Τρίτη, Ιουνίου 06, 2006

Έμεινε ο Παπ!

Τελικά ο αγώνας δικαιώθηκε. Μόλις πριν από λίγα λεπτά ο Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.
Σχόλια και παρατηρήσεις παρακαλώ...

9 σχόλια:

Old Boy είπε...

Έλα μωρή Πανάθα.
Μπράβο και στον Παπ και στον Τζίγγερ που έριξαν τις μύτες τους και τα βρήκαν.
Μας χτίκιασε η ΠΑΕ αλλά χαλάλι.
Μακάρι να ξεκινήσουν πια στη διοίκηση να βλέπουν τα πράγματα με άλλο μάτι.
Το ιστορικό ατόπημα αποφεύχθηκε.
Επιτέλους ελπίζουμε.

talos είπε...

old-boy: σου είχα πει ότι το παλεύω αλλά δεν με πιστευες.

talos είπε...

Old Boy αποφέυχθηκε περαιτέρω αποδυνάμωση και ξενέρωμα. Μένει να πάρουμε και κανένα παίκτη ακόμα. Έχω το κακό προαίσθημα ότι τάβαλαν κάτω με τον ΠΑΠ γιατί δεν τους κάθονταν οι "καλοί ξένοι" που περίμεναν.

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος! άντε τώρα να κάνουμε καμιά καμπάνια να πάρουμε τον Ντενίλσον για να κάνουμε χάζι.

Old Boy είπε...

Έχεις 2 στα 2, Τάλω. Αρχίζω και τρομάζω με τις δυνάμεις σου :)
Ποιός Ντενίλσον; Λουτσιάν και τα μυαλά στα κάγκελα.

heba είπε...

Νομίζω ότι η παρέμβαση αυτού εδώ του μπλογκ,και κυρίως των old boy και talos,(συγκλονιστική η αρχή με το όχι και τον παπ),ήταν καταλυτική! :)))

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι εσείς που βρίζατε το Τζίγκερ φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε με τον talos που είπε ότι "τάβαλαν κάτω με τον ΠΑΠ γιατί δεν τους κάθονταν οι "καλοί ξένοι" που περίμεναν" και έτσι τον κλείσανε. Το ότι και ο Δημητράκης αποφάσισε να ρίξει τις απαιτήσεις του και να αφήσει στην άκρη την αδιαλλαξία του δε θα σας λέει κάτι... Ο Τζίγκερ ούτως ή άλλως έφταιγε, φταίει και θα φταίει πάντα...

Old Boy είπε...

Bobo13, αν δεις το πρώτο σχόλιο αυτού του ποστ λέει κατά λέξη «Μπράβο και στον Παπ και στον Τζίγγερ που έριξαν τις μύτες τους και τα βρήκαν».
Έτσι είναι οι διαπραγματεύσεις : ο ένας προσφέρει ο άλλος ζητάει. Είτε τα βρίσκουν αναπροσαρμόζοντας αυτά που προσφέρουν και ζητάνε αντίστοιχα, είτε δεν τα βρίσκουν. Μόλις δεν τα βρήκαν όμως άρχισαν αμέσως οι διαρροές: ο «ακατέβατος», ο στυγνός, αυτός που τα έχει βρει με τον γάβρο.
Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και ο Τζίγγερ ανέβασε την προσφορά του και ο ΠΑΠ την κατέβασε. Όπως έπρεπε να γίνει από την αρχή χωρίς σπιουνιές και μαλακίες, που είναι η κατάρα αυτής της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ! Όλα καλά;
Δεν είναι έτσι ρε παιδιά.
Κακή διαχείρηση. Κακό επιχειρηματικό πνεύμα.
Θυμάστε πέρισυ με Κονσεϊσάο.
Ανακοινώνει απόκτηση και μετά τρέμαμε μήπως δεν έρθει.
Με Παπαδόπουλο φέτος τα έκανε μαντάρα.
Ε! Ναι! Εμένα μου λέει ή ότι η δκση (όλοι και όχι μόνο ο Τζίγγερ)είναι άσχετοι για διαπραγματεύσεις ή πως πραγματικά φέτος δεν τους έκατσε και των 2 πλευρών τίποτε καλύτερο και τα βρήκαν στο τέλος.

warzycha είπε...

Συμφωνώ ότι κάπως έτσι έγινε τελικά... Ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν φτάσει εκεί τα πράγματα, έπρεπε να έχει γίνει η συμφωνία από την αρχή. Μπράβο πάντως, που έστω και την ύστατη στιγμή, ο Τζίγγερ έριξε λίγο τον εγωισμό του. Το σωστό να λέγεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραγράφονται τα λάθη του. Και θα συνεχίσει να κρίνεται. Εγώ πάντως ξέρετε τι βλέπω; Ότι ξαφνικά είμαστε χαρούμενοι, όχι με τις μεταγραφές που κάναμε, αλλά επειδή κρατήσαμε ένα παίκτη που ήταν έτσι κι' αλλιώς δικός μας! Τρελό δεν είναι; Για να δούμε τι θα δούμε...