Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2007

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΞΙΖΕΙ !!!!

Μέχρι σήμερα πίστευα οτι είχα ακούσει τα πάντα. Για τελικούς λόγω χούντας, για πορείες λόγω καφενειακών αντιπάλων και άπειρα ακόμα. Όμως την Παρασκευή φίλοι μου, ειπώθηκε το κορυφαίο, το αμίμητο, η υπέρτατη καφρίλα, το διαγαλαξιακό καραγκιοζιλίκι, το επόμενο σενάριο του Σπίλμπεργκ, η απύθμενη βλακεία, η αποθέωση της αμορφωσιάς και του κόμπλεξ. Και εξηγώ...Εκπομπή Γαβρ-FM με Λεάνη. Παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος. Για να μην αλλοιώσω της απαράμιλλη στιχομυθία την παραθέτω αυτούσια.
- Έλα Μιχάλη. Πότε έπαιξε Διηπειρωτικό ο Παναθηναϊκός
-Το 1971
-Γιατί?
-Τι γιατί, ως φιναλίστ του τελικού Πρωταθλητριών
-Όχι γιατί ο Άγιαξ σνόμπαρε την διοργάνωση
-Άντε ναι, γιατί ο Άγιαξ σνόμπαρε την διοργάνωση
----μέχρι εδώ όλα καλά-------
-Και πόσο ήρθε?
-2-1 με την Πενιαρόλ αν θυμάμαι καλά.
-Σοβαρά?
-Ε τι ψέμματα?
-Λοιπόν Λεάνη και ψάξτο αυτό που θα σου πώ. Τότε έφαγαν 8 γκολ αλλά επειδή τα ΜΜΕ ήταν περιορισμένα και υπήρχε χούντα, το κουκούλωσαν το γεγονός για να μην γίνουν ξεφτίλα.
- Τι λες ρε συ, και τα άλλα 6 τι έγιναν?
-Άκου που σου λέω. Εγώ δεν λέω μαλακίες και ουρανοκατέβατα πράγματα. Ξέρω τι σου λέω ψάξτο και θα σε ξαναπάρω.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ....Και καλά η χούντα το κουκούλωσε. Η Πενιαρόλ? Η Παγκόσμια Ομοσπονδία?Τα άλλα κράτη και τα ελεύθερα ΜΜΕ? Και όμως κύριοι, έφτασαν σε αυτό το σημείο τα ζώα...οι ζωντανές αποδείξεις οτι προερχόμαστε απο τις κατσαρίδες...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???και όμως είναι...

Και μετά μας κάνει εντύπωση που πανηγυρίζουν κάλπικα γκολ, πέναλτι και πρωταθλήματα. Μα οι άνθρωποι-τρόπος του λέγειν-είναι κινητά ανέκδοτα. Είναι ζώα, και ζητάω συγγνώμη απο την greenpiece και τα ζωντανά τα ίδια που τα προσβάλω έτσι.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ααα δεν το είχες ακούσει αυτό?
Κυκλοφορεί χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Tsimoudia ta vazelakia shmera...

kornass είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....φαιδρότητες....φαιδρότητεσ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο. Μόνο που αυτός ήταν ένας μ...ς, που δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των Ολυμπιακών, των Αεκτζήδων κ.ο.κ. Εκτός αν θέλεις να πεις ότι δεν υπάρχουν μ...ς στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού....

Ανώνυμος είπε...

ti na pei kaneis...den mou prokalei kammia entypwsh pleon.apo tous olympilagous ta exoume akousei ola se ayth th zwh.mexri kai gia paragga tou Tzigger exoun pei.as asxolh8oume kalytera me to an8rwpino eidos...esy o 1os anonymos paokaki eisai kai milas gia tsimoudia?h tsapou sto Kypello den se xalase e?na thn ksexases ystera apo 2 molis meres de nomizw.skasmos to loipon...

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

το πρωτάθλημα τελείωε!! Σου μιλάω σαν ΑΕΚτζής και πριν η ομάδα μου παίξει σήμερα εναντίον του Γαύρου.
Τελείωσε όπως εδώ και κάποια χρονια τελειώνει πριν καλά καλά τελειώσει ο πρώτος γύρος (για να μην πω πριν καλά καλά αρχίσει)
Τωρά για παράγκες ... άσε καλύτερα.
Καλά εμείς με τα γαμημένα προβλήματα του τότε (για στο τώρα και στο μετά ελπίζουμε θελω να πιστέυω), αλλά εσείς?....
Ας όψονται οι ειδικοί που διάλυσαν την περίφημη ομάδα της Ριζούπολης και την ομάδα του αείμνηστου Κυράστα
Την Ιστορία πρέπει να την βλέπεις και να την κρίνεις πάντα εν ψυχρώ (μετά από εύλογο διάστημα εννοώ)
Αντε όλοι αντι γάβροι είμαστε σήμερα και με το ΑΕΚάκι

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από το αν τελείωσε ή όχι το πρωτάθλημα -που τελείωσε, δεν υπάρχει αμφιβολία- εμείς δεν πρέπει να απαξιώσουμε τη σαφή συνολική βελτίωση της ομάδας, που επετεύχθη βασικώς από τον Μουνιόθ. Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί, η δεύτερη θέση μας ενδιαφέρει ΣΦΟΔΡΑ - Παναθηναϊκοί είμαστε, δεν μπορούμε να αντέξουμε δεύτερη χρονιά εκτός Champions League.

Και όπως δεν πρέπει, λόγω της ήττας, να απαξιώνουμε την άνοδο της ομάδας, έτσι δεν πρέπει και να συγκαλύψουμε τα υπαρκτά, σοβαρά προβλήματα στο ρόστερ, τα οποία και χθες στην Τούμπα ήταν ολοφάνερα...

SniperAthens είπε...

Μιας και περί μαλακών ο λόγος, και για να δώσω ένα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που κουμπώνει σ' αυτά που γράφει ο Μιχάλης, δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη. Καθίστε για να μην πέσετε...

Τους αδίκησε η διαιτησία επειδή και στο παιχνίδι του 'Α γύρου απέβαλε παίκτη της Γαβριέλλας και η κατάσταση είναι απαράδεκτη και κατεστημένη.

Επίσης μίλησε περί επεισοδίων τα οποία έγιναν εναντίον του ενώ η φιλοξενία της Γαβριέλλας στο τηγάνι είναι υποδειγματική και δεν πειράζουν κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κωλοκομπλεξαρισμένη η ΑΕΚουλα δεν μπορεί να νικήσει 2 φορές το πτώμα με 10 παίκτες αλλά παρόλαυτά εμείς έχουμε νικήσει τα χανουμάκια 1 φορά τις τελευταίες 8-9. Αν είναι δυνατόν. Τους κάνει δωράκι ο Αντωνάκης και τρώνε 2 στα καπάκια. Ο Λύμπε με μας ξεκωλιάζεται και σήμερα μπροστά του ο Καμπάνταης ήταν ο Μπατιστούτα

Thrass είπε...

Μου φαίνεται πως δε συμφωνώ ως προς το ποιά ομάδα κυνηγάμε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρχίζουμε να ασχολούμαστε σιγά- σιγά και με το μεξικάνικο σινεμά διότι μετά και τα χθεσινά νομίζω το πρωτάθλημα δεν παρουσιάζει πλέον και πολύ ενδιαφέρον για μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχει ενδιαφέρον:

1. Χτίσιμο της ομάδας σε στέρεη βάση για να μην (ξαναματα)έχουμε τα ίδια του χρόνο)

2. Νίκες στα 2 ντέρμπι

3. Τουλάχιστον έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ (2 χρόνια εκτός είναι πολλά). (Αν και ο Νικοπολίδης με τον Κωνσταντίνου μου φαίνεται κάρφωναν τα αυτογκόλ για να μη βγούμε Τσ-Λου)

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=
73288

Synenteyksh Geka, Diavaste thn

Ανώνυμος είπε...

Τη διάβασα τη συνέντευξη Γκέκα, όπως και τις προηγούμενες. Και ναι μεν έχει δίκιο σε πολλά πράγματα, όμως, από το να εκφράσει κάποια στιγμή ένα δίκαιο παράπονο μέχρι να έχει μεταβληθεί σε "ιεροκήρυκα" του "πόσο χάλια είναι τα πράγματα" στον Παναθηναϊκό, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Το τελευταίο δίμηνο, έχουμε διαβάσει 100 φορές δηλώσεις του Γκέκα με παρόμοιο περιεχόμενο. "Ευχαρίστως θα μιλούσα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό - ποτέ πια Παναθηναϊκός!". Εντάξει, το εμπεδώσαμε, φτάνει!

Ασφαλώς και με προβληματίζει το γεγονός ότι οι περισσότεροι -Έλληνες- παίκτες που φεύγουν από τον ΠΑΟ ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Και εγώ και άλλοι το έχουμε σχολιάσει εδώ, αποδίδοντας κυρίως ευθύνες στη διοίκηση η οποία προφανώς διαχειρίζεται άσχημα και άγαρμπα κάποιες καταστάσεις.

Όμως, Φάνη Γκέκα, give us a break! Εδώ δεν μιλάνε παιδιά που μεγάλωσαν στην Παιανία, πρόσφεραν τα μέγιστα και έφυγαν εντελώς άδικα και άκομψα. Έλεος Φάνη Γκέκα, μας τα είπες, τα καταλάβαμε! Φτάνει!

@petrosskl είπε...

ρε Φάνη Γκέκα... Χέσε μας ρε αγόρι μου! άντε και συ στο γάβρο να βρίζουμε κι εσένα!

ps. το έχω ξαναπεί και θα το λέω. Οι Τζίγγερ και Ντέμης είναι μαλάκες... τρομοκρατία ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ στους διαιτητές...αλλιώς δεν γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Μπριακος κυριοι!αξιο τεκνο της παραγκας,συνεχιστης της μεγαλης παραδοσης των Παπαδακου,Ευθυμιαδη,Κασναφερη κλπ.Μελλοντικος αρχιδιαιτητης ναστε σιγουροι!Το ματς χτες επρεπε να παει Χ...και μπορει η ΑΕΚ να εχασε παιδιαστικα το προβαδισμα απ το γκολ προσφορα του Αντωνακη,αλλα ο Μπριακος επνιξε 2 καθαρα πεναλτυ στον Καπανταη και ενα ακομα ενδεχομενως στο Λυμπε.Μπορει να ηθελε να δειξει οτι ειναι...καλυτερος απ τον Κοντογιαννιδη...

Ολα αυτα δεν αναιρουν βεβαια τις δικες μας(εννοω της διοικησης μας)ευθυνες.Ο χειροτερος Ολυμπιακος των τελευταιων ετων παιρνει αλλο ενα πρωταθλημα ελλειψει αντιπαλου..Ωρες ειναι να μας πουν οι "σοφοι"της ΠΑΕ οτι δε μας ενδιαφερει η 2η θεση παλι(οπως περσι).Τοτε θαχουμε καταλαβει τι κινησεις (δεν)θα κανουν παλι το καλοκαιρι.
Χωραιτη,απο αυριο σινεμα!

SniperAthens είπε...

@petross: έχω εκφράσει κι εγώ παρόμοια άποψη σε παλαιότερο post, γράφοντας ότι καταλογίζω ευθύνες στη διοίκηση για τη μη δημιουργία μουτζαχεντίν οι οποίοι θα κάνουν outing σε όλα τα λαμόγια (δημοσιογράφους, διαιτητές, κλπ).

Όμως ΔΕΝ πρέπει να γίνουμε Γαβριέλλες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΚΛΠ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.