Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

Γαυροκατάσταση

Mετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας Hellas on Line, ο Ολυμπιακός θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία συμμετέχοντας στο Κύπελλο Ελλάδας Forthnet, όπου θα συμμετέχουν μόνο ομάδες της Σούπερ Λίγκα, καθώς οι ομάδες των παρακάτω κατηγοριών τον δυσκολεύουν κάπως.
Κρίμα πάντως για τον διαιτητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη, που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκηνές ανθολογίας, όπως αυτή με την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΣ που δεν έκατσε να φάει τα μπουκάλια που έπεφταν απ' την 7, αλλά απομακρύνθηκε από τη γραμμή εκτέλεσης του ελεύθερου. Όταν ο διαιτητής δείχνει και σημειώνει την κίτρινη τα μπουκάλια γύρω πέφτουν σαν το χαλάζι. Μαγεία. Μεγάλη μαγεία και η φάση του πέναλτι του Κωνσταντίνου, όπου ο Ολυμπιακός αδικήθηκε καθώς ο τερματοφύλακας έπρεπε να αποβληθεί. Στο διαγωνισμό Fair Play τρίτη θέση στον Μίλος Μάριτς (κουτουλιά και τάκλιν με τα δύο πόδια), δεύτερη στον Τζόλε (αγκωνιές και έξαλλες διαμαρτυρίες μετά από αυτές, για το γεγονός ότι υπακούοντας στο νόμο της βαρύτητας οι αντίπαλοί του έπεφταν στο έδαφος δεχόμενοί τες) και πρώτη στον Ρίμπο που κάτι κακό έκανε στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ εκτός φάσης και τον σώριασε, αλλά το ριπλέι την έχασε αυτήν την φάση.
Κρίμα και για τον Τάκη τον Λεμονή, ο οποίος πραγματικά μέστωσε ως προπονητής την τελευταία τετραετία και παρέδωσε μαθήματα κοουτσικής χθες.
Κρίμα και για τον Μιχάλη τον Τσώχο, αυτό το διαμάντι αντικειμενικής μετάδοσης από την κρατική τηλεόραση.
Αλλά πάνω απ' όλα κρίμα για τον τεράστιο, τον ανυπέρβλητο, τον μοναδικό, τον ένα, τον συγκινητικό Αντώνη Νικοπολίδη που δέκα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης προωθήθηκε σε κόρνερ για να σκοράρει. Είναι ο ίδιος Αντώνης Νικοπολίδης που στην τελευταία του χρονιά στον Παναθηναϊκό, στη Νίκαια (με τη συνέργεια του Καζναφέρη) τον πατούσαν και τον κλωτσούσαν για να του βάλουν γκολ, κι αυτός ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε ούτε διαμαρτυρόταν. Παγωμένο αίμα τότε, θερμό αίμα τώρα.
ΥΓ Οι νεαροί μεσοεπιθετικοί και φορ του ΠΑΣ είναι ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο, αλλά αυτός ο μαύρος Γάλλος που έπαιζε πίσω, Ρεπέρτ, Ρεβέρτ, ή όπως τον λένε, μου φαίνεται μεγάλο κελεπούρι αν είναι κάτω από τριάντα.

42 σχόλια:

hopkins είπε...

Αυτός ο Ριπέρτ (ή όπως λέγεται) και εμένα μου γυάλισε! Έπαιρνε την μπάλα μέσα στην περιοχή, πέρναγε 4-5 και έβγαζε τον ΠΑΣ στην κόντρα! Παιχτάρα! Και έχω να δηλώσω πως ως βάζελος ηπειρώτης, σήμερα πέρασα μια πολύ ευχάριστη μέρα! :)

Ανώνυμος είπε...

Ποιος γαύρος και ποιος ΠΑΣ ρεεεεε!?!?

Τριφυλλάρα!! Δικαίωση Κουτόχορτου για Μάντζιο. Άντε να φάμε και τη Λανς τώρα

kornass είπε...

Και τέτοια καθίκια όπως τον Τσόχο τον πληρώνουμε εσύ και εγώ φίλε μου. Γαμώ την ΕΡΤ σας ρε κωλόγαυροι

kornass είπε...

Και τέτοια καθίκια όπως τον Τσόχο τον πληρώνουμε εσύ και εγώ φίλε μου. Γαμώ την ΕΡΤ σας ρε κωλόγαυροι

kornass είπε...

Και τέτοια καθίκια όπως τον Τσόχο τον πληρώνουμε εσύ και εγώ φίλε μου. Γαμώ την ΕΡΤ σας ρε κωλόγαυροι

Kolka είπε...

Mια ωραία μέρα! Χωρίς να τσακωνόμαστε για Γκόντζους, Παύλους, ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ. κλπ.
Μερικές παρατηρήσεις:
1) Σημασία δεν έχει πόσων χρονών δηλώνει ο Ρεπέρν, σημασία έχει πόσων χρονών είναι. Κι αυτό το ξέρουν μόνο η μανούλα κι αυτός που γνώριζε την πραγματική ηλικία του Ολιζαντέμπε.
2) Το μύτο του Κοντογουλίδη δεν το είδε στην τηλεόραση ο Παπαδόπουλος; Τί πήγε να κάνει με τον ΠΑΟΚ, όταν βγήκε μόνος του και τον "ψάρεψε" ο Φερνάντεζ;
3) Για τον Μάντζιο έχω ξαναγράψει ότι ξέρει μπάλα επιπέδου Ζιοβάνι και Λυμπερόπουλου. Αρκεί να αποφασίσιε τι θέλει να κάνει και μην απομακρύνεται διαρκώς από την περιοχή. Εντός περιοχής, μόνο με πέναλτυ μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.
4) Μπράβο στον Νίνη, μπράβο και στον Σαλπιγγίδη πρώτα απ' όλα για τη μαχητικότητά τους. Μπράβο και στον Ιβανσιτς που έπαιξε με περισσότερη ορεξη από κάθε άλλη φορά.
5) Ο Μπόβιο μπορεί να μαρκάρει τους πάντες αλλά δεν μπορεί να πασάρει σε κανέναν. Το αυτό και ο Βύντρα.
6) Καμιά φορά ο Τζιόλης το παρασκέφτεται.
7) Και Γκαλίνοβιτς και Γκαφίνοβιτς. Χώρια δεν πάνε!
8) Οσο χρόνια κι αν περάσουν ο Γιώργος Γεωργιάδης θα διδάσκει μπάλα.
9) Εκείνο το "φάουλ" του Γκούμα έξω από την περιοχή, πού το ανακάλυψε ο Κασναφέρης;
10) Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερό μας για φέτος.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο να είμαστε όπως πρέπει και θα απολαύσουμε πολλές γαυροκαταστάσεις.

Σήμερα (και κάθε μέρα) αντί να σβήσετε τα φώτα ανάψτε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σας έτσι ώστε να επιταχυνθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου για να δούμε μια ώρα αρχύτερα το τηγάνι να γίνεται καϊκι. Η φύση έχει συμμαχήσει μαζί μας και το κλίμα έχει αρχίσει να ζεστένεται...

@petrosskl είπε...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Συγχαρητήρια στον Βίκτορ Μουνιόθ για τη μεταμόρφωση! Συγχαρητήρια που πέταξε έξω τα σαπάκια (Παπαδόπουλος, Μπίσκαν, Μπόβιο) τα οποία όποτε μπαίνουν η ομάδα ξαναγίνεται του... Μπάκε!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Διαβάζω για λάθη του Μουνιόθ και κάτι τέτοια όσον αφορά τις αλλαγές του χθεσινού αγώνα(Μέχρι και ο Αλυσανδράτος το έγραψε στην ΗΧΩ).
Ο Νίνης έχει που γίνεται αλλαγή κάθε ματς γύρω στο 60 και κάτι. Συγχαρητήρια στον Μουνιόθ για τη διαχείριση του ποδοσφαιριστή, με δεδομένο ότι ένας παίκτης 16 χρονών πρέπει να έχει βοήθεια στην συντήρηση της φυσικής του κατάστασης και ουχί να παίζει περισσότερο προκειμένου να ικανοποιήσει τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους. ΚΑΛΥΤΕΡΑ 60 λεπτά σούπερ Νίνης παρά καμμένος του χρόνου!

ps. Κορυφαίο το σύνθημα της 13 για τη Λίλη και τον Νίνη... του άξιζε του ΜΑΛΑΚΑ γιατί έκανε το μάγκα στη Τούμπα! Αλλά φτάνει ως εδώ λέω εγώ...respect Ζαγοράκης...

Kolka είπε...

Να συμπληρώσω κι εγώ ότι πολύ σωστά διαχειρίζεται ο Μουνιόθ το χρόνο συμμετοχής του Νίνη. Παρεμπιπτόντως, επειδη είχα χαμηλά τον ήχο και δεν το άκουσα, ποιό ακριβώς ήτσν το σύνθημα για τη Λίλη;

Ανώνυμος είπε...

Απολαμβάνω και γω τη σημερινή μέρα...

Επειδή άκουσα και διάβασα για "λάθη του Μουνιόθ", απλώς σημειώστε ότι και οι τρείς αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Ο Νίνης είχε πυρετό (ακόμα κι αν δεν είχε, πολύ ορθώς τον διαχειρίζεται ο προπονητής), ο Νίλσον αισθάνθηκε τράβηγμα, όσο για τον Γκούμα - το είδαμε όλοι...

Αυτά για τους "αντικειμενικούς".

Κατά τα άλλα, είναι σαφές ότι η ομάδα πλέον "πατάει γερά", υπάρχουν στιγμές που πραγματικά την απολαμβάνουμε στο γήπεδο, ξέρουμε όλοι τίνος έργο είναι, ας μην επαναλαμβανόμαστε για το δέον γενέσθαι...

SniperAthens είπε...

Χμμμ...χμμμ... μέσα στην τρελλή χαρά όλοι μας και δικαίως. Ας παίξω λίγο τον κουτόχορτο εγώ κι ας γκρινιάξω επειδή η ομάδα χαλάρωσε ανεξήγητα και τραβήχτηκε-κλείστηκε πίσω όταν οι άλλοι έμειναν με 10. Είτε ήταν το σύνηθες φαινόμενο (περνάμε, άρα χαλαρώνουμε) είτε τεχνική οδηγία (όπως είπε ο Κατσαρός ότι του είπε ο ρεπόρτερ από τον πάγκο - αλλά οκ περί Κατσαρού τα έχουμε ξαναπεί), το αποτέλεσμα το είδατε.

Μου άρεσε πάντως ιδιαίτερα που αμέσως μετά το γκολ δεν έπαθαν ψυχολογικό κλακάζ. Αντίθετα, έτρεξαν και έπαιξαν λυσσασμένα. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι αποκλειστικά έργο Μουνιόθ. Το οποίο οδηγεί και σε ένα άλλο συμπέρασμα. Είδατε πόσο καλός ήταν ο Μόρρις και ο Βύντρα εχθές?

Κατά τα λοιπά, να προσθέσω στη γελοιότητα των γαύρων ότι βγήκε χθες το βράδυ ένας αμίμητος ψαροκάσσελος στο ραδιόφωνο και είπε ότι ο διαιτητής αδίκησε τη Γαβριέλλα επειδή ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ, μετά τον τραυματισμό του παίκτη του ΠΑΣ έδωσε λέει ελεύθερο αντί για κόρνερ που είχε αρχικά υποδείξει.

Και όπως σωστά είπε ένας συμ-βάζελος αργότερα, η Γαβριέλλα όχι απλά πλέον μπήκε στο γκρούπ των πρώην ομάδων του ΠΟΚ που έχουν αποκλειστεί από ομάδες μικρότερης κατηγορίας, αλλά και σε ΔΙΠΛΟΥΣ αγώνες.

Είμαστε πιά σε καλό δρόμο.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Το πλέον εμετικό όλων ήταν η ετυμηγορία του σπίκερ στην φάση που τραυματίστηκε ο μαυρούκος απο τους κάφρους...Αντί να καυτηριάσει τους χουλιγκανο-βάρβαρους λέει το αμίμητο...
"Μάλλον θα τους έκανε καμιά χειρονομία".
ΕΛΕΟΣ βρωμερά και τρισάθλια σκουλήκια της ΕΡΤ και της ΝΕΤ, που πληρώνεστε απο όλους τους πολίτες-φιλάθλους για να δείχνετε αυτή την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεροληψία υπέρ των λιμενεργατών.
Ντροπή που κλείνεται μάτια και αυτιά υπέρ του κόκκινου τσίρκου που μεταχειρίστηκε όλους τους πιθανούς τρόπους για να αποκλείσει τα Γιάννενα. Πέναλτι μαϊμού, κόκκινη σε Μάριτς που δεν δόθηκε, πολλαπλά χαριστικά σφυρίγματα για να τους κλείσουν στο μισό γήπεδο,κομμένες επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάϊντ και αφού τίποτα δεν έπιασε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Κλείνοντας θα ευλογήσω τα γένια μου.
Θέλετε κι άλλα δείγματα απο Γκαφίνοβιτς ή επιτέλους πειστήκατε???
Να αυτά που έλεγα για κορμό 7-8 Ελλήνων και 3-4 πραγματικά ποιοτικούς ξένους(που δεν έχουμε). Δείτε τον Μάντζιο που κόντευε να χαντακωθεί για να παίζει ο Παπαδόπουλος. Να τι γίνεται με πραγματικό προπονητή και όχι σούργελα. Δείτε τώρα τις προοπτικές με 1-2 κινήσεις ενίσχυσης τον Γενάρη που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. Και τέλος δείτε οτι μια καλή και παθιασμένη ομάδα κερδίζει και την παράγκα.

Υ.Γ:Μην παρασύρεστε, πρωτάθλημα δεν έχει και θα λήξει την Κυριακή το έργο. Ας βγούμε 2οι, ας πάρουμε το Κύπελλο και θα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος...με την ελπίδα οτι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις το καλοκαίρι με πρώτη το νέο συμβόλαιο με Μουνιόθ. Μπράβο στα παιδιά. Ξύπνα ραλίστα, έχεις δυνατότητα να γράψεις ιστορία αν λίγο σοβαρευτείς. 2 αστέρια-ΟΧΙ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ-ξένοι και η ομάδα δεν θα πιάνεται. Και μην ανησυχείς, θα στα σκάσουμε χοντρά, δεν θα χάσεις.

SniperAthens είπε...

Α, και μία-δυό ερωτήσεις στους αντικειμενικούς...

Πόσο επιτέλους θα επιτρέπεται στα "αστέρια" της Γαβριέλλας να χτυπάνε πούστικα (αγκωνιές κλπ) τους αντιπάλους? Μεγάλα κωλόπαιδα οι Ριβάλντο & Τζόρτζεβιτς.

Με τι ποινή θα τιμωρηθεί η Γαβριέλλα για την είσοδο "φιλαθλίου" της στο γήπεδο, τη ρίψη των αντικειμένων και τον τραυματισμό του αντίπαλου παίκτη?

Τι ρωτάω κι εγώ... Με έχει πιάσει παραζάλη με τα χθεσινά...

SniperAthens είπε...

...όπως δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Ντάσιος...

Ο 23χρονος άσος δεν δίστασε να δηλώσει πως ακόμη και μετά την επίτευξη του γκολ της ομάδας του από τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη φοβήθηκε για σφυρίγματα σε βάρος του ΠΑΣ από τον ρέφερι Ρωμανό Κοντογιαννίδη. «Φοβήθηκα τον διαιτητή, γιατί, όπως είδαμε, έκανε λάθος και στις δύο φάσεις των γκολ του Ολυμπιακού. Το πέναλτι δεν έγινε ποτέ και στο δεύτερο γκολ είχε προηγηθεί φάουλ στον αμυντικό μας».

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Κουτόχορτος!

Και, παίδες, ψυχραιμία! Τα λαμόγια των ΜΜΕ - φερέφωνα του γαύρου, θα τα δώσουν όλα τώρα. Θα συκοφαντήσουν, θα κάνουν το άσπρο-μαύρο, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κλίμα, να υποσκάψουν τον Μουνιόθ και διάφορα άλλα, γνωστά και μη εξαιρετέα. Εμείς, δεν πρέπει να μασήσουμε. Ο στόχος μας είναι η στήριξη του Μουνιόθ και μέσω αυτής η αφύπνιση του ραλίστα, τώρα που φαίνεται ότι κάποιες επιλογές -συνειδητές ή συμπτωματικές- αρχίζουν και του "βγαίνουν"...

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρέσει που λέμε ωραία μέρα τραλαλι τραλαλο χωρίς τσακωμούς και πετάει στη ζούλα ο πετροςς ένα "σαπάκια" για Παπ και Μπόβιο.. Το χουμε παράδοση μετά από νίκη να βρίζουμε και κάποιον!
Τουλάχιστον το Γκαφίνοβιτς να το καταλάβω, χθες ο Μπόβιο ήταν καλός.

Όσο για την ποινή, τα συνεταιράκια έχουν καταργλησει πλέον το "κεκλεισμένων των θυρών".. Μη χάσουν καμιά είσπραξη εξαιτίας των αλητών που συντηρούν.. Τωρα θα παίζαμε χωρίς κόσμο στο καραισκάκη..

SniperAthens είπε...

Κουτόχορτε, όπως προκύπτει ότι έχεις δίκιο για τον Γκαλίνοβιτς-Γκαφίνοβιτς με βάση τα χθεσινά, επίσης προκύπτει ότι είχες άδικο για τους Μόρρις-Βύντρα. Άψογος ο Μόρρις, πολύ βελτιωμένος ο Βύντρα.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Θέλουν πολύ ακόμα φίλε-ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ- οι Μόρρις και Βύντρα για να καταστούν αξιόπιστοι και να αναθεωρήσω. Και πίστεψέ με το ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ. Αλλά δεν θα κάνω πάρτι μετά απο κανα-δυο καλές εμφανίσεις όταν 2 χρόνια είναι χείριστοι. Αλλά σου λέω και πάλι, ας σταθεροποιηθούν σε αυτά τα επίπεδα και θα βάλω ολόκληρο post για την αποκατάσταση της θιγμένης τους τιμής.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Α και κάτι που ξέχασα...Ρητορική ερώτηση απλά για να μην νομίζουν κάποιοι οτι κοιμόμαστε επειδή χαρήκαμε για την πρόκριση.

ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΒΑΝΑΥΣΑ???

Αν ναι, χωρίς 2 απο την άμυνα θα έπαιζε στο κρίσιμο κυριακάτικο-ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΡΙΣΙΜΟ-ο ΠΑΟΚ....Νομίζω????

SniperAthens είπε...

από το site του sportfm

Αποφασισμένος να μην κάνει υποχωρήσεις στη «κόντρα» του με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Τροντ Σόλιντ, με συνέντευξη που παραχώρησε στο νορβηγικό περιοδικό «VG Sport». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι.

Σχετικά με τη δικαστική διαμάχη και τα τις οικονομικές του απαιτήσεις, τόνισε: «Φαίνεται ότι ως προς αυτό το θέμα δεν με ξέρουν καλά. Είχα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και θέλω όλα τα λεφτά που δικαιούμαι και εγώ και οι συνεργάτες μου (σ.σ. τα προσδιόρισε στις 983.000 ευρώ)».

SniperAthens είπε...

Κι αυτό από την ίδια πηγή:

Αλλαγές στη λίστα με τους παίκτες που έχει δηλώσει στην UEFA και οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας για τη διοργάνωση, έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πως στη θέση του τραυματία Κώτσιου και του Άντριτς, που δεν υπολογίζεται, στην αρχική λίστα δηλώθηκαν οι Τσίγκας και Χαραλαμπίδης, οι οποίοι επέστρεψαν μετά το δανεισμό τους στον ΠΑΟΚ, καθώς επίσης οι νεαροί Σωτήρης Νίνης και Νίκος Μπουτζίκος. Έτσι, οι προαναφερθέντες θα μπορούν να ενισχύσουν το «τριφύλλι» στις αναμετρήσεις απέναντι στη Λανς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι. Έχει δίκιο ο Κουτόχορτος - μακάρι ο Βύντρα να συνεχίσει έτσι και να τα πάρουμε όλοι πίσω αυτά που έχουμε πει. Όσο για τον Μόρις, εγώ προσωπικώς ουδέποτε αμφισβήτησα τα σπάνια προσόντα του. Αυτό που με προβλημάτιζε ανέκαθεν σε αυτό το παιδί ήταν η αστάθεια και η κακή κρίση του σε δύσκολες στιγμές - ακριβώς αντίθετο με ότι συνέβαινε στον "θεό" Ρενέ. Φαίνεται ότι και ο Νασίφ είναι σε μεγάλο βαθμό παίκτης ψυχολογίας. Αν η ομάδα σταθεροποιηθεί σε καλό επίπεδο και αυτός θα είναι πολύ καλύτερος και σταθερότερος.

Αφορμής δοθείσης, επιτρέψτε μου δυο κουβέντες για τον Μπόβιο. Όντας και χθες στο γήπεδο, έχω την άποψη ότι ήταν ιδιαίτερα καλός. Και αν "έπεσε" προς το τέλος, είναι γιατί χτύπησε αρκετά σοβαρά - και δυστυχώς δεν μπορούσε να αντικατασταθεί. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εκρηκτικός. Γι αυτό και δεν μπορεί να παίξει ως μοναδικός αμυντικός χαφ, χρειάζεται και τον "Χ" Τζιόλη δίπλα του - γιατί όταν ο αντίπαλος έχει γρήγορο ρυθμό δυσκολεύεται να τον ελέγξει. Είναι όμως έξυπνος, πολύ δυνατός και επίμονος - σπάνια θα χάσει προσωπική μονομαχία στην οποία θα εμπλακεί. Και επιτρέψτε μου, τεχνικά είναι επαρκής για τη θέση του. Εν ολίγοις, είναι χρήσιμο resource κι αν πετύχαινα καλή τιμή στη διαπραγμάτευση το καλοκαίρι για την παραμονή του, θα τον κρατούσα στο ρόστερ για μια ακόμα σεζόν.

@petrosskl είπε...

"Παρτούζα θα τη πάροουμε τη Λίλη, με το Νίνη, με το Νίινη!"

:D

@petrosskl είπε...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ!
Πόσο δηλαδή χρειάζεται για να ΦΥΓΕΙ ο Γκαφίνοβιτς; Πόσο!
ή τουλάχιστον να είναι στον Πάγκο!

Old Boy είπε...

Τελικά δεν τον λένε ούτε Ρεπέρτ ούτε Ρεβέρτ. Οι επικρατέστερες εκδοχές είναι Ρεπέρν και Ρεπερνέ. Όσα λες για την ηλικία του, φίλε Κόλκα, σωστά είναι, αν έχει γεννηθεί στην Αφρική. Αν έχει γεννηθεί στη Γαλλία, θα είναι όσο δηλώνει:) Αλλά τελικά πόσο δηλώνει, ξέρει κανείς;
Όσο για την ΕΡΤ μέχρι πριν λίγα χρόνια ήξερα ότι όταν μια μικρή επαρχιακή ομάδα κάνει μια υπέρβαση ο εκφωνητής υποτίθεται πως είναι ενθουσιώδης, μιλά για το γενικότερο καλό που κάνουν τέτοιου είδους εκπλήξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο κλπ. Χθες ο κύριος Τσώχος ήταν σαν να του έχουν κάνει κηδεία.

Old Boy είπε...

Το πραγματικά απίστευτο απόσπασμα του Νικολακόπουλου στο «ΦΩΣ» που παραθέτει ο Pappas10 είναι απόλυτα ενδεικτικό της νοοτροπίας που έχει διαποτίσει αυτήν την ομάδα, της νοοτροπίας που έχει κάνει αυτήν την ομάδα μισητή στους φιλάθλους όλων των υπολοίπων ομάδων, της νοοτροπίας που έχει κάνει μια ομάδα με 10 στα 11 πρωταθλήματα να μην έχει σεβασμό από τους αντιπάλους της.

Old Boy είπε...

Και επειδή το μπλογκ αυτό έχει ως θέμα τον Παναθηναϊκό και το μεξικάνικο σινεμά και επειδή δεν έχω κάτι εύκαιρο να γράψω για το μεξικάνικο σινεμά, ας πω δυο κουβέντες και για τον Παναθηναϊκό:
Ένας λόγος που νομίζω ότι έχουμε ανέβει συνολικά στο δημιουργικό κομμάτι είναι η συμμετοχή πέραν του Νίνη και του Μάντζιου στην βασική εντεκάδα. Υποδέχεται την μπάλα καλά, έχει καλό κοντρόλ, δεν χάνουμε την κατοχή της εύκολα, την σπάει και την μοιράζει. Κι όταν βάζει γκολάρες σαν την χθεσινή (είχε βάλει ένα ολόιδιο πέρσι στον πρώτο γύρο, με την Ξάνθη νομίζω) όλα πάνε καλύτερα.
Σέντρα τέτοιας ακριβείας σαν του Νίνη είχα να δω απ' τον καιρό του Μινχ. Άντε να χε βγάλει κι ο Μπίδης μια δυο τέτοιες.
Ό,τι και να λέμε ο Μόρρις είναι μεγάλη κλάση. Απλά να φοβόμαστε τα ραμαζάνια του και την τάση του στην μεγάλη γκάφα.
Όπως τέτοια τάση έχει και ο Γκαλίνοβιτς και σε μικρότερο βαθμό κι ο Έμπεντε. Αλλά παρά ταύτα πιστεύω ότι το δίδυμο Γκαλίνοβιτς - Έμπεντε είναι ένα καλό δίδυμο γκολκίπερ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Τζιώλης έχει σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Αν συνεχίσει έτσι, έχουμε αμυντικό χαφ για μια δεκαετία.

@petrosskl είπε...

@ sniper : φίλε απάντησα για το σύνθημα...lol

SniperAthens είπε...

@petross: μα... δεν κάνει ρίμα... :-)

@oldboy: Συμφωνώ (και) για Μάντζιο. Άκουσα μάλιστα στο ρεπορτάζ της ΠΑΕ (Νικολογιάννης)πως ο Μουνιόθ θεωρεί ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ άλλο επιθετικό με την κίνηση/χάρη του Μάντζιου.

Τελικά αυτός ο Ρεπέρτ/Ρεβέρτ/ Ρεπέρν/Ρεπερνέ μάλλον συνομίλικος του square θα είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη η χτεσινή βραδιά, θαυμάσια η σημερινή μέρα!!!

Αν εξαιρέρω το 10λεπτο που η ομάδα "κάθησε" - ίσως όμως έφταιγε γι' αυτό ο τραυματισμός του Μπόβιο, συν το ότι ο ΠΑΠ δεν είναι σε φόρμα και ψιλοκαταστρέφει το παιχνίδι μας -, ΑΥΤΟΣ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΥΧΗ, ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ!

ΥΓ Ανοησίες τα περί "λαθών του Μουνιόθ", οι αλλαγές του ήταν όλες αναγκαστικές.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως,λογω "γευματος εργασιας"δεν το ειδα-εφυγα δε απ την ταβερνα με την πληροφορηση του 2-0,αντιλαμβανεστε την εκπληξη μου οταν διαβασα τα καθεκαστα-μαλλον γλυτωσα το εμφραγμα,ε sniper?

μπραβο στο Μουνιοθ που αλλαξε το κλιμα.αφυπνιζοντας τους νεαρους ελληνες πρωτα με τη χρησιμοποιηση του ενθουσιωδους και σουπερ-ταλαντουχου Νινη.Αυτος ειναι το ΚΛΕΙΔΙ,οχι μονο λογω προσωπ.αξιας,αλλα γιατι αναγκασε πχ το Λεοντιου να βγει απ την ευκολη μετριοτητα του και να τα δινει ολα .Τη σκυταλη πηρε κι ο Μαντζιος,ο Βυντρα,ο Τζιολης και σιγα σιγα παιρνουν κι οι ξενοι μπροστα.Βλεπετε,το μετρο συγκρισης πλεον δεν ειναι η ραθυμια του Μπισκαν,αλλα το ταλεντο και η χαρα ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ και Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ του Νινη!Ο ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ που συχνα βριζετε,αλλα εγω πιστευω στην παιδεια του και την πολυπλευρη εμπειρια του(ενταξει οποιοσδηποτε γραφει σε 5 μεριες καθημερινα και βγαινει σε τηλεοταση+ραδιο,θα πει και μερικες μπαρουφες)ειδε το ιδιο ακριβως πραγμα και το εθεσε ιδανικα προχτες
"Η σημαντικότερη συνεισφορά του Νίνη στον Παναθηναϊκό είναι ότι κάνει κάθε παίκτη που έχει τσίπα να ντρέπεται αν δεν έχει δώσει το 100% της απόδοσής του. Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν χρειάζεται Μπίσκαν ή Μπόβιο. Δεν χρειάζεται μισθοφόρους, αλλά παίκτες που θα ζουν στην Ελλάδα, θα έχουν φίλους και η ανησυχία τους θα είναι τι θα απαντούν όταν τους ρωτάνε «Τι έκανες στο γήπεδο, φιλάρα;». Γνωρίζοντας ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι το μέτρο. "

Κριμα που η διοικηση δεν εκανε το αυτονοητο και αφηνει την ομαδα να συνεχισει με 2 σεντερ μπακ.Δεν το ξεχναω,αλλα τα αφηνω για αλλη μερα.

Τελος χαιρετιζω την χρησιμη επιστροφη Χαραλαμπιδη,που μπορει να δωσει λυσεις δεξια και να βοηθησει να μην καει ο Νινης.Απ το καλοκαιρι φωναζα οτι αυτος δεν επρεπε να φυγει,και τωρα που και οι τυφλοι πειστηκαν α)οτι ο Νιλσον δεν ειναι παικτης που παιζει ολη την πτερυγα β)οτι ο Βικτορ δεν εχει σχεση με το στυλ του παικτη που ξεραμε στη Κορουνια
θα ειναι μια ποιοτικη προσθηκη στα δεξια.Του αξιζουν ευκαιριες!

Ανώνυμος είπε...

υποδειγμα 'αντικειμενικης"δημοσιογραφιας αυτος ο ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ!99/100 των σχολιων του αφορουν"τυχαια"το γαυρο.Τωρα γιατι δε γραφει στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,τι να πω?
"Εδώ χρειάζονται καθαρές εξηγήσεις. Τέτοιο δράμα, μάλλον φαρσοκωμωδία, δεν αντέχεται εύκολα. Δεν πονάει τόσο ο αποκλεισμός όσο το μαύρο χάλι. Από τη στιγμή που άρχισε η παράταση, ο Ολυμπιακός έπαιζε με το σύστημα «πετάτε την μπροστά να πηδήξει ο Κωνσταντίνου»! Χαίρω πολύ. "
Ποναει κ.αντικειμενικε "δημοσιογραφε"?εμας να δεις οταν σε διαβαζουμε...

old boy τελειο το στυλ του ποστ!

Ανώνυμος είπε...

@sniper

ειδες τι ευλυγιστοι κι ανθεκτικοι ειμαστε εμεις της γενιας μου?
:-P

Ανώνυμος είπε...

του 87 βεβαιως-βεβαιως!!!

SniperAthens είπε...

@square: Lololol... true, true... Τα "παιδιά-λάστιχο"!!! (επειδή τρέχαμε στους αγώνες πάνω-κάτω)

Πανούτσιο Αξίωμα: "Όταν οι αστυφύλακες (να προσθέσω εγώ και οι ποδοσφαιριστές) είναι μικρότεροι από εσένα, τότε ξέρεις ότι μεγάλωσες"

Ανώνυμος είπε...

Φαμπρίς Ρεπέρν, γεννημένος στις 18/9/75 στη Μαρτινίκα. Εχει παίξει σε ομάδες Β' και Γ' Εθνικής στη Γαλλία (Ρεμς, Ρομοραντίν, Κάννες, Κλερμόν).

Ανώνυμος είπε...

latin, "θεέ",
πρότεινε παίχτες στην ΠΑΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνει σήμερα σε αθλητική εφημερίδα ο Ανρί Αντσουέ, διεθνής με την... Γκαμπόν επιθετικός που αποκτήθηκε από τη Λάρισα: "Από το ελληνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζω μόνο τον Παναθηναϊκό".

Kolka είπε...

Εμένα ρε παιδιά αυτός ο Ρεπέρν για ένα πράγμα με συγκίνησε. Οταν έπαιρνε τη μπάλα στα όρια της μικρής περιοχής του ΠΑΣ, είτε από κόντρα είτε από επέμβαση δική του, ποτέ δεν την έστελνε μπροστά με γιόμα. Την κράταγε, τρίπλαρε, έκανε πάσα σε κοντινό ή μακρυνό συμπαίκτης, αλλά ποτέ γιόμα. Οπως ο Ανατολάκης δηλαδή...

Old Boy είπε...

Μας σκλάβωσε ο άτιμος. Κρίμα που είναι το 75 γεννημένος.

σχολιαστής είπε...

Τώρα που χωνέψαμε το γαύρο, ξαναγυρίζουμε στο βασικό στόχο. Θα φτιάσουμε ομάδα που θα διακρίνεται στην Ευρώπη όπως παλιότερα, ή θα χαιρόμαστε που αποκλείσαμε έναν μΠΑΟΚ γεμάτο προβλήματα; Γιατί αν η ομάδα μας έπαιζε με σοβαρό αντίπαλο, δεν θα τις έφτανε ο Νίνης για να μην πάθει ζημιά.

Αν και μάλλον η χαρά οφείλεται στο ότι βρήκαμε έναν παίχτη που θα τον βλέπουμε να διαπρέπει πολλά χρόνια. Μήπως υπάρχει στις ακαδημίες και κανένας τερματοφύλακας;

Ανώνυμος είπε...

παραφραζοντας ενα εξυπνο ανεκδοτο μεταξυ συζυγων,εαν καποιος ξενος που μαθαινε οτι ο ΟΣΦΠ εχει παρει τα 9 απο τα 10 τελευταια πρωταθληματα ρωτουσε εναν ΜΗ ολυμπιακο "τι θαυμαζετε περισσοτερο,τους τιτλους ή την ποιοτητα του παιχνιδιου του ΟΣΦΠ?"
η πρεπουσα απαντηση μετα απο συντομη σκεψη θα ηταν "την αισθηση του χιουμορ σας"!!!

sniper αυτος ο Ρεπερτ αν και μας ριχνει μερικα χρονακια,καλα στεκεται,ε?