Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006

Απίστευτο κι όμως Αληθινό

Aλήθεια πόσες τεσσάρες να έχει φάει στη ζωή του ο Χίντινγκ; Ο άνθρωπος που κάνει θαύματα με Κορέες και Αυστραλίες, ο άνθρωπος που έχει αντιμετωπίσει τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, έφαγε πριν δυο χρόνια 4 γκολ από μια ομάδα που είχε προπονητή τον Ζντένεκ Ζκάζνι! Τον Ζντένεκ Ζκάζνι.

5 σχόλια:

Thrass είπε...

...κι αριστερό μπακ το Μουνχ.

Old Boy είπε...

Τι θες να πεις; Θεός ο Μάρκους.

Kolka είπε...

Αυτά που έκανε ο Μάρκους στη Λεωφόρο, δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του ο Τάκης Φύσσας. Ηλπιζα ότι ο ταλαντούχος Δάρλας θα ακολουθούσε τα βήματά του, ώσπου διάβασα ρεπορτάζ Καρπετόπουλου ότι γιόρταζε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με μια ξανθιά στο ένα χέρι και μια μπουκάλα ουίσκι στο άλλο. Στην αρχή δεν τον πίστεψα γιατί ο Κάρπετ είναι γάβρος (έντιμος, το λέει), αλλά οι εμφανίσεις του Δάρλα στον δεύτερο γύρο του περυσινού προωταθλήματος απέδειξαν ότι είχε δίκιο ο σπορτκάστερ.

Thrass είπε...

Αυτό ακριβώς εννοώ, είναι λιγότερο απίστευτο από τη στιγμή που αριστερό μπακ ήταν ο Μουνχ. Είχε κάνει και το καλύτερό του παιχνίδι τότε.

warzycha είπε...

Τι μου θυμίζετε... Άραγε δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν ένα χρόνο ακόμα, τόοοσο γέρος και ανήμπορος φαινόταν για να αντέξει μια ακόμα χρονιά; Ακόμα θυμάμαι τη σέντρα ακριβείας και το γκολ στον (τελευταίο) θρίαμβο επί του γάβρου. Αλλά είπαμε, εκείνοι ξέρουν καλύτερα, ποιοι είμαστε εμείς που μόνο κριτική ξέρουμε να κάνουμε...