρία, τα ίδια συμβαίνουν και στις άλλες ελληνικές ομάδες: Λαγός, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Δέλλας, Πατσατζόγλου, Βενετίδης, Μπουλούτ, Κωνσταντίνου, μερικά πρόχειρα ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

ε,για αυτο θα προτεινα να κανανε μια προσκληση ενδιαφεροντος στους πιο φερελπιδες ορθοπεδικους που εχουν τελειωσει ειδικοτητα προσφατα και εχουν ονειρα και ορεξη για δουλεια,και μαζι με εναν αναλογο φυσιοθεραπευτη να τους στειλουν 3χρονια με πληρη οικονομικη υποστηριξη στα καλυτερα κεντρα στην Αμερικη(με τις αναλογες δεσμευσεις βεβαια για το μελλον).Ποιος δε θαθελε?Ανοιγει ετσι παραθυρο εξαιρετικης καριερας για τους ιδιους και η ΠΑΕ ελπιζει οτι θα λυσει το προβλημα της για τα επομενα 10-15 χρονια.Γιατι ο Κοκαλης επαψε τον γαυρο Δαρρα και πηρε τον δηλωμενο ΑΕΚΤΖΗ Νικολαου?γιατι ειναι ο μονος που ξερει καλα τη δουλεια.

SniperAthens είπε...

Μα βλέπεις ότι με διαολίζεις? Μετά φταίω εγώ που λέω ότι ξέρεις καλά από ιατρικά? :-ppppppppppppp

SniperAthens είπε...

Πέραν του αστείου, έχει δίκιο ο τετράγωνος σχετικά με τη στελέχωση και το πλάνο που προτείνει. Αλλά νομίζω ότι πρώτη θέση που θα έπρεπε να καλυφθεί έτσι είναι του assistant coach. Προτεινόμενος (που λένε και στα reality): Bαγγέλης Βλάχος.

Ένα άλλο θεματάκι: Βλέπω τώρα την ΑΕΚ και ειλικρινά... δε μπορώ να φανταστώ πως αυτή η ομάδα θα μας νικήσει μεθαύριο...

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε.
Τα ίδια συμβαίνουν και στις άλλες ομάδες.
Αυτό μου θυμίζει ένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ που είχα ακούσει:
"Μην παραπονιέστε για το Βύντρα. Θα προτιμούσατε τον πάντο ή το γεωργέα καλύτερα?" (κάπως έτσι τέλος πάντων το είπε)

Πάντως όπως λέτε και οι υπόλοιποι κάτι δεν πάει καλά και σε αυτό τον τομέα.

SniperAthens είπε...

(Συμπληρώνω, διότι ου γαρ κλπ..)

Φυσικά με την προοπτική μετά να μαθητεύσει δίπλα σ' έναν head coach της προκοπής και προοπτικά να αναλάβει αυτός.

SniperAthens είπε...

(α, ρετάρω tonite... με μάτιασαν)

Έτσι χαλυβδώνονται εργασιακές συνειδήσεις και χτίζονται μεγάλες ομάδες - και Α.Ε.

SniperAthens είπε...

Οι ποδοσφαιριστές του Gay-ρου τον είχανε πάρει χαμπάρι το Δάρρα και μόλις έπεφτε κάποιος στο γρασίδι και πεταγόταν ο Δάρρας από τον πάγκο, λέγανε στον τραυματία "σήκω, έρχεται ο Δάρρας"!!!! Ελατήριο ο τραυματίας βεβαίως-βεβαίως, και ασθαίμοντας να δείξει στον πάγκο ότι είναι καλά...

Ανώνυμος είπε...

Καθότι έχω φ/θ στο σπίτι μου, γνωρίζω πως υπάρχουν μια χαρά αθλητίατροι στην Ελλάδα και δεν νομίζω πως χρειάζεται να γίνουν αυτά που λέει ο Squarel. Αρκεί να τους ψάξει κανείς με σωστά επιστημονικά κριτήρια κι όχι ... παρεϊστικα (ή οπαδίστικα).

Επίσης, ένα πράγμα που έχω πληροφορηθεί είναι ότι οι άτιμοι οι "πλαστικοί" χλοοτάπητες όχι μόνο δεν βοηθούν στην αποκατάσταση αλλά προξενούν τραυματισμούς στους παίκτες - και το πράγμα χειροτερεύει όταν π.χ, προπονούνται σε "πλαστικό" και παίζουν σε κανονικό χορτάρι. Φυσικά αυτό ισχύει πιο πολύ για παλιότερης γενιάς πλαστικούς τάπητες, οπότε (συν τοις άλλοις) το ερώτημα είναι: τι σκατά τάπητες έχουνε στην Παιανία;

Υ.Γ. counter-sn αγόρι μου, τι πρόβλημα σε βασανίζει και ξύνεσαι πάνω μου;

SniperAthens είπε...

Tαχυδρομικέ Ταμιευτήριε χορτάρι έχουν σε όλα τα γήπεδα. Αν και ιατρικώς έχεις απόλυτο δίκιο για τη διαφορά και τις αυξημένες πιθανότητες τραυματισμών, δε νομίζω ότι οφείλεται εκεί.

Από τη συνέντευξη τύπου του Μουνιόθ.
"Σύμφωνα με δημοσίευμα χθεσινό, φαίνεται να έχετε εκφράσει παράπονα για τις μεταγραφές που δεν έγιναν τον Ιανουάριου αλλά και την δουλειά του ιατρικό τιμ. Μπορείτε να σχολιάσετε κάτι;

«Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω. Ψάξαμε ενισχύσεις δεν τις βρήκαμε όμως. Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Σέβομαι για την δουλειά μου και κάνω προπόνηση με το υλικό που έχω στα χέρια μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διοίκηση ούτε με το ιατρικό τιμ».

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ.

Και η θέση του γιατρού:
Βησσαράκης: «Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα»

Εξηγήσεις αναφορικά με τον τραυματισμό του Έκι Γκονζάλες έδωσε ο γιατρός του Παναθηναϊκού Γιώργος Βησσαράκης, από την Γαλλία όπου βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ομάδας για το ματς με τη Λανς. Ο κ. Βησσαράκης τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν τίθεται θέμα υποτροπής στον καλοκαιρινό σοβαρό τραυματισμό του παίκτη στο γόνατο, καθώς «δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός και το μόσχευμα είναι στη θέση του».

«Μπορεί να κάνουμε διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να φταίει, αλλά δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σ' αυτά, γι' αυτό αποφασίσαμε να γίνει αρθροσκόπηση. Δεν έχουμε διάθεση να κρύψουμε τίποτα. Για μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η αρθροσκόπηση που θα γίνει είναι διαγνωστική, δεν είναι επεμβατική. Ο γιατρός της Μπολόνια μας είπε πως ότι κάναμε έγινε στην εντέλεια και πως το πόδι του Έκι είναι από τα καλύτερα που έχει δει μετά από εγχείριση χιαστών. Δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός και το μόσχευμα είναι στη θέση του». Για το που θα γίνει η επέμβαση, τόνισε πως ο παίκτης «σκέφτεται την πατρίδα του, αλλά και την Ιταλία, όμως επιθυμία του είναι η αποκατάσταση να γίνει στην Αθήνα», ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον πρόεδρο της ομάδας, Αργύρη Μήτσου: «Έχει κάνει πάνω από 6.000 τέτοιες εγχειρήσεις, με κάποιους παίκτες όπως οι Καραγκούνης και Σεϊταρίδης να επανέρχονται πολύ γρήγορα».

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Sniper ανέφερα το πρόβλημα με τους τάπητες, όχι τόσο σαν εξήγηση για την περιπέτεια του Έκι, όσο επειδή ακούω πάρα πολλούς τραυματισμούς παικτών, πολύ συχνά και σε προπόνηση ή/και χωρίς επαφή με αντίπαλο. Τέτοιου είδους τραυματισμοί οφείλονται σε μέγιστο ποσοστό στην κακή ποιότητα του γηπέδου, όπως έχω πληροφορηθεί.

Για τον Έκι νομίζω ότι το ΜΕΓΑ λάθος του ιατρικού επιτελείου ήταν που τον άφησε να παίξει μόλις 4 μήνες μετά από μια εγχείριση (χιαστών), που όπως λένε θέλει τουλάχιστον 5-6 μήνες αποθεραπείας. Αυτό πιστεύω ότι ευθύνεται και όχι η ίδια η εγχείριση, που (σύμφωνα και με τους Ιταλούς) ήταν άριστη.

Ανώνυμος είπε...

@ττ
Κανένας λόγος δεν υπάρχει για να αρπάζεσαι ειδικά για ένα θέμα στο οποίο συμφωνούμε.
Η λογική της έμμεσης σύγκρισης με τα χάλια των άλλων (άρα υπάρχουν ελαφρυντικά και για 'μας) δε νομίζω ότι ταιριάζει στον Παναθηναϊκό.

Ανώνυμος είπε...

Γεωργέας τέρμα για φέτος ... μετά τα 20' που έπαιξε χτες, έπειτα από 3 μήνες απουσίας.

Αλλά ξέχασα: δεν πρέπει να τα λέμε αυτά, γιατί έτσι συγκρινόμαστε έμμεσα με τα χάλια των άλλων :-)

Αντιθέτως, πρέπει να λέμε και να ξαναλέμε ΜΟΝΟ τα χάλια της ομάδας μας, που τόσο αγαπάμε :-) :-))

Διότι - σλουρπ σλουρπ στην αγνή παναθηναϊκοφροσύνη - είμαστε μοναδικοί κι ασύγκριτοι ... στα ΧΑΛΙΑ βεβαίως, εννοείται, διότι στα "καλά" (= αποτελέσματα, τίτλοι) όχι μόνον είμαστε συγκρίσιμοι αλλά και οδυρόμαστε από τη ζήλεια μας που τα έχουν άλλες.

Ω ναι, πρέπει να είμεθα μονίμως ΒΑΡΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
ειδάλλως δεν είμεθα ... αγνοί παναθηναϊκάρες.

Παλιό το κόλπο και θλιβερό στη μονοτονία του αγαπητέ βεραμάν counter-sni.

Ανώνυμος είπε...

απο τον εμετικο Χριστογλου:
"Δίπλα στους αστέρες που θα καλέσει το καλοκαίρι στον Πειραιά πρέπει να μαζέψει και όλους τους πιτσιρικάδες που μπορούν να μεγαλώσουν στους πρωταθλητές. Ο Παπαδόπουλος, ο Σπυρόπουλος, ο Μάκος, ο Γκαλίτσιος, ο Μπαλάφας, ο Ηλιάδης είναι μερικοί από αυτούς. Η απόκτηση αυτών ή καλύτερα τέτοιων παικτών θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο παρελθόν χάθηκαν παίκτες ανάλογης αξίας, όπως οι Κατσουράνης, Παπαδόπουλος, Λαγός, Τζιόλης, Μάντζιος. Ασχέτως αν μπορούσαν τότε που επρόκειτο να αποκτηθούν να παίξουν στην 11άδα του Ολυμπιακού. "
τωρα αυτο λεγεται δημοσιογραφια ή γραφειο τυπου της θυρας 7?
ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ο Χριστογλου ειναι φαν σου!

sniper ολα αυτα που παρεθεσες για τον ΕΚΙ τα διαβασα και γω χθες και ως ειδημων περι τα ιατρικα(..απο την Αναγεννηση και εντευθεν..)ανησυχησα σφοδρα.Οταν ο γιατρος λεει οτι η αρθροσκοπηση θα ειναι διερευνητικη σημαινει οτι δεν ξερουν τι φταιει και πιθανον να μην το βρουν-επισης οτι δεν βγηκε συμπερασμα απο τη μαγνητικη.
Φοβαμαι οτι η παρουσια του επικεφαλης του ιατρ.τημ Μητσου στην διοικηση σημαινει οτι μεταφερεται ακουσια μια "πιεση"σ'αυτους που χειριζονται τα καθημερινα ιατρ.θεματα για ενισχυση της ομαδας πριν απο σημαντικους αγωνες απο τους εν αποκαταστασει σταρ,με αποτελεσμα να επηρεαζεται η ιατρικη κριση προς την κατευθυνση της προωρης επανοδου...

πω,πω,τι εγραψα ο @&8%!

Ανώνυμος είπε...

Εν τέλει, είχε δίκιο ο sniper που έλεγε:
ας αλλάξει ο τίτλος του post και ας γίνει "Έκτακτο Παραλήρημα"...
:-)

Τα "σκατά των άλλων" τους τα κοπανάμε στο κεφάλι όπου τους βρούμε και όποτε βγάλουν γλώσσα αλλά δεν πρέπει να αποτελούν κανενός είδους άλλοθι για τα δικά μας λάθη.
Για αυτό αλλιώς θα μιλήσω με ένα γαύρο πχ. που θα μου πει για τα "ιατρικά" ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα και αλλιώς με έναν παναθηναϊκό.

Δε θέλω να είμαστε "λιγότερο χάλια" από άλλους. Θέλω να είμαστε καλύτεροι, ΟΙ καλύτεροι.

υγ. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά για τη συνέχεια της κουβέντας δεν νομίζω ότι είναι σκόπιμο να απαντήσω. Αυτά που υποθέτεις ότι πιστεύω πολύ απλά δεν υφίστανται.

Για να γράφεις με τόση θέρμη θα ήθελες όμως πάρα πολύ να ήταν τα πράγματα όπως τα λες. Κρίμα.

SniperAthens είπε...

Χχχχμμμμ...

@τ.τ. Το κατάλαβα το point που έκανες αντιδιαστέλλοντας το χόρτο με το πλαστικό, και απλώς είπα ότι στην Παιανία οι προπονήσεις γίνονται σε χόρτο. Μάλιστα, να προσθέσω ότι αν δε με απατά η μνήμη μου, έχει 5 ή 6 γήπεδα χόρτου.

Και ναι, τέτοιου είδους τραυματισμοί (ενδέχεται να) οφείλονται (και) σε κακής ποιότητος χόρτο. Εξίσου όμως νομίζω ότι οφείλονται και σε επιβαρύνσεις προγραμμάτων εκγύμνασης, ανεπαρκές ζέσταμα και ανεπαρκή αποθεραπεία μετά από καταπονήσεις αγώνων.

Μια και είμαστε (κάτι σαν) οικογένεια εδωμέσα, χαίρομαι που έχουμε και τον οικογενειακό γιατρό μας στου οποίου την εξ' ιδίων εκπεφρασμένη μακροχρόνια εμπειρία οφείλουμε να ανατρέξουμε.

Γιατρέ μου 2 ερωτηματάκια:

Λέτε "ανησυχησα σφοδρα.Οταν ο γιατρος λεει οτι η αρθροσκοπηση θα ειναι διερευνητικη σημαινει οτι δεν ξερουν τι φταιει και πιθανον να μην το βρουν-επισης οτι δεν βγηκε συμπερασμα απο τη μαγνητικη."

Με απλά λόγια δηλαδή αρπακολλητζίδικες δουλειές?? Αν ναι, πόσο??? Γνωρίζουν καλά ή όχι??

Ή απλώς ισχύει το "αποτελεσμα να επηρεαζεται η ιατρικη κριση προς την κατευθυνση της προωρης επανοδου..."??????

Μου είπε ο προπάππους μου ότι διάβασε κάτι πολύ ενδιαφέρον και εμπεριστατωμένο σχετικό με τη φραπελιά σε ένα πολύ ωραίο blog (μου είπε μάλιστα ότι σχολίασε και με προέτρεψε να σχολιάσω κι εγώ). Κι εγώ ερωτώ. Αν ληφθεί η φραπελιά σε συνδυασμό με το εμετικό σκεύασμα που αναφέρετε το "Christoglou", έχουμε παρενέργειες???

Ανώνυμος είπε...

@Squarelogic

Τώρα, αν πω ότι συμφωνώ με τη τελευταία σου παράγραφο για τη σημασία της διπλής ιδιότητος του χειρούργου-πρόεδρα, θα μου την πέσει πάλι ο sniper...

@sniper

Το αντίθετο καλέ μου φίλε! Καμία παρενέργεια από το συνδυασμό φραπελιάς - Χριστόγλου! Ίσα-ίσα, ενδείκνυται η ταυτόχρονη λήψις, κυρίως σε περιπτώσεις (πνευματικής)δηλητηριάσεως, όπου επιβάλλεται ο εμετός!

Ανώνυμος είπε...

@ counter-sni αγριεύω με μερικά πράγματα αλλά δεν είμαι ... κακών προθέσεων που λένε. Απλά λοιπόν, έγραψα ένα σχόλιο για το ιατρικό τιμ και τους τραυματισμούς, συμπλήρωσα με περιπτώσεις που αφορούν και άλλες ομάδες. Εσύ, ενώ συμφωνείς με το σχόλιό μου για το ιατρικό τιμ, τσουπ την πέταξες ότι με το συμπλήρωμά μου κάνω "έμμεσες συγκρίσεις" για να δικιολογήσω αυτό που ωστόσο καταγγέλλω. Ε, για μένα αυτό είναι πολύ ... αγχωτική στάση φίλε. Δηλαδή να πρέπει ντε και καλά να μιλήσουμε εδώ, μεταξύ μας που λες κι εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το πρόβλημα του ιατρικού τιμ της ομάδας μας και να μη μπορούμε να συζητήσουμε γενικότερα το θέμα των τραυματισμών (εδώ μέχρι και ιατρικές αναλύσεις γίνανε), διότι έτσι δήθεν κάνουμε "έμμεσες" (ωραίο!) συγκρίσεις. Αυτό το θεωρώ ΚΟΛΛΗΜΑ. Και δεν θα μπω στον κόπο να σου πω ότι ασφαλώς κι εγώ θέλω η ομάδα μας να είναι η καλύτερη σε όλα, θεωρώ ότι αυτό το αίτημα είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Θα σου πω μονάχα ότι, εάν αυτό το αυτονόητο αίτημα οδηγεί στο να βλέπουμε και να συζητάμε μόνο τα όποια χάλια της ομάδας μας, και σαν δικιολογία για να τη θάβουμε, τότε κάτι δεν πάει καλά μ' εμάς.

SniperAthens είπε...

@greenheart: Αγαπητέ τα κάτωθι:

1. Το green στο παρατσούκλι σας προέρχεται από την κατάποση ικανής ποσότητος φραπελιάς?
2. Η παρατήρησή σας "τη σημασία της διπλής ιδιότητος του χειρούργου-πρόεδρα" προέρχεται από την ιατρική ή τη business επιστημοσύνη σας? Και πότε σας τα έχωσα εγώ?
3. Δε γνωρίζω την ιατρική σας ιδιότητα, μπορώ όμως να σας παραπέμψω σε ένα καλό οφθαλμίατρο, μιας και η τελευταία παράγραφος του εριτίμου ιατρού τετράγωνου είναι η "πω,πω,τι εγραψα ο @&8%!". Ή προφανώς συμφωνείτε ότι ο Ιατρός Τετράγωνος είναι "@&8%!", το οποίον δεν νομίζω ότι είναι προσδιοριστικόν της ιατρικής του ιδιότητος.

Ανώνυμος είπε...

sniper περα απο πλακες,η ιατρικη ΔΕΝ ειναι μαθηματικα,δηλ 1+1 δεν κανει ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 και ο λογος ειναι α)οτι ο ανθρωπινος οργανισμος δεν αντιδρα παντα με τον ιδιο τροπο,πχ.αλλιως επουλωνω εγω μετα απο τραυματισμο κι αλλιως εσυ
β)οτι η διαγνωστικη ειναι μια τεχνη ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ,που αναπτυσσεται μεσα απο τη μακροχρονια μελετη κι εμπειρια,τοσο καλυτερα βεβαια οσο πιο οξυνους και αντιληπτικος ειναι και ο γιατρος.Για αυτο οι προσπαθειες υποκαταστασης της διαγνωστ.σκεψης με αλγοριθμους software εχουν μεχρι τωρα αποτυχει.

Συνεπως το οτι δεν ξερουν γιατι πονα ο ΕΚΙ δεν σημαινει οτι ειναι αρπακολλατζηδες-σημαινει ομως οτι ειναι ανησυχητικο και οδηγει σε 2η επεμβαση η οποια πιθανο να μην εχει ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ αποτελεσμα.Κατι παει στραβα ομως με τα προγραμματα αποκαταστασης και ειναι my educated guess οτι σωστα εντοπισα το προβλημα στη 2η παραγραφο μου.

Κριμα για σημερα!!!λετε να παμε ολοι μεσα στη ρεβανς?μερες 87(Χονβεντ)?

Ανώνυμος είπε...

@sniper

1. Το green δεν σχετίζεται ευθέως με την φραπελιά - είναι μια προέκταση της παναθηναϊκοφροσύνης προς την κατεύθυνσης της Οικολογίας! (καλό, ε?)
2. Εσύ δεν είχες κάνει τη σχετική πλακίτσα - ότι συμφωνώ πάντα με τον τετράγωνο? Σε αυτό αναφερόμουν.
3. Έχεις δίκιο. Μάλλον λόγω ηλικίας αρχίζει και με πλήττει η πρεσβυωπία - και εγώ δεν θέλω να το παραδεχτώ...

SniperAthens είπε...

@square: :-)
Πέραν της αστεία διατυπωμένης ερωτήσεως, επί της ουσίας. Προσέτρεξα στην εμπεριστατωμένη σου γνώση. Τα α & β είναι (συνήθως)γνωστά (και λογικά άλλωστε - δεν ήξερα περί αλγόριθμων!!!).

Στο ζουμί, γιατί νομίζω έχει ενδιαφέρον: Σε ότι αφορά στο β). Γράφεις "η διαγνωστικη ειναι μια τεχνη ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ,που αναπτυσσεται μεσα απο τη μακροχρονια μελετη κι εμπειρια,τοσο καλυτερα βεβαια οσο πιο οξυνους και αντιληπτικος ειναι και ο γιατρος" - περί Βησσαράκη δεν έχω άποψη, ο Μήτσου όμως υποτίθεται ότι είναι έμπειρος (για οξύνους δε ξέρω) - Γιατί δε το "πιάσανε/πιάνουνε" το θέμα???

Φανταζόμουν ότι η απάντησή σου είναι στη δεύτερη παράγραφο (yr educated guess). Κι ενώ με καλύπτει, μου δημιουργεί την αίσθηση ότι ΚΑΙ σε επίπεδο διαγνωστικό-εγχειρητικό-αποκατάστασης (αν ανησυχώ εγώ που είμαι απ' έξω) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΨΩΜΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ, άρα και λογικό να θέλει να διαφυλάξει τον εαυτό του.

My educated guess λοιπόν είναι ότι η ψυχολογία του αθλητή, που είναι εύθραυστη by default και ήδη χαμηλή μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΕΤΑΙ από την στατιστική παρατήρηση των πατατών (η οποία με ονόματα λεπτομερώς αναφέρθηκε παραπάνω) του αρμοδίου team. Kι αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην προστασία και διαχείριση των human assets που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της περιουσίας μίας Α.Ε.

Thanx για την εξειδικευμένη γνώση σου old chap!!! :-)
Θεωρώ ότι είναι καλό για όλους γιατί πέραν των αμιγώς ποδοσφαιρικών θεμάτων, επειδή το άθλημα είναι άκρως εξειδικευμένο σήμερα, καλό είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα.

@Οικολόγο:
1. Super - μας έσκισες!!!
2. :-ppppppp
3. Κρύβε λόγια - me too!!! :-)))

Ανώνυμος είπε...

@ττ

Οι προθέσεις, τα κολλήματα, τα άγχη του καθενός αντικατοπτρίζονται στα γραπτά του είτε τα κάνει με το ψευδώνυμό του είτε τα κάνει σαν anonymous (αυτό δεν πάει για σένα).

Τα "χάλια" τις ομάδας μας θα τα πούμε όπως θα πούμε και τα μπράβο, όπου και όταν πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

fountaristos.blogspot.com