Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2006

Déjà Vu


Ξ Α Ν Α

(Να μην είχαμε και τις καφρίλες, θα' ταν ακόμη καλύτερα).

8 σχόλια:

talos είπε...

Ναι ρε συ αλλά μιλάμε για πολύ κάφρους. Αεροβόλα λένε... Δεν πάμε καλά...

Old Boy είπε...

Ξέφυγε πολύ το πράγμα, όντως.

Thrass είπε...

Old Boy, εσύ την τράβηξες τη φωτογραφία ή την πήρες από κάπου; Θεϊκή!

Να σημειώσουμε ότι, στο τρίτο δεκάλεπτο του χθεσινού αγώνα, τριμελής επιτροπή από τη Βαζελοκατάσταση ένωσε τις δυνάμεις της, με φυσικά επακόλουθα το καταλυτικό ξέσπασμα της Πανάθας σε εκείνο το διάστημα και την εύκολη νίκη.

Old Boy είπε...

Όχι, κλεμμένη από τα Νέα είναι. Να το σημειώσουμε πάντως αυτό, ναι :)

Kolka είπε...

Sorry που χαλάω το πανηγυρικό κλίμα, αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο αθλητής Ντέγιαν Τομάσεβιτς έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Αν πιστεύετε ότι με αυτό το πλάσμα στη θέση του σέντερ μπορούμε να κερδίσουμε Ευρωλίγκα, καλή σας τύχη αγαπητοί συνβάζελοι.
Υ.Γ.: Ελπίζω ότι εκτός από τα δύο (καταπληκτικά όντως) τρίποντα του Αλβέρτη, θυμάστε και την "κοντή" ραβέρσα του μέσα στη μπασκέτα, η οποία δεν ακούμπησε καν στεφάνι. Και ρωτώ: Υπάρχει 30χρονος αθλητής στην Α1 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ πιο αργός από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη;

talos είπε...

Ρε Κόλκα είσαι εμπαθής: Δεν φταίει ο Τομάσεβιτς που δεν έχεις κανονικό σέντερ. Γενικά για να πάμε καλύτερα θέλουμε καλύτερο φροντ-λάιν: Τσαρτσαρής Μπατίστ Τομάσεβιτς Φέμερλινκ και πάπαλα. Είναι λίγοι και δεν έχουν αρκετή δύναμη.

Αν είχαμε δυνατότερο (και πιο πολυάριθμο) 4-5, θα είχαμε πάρει την Ευρωλίγκα φέτος.

Κατά τα άλλα: άσε ρε συ να το χαρούμε... Μακάρι και στην μπάλα να ήταν το ζήτημα ότι η ομάδα έχει πρόβλημα να πάρει το Τσάμπιονς-λιγκ και χρειάζεται ενίσχυση...

Thrass είπε...

Δεν φταίει ο Τομάσεβιτς που δεν έχεις κανονικό σέντερ.

Talos, επέτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση:
Δε φταίει ο Τομάσεβιτς που δεν έχει γόνατα.

Κόλκα,
Ο Αλβέρτης μπορεί να είναι αργός (πάντα ήταν, τώρα έχει μεγαλώσει κιόλας), να μην έχει άλμα, δύναμη και ικανότητα στην άμυνα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι σωστός αρχηγός, καλή επιρροή για τους υπόλοιπους και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό. Μια τέτοια προσωπικότητα είναι πολύ χρήσιμη είτε στον αγωνιστικό χώρο είτε στα αποδυτήρια, αφού οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες.

Σίγουρα χρειαζόμαστε έναν πολύ καλό σέντερ, για να έχουμε βάσιμες ελπίδες να το σηκώσουμε το τέταρτο. Να δω πού θα τον βρούμε.

Kolka είπε...

Ορθό το σχόλιο του thrass για τον Αλβέρτη, χωρίς τέτοιο παίκτη στα αποδυτήρια γίνεσαι "θρήνος". Να μείνει, να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα και ακολούθως να γίνει μάνατζερ και να κοιτάει αφυψηλού τον Σταύρο Ελληνιάδη και ο Σταύρος Ελληνιάδης να του ρίχνει κουτουλιές στα γόνατα.
Οσο για το φροντ λάϊν, συγγνώμη, ποτέ δεν είπε ο Τσαρτσαρής ότι είναι σέντερ, ελαφρύ τριαροτεσσάρι (μέσα-έξω) είναι ο άνθρωπος, όπως βαρύ τριαροτεσσάρι είναι ο Μπατίστ. Και τώρα πάμε να πάρουμε τον Ντικούδη που είναι τεσσάρι μεν κλασσικό αλλά θέλει κι αυτός να βγαίνει έξω και να ρίχνει τρίποντα δεν του αρέσει να πολυμπαίνει στη ρακέτα και να δέρνεται. Διευκρινίζω: Τιμώ τον αθλητή Τομάσεβιτς, ο οποίος γνωρίζει περισσότερο μπάσκετ απ' όσο ολη η ομάδα του θρήνου, του Εντνυ συμπεριλαμβάνόμενου. Αλλά δεν του έκλεισα εγώ δυετές συμβόλαιο, ενώ ήταν γνωστό το πρόβλημα που έχει με τα πόδια του, ούτε έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο του κυρ Παύλου για να τον πάρει. Και τέλος πάντων, όταν ξεμείναμε από Τομάσεβιτς στη μέση της σαιζόν πήραμε εκίνο το φιλότιμο παιδί τον Μπράντον Χάντερ που ήταν δεν ήταν 2.01 m και όταν έσπασε το χέρι του ούτε αυτόν τον αντικαταστήσαμε. Την ίδια ώρα η Τσε-Σε-Κα πήρε τον Βαν ντεν Σπίγκελ ο οποίος είναι ξύλο ντυμένο αλλά όλο κανά πόντο βάνει όλο και κανά ρημπάουντ τσιμπάει. Τί θέλω να πώ; Οποίος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει! Και συγγνώμη, ακόμη και οι Ρhoenix Suns που παίζουν το καλύτερο small ball στον κόσμο (για να μην πω το καλύτερο small ball που παίχτηκε ποτέ) δεν έφτασαν στα τελικά του ΝΒΑ.