Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2006

Υποσχέσεις

Tρία γκολ ο Σαλπιγγίδης φορώντας κόκκινα παπούτσια; Αν εκεί στο «Derby» έχουν στοιχειώδη συνέπεια, ας βγουν να τον κράξουν τώρα κι αυτόν, όπως τον Λεοντίου πέρσι. Εκτός κι αν όλοι αυτοί οι βασιλικότεροι του βασιλέως είχαν άδικο και δεν έχει τελικά τόσο σημασία τι χρώμα παπούτσια φοράς ή ποιός είναι ο κολλητός σου φίλος, αν δεν έχει τελικά τόσο σημασία το «Παναθηναϊκιλίκι» που πουλάς, αλλά το πόση μπάλλα ξέρεις και το τι παίζεις μέσα στο γήπεδο.
Τέσσερα εκτός έδρας γκολ από μια ομάδα που δεν έχει παίξει μαζί ούτε σε προπόνηση είναι, αν μη τι άλλο, δείγμα γεμάτο υποσχέσεις. Όπως δείγμα γεμάτο υποσχέσεις είναι και οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις όλων των φετινών μετεγγραφών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den mporo na katalavw giati asxoloumaste me mia ypallhlikh fyllada pou poulaei molis 3.500 fylla kai me tous karagkiozhdes gontzo, pitiakoudi ktl pou einai toso malakes pou eskemmena alla pio syxna athela tous dhmiourgoun synexws problhmata ston panathinaiko. Oi polloi perissoteroi apo 3.500 opadoi tou PAO den tous pairnoun sta sovara kai den trane to koutoxorto-grammh tou tzigger. Kai oxi epeidh mia fora ekane ta autonohta stis metagrafes den tha katsw na ton glypsw. Stous giannakopoulaious ti tha kanoume dld?

Kolka είπε...

Σωστή η παρατήρηση για τους Γιαννακόπουλους, που δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος. Αμα έχεις παίκτες, μπορούν να παίξουν και χωρίς προπονητή που λέει ο λόγος. Αμα δεν έχεις παίκτες και τον Ερνστ Χάπελ να σηκώσεις από τον τάφο, τίποτε δεν γίνεται. Σημειώνω εδώ και την παρατήρηση του Χατζάρα μετά απ' τον αγώνα με το Αιγάλεω: «Εμείς παίξαμε στο 80-85 % των δυνατοτήτων μας και ο Παναθηναϊκός στο 50 %. Χάσαμε γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερους παίκτες.» ο.ε.δ.

SILIO D'APRILE είπε...

έτσι ακριβώς είναι! Εάν φέρεις έναν άνω του μετρίου παίκτη (όπως είναι ο Σαλπιγγίδης), η διαφορά είναι φανερή. Θυμίζω την περσινή ομάδα, που τα σπασμένα τα πλήρωσε ο προπονητής... Νομίζω ότι ο Ρομέρο θα σταθεροποιηθεί στη θέση του, ο Μπόβιο θα καλύψει το κενό (πόσον καιρό υπάρχει; θυμίζω...), ο Αντονσον με τον Μόρις μπορούν να κάνουν το "καλό δίδυμο", κι επιτέλους ας πάει στο σπίτι του ο "δημόσιος υπάλληλος" Γκούμας! Ελεος πια... Καλύτερα που έφυγε ο Γκέκας κι αναρωτιέμαι γιατί δεν θέλουν τον Σέριτς...